Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 3 I_vote_lcapUdvar - Page 3 I_voting_barUdvar - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+76
Mika Virginia Brightmore
Nicolas Demerest
Wanda Dorcas Gloria
Ryan Whitman
Aeryn Baker
Rosetta Waylan
Bianca Phelps-Blamely
Sylvia Grozda
Camryn Lilleyman
Ademia Cyrtulos
Oliver Andrei Petrova
Bojidar Radomir
Noah Kerphina
Mirabell Jeveaux
Alvery Moreau
Cheinory Wen-Sorbenn
Juan Miguel Santiares
Aleksandar Grozda
Tom Smart
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Alex Kerphina
Jack Darkfield
Rory L. Milborrow-Quenell
Milena Lyudmia
Salomé de Rosettanni
Briannah V. Fletcher
Evelia Ismere
Monk Lyorn
Demian Emil Deyan
Dmitriy Alvang
Gwilim Jan
Leonardo Desto
Elizabeth Dara
Lorraine Betranche
Emett Neofit
Nemir Growal
Prudence Arina Cornwell
Lillian Nariah
Jessica Dream
Viktorya Rada
Keezheekoni Ehawee
Maria Thekla
Zlatan Hristo
Liziuzayani Nkhotakota
Emily Kyra Beawer
Laura Wylee
Isidor Tibor
Loretta Q. Alvord
Aleksandar K. K. Deyan
Marisela Penthesilea
Effy Siggers
Lina Wierro
Lismine Lockwood
David Robert Beawer
Denny Sefton
Adelaida Hope Silver
Eiron Arwel
Kalandmester
Hamon Joulice-Melange
Hunyadvári Szevér
Shawn Griffin
Yeo Jung-hwa
Liloo W. McNamara
Hua Xiangfeng
Miley Hortingberg
Katherine Mary Black
Regina Ruosin
Lavena Theia
Daniel Dragos
Játékmester Naxeldir
Seldrit El Perimd
Sarah Lairs
Andrea Tabassum
Molly Grozda
80 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Molly Grozda

Molly Grozda

Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris
Hozzászólások száma : 302
Kaszt : Udvar - Page 3 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 3 Tek50670950709f47.78021947

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 7:13 pm

First topic message reminder :

*Egy leányzó sétálgat, a szemét az elpusztult növények látványa vonzza, és lépten-nyomon igyekszik őket feléleszteni, segíteni nekik, különféle Természetmágiás varázslatokkal, mint Természetes körülmény teremtésével, gyógyításokkal, amikhez ért. Vagy dalol nekik valami gyógyító dalt, hátha... Csak jönne össze. Nem véletlen sétálgat itt, ugyanis amikor megtudta, hogy Andi jön, azonnal előterjesztette az egész vezetőségnek, hogy ez a diák az övé, bármelyik szakra is kerül. Mikor észreveszi, illetve, mikor Tria észreveszi, azonnal felkapja a fejét. Akármennyire fájós-lábú, és akármennyire anti-mozgékony, azonnal a lány felé veti magát, vagy inkább rá? Igyekszik azért úgy vetődni, hogy el ne essenek, akárhogy kétszer akkora mint a leányzó.* - Andiiii! *Jön a szájából a csata kiáltásszerű megszólítás és szépen öleli, szorítja, hisz olyan rég nem találkoztak. A macska nagy zöld szemeivel pislog rájuk és kicsit mintha mosolyogna... Bár a macskaszájával mindig olyan, mintha mosolyogna.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1329
Kaszt : Udvar - Page 3 Mentalista
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
Udvar - Page 3 Tek4e197942589353288437

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 4:55 pm

*Susan is rohan a hálójába.Mert még el kell végezni az utolsó simításokat.*
//Én is köszönöm a játékot.//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 10:24 am

*Az udvaron egy teljesen szimpla, egyszerű hóember áll. Seprűvel a kezében, a fején a manóktól kölcsönkunyerált lábassal, szén szemekkel, gombokkal, répaorral. Mellette hóból valami macskaszerűség is meg van formálva. Két méterrel arrébb egy kék kabátos leányzó fekszik a földön, és lelkesen kalimpál kézzel-lábbal. Hóangyalt kezdett el csinálni, de jóval hosszabb ideje kalimpál már, mint ami szükséges lenne. Gépiesen mozog, hogy ne fagyjon szét, miközben fekszik, és bámulja az eget. A mellkasán, a sálába burkolózva ott van összegömbölyödve a sziámi macska is, aminek elfuserált mása jelenik meg hóból az ember mellett. Láthatóan kellemesen elvannak.*
Lavena Theia
Diák
Lavena Theia

Főkarakter : kocsis.marcsi@hotmail.com
Hozzászólások száma : 96
Kaszt : Udvar - Page 3 Harcos
Üzenőláda : Udvar - Page 3 3ea5594

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 10:38 am

*Lavena még nem rég ébredt fel. Felvette az egyik egyszerű pulóverét és a farmer nadrágját.* ~ Kimegyek egy kicsit levegőzni. ~ *gondolta, közben már nyitotta is ki az ajtót. Kicsit nyikorgott az, mint mindig, de nem vészes. Elindult a folyosón, lemegy a földszintre. Elvesz egy bögre kakaót és issza. Inkább csak szürcsölgette, mint itta. Nagyon meleg volt, vékony ajkai pedig ezt nem nagyon bírták. Viszont jól esik neki ez a reggeli kakaózás. Megitta. Leteszi a bögrét, majd elindul az ajtó felé, kinyissa. Az első lépcsőfokon megáll. Körbenéz, lát egy hóembert, mellette meg valami fura, megformált ....macskát. Talán az lehet. Nem tudja pontosan, de arra hasonlít. Kicsivel arrébb egy lány fekszik a hóban és erősen kapálódzik. Lavena csak nézte, hogy mért teszi azt, amit tesz. Oda is ment hozzá, hosszas gondolkodás után, mert mint mindig, megint csak alig-alig mert odamenni.* - Szia! Te mit csinálsz itt? Nem fázol? *kérdezte egy kicsit határozottabban és magabiztosabban, mint az előző napokban a többi diáktól.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 11:09 am

*Na igen. Lavena nemrég ébredt, ellenben ez a lány már hajnal óta fent van. Hajnali ötkor van végre a kijárási tilalomnak, és ő alighanem már akkor kint volt. Na jó, akkor talán még nem, de maximum egy órával később. Szeret korán kelni, és a hajnalban sétálni a birtokon. Nem tudja, mennyi ideje fekszik a földön, de valaki megszólítja, így kénytelen felkelni. Először csak arra fordítja a fejét, és beazonosítja a lányt.* ~ Áhá. Nem ismerős. ~ *Jut végül következtetésre, majd felül egy lendülettel, feltápászkodik a földről, és leporolja magát.* - Szia. Éppen hóangyalt csinálok. Felétek nem szokás? *Kérdezi, összefonva maga előtt a karjait, majd felnevet.* - Fázni? Ugyanmár. Hőburok.
Lavena Theia
Diák
Lavena Theia

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 11:17 am

*Lavena szintén végignézi a lányt. Ő nem azért, hogy ismerős-e vagy sem, hanem csak, mert ez a szokása.* - Hóangyal? Nem nagy szokás, de ritka mikor mégis. *Mosolyog a lány, majd még annyit mond:* - Hát örülök, hogy nem fázol. Én mindjárt megfagyok. Azt hittem egy kicsivel jobb idő van. Hát sajna nem.*mondja, aztán visszamegy az ajtó elé, az első lépcsőfokra, hátha ott melegebb van.* Egyébként Lavena Theia vagyok és új, három nappal ezelőtt jöttem. És te? Mi a neved? * kérdezi, közben helyet foglal a lépcsőn.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 11:28 am

- Nos, nálunk viszont gyakori szokás. Legalábbis anya meg én imádjuk. A tél a kedvenc évszakom. *Mosolyodik el halványan, majd megvonja a vállát.* - Mondom, hőburok. Elsős varázslat, simán el lehet végezni, ha fázol. Bár én egyébként sem vagyok fázós típus. Angliában hidegebb volt, mikor még ott laktam. Ráadásul még köd meg eső is... azt nagyon utáltam. *Visszasétál a lánnyal a lépcsőkhöz, és előrángatja a zsebéből a kesztyűt, mivel eddig nem volt rajta. Most viszont felhúzza, lassan tényleg elkél.* - Lisa Snowlight. Nem sokkal előtted jöttem akkor... négy napja, talán. Ő meg Santa. *Bök fejével a sziámimacska felé.* - Melyik szakra jársz?
Lavena Theia
Diák
Lavena Theia

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 11:56 am

*Lavena is előhúz a zsebéből egy barna, csíkos kesztyűt, ami az anyukájára emlékeztette, mert az övé volt.* - Mi nem szeretjük a telet, nyáron többet lehet szórakozni, ilyenkor meg csak fagyoskodunk és nem tudunk más dologra figyelni. Én fázós vagyok.* mondja mosolyogva.* - A varázslatokat is alig ismerem és még nem is használtam. * Szomorodik el a lány, szemét a lépcsőre mereszti.* - Egyébként aranyos a cicád. Nekem is van egy, Molli-nak hívják.*Elmosolyodik.* - Belsirionos vagyok. És te?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 12:16 pm

- Télen lehet hóangyalt csinálni, hócsatázni, hóban fürdeni, korcsolyázni, hóembert építeni... *Sorolja a téli elfoglaltságokat lelkesen.* - ... síelni, szánkózni! Na meg forrócsokit inni, és ülni a kandalló előtt, bámulni a tűzbe, miközben kint fehér minden, és csillog, és gyönyörű. A tél a legremekebb dolog a világon. *Aztán felvonja a szemöldökét.* - Akkor villámgyorsan keress valakit, aki korrepetál, mert ha még az elsős varázslatokat sem tudod elvégezni, az első balhénál ott fogod hagyni a fogad. Balhé pedig van elég, hidd el nekem. De hogy akarsz megmaradni negyediknek elsős varázslatok nélkül? *Értetlenkedik, majd biccent.* - Az is szép név. De Santa nem cica, hanem sziámi macska. Ezen kívül daimón.
Lavena Theia
Diák
Lavena Theia

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 12:22 pm

*Lavena elgondolkodik a hallottakon...* - Igazad van, tényleg sok dolgot lehet csinálni, de én akkor is jobban szeretem a nyarat. *Még egyszer elgondolkodik, azon, hogy tényleg keresni kellene valakit, aki korrepetálja....* - Ebben is egyetértek veled. Valakit keresek majd, de most rohanok, megígértem a barátnőmnek, hogy találkozunk a sziklakertnél. Örülök, hogy megismertelek. Biztosan beszélni fogunk még.Szia! * Már rohan is el Lavena. Úgy elsuhan, mintha üldözné valaki...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 12:37 pm

- Szíved joga. *Vonja meg a vállát mosolyogva, majd bólint.* - Tényleg nem ártana. Ha rám hallgatsz, Ariana Ravenwood-ot keresed meg. Naxeldires szakmegbízott, de biztosan szívesen segít. Szia. *Köszön el, majd Santával együtt belevetik magukat a birtokba. Nem mennek vissza a kúriába, ó, még nem...*
Miley Hortingberg
Diák
Miley Hortingberg

Hozzászólások száma : 373
Üzenőláda : Udvar - Page 3 Tek4f1dbaa64b9505122703

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Dec. 30, 2010 3:45 pm

Laura Wylee írta:
*A szőke nekromanta hölgyemény sétálgat végig a napfényes udvaron. Haja ki van bontva, és csillog a fényben, ahogy lépéseivel utána száll. Ma is egy fekete szoknya és egy fehér blúz van rajta, és ugye egy pár fekete cipő. Ujján egy aranygyűrű, nyakában nincsenek fókuszok, de jelenleg két pálcát is birtokol. Laura végül megáll az udvar közepén, és haja úgy kezd szállni, mintha víz alatt lenne. Telekinézissel generálta maga köré ezt az erőteret, amiben 20 kilóval könnyebb, kivéve a haj, és a ruhája, ami épp súlytalan. Minden esetre eléggé földöntúlinak néz ki egy pillanatig, ahogy arcát a nap felé fordítja, majd minden eltűnik, és a lány is kicsit letörten áll az udvar közepén. Neki már nem a fényben lesz a helye... Végül csak nem mozdul el, csak kihúzza magát, megtölti tüdejét a levegővel, és becsukja aranysárga szemeit, és végül egy ugrással kerül a 10 méterre lévő padhoz, hogy leüljön. Telekinézis...*
okéska
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Hozzászólások száma : 2613
Kaszt : Udvar - Page 3 Druida
Üzenőláda :

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Udvar - Page 3 Tek51703691031594370889

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:01 am

-Jó ötlet.
*Mondja Susannak, majd el is indulnak. Az udvarra kiérve eszébe jut, hogy milyen régen volt már itt. Igaz, hogy itt jött keresztül Liliiel, mikor megérkezett, de akkor beszélgettek, és nem is nagyon nézett szét. De most más a helyzet. A fák, a növények, amelyeket hó borít, úgy érzi, mintha mindegyiket ismerné. Igaz, hogy lassan fél éve itt van, és nagyon gyakran járt kint. Imád a birtokon vagy a kúria környékén sétálni. Most is, nem foglalkzik vele, hogy cipője, am a ruhájának köszönhetően nem látszik, nem igazán alkalmas rá, hogy a hóban mászkáljon vele. De itt egyelőre ki van taposva az út, majd akkor lesz érdekes, ha beljebb mennek.*
-Te mikor is érkeztél? Eddig hogy tetszik az iskola?
*Tudja, hogy eléggé általános kérdések ezek, meg már biztos hallotta sokszor, de egyelőre nem tud mást kérdezni.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:08 am

-Én novemberben érkeztem.És nagyon tetszik az iskola.Tele van izgalommal, otthon mindig unatkoztam.*Válaszolt a leány kérdésére.Körülnéz a az udvaron, ő se nézett még igazából körül, de most mindent szépen aprólékosan megnézett.A fákat,a bokrokat,padokat és minden más.Azt is meg nézte hogy a padok milyen szinűek vagy más csekélységek.Majd ezt kérdezi*-Na hogy telt életed első karácsonya?*Nem valami okos kérdés, de most más nem jutott az eszébe.*
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Üzenőláda :

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:15 am

-Akkor az nem is olyan régen volt.
*Nevet fel halkan. Neki az jutott eszébe, hogy milyne nehezen illeszkedett be, mikor megjött. Susan ezek szerint sokkal könnyebben boldogul. Az iskola neki is nagyon tetszett az első perctől fogva. Ő alig várta, hogy eljöhessen otthonról. És akko még úgy volt vele, hogy nem is megy oda vissza soha többet. Aztán mégiscsak hazakerült nemrég.*
-Én nem unatkoztam otthon sem. Nem volt rá időm.
*Teszi hozzá még mindig halkan. Nem szívesen szokott ilyesmiről beszélni, eddig talán csak egyvalakinek mondta el. Örül Susan kérdésének, mert így könnyebb elszakadnia az előző témától.*
-Nekem tetszett. Egyébként mindehol ilyen a karácsony, vagy országonként változik?
*Kérdez rá az őt érdeklő kérdésre. Nem valami ünnepszakértő, még a kínai ünnepeket sem mindet ismeri.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:25 am

-Hát otthon nekem más a karácsony de a különféle nemzeteknek vannak különféle szokásaik ilyenkor.De nincs két olyan ember akinek ugyanazt jelent a karácsony és ugyanúgy ünnepli.*Válaszolt a leány kérdésére.*-Nekem olyan furcsa, hogy ez életed első karácsonya volt.Mert én megszoktam, hogy mindenki ünnepli ezt az ünnepet.*Tette hozzá.*-Neked hamar sikerült beilleszkedned?*Kérdezte hirtelen Susan.Most ő könnyen beilleszkedett de máshol ez neki nem mindig sikerül.*
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Üzenőláda :

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:34 am

-Igen, valahogy így gondoltam. Furcsa is lenne, ha mindig minden egyforma lenne.
*Mondja el véleményét a dologról. Hát igen, igazából az ő ünnepeiket is máshogy ünneplik a különböző népcsoportok. Csak hát nekik még a nyelvük is nagyon eltérő. Meg minden más is.*
-Igen, csak úgy tudom, hogy a karácsony az valamilyen vallási ünnep, nem? Nekem más vallásom van, és abban a vallásban nincs ilyen ünnep.
*Válaszolja. Hát ha valaki olyan területről jön, ahol van karácsony, annak tényleg szokatlan lehet, hogy esetleg nem mindenhol van ez így. Meg persze fordítva is így van. Vizont ha már erre terelődött a beszélgetés, egy újabb kérdést tesz fel.*
-Újév nálatok is van, igaz?
*Kérdezi, majd válaszol az előző kérdésre is.*
-Nem igazán illeszkedtem be könnyen. Mindig is inkább az egyedüllétet kedveltem, ezét nem nagyon mászkáltam oda, ahol túl sokan voltak. Meg persze egy kicsit féltem is az új hely miatt.
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:40 am

-Új év nálunk is van.*Válaszolta a lányanak.*-Én most eléggé hamar beileszkedtem, pedig én sem szoktam könnyen.*Emiatt kicsit szégyelli magát.Se a bölcsödében se az ovódában és a régi iskolájában is nehezen illeszkedett be.*-Nállatok milyen ünnepek vannak?*Kérdezte miután elfeledtette magával a rossz emlékeket.És ulyra mosolyogni kezdett.*
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Üzenőláda :

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 9:50 am

-Jól sejtettem akkor. Azt biztos mindenhol megünneplik.
*Hát ő a régi iskolájába egyátalán nem illeszkedett be, mert utálták a többiek valamiért. Kivéve az egyet, de az iskolában nem beszélgettek. Mikor hallja a kérdést, kicsit elgondolkozik. Nagyon sok ünnep van náluk, mindet biztos nem tudja most felsorolni. De azért megpróbálkozik legalább a töredékével.*
-Hát, van az újév, a kínai újév, a munka ünnepe, az ifjúság ünnepe, a Kínai Kommunista Párt alapításának ünnepe, fegyverek napja, a Kínai Népköztársaság alapítása, lámpások napja, Csinming, a sárkányok ünnepe, az éhes szörnyek ünnepe, és a két új ünnepe.
*Sorolja a különböző ünnepeket, ujjait is segítségül hívva a számoláshoz.*
-Most hirtelen nem tudok többet. És nálatok milyenek vannak?
*Kérdezi meg ő is. Közben lesöpri a havat az egyik padról, és leül rá. Majd a maga mellett lévő helyre mutat, hogy üljön le mellé Susan is, ha akar.*
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 10:13 am

-Hát nálunk van szülinap, névnap, újév, farsang, húsvét ,sok nemzeti ünnep meg hát a karácsony.*Sorolja ő is a sok ünnepet.Most ő se tud többet.Gondolkodik még ünnepeken de most nem jut újabb az eszébe.Sok kínai ünnepre felfigyel.*~Különös ünnepek, főleg a lámpások napja.~*Gondolkodik el, majd ezt kérdezi a lánytól.*-Milyen az a lámpások napja?*Majd leül a padra Xia mellé.*

//Bocs, hogy megvárakoztattalak.//.
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Üzenőláda :

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 10:18 am

-Tényleg? Nálatok is van egy pár.
*Mondja. Igazából ő sosem volt az a fesztiválozó típus. De azért a különböző ünnepek nagyon érelik. Főleg, ha azok olyan ünnepek, amiket nem ismer. A kérdésen először egy kicsit elgondolkozik. Még rendet kell raknia a fejében a különböző ünnepek között.*
-Igazából felvonulás mindenféle színes lámpákkal. A lámpákon rejtvények vannak, amiket a gyerekeknek ki kell találni.

//Semmi baj Smile //
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 10:26 am

-Az jó lehet!Egyszer kipróbálnám.De most sajnos mennem kell.Nagyon jó volt veled sétálni és beszélni.*Mondta majd rákacsintott a lányra, akit már a barátjának tekintett.Majd elfut a hálója felé.*

//Bocsi de mennem kell.Köszi a játékot.//
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Üzenőláda :

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 10:30 am

-Nekem annyira azért nem tetszik. Vannak jobbak is. Veled is nagyon jó volt beszélgetni.
*Meghajol a távozó lány felé. Majd elindul másfelé. Egy kicsit sétálgatni. Ebédig talán be sem megy. Most még nem is éhes, majd csak később. Egy kicsit úgy érzi, mintha lefagyott volna a keze. Pedig annyira azért nincs hideg.*

//Semmi gond, köszi a játékot Very Happy //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 3:01 pm

*Hűvös téli délutánon, a hófúvásban, csak egy dolog nem fehérlik. Valami nem illik a képbe. Máté áll kicsit görnyedten a hóban, és néz maga elé. Földön a mesés könyve, ami teljesen elázott. A ruhája sem a régi. Az őrült kalapost akarná szimbolizálni az öltözködése, de nem zöld, hanem fekete. A kalapja is, annyi változással, hogy nincsenek benne a láncok, és az órák. Csak áll, időnként kicsit megdől, mint a fa a szélfúvásban, majd ismét egyenes. A kis könyv, amibe a történeteit írta, már teljesen elázott. Elvesztette a gyönyörű, vörös borítását a tárgy. Már sáros, szakadt, és nem lehet ráismerni arra sem. Csupán bámul a fiú a messzeségbe, beesett, karikás szemeivel, igaz hogy már nem látni rajta az őrület jeleit.*
Liloo W. McNamara

Liloo W. McNamara

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 119
Üzenőláda : Soha ne hajts gyorsabban, mint amilyen gyorsan az őrangyalod repülni tud!
Udvar - Page 3 Tek4ff367a2615946345058

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 3:12 pm

*Egy kékes-krémes színű, félig perzsa macska lopakodik Máté lábaihoz, és hozzádörgölőzik. Ám nem tart sokáig a hízelgés, szinte rögtön megjelenik egy sötét alak; fekete, fodros-bodros, az alján tollakkal díszített szoknyácskában, fekete-fehér csíkos harisnyában, térdig érő acélbetétes bakancsban és hosszú, szinte földig érő, össze nem gombolt kabátban, fején fekete kalappal. Felkapja a macskát, és ad neki egy kisebb pofont, tényleg nem nagy, épp, hogy csak fegyelmezni lehet vele.* - Ejnye Arthuuur! *Pirít rá a macskájára a furcsa szerzet. Liloo teljesen beleolvadna a hóba, hiszen bőre porcelánfehér, haja, mint a hó, de még a szemei is szürkék; távolról elég furcsának tűnhet egy sétáló ruhakollekció, de közelebb érve már látszik a dark albínó-gyanús leányzó. Felpillant a fiúra, akivel egyszer már találkozott a Jeniliában, nem sokkal érkezése után. Furcsállkodva néz rá, leereszti a macskát (aki messzire szalad), majd végül kíváncsian megszólal.* - Mit látsz arra? Jönnek az oroszok? *Bámul az adott irányba elkerekedett szemekkel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 3:22 pm

*A fiú, kicsit lepillant a macskára, majd amikor a lány is ott lesz, nem fordul hátra. Csupán néz a távolba, majd meginog egy kicsit. A kérdésre kicsit megmozdul a szeme, mintha kizökkentették volna a gondolkodásból.* -Isten jól megtréfált minket. Hiába kérek, ő nem ad. Pedig én mindent megteszek neki. *Megigazítja a kalapját, végighúzza a kezét, a kis papíron, ami bele van tűzve, mint a kalaposnak.* -Ki vagyok én? Czilley Máté, vagy az Őrült kalapos? Ki az én anyám? Galay Erzsébet, vagy a Szívkirálynő? Annyi kérdés...de nincs semmi válasz. *A lány felé fordul. Szemei nem tükrözik az őrültséget. Pont egy tiszta pillanatában kapta el a fiút.* -Te nem gondolkozol ilyesmin? Néha nem ötlik eszedbe, hogy a hús alatt mi vagy? Mi vagy lelkileg, vagy szellemileg? Sosem akartál egy álomvilágban élni? *Ismét a távolba néz, és elhallgat.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: