Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+84Madeleine Mayeul Salomé de Rosettanni Lorainne King Lismine Lockwood Lina Wierro Heloise Dirth David Branson Emil Jahzeel Electra Porfkonjal Chris Willer Domajan Gurskovity Daran Fila Chirs Játékmester Naxeldir Aleksandar Grozda Damyan Kolsvkein Lillian Nariah Lotti Dahlbeck Winnifred Anderson Ronan Eastman-Seavers Dave Savile Nikorina Grozda Enzio Medichi - archiv Noah Kerphina Anne Holiday Martin Silent Wayne Lazarus Shahrivar Jasmine Fahdlan Athreana Andraste Lizbeth Westlive Andréa Bontavier Isidor Tibor Annabelinda Hortingberg Jozef Bomontov Kloé Nikolina Yordanka Ivan Radomir Aleksandar K. K. Deyan Hunyadvári Szevér Farkas Zsuzsanna Gaiaea Elendil Falassion Patrick Baker Leona Arts Kathrina O'Brian Loirens Ceronin Senilla Rachel Roseberg Sheila Leays Hamon Joulice-Melange Aali White Pierre Bontavier Miley Hortingberg Samantha Troops Eris T. Fillion Marisela Modesta de Nuria Gerdit El Perimd Wanda Dorcas Gloria Maggie Foster Aeryn Baker Saniyya E. Miguela Eva Yolanda Perkins Botond Vasil Teodora Yana Valentine Mespelaere Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Kaen el Jericho Daronel Deneira Anna Ivanov Andrey Bogdan Jack Darkfield Gethin Awstin Conley Sepp Dierk Atanas Iordan Bianca Phelps-Blamely Valeriel Ravenwood Rosetta Waylan Kalandmester Nicolas Demerest Lola Lois Burn Hua Xiangfeng Arabella Jagusia Laura Wylee Sylvia Grozda Shawn Griffin Aphrodite Ozera Katherine Mary Black 88 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Hétf. Júl. 19, 2010 5:07 pm | |
| First topic message reminder :
A Kúriából kilépve egy udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nicolas Demerest
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 782 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 19, 2010 6:09 pm | |
| [Ariana]
*Hagyja magát ölelgetni, végülis miért ne. Ő maga tárta ölelésre a karját, a halálból visszatérni nem mindennapi dolog. Megsimogatja a lány haját, de nem úgy, mint fiú a lánynak, inkább mint bátty a hugnak, mint barát a barátnak, vagy mint őrző a védencének. Nem löki el a lányt, miért is tenné. Aztán kap egy kérdést, ami nyilvánvaló volt, hogy érkezni fog. Csak megrázza a fejét.* Nem fontos, hiszen úgyis tudod jól. *Nevet fel halkan, aztán elvileg a többiekkel együtt visszatérnek az iskolába.*
//Hát részrehajlás nélkül elfogult vagyok, de imádom a meséit Ha spontán, ha eltervezett, nem unatkozok sosem Szóval egy köszönöm nem fejezi ki^^ | |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| | | | Vendég Vendég
| | | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 19, 2010 6:22 pm | |
| [Rose és Ari egy kicsit]
*A lány rángatná be Arianát, de a lány csak kapaszkodik a hullába, vagy nem is tudom pontosan, de Laura hirtelen fájdalmat érez az oldalában, ahogy egy szárnyas valami belé mélyeszti a körmeit, majd egy harapás a vállában, és érzi, ahogy reccsen a csont, fröcsköl a vér, ő pedig csak felsikolt, és a földről még látja, hogy Arianát is megölik. Majd minden elsötétül a szeme előtt... És csak úszik a semmiben, nem hall semmit, nem lát semmit... Meghalt... Érzi, hogy meghalt, és nincs tovább... Majd máshol találja magát, az udvaron áll, a torony közelében, ahonnan indultak. És persze mindenre emlékszik... Még egy kicsit sokkos állapotban van a saját halála miatt, de áll a lábán... Meg minden. Arianának csak biccent, de mosolyogni nem tud, majd egy kicsit a vállához nyúl, megdörzsöli, és közben a gyűrűjét fixírozza. Majd Rose megy oda mellé. Zavartan pislog rá, majd megrázza a fejét.* - Fogalmam nincs Rose... És persze, persze, minden rendben... Csak... Meghaltam... *Egy kicsit elmosolyodik, amolyan kis vigyorral, majd újra, elismétli, immár lelkesen, mintha valami jó lenne.* - Meghaltam! *majd inkább eltámolyog, azaz elmegy a torony felé.*
//Anyáám, ez nagyon jó volt!! Ez nagyon tetszett!! Huh...// | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 19, 2010 6:31 pm | |
| - Ohh, velem már többször előfordult. *Mondja a lány, próbál biztató lenni. Persze, ő is azt hitte, hogy itt a vég, de nem, nincs, és örülni kell, hogy csak valami időfolyamos izébigyó. Mikor a lány elindul a torony felé, nem engedi, hogy egyedül menjen, utána szalad. * - Várj! Szerinted biztonságos? Valamikor le fog omlani... Jó, tudom, valamikor, amikor azok a gyíklények, a lidércek, és a farkasok jönnek, mert láttam, hogy a "gonoszak" is megilletődtek, sarokba szorultak. Hogyha ezek megtörténnek, akkor fog újra összedőlni, illetve először, vagy... Vagy nem tudom. Hipotézis gyártásából mindig jó voltam, de hogy igaz e... *Mondja a lány, kicsit talán sokat beszél. Minden esetre bárhova is megy a lány, vele tart, követi őt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 8:24 am | |
| * Maros elég nehezen aludt el éjszaka, de ennek köszönhetően reggel igen későn ébredt fel. Miután vett egy zuhanyt és normálisan rendbe szedte magát, elment reggelizni, utána pedig kóborolni kezdett a folyosókon. Mindennek már egy órája, s mivel már szörnyen unja a sétát, aminek sosincs vége, úgy dönt, hogy kisétál az udvarra. Kint csodálatos idő várja, még jó is, hogy csak egy térdig érő, szürke rövidgatyát és egy kék pólót kapott magára. Ma sincs jobb kedve, ez a honvágy már egyre rosszabb lesz, s még csak egy levelet sem kap, hogy tudja, otthon mindenki jól van. Más is aggasztja, de arról még maga sem tudja, hogy miért is olyan nagy probléma. Sóhajt egyet, majd letelepszik az egyik padra és csak bámul ki a fejéből. * |
| | | Valeriel Ravenwood
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 454 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 8:32 am | |
| * Egy alacsony, karcsú lány jelenik meg az Udvaron, illetve nem megjelenik, hanem szó szerint betáncol. Két kék szalag van a kezében, ő maga egy olyasféle ritmikus gimnasztika fellépő ruhában van, de kis szoknyát és vett fel hozzá. A léptei és az ugrásai mind könnyedek, sok éves gyakorlat, balett, és rsg is van benne, ez messziről látszik, már ha tudja valaki, hogy egyáltalán mik ezek. A tánca most könnyed, mint a szellő, és szomorkás, sokkal magába húzódóbb, mint általában. De ha valaki nem ismeri, hiheti azt hogy ő magányos táncos... Nem hagyja abba a táncát akkor sem, mikor észreveszi Marost, csak közelebb megy, szép piruettekkel, majd amikor már teljesen előtte van, a szalagok szépen forognak körülötte, lassan meghajol, ahogy a színpadon szokás. Egyik lábbal pukedlizik, másik szépen nyújtva, spiccben. Nem szól semmit, de valami köszönés lehet ez a meghajlás.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 8:40 am | |
| *Bámulásából egy fura lány megjelenése szakítja ki, Maros csak pislogva figyeli a fura mozgású, kék szalaggal játszó leányt és egy pillanatig úgy érzi, hogy talán most valamiféle álomba csöppent. Aztán, amikor egy légy körülötte zümmög, és el kell hessegetnie, rájön, hogy ez bizony mégis a valóság, s az iskolában tényleg van néhány furcsa szerzet, ami persze nem baj.* - Szia *Köszön a fiú a furcsa meghajlást látva, amiből arra következtet, hogy a lány így köszönt neki.* - Mond csak, te most mit csinálsz? Ez ilyen rituális esőtánc, netán valami varázslógyakorlat? *kérdi felvont szemöldökkel, mert ez neki tényleg szokatlan jelenség.* |
| | | Valeriel Ravenwood
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 8:47 am | |
| *Mikor a fiú köszön neki, kicsit megdöntött arccal elmosolyodik, és a szalagokat egy csapással felcsavarja, és beleakasztja a szoknyájába, hogy ne kelljen a kezében tartania. Nem szólal meg egészen addig, ameddig rá nem kérdez, hogy mit csinál. Egy picit úgy tűnik, hogy beleharap az ajkába, és visszafogja a nevetését, de aztán kiszakad belőle.* - Hogy esőtánc? Mágia? Dehogy is! *Mondja gyorsan, majd azért picit belejavít a mondottaiba.* - Illetve... úgy tartom, hogy a tánc erőt és energiát ad, amit akár nevezhetnénk varázsgyakorlatnak is, de nem... Én csak így próbálom megnyugtatni magam. * Mondja őszintén, hisz mikor nem őszinte? Akármennyire is tudna színészkedni, ahogy az egész családfája igazi gyerek-színész, ha kell, nem teszi. Gyermeteg ártatlanság, naivitás, és őszinteség egyvelege.* - De amint láttam, én még mindig hasznosabban töltöm el az időmet. Te csak... Néztél ki a fejedből. Min gondolkoztál?*Kérdezi, érdeklődve, teljesen el is felejtve, hogy be sem mutatkoztak egymásnak. Majd később.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 8:57 am | |
| *Végig hallgatja a lány szavait, részben egyet is ért vele, de az utolsó szavaknál elfintorodik, nem tetszik neki, hogy már megint beszólnak neki. * - Mert miért ne lenne hasznos, ha ücsörgök és gondolkodom? * Vág vissza a kérdéssel, ez van, úgy tűnik, hogy az utóbbi napokban csak ilyen kommunikációra képes. Persze azért nincs annyira kiakadva , mint tegnap, így vissza is vesz a lendületből, s inkább bekötözött kezét nézegeti egy ideig , majd felpillant a lányra.* - Csak azon gondolkodom, hogy miért vagyok itt, mi lehet a családommal és a barátaimmal és...úgy összességében minden rossz. * Erőltetett vigyora szavak után.* - Nem tudom, mit csináljak, örülnék egy levélnek, de még csak azt sem kapok...itt nincsenek barátaim, néhány ember, akikkel úgy tűnt, hogy összebarátkozom, azokkal is összevesztem és semmi sem úgy sikerül, ahogy én akarom. *Megvonja a vállait, nem gondolta, hogy éppen egy ismeretlen lánynak fog erről beszélni.* - Amúgy Maros vagyok, és igazad van, neked legalább van valami hobbid, amivel lekötheted magad... |
| | | Valeriel Ravenwood
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 9:07 am | |
| *Kicsit legyint, amikor a fiú visszavág neki.* - Persze, persze, csak én ebből a bambulást láttam csak. *Mondja, kedvesen, majd mikor hallja, hogy a fiúnak van miért letörtnek lennie, gondolkoznia, akkor azonnal látszik, hogy abbahagyja a táncikálást és ezt a hozzáállást és megértő funkcióra vált. És hogy miért pont neki mondja el Maros mindezt? Igen, ez egy jó kérdés, de Valeriel mindenkiből ezt a hatást hozza elő. Benne meg lehet bízni, rá lehet számítani, ő talán tud segíteni. Ő egyszerűen... Ilyen. A titkok és problémák nála pihennek. A szeme a seben is átfut, de nem szól érte, hiszen már találtak egy témát, nem akar ilyen gyorsan váltani.* - Én ilyen szempontból még rosszabbul állok... Tudod, hogy milyen dolgok történnek az iskolában és... az én családom itt van. Valeriel Ravenwood vagyok, és az egész családom, összes testvérem, unokatestvérem itt tanul és itt van, mindenki veszélyben. Igen, én tudok velük beszélni de... Ariana... Minden egyes csatának a közepén van. Samantha pedig átállt... De a te családod, a régi barátid biztosan biztonságban vannak. *Mondja, biztató szeretne lenni, és ilyenkor csillannak meg a színészi adottságai, mert ha ő biztató szeretne lenni, akkor az is. Amúgy nem tudja még, hogy Samantha Troops elhalálozott... * - Min vesztél össze velük? És... Neked nincsen semmiféle hobbid? Mit szeretsz a legjobban csinálni? *Fordítja vissza a kérdést, hátha találnak valami elfoglaltságot, hogy a fiú ne legyen ilyen... Magányos, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy magányos.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 9:20 am | |
| *Látja, hogy a lány már nem akarja kioktatni, és megértőnek tűnik, ezt a jelenlegi helyzetben Maros díjazza, hisz semmi kedve nincs most kötekedni , ő csak békére és nyugalomra vágyik a tegnapi nap után. Miután elmeséli, hogy mi a baja, oldalra biccentett fejjel hallgatja a lányt, aki szintén megosztja Marossal a problémáit. Rossz hallani, hogy mostanában mindenki ennyire ki van a harcok miatt, de mit is lehetne tenni?* - Igen, tudom, hogy mik történnek itt, hallottam róla, de...hidd el, az életben mindenhol ott van a veszély, s ha nem éppen ilyen formában, akkor máshogy. Nekem a családom elég szegény, a napi megélhetésért küzd az anyám, s hogy fönt tartsa a családot és eltartsa a testvéreimet. Az apám...ő nem jó ember, most is börtönben ül valahol Oroszországban. Így én épp úgy aggódom a családomért, ahogy te itt a testvéreidért. Mert nem csak egy csatában lehet meghalni, az éhezés , az is egy kellemetlen halálnem... *Ahogy ezt megemlíti, egy pillanatra eszébe is jut az az időszak, mikor ők maguk is a kiszáradás szélére kerültek. Marosnak sokszor nem volt mit ennie, ezért is vékonyabb a srác, bár mostanában sokat sportol, hogy a vékonyság helyére némi izomzatot varázsoljon.* - Látod, ez az...egyszerűen csak rossz napom volt és minden szavammal megbántottam valakit. Van egy nagyon kedves lány, Miley, őt szó szerint elüldöztem a közelemből. Egy másikat is megsértettem, csak mert ideges és dühös voltam...és ott van...szóval van valaki...mindegy. *Legyint egyet és halványan elmosolyodik, nem fogja hülyeségekkel traktálni szerencsétlen lányt, akinek bizonyára van épp elég baja.* - Én bízom benne , hogy nem lesz baja a családodnak. Előbb -utóbb csak sikerül itt rendet tenni. |
| | | Valeriel Ravenwood
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 9:28 am | |
| *Éééés, akkor most ugrik elő a teljes mértékű naivitás a lányból. A tekintete kikerekedik, amikor azt mondja a fiú, hogy a családja a megélhetésért küzd,a szíve már fájdalmasan is dobog, mert nagyon könnyedén átérzi a helyzeteket, éss így hirtelenjében ez... Rémes, nagyon-nagyon rémes.* - Segíthetnék valahogy? *Bukik ki belőle a kérdés, ami teljesen irreálisan hathat, hiszen miben segíthetne? Pénz, munka, de ő csak egy kislány még, munkát nem tud adni.* - Esetleg... a szüleim... *Kezdene bele, hiszen a teljes mértékű naivitása nem hagyja, hogy egyszerűen továbblépjék a témát, elhisz mindent, akár ismeri a fiút akár nem, és azonnal segíteni szeretne, habár esélye sincs ebben. A barátok elüldözésére kicsit lesüti a tekintetét, elhúzza a száját. Vele ilyen még sosem fordult elő, hiszen folyton kedves, ha mufurc, akkor is csak viccből.* - Sajnálom... Biztosan meg tudjátok beszélni a dolgot. És... hogy érted, hogy ott van... valaki? Nem akarsz róla mesélni? *Kérdez rá, hiszen ő pont az a fajta, aki mindent és mindenkit meghallgat, nem kell félteni. Majd az utolsó mondatra sűrűn bólogatni kezd, és halkan hozzáteszi, miután közelebb lépkedett a fiúhoz és lecsüccsent a padra.* - És én remélem, hogy a te családoddal sem lesz semmi gond. *Egy kicsit elmosolyodik, bátorítóan, ó, ha tudná, hogy az unokatestvére halott... Akkor talán nem reménykedne így, ilyen bátran a jóban. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 9:49 am | |
| *Meglepi ez a kedvesség és jóindulat, eddig még nem igen találkozott olyanokkal, akik ennyire szívesen segítenének neki és a családjának. Maros elgondolkodik azon, hogy éppen ő szokta elcsórni az ilyen emberek tárcáit, most pedig épp egy gazdagabb lány ajánlaná fel a segítségét? Na nem, ő aztán nem fog senkinél sem pénzért kujtorogni, ahhoz túl büszke. Inkább elvesz, de kérni sosem kér.* - Nagyon rendes tőled, hogy így ismeretlenül is ilyen segítőkész vagy, de nem tehetsz semmit, mindenesetre köszönöm. *Halvány mosolyt küld a lány felé, a további kérdésekre azonban elhallgat.* - Ez...ez hülyeség, inkább nem beszélnék róla. *Ismét halvány mosoly, bár maga sem tudja, hogy valóban hülyeség-e, vagy tényleg olyasmi történt vele, ami eddig sosem. Nagyon tetszik neki egy lány, de ha megkérdeznék, hogy érez is valamit, nem tudna mit felelni, mert maga sem tudja, mindenesetre mégis bántja őt valami.* - Tök aranyos vagy. *Mondja mosolyogva a lánynak, aki, ha nem tolja el, Maros hirtelen ötlettől fogva megöleli, ebből is látszik, hogy kissé szeretet hiánya van, másrészt tud jó fej is lenni, csak érteni kell a nyelvén.*
//Fagyunk// |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:27 pm | |
| //Évadzáró finálé, mindenkit várok^^ Kérés: mindenki írja be majd minden hsze elejére kapcsos zárójelben, hogy hova tartozik. Akik az iskola mellett vannak, azok ezt írják: [védők] Akik már átálltak, és a "gonoszokhoz" tartoznak, ők ezt írják: [Többiek]// | |
| | | Bianca Phelps-Blamely
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 726 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:44 pm | |
| [Védők]
*Leányzónk érkezik az udvarra, kengurustul mindenestől. Valahogy már tegnap is érezte, hogy nagy dolgok vannak készülőben. Aggódva pillant a fehér torony irányába, ahonnan érkezett, hiszen átélte, amikor összeomlott, nem lenne igazán jó, ha ez a valóságban is megtörténne, de az tuti, hogy szárnyas gyíkok esetén tuti nem megy a közelébe se. A távolba pillant el a sötét torony irányába, majd egy félsóhajjal dől neki az egyik még ép fának az udvaron, bár ilyesmiből már nem túl sok van, hiszen a csaták, a mágia örvények miatt sok növény lelte már halálát. Az udvar is csupasz, romos, talán majd egyszer lesz újra szép, mint régen volt.* | |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:45 pm | |
| [ büszke védő ]
* Valami ma készülődik, olyan végítélet illata van a levegőnek. Szinte már természetesen előre érezhető a vér és a halál fuvallata, amint körbelengi az udvart. Az utóbbi időben talán mindenki megszokta ezt és beletörődött. Az életük egyre inkább a gyertya lángjához kezd hasonlítani. Elég egy véletlen fuvallat és véget ér a ragyogásuk, örök sötétségben hagyva a földet. * ~ Nos lássunk is hozzá. ~ * Gondolja a fiú, aki erre az alkalomra felvette legszebb talárját ezzel is megtisztelve önmagát és másokat. Bíbor-fekete színű talár egy hatalmas "I" betűvel a hátán, amit két fehér sárkány ölel át. Kezében már ott található éjszínű mahagóni pálcája, melyet büszkén viselt évek óta. Övében még két dobótőr található és egy hüvelyben, rövid pengéjű tőr. Amikor kiér az udvarra, még igen kevesen vannak csak ott. * ~ Csak a legbátrabbak.. ~ * Gondolja és pillanatnyi gyűlölettel gondol diáktársaira, akik elárulták az iskolát. Hazugság volna azt mondani, hogy nem fél, mert ő igenis fél. De pontosan ez a félelem élezi ki az ösztöneit és teszi igazán veszélyessé az ifjú angolt. Az elmúlt évek képei futnak át agyán, szinte illúzióként felbukkanva. A boldog órák, az önfeledt sétálások. Emptyness means happiness. Valami köti az iskolához és ez a kötelék tartja most is itt. Ezt nem hagyhatja elszakadni. * - Már csak várni kell. Utálok várni.. * Súgja oda egy szobornak, ami bambán néz vissza rá. Hát igen, talán nem a legjobb beszélgetőpartnert választotta. Be is esik, egy számára ismeretlen allidonos lány. Egyszerűen biccent felé egyet és és nyugodt arccal dől neki az iskola falának. *
A hozzászólást Atanas Iordan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 21, 2010 3:49 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:47 pm | |
| [Védők, Bianca]
*Ő a kúriából lép ki, fekete póló, fekete térdnadrág, tornacipő, nem érdekli a meleg sem. Nem tudta rávenni magát, hogy világosba öltözzön, egyszerűen nem. Fekete haja az arcába lóg, szemei kifürkészhetetlenül csillognak, mellette spánielje... jöttek. Valahogy... ott van az a nagyon baljós érzése, hogy ma, ma minden eldől. Ma mindennek vége, vagy így, vagy úgy, és sajnos ez a rossz érzés azt súgja, hogy inkább úgy, mint így. Szokásos harci felszerelés. Hátán katana, övében tőr, pálca, és persze a láthatatlan telekinézis, ami még így, mindössze harmadik szinten is veszélyes ellenféllé teszi, elvégre tele van az udvar törmelékekkel. Ő már napok óta nem megy a fehér torony közelébe... és most is Bianca felé sétál, halvány láthatóan örömtelen félmosollyal.* - Helló. *Köszön halkan, majd csak megáll a lány mellett, talpán hintázva előre-hátra.* |
| | | Sepp Dierk Diák
Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com Hozzászólások száma : 1198 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:48 pm | |
| [védők]
* Az allidonos fiú, megújult külsővel érkezik meg a toronyhoz. Haja immáron rövid, s egy mugli dolognak köszönhetően most a szőke tincsek felfelé állnak. Égbetörően. A fiú tengerkék szemei komorságot tükröznek. Pár napja, hogy majdnem meghalt barátnője. A naxeldír egyik vörös hajú leányzója, Gaea. Pontosabban fogalmazva, majdnem belehalt sérüléseibe. Melyet korábbi tanáruk, Wayne Lazarus Shahrivar okozott. A látványmágia tanár gondolatára a fiú szemei megtelnek érzelmekkel. Düh, csalódottság és bosszúvágy furcsa egyvelege. A korábbi tanár elárulta őt, diáktársait a volt szakvezetőket és az igazgatót. Átállt a kegyencek oldalára, mint ahogyan a fiú sok diáktársa is. De Sepp már nem haragszik az átálltakra. Az ő döntésük volt, az pedig, hogy helyes-e majd kiderül az idő folyamán. Mindössze két személy kivétel. Az egyik Máté Czilley egy volt naxeldíres diák, míg a másik a korábbi látványmágia tanár. Az elementalista fiú eldöntötte, ha lehetősége lsz rá, megpróbálja megölni őket. De a többieknek nem fog ártani. Így most nem is csodálkozhatunk, ha sárkánybőr mellényben, és nadrágban, már pálcával a kezében közeledik az udvaron álló fehér torony felé. Egyéb fókuszait is viseli. Ma harcolni fog. Keményen, minden erejéből. S a nap végén dicsőségben fürödve, büszkén fog a még mindig eszméletlen Gaea mellet megjelenni, hogy elmondja bosszúja tökéletes volt. Már persze ha a gyáva tanár nem fut el ismét, mint pár nappal ezelőtt.*
//Sziasztok! Mindenkinek jó játékot kívánok. Remélem ma is hasonlóan jó mesében lesz részünk mint pár nappal ezelőtt. Bár tudom, hogy a mesélő mindent meg fog tenni ez ügyben. Még egyszer is jó játékot mindenkinek. Helló! //
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:49 pm | |
| [Védők]
*Rose érkezik az udvarra, ő is érzi, hogy valami készül. Már megint. Vagy még mindig? Ki tudja. Hosszú, vörös haját felkontyolva, tarkóján összetűzve viseli, így nem melegíti annyira ez a nagy meleg. Mikor leérkezik, már valaki van ott. Eddig még nem találkozott vele, nem ismeri. Egy másik ülőhelyre ballag, és letelepszik egy, még viszonylag épen hagyott területre, ahol csak egy padnak tökéletesen megfelelő kő darab van, amelyre letelepedhet. Nem húzza az időt, gyorsan lehuppan rá, és máris a hajával kezd babrálni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:49 pm | |
| [Védők]
Kis izgalmak után bekötött nyakkal és testtel jelent meg kis Daimónjával, aki szintén ugyan ott sérült meg. Kicsi izomláza is van. Magával hozta a varázspálcáját, minden tudását, egy tőrt, kedvenc íját és nyilát is, és persze sok szerencsét és minden tudását se felejtette otthon, a táskájában. Daimónja nagyon feszült. Érzi, vagy most, vagy soha. Mil is idegesen néz össze-vissza. Vajon a megérzései most csaltak? Nem hiszi Mil. Végül idegesen áll ott a vagány csaj és daimónja a semmi közepén, mert az udvar is már romokban hever. |
| | | Shawn Griffin
Főkarakter : szabi@sniper.hu Hozzászólások száma : 999 Kaszt : Üzenőláda : Követő: B*zi házivámpír
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:51 pm | |
| [védők]
* Shawn az eramir főhadiszállásról halad éppen visszafele, gyalog mivel éppen ráér. Amikor az udvarhoz ér a kezében lévő pálcát erősebben szorítja, hisz auror, jó megfigyelő és nem hülye, tudja, hogy a támadásoknak rendje van és éppen közeleg az egyik időpont, amikor ez be szokott következni. A kúria helyett inkább a fehér tornyot veszi célba, hiszen ha támadás érkezik, akkor annak a közelében a legbiztonságosabb tartózkodni, bír még igen frissek a múltkori történésekből szerzett emlékei. Szinte látja maga előtt a torony összedőlését. Komoly gondolatok keringenek a fejében ennek hatására... Közben a jobb vállán egy fekete holló izgágáskodik, akinek homlokánál egy fehér toll virít. * | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:53 pm | |
| [Védők]
*Egy aprócska koboldlány gubbaszt a torony egyik beugrójának árnyékában. Köpeny alatt van, megint, nézegeti az "egybegyűlteket", hogy hány társa van itt, és hány ellenfele. Ellenfél... Mert volt diákokkal szemben kábításnál tovább sose menne. Nem tud annyira haragudni rájuk, hogy meggyilkolja őket. Nem úgy, mint Nicolas... De ezt hagyjuk. Szóval a láthatatlanná tévő köpenye alatt nézelődik a falnál, miközben várja a mai eseményeket. Eldől talán az iskola sorsa?... Vagy tovább folytatódik ez a végeláthatatlan csatározás és mind a két félen a diákság felörlődik... * | |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:53 pm | |
| [Védők]
*Xia megérkezett az udvarra a többiekhez.* ~Végre ma minden eldől. *Persze annak örülne, ha nyernének, és reménykedik is benne. Köszön társainak, és várja a kezdést.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 21, 2010 3:55 pm | |
| [Védők]
*Lassú, kimért léptekkel siet az udvar felé. Öltözete elüt a szokásostól; vérvörös, csuklyás köpenyét a szobájában hagyta, s ez lehetővé teszi, hogy összekötött, szürkésfehér haja, fekete inge és bársonyfarmerje is látható legyen. Komor tekintettel méri fel az udvart, és biccent Seppnek, de nem megy oda hozzá, csak megáll a toronytól néhány méterre. Liliya jár a fejében. Tegnap végre rájött, mi az az érzés, ami miatt szüksége van a lányra, éppen úgy, mint a levegőre. Nem változtatta meg azon akaratát, hogy meghaljon a lányért, ha erre szükség mutatkozik, hiába annak minden kérése. Neki csak két ember van, akiért még érdemes harcolnia: Liliya és Gaea. Mint mindig, ahogyan erre gondol, most is összeszorul a szíve, hogy ez minden, amije van. Szobormerev testtartással és arccal figyeli a mocsarat, és közben időnként körbenéz, nem érkezett-e meg valaki, akit ismer.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |