Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 33 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 33 I_vote_lcapUdvar - Page 33 I_voting_barUdvar - Page 33 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 33 I_vote_lcapUdvar - Page 33 I_voting_barUdvar - Page 33 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 33 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 10:12 am

- A szobámban pangás van, ahogy a Kúriában is. Unalmas odabenn. *sóhajt egyett, majd miután vége a kézrázogatásnak, az esernyôbe kapaszkodik kezével, s így indul ismét útnak, remélve persze, hogy Irego nem marad le.* Meg még a reggel az Étkezôben összefutottam Amayaval... Muszáj volt kiszellôztetnem a fejem utána, talán ezért vagyok most itt. *szemetforgat, még mindig nem bírja felfogni... Nem érti, hogy lehet valaki annyira hisztis és idegesítô és... szôke.* Az esô meg majdcsak eláll egyszer, addigis itt van az én hûséges ernyôm. *magyaráz egész normális, gúny nélkül.* De te? Mi dolgod volt a Tölgyes fele? *érdeklôdik, mert azért ezt így illik, Lexet meg részesítették otthon egy jó adagnyi illemoktatásban.*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 08, 2007 10:58 am-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 10:37 am

Amayával? Kezdelek sajnálni.... *jegyzi meg. Tegnap volt szerencséje Amayához kétszer is... és mindkétszer szívesebben elkerűlte volna a találkozást.* Gondoltam inkább gyalog jövök, mint teleporttal... Untam már a kúriát. ~Nameg Suzit is meglátogattam~ *teszi hozzá gondolatban, de azt már nem köti Alexandra órára. Nem szükséges tudnia* És mit csinált Amaya? épp miért hisztizett? Valaki nem úgy szólt rá, hogy neki tetszett, vagy csak rosszat álmodott?
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 11:05 am

- Én is magam, hidd el. *húzza el a száját, hisz csoda, hogy túlélte ezt a reggelt. Többet se óhajtja elfogyasztani rántottáját a szôke "szépséggel".* Értem. *bólint, hisz ôt se nagyon dobja fel mostanság a Kúria, csak bolyong a folyosókon, a szobájába meg a Társalgóban ücsörög naphosszatt, na bumm.*
- Ne is kérdezd, ilyen kis idiótával se hozott még össze a sors. *szemetforgat. Hát igen, megvan a véleménye a druidáról.* Kiakadt mert a narancsleve nem volt 100 %-os. Hadovált össze-vissza, hogy ôt megmérgezik, meg mi ez a gyenge minôség? Hisztizett egy sort. Majd' elvesztettem a fejem. *vág komor pofát, miközben haladnak, s Lex esernyôjét forgatja.* Nem tudom honnan szerkesztették azt a lányt, de... *elharapja a mondatot, inkább hagyja Amayat, érdekes dolgaival együtt.* Ugye ma lesz ez a Mikulás buli? *hirtelen kérdés, enyhén szólva kiment ez a fejébôl, így jobb ha rákérdez.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 11:14 am

Igen, ma lesz... nincs sok kedvem elmenni... *fűzi hozzá, maga sem tudja miért. Valahogy szimpatikus neki a lány.* Meg sem néztem még a tervezett programot. Te nem tudsz róla valamit? *Eszébe jut, hogy mostmár prefi.. elméletileg muszáj lenne otrt lennie.. Ertre a gondolatra elhúzza a száját egy pillanatra, majd arca ismét érzelemmentes lesz.*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 11:24 am

- Nekem sincs túl sok. *vallja be, s ennek örömére el is húzza a száját, hisz tudja, hogy úgyis meg fog jelenni, mert azelôtt még a fôhadon lesz valami és onnan valószínûleg indulnak a Társalgóba.* Nem sokat. Annyit, hogy a Társalgóban lesz a buli. Vajon valamelyik alapító befog öltözni Mikulásnak meg egy másik Krampusznak? *csillanak fel mélykék szemei ezen a gondolaton, igazán jót nevetne rajta, mondjuk ha Kaen mester egy térdigérô, fehér szakállat mellékelne magának.* ~Nem... Inkább szarvat neki meg vasvillát.~ *elmosolyodik, s így néz Iregora.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 11:30 am

*Neki élénnkebb a képzelőereje. Elneveti magát.* Persze... Kaen mester a mikulás, Cirelin úrnő a élanyu, és a többi alapító krampusznak öltözve. *Lassan úrrá lessz magán, és egy mosolyig visszafogja jóízű nevetését.* Azt mégis lenne kedvem megnézni... de nem hiszem, hogy erre sor kerülne. De hát ugye nekünk amúgy is muszáj lenne elmenni... még meglátom. Tegnap úgyis megkaptam, hogy én is szegtem már meg szabályt, ne vegye el az eszemet a hatalom. *mondja érzeemmentesen. Igazából nem bántotta Anastasia mondandója..... ő dolga, hogy mit gondol. De jobb emberismerőnek hitte.*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 11:39 am

- Megnézném ôket. *kicsúszik az ô ajkai mögül is egy halk, vérszegény kacaj, melyet felkap a szél, s eltûntet egy másodperc alatt az esôcseppek között.* Túl szigorúak, meg komolyak... bár ki tudja. *von vállat, érheti még ôket meglepetés.* Igen, elvileg muszáj. *elhúzza a száját, nincs azért sok minden ínyére ezzel a prefektussággal kapcsolatban, de hát azért elviseli.*
- Mit kaptál meg? Ki mondta ezt? *néz kissé értelenül, majd úgy dönt, hogy jobb ha lassan visszavonul szobájába, pihenni, meg ajándékot csomagolni.* Hát örvendtem Irego. Találkozunk a bulin, további szép napot. *ezzel biccent egyett, majd egy aprócska mosolyt ereszt meg, s esernyôstôl együtt elindul a Kúria felé, ahova be is lép, majd a Vércséig meg sem áll.*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 08, 2007 11:46 am-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 11:44 am

Tegnap Tonyval elkaptunk néhány későn mászkáló diákot. És még nekik ált feljebb... hogy mi élünk vissza a hatalmunkkal, meg hogy elvette az eszemet. *megcsóválja a fejét* Szia! *köszön el, ő még sétálgat egy ideig az udvaron*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 12:57 pm

*A szobájából érkezik ki az Udvarra, kicsit jobban öltözött fel, mint ahogy szokott, nem szeretne a gyengélkedőre kerülni. Meglátja Iregot, biccent neki, majd az egyik padhoz megy, és leül. Nem zavarja az eső most, csak kijött elmélkedni, és kicsit felfrissülni. Így ül le, majd gondolataiba merül, és nem nagyon figyel a környezetére.*
Celadine Leatherweed
Diák
Celadine Leatherweed

Hozzászólások száma : 732

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 3:18 pm

*Cass lép ki az udvarra a mikuláson hordott piros köpenyében, melynek csuklyája föl van hajtva. Már a hálója ablakából látta, hogy esik az eső, ezért is van rajta a köpeny. Esőkabátja sajnos nincsen, vagyis van, csak mindenhol el van szakadva, ezért is nem vette föl. Az Amy-től kapott gyémánt nyaklánc a nyakában lóg, de csak mert a lány külön kérte, hogy mindig legyen rajta. A kíváncsi kérdések megelőzése érdekében azonban a pólója mögé csúsztatta, így aztán nem látszik. Észreveszi Jennyt aki magányosan üldögél egy padon. Oda sétál hozzá, és lehuppan mellé*
- Szia. Ugye nem zavarok? *Kérdi halvány mosollyal, miközben egy pillantást vet sáros csizmájára, aztán az elázott törpegolymókjára, Cerise-re, akit a csizmája mellett vesz észre. Fölemeli és betakargatja a köpenyével, közben még mindig Jen válaszára vár*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 3:23 pm

*Cassie kilép, és mikor odamegy hozzá, elmosolyodik.* - Szia! Dehogy zavarsz! *Mondja, mikor a lány leül mellé. Ránéz a lányra, és amikor betakarja a köpenyével a törpegolymókját, két Invitóval lehív a szobájából egy köpenyt, meg egy dobozt, amiben egy takaró van. Ráteríte Cassie - re a köpenyt, és a dobozt meg odaadja neki.* - Tessék. Rakd bele a golymókodat. *Mondja.* - Jössz ma a Mikulás - bulira? *Kérdezi kíváncsian.*
Celadine Leatherweed
Diák
Celadine Leatherweed

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 3:29 pm

*Az invito hatására lejött dobozt és köpenyt figyelgeti. Amikor Jen mindkettőt neki adja hálásan néz rá*
- Köszi, majd visszaadom *A dobozkába belerakja Cerise-t, és lehajtja a tetejét, de egy kicsit rést hagy, hogy belásson. Cerise pár perc múlva kényelmesen elhelyezedve szundikálni kezd. Lerakja maga mellé a dobozt és visszanéz Jen-re. Végre meglátja, hogy ő is rendesen föl van öltözve. Erre először azért nem figyelt fel, mert természetesnek találta, hogy egy ilyen esős, hideg napon mindenki melegbe öltözik. Viszont Jen általában nem "mindenki".*
- Voltál mostanában a gyengélkedőn? *A kérdésre bólint*
- ermészetesen megyek. Te is?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 3:35 pm

- Szívesen, de a dobozt tartsd meg nyugodtan. Legalább nem kell cipelned a golymókodat, ha magaddal akarod vinni. *Mikor Cassie végignéz rajta, elmosolyodik a csodálkozó arcán,, hisz általában nem szokott rendesen felöltözni, de most kivételesen melegebb ruhákban van.* - Természetesen én is megyek, elvileg Vaszilijjel, de még nem tudom. Kíváncsi lennék, hogy ki lesz a Mikulás. Remélem valamelyik alapító. *Neveti el magát a feltételezésen, majd a következő kérdésre elpirul.* - Aha, épp tegnap. Beleestem a jéghideg vízbe. *Borzong meg.*
Celadine Leatherweed
Diák
Celadine Leatherweed

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 3:41 pm

- Rendben. Kösz *Most úgy is jól jön neki ez a dobozka, mivel Cerise általában mindig követi, és mégis csak egyszerűbb ha ebben a dobozban viszi magával. Átvette a pele szerepét, aki már csak enni és aludni tud. Lustaság.*
- Gondoltam hogy jössz. Egy ilyen bulit nem lehet kihagyni.. *A mikulásos feltételezésen ő is elneveti magát* Gondolod, hogy Jericho prof lesz a Mikulás? Nem biztos, hogy jól fog állni neki a mikulássapi. *El képzeli mint az öt alapítot a mikulás szerepében, és megállapítja, hogy mindannyian elég viccesen néznének ki*
- És? Már meg is szöktél, vagy elengedtek?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 3:58 pm

- Igazad van, ki nem hagynék egy ilyen bulit. Sőt már be is öltöztem Krampusznak. *Mutatja, hogy a köpenye alatt van a ruha. Elképzeli Jericho profot Mikulásnak, és felnevet.* - Miért, szerintem tök jól néznének ki. *Mondja mosolyogva.* - Egyik sem. Az igaz, hogy nem kaptam engedélyt távozásra, de mivel nincs semmi bajom, hála egybájitalnak, így nem volt értelme tovább maradni, és foglalni a betegek elől a helyet.
Celadine Leatherweed
Diák
Celadine Leatherweed

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 4:06 pm

- Krampusznak? Én talán Téllány leszek, vagy csak egy áldogáló ember a " nem hívtak meg a buliba" asztalnál. Hm... Nehéz döntés. *A ruhát hosszasan nézegeti, tetszik neki. Jó kis krampusz lesz Jen-ből ebben nem kételkedik, és ez a ruha még jól is áll neki*
- Hát szerintem elég furán néznének ki.. De majd egy óra múlva kiderül melyikünknek volt igaza. *A kis beszámolóból csak azért is azt vonja le, hogy jen megszökött. És talán van is benne igazság, mert nem adtak engedélyt a távozásra.*
- Ugyan, iztos nem foglaltad a helyet. Szinte soha sincs ott senki. *Ekkor eszébe jut az a néhány olvadozó mikulás csoki ami a zsebében van, és még mindig csak két embernek adott belőle. Előhúz egy egész jó állapotban lévő darabot és Jen felé nyújtja*
- Tessék. Fogadd el utólagos mikulás ajándékként. És ha nem baj, én már távoznék is. Kell egy kis séta az FH-ban néha *Egy mosollyal elköszön, és ha már úgyis elmegy visszaadja a köpenyt, persze megköszöni megint. A dobozt fölkapja és elmegy a társalgóba, onnan pedig teleporttal az FH-ba*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 4:13 pm

- Az jó. Legyél Télanyu, jól állna neked. *Mondja mosolyogva. Kicsit elpirul a nézésre.* - Remélem valamelyikük lesz. Jó lenne. *Nevet fel a feltételezésen. Egy óra múlva kiderül.* - Nem baj, úgyse voltam már rosszul, és nem is önként mentem. *Elveszi a Mikulást, ad a lánynak egy puszit.* - Köszönöm. És tessék! *Nyújt át ő is egy nagy Mikulást, mielőtt a lány elmenne.* - Rendben, a bulin találkozunk. Szia! *Köszön el, majd elindul a Társalgóba.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:18 pm

*Mosolyogva sétál ki az udvarra a kúriából. Hamarosan egy új diák érkezik, akit most ő fog fogadni. Sötétzöld talárjának csuklyáját a fejére veszi, mivel esik az eső. Szerencsére most csak szemerkél, nem zuhog. Miközben kifelé jött, egy egyszerű Leperex-szel megakadályozta, hogy talárja átázzon, így haja és öltözéke sem lesz vízes. Megáll az egyik pad mellett, s órájára pillant. Az új lány valószínüleg most fog érkezni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:38 pm

*Katalin megérkezik a habos ruhájában és a a csomagjaival a Nezabar varázslóképzőbe egy aranyozott hintóval. Kiszáll a hintóból és odamegy a prefektusához.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:42 pm

*mikor ki érnek az udvara Alexej meg foglya Anna kezét és így szól.*-mennyi esélyem van nálad?*A lány szemébe néz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:50 pm

*Mikor megérkezik az új lány, s oda is sétál hozzá, Fay mosolyogva köszönti.*
- Szép jó estét. Faylinn Prilla Boyogov vagyok, Árnydalnok prefektus. *Mutatkozik be, majd segítőkészen pislog rá.*
- Nos, először is. Mindjárt kapsz tőlem egy szobakulcsot, feltéve ha megtalálom.. *Kezd kutakodni a zsebében.*
- Az iskolában kijárási tilalom van, ami azt jelenti, hogy csak tíz óráig lehetsz kint, a "takarodó" után csak a társalgóban vagy a szobádban lehetsz. *Mondja vigyorogva, s kicsit hangsúlyozza is az utolsó két szót, mivel meglátja Alexejéket.*
- Viszont van még egy kis időnk, ha akarod, körbe is vezetlek.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:51 pm

* A lány egy kis vigyorral jelenik meg Alex társaságában az udvaron, majd mikor Alex megfogja kezét és felteszi a kérdést azonnal eltűnik az a kis mosoly is és komolyra váltja arcát és miközben válaszol mélyen a fiú szemébe néz.*
- Őszintén megmondva.*Egy kis hatásszünet.*- Egy nagyon jó barátnak tartalak. Általában mindig jól érzem veled magad, és eddig nem okoztál nekem fájdalmat és nem is csalódtam benned, talán csak egyszer. Nagyon bízom benned és remélem ezt tovább is élvezhetem.*Majd megint megáll és sóhajt egy nagyot.*
-Összefoglalva, van esélyed, nem kevés.*Végig a fiú szemeibe néz és mindent teljes szívéből mond.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:54 pm

-értem bocs hogy meg kérdeztem csak tudod nem feltétlenül úgy nézek rád mint egy barátra.*néz a lányra egy kis mosollyal,majd az órájára néz*-szerintem menyünk mert mindjárt tíz.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:58 pm

*unatkozva jön le majd biccent mindenkinek és bemutatkozik*
-Amaya Delia,druida.Na és ti?-
*kérdi miközben új gyűrűjét nézegeti*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Dec. 08, 2007 8:59 pm

- Nem baj, hogy megkérdezted.Igen menjünk be. Na jössz most a szobámba?*Néz kérdőn a fiúra, miközben még mindig a szemébe néz.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: