Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 5 I_vote_lcapUdvar - Page 5 I_voting_barUdvar - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+129
Cyrdana Cailleach
Airie von Nandori
David Robert Beawer
Sarah Wood
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Lillian Nariah
Lilith Draver
Kaen el Jericho
Shawn Griffin
Athreana Andraste
Sezanne Celentano
Jasmine Fahdlan
Fleur Isabelle Trender
Cirelin de Sovalon
Yosif Zhivko
Belnis Undomiel
Irina Yuliana
Lily B. Well
Leonard Wernick
Elanor Wasilkow
Cirdan Arahael
Celestine Quann-Roseberg
Sigurd Ragnar
Concordia Xanto
Lucas Vladislav
Katherine Mary Black
Dernóczi Norbert
Meriel Ravenwood
Danail Andrei
Electra Briell - archiv
Daniel Dragos
Elenia Kyriake
Meriel Candisson
Rose Emily Scott
Karina Dovonyenko grófné
Spirit Oldevent
Dana Leathermoon
Gwen Janessa Kingstone
Mira Rose
Aali White
Selena Angel
Hallbjörn B. Laxness
Maria Love
Caroline Johansson
Neytiri Menachem
Joseph Kelentin
Jane Scott
Behrooz Jahrom
Senna Marsine - archiv
Mira Todorka
Samantha Troops
Rebeca Carlenis
Petra Alexis Yordan
Nagy Klaudia
Christofer Reinhold
Yasmine S. Moore
Adanna Kinsley
Rositsa A. Roseberg -arch
Neram Arthas
Jessica Dream
Emil Jahzeel
Estera Linnet
Bonnie Bass - archiv
Narina Nervosa
Ramona Dragon
Nadin Senoil
Drékulusz Kluszenov
Corinne Franziska Weis
Zac Leaving
Liliya Darina
Larissa Ravenwood
Marisela Modesta de Nuria
Samuel J. Colwell
Robin Star
Hersilia Luz
Angels Merticall
Jerry Thompson
Elisaveta Mira
Cyrus Seymour
Olívia Springfield - Alli
Andrey Bogdan
Rosetta Waylan
Ragnar Mortis
Victoria Dewey
Pierre Bontavier
Leona Arts
Dragan Iliya Sztroganov
Atum Malah
Shiwo Altolos
Steven Grivalt
Toomas Vladislav
Jack Darkfield
Sepp Dierk
Teodor Angel
Violette Offilya Ramirez
Kalandmester
Kyo Nobory
Nikorina Grozda
Weis Ábrahám
Torina Foster
Chiyori Kiryuu - archiv
Ciara Lovegood
Ginette Morient
Brandy Marsden
Lola Lois Burn
Asha Raven Southwood
Szurdok ősi szelleme
Cornelia Donata
Effie Ginger Delaney
Játékmester Belsirion
Driana Stardew
Hunyadvári Szevér
Rayko S Dragomir - archiv
Elizabet Kingston
Lionel Estrax - arhiv
Patrick Baker
Aaron Drawer - Allidon
Jasna Novarro
Anna Svetlana
Candace Flora Crystalmoon
Maximilian Smith
Ginevry Enton
Berker Mikolaj
Anne Holiday
Martin Silent
Lana Laine
Samantha Cooper
Anaze White
133 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Udvar - Page 5 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 5 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Szept. 18, 2009 12:52 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Asha Raven Southwood
Segédtanár
Segédtanár
Asha Raven Southwood

Hozzászólások száma : 32
Kaszt : Udvar - Page 5 Auror

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzer. Szept. 30, 2009 7:26 pm

*A semmiből tűnik elő a japán boszorkány, akitől első ránézésre meg is ijed, hátrál egyet. Fáradtan kilélegzik, és arcán egy aprócska, zavart mosoly lesz látható. Kezet nyújt Satsukinak, és ő is bemutatkozik.* - Szia, Cheyenne Solange, Allidon. *Mondja válaszul a lány bemutatkozására, mikor agyában forogni kezdenek a kerekek, és az Ealestin-tanonc szóösszetételt kezdik analizálni. Szóval itt ilyen könnyedén elmondhatják bárkinek, bármikor, bárhol ezt a dolgot? Azt hitte ez valamivel titkosabb dolog, sőt először azt hitte valami újabb átverés, amit az irigyei agyaltak ki.* - Én is... én is Ealestin-tanonc vagyok, azt hiszem. *Halkan beszél, mintha félne, hogy valaki meghallja őket. Ekkor megérkezik a látnok leányzó, biccent neki, és egy újabb finom kis mosolyt megeresztve kezet ráz vele.* - Cheyenne Solange vagyok, szintén allidonos. Nagyon örvendek. Igen, én is szeretném megismerni a többieket, a többi hét tanoncot. *Kicsit még sok neki, hogy tényleg ilyen hihetetlen dolgok történnek vele. Egészen kicsi korától kezdve már sok furcsaság történt vele, apróbb sebeket, fájdalmakat gyógyított, és volt, akinek csak a puszta jelenléte is javulást jelentett az állapotát illetően. Most pedig itt ez a boszorkányos dolog, a tíz kiválasztott egyike, amit alig akar elhinni.* - Igen, én vagyok. Köszönöm, remek volt az út. Igaz, nem volt épp valami rövid, de néhány érdekes könyv és a szép táj segített elütni az időt. *Kicsit furcsa neki, olyan, mintha a lány nem is analizálná, már mindent tudna róla. Zavarban van, még azt is el tudja képzelni a lányról, hogy gondolatolvasó. Ekkor elhangzik a véla szó, amire szinte összerezzen, és el is pirul.* - Eh... igen, igen az vagyok. *Válaszol, mintha mentegetőzni készülne, de a lány további szavai valamennyire megnyugtatják.* - Á, értem. Köszi. *Még mindig kicsit meglepett, a lány zavaróan sokat tud róla, irigylésre méltó a tudása. Halkan kilélegzik, hiszen az előbb annyira felzaklatta őt ez az egy szó, hogy alig jutott levegőhöz.* - Én Cheyenne Solange, és én volnék az auror a csapatban. *Kicsit talán már fel is oldódott, és hiába, hogy honfitársa zavaróan vesébe látó, valahogy meg tudja őt érteni, elvégre ő a mentalista lány. Biztos azt is megértik majd, ha Cheyenne-ből előszabadul Sherlock Holmes reinkarnációja, és nyomozgatni akar majd, párbajozni, trükközni.* - Már alig várom... biztos nagyon érdekes lesz. Ti ismeritek már a többieket? *Kérdezi mosolyogva, talán már nem is feszélyezi őt semmi.*

//Fagyi//
Martin Silent
Diák
Martin Silent

Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com
Hozzászólások száma : 284
Kaszt : Udvar - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Udvar - Page 5 5679492

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 2:15 pm

*Amikor kiment Metallic az udvarra,akkor a halvány nap ,és a lágy szellő megérintette az arcát.Igaz most egy kicsit nem érzi jól magát,mert fáj a feje.Rögtön keress egy padot és leül,majd ezt mondja:
-Csodálatos ez a nap!
~Mit fecsegek én?Itt szinte mindig csodálatos a nap.
*Gondolja egy halvány mosollyal.Éppen nézz egy mókust,hogy ugrál a fákon.
-Hjaaajj
*Ásít egy nagyot ,majd előveszi a könyvét,és tanulgat belőle.
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel)
Hozzászólások száma : 448
Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 2:26 pm

*Berker érkezik meg futva az udvarra. Ahogy kilépett az iskola nagy kapuin balra veszi az irányt. Ahogy fut egyszer csak egy kiálló gyökérben elesik és egy padon ülő fiúnak a lábán átesik.* -Bocsi *Ahogy fölkel észreveszi, hogy Metaliccal áll szemben* -Szia! Rég láttalak, bocsi az előbb elestem. Leülhetek melléd? *Kérdezte mosolyogva, a szintén jókedvű Metalic-tól.* ~De rég láttam. Mondjuk mindenkit rég láttam. Mostanában csak órán találkoztam az évfolyam társaimmal. Azon kívűl nem igazán szoktam senkit látni.~ *Berker elő veszi a pálcáját és nézegetni kezdi.* ~Vajon ezt miből készítették?~ *Kérdezte meg magától, hiszen még sosem gondolkozott el a varázspálca rejtelmein*
Martin Silent
Diák
Martin Silent

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 2:32 pm

*Gyorsan odapillant Berker-hez.Elnézést kért Metallictól és így szólt:
-Semmibaj.Tényleg elég rég nem találkoztunk.Úgy érzem lenne pár dolog,amikről megtudhatunk egymásról egyes-mást.
*Gondol egyet,majd megpillantja Berker pálcáját.
-Csodálatosan nézz ki ez a pálca!Biztosan megdolgoztál érte,vagy ti ilyen gazdag családból származtok?
*Majd elcsüggedett fejjel ezt gondolja Metallic:
~Nekem sajnos az árvaság jutott.
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 2:43 pm

*Berker nevet egyet hangosan* -Nem nem születtem gazdag családba. Bár elég sok pénzünk van ez igaz, de ilyen pálcát adtak alapból. *Berker csodálkozik, hogy valóban ilyen szép pálcája lenne* ~Nem is vettem észre eddig, hogy milyen szép a pálcám. Talán egyszer kéne csinálnom egy olyat, hogy végig kérdezek mindenkit, hogy tetszik e neki a pálcám. Akkor megtudnám, hogy csak nekem tetszik-e amiért az enyém, vagy tényleg szép.~ *Berker föláll, majd csinál egy gyakorlatot pálcájával.* -Rictusempra! *Kiálltja, majd már csak a távolban repülő fénycsikót látja.* ~Remélem senkit nem talál el, mert bizony az nem tudná mitől röhög annyira~
Martin Silent
Diák
Martin Silent

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 2:48 pm

-ÖÖÖ. A múltkor amikor először találkoztam veled,fel se tűnt a pálcád.
*Majd Metallokémia lenéz a földre.
-Nagyon jó ez a hely.Csodálkozom is hogy itt a Nezabarban szóba állnak velem.
-Egyébként én Magyarországról származom,és sajnos árvának születtem.
*Mondja egy csalódott képet vágva.
*Majd szúró fájdalmat érez a mellkasán.*Összeesik és a földön fekszik eszméletlenül.
Anne Holiday
Diák
Anne Holiday

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 243
Kaszt : Udvar - Page 5 Mutatvanyos
Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:00 pm

*kilép a kapun, a szél belekapaszkodik hajába....gyönyörű nap ez egy kis pihenésre, a természet lágy ölén..

A hozzászólást Emira Lady összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 01, 2009 3:04 pm-kor.
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:01 pm

*Berker nagyon megijed, amikor egyik pillanatról a másikra a mellette ülő Metallic elájul. Azonnal segítségért kezd kiáltozni.* -Segítség! *Senkit nem lát. Oda megy egy közeli szökő kúthoz és hoz egy kis vizet, majd a földön fekvő MEtalic arcára locsolja. Azt tanulta, hogy ez elvileg segíthet. Berker tovább próbálkozik hátha talál valakit, aki tud segíteni neki* -Segítség! *Szinte már torka szakadtából üvölt. Elkezdi Metallic arcát pofozkodni gyengén, hátha ez fölébreszti.* ~Miért pont most kell elájulnia?~ *Kérdezi magától, de semmilyen választ nem kap belső hangjától. Egy gyengéd széllöket jött, ami Berker haját, a másik oldalra fújta.* -Egy ilyen szép napot miért ront el igy? *Idő közben megérkezik Emira is.* -Szia! Nem tudom egyszercsak össze esett aztán semmi, még nem tért magához...
Anne Holiday
Diák
Anne Holiday

"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:08 pm

*meghalja a segítség kiáltást és rögtön oda fut*
-Mi történt???miben ttudok segíteni???˙*gyorsan kapkodja egymás után a levegőket és gondolkozik mit is lehetne tenni...*
-hozz még vizet...*a ruhájából letépp egy kis darabot és oda nyújtja Breker-nek*-és áztasd be ezt..
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:11 pm

//Akkor a sorrend: Metallic/Berker/Emira Very Happy
Martin Silent
Diák
Martin Silent

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:20 pm

*Rövid idő után Metallic felkel,s mintha semmi nem történt volna,ezért feláll.*Közben fekete jelek kezdenek megjelenni az arcán.
-Köszönöm,hogy megmentettetek.Örök hálával tartozom.
*A fekete jeleket eltakarja,és egy közeli bokor mögé szalad.
~Mi történik velem?~*Gondolja ,majd a pálcáján is megjelennek ugyan ezek a jelek.*
*A fejét lehajtva,pár könnycsepp kicsordul a sötétkék szeméből.
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:27 pm

*Berker csodálkozik, Metallicon. Nem tudja mi lehet vele. Oda megy hozzá* -Rendben vagy? *Kérdezi kissé félénken Berker* ~Mi lehet vele? Mi történhetett? *Ilyen kérdések szálltak Berker fejében. Vissza nézett Emirára és intet fejével, hogy jöjjön oda*
Anne Holiday
Diák
Anne Holiday

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:38 pm

-jól vagy??*néz a gyönyörű sötétkék szemébe*-az arcodon fekete jelek vannak...nem érzel valami furcsát??*néz aggódó szemmel reá...és leül mellé.. a szél csak úgy fúj, mintha misem történt volna...˙
Martin Silent
Diák
Martin Silent

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:41 pm

-Jól vagyok.Köszönöm a kérdést..Vagyis nem.Ez egy bájital mellékhatása lehet,vagy ez a valaki bennem él?
*Kérdezi furcsán Metallic Emirától és Berker-től.
-Érzek valami furcsát..igen.Félek a haláltól.
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:49 pm

*Berker kicsit furcsállja a fiút* -Nos, az még nem gond, ha félsz a haláltól, az viszont igen, ha ez egy bájital mellék hatása! *Mondja kissé idegesen, mert, ha mégy egyszer ilyen történik a fiúval, még baj is lehet belőle.* ~Mi történhetett? Vajon a szívével csinált valamit egy bájital?~ *Berkernek eszébe jut, hogy lassan mennie kellene* -Lassan mennem kell, viszuont Metalic! Menj fel a gyengélkedőre és kérj valamit, vagy mondd meg, hogy bajvan...
Anne Holiday
Diák
Anne Holiday

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 3:53 pm

*mind ezt végighallgatva*-majd én felkísérlek...*a lány biztatóan mosolyog*-Szia Breker...*köszön és rá is mosolyog, még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj...feláll és indulásra készen oda nyújtja a kezét Metallic-nak, hogy álljon fel...*
-elkísérhetlek?
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Okt. 01, 2009 4:09 pm

//Fagyi van///
Ciara Lovegood
Diák
Ciara Lovegood

Hozzászólások száma : 53

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2009 7:00 pm

*Cira sétálni akart így kiment az udvarra.Tudta hogy fázni fog mert mostanában elég hűvös éjszakák voltak .Alaposan fel volt öltözve.Azon gondolkozott hogy min kéne változtatnia ahhoz hogy több barátra találjon.Nem érti hogy mi történik.Rengeteg barátja volt otthon.De itt mindenkivel mogorván bánt.Leült egy padra és hosszasan nézte a földet.*
Chiyori Kiryuu - archiv
Diák
Chiyori Kiryuu - archiv

Főkarakter : eszticicc@citromail.hu
Hozzászólások száma : 626
Kaszt : Udvar - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda :
Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
Udvar - Page 5 J27VUdvar - Page 5 1INs

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2009 7:29 pm

*Egy hosszú, színes hajú japán lányka lépdel ki a Nezabar kapuján az udvarra. Egy új diák érkezéséről kapott hírt, így eléjön, hogy fogadhassa és a várószobába kísérje. Mivel már elég hűvös van odakint, így most egy kék farmert, valamint egy kötött lila pulcsit visel. Lábán sportcipő, nyakában pedig ott lóg a szakjának állatáról mintázott viharmadaras ezüstmedál. Amikor kiér az udvarra még nem lát senkit, így leül az egyik pad szélére s egyik lábát felhúzva pislog a bejárat felé, hátha meglátja az új jövevényt.*
~Remélem nemsokára ideér! Elég késő van már, mielőbb be kell osztanom, hogy pihenhessen.~ *agyal a lányka miközben várja az új srácot.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2009 7:39 pm

*Egy fiú kimegy az udvarra, és szétnéz. Majd meglát egy lányt a padon. Odamegy hozzá.
-Szia. Canaan Somanare vagyok. Nemrég érkeztem, és azt szeretném megkérdezni hogy most pontosan hova is kéne mennem. Nem találok prefektust.
*Leül a padra a lány mellé.*
Chiyori Kiryuu - archiv
Diák
Chiyori Kiryuu - archiv

Főkarakter : eszticicc@citromail.hu
Hozzászólások száma : 626
Kaszt : Udvar - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda :
Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
Udvar - Page 5 J27VUdvar - Page 5 1INs

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2009 7:46 pm

*A lány meglepetten tapasztalja, hogy nem a várt irányból érkezik a srác. Ezek szerint már korábban ideért, mint gondolta. Chiyori feláll és köszönti az új srácot.*
-Szia Canaan. Az én nevem Chiyori Kiryuu, Eramires diákképviselő. *mutatkozik be, majd mikor a srác leül mellé a padra odafordul és ismét szól neki.*
-Nem kell ahhoz prefektus, én is be tudlak osztani. Csak gyere velem. *mondja, majd elindul a kúria felé, de hátrapillant, hogy a srác követi-e.*
-Kicsit siessünk, mert lassan érvénybe lép a kijárási tilalom. *mosolyog a fiúra. Mikor elindulnak belefelé, a lány érdeklődik.*
-A cuccaid merre vannak? *kérdi és reméli, hogy hamar kézhez kerülnek. Amikor a srác meghozza őket Chiyori a lebegtető varázsigét alkalmazza, így a srácnak nem kell cipelnie a bőröndöt, ott lebeg előttük, miközben a Várószoba felé tartanak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2009 7:51 pm

-Áhh értem. Rendben van. Mehetünk.
*Mosolyog, és meglepődik hogy a bőröndjeit a levegőben látja.*
-Ügyes.
*A lány után siet.*
Cornelia Donata
Diák

Hozzászólások száma : 30
Kaszt : Udvar - Page 5 Nincskaszt

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Okt. 10, 2009 12:12 pm

//olvad//

*Cornelia merengve nézett maga elé.*~Vajon mit mondhat az ember lánya egy kísértetnek, ha beszélgetésbe merül vele? Mikor haltál meg? Nem, ez túl hogy is mondjam... szóval mégsem kérdezi meg az ember egy szellemtől ezt. Hiszen ő is volt valaha élő ember. Biztos mélyen érintené, ha valaki afelől érdeklődne, hogy mióta kell a kísértetek sanyarú életét élnie... Inkább azt kérdezem, hogy melyik a legkedvesebb helye az iskolában az Udvaron kívül. Igen. Ez a legjobb kérdés.~
- Mi a legkedvesebb helyed az Udvaron kívül? Nekem a Lugas, és a Tölgyes, mert sok növény van itt, és jó levegő.
*Cornelia töprengőn nézett a kísértetre.*~biztos neki is a természetközeli helyek a kedvencei, ha egyszer a Szurdok szelleme~*gondolta, miközben ismét leült a tölgyfa alá.*
Szurdok ősi szelleme

Szurdok ősi szelleme

Főkarakter : Evan Darian
Hozzászólások száma : 129

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Okt. 10, 2009 12:19 pm

*"Ifjú" szellemünk vet egy bukfencet a levegőben, majd derüs hangon nyitja válaszra száját.*
-Én az udvart tán nem is kedvelem annyira. Nekem az erdő és a hegyorom a mindenem. Bár, a diákok legtöbbje közvetlenül az udvaron leledzik, így azért ide is szívesen jövök. *Mondja a férfi földöntúli hangján és kifejezetten örül, hogy Cornelia is szeret a szabadban lenni.*
-A Természet közel van és szeretjük a természetet. Még az ilyen természetellenes életű figura is kedveli. *Mondja a férfi és ó fájdalom, valóban nem "él" természetes életet, hisz kísértet.*
Cornelia Donata
Diák

Hozzászólások száma : 30
Kaszt : Udvar - Page 5 Nincskaszt

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Okt. 10, 2009 12:28 pm

*Cornelia nekitámasztja hátát a fa öles törzsének, és kicsit feszengve kérdezi a szellemtől*
-Mondd csak... a szellemek szoktak... enni?
*ezután a választól szinte "félve" mered a kezére.*~lehet, hogy nem is szoktak enni, és rosszat kérdeztem? Na mindegy, legalább nem kérdezek többet ilyen marhaságot... na mindegy...
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: