Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 37 I_vote_lcapUdvar - Page 37 I_voting_barUdvar - Page 37 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 37 I_vote_lcapUdvar - Page 37 I_voting_barUdvar - Page 37 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 1:48 pm

*Katalin észreveszi, hogy valaki nézi, de az illető már el is kapta a fejét.
~Sajnos~*gondolta Katalin*
Násti Do
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 2:04 pm

*Dolohov úgydönt hogy távozik.Mivel megunta a fák nézegtését.ELindul a szobájába ahol tovább olvassa könyvét.Miközben halad a kúria felé int egy sziát a láynnak majd télleg távozik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 2:27 pm

~Elment~*gondolta Katalin és elindult a hálóterme felé*
Rorie Owain Alistair
Nem Játékos Karakter
Rorie Owain Alistair

Hozzászólások száma : 38
Kaszt : Udvar - Page 37 Harcos

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 4:47 pm

*Vanessával a nyomában érkezik meg az udvarra, de fogalma sincs, hol lehet a füveskert, ennyire még nem tájékozott, így a lányra pillog, tőle vár útmutatást*
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 492
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek502680ca317e42224578

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 4:49 pm

*Rori után érkezik kicsivel később, mivel azért fél-kobold lábai annyira nem viszik előre, mint a fiút.*- Arra. *Mutat a füveskert irányába...*
Quirinus Nuada Evander

Quirinus Nuada Evander

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 4:53 pm

*Zihálva érkezik a füveskertből, a kardján vérmocsok, de nem vörös, hanem furcsa, gennyes narancssárga. Kapkodja a levegőt, úgy vágja le magát egy padra, és elmondja mi történt* Nem tudom mi ez, de úgy küzdött, hogy alig birtam tartani, nem tudom, hogyan fogunk boldogulni vele. *most veszi észre, hogy a két fiatalt még be sem mutatta egymásnak*
Vanessa Mantova. *mutat a lányra, majd a fiúra* Bemutatom Rorie Owain Alistair-t.

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 09, 2007 4:58 pm-kor.
Rorie Owain Alistair
Nem Játékos Karakter
Rorie Owain Alistair

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 4:54 pm

*Végighallgatja a mesterét, ő maga sem számitott egyszerá, és könnyű megoldásra, ha már a kardművészt idehívták. Bólint, és rámosolyog a lányra* Hello.
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 4:57 pm

*Azért végre picit megnyugszik, hogy a férfi jól van, legalábbis ahhoz képest ami előmászott. Az azért eléggé megrendíti, hogy egy fiú meghalt...de kellett neki hősködni.* -Szia! *Erőltet magára egy halvány mosolyt.* -Ez a dolog a csatornákból jöhetett? *Teszi fel még a kérdést.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 4:57 pm

*Leo fut a férfi után és bemutatkozik neki
-jó napot én LLeonard Wyatt vagyok elemi mágus ügyes volt ahogy visszazavarta a lényt a Lyukba*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty

*Irego követi a férfit lassú, gépies mozdulatokkal, ezért egy kicsit le van maradva. meredten bámul maga elé* ~egyszerűen kettétépte... csak úgy.. egy mozdulattal...~ *most valahol itt akadt el az agya. Aztán magához tér, amikor elér a trióhoz* szia! *köszön az ismeretlen diáknak, majd a felnött felé fordúl* Ez volt az a sötétség, amiről a szurdok szelleme beszélt? *teszi fel az egyetlen kérdést, amit nagy nehezen sikerlt megfogalmaznia*
Quirinus Nuada Evander

Quirinus Nuada Evander

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 5:01 pm

*Bólint, még mindig ki van fulladva* Igen, ez a valami a csatornákból jött, és de ez nem az a valami, amiről a szurdok szelleme tudhat. Illetve a kisebb. Kettő van. A beszámolók alapján ez a kisebb volt, a nagyobbik végzett Alassar mesterrel. Az a fiú megúszhatta volna, ha nem száll vele szembe, nem is értem, hogy gondolta. *Összegzi a mondanóját, majd int a tanítványának, hogy menjenek* Menjetek be a kúriába, ott talán biztonságosabb, a csatornáktól pedig óvakodjatok. Vanessa, majd beszélünk a napokban. *int búcsút, és Rorie-val lelépnek*
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 5:05 pm

*Aprót bólint, majd elköszön és természetesen ő is távozik.*
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 5:07 pm

*Leo még mindig nem tudja a férfi nevét aki megmentette a haláltól de a parancsra elmegy be a Kúriába *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 09, 2007 5:29 pm

*Ő nem bólint. Az agya kezd feloldódni, és ezzel együtt be is indulnak a gondolatai* ~Szóval egy ilyen rém végzett Alassar mestert, és nem úgy halt meg, ahogy Bianka úrnő mondta. Vajon őt is így széttépte?~ *dolgozza fel a hallottakat, miközben elindul a kúria felé* ~és ez még csak a kissebb volt... milyen ehet a nagyobb? És mire lehet képes?~ *gondolkozik, miközben belép akúria kapuján*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 2:06 pm

*Szokásos kabátjában lép ki a kúria ajtaján. Gyorsan átvág az urvar egyik végébe, ahol elsajátít egy padot. Leül, és kesztyűs kezével kezdi fülét birizgálni. Látszik rajta a zavarodottság. Kis idő múlva hirtelen fölemelkedik és csak sétálgatni kezd az udvaron, körbe-körbe. Kezét tördeli, s szinte már fut. Mergpróbál lenyugodni, és nem is hiába próbálkozik. Pár perc múlva már idegesség nélkül rójja a köröket, zsebre dugott kézzel. Agya számtalan lehetőséget terjeszt ki szemei elé, melyeket most kezd átböngészni. A lehetetleneket képzeletbeli tollával egy mozdulattal áthúzza. Némelyiknél meg-megáll, s eltöpreng.*
~Nem, az nem lehet... De, hisz... Hisz Nástival is megtörtént. Ajj, tudhattam volna, h őrá is ilyen sors vár. Túl makacs volt.... kcisit beképzelt, de mindegy. De ő... ő nem ilyen. Neki nem eshetett baja.~
*Töri fejét, s szépen, lassú ütemben tovább sétálgat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:23 pm

*Layla jön ki az udvarra,és kicsit szomorú hogy lassan el kell mennie,mert szeretett volna még találkozni Kristóffal*
~mért pont most kell elmennem?még szerettem volna látni ma.amúgy is olyan boldog vagyok,mert kibékültünk~
*majd leül egy padra*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 37 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:29 pm

*Jane is kiment az udvarra, és ott találta Laylát.-Szia Jane vagyok, és nemrég érkeztem a suliba*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:32 pm

-szia Jane.te is a viperában vagy?
*azzal maga mellé invitálja a lányt*
mikor jöttél?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:36 pm

*Miranda jelenik meg a kúria ajtajában. Haja be van fonva, két hosszú copf kandikál ki drap sapkjája alól. Ma nem öltött magára semmilyen fekete ruhadarabot, inkább barna és drab style-t vett föl. Kesztyűje, sálja, harisnyája és sapkája pompázik vajszínben, térdnadrágja, kabátja, csizmája barna. Bekapcsolja mp3-ját, úgy indul neki az udvarnak. Látja, hogy Layla is kint van, de nem megy oda, majd ha Lay akar, odamegy ő. Megpillant egy számára ismeretlen lányt is barátnője társaságában, nem foglalkozik vele sem, leül egy padra és rajzolni kezd. Mikor már nagyon nem bírja a hideget felpattan és elindul a kúria felé*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 10, 2007 4:28 pm-kor.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:37 pm

-Pár napja érkeztem meg. Te mióta jársz ide?
*kérdezte kedvesen.~jófejnek látszik,remélem nem kell benne csalódnom
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:43 pm

-én kb egy hete.hova vagy szobába beosztva?láttad már a sulit?és ismersz e valakit a suliból?
*mindezt egy levegővel mondja el.nagy levegőt vesz és folytatja*
-mesélj egy picit magadról
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:50 pm

-Nem sok mindenkit ismerek még, és a Viperába vagyok beosztva.Igazság szerint nem igazán láttam még a sulit.
*válaszol Jane, és titkon reméli, hogy új barátra tett szert.*
-Mit is mondhatnék magamról? Szeretek zenét hallgatni, beszélgetni, nevetni, és persze semmiért nem hagynám ki a jó bulikat.
*válaszolt Jane a lány kérdéseire.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:55 pm

-akkor szobatársak vagyunk.voltál már órán?és mindenképp menj majd be ha lesz időd mert nagyon jó.ma is lesz,ha akarsz menj be,de nem kötelező.és mindenek előtt keress egy párt.lennék én is de nekem már van.
*mondja majd örül,hogy a lány is abban a szobában van amiben ő*
-és egy jó tanács:menj olyan helyekre ahol sokan vannak és plána sok a holtak őreis gyerek
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 3:57 pm

*Jane nagyon örül, hogy egy olyan szobatársa van, mint Layla.
-köszi a jó tanácsokat. Sajnos ma nem tudok bemenni órára, de a következőn mindenképp ott leszek.
*válaszolta jókedvűen.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Dec. 10, 2007 4:01 pm

-arra talán én is bemegyek.ha akarod bemutatlak pár embernek,de most nem tudlak mert lassan el kell mennem.
*mondja majd kicsit szomorú lesz mert el kell mennie a suliból*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 10, 2007 4:04 pm-kor.
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: