Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 1:24 pm | |
| *Kicsit furcsán, bár inkább döbbenten néz Tonyra.* - Hogy én? Hát arra emlékszem hogy..*összeráncolja a homlokát. Igazából nem tudja hogy mire kellene emlékeznie.* - Hát...*kicsit ő is meglepődik* Nem is emlékszem..szinte..semmire...vagyis..*gondolkodik* Tegnap...kjöttem ide...aztán.. nemtudom mi törtéhetett. De ezt találtam reggel az ujjamon.* Egy gyűrűt mutat fel Tonynak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 1:30 pm | |
| *Kissé megijedt és lehet hogy ez látszódott is az arcán. Úgy érezi mintha megfordulna a világ vele.* ~Hogy lehet hogy nem emlékezik, a fejét nem verte be.Lehet hogy komolyabb ez a betegség mint ahogy gondoltam hisz most makk egészséges. Egy sima láz nem múlik el csak úgy~ *Nagyon szorosan öleli a lányt és adott neki egy puszit.* -A gyűrűt én adtam neked tegnap. Még édesanyámtól kaptam de én neked akarom adni, mert nagyon szeretlek. Alexis kicsim nem emlékszel ténleg. Tegnap fal fehér voltál, és nagyon lázas. Tudom hogy valamit nem mondasz el, kérlek mond el mert megőrülök. Nagyon féltelek, Az énekre sem emlékszel?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 1:36 pm | |
| *Még mindig furán néz a fiúra.* - Én nem..nem tudom mi történhetett..*megöleli a fiút, erősen szorítja magához.*Én lázas?...Ugyan...és..miféle dal?*sóhajt egyet, majd megszemléli a gyűrűt* - Köszönöm de...ezt nem fogadhatom el..hisz.a tiéd..*a fiúra mosolyog, majd dúdolgatni kezd magában egy dalt. Nem tudja honnan ismeri, de nagyon tetszik neki. A fiúhoz fordul* - Szeretlek*mondja mosolyogva, amjd egy puszit nyom az arcára, és besétál a kúriába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 1:44 pm | |
| *Mint tegnap azt tette most is,azt akarja vissza adni a gyűrűt de a lány elment és így nincs rá ideje. Amikor meghalja hogy mit dúdol a lány felkapja a fejét és a utána néz. Kezei enyhén megremegnek. Nézi ahogy Alexis bemegy a kúriába majd visszaül a padra és gondolkodni kezd.* ~emlékszik rá. Akkor még talán van esélyem hogy megtudjam mi a baj~ *Alexisen jár az esze, nem hagyja nyugodni a lány viselkedése.* ~Amnézia. Az lenne?~*Tovább nézi a felhőket, s közben eszébe jutott a Főhadi szállás. Felállt és elindult mert úgy érezte ott tud gondolkodni. Kiabál Cerolnak és a madár már követi is*
|
| | | Olga Korovjova Diák
Hozzászólások száma : 293 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:23 pm | |
| *olga fázósan jön ki az udvarra sétálni. Még nem tudja pontoan mit szeretne, de majd csak eszébe jut valami* | |
| | | Katharina A. Lukevszky Diák
Hozzászólások száma : 946
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:26 pm | |
| *Köszön Tonynak és vár reméli jön még valaki.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:29 pm | |
| *meglátja az ajtónál álló lányt. Még nem találkozott vele, d elátja hogy árnydalniok hallgató* -Szia, Olga vagyok, holtak őrés? Táéged hogy hívnak?*kérdezi és kezet nyújt a lánynak* | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:32 pm | |
| Ó,Katharina Lukevszky volnék és árnydalnokos!*-Mutatkozik be kedvesen a megismert lánynak.*~Újabb barátnő,de jó !~gondolja.-Mióta vagy itt ?-*Kérdezi kíváncsian,de a lány kissé furcsa neki!* | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:34 pm | |
| -hát elég régóta*feleli hamiskásan.* -Mi történt, olyan furcsán nézel rám*kérdezi kicsit aggódva, mert tart attól hogy a lány megrémült albínó külsejétől* | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:39 pm | |
| Háát ..az öltözködésed borzalmas!-*Válaszolja egy ugye nem gond pillantással és megkérezi:*-Nem mennénk a Sportcsarnokba, én már régen voltam ott! | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:41 pm | |
| *elneveti magát. Pedig csak egy hosszúő fekete kaát bvan rajta* -persze, mehetünk, de csak ha semmi futás. gyűlölök futni. | |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 2:44 pm | |
| Oké!-*Nevet fel ő is és elindul Olgával.*Megigazítja ruháját is.* | |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 4:23 pm | |
| *Egy fekete kabátos lány lép ki a Kúriából, amint érzi a hûvös cseppeket arcán, abban a percben esernyôjét a magasba emeli, s kinyitja, így folytatja útját. Egy táska vállára van kanyarítva, mely tele van hasznos, s kevésbé hasznos holmikkal egyaránt.* ~S most merre?~ *kérdi saját magától, miután megunta cipôi kopogásának hallgatását, s megtorpan. Egy lélek sincs most idekinn, ezért pár másodpercnyi gondolkodás után úgy dönt, hogy köröz még egy ideig, hátha valaki, akárki megjelenik. Az eredetinél lassabb tempóban sétál hát tovább, macskás ügyeséggel kikerülve minden pocsolyát, néha a Kúria felé sandít.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 4:32 pm | |
| *Ekkor Lorelai lép ki a kuria kapuján. Összehúzta kabátján a cípzárját, majd elindult kifele az udvarra. Az udvaron Alexandra Sirov-ot látta sétálgatni, miközben idönként oda oda pillant a kiuria kapujában. Egy kis tétovázás után fogja magát és odamegy hozzá* -Szia. Lorelai Smith vagyok bár még személyesen még nem ismerlek de azért már látalak párszor. És hogy vagy? Te is órára vársz? Vagy csak új sétálgacc idekinn?- *Kérdezősködött Lory, miközben ujjait egyre egyre probálta eldugni a hideg elől.* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 4:39 pm | |
| *Ahogy látszik, nem is kell túl sokat várnia, máris egy számára még ismeretlen alak lép ki a Kúriából, egy lány. Lex tekintetét a jövevényre tapasztja, s figyeli azt mindaddig amíg Lorelai már szemtôl szemben áll vele. Felvonja szemöldökét miközben látványosan megnézi magának a lányt, s végig is hallgatja annak mmondókáját, kérdéseit.* - Üdv. *köszön kissé hûvösen, de arca cseppet sem ijesztô.* Örvendek, Lorelai. Alexandra Sirov, holtak ôre, prefektus. *biccent kimértem, közben ô is szépen bemutatkozik.* Én téged még nem láttalak errefelé... új vagy? *érdeklôdik ridegen.* Élek. Részben. *válaszol röviden és velôsen a kérdésekre.* S te? *úgy tartja helyén, hogy jobb ha visszakérdez. Közben ismét sétálni indul, reméli Lorelai vele tart, s ha a lány nem akar ázni, jobban teszi ha bekupdorodik Lex esernyôje alá. Rövid idôn belül azonban a fekete kabátos lány, elnézést kérve, faképnél hagyja Lorelait, s szobájáig meg sem áll.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 5:00 pm | |
| *Lorelai beáll Lex esernyője alá és így válaszol kérdéseire* -Teljesen újnak már nem nagyon mondanám magam, de kb olyan egy hete lehetek itt.-*mondjah Lory mosolyogva majd sétálni kezdenek.* -Amugy köszi én is jól vagyok. De most megyek órára nem szeretnék elkésni- *majd biccent egyet a fejével és elindul a tanterem felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Dec. 07, 2007 6:41 pm | |
| *Összehuzza a kabátját és közbe elér egy padot, leül és lehunnya a szemeit, ez az óra kicsit álmosító volt de TOny nem fáradt el annyira hogy még aludni menne. Körülnéz hogy nincs e valaki kint az udvaron, majd meggondolja magát és elindul más felé* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:09 am | |
| *Hosszú, fekete kabátos lány lép ki a Kúriából, s úgy ahogy tegnap, most is kopottas esernyôje társaságában, rögtön fel is húzza azt, hiszen semmi kedve sincs elázni.* ~Muszáj esnie? Hullana inkább a hó...~ *indul meg elhúzott szájjal, kiengedett szénfekete hajába bele-bele kapdos a hûvös szél. Senkit sem lát idekinn, jellemezô, mert hát kinek van kedve ilyen idôben kimerészkedni?* ~Csak az a kis szôke cicamica ne akadjon az utamban, mert akkor jaj neki....~ *fogalmazódik meg benne, miközben cipôire koncentrálva halad az udvar kikövezett részén.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:14 am | |
| *Irego jön ki a tölgyesből. A toronyban volt, és most élvezi a természetet. Ő szereti az esőt. Sokkal jobb, mint megsűlni a napon. Érzi, ahogy haja lassan vizes lesz, és a pulóvere is kezd átázni, de nem bánja. Volt már rosszabb időben is... ez nem olyan vészes* |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:23 am | |
| *Csak sétál és sétál, cél nékül szeli az Udvart, esernyôjét forgatja kezei között, s felnéz, mert az ember megunja azért egy idô után cipôinek folyamatos fixírozását. Ekkor pillant meg egy alakot a Tölgyes felôl érkezni, nem ismeri, legalábbis így távolról nem rémlik neki. Megáll, s most úgy pihenteti tekintetét a lányon.* ~Ez megveszett? Vagy mi ez, hogy hagyja magát ázni?~ *vonja fel szemöldökét, s kissé értetelnül néz azokkal a mélykék szemekkel. Majd úgy dönt, hogy óvatosan megkörnyékezi az illetôt, így megindul felé, majd mikor a lány mellé ér, kissé barátságtalanul ugyan, de köszön.* - Üdv. Ennyire szereted az esôt vagy csak nem futja egy esernyôre? *s ezutt csak hallgat, mert könnyen meglehet, hogy nem lesz fogadva köszöntése, s szavai figyelmen kívül lesznek hagyva, volt már ilyenre példa...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:33 am | |
| *Irego is észreveszi a lányt, de nem közelít. Láthatóan a másik lány most nem akar társaságot, de aztán mégis. Irego is kissé morcos a tegnapiak miatt, de azért a modorát nem ásta el... túl mélyre.* Szia! *A lány következő megjegyzése után arca egy pillanatra megfeszűl, de aztán Irego ualkodik magán, és heves természetén* szeretem az esőt. Jobb, mint megfőni a napon. |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:41 am | |
| *Lex nem mondható cseppet sem morcosnak, neki alapból ilyen a természete, nem szokott csak így ni a semmiért jókedvû, vidám lenni, fôleg most, hogy esik az esô, most végképp nincs miért viruljon. Az esernyô alól fürkészi a lányt, s annak szavait, egy gúnyos mosollyal fehér arcán. Mivel a mellette álló szereti az efajat idôjárást, ezért Lex fel sem ajánlja, hogy esetleg húzodjon ernyôje alá.* - Hát ebben teljesen igazad van. *hagyja jóvá pillanatnyi hallgatás után.* Én azért se ezt, se a napot nem kedvelem túlzottan. *von vállat, majd szemei megakadnak a lány kitûzôin.* Elemista és ráadásul prefektus is... Már csak a neved kéne valahova kibiggyeszd. *utalgat nagyon finoman, hogy nem volna rossz egy bemutatkozást megejteni, persze ennyi erôvel ô is bemutatkozhatna de nem fog...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:47 am | |
| Az már nem fért oda *jegyzi meg egy félmosollyal.* De ugyebár a te neved sem hangzott még el... *mondja. Egy pillanatig a lány arcát fűrkészi, majd egyik keze lassan kiemelkedik a zsebéből... és a kezében ott van a... semi. Kezet nyújt a lánynak* Irego Kwiatowski! |
| | | Alexandra Sirov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 9:53 am | |
| - Kár, legközelebb el ne felejtsd kitenni. *félmosolyra egy gúnyos mosoly a válasz, mert mi más?* Majd el fog, ne aggódj. ~Majd a tied után.~ *dönti el, s várja azt a bizonyos bemutatkozást. Kéznyújtásra természetesen számított, hisz másképp nem is lenne teljes az ismerkedés. Nézi egy ideig a lány kezeit, majd átteszi esernyôjét másik oldalára, s kezetráz a lánnyal.* Örvendek, Irego. *biccent kimérten, keze hideg, de attól még nem száraz, s szorítása cseppet sem erôs.* Alexadra Sirov. *esik át ô is ezen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 08, 2007 10:03 am | |
| *Irego kézfogsa azonban nem nőies. Nem szorítja meg a lány kezét, de kézfogása magabiztos, kéztartása kissé merev, mégis barátságos.* De ha ennyire nem szereted az esőt... akkor mit keresel itt? *érdeklődik, mert számára ez egy ellentmondás. a kézfogás után keze visszakerűl a zsebébe. Érzi arcán lecsorogni az esőt, és azt, higy a pólója már teljesen átázott a pulóver alatt, de nem zavarja. Volt már rosszabb is. * |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |