Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 1:59 pm | |
| -Még nem tapasztaltam olyat, hogy a semmittevést meg lehet zavarni.*nevette el magát.* -Ennél jobb irodát se láttam még, eléggé tágas és szabadon jár a levegő. Majd ha megtehetem én is beszerzek egy ilyet.*azzal leül a fiú mellé felhúzva lábait átkarolja. Már nem érzi magány úgy, mint mikor elindul a szobájából. Sokkalta jobb kedvében van, visszatért az életkedve. Felnéz az égre, és elgondolkodva lesi a felhőket. Néha egészen képtelen dolgok jutnak az eszébe, mitn mos például az, milyen lenne, ha elfeküdne egy felhőn és onnan nézne lefelé. Maga is csodálkozik azon, mennyire nem tud határt szabni a képzeletének.* -Én Victoria Dewey vagy..örvendek Max.*mutatkodik be ő is.* -Hát...ha szerencsénk van nem fog esni és tovább élvezhetjük a kellemesen hüvős levegőt. Ha meg nincs akkor perceken belül szakadni fog mintha dézsáből öntenék. Melesleg én az utóbbira voksolok.*válaszolt a kérdésre, bár neki nem volot váratlan. Csak egy kellemmesnek tünő beszélgetés kezdete.* -Szerinted? | |
| | | Lillian Nariah
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 71 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 2:07 pm | |
| *Miért lenne képtelen gondolat egy felhőn utazni? Annyi csoda van a világban, ez miért ne lehetne az? Főleg, mivel jól tudjuk, nem akárhol vagyunk, hanem történetesen a mágia egyik fellegvárában. Álmélkodjon csak Victoria, az álmok egyszer úgyis teljeseülnek, ha akarjuk, ha nem...* -Egyenesen Franciaországból hozattam a berendezést, de valóban, a szellőzőrendszerre vagyok a legbüszkébb. *Reagál Max az irodás gondolatokra. Milyen jól megértik egymást mindössze néhány pőercnyi ismerettség után. Mások talán bolondnak nézték volna Ardenék pici fiát, Victoria viszont ugyanolyan könnyedén reflektált. Ha életben akarunk maradni, talán szükség van egy kis őrültségre.* -Szerintem ha erősen szugerálunk, bevonzzuk az univerzum erejét és nem fog esni. *Feleli Max totálisan komolyan, mégis nevetségesen könnyedén. Fura egy gyerek, de van benne valami üdítő.* .Amúgy tényleg mindjárt szakad. Nem baj, még soha nem ültem esőben egy lépcsőn. Végre egy kis izgalom. | |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 2:25 pm | |
| *Az álmok..abból mindig vannak, csak lehetséges hogy nem emlékszünk már rájuk. Gyerekkori álmok, vagy akár a tegnap éjjeli. Mindegyik az emberi lélek titkos, mélyen eldugott vágya, amelyeket szavakkal néha nem is merünk kimondani. De mégis várunk rá, hogy egyszer csak teljesüljön. De sajnos nem minden álom teljesülhet, csak az esély van meg rá, meg persze az akarat, mert amiben bízik az ember, az általában véghez is megy Csak idő kérdése az egész.* -Akkor most nagyon koncentráljunk és nem fog esni.*meglepő módon alkalmazkodik a melette ülő fióhoz, mintha Maxban is meglenne az a fajta örültség ami benne is. Bizony, néha szükség van rá hogy az ember ne örüljön bele a hétköznapok monoton hangulatában. Sokak viszont egyátalán nem akarnak vagy nem mernek örültek lenni. Inkább felhúzzák az orrukat és átnéznek azokon akik kiadják magukból.* -Ülni ültem esőben....de lépcsőn nemhiszem. Nyáron szeretem az esőt, mikor épp az orom után flangálok. Kifejezetten jól esik a forroság után.*támaszkodik meg a kezein és néz az égre.* | |
| | | Lillian Nariah
Főkarakter : Evan Darian Hozzászólások száma : 71 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 2:32 pm | |
| -Kifejezetten jól esik... szó szerint. *Mondja Max, majd ő is felnéz az égre, de csak-csak nem akar eleredni. Ez annyira jellemző. Persze, amikor nem kívánja senki, akkor meg zuhog, mint részegből a hányás.* -Ááá... most már úgyse fog esni. Ez így nam fair. Mindegy, tuti ráállok majd valami esővarázslatra és addigi-addig fogok az ég felé hadonászni, míg ki nem pukkasztok egy felhőt, és nem kezd esni mr. eső. *Dohog kicsit magában a fiú, de olyan aranyos dohogás ez, nem olyan "köcsögelégedetlen" dohogás. Eztán hirtelen újra Victoria felé kapja a fejét.* -Arra gondoltam, hogy feltétlen kell beszéljünk, majd azzal a nagyságos asszonysággal, aki olyan nagy elemi varázslónő. Asszem még nem láttam itt az iskolában, de biztos ért valamihez, ha egyszer itt van. *Morfondírozik el Max az Eramir szakvezetőjét, majd újra visszafordítja a fejét és hátradől a lépcsőkön, így egy kicsit be is veri a fejét.*- -Auuu... ez biztos egy jel. *Mondja a fiú, majd elvigyorodik ügyetlenkedésén és végül csak leereszti a fejét az egyik lépcső szélére.*
//fagyunk// | |
| | | Vilen S. Vyacheslav Diák
Hozzászólások száma : 277 Kaszt : Üzenőláda : Vilen Savva Vyacheslav
Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 4:18 pm | |
| *Vilen érkezik az udvarra. Elvileg Emilyvel beszélt meg itt találkozót,de a lány még nincs sehol.Most térdig érő,szakadt farmer van rajta,és fekete ujjatlan,s a vállán egy kicsit még vörös - ez is azt mutatja,hogy új - tetoválás fénylik. // [Only admins are allowed to see this link] // *Egy csokor orchidea van a kezében,s ásítva ül le egy padra.A lány még nincs itt... na de nem baj,remélhetőleg hamarosan jönni fog.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 4:24 pm | |
| *Emily feldobva érkezik az Udvarra. Világoskák farmert, fekete blúzt, és fekete törpesarkú topánt visel. Mögötte Aphrodité liheg lelkesen, vállán, a most már elmaradhatatlan kellé, Citera, a kék hasú gyík ül. A papagáj, akit Vilentől kapott, valahol a feje felett repked, és Emily, miközben az udvarra kopog, azon gondolkodik, hogyan is nevezhetné el, de nem jön az ihlet. Kicsit körbenéz, hátha kap valami tippet a környezetétől, amikor megpillantja a fiút, aki az egyik padon ücsörög... A lány legszívesebben odaszaladna a fiúhoz, de hát, sajnos ebben a cipőben nagy a valószínűsége, hogy orra esne. Szóval csak nyugodt, összeszedett léptekkel közeledik Vilen felé, majd, mikor odaér, mély levegőt vesz, és gyengéden megcsókolja a fiút... feltéve, ha az hagyja magát.* - Szia, Vilen! | |
Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 4:33 pm | |
| *Nem kell sokáig várnia,mert hamarosan feltűnik az igen csinos leányzó,egy egész állatkert kíséretében.Majd Emily oda is lép hozzá,s lehajol,hogy megcsókolja. Milyen jól is gondolja,hogy Vilen hagyja magát vagy sem... hiszen köztudott milyen kiszámíthatatlan.De ezúttal hagyja magát.Ma egész jó napja van,csak egy kicsit nyúzott.Hagyja,hogy Emily megcsókoljon,sőt,még valami visszacsókolás féleséget is kap a lány,majd feláll a padról,és a kezébe nyomja a csokor orchideát.* -Szia Em. *köszön a lánynak.Talán még nem is hívta így.* -Mi a helyzet?Rég nem találkoztunk.Pedig... azt hiszem ezt nem így kéne csinálni ha már van köztünk valami. *mondja tárgyilagosan,majd a pad felé int.* -Leülünk,vagy sétáljunk inkább?Ohh!Van egy gyíkod? *pillant meglepetten az állatra,majd leguggol,hogy üdvözölje Aphroditét,s közben a papagájra is felpillant.* -Remélem tetszik... adtál már neki nevet? | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 4:41 pm | |
| *Tehát akkor van közöttük valami... szuper.* - Igen, jó régen.. ne haragudj, csak most, hogy beteg voltam, időm jó részét a szobámba töltöttem... múltkor sem akaródzott lemenni órára, de hát ha muszáj? *A gyíkra pillant. Odatartja neki a mutatóujját, az meg csak békésen rámászik, és gülü szemével bámul a két - hozzá képest - óriási teremtményre.* - Igen, őt idéztem meg Természetmágián. Citerának hívják... hogy miért, ne kérdezd, furcsa, hogy nem Apolló vagy valami hasonló, de egyik reggel a Citera névhez éreztem késztetést. *Felvonja saját magán a szemöldökét. Tényleg furcsa, hogy nem görög isten lett az állatka neve, de azért majd csak megszokja valahogyan... És különben is, a Citera egy nagyon egyedi és vicces név.* - Neked meg látom, új tetoválásod van. Hogyhogy? Ja, igen, a madár... Csodaszép! De a nevét még nem tudom. *Mosolyog a fiúra, és várja, hátha tud adni neki valami ötletet.*
| |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 4:58 pm | |
| -Ha elmész a gyengélkedőre,akkor nem muszáj. *mondja ravasz mosollyal a fiú.Majd feláll a kiskutyától,és megpaskolja mutató ujjával a gyík fejét.* -Vicces kis állat.Meg a neve is. *mondja Emilynek.*-Természet mágián?Más állatot is lehetett idézni?Mert akkor kár,hogy nem voltam ott... *sóhajt fel,majd a tetoválására pillant.* -Jah ez?Aham... vasárnap este csináltattam Nellondban.Hirtelen jött az ötlet... új élet... és új tetkó ami emlékeztet rá,hogy ki vagyok,de azt sem felejtem,hogy honnan jöttem. *von vállat,s közben a madárra néz.* -Nem tudom... legyen mondjuk... Kronosz... vagy.... nem is tudom... vagy ha van Aphroditéd,akkor legyen Adoniszod is. Vagy az már én vagyok?*mondja poénkodva,nyelvet öltve a lányra.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 5:21 pm | |
| - Nem szeretek kórházban vagy gyengélkedőn lenni... Megijeszt. *Mondja a lány, és elszégyelli magát. Nem akar nagyon félősnek tűnni a fiú szemében. De a baglyok után ez már semmi.* - Én is szeretnék majd... egy papírsárkányt. *Mosolyodik el. Régi terve már egy újabb tetkó, de majd csak ha erőt vesz magán... Lehet, hogy a fiút is magával hívja.* - És én szerepel az új életedben? *Kérdezi komolyan a lány. Reméli, a fiú válasza igen lesz.* - Adonisz? *Nevet fel a lány. Jó ötlet.* - Akarsz lenni az Adoniszom? De jó nevezzük el Adonisznak. *Csillan fel a szeme.*
| |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 5:28 pm | |
| -Ha gondolod,együtt is elmehetünk. *mondja ki a lány gondolatait a fiú,majd odalép hozzá,és megcsókolja,hogy nyomatékosítsa azt amit mondani akar.* -Szerinted szerepelsz? *mosolyog.*-Ez nem rajtam múlik Em... *Felnevet amikor a lány helyesli az ötletét.* -Jó,de akkor már ő lesz az Adoniszod!De nem bánom... megengedem. *teszi zsebre a kezét,és az egyre sötétedő ég felé pillant.* -Ha akarsz tenni pár kört,vagy elsétálni valamerre,addig menjünk amíg nem esik.Eléggé borultnak látszik az ég... | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Május 05, 2010 5:31 pm | |
| - Rendben... Nellondban jó a tetováló-szalon? Kedves a varrónéni? *Visszacsókolja a fiút, és örül a válaszának.* - örülnék, ha szerepelhetnék... Vil. *Mosolyog, de azért zavarban van.* - Hát jó, akkor Adonisz leszel. *Kiált fel a madárnak, és ő is észreveszi a sötét felleget a fejük felett.* - Sétálhatunk kicsit, aztán majd felmegyünk, ha elered.
/Fagy/ | |
| | | Sarah Wood Diák
Hozzászólások száma : 258 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 4:43 pm | |
| *Sarah fáradtan sétálgatott az udvaron, a nap lágyan csillogott vörös haján.Ma nem volt túlzottan jo kedve, kimerült és zaklatott volt valami miatt.Egykedvüen leült egy padra és belemerült a tájba.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 4:52 pm | |
| *Karen lassan sétálgat egymagában az udvaron. Szürke, térd alatti ruhájába belekap a feltámadó szél. Viselete tükrözi hangulatát. Szürke, nyomot, egykedvű. Csak nézelődik össze vissza mikor megpillant egy vörös hajú lányt egy padon ülni. Nem úgy tűnik mint aki nagyon társaságra vágyik.*~ Én sem vágyom túlságosan társaságra, de jobb mint itt unatkozni. Legalább ismerkedem, és lehet, hogy még jó fej is a csaj.* E gondolatokkal a fejében, lassan, kecsesen oda lépdel a lányhoz. *-Szia! Nem zavarok ?*kérdi miközben füle mögé tűr egy kósza tincset, melyet bele fújt arcába a szél. * |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 5:00 pm | |
| *Sarah óvatosan felpillantott, majd végigmérte a lányt.Köszönni akart de előszőr nem jött ki egy hang sem a torkán, mintha valami folytogatta volna...nagy nehezen sikerült neki.-Szia!Én Sarah vagyok, Sarah Wood.Nem dehogy, egyáltalán nem zavarsz, sőt....- *mosolygott Karenre.* -Nincs kedved leülni mellém? *
/Fagy/ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 5:26 pm | |
| *Karen egyik szemöldökét felvonva figyeli az előtte űlő lányt. Az nem mond semmit , csak nézi.*~ Most mi van ?!~*Majd, mikor a lány megszólal, halványan elmosolyodik és leül mellé.*- Karen Cizz Dimitrova !Örvendek! És mi járatban erre felé ?*néz a lányra és észreveszi az allidonos kitűzőjét.*~ Egy újabb művészlélek...~* húzza el a száját, de nem ejt egy megjegyzést sem. Kedveli őket, és hát Sif is Allidonos, aki tudni illik a barátja. Na meg Emily és még páran akivel beszélő viszonyban van. Lábait felhúzza maga mellé a padra és úgy figyeli az égboltott, melyet most egy hatalmas szúrke felleg sötétít el. Már megint eső várható. Ezen a héten már sokadjára.*~ Nekem meg pont ma kellet megint ruhát fel vegyek. Hát ehez tudás kell! Megdicsérhetem magamat!~*Mérgelődik magában, de végül is..szereti az esőt, megnyugtatja. Mintha lemosná a fájdalmat és a rossz emlékeket a lekéről. És utánna nem marad semmi....csak a tátongó űr. Dús hajába bele tép a feltámadó szél és meglibbenti ruháját. Ebben a pillanatban hatalamsat dörren az ég, és valahol a távolban lecsap egy villám, szikrázó fénnyel árasztva el a tájat. Rezdülés nélkül,üres tekintettel mered a távolba, oda ahova sejtései szerint az előbb becsapott a villám. Akár egy fát is kidönthetett.*~ Csodálom, hogy még nem kezdett el zuhogni. Hm....... a természet nagy úr. Ha egyszer eldönti, hogy ő bizony pusztítani akr, mi nem sokat tehetünk ellene. Akár varázslattal, akár nélküle. ~*Hirtelen kapja fel a fejét mintha egy pohár hideg vízzel öntötték volna le. Észébe jut, hogy nem egyedül van itt és épp egy válaszra vár. Várakozóan fordul Sarah felé.* |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 6:35 pm | |
| *Sarahnak kicsit megjön a kedve, örül a lánynak, már régóta vágyott valakire akivel elbeszélgethet, kedvesen néz fel rá, majd szája mosolyra görbül mikor meglátja bosszús tekintetét az eső miatt.* -Magányra vágytam, azért jöttem ide, de ne érsd félre örülök, hogy itt vagy.ÉS te?- *Az ő hajába is belekap a szél, egyenesen tépdesni kezdi, majd gyors pillantást vett Karenre és megszólal.* .MI lenne ha bemennénk a kávézoba? Talán kellemesebb lenne....- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 6:57 pm | |
| -Csak sétálgattam. Nem volt mit csinláljak...házi íráson kívül.* Mondja és mosolyra húzódik a szája. *-De ahoz meg nincs kedvem .*húzza meg vállát, egy futó pillantást küld az ég felé és feltápászkodik a padról. Mégsem eredt el az eső és az ég is kissé kitisztult már. Nem tudja, hogy most ennek inkább örül vagy sjnálja, de nem is igazán lényeges, fő, hogy bent tényleg kényelmesebb lenne. Már kezd fázni.* -Igazad van! Hát akkor menjünk. *Megvárja míg Sarah is feláll és elindulnak a Kúria felé. * -Mióta jársz ebbe az iskolába ?Még nem láttalak erre felé. Új vagy?* kérdi tőle barátságosan -nem mintha ő még nem számítana újnak az egyhónapjával-miközben a birtokon keresztül haladnak a főbejárat felé. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 06, 2010 7:12 pm | |
| |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 07, 2010 11:34 am | |
| //olvadás// *Sarah feláll,és elsimítja szoknyáján a gyürődéseket.Már régen nem viselte kedvenc farmerszoknyáját, dehát mindigis jó volt az időzítése ahhoz, hogy a legrosszabb időben vegye fel.Kicsit eltöprengett szerencsétlenségén, aztán felemelte ruhájáról a tekintetét, és álmos szemekkel Karen-re nézett.* -Nem régen érkeztem meg, tegnap kaptam meg a végleges hálószobám. ~ami azt hittem már soha nem történik meg...~ *gondolta magában kicsit bosszúsan, majd folytatni akarta az elkezdett mondatot, de ekkor ügyetlenül megbotlott egy kőben.Ha ujdonsült ismerőse nincs melltte biztosan nagyot esik.....még szerencse, hogy időben belekapaszkodott a lányba és kitudott egyesedni.* -Jajj...kérlek ne haragudj!Alapjában nem vagyok ilyen ügyetlen, csak ez a mai nap valahogy nem az igazi.- ~Mi van velem?Ma minden rosszúl sül el, jobb lett volna ki se jönni a szobából, így nem csak magamat, de másokat is tönkreteszek.~*gondolta magában.Arca kissé elkeseredetté vált, csak remélni tudta hogy ezután a hatalmas égés után Karen nem veszi észre még az arcát is, dehát ezek a reménykedések soha nem jöttek neki össze, főleg nem egy ilyen napon.* *A két lány végre megérkezett a teázó ajtajához, Sarah is kicsti megnyugodott, arra gondolt itt talán biztonságosabb lesz mindkettőjük számára, rátette a kezét a kilincsre, közben várta Karen válaszát.* //már a teázóba írj kérlek // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 07, 2010 3:43 pm | |
| *Karen hirtelen kap a lány után, aki gyorsan belekapaszkodik karjába.* -Héé csajszi! Jól vagy?* kérdi és vizslató pillantással fürkészi Sarah arcát, remélve, hogy minden rendben van. * -Semmi gond, mindenkivel megesik.* Mondja nyugtatóan a lánynak és egy barátságos mosolyt küld felé. Észreveszi annak hirtelen elkeseredetségét, de nem mond semmit, úgy csinál, mintha nem is látott volna semmit. Nem akarja szegény lányt még nagyobb zvarba hozni. E közben megérkeztek a Kúriához és már a Teázó ajtaja előtt álltak.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 08, 2010 11:36 am | |
| *Egy újabb jónak ígérkező nap elé néz elébe. Sokat lustálkodott a délelött folyamán, majd rendet rakott a maga körüli káoszban és ím már lenn is van a bejárati ajtóban. Haja, mint mindig szénaboglya szerűen elrendezve, piros hosszú ujju felsőt viselt, térdnadrággal és fekete masnis balerina cipővel. Nyújtózott egyet a lépcsőn állva, majd megindult az udvar felé. Egy dallamot dúdolászott, már maga se tudja hol hallhatta de most újra meg újra ez jár a fejében. Nem zavarta különösképpen. Megáll egy fa tövében lévő padnál és leül. A levegő kellemesen hűvös volt, nem volt az a nagy forróság ami a nyarakat jellemzi. Most még csak tavasz van, éled a természet, hogy majd nyáron tündököljön és az ősz beköszöntével hosszú álomba merüljön. Többek közt a nyár volt kedvenc időszaka. A tündöklés, a gyerekzsivajtól hangos strandok, az árnyékban átbeszélgetett napok. Olykor megváltás a nyári zápor, amelyet sose néz ablakon keresztül. De most még csak a tavasznál járnak. Még m indig jobb mint a tél. Elvan vele, de sosem tartozott a kedvencei közé. Ásított egyet. Vagy mindenki benn kuksol, vagy más fele járnak, de az ő környékén csak a szél jár. Nembaj, vár még egy keveset hátha erre téved valaki, ha meg nem visszamegy a szobájába lustálkodni.* | |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 08, 2010 11:46 am | |
| *David, hátán a gitárjával, nyakában a pengetővel lépett az Udvarra. Fekete inget és világoskék nadrágot visel, fekete tornacipővel. Kipihent és nyugodt, jót aludt az éjjel. Amikor felkelt, összedobott magának egy szendvicset, megivott egy kávét, és leült olvasni. Egy régi, kastélyokról szóló mű a mostani kedvence, ezt nézegeti mindig. Majd, ha rendes állása lesz, akkor neki is lesz egy kastélya, zeneszobával és sok-sok vadászgörénnyel, meg medencével, játékszobával, mini-kviddics pályával. Nagy álmok. Nyakába akasztja a gitárt, amikor a lépcsőn elindul lefelé, és elkezd lepengetni néhány akkordot. Szép az idő, jó a kedve, mi ronthatja el? Gyakorlatilag semmi. Mögötte persze ott szaladgál vadászgörénye, Zeusz, ő s fel van töltődve energiával. Amikor végre felnéz, észrevesz egy aranyosnak tűnő lányt és elindul felé. Megáll előtte, és vigyorogva leül a földre.* - Halihó, széphölgy. Rob vagyok. Miért vagy egyedül egy ilyen szép délutánon?
| |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 08, 2010 11:58 am | |
| *Lábat lóbálva szemlélt körbe-körbe. Már lassan azon van, hogy fogja magát és bemegy, de zene üti meg a füleit. Az egyik olyan dolog amit nagyon szeret. Becsukja a szemeit és hallgatja a dallamot. Majd lépéseket hall, valaki közeledik, vége az egyedüllétnek. Kinyitja a szemeit és az érkezőre pillant. Egy fiú gitárral. Miért nem hozta le a sajátját? Maga sem tudja. Most már mindegy, kihúzza magát és elmosolyodik.* -Örvendek Rob, én Victoria vagyok. Hát nem tudom...senki sehol, így hát valószínű azért ücsörögtem itt egyedül.*válaszol a fiúnak, majd a vadászgörényre pillant.* -Nahát, ő a tiéd? Hogy hívják?*próbál lehajolni és megsimogatni a fejét, de nem nagyon sikerül. Kiegyenesedik, majd a gitárra pillant. Jó lenne a sajátja, elzenélhetnének itt együtt, még jobb hangulatot teremtve. Nem mintha most rossz lenne, sőt, most hogy társaságot kapott, egyre jobb hangulatban lesz.* | |
| | | David Robert Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 267 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 08, 2010 12:25 pm | |
| - De ugye nem zavarok? Így most már nem vagy egyedül. *Kérdezi kedvesen, és beletúr fekete, felzselézett hajába. Vörösesbarna szemeivel kíváncsian figyelte újdonsült ismerőse minden rezdülését.* - Igen, ő Zeus. Zeus! *Hívta maghoz a fiú az állatot. Az felszaladt a lábán, és letelepedett a vállára.* - Tessék... ha akarod, most már megsimogathatod. *Mondja vigyorogva Victoriának.* - Hívhatlak Vickynek? Vagy Vicknek... *Tűnődik el. Őt mindenki Robnak hívja. Persze ez nem baj, de ezt még csak most vette észre.* - Tudsz gitározni? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |