Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+76Mika Virginia Brightmore Nicolas Demerest Wanda Dorcas Gloria Ryan Whitman Aeryn Baker Rosetta Waylan Bianca Phelps-Blamely Sylvia Grozda Camryn Lilleyman Ademia Cyrtulos Oliver Andrei Petrova Bojidar Radomir Noah Kerphina Mirabell Jeveaux Alvery Moreau Cheinory Wen-Sorbenn Juan Miguel Santiares Aleksandar Grozda Tom Smart Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Alex Kerphina Jack Darkfield Rory L. Milborrow-Quenell Milena Lyudmia Salomé de Rosettanni Briannah V. Fletcher Evelia Ismere Monk Lyorn Demian Emil Deyan Dmitriy Alvang Gwilim Jan Leonardo Desto Elizabeth Dara Lorraine Betranche Emett Neofit Nemir Growal Prudence Arina Cornwell Lillian Nariah Jessica Dream Viktorya Rada Keezheekoni Ehawee Maria Thekla Zlatan Hristo Liziuzayani Nkhotakota Emily Kyra Beawer Laura Wylee Isidor Tibor Loretta Q. Alvord Aleksandar K. K. Deyan Marisela Penthesilea Effy Siggers Lina Wierro Lismine Lockwood David Robert Beawer Denny Sefton Adelaida Hope Silver Eiron Arwel Kalandmester Hamon Joulice-Melange Hunyadvári Szevér Shawn Griffin Yeo Jung-hwa Liloo W. McNamara Hua Xiangfeng Miley Hortingberg Katherine Mary Black Regina Ruosin Lavena Theia Daniel Dragos Játékmester Naxeldir Seldrit El Perimd Sarah Lairs Andrea Tabassum Molly Grozda 80 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Molly Grozda
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 302 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 26, 2010 7:13 pm | |
| First topic message reminder :
*Egy leányzó sétálgat, a szemét az elpusztult növények látványa vonzza, és lépten-nyomon igyekszik őket feléleszteni, segíteni nekik, különféle Természetmágiás varázslatokkal, mint Természetes körülmény teremtésével, gyógyításokkal, amikhez ért. Vagy dalol nekik valami gyógyító dalt, hátha... Csak jönne össze. Nem véletlen sétálgat itt, ugyanis amikor megtudta, hogy Andi jön, azonnal előterjesztette az egész vezetőségnek, hogy ez a diák az övé, bármelyik szakra is kerül. Mikor észreveszi, illetve, mikor Tria észreveszi, azonnal felkapja a fejét. Akármennyire fájós-lábú, és akármennyire anti-mozgékony, azonnal a lány felé veti magát, vagy inkább rá? Igyekszik azért úgy vetődni, hogy el ne essenek, akárhogy kétszer akkora mint a leányzó.* - Andiiii! *Jön a szájából a csata kiáltásszerű megszólítás és szépen öleli, szorítja, hisz olyan rég nem találkoztak. A macska nagy zöld szemeivel pislog rájuk és kicsit mintha mosolyogna... Bár a macskaszájával mindig olyan, mintha mosolyogna.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 10:18 am | |
| *Már kezdte unni, hogy folyton a szobában üldögél. Gondolta lejön kicsit a természetbe. Ruhája a megszokott fekete póló kék felirattal, kék rakott skótkockás szoknya láncal az oldalán, fekete cicanadrág, fekete nyitott tetejü cipő kék koponyákkal, szőke haja felkötve, hátán kaszája. Sétálgat az udvaron és gondolkozik. Kezébe veszi kaszáját és megin a tartó vasat nézegeti. Még mindig nem biztos benne, hogy jó lesz. Nem akar megint betegszobára kerülni miatta. Viszont visszaküldeni sem akarja nagybátyjának.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 10:27 am | |
| *Az udvaron csak át akar vágni a srác, de ahogy meglát kaszával egy szőke lányt, egy kicsit elterelődik a figyelme úti céljától, és úgy gondolja, hogy ezt meg kéne nézni. Csaj kaszával pluszban ez a kicsit rockos valami. Tíz percet megér az életből. A srác egyébként Nellondba tart, egy kisebb megbeszélésre hely porcukrosokkal. Ha már itt van, akkor egy kis pénz is kereshet. Ehhez illően fekete öltöny, függőleges fehér hajszálcsíkozással, és az 1950-es évekre jellemző, ugyanolyan mintájú kalap. Mintha csak az 50-es évek Kis Itáliájából röppent volna ide. Egyre közelebbről méregeti a lányt, aki a kasza nyakát tanulmányozza.* -Hello. Szép kis vasdarab. Hogy jössz át ezekkel az ajtókon, nem vered be a félfába? *Érdeklődik a srác, mert azért egy kaszával közlekedni elég bajos, hát még mondjuk szaladni vagy ilyenek.* -Egyébként pedig Gev Galiano. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 10:40 am | |
| *Rockos kinézet? Háát... lehet. Viszont az biztos, hogy érdekes látványt kelthet. Hát még a fiú, mert azért ilyen kinézetű diák se sok mászkál a suliban. Először csak furcsálva figyeli, majd mikor az megszólal csak bólint egyet.* - Szia. Igen az. Nem, általában akkor a kezemben tartom. *Mondja sunyin mosolyogva. Azért van annyi esze, hogy ne a hátán vigye olyankor.* - Lisa Deadwood. Ő meg a daimonom Joe. *Ismét felbukkan arcán az a titokzatos mosoly. Hát igen, kíváncsi a reakcióra mint mindig. Bár azt még nem tudja, hogy hasonló rangú egyénnel áll szemben.* - Na és mi járatban ilyen öltözetben? *Kérdi és féloldalasan felvonja szemöldökét, majd szeme újra végig fut a fiú öltözetén.* ~ 50-es évek. Hehe. ~ *Gondol csak ennyit. Elég viccesnek találja, hogy a fiú így öltözködik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 10:48 am | |
| *Azért a csaj is próbál visszavágni, bár azt nem mondhatnánk, hogy éppen leszűrte, hogy vajon Gev miért is visel ilyet.* -Hagyományok. Ez a ruha még mindig tiszteletet, és félelmet kelt azokban, akik tudják, hogy mi az a cosa nostra. *És ugye csak azért kisbetű, mert ő nem a La Cosa Nostra tagja, hanem csak a maffiaságára akar utalni.* -És amúgy miért nézegetted a kaszát? Ha általában magadnál hordod akkor gondolom nem most látsz ilyet először. Csak nem valami gáz van vele? *Azért reméli, hogy nem csak úgy dísznek hordja a hátán a kaszát, mert nehezéknek elég furcsa, és feltűnő választás lehet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 11:18 am | |
| - Nem mindenkiben. *Gondol itt magára, de hát azért ő is maffiózó így nem is csoda, hogy nem fél. Bár lehet, hogy kéne. A kaszát vissza erősíti hátára, majd a kérdésre egy újabb titokztos mosoly úszik az arcára.* - Volt. Egyik órát nagyon meglazult a tartó vas és miatta kissé megsérültem. De már rendben van, szerintem. *Mondja és elégedetten elmosolyodik. Nem is olyan rossz szerelő. Legalábbis ezt megtudja szerelni. Hála nagybátyjának aki erre megtanította.* - Ha szabad tudnom, milyen üzletről van szó? *Kérdi, bár hangjából nem nagyon hallatszik a kíváncsiság. Csak érdekesnek tartja, hogy van rajta kívül más maffiózó is a suliban és, hogy az itt intézi a dolgait.*
// Fagyikehely // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 3:04 pm | |
| *Na lassan, mintha leesne neki a tantusz.* ~Vagy ennyire nem vágja, vagy ő is az.~ *Ha tudná, most gyorsan lecsekkolná a Jacta gyereket egy kis infóért, de ha a csaj ilyen hangsúllyal és így mondja a szavakat, akkor valószínűleg benne is hasonló vér csörgedez.* -Egy kis porcukrozás. *Ha nincs benne a dolgokban, akkor valószínűleg nem érti a dolgot, és akkor nincs is semmiféle zűrben.* -Fényes nappal nem figyelnek annyira a kék kabátosok, és kisebb az esélye, hogy rám varrják a csíkost. *Egy kis utolsó fátyollibbentés, mondhatni utolsó próba, aztán ha látja rajta, hogy érti a dörgést, akkor egy kicsit nyíltabban is beszélhet. *Közben a kaszát nézi, és azt méregeti, h mennyire lehet egy praktikus és könnyű fegyver.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 3:15 pm | |
| *Jól gondolja a fiú, benne is hasonló vér csörgedezik. A válaszra csak bólint egyet. Nem igazán érti, hogy ezzel mire célozgat és annyira meg nem érdekli, hogy komolyabban érdeklődjön iránta. A következő válaszra felnevet, majd csak egy gonosz és egyben titokzatos mosoly ül ki az arcra, ami általában nem jó jel.* - Este se olyan veszélyesek. Csak kell egy gyors kocsi és pár jó ismerős. *Mondja és lesüt róla a tapasztaltság, meg némi komolyság is. A kasza praktikus fegyver lehet. Csak látni kell az előnyöket.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 3:27 pm | |
| *Halkan kuncog egy kicsit, az "Este se olyan veszélyesek."-re.* -Furcsa egy módszereitek vannak nektek ott kint Angliába hallod. Inkább jobban szeretjük ha a környéken sincsenek, és nem kell a kocsi meg az ismerős, de egyébként kifejezetten érdekelne, hogy ti milyen módszerekkel dolgoztok. *Mondja a srác, hisz tényleg egyre jobban érdekli az angol "kolléga" munkamódszerei.* -Szerintem üljünk le valahova, mert ez a beszélgetés el fog tartani még egy darabig. *Kíséri a lányt egy félreeső pad felé. Aztán helyet foglalnak, közben a zsebórájára kukkant, de még bőven van ideje.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 3:45 pm | |
| *A kuncogásra felhúzza egyik szépen ívelt szemöldökét.* - Miért? Hát nem érdekesebb úgy? *Teszi fel a költői kérdést vigyorogva. Szerinte izgalmasan jó egy küldetés.* - Én inkább a nyomok és tanuk eltüntetésében segédkezem otthon, de néha besegítek a háttér dolgokban is. *Mondja, majd ugye leülnek egy padra. A kaszát az ölébe teszi, majd kíváncsian a fiúra néz.* - Na és ti? Ti, hogy intézitek a dolgokat? *Kérdi, majd csak az körbe tekint.* ~ Jó, hogy járnak ebbe a suliba olyanok akik hasonlítanak hozzám. -Lehet, hogy Sebastian ismeri az ő családját is. Hisz ő tartja az ismerős szervezetekkel a kapcsolatokat. Nem hinném. Akkor már hallottam volna felőle. ~ *Gondolja, bár azért még egyszer végig fut rajta a szeme.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 3:56 pm | |
| *Úgy tűnik, hogy akkor Lisa vagy nem szeretne annyira az irányításba beleszólni, vagy inkább nem engedik. Bár mondjuk biztos néznének rá, hogyha kaszával beállítana egy üzleti tárgyalásra, az biztos.* -Gondolom édesapád azt hiszi, hogy a rendrakás jobban megy neked. Bár egy kasza szépen nézne ki egy tárgyaláson. *Kuncogja el magát.* -Csendesen, és feltűnés nélkül. Lehet, hogy az izgalom jót tesz az embernek, de akkor általában az üzlet bánja a dolgot. Ha tanúkról vagy eltűntetésről van szó, akkor általában beépítjük őket valahová, vagy a jó öreg betoncsizma. *Kicsit burkoltabbak a módszereik, az biztos.* -De gondolom, akkor egy kaszával is lehet nyom nélkül dolgozni, ha eltüntetés a cél. Bár nem tudom hogy lehet kivitelezni vele. Valahogy azt a sok vért nem tudom kivonni a képletből.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 4:16 pm | |
| *Inkább nem akar. Nagy valószínüséggel valamelyik bátyja fogja vezetni vezetni majd a családi "vállalkozást". Bár még kitudja mit hoz a sors. Lehet, hogy ő fogja egyszer vezetni a családot, de ez elég kétejes.* - Ami azt illeti én döntöttem ez mellett. Hát vicces lenne az biztos. *Mondja nevetve.* - Arra a napra, majd félre teszem a kaszát. *Mondja kissé nevetve.* - Az biztos. Mondjuk nálunk csak Adam és én szeretjük ha kicsit pörgősebb a munka. Szerintem nem olyan jó ötlet a tanúk bevonása. Azok nem tudják annyira tartani a szájukat. *Mondja és elgondolkozik. A kövekező szavakra kuncog egyet.* - Gyakorlat teszi a mestert. *Mondja nevetve. Hát igen, tapasztalata az már van benne, annyi biztos.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 4:30 pm | |
| -Én is dolgoztam egy jó ideig terepen, de aztán apám azt mondta, hogy jók a kommunikációs képességeim, és a tárgyalóasztalnál több pénzt lehet keresni. *aztán a srác röhögőgörcsben tör ki. Bár csak egy pár másodpercig tart, aztán erőt vesz magán.* -Szó szerint értem. Szóval befalazzuk őket, vagy bebetonozzuk az alapba. Isten ments attól, hogy külsős kerüljön a családba. Majd egyszer megnézném, hogy hogyan is csinálod, valamikor összefuthatnánk a ködfenyvesi gyakorlóban, ott jó kis szituációkat lehet összerakni, úgy hallottam. Te biztosan ismered, hogy merre lehet, mert én még nem jártam ott. *Kíváncsi lenne rá, hogy milyen is lehet egy takarítós meló, még sosem vett érsz ilyenen.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 4:40 pm | |
| *Bólint egyet a válaszra, majd a röhögés és a magyarázat után ő is nevetni kezd.* - Tényleg? Ezt nem gondoltam volna. Végülis jó módszer. Élve vagy már halottan? *Kérdi vigyorogva. Nem gondolná az ember, hogy ezt komolyan kérdi. Pedig igen.* - Nagyjából tudom hol van. De szerintem nem olyan érdekes dolog. Bár lehet, hogy csak nekem megszokott dolog már. *Rántja meg a vállát.* - Te akkor ezek szerint csak a tárgyalásokon veszel részt? *Kérdi a fiútól kíváncsian és meglepetten. A tárgyalások nem olyan érdekesek, bár azért ott is történnek érdekes dolgok, de azért mégis csak a takarítás a legélvezetesebb benne. Legalábbis Lisa szerint.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 4:48 pm | |
| -Kit így kit úgy. A betoncsizma az szigorúan élve, azt máshogy nem is tudnám elképzelni. A falazásnál a holtan könnyebb, mert legalább nem ficánkol. *Nem egy betoncsizmás merülést nézett már végig az apja oldalán, és egy halott embert se látott még akkor, na meg az úgy nem szokás.* -Az utcán voltam pár információ cserén, meg pár védelmi pénz behajtáson, de úgy igazából nem sokat dolgoztam aktívan. A tárgyalások is tudnak balul sülni, főleg ha nem egyeznek meg az álláspontok, akkor az is könnyen tűzharccá fajulhat. *Kicsit úgy beszél aztán Lisa a takarításról, mint ami hétköznapi munka, hát neki azért nem.* -Én attól még nagyon szívesen megnéznélek egyszer munka közben.* |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 5:09 pm | |
| *És kit látnak szemek, ha nem a Nezabar épp ügyeletben lévő, hófehér hajú vámpírhölgyet? Méghozzá a maga megszokott ruházatában, tört fehér felső, fekete rakott szoknya, fekete dzseki, fekete csizma, bőröv, és egy dögcédula a nyakában. Na meg ugye a varitárgylista azon részei, ami kellenek neki épp. Szóval kb [Only admins are allowed to see this link] néz ki, csak ugye a megfelelő frizurával. Haja pedig egy csattal van felfogva, abba pedig egy sima, fehér csontból készült hajtű. Amikor meglátja a párost, akikből az egyiket látta már, a másiknál pedig nem kicsit feltűnő fegyver van, szép lassan közeledik feléjük. Ajka kis mosolyra húzódik, rövidebb tincsei a szeme elé kerülnek, keretezik az aranysárga szempárt. Végül csak megáll a két ücsörgő előtt, és nem titok, hogy már rég hallotta, hogy miről folyik a szó, és látta is őket, így a sötétben. Hiszen csak a hold, a csillagok, és néhány világító kristály adja a fényt, ami a lány számára kifejezetten ideális. Kihúzza magát és egyeten, határozott mozdulattal nyújt kezet a lánynak, majd bemutatkozik a maga búgó, rosszat sejtető hangján.* - Laura Wylee. Eramir. *Teszi hozzá, mert kitűzőjét takarja a már említett dzseki. A fiúra pedig csak egy kis mosolyt ejt, és az nem is tagadhatja, hogy vonzó számára a lány, főleg így a megnövekedett karizmájával.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 5:15 pm | |
| - Végülis úgy tényleg könnyebb. *Mondja és egyetértően bólint egyet. Hát a betoncsizmát ő sem tudná máshogy elképzelni. A következő szavakra félre dönti a fejét.* - Ez igaz. De a takarítás szerintem érdekesebb. *Egy újabb válrántás, majd egy titokzatos mosoly. A sötétedést kezdi nézni, szinte belemélyül. Csak a fiú szavai rázzák ki a bambulásból.* - Nyugodtan. Csak ne legyél láb alatt. *Mondja nevetve, majd egy újab személy érkezik.* - Szia. Lisa Deadwood. Allidon. *Mondja és kezet fog a lánnyal.* - Na és te mi járatban erre felé Laura? *Kérdi a lánytól egy titokzatos mosollyal az arcán. Kicsit a pad széle felé húzódik és a lányra néz.* - Leülsz? *Kérdi udvariasan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 5:24 pm | |
| -Mondjuk, lehet hogy könnyebb, de ha meg van kötözve az is éppen elég, hogy ne ficánkoljon. *Villan meg a mosoly.* -Akkor majd összeütünk egy találkozót, és megnézem hogy hadoválsz a kaszáddal. *Eléggé várja, mert annyira nem tudja elképzelni a kaszával való harcot, a középkorban is csak hőzöngtek vele a parasztok, de nem harcoltak vele. Aztán egy ismerős gyönyörűség jön feléjük, akitől bár óva intették, mégsem megy sehová. Csak egy mosollyal válaszol, a mosolyra, éppen elég ez, mivel úgy tűnik nem hozzá jöttek. Sokkal inkább a két lány felé fordul, és csak kíváncsian figyel, hogy vajon mi is fog történni.* ~Na ebből mi lesz, azt szerintem most még a legtutibb jós növendék se tudná megmondani, egy Toszkán villát mernék rátenni.~ |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 5:33 pm | |
| *Azért nem tudja megállni, hogy az érkezése előtt a srác szájából elhangzott szavakhoz ne fűzzön semmit. Persze csak a bemutatkozás után.* - Nem lehet hadoválni egy kaszával. És nem tudom, hogy a hölgy hogy is harcol egy ilyen fegyverrel, de én kijelenthetem, hogy nem hadoválok egy kaszával. Hasznos fegyver. Hosszabb mint egy kard, és élesebb is. *Mosolyodik el, azt a bizonyos szót furcsán megnyomva, majd a másik kérdésére és félrehúzódására csak édes, kissé gúnyos hangon felel.* - Isten őrizz. *Persze ez csak annyit tesz, hogy nem fog leülni. A kérdésre viszont azért válaszol, mert ugye ez illik.* - Séta a Hold alatt. Mert fiatal még az éjszaka. *Majd egy kis mosolyt küld, de nem Lisa számára, hanem a fiúnak. Majd a szemkontaktust megszakítva vele a lány felé fordul.* - Elnézést a kérdésért, de egy bárd kezébe hogy kerül a Halál fegyvere? *Mosolyodik el, és elég nyilvánvaló, hogy nem igen bízik az Allidonos képességeiben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 5:50 pm | |
| *Laura és Gev mondandóján csak mosolyog, majd még kiderül. A kissé gúnyos válaszra csak bólint egyet, hogy érti. A mi járatban erre kérdésére is kap választ.* - Így igaz. *Fűz csak ennyit hozzá, majd a következő kérdésre csak megrántja a vállát.* - Nem nagyon illik hozzám a szakom. *Mond csak ennyit és tényleg így gondolja. Bár ezzel nincs egyedül. Találkozott már mással is aki ezt mondta.* |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 6:15 pm | |
| *Nos, úgy tűnik, hogy a lány nem válaszol érdemben a kérdéseire, szóval arcáról szép lassan eltűnik a mosoly, és helyére valami megvető arckifejezés kerül. Egyértelműen lenézi a szőkeséget, de ez nem useres, hanem teljes mértékben a karakter sajátossága. Az utolsó szavakra viszont felpattan a szeme, kis izzás kerül bele, és sziszegve szólal meg.* - A szakod nem lehet tévedés. Oda mész, ami a szívedben él. Én sem véletlen vagyok Eramiros. *Mosolyodik el egy olyan félőrült vigyorral. Na igen, nem véletlen, hogy vízmágus, elemista szakon. Kell valami, ami lehűtse a hölgyet.* - Egyébként pedig nem arra kérdeztem rá, hogy a szakod nem illik hozzád, hanem hogy a fegyver. * Jeleneti ki, immár leplezetlenül. Ez van, a lánynak is vannak elvei, amikhez tartja magát. Szóval csak a fiú felé fordul, és hozzá szól inkább.* - Ugyan előző találkozásunkat megzavarta az a... Mégis bátorkodom immár új lappal indítva megismerni. Természetesen, csak akkor, ha nincsen ellenedre. *A mondatot ott ugye elharapja, nem fejezi be, nem illeti jelzővel Shawn-t. Helyette inkább a sejtelmes mosollyal arcán figyeli a fiút, néha lepillantva az ülő lányra is. Hátha esetleg bizonyítani támadna kedve, és botor módon megtámadná Laurát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Feb. 12, 2011 6:32 pm | |
| *Valahogy nem lepi meg teljes mértékben, amit Laura mondott. Ahogy megismerte a lányt, elég érdekes volt, de úgy tűnik nem csak vele ismerkedik furcsán a lány. Bár annyira ez mégse volt furcsa.* -Kezdjük új lappal? Akkor kezdjük ott, hogy elmeséled nekem, hogy mi is volt az a múltkori, és ki is volt az a srác. És miért is csinálta mindazt. *Talán újrakezdésének ez éppen elég lesz. Pontosan azok az információk, amire szüksége van, hogy valamilyen szinten bízzon a lányban, vagy legalábbis egy kicsit nagyobb bizalommal nézzen felé.*
//fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 24, 2011 6:48 pm | |
| *Már egy ideje itt van a Beawer ifjonc, és már fel is fedezte a kúriát, bár az nem nyerte el a tetszését. Nem rajong túlságosan az itt létért. Most viszont a friss levegőn sétálgat, fején barna kalap, ruhája ugyanilyen kosztüm. Előtte pórázon vadászgörény sétál. A lány nem túl vídám, de jól meg tudja játrzani magát... Hiszen mutatványos, vagy mi.* |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 24, 2011 6:55 pm | |
| *Emily az egyik padon ücsörög, pálcájával a kezében megvilágítva az ölében nyugvó verseskötetet. Elmélyülten olvasgat, amikor is lépések hangját véli felfedezni. Először csak hegyezi a fülét, nem akaródzik neki felpillantani a The flea című költeményből, de végül kíváncsisága győz; belebámul a sötétbe, és egy ismerős női alakot vél felfedezni. Nem, még túl távol van, hogy rendesen ki tudja venni az árnyból, hogy ki az, de tudja, hogy ismeri. Feljebb emeli a pálcáját, ami így elég magasan van ahhoz, hogy némi fény essen az ismeretlen ismerősre; így hajítja el a pálcáját és a könyvet - utóbbi nagy puffanással a földön landol - , hogy végül egy sikkantás kíséretében unokatestvére nyakába ugorhasson.* - Aileenaileenaileenaileen...! *Örvendezik kuzinja fülébe, és el sem ereszti egy darabig a szorításból.* - Hát te hogy kerülsz ide? Máris? Mikor? Hogyan? Miért nem szóltál? *Hadarja a kérdéseket. Látszik, hogy feldobta a lány érkezése - talán összes unokatestvére közül őt kedveli a legjobban. Na persze Robon kívül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 24, 2011 7:14 pm | |
| *Nem is figyel semmire igazából. Amikor Em a nevét sikoltozva a nyakába veti magát, kicsit hátratántorodik, de megőrzi az egyensúlyát, és kis fáziskéséssel reagál.* - Emilyemilyemily! Talán azért, mert nem találtalak... *Magyarázkodik persze, közben próbálja lefejteni magáról Emilyt.* - Hát az úgy volt, hogy nem bírtam már otthon egyedül,. *Feleleli őszintén mosolyogva.* |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Feb. 24, 2011 8:23 pm | |
| *Elengedi a lányt és a homlokát ráncolja.* - Attól még egy baglyot... *Megakad a beszédben.* - ...nem, azt nem... de valami madarat küldhettél volna! *Néz rá egy kicsit számon kérően, de nem gondolja komolyan. Mondjuk tényleg jelezhette volna a lány, hogy ilyen hamar érkezik, de hát most na.* - De mikor jöttél? *Kérdezi felvont szemöldökkel, miközben egy szökkenéssel felkapja a földről még mindig világító pálcáját és megszünteti a varázslatot.* - És? Hogy tetszik itt? Milyen volt az út? Kiket ismersz? Többiekkel találkoztál már? *Teszi fel a kérdéseit, és utóbbi persze a Beawer-ekre vonatkozik.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |