Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Északi torony - Kilátó - Page 5 I_vote_lcapÉszaki torony - Kilátó - Page 5 I_voting_barÉszaki torony - Kilátó - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Északi torony - Kilátó - Page 5 I_vote_lcapÉszaki torony - Kilátó - Page 5 I_voting_barÉszaki torony - Kilátó - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Északi torony - Kilátó

Go down 
+97
Tyler Wayne
Chrystal Marsh
Lilia Radoslava
Demyan Yaromir
Aidan Hamilton
Liselotte Frey - archívum
Alise Ellwood
Felicity Artmenson
Hiroshi Haku
Dwayne Brox
Ewan Forbes - Archívum
Libby McIntyre
Diana Lunitech
Titokzatos idegen
Penelope Waylan
Valentine Fergusson
Nimhue D'Ansoryl
Noah Karl Pavel
Nawara'son Onoria
Celia D'cruze
Nye Drystan
Munashi Kataku
Logan Knucker
Zac Leaving
Gabriella Ophelia Milena
Natasha Potrevszkij
Neram Arthas
Boris Casimir Pavlov
Anelie Mei Xi
Mila Zelenkova
Hikaru Tudor Patrik
Artemis Taylor
Shuang Zhen
Marco Mimieaux
Evangeline Elovics
Cat R. Morgan
Deyan Serenity
Berill Dalida Cornish
Rosetta Waylan
Pablo Martinez
Mephisto Pheles
Elinor Rheia Lioness
Alfons Gerard
Speranza di Bagliore
Lianne Luoris
Eldunary Aysa
Lismine Lockwood
Jack Darkfield
Lorraine Betranche
Sarah Lairs
Hunyadvári Szevér
Lillian Nariah
Kádár Enikő
Milena Lyudmia
Lyla Valadimir
Sarah Wood
Briannah V. Fletcher
Gwilim Jan
Daniel Dragos
Juan Miguel Santiares
Loretta Q. Alvord
Ann Harvard
David Robert Beawer
Atanas Iordan
Emily Kyra Beawer
Effy Siggers
Vilandra yin Slenara
Lina Wierro
Tim Leopold
Benjamin G. Chevalier
Rory L. Milborrow-Quenell
Hua Xiangfeng
Lorainne King
Vivienne Mendelsohn
Játékmester Allidon
Regina Ruosin
Miley Hortingberg
Alex Kerphina
Dave Savile
Laura Wylee
Siegfried Zauberer
Elisaveta Mira
Jasna Novarro
Rosalie Hooper
Chris Willer
Katherine Mary Black
Leona Arts
Yosif Zhivko
Andréa Bontavier
Martin Silent
Anne Holiday
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Wanda Dorcas Gloria
Kloé Nikolina Yordanka
Airie von Nandori
Senilla Rachel Roseberg
Gethin Awstin Conley
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Gethin Awstin Conley

Gethin Awstin Conley

Hozzászólások száma : 400
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Elemista

Északi torony - Kilátó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Júl. 22, 2010 6:08 pm

First topic message reminder :

A Kúria északi homlokzatán magasodik a Nezabar Varázsló iskola kilátótornya. A mellvédszerű építmény tornya kecsesen tör az ég felé, kacsú, ugyanakkor masszív építményével. A vörös téglából épült mellvédre a Kúria folyosójáról lehet feljutni 111 lépcsőfok megtétele által. A csigalépcső minden fordulójában egy-egy fáklya serceg kísértetiesen, bevilágítva az éjszaka ide bátorkodóknak az utat.

Ide csak a tényleg nagyon bátrak merészkednek fel, de aki feljön annak olyan kilátásban lesz része, mint kevés helyen a világon. Innét beláthatja az Árnymadarak-mocsarát, a Kúriát körülvevő területeket, a Kékfátyol-vízesést, és a Lélekölő-hegység bérceit és Mocsáron túl elterülő ismeretlen, veszélyes világot.

A Kilátó tetején egy hatalmas távcső segít abban, hogy mindenki kedvére gyönyörködhessen, de a távcső jó szolgálatot tehet abban az esetben is, ha netán az iskolát veszély fenyegetné. Az ellenséget az Őrző, aki mindig a Kilátóban tartózkodik, már nagyon-nagyon messziről észrevehetné és mire az ideérne, addig a kúria lakói felkészülhetnek a harcra.

Északi torony - Kilátó - Page 5 Kilato
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Alise Ellwood

Alise Ellwood

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 316
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 5 Tek5176c68617b252251550
Köszönet érte Felicitynek ^^

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 7:19 pm

-Ugyan, bedilizni? dehogy. Ez csak...ilyen helyzetben ez abszolút érthető. Főleg, hogy Cat mennyire alattomos tud lenni. legalábbis nekem ez jött le azokból amiket meséltél.*Amikor Deyan megkéri, hogy gondoljon az ő fejével, sóhajtások között próbálja keresni a jó szavakat.*-Hogy a te fejeddel? Na ez az ami nekem nem megy. Na haggyuk is. De.*Majd Deyanra mutat és néha egy picit meglögdösi a fejét a mutatóujjával.*-Ha mégegyszer ilyen lesz. Akkor előbb kérdezz meg valakit akiben megbízol. Példul Hestert, ő mindig itt lesz neked.~Deyan, Deyan, Deya...ha tudnád, hogy nekem esélyem sem nagyon volt a szerelemre, akkor nem kérnél tőlem ilyet. De, ha ezt elmondanám neked, vagy bárkinek, akkor olyan sajnálkozó tekintettel néznének rám, amitől még a gyomrom is felfordul. Dehát...valami valamiért. Sok minden idegen számomra, ami mindenki másnak természetes. Dehát a mágiatanulási módszer az megkövetelte ezt.-Hát igen elszúrtad.*Mondja felnevetve.*-tudod. Egy ember egyszer olyasmit mondott nekem, hogy okkal morzsolódnak le rólunk az emberek. Ebből legalább tanultál.*Vígasztalóan egy kicsit megboxolja Deyan vállát. Majd Deyan egy öleléssel párosítva megköszöni, hogy ő továbbra is a barátja marad.*-Na ezt az ölelgetést meg tudnám szokni. Azon pedig, hogy Cat miért csinála ezt, ne is törd a fejedet. Azért, mert élvezi. Ilyet egy rendes ember nem csinál és kész. Az ilyeneknek pedig nem kell indok.*Majd hallgatja Deyan ötleteit.*-Elátkozott ékszer? Hmm, ha esetleg valaki eljátszana egy "délceg lovagot" legalábbis egy olyan férfit akibe Cat beleszeretne és az ő nevében odaadni..na az úgy talán működne. De ez nagyon gonosz lenne. Tekintve, hogy egy kicsit paranoiásnak tűnik, én talán...talán időzített varázslatokkal hoznám rá a frászt egy nap olyan kétszer maximum háromszor. De fontos, hogy éjszaka is. Meg nem rég tanultunk voodoo babát készíteni esetleg még azzal is idegesíteni. Ezt, ha egy hónapig intenzíven csinálnánk, akkor bizony sok kellemetlenséget okozhatnánk neki.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Vandor
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 5 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 6:20 pm

*Nevetve legyint egyet, mikor Alise elmagyarázza, hogy hogyan is tudta meg a betörést. Lehetséges, hogy üldözési mániája van, és már ott is Cat "áldásos" tevékenységét látja, ahol nem kéne? Ideje lenne kivizsgáltatnia magát egy pszichológussal, ha ez a helyzet...* -Akkor jó, így már mindjárt más. Kezdek kicsit bedilizni, nem gondolod? *Mondja kacagva, bár ez korántsem olyan jókedvű, inkább amolyan "kínjában nevet" jelenség. Alise aztán kimondja azt, amit Deyan akkor valóban érzett, mikor ez a helyzet történt.* -Igen így volt. Rám ereszkedett a rózsaszín köd. Felvettem a szemellenzőmet. Ahogy tetszik. És emiatt volt a lánykérés is. Gondold csak el, gondolkozz az én fejemmel. Van egy új szerelem, akivel alig több, mint barátság a dolog, és mellette a lány, akit a menyasszonyodnak szerettél volna, akivel szakítottatok korábban most visszafogad. Neked melyik lenne az első számú? Nekem mindenképp az, akit sokkal régebben és sokkal jobban szerettem. Nagy hiba volt, valóban. Azonban mikor kikosarazott, helyre billent a világ, és rájöttem, hogy ő nem lehet az enyém, viszont még mindig ott van az, akinél még van esélyem. Megpróbáltam úgy tenni, mintha mi sem történt volna, és elmagyarázni, hogy Bella fontos része volt ugyan az életemnek, de most már nem az, és ha nem lett volna Cat mesterkedése, pusztán egy jó emlék maradt volna. Jól elszúrtam, igaz? *Húzza el a száját, és így visszagondolva valóban jobb lett volna, ha hallgat Hesterre és elkerüli az egészet. Újabb hiba, amit soha nem fog megbocsátani magának. Alise azonban továbbra is kitart mellette, amiért nagyon hálás és kap tőle egy ölelést.* -Köszönöm, Alise, tudtam, hogy számíthatok rád. Igen, igazad van. Én szerintem nem csináltam semmit, azon kívül, hogy egy körömlakkot hozzávágtam, erre ezt kapom tőle. A gond az, hogy én sem nagyon ismerem, mert megváltozott. Ez nem az a lány, akit a barátomnak tartottam régen. A barátait ismerem, de nem kéne ugyanazt csinálnunk, mint ő, már csak azért sem, mert könnyen rájöhet és megakadályozhatja. Először olyan jutott eszembe, hogy adok neki egy átkozott ékszert, csak azt meg nem fogadná el, mert tudná, kitől származik... *Mondja elgondolkodva, és a kilátó korlátjára könyököl, a messzeségbe bámulva, valami jó kis terven törve a fejét.*
Alise Ellwood

Alise Ellwood

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 5:55 pm

-Nahát ez olyan érdekes lehet, hogy Ő a lelked egy darabja.*Jelenti ki érdeklődő hangon, miután Deyan a daimonjáról beszél egy kicsit.~Hogy, miattam, látták, hogy ide tartok? Észre sem vettem őket. Fene. Meglehet, hogy kezdek berozsdásodni.*Gondolja magában kissé aggodalmaskodva, majd Deyanra irányul minden figyelme.*-Ó hát tudod, pont a szobámban voltam, és amikor az ajtót betörted, azt könnyen meghallottam, hogy melyik szobánál történt ez. Valamint nemrég mondtad, hogy Cat abban a szobában lakik, és így már nem volt nehéz összerakni. Így nem tudom, hogy másnak is leesett-e, én eddig nem hallottam ezzel kapcsolatban semmit.*Magyarázza higgadtan, szinte érzelem mentesen, ami szokatlan tőle, hiszen mindig ujjongat, és mosolyog, azonban ezeknek most nyomuk sincs. Aztán Deyan elkezd magyarázni mindenből egy kicsit, Alise nem is nagyon érti, de szerencsére Deyan elkezdi az elejétől, szépen követhetően. Figyelmesen hallgatja és bólint amikor úgy érzi, hogy szükséges. Azonban közbeszól amikor ahhoz a részhez ér, hogy Hester figyelmeztette őt. Mondatát egy nagy sóhajtással kezdi.*-Ha figyelmeztett, akkor miért nem hallgattál rá? Ha ő a lelked egy darabja akkor bíznod kellene benne. Biztosan elvette a "szerelem" az eszedet.*Kissé szemrehányóan fejti ki véleményét, felváltva néz Deyanra és Hesterre, majd az utolsó mondatánál, már egy kicsit elmosolyodik, azonban nem az a megszokott, vidám mosollyal, ami máskor díszelgett arcán. Minél többet mesél Deyan Alise arca egyre jobban elcsodálkozik, a tetőpont a leánykérés volt, de nem szól egy ideig. Azonban amikor azt mondja, hogy két szék közé esett, Alise bal szemöldöke fennakad.*-És Te ezt hogy gondoltad? Ne haragudj nem akarlak kioktatni, de most bizony...leánykérés, miközben már egy másik lánnyal egyre közelebb kerültök egymáshoz? Hát ez nekem nagyon nem tetszik.*Mondja egyre indulatosabban.* - Belegondoltál abba, hogy ez a másik lánynak, hogy esett. Vagy, ha már kezdtél megkedvelni egy másik lányt, akkor hogy mondhatod azt, hogy Bellát szereted? *Alise már már kiabálni kezd Deyannal. És egy rövid ideig nem szól semmit csak dühödten kezeibe temeti az arcát, majd felpillant Deyanra, már a megszokott mosolyával.*-Persze ettől még nem utállak, nincs rá személyes okom, de ez azért nem volt szép azt tudd.*Majd tovább hallgatja Deyant Catről.*-Ó bosszú persze, mostmár átlépett egy határt. Habár én nem nagyon ismerem őt. Habár egy kissé olyan, mint akinek üldözési mániája van, talán ezt kellene kihasználni. De te jobban ismered, én azt sem tudom, hogy kikkel van jóban bár őket nem kellene belekeverni, akkor már az ő szintjére süllyednénk.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 5:22 pm

*Deyan jót nevet Alise kérdésein, az meg megint megkacagtatja, hogy Alise, régi barátja valami rosszban sántikálna ellene.* -Semmi baj, most már tudod. Egyébként is új nekem, egy kaland során szereztem, kaptam, szegődött mellém... Nem tudom, igazából mi a helyes szó rá. Egyébként... Igazából miattad jöttünk ide, mert láttuk, hogy ide tartasz. Köze van a furcsa dolgokhoz is. Várj, mindjárt elmesélem őket... *Kezdi kicsit bénán a beszámolóját, majd leesik az álla, hogy a betörése már eljutott Alise-hez, pedig eddig senkinek nem mesélt róla.* -Nocsak. Ilyen gyorsan terjednek a hírek az iskolában? Ezt jó tudni. Bár, gondolom, Cat mesélte el, igaz? Mit mondott még róla, miért törtem rá szerinte? *Kérdi most már közel sem olyan vidám arccal, mint eddig, sokkal inkább komolyan, picit dühösen is.* -Azért törtem rá, mert volt egy sanda gyanúm, hogy ő áll az egész mögött, és tisztázni akartam a dolgot, és bizonyítékot is kaptam rá... *Meséli picit összevissza, majd nagy levegőt vesz, és előlről kezdi a sztorit.* -Azt ugye meséltem, hogy összevesztem Cattel. Nos, a húsvéti bál előtt nem sokkal volt egy olyan frappáns ötlete, hogy megviccel engem, és eljátssza nekem Bellát, és azt mondja, hogy visszafogad és hogy ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk. Hesternek már akkor is gyanús volt a dolog, mert valami varázsige szerű susmorgást is hallott, csak nem hittem neki... *Itt bocsánat kérően néz a rókára.* -Semmi baj, gazdám. Azaz, baj az van dögivel, de én nem haragszom rád. Csak ezt az egészet elkerülhetted volna... Mindegy, folytasd. -Igen, szóval hittem neki, és a bálon felkerestem Bellát, és meg akartam kérni a kezét. Ő persze visszautasított, mert az egészről semmit nem tudott, és egyébként is összejött egy másik sráccal, Noah-val. "Egy picit" magamon kívül voltam, jobb is, hogy nem láttál akkor. A tetejébe pedig két szék közül a földre ültem, mert el kellett mondanom az esetet annak a lánynak, akit meghívtam bálozni, akivel egyébként már alakultak a dolgok, és hát... Nem esett neki jól. Azt mondta, hogy nem akar pótlék lenni meg ilyesmi. Felállt az asztaltól és elrohant. Akkor már gyanús lett, hogy Cat az, és rátörtem, mert bizonyítékot akartam. Mikor ráküldtem a fantomangyalomat, hogy sorolja el a bűneit, megsüketített és kikergetett, így egyértelmű lett a dolog. Mellesleg Hesterre nem varázsolt semmit, így ő hallhatta is. *Meséli el a sztorit, és kis hatásszünetet hagy, majd folytatja.* -Arra gondoltam, hogy bosszút kellene állnom rajta, és mivel sejtem, hogy nincs egyedül, nekem is szükségem lenne egy kis segítségre benne. Mit gondolsz, segítesz nekem? Egyelőre nincs tervem, de együtt biztosan ki tudunk valamit találni. *Kacsint a lányra, és reménykedik benne, hogy ő benne lesz a dologban, hisz eddigi barátságuk alatt is kapható volt mindenféle csínyre. Bár ez picit több, mint csíny, itt már személyes ellenségeskedésről van szó...*
Alise Ellwood

Alise Ellwood

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 5:01 pm

*Örül, hogy Deyan a többi képre nem kíváncsiskodik. Jóbarátok, de ezeket a képeket, nem szívesen mutogatja, ezért is talán egy kicsit felelőtlen dolog volt részéről, hogy kohozta őket a szobából, az alaposan lezárt ládikából, amit mesterek készítettek, pár éve a számára, de Alise az esetek többségében nem túl előrelátó, nem túl felelősségteljes. Deyan miútán megnézegette a képeket vissza is adja a lánynak, aki elteszi a zsebébe a többi közé. Amikor Deyan és Hester egyszerre kezdenek nevetni, Alise furcsálva néz rájuk, nem tudja, hogy mi vicceset mondott. Hestertől hamar megkapja a választ fel nem tett kérdésére.*-Ugyan, én nem, vagy talán mégis? Hmm.*Viccelődni kezd, majd amikor a daimon elmagyarázza, neki, hogy miért is nem kellene simogatnia őt. Alise elpirult arccal, felnevet.*-Áhh akkor ezt inkább kihagyom. Bocs még nem nagyon találkoztam daimonnal. Egyébként ti miért jöttetek ide? És mik azok a furcsa dolgok amik történtek? Persze azt kivéve, amikor rátörtél Catre egyik nap.* Kérdezget tőlük, miközben kiül a kilátó peremére.*
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 4:41 pm

*Egy picit a jelek szerint sikerült mégis megijeszteni Alise-t, mert összerezzen, de valószínűleg csak nagyon belemélyült a fényképek tanulmányozásába. Három darab fényképet nyújt felé, amiken rajta van ő is meg Alise is.* -Óh, köszi. *Mondja vidáman, és mindegyiket tanulmányozza egy-egy percig, majd visszaadja őket a gazdájának. Alise ekkor két furcsa kérdést tesz fel egyszerre, mire Deyan és Hester kórusban nagy nevetésben törnek ki.* -Bocsi, ne haragudj. Csak picit fura kérdések, főleg így együtt. *Mondja Deyan, majd tovább folytatja a nevetést, a magyarázatot Hester adja meg.* -Harapni én? Ha csak nem sántikálsz valami rosszban Deyan ellen, akkor nem fogok. Bár vannak olyanok, akik nagyon is rászolgálnának, de nem tartozol közé. Történtek furcsa dolgok mostanában, amire ha kíváncsi vagy, szívesen elmesélünk. A simogatásról pedig annyit, hogy... képzeld el, hogy Deyan simogat téged meztelenül. Nagyjából olyan érzése lenne Deyannak. A daimónja vagyok, vagyis a lelkének egy darabja. Még Bella kisasszonynak sem engedte, pedig hát... *A mondatot nem folytatja, hisz Alise mindent tud Bella és Deyan kapcsolatáról, mivel elmesélte neki az otthonukban.*
Alise Ellwood

Alise Ellwood

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 4:26 pm

*Alise mostanság szeret kicsit egyedül lenni, vagyis inkább nyugodt körülmények között gondolkozni. Amióta a társuladba került szinte sosem volt egyedül, mindig velük volt, így a hangulata is mindig vidám volt, és élettel teli. Azonbam mióta az iskolába jött teljesen más a közeg, az emberek, és így az ő hangulata is más. Nem "befolyásolják" egyéniségét, így egyre jobban kezd rájönni, hogy ő milyen is valójában. Annyira belemerül a gondolataiba, hogy észre sem veszi ahogy Deyan és róka daimonja közeledik. Amikor ráköszönnek egy kicsit megrezzen, majd látja, hogy csak ők azok.*-Nahát sziasztok. Hát én csak, csak gondolkoztam egy kicsit.*Válaszol kissé bizonytalanul, miközben a fejét vakargatja. Amikor Deyan megkérdzi, hogy megnézheti-e a képeket, egy röpke válogatás után felé nyújt három képet, amin a fiú is rajta van, a többit elteszi.*-Tessék csak. Egyébként, őt megsimogathatom, vagy talán harap?*Kérdezi kicsit bohókásan, miközben a rókára mutat.*
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 4:12 pm

*Deyan Épp a harmadik emeleten járkált, természetesen Catet keresve, de nem találta a lányt. Picit még várakozott az egyik sarokban megbújva a daimónjával, de nem akart sehogy sem előkerülni. Bizonyára megint valami csínytevésben töri a fejét. Már épp indult volna az Udvarra kicsit kiszellőztetni a fejét, amikor meglátta Alise-t, ahogy elindul a Toronyba. Felderül az arca, és már indul is a lány után, mert vele is van beszélgetni valója. Hagy Alise-nek egy kis egérutat, hogy felérhessen a Kilátóba, majd utánaered és nem soká csatlakozik hozzá.* -Szia, Alise. Üdvözletem. *Köszönnek a daimónjával, remélve, hogy nem fogják megijeszteni nagyon.* -Hát te mit csinálsz itt? Megnézhetem őket? *Kérdi a fényképekre célozva, és amennyiben szabad, ő is megszemléli őket. Némelyiken Deyan is látható vagy Ann, ezekre ő is szívesen gondol vissza. Táborozások, nyaralások, kirándulások... Szépek is voltak, pláne, mikor mindannyian ott voltak Elrosszal és Arxannal együtt.*
Alise Ellwood

Alise Ellwood

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeVas. Ápr. 07, 2013 4:00 pm

*Alise, békésen halad az Északi torony felé. Amikor meglátja, hogy milyen magasra nyúlik, egyértelművé vált számára, hogy bizony most oda kell mennie. Imádja a magasságot, és szeret csak úgy a távolba názni, figyelni a tájat. Ezért is lehet néha a fák ágain megpihenni, vagypedig azt ahogyan az eget szeli át valamilyen varázsalattal, vagy megidézett lényekkel. Lassan beér a toronyba, és meglátja a rengeteg lépcsőt. Elmosolyodva gondolja magában*~Na majd biztos ezt itt mind megmászom.*Kissé kuncogva előveszi a pálcáját*-Levis Volatum* És szépen fellebeg az utolsó lépcsőfokra. Vizslatja a helyet ahová került, majd mohón kezdi felfedezni a tájat a távcsővel, de ez nem tart soká. Eltolja egy kicsit a távcsövet, hogy szabad szemmel csodálhassa tájat. A szél néha egy kicsit megmozgatja hosszú, hullámos tincseit, és nagyokat szippant a friss levegőbe, aztán a zsebébe nyúl, ahonnan minimum egy tucat fényképet előhalászik. Mindegyik hátuljára van valami kis üzenet írva, és Alise mindegyiken rajta van, azonban szinte mindegyiken másképp néz ki.*
Hiroshi Haku

Hiroshi Haku

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 573
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Jos
Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
Bárkivel játszom, ha rám ír. Very Happy
A színem a PaleGreen.

Északi torony - Kilátó - Page 5 82h3

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 04, 2013 2:27 pm

-Igazán? Annak nagyon örülnék! *mondja még vidámabban és végül mindketten a lépcsőzés mellett döntenek. Könnyed léptekkel megy felfelé barátnője mellett. Barátnő... Igen, amióta csak ide tévedt, Felicity volt az első olyan ember, akivel igazán szóba tudott állni. Ha nem is azonnal, idővel nyitni tudott felé, ennek köszönhetően lett ő az első és egyben legjobb barátnője. Hogy Anitaval mi van, az már más tészta. Úgy érzi, kezd bennük megbízni, de azért nem ítél elhamarkodottan. Minden esetre örül, mert úgy látszik, tudnak majd segíteni és az Olaszországba való "kiruccanás" sem hangzik borzasztóan. Sőt! Nagyszerű lesz ott, csak az ellenfelek ne legyenek túl erősek, mert ha azok, bajba vannak. Nem mindegy kivel és hogyan fogunk harcolni.*
//Fagy//

Felicity Artmenson

Felicity Artmenson

Hozzászólások száma : 419
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Mentalista
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 5 P0fe
Színem: cornflowerblue

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 04, 2013 2:17 pm

* Egy hümmögéssel jelzi, hogy ez a kérdés nehezére esik. De őt még nem érdeklik a fiúk, úgyhogy egyelőre örül,ha egymagában el tud menni a bálra.*
- Nem, senki.* Válaszolja csendesen és felpillant a kilátó tetejére. Ez meglehetősen hosszú lesz, úgyhogy jobb lenne, ha iparkodnának, míg mielőtt lemegy a nap. Ugyan egyszerűbben is meg lehetne úszni, viszont ő most jobban vágyik arra, hogy lépcsőzhessen és monoton környezetben lehessen. Akkor egy kicsit el tud gondolkodni az életén és asszerint megváltoztatni azokat a tulajdonságait, melyeket kevésbé kedvel.*
- A bálra én szívesen elmennék veled, végül így döntöttem. * Biccent barátnője felé, remélhetőleg Haku beleegyezik és akkor együtt mehetnek. Mert ugyebár nincs partnerük, de nagyon jó barátok lettek, amióta itt vannak, legalábbis Felicity szemszögéből ez az igazság.
Hiroshi Haku

Hiroshi Haku

Hozzászólások száma : 573
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Jos
Üzenőláda : "Nem ér semmit a világ barátok nélkül."
Bárkivel játszom, ha rám ír. Very Happy
A színem a PaleGreen.

Északi torony - Kilátó - Page 5 82h3

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 04, 2013 2:11 pm

-Nem találkoztam vele. *húzza száját* -Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy vele nem fogok tudni elmenni a bálra! *mondja szomorúan. Kiértek a járatokból és nem telik sokba hogy elérjenek a lépcsőkhöz.* -Na és te a fiúkkal? Van már valaki, aki tetszik? * kérdezi kíváncsian, miközben a lépcsőket méregeti* -Ami meg azt illeti, megérkeztünk. Már csak az a kérdés, hogy gyalog tegyük -e meg az utat. *mutat rájuk. 111 lépcsőfok nem sok, de Haku nem igen bírná ki. 12 is elég, hogy átkozni kezdje azokat, hát még a kilencszerese!Hogy elkerülje a dolgot, azon kezd tanakodni, hogy egyszerűen csak fellebeg, előtte viszont meghallgatja Felicityt is.*
Dwayne Brox
Diák
Dwayne Brox

Hozzászólások száma : 35
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 5 Tek51560b4dcc2ae3847030

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Ápr. 01, 2013 8:01 pm

* Dwayne hangos belépője után nem csoda, ha a halottak is felkérdtek volna. Eva pálcájával is találkozik, ami nem meglepő.* - Hé nyugi, nem akartalak megijeszteni. Tedd el azt szépen. * Fenyegetve érzi magát, de tudja, hoyg nem bántaná a lány, bár ki tudja, mindenkinek van egy tűréshatára.* - Azzal nincs probléma szerintem, akad biztos elég jelentkező. * Válaszolta, hátha ez valamelyest lecsitítja a lányt, talán jobb kedvre deríti, mert ez egy bók akart lenni. Megigazítja ruházatát amikor a lány végig néz rajta, jobban ki is húzta magát.* - Hé mi olyan furcsa rajtam? * Kérdi, de aztán rá jön, hogy cseppet alul öltözött, egy sima póló van rajta aminek szélét ráncigálja a szél és egy gombolatlan dzseki.* - Jah, amúgy nem fázok.Hozzá vagyok szokva a hideghez, tudod északi vagyok. * Mondja utalva még a konyhai beszélgetésükre. A hajas viccelődés nem nagyon jött be. A kisasszony nem nagyon ismert ilyen meséket.* - Én ilyeneken nőttem fel. Meg volt egy két rémtörténet is amik persze jobban bejöttek. Annyi a lényeg, hogy a lánynak szép hosszú aranyhaja volt. Mint neked marcona kisasszony. * Horkantott fel vagy valami ahhoz hasonló hangot hallatott. Aztán levette a hátáról a szarvasbőr táskáját és elő vett belőle egy piros almát. A pólójával elkezdte fényesíteni.Bár ekkora férfiállatnak egy alma nem elég.* - Hmm megéheztem, te nem vagy éhes? Mutathatnál valami jó helyet a környéken. Mondjuk egy kocsmát. * Felnevet, a legkevésbé sem nézné ki az úrilányból, hogy betenné a lábát egy olyan helyre, de azért ő elindul a lépcsőn lefelé, az ajtót kinyitva Eva-nak. *
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Ápr. 01, 2013 7:30 pm

* Szerette az éjszakát, a rejtelmes sötétet, amiben barát és ellenség egyaránt megbújhat. Lassú, elegáns léptekkel kezdett el sétálgatni a korlát mentén, szőke tincseibe bele-bele kapott a szél hisz még egy csattal sem volt összefogva. A csillagok elég fényt adtak, a Holddal karöltve, hogy megvilágítsák a kilátót. Bármelyik csillagképet ki lehetne olvasni innen nézve, annyira tiszta az égbolt s talán ezért is hűvös az éj. Kezdték kellemes gondolatok beférkőzni az elméjébe, mikor hata mögött hatalmas robajt hallott. Ösztönösen pördült meg, pálcája egy szempillantás alatt a kezében termett s a jövevényre szegezte. ~Az a fiú~ Gondolta és szépen rendezte a ruháját majd a haját, eltéve pálcáját. * -Szép estét, nem nincs randevúm, ahhoz partner is kellene. * Jelentette ki kissé egykedvűen. Újfent felmérte a fiú kinézetét, testalkatát s mindent amit csak lehetett. * -Nincs olyan hosszú hajam, hogy leengedjem és amúgy se tudom miféle mugli meséről hadoválsz itt nekem. * Kicsit zavarta tudatlansága, de nem tudott az ilyen dolgokról. Némelyik filmet látta, de nem volt túlontúl művelt ezen a téren. *
Dwayne Brox
Diák
Dwayne Brox

Hozzászólások száma : 35
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 5 Tek51560b4dcc2ae3847030

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Ápr. 01, 2013 7:09 pm

* Még nincsenek szobatársai úgyhogy élvezi az egyedül létet, bár néha azért jó lenne egy kis társaság. Miután befejezte a könyvtárazást átöltözött mert a folyosón szembejövő emberek, furcsán kiöltözötten néztek ki. Bár Dwayne-nek fogalma sincsen, hogy milyen nap van, meg milyen ünnep, sosem figyelte. Ledobta a könyveket az ágyra. Meggyújtotta az olajlámpást az éjjeli szekrényen aztán odasétált a magas forgatható körtükörhöz. Megnézte benne magát. Az olajlámpás fénye csak a fél arcát világította meg. ~ Ki vagyok én?~ Elmélkedett és eszébe jutottak az otthoni viszálykodások. A tükröt elfordította, magára kapott egy vékony dzsekit és elhagyta a szobáját. Levegőzni akart, bár ahhoz eléggé alul-öltözött volt. A kilátó felé indult el, felment a csigalépcsőn, érezte, hogy egyre gyorsabban hűl le a levegő körülötte, a pólója alá befújt a szél. Szinte kivágódott a kilátó ajtaja, pedig nem így akarta, csak véletlenül sikeredett így és még a szél is rásegített. Elég hangos is lehetett.* - Hoppá, bocsánat. * Zárja vissza, aztán Eva felé fordul.* - Vársz valakit? * Kérdi hozzá közelebb sétálva, és elég közel megy a korláthoz valamelyest át is hajol rajta, hogy lenézhessen.Kell néha az adrenalin.* - Leereszted valakinek az aranyhajad? * Kérdi és lenéz, mintha az illetőt keresné aki lentről éppen azt várja.*
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Északi torony - Kilátó - Page 5 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeHétf. Ápr. 01, 2013 6:48 pm

* Valahogy sehol sem találja igazán a helyét Evangeline, igaz ez már régóta így van, de ma különösen ezt érzi. Reggelinél meg sem jelent, ebédnél meg alig evett valamit, pedig nincs gondja a súlyával. Sőt a múltkor majdhogynem beszólt neki az a bugris, ami eléggé bosszantó volt. A levertségének az oka sokkal inkább köthető ahhoz, hogy: először is, hiába van ünnep ő nem élvezi. Se ajándék, se levél, de még egy nyamvadt virág se, egyedül az a húsvéti bálra meghívó tojás amit mindenki megkapott a kastélyban. Ez a tojás pedig második problémájának célpontja, mibe menjen, hogy nézzen ki. Olyan gyermeteg gondolatok, miszerint valaki elhívja meg se fordul a fejében, egyszer sem kérte fel senki, hogy legyen a partnere. Bár ez a szőkeség személyiségének köszönhető, ami az idők folyamán nem sokat változott sokkal inkább csiszolódott. Ám a lelke köré húzott falak nélkül még esetlenebbnek és kiszolgáltatottabbnak érezné magát Eva. Ruháit a fekete és a bézs színeiben válogatta ki, fullasztónak találta a kastély falait s hívogatónak a csillagokat, ezért is döntött úgy, hogy a kilátóhoz megy. Ügyelt arra, ne nagyon koslasson utána senki, már ha bárki is követni akarná. Igaz, azt a látszatot kelti, hogy valami rosszban sántikál, de erről szó sincs. Felérve a lépcsők során megcsapja a késő esti levegő üdítő illata, belekap a hajába és széttárva karjait egy másodpercre úgy érzi repül. *

Ruházata
Libby McIntyre

Libby McIntyre

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 118
Üzenőláda : Északi torony - Kilátó - Page 5 Tek5142f208acf691361347
Az én színem a sandybrown.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 4:04 pm

*Halkan sóhajtozik és hümmög kicsit, de legalább már nem biggyed annyira szomorkásan a szája, bár tény, hogy azért ettől sokkal jobban nem érzi magát. De az sem várható, hogy majd varázsütésszerűen hirtelen minden megváltozik és jobb lesz.* -Igen, lassabban, én is ezt remélem, hogy lassabban majd jobb lesz, és könnyebb, mert szeretném, ha normálisan tudnék...működni. *Apró mosolyt ereszt meg, az tuti, hogy kiakadt volna a gondolatban elhangzott mondatra, szóval jó is, hogy nem hangzott el. Igen nehéz az egész helyzete, hiába szeretne közeledni másokhoz, ha egyszer képtelen rá, de majd talán tényleg idővel jobb lesz és képes lesz nyitni. Mint amikor megérkezett és végülis csekély egy óra beszélgetés után megfogta Ewan kezét. Arra is eltartott egy ideig, míg rávette magát, de csak sikerült ugye?* -Igen lehet, de akkor tényleg külön vadászunk majd, és csak sikerül. *Meg olyan valakit kell keresnie, aki nem túlságosan érintés fanatikus és ezért nem is akarja egyből ölelgetni, vagy letámadni semmivel, akkor tuti nem reagál ösztönből hevesebben, mint kéne. Amikor Ewan automatikusan nyújtja a kezét megtorpan egy pillanatra, majd végül megpróbál utána nyúlni, de csak pár centit sikerül haladni, és végül csak feltornássza magát állásba. Majd szép fokozatosan...ebben reménykedhet ő is, mindenki más is.* -Én is éhes vagyok, úgyhogy persze. *Mosolyodik el kicsit, aztán irány az étkező.*
Ewan Forbes - Archívum

Ewan Forbes - Archívum

Főkarakter : Ariana Ravenwood
Hozzászólások száma : 41
Üzenőláda :
Északi torony - Kilátó - Page 5 Tek5145addfadf558938968

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 2:28 pm

- Hát azt elhiszem. *Mondja, de nem nagyon tud mást mondani a dologra.* - Persze, elhiszem, hogy így sokkal nehezebb, de nem zárja ki teljesen. Hogyha az emberek tényleg kedvelnek, megértik, hogyha nem szereted az érintéseket, és elkerülik őket. Ettől még lehetnek barátaid, és... talán majd ha igazán közel kerülnek hozzád, akkor nem is lesz annyira rossz, ha hozzád érnek. *Ebben bízik ő is, mert igyekszik tiszteletben tartani a lány határait, de azért eléggé rossz, hogy még az elkapás után is rögtön elugrott. De mégsem tehet semmit, elvégre érthető a trauma, meg a reakció, és nem várhatja el hogy rögtön elmúljon csak mert összebarátkoznak. Majd halványan elmosolyodik.* - Látod, erről beszélek. Előbb vagy utóbb biztos eljutnál arra a szintre, ha közel kerülnél valakihez, csak... nálad jóval lassabban megy, mint másoknál. ~ És találnod kell valakit, aki hajlandó kivárni. ~ *Nem teszi hozzá az utolsó mondatot, hiszen elég pesszimista lenne.* - Hát, mi csak ketten vagyunk... bár így meg egy párnak nézhetnek, és azért nem jönnek oda. De majd külön vadászunk ismerősökre. *Feltápászkodik a földről, és nyújtózik egy kicsit, majd automatikusan a kezét nyújtaná hogy felsegítse Libbyt, de végül visszahúzza.* - Eszünk valamit óra előtt? Rég volt az ebéd. *Aztán alighanem el is ballagnak valamerre, vagy legalábbis ő, bár az előbbi manőver után nem szívesen hagyná itt Libbyt.*
Libby McIntyre

Libby McIntyre

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 2:19 pm

*Fene tudja, szívesen cserélt volna Ewannal, mindig is így érezte, akkor is, amikor régen nem valami szép dolgokat mesélt neki. Egyszerűen csak bármi jobb lett volna, mint bezárva a falak közé, nem ismerni senkit és semmit, és még az apja dolgait is elviselni.* -Azért akárhogy is, de szívesebben éltem volna a te életedet, mint a sajátomat. *Teszi még hozzá egy félmosollyal, ami kicsit szélesedik is, amikor a srác megértéséről tanúsítja.* -Köszönöm, de azért ez elég...rossz. Tudod ez az egész régi dolog teljesen olyanná tett, amilyen nem akarok lenni. Szeretnék barátokat, de mégis félek másoktól, hogy mit gondolnak rólam. Te megérted ezt, de más, aki nem ismer, nem értené. *Na igen, nem csoda, hogy az árvaházban se sokan voltak oda érte, ha egyszer egy sima vállveregetéstől is enyhén kiborult, erőteljesebb közeledést meg akár még agresszívabban is jutalmazott. Igen hamar felhagytak a próbálkozással.* -Nem tudom, hogy lesz így bármilyen értelmes kapcsolatom is bárkivel, pedig annyira...szeretném érezni az ölelést, a simogatást, a..csók ízét. *Meredten fixírozza közben maga előtt a követ, mert azért a végén kicsit el is pirul. Nem is baj most, hogy a haja az arcába lóg. A válaszra csak picit megrántja a vállát.* -Hát...lehet, de ahogy mondani szokták ebcsont beforr. *Végülis így van, bár jó eséllyel, ha kifelé esik, akkor ez nagyon nem így történik.* -Igen, végülis lehet, majd meglátjuk, csak akkor nekünk sem szabad bandázni annyit ugye? Mert úgy meg mi is elriasztunk mást, de egyedül meg unalmas, ha mégsem botlunk más egyedül lévőkbe...ez egy hülye ördögi kör.
Ewan Forbes - Archívum

Ewan Forbes - Archívum

Üzenőláda :

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 2:10 pm

*Persze, tény, kívülről talán borzalmasnak tűnne a gyerekkora, de igazából neki mégsem tűnt annyira rossznak. Mivel soha nem volt többje, nem tudta, hogy másokhoz képest elvileg kevesebb van neki, bár ez is attól függ, kihez viszonyítjuk. Majd Libby ugye elugrik tőle, Ewan pedig leengedi a kezeit, és figyeli, ahogy lecsúszik a fal mellé.* - Semmi gond, tényleg. Megértem. *Bizonygatja, és előre nyúlna, hogy kisimítsa Libby arcából a hajszálait, de a lány aligha engedné. Szóval végül leül mellé, tisztes távolságban - nem túl messze, de nem érnek egymáshoz.* - Miért estél volna le? Mert rossz helyre léptél. Ha nem lettem volna itt, még befelé esve is rendesen megüthetted volna magadat. *Arra, hogy izgalmas, csak elmosolyodik, de végül nem mond semmit. Persze, érti ő. Kétli, hogy tudna bármit mondani, amitől a lány legközelebb jobban meggondolná a dolgokat.* - Inkább a második. Nem nagyon találkoztam még senkivel egyedül, szóval... mindenki a barátaival van. Na de hátha holnap a partin találunk valakit.
Libby McIntyre

Libby McIntyre

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 1:50 pm

*Bólint egy aprót.* -Persze értem én, és ha jó így, akkor nincs is jogom beleszólni semmibe. *Meg hát lássuk be, akármennyire is esetleg nem épp normál körülmények között élnek, mégis csak jobb életük, gyerekkoruk volt, mint neki, akinek bár nem kellett megtanulni tolvajnak lenni, de igazán mást sem volt lehetősége megismerni. Aztán ugye elugrik Ewantól, és amikor a srác védekezően emeli fel a kezeit kicsit lebiggyeszti az alsó ajkát, majd hátrébb lép, egészen a falig, aztán csak leengedi magát ülő helyzetbe, lecsúszva szépen a kő mentén.* -Bocsi, nem miattad, vagy valami, csak... *Megrázza kicsit a fejét, amitől a vöröses-szőke tincsek tökéletesen az arcába hullanak. Nem igazán szereti összefogni, és elég sok haja van ahhoz, hogy az amúgy is időnként felélénkülő szél össze-vissza zilálja.* -De látod nem lett semmi baj, miért estem volna le? Amúgy is biztosan van itt erre valami biztonsági intézkedés, hogy a diákok ne zuhanhassanak csak úgy ki, vagy ilyesmi. *Próbál kicsit magyarázkodni, de nagyon nem gondolja így, igazán az egész helyzetbe nem gondolt bele, és simán felmászna megint bármikor.* -Csak olyan...izgalmas. *Böki ki végül, majd csak picit oldalra döntött fejjel figyel a válaszra.* -És nem is akarsz megismerni másokat? agy csak te se botlottál még olyanba, aki nem csordával jár?
Ewan Forbes - Archívum

Ewan Forbes - Archívum

Üzenőláda :

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 1:38 pm

- A célok nem mindig elegek. Nem nagyon látok rá esélyt, hogy a közeljövőben változnának a dolgok, meg... igazából jól elvagyunk így. *Vonja meg a vállát, mikor Libby a körülményekről kérdez. A bátyja persze rendesen pánikolt, mikor először kiderült a terhesség, hogy márpedig hogy fog ilyen körülmények között felnevelni akár egy gyereket is, de mégis megtette már hárommal, és ők elég jól kerültek ki a végén. Na meg persze az apjával sem tudnak mit kezdeni, csak nem zárhatják el őt a gyerekektől, még akkor is, ha talán fel sem ismeri őket mikor elmennek meglátogatni... attól függ, épp milyen állapotban lesz. Majd Libby megcsúszik, kis híján leesik, de szerencsére számított erre, és a lány is jól egyensúlyozik, így elkerülik a tragédiát. Tartja a lányt, viszont ahogy Libby rájön, mi a helyzet, rögtön elugrik, mire ő is védekezően emeli fel a kezeit.* - Csak... máskor óvatosabban, oké? Megcsúsztál, persze, de ilyen magasban elég csúnya lett volna. *Mondja végül, majd bólint.* - Aham, ezt mondtam. Melinda bemutatott egy-két barátjának, de velük sem beszélgettem még annyit... Szóval nem igazán ismerek senkit a bulisokon kívül.
Libby McIntyre

Libby McIntyre

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 1:22 pm

*Mondjuk tény, hogy vicces ezt épp neki mondani, de hát a saját szemszögéből nem gond bele, hogy veszélyes itt a korláton mászkálni. A válaszra végülis egyetértően bólogat, valahol logikus a felvetés.* -Jó, de nem az lenne a céljuk, hogy a gyerekeik már más körülmények között nőjenek fel? Tudod, ha valaki szegény törekszik rá, hogy a gyerekeinek mindene meglegyen majd, ha valaki...zsebtolvaj, akkor csak nem akarja, hogy a gyerekei is azok legyenek nem? *Az tuti, hogy neki pocsék egy gyerekkora volt, és mindent megtenne azért, hogy a saját gyerekeinek ne legyen ilyen, e téren mázli is, hogy soha nem kell megismerniük majd az nagyapjukat. Bár az is tény, hogy ha még élne a leendő nagyapjuk, akkor nem is igazán lehetnének, logikai zsákutca.* -Majd próbálok keresni kisebb tömörüléseket, 1-2 embert, vagy ilyesmi, bár elég nehéz. *És ugye ekkor sikerül rossz helyre lépni és imbolyogni, majd végül mázli, de épp befelé dőlni. Egy pillanatig fel sem tűnik neki, hogy Ewan karjaiba kerül valamelyest, amikor a srác lehámozza a korlátról, minden bizonnyal a felszaladt adrenalin, és apró ijedtség miatt, ami számára cseppet sem jelent hátrányt, vagy hogy később ne tenné meg megint. Aztán amikor tudatosul benne, hogy hol is van, azonnal el is ugrik reflexből, hogy megmaradjon a fél lépés távolság.* -Jó...jól igen. *Böki ki karba fonva maga előtt a kezeit, szinte átölelve saját magát. Nem az esetleges leesés tényétől ijedt meg, az is egyértelmű.* -Csak megcsúsztam kicsit, nem nagy ügy, és te..azt mondtad te sem...te sem ismertél meg még túl sok diákot? *Dobja tovább a beszélgetést gyorsan, terelésképp.*
Ewan Forbes - Archívum

Ewan Forbes - Archívum

Üzenőláda :

Az én színem a silver.

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 10:04 am

- Aham, olyasmi. *Bólogat a számítógépes játék részre, majd mikor meghallja, hogy Libby szerint az ikrek szülei nem örülnének, felnevet.* - Bocsi, bocsi... csak ez viccesen jött ki. *Megcsóválja a fejét, majd elgondolkozik rajta, mégis miért annyira vicces. Valahogy reflex szerű reakció volt, pedig valami van abban, amit Libby mond.* - Tudod, elég érdekesen nőttünk fel. Aligha repesnének az örömtől, de igazából... hasznos lenne a srácoknak, érted? Úgyis meg fogják tanulni a zsebtolvajlás minden csínját-bínját, akkor már nem árt, ha el is tudnak menekülni hatékonyan. *Magyarázza, majd bólint.* - Aham, érthető a dolog. De azt hiszem egyszerűbb is úgy ismerkedni, ha nem csapatban vannak, hanem mondjuk egyedül, vagy csak egy-két ember. Akkor nem furakodsz be a klikkbe, de ha továbbra is azzal az egy emberrel lógsz, úgyis bekerülsz előbb vagy utóbb. Na persze én beszélek, amikor én sem... *Eddig jut, amikor Libby hirtelen dőlni kezd. Automatikusan utána kap, megfogja, és lehúzza a korlátról, félig-meddig a karjaiba véve.* - Te jó ég, jól vagy? *Ő sem figyelt egy pillanatig, pontosabban felfelé, a lány arcára nézett, nem a lábaira, és tessék.*
Libby McIntyre

Libby McIntyre

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 9:56 am

*Hát igen, alapvetően abba, hogy ez finoman szólva is életveszélyes, nem nagyon gondol bele. Soha sem szokott. Elég magasan vannak és szárnyai sincsenek, hogy ha arról van szó, ne zúzza magát halálra pár emelettel lejjebb. Figyel azért a válaszra természetesen, sok új dolog van azért, amikről még nem nagyon hallott.* -Áh, világos, akkor ez ilyen játék? Számítógépes izé? *Ennyit már azért hallott, ha nincs is játszott még ilyesmikkel.* -Azt hiszem azért a szüleik nem örülnének, ha az ikreket háztetőkön ugrálni tanítanád meg. *Bizonyára az ő anyja sem örülne neki, ha most itt a korláton látná, de erre semmi esély sincs, az apját meg jó eséllyel tökéletesen hidegen hagyta volna a dolog.* -No az jól hangzik, holnap ráérek, igazából bármikor ráérek. Fogalmam sincs, hogy kéne itt ismerkedni, mármint a suliban. Tudod, sok diák van és a legtöbbeknek meg van már a saját kis klikkjük. Ma is reggelinél láttam egy csapat lányt, együtt, nevetgéltek, de valahogy nem volt pofám odamenni így ismeretlenül. *Elhúzza kicsit a száját és annyira magyaráz, hogy észre sem veszi, hogy éppenséggel nem pont olyan helyre lép, ahol van még korlát. Így mostmár tényleg kibillen az egyensúlyából, amit igyekszik visszaszerezni, kifelé dől, majd be és végül annyit legalább sikerül elérnie, hogy az esés Ewan, tehát a belső rész felé történik meg, és nem pedig a mélység irányába.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Kilátó   Északi torony - Kilátó - Page 5 Icon_minitime

Északi torony - Kilátó
Vissza az elejére 
5 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Északi- és Déli Torony-
Ugrás: