Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Asha Raven Southwood Segédtanár
Hozzászólások száma : 32 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Szept. 30, 2009 7:26 pm | |
| *A semmiből tűnik elő a japán boszorkány, akitől első ránézésre meg is ijed, hátrál egyet. Fáradtan kilélegzik, és arcán egy aprócska, zavart mosoly lesz látható. Kezet nyújt Satsukinak, és ő is bemutatkozik.* - Szia, Cheyenne Solange, Allidon. *Mondja válaszul a lány bemutatkozására, mikor agyában forogni kezdenek a kerekek, és az Ealestin-tanonc szóösszetételt kezdik analizálni. Szóval itt ilyen könnyedén elmondhatják bárkinek, bármikor, bárhol ezt a dolgot? Azt hitte ez valamivel titkosabb dolog, sőt először azt hitte valami újabb átverés, amit az irigyei agyaltak ki.* - Én is... én is Ealestin-tanonc vagyok, azt hiszem. *Halkan beszél, mintha félne, hogy valaki meghallja őket. Ekkor megérkezik a látnok leányzó, biccent neki, és egy újabb finom kis mosolyt megeresztve kezet ráz vele.* - Cheyenne Solange vagyok, szintén allidonos. Nagyon örvendek. Igen, én is szeretném megismerni a többieket, a többi hét tanoncot. *Kicsit még sok neki, hogy tényleg ilyen hihetetlen dolgok történnek vele. Egészen kicsi korától kezdve már sok furcsaság történt vele, apróbb sebeket, fájdalmakat gyógyított, és volt, akinek csak a puszta jelenléte is javulást jelentett az állapotát illetően. Most pedig itt ez a boszorkányos dolog, a tíz kiválasztott egyike, amit alig akar elhinni.* - Igen, én vagyok. Köszönöm, remek volt az út. Igaz, nem volt épp valami rövid, de néhány érdekes könyv és a szép táj segített elütni az időt. *Kicsit furcsa neki, olyan, mintha a lány nem is analizálná, már mindent tudna róla. Zavarban van, még azt is el tudja képzelni a lányról, hogy gondolatolvasó. Ekkor elhangzik a véla szó, amire szinte összerezzen, és el is pirul.* - Eh... igen, igen az vagyok. *Válaszol, mintha mentegetőzni készülne, de a lány további szavai valamennyire megnyugtatják.* - Á, értem. Köszi. *Még mindig kicsit meglepett, a lány zavaróan sokat tud róla, irigylésre méltó a tudása. Halkan kilélegzik, hiszen az előbb annyira felzaklatta őt ez az egy szó, hogy alig jutott levegőhöz.* - Én Cheyenne Solange, és én volnék az auror a csapatban. *Kicsit talán már fel is oldódott, és hiába, hogy honfitársa zavaróan vesébe látó, valahogy meg tudja őt érteni, elvégre ő a mentalista lány. Biztos azt is megértik majd, ha Cheyenne-ből előszabadul Sherlock Holmes reinkarnációja, és nyomozgatni akar majd, párbajozni, trükközni.* - Már alig várom... biztos nagyon érdekes lesz. Ti ismeritek már a többieket? *Kérdezi mosolyogva, talán már nem is feszélyezi őt semmi.*
//Fagyi// | |
| | | Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 2:15 pm | |
| *Amikor kiment Metallic az udvarra,akkor a halvány nap ,és a lágy szellő megérintette az arcát.Igaz most egy kicsit nem érzi jól magát,mert fáj a feje.Rögtön keress egy padot és leül,majd ezt mondja: -Csodálatos ez a nap! ~Mit fecsegek én?Itt szinte mindig csodálatos a nap. *Gondolja egy halvány mosollyal.Éppen nézz egy mókust,hogy ugrál a fákon. -Hjaaajj *Ásít egy nagyot ,majd előveszi a könyvét,és tanulgat belőle. | |
| | | Berker Mikolaj
Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel) Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 2:26 pm | |
| *Berker érkezik meg futva az udvarra. Ahogy kilépett az iskola nagy kapuin balra veszi az irányt. Ahogy fut egyszer csak egy kiálló gyökérben elesik és egy padon ülő fiúnak a lábán átesik.* -Bocsi *Ahogy fölkel észreveszi, hogy Metaliccal áll szemben* -Szia! Rég láttalak, bocsi az előbb elestem. Leülhetek melléd? *Kérdezte mosolyogva, a szintén jókedvű Metalic-tól.* ~De rég láttam. Mondjuk mindenkit rég láttam. Mostanában csak órán találkoztam az évfolyam társaimmal. Azon kívűl nem igazán szoktam senkit látni.~ *Berker elő veszi a pálcáját és nézegetni kezdi.* ~Vajon ezt miből készítették?~ *Kérdezte meg magától, hiszen még sosem gondolkozott el a varázspálca rejtelmein* | |
| | | Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 2:32 pm | |
| *Gyorsan odapillant Berker-hez.Elnézést kért Metallictól és így szólt: -Semmibaj.Tényleg elég rég nem találkoztunk.Úgy érzem lenne pár dolog,amikről megtudhatunk egymásról egyes-mást. *Gondol egyet,majd megpillantja Berker pálcáját. -Csodálatosan nézz ki ez a pálca!Biztosan megdolgoztál érte,vagy ti ilyen gazdag családból származtok? *Majd elcsüggedett fejjel ezt gondolja Metallic: ~Nekem sajnos az árvaság jutott. | |
| | | Berker Mikolaj
Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel) Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 2:43 pm | |
| *Berker nevet egyet hangosan* -Nem nem születtem gazdag családba. Bár elég sok pénzünk van ez igaz, de ilyen pálcát adtak alapból. *Berker csodálkozik, hogy valóban ilyen szép pálcája lenne* ~Nem is vettem észre eddig, hogy milyen szép a pálcám. Talán egyszer kéne csinálnom egy olyat, hogy végig kérdezek mindenkit, hogy tetszik e neki a pálcám. Akkor megtudnám, hogy csak nekem tetszik-e amiért az enyém, vagy tényleg szép.~ *Berker föláll, majd csinál egy gyakorlatot pálcájával.* -Rictusempra! *Kiálltja, majd már csak a távolban repülő fénycsikót látja.* ~Remélem senkit nem talál el, mert bizony az nem tudná mitől röhög annyira~ | |
| | | Martin Silent Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 2:48 pm | |
| -ÖÖÖ. A múltkor amikor először találkoztam veled,fel se tűnt a pálcád. *Majd Metallokémia lenéz a földre. -Nagyon jó ez a hely.Csodálkozom is hogy itt a Nezabarban szóba állnak velem. -Egyébként én Magyarországról származom,és sajnos árvának születtem. *Mondja egy csalódott képet vágva. *Majd szúró fájdalmat érez a mellkasán.*Összeesik és a földön fekszik eszméletlenül. | |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:00 pm | |
| *kilép a kapun, a szél belekapaszkodik hajába....gyönyörű nap ez egy kis pihenésre, a természet lágy ölén..
A hozzászólást Emira Lady összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 01, 2009 3:04 pm-kor. | |
| | | Berker Mikolaj
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:01 pm | |
| *Berker nagyon megijed, amikor egyik pillanatról a másikra a mellette ülő Metallic elájul. Azonnal segítségért kezd kiáltozni.* -Segítség! *Senkit nem lát. Oda megy egy közeli szökő kúthoz és hoz egy kis vizet, majd a földön fekvő MEtalic arcára locsolja. Azt tanulta, hogy ez elvileg segíthet. Berker tovább próbálkozik hátha talál valakit, aki tud segíteni neki* -Segítség! *Szinte már torka szakadtából üvölt. Elkezdi Metallic arcát pofozkodni gyengén, hátha ez fölébreszti.* ~Miért pont most kell elájulnia?~ *Kérdezi magától, de semmilyen választ nem kap belső hangjától. Egy gyengéd széllöket jött, ami Berker haját, a másik oldalra fújta.* -Egy ilyen szép napot miért ront el igy? *Idő közben megérkezik Emira is.* -Szia! Nem tudom egyszercsak össze esett aztán semmi, még nem tért magához... | |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:08 pm | |
| *meghalja a segítség kiáltást és rögtön oda fut* -Mi történt???miben ttudok segíteni???˙*gyorsan kapkodja egymás után a levegőket és gondolkozik mit is lehetne tenni...* -hozz még vizet...*a ruhájából letépp egy kis darabot és oda nyújtja Breker-nek*-és áztasd be ezt.. | |
| | | Berker Mikolaj
| | | | Martin Silent Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:20 pm | |
| *Rövid idő után Metallic felkel,s mintha semmi nem történt volna,ezért feláll.*Közben fekete jelek kezdenek megjelenni az arcán. -Köszönöm,hogy megmentettetek.Örök hálával tartozom. *A fekete jeleket eltakarja,és egy közeli bokor mögé szalad. ~Mi történik velem?~*Gondolja ,majd a pálcáján is megjelennek ugyan ezek a jelek.* *A fejét lehajtva,pár könnycsepp kicsordul a sötétkék szeméből. | |
| | | Berker Mikolaj
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:27 pm | |
| *Berker csodálkozik, Metallicon. Nem tudja mi lehet vele. Oda megy hozzá* -Rendben vagy? *Kérdezi kissé félénken Berker* ~Mi lehet vele? Mi történhetett? *Ilyen kérdések szálltak Berker fejében. Vissza nézett Emirára és intet fejével, hogy jöjjön oda* | |
| | | Anne Holiday Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:38 pm | |
| -jól vagy??*néz a gyönyörű sötétkék szemébe*-az arcodon fekete jelek vannak...nem érzel valami furcsát??*néz aggódó szemmel reá...és leül mellé.. a szél csak úgy fúj, mintha misem történt volna...˙ | |
| | | Martin Silent Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:41 pm | |
| -Jól vagyok.Köszönöm a kérdést..Vagyis nem.Ez egy bájital mellékhatása lehet,vagy ez a valaki bennem él? *Kérdezi furcsán Metallic Emirától és Berker-től. -Érzek valami furcsát..igen.Félek a haláltól. | |
| | | Berker Mikolaj
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:49 pm | |
| *Berker kicsit furcsállja a fiút* -Nos, az még nem gond, ha félsz a haláltól, az viszont igen, ha ez egy bájital mellék hatása! *Mondja kissé idegesen, mert, ha mégy egyszer ilyen történik a fiúval, még baj is lehet belőle.* ~Mi történhetett? Vajon a szívével csinált valamit egy bájital?~ *Berkernek eszébe jut, hogy lassan mennie kellene* -Lassan mennem kell, viszuont Metalic! Menj fel a gyengélkedőre és kérj valamit, vagy mondd meg, hogy bajvan... | |
| | | Anne Holiday Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 3:53 pm | |
| *mind ezt végighallgatva*-majd én felkísérlek...*a lány biztatóan mosolyog*-Szia Breker...*köszön és rá is mosolyog, még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj...feláll és indulásra készen oda nyújtja a kezét Metallic-nak, hogy álljon fel...* -elkísérhetlek? | |
| | | Berker Mikolaj
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Okt. 01, 2009 4:09 pm | |
| | |
| | | Ciara Lovegood Diák
Hozzászólások száma : 53
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 06, 2009 7:00 pm | |
| *Cira sétálni akart így kiment az udvarra.Tudta hogy fázni fog mert mostanában elég hűvös éjszakák voltak .Alaposan fel volt öltözve.Azon gondolkozott hogy min kéne változtatnia ahhoz hogy több barátra találjon.Nem érti hogy mi történik.Rengeteg barátja volt otthon.De itt mindenkivel mogorván bánt.Leült egy padra és hosszasan nézte a földet.* | |
| | | Chiyori Kiryuu - archiv Diák
Főkarakter : eszticicc@citromail.hu Hozzászólások száma : 626 Kaszt : Üzenőláda : Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 06, 2009 7:29 pm | |
| *Egy hosszú, színes hajú japán lányka lépdel ki a Nezabar kapuján az udvarra. Egy új diák érkezéséről kapott hírt, így eléjön, hogy fogadhassa és a várószobába kísérje. Mivel már elég hűvös van odakint, így most egy kék farmert, valamint egy kötött lila pulcsit visel. Lábán sportcipő, nyakában pedig ott lóg a szakjának állatáról mintázott viharmadaras ezüstmedál. Amikor kiér az udvarra még nem lát senkit, így leül az egyik pad szélére s egyik lábát felhúzva pislog a bejárat felé, hátha meglátja az új jövevényt.* ~Remélem nemsokára ideér! Elég késő van már, mielőbb be kell osztanom, hogy pihenhessen.~ *agyal a lányka miközben várja az új srácot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 06, 2009 7:39 pm | |
| *Egy fiú kimegy az udvarra, és szétnéz. Majd meglát egy lányt a padon. Odamegy hozzá. -Szia. Canaan Somanare vagyok. Nemrég érkeztem, és azt szeretném megkérdezni hogy most pontosan hova is kéne mennem. Nem találok prefektust. *Leül a padra a lány mellé.* |
| | | Chiyori Kiryuu - archiv Diák
Főkarakter : eszticicc@citromail.hu Hozzászólások száma : 626 Kaszt : Üzenőláda : Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 06, 2009 7:46 pm | |
| *A lány meglepetten tapasztalja, hogy nem a várt irányból érkezik a srác. Ezek szerint már korábban ideért, mint gondolta. Chiyori feláll és köszönti az új srácot.* -Szia Canaan. Az én nevem Chiyori Kiryuu, Eramires diákképviselő. *mutatkozik be, majd mikor a srác leül mellé a padra odafordul és ismét szól neki.* -Nem kell ahhoz prefektus, én is be tudlak osztani. Csak gyere velem. *mondja, majd elindul a kúria felé, de hátrapillant, hogy a srác követi-e.* -Kicsit siessünk, mert lassan érvénybe lép a kijárási tilalom. *mosolyog a fiúra. Mikor elindulnak belefelé, a lány érdeklődik.* -A cuccaid merre vannak? *kérdi és reméli, hogy hamar kézhez kerülnek. Amikor a srác meghozza őket Chiyori a lebegtető varázsigét alkalmazza, így a srácnak nem kell cipelnie a bőröndöt, ott lebeg előttük, miközben a Várószoba felé tartanak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Okt. 06, 2009 7:51 pm | |
| -Áhh értem. Rendben van. Mehetünk. *Mosolyog, és meglepődik hogy a bőröndjeit a levegőben látja.* -Ügyes. *A lány után siet.* |
| | | Cornelia Donata Diák
Hozzászólások száma : 30 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 10, 2009 12:12 pm | |
| //olvad//
*Cornelia merengve nézett maga elé.*~Vajon mit mondhat az ember lánya egy kísértetnek, ha beszélgetésbe merül vele? Mikor haltál meg? Nem, ez túl hogy is mondjam... szóval mégsem kérdezi meg az ember egy szellemtől ezt. Hiszen ő is volt valaha élő ember. Biztos mélyen érintené, ha valaki afelől érdeklődne, hogy mióta kell a kísértetek sanyarú életét élnie... Inkább azt kérdezem, hogy melyik a legkedvesebb helye az iskolában az Udvaron kívül. Igen. Ez a legjobb kérdés.~ - Mi a legkedvesebb helyed az Udvaron kívül? Nekem a Lugas, és a Tölgyes, mert sok növény van itt, és jó levegő. *Cornelia töprengőn nézett a kísértetre.*~biztos neki is a természetközeli helyek a kedvencei, ha egyszer a Szurdok szelleme~*gondolta, miközben ismét leült a tölgyfa alá.*
| |
| | | Szurdok ősi szelleme
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 129
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 10, 2009 12:19 pm | |
| *"Ifjú" szellemünk vet egy bukfencet a levegőben, majd derüs hangon nyitja válaszra száját.* -Én az udvart tán nem is kedvelem annyira. Nekem az erdő és a hegyorom a mindenem. Bár, a diákok legtöbbje közvetlenül az udvaron leledzik, így azért ide is szívesen jövök. *Mondja a férfi földöntúli hangján és kifejezetten örül, hogy Cornelia is szeret a szabadban lenni.* -A Természet közel van és szeretjük a természetet. Még az ilyen természetellenes életű figura is kedveli. *Mondja a férfi és ó fájdalom, valóban nem "él" természetes életet, hisz kísértet.* | |
| | | Cornelia Donata Diák
Hozzászólások száma : 30 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 10, 2009 12:28 pm | |
| *Cornelia nekitámasztja hátát a fa öles törzsének, és kicsit feszengve kérdezi a szellemtől* -Mondd csak... a szellemek szoktak... enni? *ezután a választól szinte "félve" mered a kezére.*~lehet, hogy nem is szoktak enni, és rosszat kérdeztem? Na mindegy, legalább nem kérdezek többet ilyen marhaságot... na mindegy... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |