Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rayko S Dragomir - archiv Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 1:32 pm | |
| *A fiú a lány válaszára kicsit ránagatózika s zája széle, már megint atulajdonának említett egy állatot.de nem teszi szóvá.* - Szia Sepp. Már láttalak órákon. Mi van veled? *Aztán a lány beszélgetést kezdeményez a újonnan érkezővel, úgy látszik meg is van a témájuk, így nyugodtan köszön el a jelenlévőktől. A lányt egyedül otthagyni nem sok kedve lett volna, de így már nyugodtan megteszi.* -Viszont én lépek, mert még dolgom van. *Nem közli velük, hogy házit írni megy, nem akarja hogy strébernek tűnjön, főleg mert nem is az. Csak teljesíti a kötelességeit a szakja és önmaga felé.* | |
| | | Sepp Dierk Diák
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 1198 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 1:45 pm | |
| *Az allidonos srác nem csak hogy órákon láthatta a fiatal Seppet de még osztálytársak is voltak, aztán Sepp lemaradt. Mosolyogva búcsúzik el volt osztálytársától majd a lány kérdéseire kezd el válaszolni, de előtte még halkan megjegyez valamit.* -Még kész szerencse, hogy Rayko itt volt. Bár mondjuk nem sokat kellet volna kibírnod ilyen lábbal tekintve, hogy én is jöttem. *mosolyog rá, majd a lány nadrágjára néz. Előveszi a pálcáját, majd az előbb említett tárgyra fogja. Arra koncentrál, mit szeretne elérni varázslatával, majd a megfelelő mozdulat után kiejti a varázsigét. -Suvickus! *A nadrágon a vérfolt kissé halványodni kezd majd végleg eltűnik.* Azért reméltem én is segítettem valamennyire. *mosolyog a lányra.* Amúgy köszönöm kérdésedet én megvagyok. Tegnap óra után kerültem új szobatársak közé, és hát tudod összeismerkedtem velük. Amúgy így belegondolva nem is láttál régen. Pont tegnap. *mondja ismét mosolyogva, és már fel is teszi következő kérdését, tekintve hogy még év eleje van.* -Amúgy az iskola...jobban mondva az órák mennyire tettszenek? *mosolyog ismét rá és érdeklődve várja az elsős lány válaszát.* | |
| | | Olívia Springfield - Alli Diák
Hozzászólások száma : 100 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 1:50 pm | |
| *Úgy látszik, a két fiú ismeri már egymást, ami nem is meglepő. Biztosan elég régóta járnak ide, szóval nincs is ezzel semmi gond. Azonban azzal már van, hogy Rayko el akar menni, és Oli hiába kérleli, hogy maradjon még egy picit, nem lehet rávenni őt. Éppen ezért nem is tud semmit sem csinálni a lány, csak is elköszönni.* -Szia Rayko! Örülök hogy találkoztunk. *Mondja a sötét hajú fiúnak. Ezután minden figyelmét Seppre tudja irányítani. Meg kell hagyni, ő is nagyon helyes fiú, ez meg is fordul ám Oli fejében. De nem akar ő csábítani, legalábbis egyenlőre nem.* -Nem hideg a föld? Gyere, csüccsenj mellém. *Mondja a fiúnak, hiszen neki is jobb lenne, ha Sepp itt ülne, mert akkor nem kéne kényelmetlen pózba vernie magát ahhoz, hogy lássa őt, ráadásul azért tényleg, hogy néz már az ki, hogy ő a padon ül, a fiú meg a földön. Nem tudja, még, hogy mit reagál Sepp, majd kiderül, ő inkább arra figyel, hogy értelmes mondatokat mondjon.* -Hát igen, de tegnap nem beszéltünk órán, az meg úgy nem is találkozás. Szóval, akkor láttalak utoljára, amikor hóember voltál. Nagyon cuki hóember vagy amúgy. *Meséli vidáman, majd várja, hogy mivel vág vissza a fiú.* | |
| | | Sepp Dierk Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 2:07 pm | |
| *Mikor a lány hellyel kínálja lassan felkel. Majd arca elkomolyodik , és lassan megszólal.* -Nem köszi! Tudod nekem is mulaszthatatlan elfoglaltságom akadt. *mondja már teljesen komolyan. és elkezd sétálni a kúria felé. Majd mikor a lány már ijedten utána szólna lassan visszafordul. Így a lány megpillanthatja vigyorgó arcát. * -Tudod az a fontos elfoglaltság jelen pillanatban az, hogy ne hagyjalak itt. *mosolyog rá, majd visszasétál és leül a lány mellé.* ~Cuki hóember? Én?~ *gondolja kissé meglepődve. Majd lassan ismét megszólal.* -Persze nagyon cuki lehettem ahogyan azt a faágat kerestem...Amúgy még szép hogy nem beszélgettünk az órán. Ott figyelni kell *mondja teljesen komolyan.* Utánna pedig épp szobabeosztón voltam Pierrel. Gondolom láttál is minket együtt kisétálni a teremből.De ha nagyon hiányzom, nyugodtan keress meg a szobámban. Jobban mondva a szobánkban. Tudod Raymonddal kerültem össze meg egy eramiros sráccal, akit szerintem te nem ismersz. Így most hárman uraljuk a Molnárgörény hálót. De tényleg, bármikor rendelkezésedre állom. *mosolyog rá a lányra, a hóemberes viccelődésért pedig a fiú nem vág vissza ő nem olyan típusú. MAjd halkan dúdolni, kezd miközben egy jó témán gondolkodik. A lány kutyája eközben visszaérkezik hozzájuk és izgatottan kezd el vakkantgatni.* -Ó azt látom, hogy szereted az állatokat. De csak kutyád van? *kérdi ismét mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 2:17 pm | |
| *Sepp elég sok mindent mond neki, melyeken csak nevetni tud. Kivéve az elsőn, hogy itthagyja. Arra egy dolgot reagál.*-Neeee, ne hagyj itt, félni fogok.*Mondja ezt a mondatot, mely persze nem igaz, de azért jól hangzik. Majd mikor a fiú visszajön, és leül mellé, akkor rá kellett jönnie, hogy csak szórakoztak vele. Egy kicsit megcsípi a fiút, hogy máskor ne űzzön ilyen tréfát vele. Majd folytatja a beszélgetést. Ennyivel le is tudta a dolgot.* -Persze, órán figyelni. Megjegyzem. Csak tudod, én ezeket már tanultam, nekem nem túl érdekesek. Várom, hogy olyat vegyünk, ami még nem megy. *Mondja el őszintén a fiúnak a dolgot. Arra, hogy zaklassa őt, nem reagál, majd amikor hajnali 3-kor valaki a szobaajtón kopogtat, akkor majd megtudja a fiú, hogy milyen ajánlatot tett. Az állatos téma. Ez akkor jutott eszébe, amikor Buci visszajött. Ana a pulcsija zsebében kezdett el kotrászni, majd elővett pár szem száraz kutyakaját. Odatartotta Bucinak, de nem adta ám oda egyből.* -Ül! *Ennyit mondott, és vagy a szótól, vagy pedig a kajától, végülis mindegy mi az oka, de Buci leült. Ekkor már megehette azt a pár szem kaját, amit Oli hozott neki.* -Na most menj, futkározz még egy kicsit. Aztán majd felmegyünk, akkor tudsz inni is egy kicsit. Na menj! *Mondja a kutyusnak, majd Sepp felé fordul. Nyálas a keze, de ez nem gond. Legalábbis őt nem zavarja. De erre magyarázatot ad viszont, mert érthetetlen lehet, miért küldi el a kutyust.* -Tudod, éjjel mindig fönn van, ha nem fárasztom le. És ott ugat a fülembe, és én meg ugye nem tudok úgy aludni. Így meg aludni fog mint a bunda. Amúgy csak Buci van nekem, de egy kutyus is elég, nem kell több. Neked van valamilyen állatod? *Kérdezi a fiút, mert még nem látott nála semmit. Lehet papagája van, hiszen azt a szobában kell tartani.* | |
| | | Sepp Dierk Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 2:42 pm | |
| *Mikor a lány belé csíp játékosan feljajdul. Persze a kis csípést meg sem érzi. Majd mikor a lány kifejti mért szeretne beszélgetni az órákon elmosolyodik.* -Megértem én. Nekem is minden ismétlés. De mint tudod az ismétlés a tudás anyja. Tudod anyu Roxfortos volt. Nem tudom mennyire vagy tisztában az ottani szabályokkal. Ott nem szakok hanem házak vannak. *mondja hátha nem ismeri a lány a másik varázslóiskolát. Így gyorsan elmondja, hogy mi alapján kerülnek a diákok a házakba.* Anyu hollóhátas volt, nem szeretnék még egy csalódást okozni neki. *mosolyog ismét a lányra. Hát igen mint tudjuk a vér nem válik vízzé. Attól a fiú, nem fél hogy a lány hajnali háromkor fogja zaklatni, hiszen ismeri a szabályokat. De hát mint tudjuk a szabályok azért vannak, hogy áthágják őket. A fiú mosolyogva nézi a lány gondoskodását a kutyájáról. Majd megértően megszólal mikor a lány megmagyarázza az állat elküldésének okát.* -Értem. Nekem egy pókom van. Képzelheted tegnap hogyan megijedtek tőle a többiek. Pár héttel idéztem magam mellé. Nagyon megszerettem. *kezd mesélni házi kedvencéről.* Octának neveztem el régen olvasott történet miatt. Majd ha jössz úgyis meglátod *kacsint a lányra miközben értelmes témán gondolkozik. Így lassan dudorászni kezd.* | |
| | | Mira Rose Diák
Főkarakter : bognarkaroly@t-online.hu Hozzászólások száma : 219 Kaszt : Üzenőláda : Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 2:54 pm | |
| *Aeron mellett sétál.Mikor elérték a kúriát a srác elköszön és elválnak útjaik így egyedül megy tovább.Kicsit szidja magát amiért elfelejtette megköszönni a hazavezetést.Az udvaron meglát két ismerős alakot így odasétál hozzájuk.Jól sejtette az egy Oli akivel már összefutott a lovardában..a másik pedig egy idegen srác..talán Oli barátja..suhan át rajta a gondolat és el is mosolyodik de rögtön köszön is.* -Szia Oli-*mondja a lánynak majd a fiú felé fordul.* -Neked is szia-*mondja mosolyogva majd folytatja*-A nevem Mira Rose de csak Mira-mondja majd Rangerre bök-*Ő pedig Ranger a daimónom-mosolyodik el ismét majd megdögönyözi farkasát.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 3:11 pm | |
| *Nem sok újdonság hangzik el, melynek örül, hiszen így legalább nem kell mindenre reagálni Azonban megtudja, hoy Sepp-nek milyen állata van. Ez nagyon lesújtó tud lenni, legalábbis neki, hiszen utálja a pókokat.* -Értem! Hát tudod, én nem szeretem a pókokat, meg egyébb rovarokat, bogarakat, kígyókat, ilyesmiket. Nem félek tőlük, de hogyha mondjuk egy pók rám mászik, akkor azt egyből lecsapom. Amúgy, még meg sem köszöntem azt, hogy kitisztítottad a nacimat. Szóval köszike! *Mondja, majd kaccsint egyet a fiúra. Közel hajol az arcához, és neki is ad egy puszit, ugyanúgy, ahogy Raykonak is adott az előbb. Pont ekkor jött meg Mira is, aki most biztos azt hiszi, hogy ők ketten járnak. Pedig ez nem így van ám, ez csak egy köszönöm puszi volt.* -Szia Mira! Ülj le, már régen láttalak, mivan veled? Mesélj! *Kéri meg a lányt, a remélhetőleg nem túl nagy kérésre. Reméli, hogy semmi rossz nem történt a lánnyal, inkább sok jó.* | |
| | | Sepp Dierk Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 3:24 pm | |
| *A szőke hajú lány szinte azonnal szerez egy rossz pontot a fiúnál, amit nem sokkal később el is veszít.A fiú a pókoktól való undorát is megérti.* -Tudod, sokan félnek vagy undorodnak tőlük. Pedig nem is olyan rossz állatok. Sőt mi több hasznosak is. *mondja mosolyogva, de most nem is akar belekezdeni egy újabb regébe. Miután befejezte előbbi mondatát a lány szinte azonnal megköszöni előbbi segítségét egy puszival. A szőke hajú fiú kissé meglepődik, de ezt persze nem teszi szóvá. Majd megjelenik egy újabb osztálytársuk. Név szerint Mira Rose. A lány pontosan a furcsa köszönetnyilvánítás közben érkezett, így az most furcsán mosolyog a szőke hajú Olira. Sepp eközben égnek emeli a tekintetét. Sejti, hogy holnapra már az egész iskola az előbbi köszönet kinyilvánítástól fog zengeni. Persze nem gondolja hogy Mira pletykás, de ezt a furcsa mosolyt már eléggé ismeri.* -Szia! Tudom. Láttalak már pár órán, és elvégre osztálytársak is vagyunk. De így már legalább a teljes nevedet is tudom. Amúgy én Sepp vagyok, Sepp Dierk. *mondja mosolyogva miközben feláll és meghajol a lány előtt. Persze felállásának nem csak ez az egy célja volt. Hiszen hogyan néz ki, hogy a lány áll ő pedig ül.* -Nem ülsz le? *kérdi mosolyogva, majd a választ meg sem várva visszaül korábbi helyére, a földre. Ezután ismét a szőke hajú lány kérdez valamit régi ismerősétől, majd ő is fel tesz neki egy kérdést. * -Olival éppen az állatokról, beszélgettünk. Neked van kedvenced? Esetleg valamilyen társad? *kérdi mosolyogva tőle* | |
| | | Mira Rose Diák
Főkarakter : bognarkaroly@t-online.hu Hozzászólások száma : 219 Kaszt : Üzenőláda : Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Szept. 08, 2009 3:44 pm | |
| *Áll egy darabig nem szól semmit majd Ranger figyelmezteti az idő múlására és a lány hátralép egyet majd gyorsan hadarni kezd hisz így is késésben van.* -Ömm mennem kell sziasztok-*mondja és elviharzik.Mikor visszanéz a többiek sincsenek már ott.Mindenki elment a maga dolgára.*
//többiek is kiiírva...vége// | |
| | | Tomhail Iliya Mikhail Diák
Főkarakter : tommycee@citromail.hu Hozzászólások száma : 280 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 6:48 am | |
| *Tom az udvaron sétál. Épp semmi dolga. Korán kelt fel. A séta mindig megnyugtatta. Ez a második éve, hogy itt tanul. A szüleiről semmi hír. Kezd beletörődni, hogy nem egyhamar tudja meg mi történt velük. Csak sétált. Fel és le, körbe-körbe az udvaron. Jó pár perc után egy üres padhoz ért. Leült, keresztbe tette a lábait. KEresztbe tett térdére könyökölt és gondolkodóba esett.* ~Vajon emlékeznek rám a többiek? Az idén nem is találkoztam szinte senkivel. Pár új emberke érdeklődött, azt ennyi. A régiek közül szinte senkit se látok. Sebaj, majd talán a napokban.~ *Tovább fűzte gondolatait. Majd hátradölt és élvezte a reggeli napsütést.* | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 2:53 pm | |
| *Ahogyan kilépett a Vakond hálóból egyenesen ide tartott. teljesen el volt képedve, hogy még mindig nem lehet úgymond megérteni azt, hogy ez Ayla számára bűn, amit egy szobával el lehet követni. Nagy rend és a tisztaság mintaképe Ayla, Akoni meg a rendetlenség és minden más dolog képviselője. Durrogva lép ki az Előcsarnokból és egy padot céloz meg. Mérges eléggé, pedig olyan apróság és mégis felhúzta magát ezen, de nem tehet róla egyszerűen ilyen és kész. Lesobja magát a padra, amelyik pontosan háttal van a bejárattól és vár arra a szőke fiúra, akit jó faképnél hagyott még 5 perccel ezelőtt. Keresztbe tette lábait, karjait és csak mormog az orra alatt.* -Hát ez egyszerűen hihetetlen, hogy ... de... nem tudom megérteni miért nem tud maga után rendet rakni, pedig nagyon is jól tudja, hogy nem szeretem, de ááá minek is megfogadni az én tanácsaimat, fölösleges, hiszen minden baromság. *És még folytatja tovább és tovább...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 3:02 pm | |
| *Akoni érkezik meg az udvarra. Szalad, hiszen lehet jobban jár, ha minél előbb megkapja a mai fejmosást. Egyből meg pillantja Aylát, és mintha a lány magával beszélgetne. Akoni odamegy hozzá, farmer, és fehér póló van rajta, Hawaii felirattal, de ez most cseppet sem érdekli. Ayla elé áll, és köszön a lánynak.* -Szia! Bocsi az előzőért, de tudod hogy milyen vagyok.... *Nem is mond többet, hagyja, hagy ordibáljon vele a lány, vagy bármit. Magával hozta már a táskáját is, hiszen nemsokára óra van, és nem akar már felszaladni oda sem, hiszen fő a lustaság. Nem tudja, hogy leüljön-e vagy sem, Ayla előtt ácsorog, szemét a lányra szegezi, és ha Ayla visszanéz rá, akkor a fél-tünde csodás szemeibe néz.* |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 3:10 pm | |
| *Ahogy közeledő léptek zaját hallja, nem nézi meg, hogy ki is az... de száját befogja és nem duruzsol tovább az orra alatt. Akoni megáll előtte, de nem néz a szemeibe, mond egy bocsánatot, de valahogyan nehezen jut el Ayláig, aki annyira érdekesnek találja azt a bokrot ott a másik oldalon, hogy a fiú nem tudja normálisan lekötni figyelmét. Most sztrájkol. Már csak azért sem fog kidurranni... legalábbis még biztosan nem, de arca biztos kifejezésről árulkodik, mégpedig arról, hogy mérges. Gyerekesnek tűnhet, de egyszerűen neki ez komoly dolog és kész pont. Nála nincs semmilyen cucc, hogy már felkészült volna órára, majd felmegy érte, mert neki a mozgás nem árt meg egyáltalán. Még mindig ugyanúgy ül, de lábát idegesítően mozgatja, ezzel kifejezve azt, hogy pukkadozik és ott vezeti le a feszültséget. Maga sem érti, hogy miért ilyen vízfelkapós mostanság. Nem tudja, mi volt az eredeti eredete az egésznek, de hogy a rendetlenség a csúcspont az kész.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 3:15 pm | |
| *Akoni értetlenkedve néz rá. Nem tudja, miért nem ordibál a lány, és egyáltalán, miért nem néz rá? Ez neki érthetetlen, de ez van. Akkor majd ő beszél, hogyha a lány nem. Bár nem tud mit mondani. Mit is mondhatna még. Végignéz Aylán, az arca, a lába, mint azt mutatja, hogy ideges. De csak nem emiatt kapta fel ennyire a vizet. Ayla leül a lány mellé, nem fogja meg a kezét, mert az talán most nem lenne jó, csak elkezd beszélni.* -Értem! Szóval már nem is beszélsz velem. Nem tudom mi a gond, de biztos nem ez a hülye kupi miatt vagy így kiakadva. Kérlek mond el, mi a baj. Ha meg csak ez, akkor ordibálj velem, pofozz fel, bármit, de ne maradj csöndben kérlek. Rendet raktam, vagyis elpakoltam, de nem tudok olyan rendet tartani magam körül mint te, sajnálom. Engem így neveltek. *Mondja a fiú őszintén a dolgokat. Most már aztán tényleg mindenre számíthat. Ő csak Aylát nézi, ha a lány erre fordul, akkor egyből a fiú szemébe kell nézzen.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 3:26 pm | |
| *Hát most ez van. Nehéz Aylának is, de Akoni eléggé próbálkozik, hogy szólaljon meg Ayla. Még mindig csak némán ül, hallgatja Akonit, aki persze azért rájön bizonyos dolgokra, hogy nem csak ez dühíti, hanem más, is de nem mondja mi az, most még nem fogja, de a fiúra most mérges, a rend miatt talán? Nos hát, hogy őszinte legyek is, mert ezt is milliószor elmondta neki, hogy ő Ayla viszont nem érzi magát jól ilyen környezetben, Akoni meg pont a túl nagy rendben, vagy legalábbis nem szokta meg, de ez más tészta, hogy így nevelték, arról nem tehet, de ezen is lehetne változtatni. Belső akarat mindenkiben orr van. Szereti ezt a sztrájkot, bár Akonira nézve egyenesen rossz érzése támad, hogy a fiú a szemeivel Ayláéba néz, de állja a pillantást és nem, csak azért sem csinál semmit sem. Egy rövid monológot mond el.* -Gondolkozz egy kicsit mi is lehet a baj, hátha rá fogsz jönni. *Ennyit mond, majd megint elnéz a fiú tekintetét nem is keresi, kicsit el is szontyolódik, a fránya lelkiismerete miatt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 3:35 pm | |
| *Akoni még mindig tágra nyílt szemekkel néz. Nem tudja hogy mi baja a lánynak, lövése sincs. Nem csinált semmit, vagy legallábis ő nem tud róla, vagy lehet pont ez a baj?* -Gondolkozzak el rajta? Min? ~Mi a fenét akarhat? Miért nem lehet konkrétan kimondani a dolgot. Ezt nem hiszem el. Mit nem csináltam? Vagy mit csináltam? Mi lehet a baja? És mit szúrhattam el? Miért? Nem tudom, lövésem sincs. Nem találkozunk eleget? Vagy nem mondom neki hogy szeretem? Vagy nem érzi úgy? Vagy csak szivat? Áhh, az biztos nem. Akkor mi??? Valami isteni sugallat kéne, hogy ki tudjam olvasni a gondolatait. Bár lehet most jobban járok hogy nem hallom. Nem tudom mi baja van. Na mindegy, majd elmondja, nem fogok barkóbázni. Ha nem szólal meg akkor nem szólal meg.~ *Elég csúnya dolgokat is gondol, de persze nem úgy érti. Szeretné tudni, hogy mi a gond, de egyszerűen ő ezt nem tudja kitalálni. Felkel a padról, elkezd sétálni. Körbe megy, majd még egyszer, de semmi.* -Na jól van, fogalmam sincs mit csinálok rosszul. Figyelj, ha a kupi a bajod, akkor megígérem, hogy nem lesz még egyszer olyan, jó? Csak mondj már valamit könyörgöm. *Már ott tart, hogy tényleg térden állva fog könyörögni a lánynak, de nem, azért ezt nem teszi meg, hiszen akkor hol marad a büszkeség?* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 3:44 pm | |
| *Nos végignézi, ahogyan Akoni szenved egy kicsit, látszik az arcán, hogy erősen koncentrál és agyal mi a nyavalyáért csinálja ezt Ayla, de nem sikerül magyarán bakot lő mindennel. Fel és alá járkál, többször is megkerüli a padot, ahol Ayla csücsül. Eközben a lány bambul, gondolkodik és eszébe jut, hogy lassan itt az ideje, hogy órára menjenek, de Akoni most külön fog tőle az már biztos, mert Aylának még fel kell szaladnia a motyójaiért. Az zökkenti ki gondolataiból, hogy megszólal megint a fiú és a könyörgöm szó hallatán felhúzza szemöldökét.* -Nos most tudod mennem kell még fel a cuccaimért, majd órán találkozunk. Szia addig is. *Köszön el és pattan fel, amilyen fürgén csak tud, hogy most otthagyja a fiút, közben a fejét fogja és belül mardossa minden dolog. Amúgy egy gondolata célt talált Akoninak, de hát hogy melyik, az titok. Szalad az ajtó felé, majd szépen felbattyog a harmadikra, hogy azután mindenestől kimenjen a Bestiák sátrához.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 5:57 pm | |
| Egy fantasztikus óráról tart visszafelé, ami a Bestiák sátárnál volt LLI óra a kedvencei közé tartozik és a mai sikere is talán egy kicsit jobb hangulatba tette a napját, de csak Akonira tudott gondolni, akit út közben szó nélkül beelőzött. Jegyzetét kezében fogja, ami kicsit összegyűrődött, de majd a szobájában újraírja és elteszi a többi közé a rendszerbe besorolva. Már az Udvaron járt, nem sokan voltak ott. Elhaladt a pad mellett, ahol akonival beszélt még pár órával ezelőtt, rápillantott, majd le is vette rögtön a tekintetét. Az ajtót célozta meg és már majdnem benn volt az Előcsarnokban. hajába néha belekapott a szél és maga mögött lobogtatta, kötött pulcsija pedig okos döntés volt részéről, mármint felvenni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 09, 2009 6:02 pm | |
| *A szél erősen fújt, de ez csöppet sem érdekli az éppen óráról jövő Akonit. Igaz, hogy egy szál pólóban van, és fázik is, de ez nem érdekli. Egy dolog fontos most, hogy utolérje Aylát. Nem akart a teremben beszélni vele, majd itt. Reméli, hogy meg tudják beszélni a dolgokat, nem akar semmi zűrt kettejük között, bár félő, hogy lesz. De ezt majd meglátjuk. Meg is pillantja Aylát, amint elsétál az a bizonyos pad mellett, majd már majdnem az ajtónál van.* -Ayla! Ayla! Várj meg, beszélnünk kell! És nem akarok a fél kúrián át rohanni utánad! *Mondja a fiú remélve, hogy a lány meghallja, és meg is áll az ő kedvéért. Bár ebben egyáltalán nem biztos. Táskája a vállán lóg, papírok a kezében, melyeken most el is tesz. Másik kezében pálca, de azt a farzsebébe teszi, hiszen mindig ott tartja, ha esetleg kell, akkor egyből kéznél legyen. Meglepő, hogy a mai órára nem vett föl talárt....* |
| | | Liliya Darina Diák
Főkarakter : cokinyuszi@hotmail.com Hozzászólások száma : 185 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Szept. 11, 2009 3:12 pm | |
| *Lili ma az udvaron sétálgat. Nagyon jól esik az idő neki, most nem nagyon szeretne 40°. Ma egy barna ind és egy fekete fűző van rajta egy barna nadrággal és fekete csizmával. Már nála van egy füzet meg egy toll. Mert innen megy majd az órára. Egy darabig még sétál, majd leül a földre és letép egy fűszálat és pörgetni kezdi közben nagyokat sóhajt. Majd előveszi tábla csokiját és enni kezdi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Szept. 11, 2009 3:19 pm | |
| * Zara érkezik meg az udvara. Egy lány sétálgat ott akit Zara ismer elég jól. Egy kék szoknya és egy hozzá illő felsőben látható ma is. * - szia Lili* Mondja kedvesen. A kék hajú lány tovább sétál a mocsaras részhez mely nagyon kicsit. A földre néz mint aki keres valamit.* ~ érdekes~* Csóválja meg a fejét és tekintetével még mindig a mocsaras részt bámulja.* - érdekes* vakarja meg feje búbját. Kezét az állára teszi és úgy gondolkodik el egy kicsit. A lánnyal nem is foglalkozik mintha ott sem lenne. Az állást is megvakarja mint aki nagyon el van gondolkodva. Le is guggol és úgy fürkészi a földet* |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Szept. 11, 2009 3:24 pm | |
| * Pierre egy picit sétálni akart még mielőtt bemegy órára. Összerakta táskáját amibe egy füzetet és egy tollat rakott, hogy tudjon mire jegyzetelni órán. Elindult, hogy felfedezze a rúnmágia műhelyt és utána úgy döntött szív egy kis friss levegőt. Nem volt már érdemes messzire bóklászni inkább csak az udvarra ment ki. Ott megpillantotta kék hajú barátnőjét Zarát és Lilit. Odament a lányokhoz. - Sziasztok. hogy vagytok? * Kérdezi kis mosollyal az arcán. Még volt idejük beszélgetni amíg nem kell elrohanni órára. | |
| | | Liliya Darina Diák
Főkarakter : cokinyuszi@hotmail.com Hozzászólások száma : 185 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Szept. 11, 2009 3:29 pm | |
| *Lili egy kis idő mulva egy ismerös alakor vél felfedezni. Aki a földet bámulja*-Szia a Zara! Mit nézel annyira?*kérdezi majd feláll és oda sétál a lány mellé és arra fele néz amerre a lány de nem vesz észre semmit. Ekkor egy ismerős hangot hall.*-Szia Pierre NIncs semmi és veled?*majd előveszia csokiját*-Kértek csokoládét nyujtja oda a többieknek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Szept. 11, 2009 3:39 pm | |
| * Zara csak meredten bámulja a mocsarat mint aki teljesen máshol van. Nem észleli a fiú érkezését így nem is köszön neki. Mikor Lili megkérdezi csak legyint egyet és nem mond semmit. Kezeit a mocsárba mélyeszti és kotorni kezdi. Mivel nem túl mély így nagyon nem tud bele nyúlni.* - ez érdekes* Mondja gondolkodó hangon a dolgot. Fejét meg is csóválja.* ~ ezt nem hiszem el pedig láttam. Hogy hogy nincs itt?~* vetődik fel benne a gondolat. Hirtelen fel áll és a térdére csap egyet.* - ez nincs itt!* jelenti ki bosszúsan a dolgot.* - áááá most meg össze saraztam magam nem hiszem el* Mérgelődik tovább a lány.*- á szia Pierre* Mondja kedvesen és egy puszit nyom a fiú arcára de csak egy baráti puszit.* - Sajnálom de nekem most át kell öltöznöm. Remélem még össze futunk* Mondja kedvesen és futva távozik az udvarol hogy átöltözhessen.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |