Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+76Mika Virginia Brightmore Nicolas Demerest Wanda Dorcas Gloria Ryan Whitman Aeryn Baker Rosetta Waylan Bianca Phelps-Blamely Sylvia Grozda Camryn Lilleyman Ademia Cyrtulos Oliver Andrei Petrova Bojidar Radomir Noah Kerphina Mirabell Jeveaux Alvery Moreau Cheinory Wen-Sorbenn Juan Miguel Santiares Aleksandar Grozda Tom Smart Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Alex Kerphina Jack Darkfield Rory L. Milborrow-Quenell Milena Lyudmia Salomé de Rosettanni Briannah V. Fletcher Evelia Ismere Monk Lyorn Demian Emil Deyan Dmitriy Alvang Gwilim Jan Leonardo Desto Elizabeth Dara Lorraine Betranche Emett Neofit Nemir Growal Prudence Arina Cornwell Lillian Nariah Jessica Dream Viktorya Rada Keezheekoni Ehawee Maria Thekla Zlatan Hristo Liziuzayani Nkhotakota Emily Kyra Beawer Laura Wylee Isidor Tibor Loretta Q. Alvord Aleksandar K. K. Deyan Marisela Penthesilea Effy Siggers Lina Wierro Lismine Lockwood David Robert Beawer Denny Sefton Adelaida Hope Silver Eiron Arwel Kalandmester Hamon Joulice-Melange Hunyadvári Szevér Shawn Griffin Yeo Jung-hwa Liloo W. McNamara Hua Xiangfeng Miley Hortingberg Katherine Mary Black Regina Ruosin Lavena Theia Daniel Dragos Játékmester Naxeldir Seldrit El Perimd Sarah Lairs Andrea Tabassum Molly Grozda 80 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Molly Grozda
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 302 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 26, 2010 7:13 pm | |
| First topic message reminder :
*Egy leányzó sétálgat, a szemét az elpusztult növények látványa vonzza, és lépten-nyomon igyekszik őket feléleszteni, segíteni nekik, különféle Természetmágiás varázslatokkal, mint Természetes körülmény teremtésével, gyógyításokkal, amikhez ért. Vagy dalol nekik valami gyógyító dalt, hátha... Csak jönne össze. Nem véletlen sétálgat itt, ugyanis amikor megtudta, hogy Andi jön, azonnal előterjesztette az egész vezetőségnek, hogy ez a diák az övé, bármelyik szakra is kerül. Mikor észreveszi, illetve, mikor Tria észreveszi, azonnal felkapja a fejét. Akármennyire fájós-lábú, és akármennyire anti-mozgékony, azonnal a lány felé veti magát, vagy inkább rá? Igyekszik azért úgy vetődni, hogy el ne essenek, akárhogy kétszer akkora mint a leányzó.* - Andiiii! *Jön a szájából a csata kiáltásszerű megszólítás és szépen öleli, szorítja, hisz olyan rég nem találkoztak. A macska nagy zöld szemeivel pislog rájuk és kicsit mintha mosolyogna... Bár a macskaszájával mindig olyan, mintha mosolyogna.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 21, 2011 7:21 pm | |
| *Jenna észreveszi a lány rideg pillantását eszért egy pillanatra elbambul és elesik ...*-Auuu.*A földre huppan és látja , hogy nadrágja elszakadt.* ~ Jaj de ügyes vagyok ..már csak ez hiányzott..De miért is bambultam el? ááá a lány miatt.Miért nézett rám olyan furcsán? Talán rosszat tettem.Remélem ez nem valami pökkhendi kis lányka akinek túl jól megy dolga...azokat utálom~ *Gondolatmenete végén valahogy úgy érzi túl lusta felállni.*~Furán néznék ki ha itt maradnék a földön csücsülve?~ *Erre felnevet , de gyorsan abbahagyja nehogy azt higgye már valaki , hogy holmi elmebeteg ül ott.* //Fagy majd folytatjuk . koszi:)// | |
| | | Bojidar Radomir
Főkarakter : szentesadika@hotmail.com Hozzászólások száma : 10 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 1:46 pm | |
| *Egy fiú sétálgat nesztelenül a ragyogó napsütésben. Nyilvánvalóan bárki bolondnak nézheti, hiszen kint tombol a nyár, legalább harminc fok van, ő mégis hosszú ujjú fekete pólót és fekete farmert visel. Nem tudni, hogy bírja ennyire a hőséget, hiszen életének nagy részét a hegyekben töltötte, ahol mindig nyirkos és hideg a levegő. De ez most lényegtelen. Ahogy egyre közelebb ér egy fa tövébe helyezett padhoz, kicsit kinyújtóztatja karjait. Ezért is van itt, mert túl sokat ücsörgött az utóbbi időben a szobájában, jól jön egy kis friss levegő. Mivel a tér kihaltnak tűnik, nem tud mást csinálni, mint leülni a padra. Hogy ne csak hasztalanul üldögéljen, előeszi farzsebéből kis fekete noteszét, az elülső zsebeinek egyikéből egy tollat halász elő és elkezd írni...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 1:55 pm | |
| - Figyelj, csak... csak fejezd be ezt a pesszimizmust, oké?! - Ez nem pesszimizmus, hanem realizmus, nagy a különbség. Neked is be kell látnod, hogy ez most más. - Igen, más. És akkor mi van? Akkor sem fog tovább tartani. Maximum egy fél év, és ennyi. Sosem tart tovább. - De... *Már láthatóan ingerülten inti le a daimónt, és tenyerén önkéntlenül is kisebb láng képződik. Már nem szól semmit, és az erszényes ördög is elhallgat mögötte. Erre lelassít - hiszen eddig szinte futott az udvaron, a tölgyes irányából érkezve -, kicsit kifújja magát, frusztráltan a hajába túr. Farmernadrágot visel egy fekete rövidujjú pólóval, Panic! at the Disco felirattal, arany betűkkel. Most nem hozta ki a gitárját, helyette a tőrkard van az övére csatolva.* - Leakadhatnál rólam néha, tényleg. - A daimónod vagyok, ki más után koslassak? *Nem szól semmit, csak zsebredugott kézzel, még mindig láthatóan puffogva halad tovább a padon ülő fiú felé, akit már kiszúrt magának.* - Heló! *Köszön neki, mosolyt erőltetve az arcára. Jobb most, ha a társasággal tereli a figyelmét.* - Mt írogatsz? Vagy titok? *Persze már nyújtogatja is a nyakát, hátha belelát a kis noteszbe.* |
| | | Bojidar Radomir
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 2:08 pm | |
| *Bojidar annyira belemerül az írásba, hogy nem is hallja az ismeretlen közeledtét. Mikor a fiú megszólítja, gyorsan a farzsebéhez nyúl és megszorítja pálcáját-nem mintha meg akarná támadni a iskolatársát, mintegy természetes reflexként működik ez nála, elvégre soha nem tudhatja az ember kikkel sodorja őt össze a Teremtő. Az alig közjátéknak nevezhető esemény után Bojidar azzal telti a röpke másodpercet, hogy futó pillantással végigméri a fiút.* ~Nem tűnik ellenszenvesnek, de mégis olyan, mint aki el akar rejtőzni valaki vagy valami elől.~ -Üdvözöllek! Ez csak a naplóm. Igen..ha úgyvesszük, titok. *Mondja kicsit kimérten, és gyorsan visszahelyezi a helyére a noteszt. Mivel a köszöntés kicsit távolságtartónak hatott, rögtön megpróbál kedvesebb hangnemre váltani, hiszen alig ismer itt valakit, hiába az eltöltött éveknek, közeli barátja pedig eyáltalán nincs. Ideje új ismeretségeket és barátságokat kötni-no de ne szaladjunk ennyire előre. -Még nem találkoztunk. Én Bojidar Radomir vagyok. Benned kit tisztelhetek? *Kérdi a fiútól, miközben feláll és a jobbját nyújtja annak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 2:19 pm | |
| *Nem kerüli el a figyelmét, ahogy a fiú megszorítja a pálcáját, mire a tenyerén figyelmeztetően fellobban egy apró lángocska, de ez is csak afféle reflex. Nem teszi szóvá, és mikor a fiú nem húzza elő a pálcáját, a láng is eltűnik. A végigmérést viszonozza, csak egy futó pillantás, semmi különös.* ~ Kicsit paranoiásnak tűnik. - Itt csodálod? Egyébként lehet, hogy nagyon belemerült az írásba, olyankor természetes, hogy megijed, ha hirtelen kizökkentik. ~ - Ó, értem, akkor nem kérdezősködöm. A napló tabu dolog. *Féloldalas vigyorral emeli maga elé a kezeit, védekezőleg.* - Becsüllek érte, hogy van türelmed írni, nekem sose ment. Évente kétszer firkáltam bele néhány sort, aztán már azt se. *Ezzel persze túloz, de az tény, hogy nem vezette rendszeresen a naplóját. Igazából nem is annyira hiányzik neki. Kicsit felvonja a szemöldökét, mikor a fiú a kezét nyújtja, de ez is csak egy pillanat, aztán elfogadja, és megrázza. Szabályosan, épp úgy, ahogy kell, se nem túl erősen, se nem túl gyengén... és csodák csodájára még csak el sem hülyéskedi.* - Ethan Young. *Olyan természetességgel ejti ki a nevet, mintha az övé lenne.* - Nem csodálkozom, hogy nem találkoztunk, nem vagyok itt olyan régóta. Na és te mióta koptatod az iskola padjait, köveit, vagy akármit? |
| | | Bojidar Radomir
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 2:31 pm | |
| *Bojidar -ki tudja miért, de- érdeklődéssel van a fiú iránt. Talán mert épp az ő ellentéteként lehetni Ethant jellemezni. Látszik rajta, hogy szereti az életet, eléggé közvetlen, kicsit néha elkalandoznak gondolatai. Ezzel szemben Bojidar beszédjében, tartásában is megmutatkoznak a fegyelem, a kimértség. A hegyekben töltött gyermekkor örökre nyomot hagyott személyiségében.* -Én már idestova 4 éve itt tanulok. *Igen, már négy éve koptatja az iskola padait ezen a különleges helyen. A négy év alatt azonban jóformán csak a könyvek felett görnyedt, itt az ideje, hogy újra felfedezze a világot.* -Ha nem veszed tolakodásnak, megkérdezhetem, honnan érkeztél? Én itt, Bulgáriában születtem és a az északi térségből jöttem. Mint köztudott, oda elég nehéz eljutni, a táj zord és kegyetlen, és nem a vad környezet a legfőbb veszélye az arra utazónak-természetesen. *Osztja meg ezeket az információkat a fiúval, hiszen a neve alapján valamely idegen országból érkezhetett.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 2:43 pm | |
| *Elkalandoznak a gondolatai - vagy éppen a daimónjával beszélget. Bár igazából az is elkalandozás, de mégsem annyira, hiszen a témánál marad... csak éppen nem a fiúval tárgyalja azt meg. De hát így jár, akinek lélekdarabja van. Anélkül tud önmagával beszélget, hogy skizofréniával vádolnák. Az viszont tény, hogy különbözőek, ezt bizonyítja például Bojidar kéznyújtása, ami neki eszébe sem jutott volna. De ha a fiú így akarja, hát legyen, most valamiért nem érzett késztetést, hogy pacsiba vigye át a dolgot.* - Hm, az nem rossz. Akkor te tényleg ismerheted az itteni dolgokat. Majd beavathatsz néhány dologba, amit fontos tudnom, ha gondolod... Bár már van afféle... hát, segítségem. *Kicsit megvonja a vállát, magában elmerengve, minek kellene neveznie Christ. Még nem barát, de mégis ő van hozzá a legközelebb az iskolából... ráadásul túl sok bennük a közös, és... az első fajtársa, akivel életében találkozott. Ez azért alapból elég erős köteléket eredményez, legalábbis az ő nézőpontja szerint, és azzal jár, hogy nem nagyon száll le a fiú nyakáról. Pislog kettőt, mikor a fiú kérdez tőle, és ezzel visszatér a valóságba, mondhatni.* - Las Vegasból jöttem. Tudod, Nevada, Egyesült Államok, ilyenek. Nem annyira rossz hely egyébként, csak néha kicsit nagy a nyüzsgés. Nem éppen egy olyan kihalt hegyvidék. *Tessék, újabb különbség. Ezt nem jegyzi meg, csak tovább vigyorog, kicsit féloldalasan.* - És forgatsz valamilyen fegyvert, vagy csak a mágia? Csak a zord és kegyetlen táj miatt kérdezem, ahhoz valahogy úgy illik. |
| | | Bojidar Radomir
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 2:53 pm | |
| -Amerika, ez érdekes...*Persze ezt nem előítélettel mondja Radomir, hiszen ő nem szeret ítélkezni senki felett sem-mondjuk, hogy kívülről szereti szemlélni a dolgokat. Bár sokat olvasott a vízen túli földrészről, ő maga soha sem vágyott oda. Bár a hosszú utakhoz hozzászokott, a kultúrában fellelhető különbségekkel nem biztos, hogy meg tudna birkózni. A fiú egy burkolt megjegyzésén magában kicsit több ideig gondolkozik.* ~Vajon miféle segítsége akadhat neki. Nem úgy hangzott, mint egy közeli barát vagy ismerős, sokkal inkább valami ilyeneken felüli, túli...~ *Végül aztán a fiú utolsó mondata az, ami elszakítja őt ezen gondolatfonal továbbgördítésétől.* -Lehet, hogy illik, de én nem igazán kedvelem a harcművészeteket. Úgy gondolom nincs élesebb fegyver az emberi elménél. Kérdésedre egyenes választ adva: csak a pálca. A kérdésed alapján feltételezem, hogy te jobban elmélyedtél valamely harci eszköz használatának kiismerésében. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 3:12 pm | |
| - Érdekes? Nem mondanám. Nem tudom, mitől lenne érdekes. *Megvonja a vállát, miközben végre valahára leül a padra, de természetesen nem úgy, ahogy kéne, hanem a támlájára. Az erszényes ördög rosszallóan morog valamit franciául, miközben felugrik a lába mellé, de nem szól semmit, legalábbis hangosan és érthetően nem.* - Mondjuk mindegy, mert nem tudok vele mit kezdeni, hogy honnan jöttem. Ott születtem, és ennyi. Elég könnyedén hagytam ott, mikor úgy alakult, hogy el kellett jönnöm. *Rátámaszkodik a térdeire, összefűzi az ujjait, és türelmesen kivárja, amíg a fiú elgondolkozik. Nem tudja, mi jár amannak a fejében, de a saját gondolatait sem fogja maradéktanul megosztani.* - Áh, értem. Igaz, az elme valóban remek fegyver, pláne, ha az ember mondjuk még varázsolni is tud vele. *Felnevet kicsit, futólag végigsimítva az asztrál-mentál medálon, amit szintén elég jól tud használni. A megállapításra nem felel szóban, csak az oldalára csatolt tőrkardot veszi a kezébe. Nem adja oda a fiúnak, csak a tenyerére fekteti, hogy megmutassa.* |
| | | Bojidar Radomir
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 3:24 pm | |
| *Bojidar kicsit elmerengve hallgatja a fiút, míg az beszél tekintetét az egyik rózsabokron legelteti, ami ilyenkor még javában ontja magából a vérvörös virágokat, noha a nagy melegben sok levele már elszáradt. Amikor a fiú ujjai végigszántanak a különleges medálon, Bojidar szeme hosszabb ideig időzik el az ékszeren. Neki is van egy ilyen a pólója alatt, még két éve készítette. Ethan medálját igen finom munkának titulálja. Bojidar egyébként az asztrál-mentál medál melett még egy ötágú csillagot is hord a nyakában, hogy hitének bizonyítéka is a szíve közelében maradjon. Ám abban a pillanatban, mihelyt előkerül a fegyver Bojidar feszesebben ül a helyén, kicsit feljebb emeli a fejét, hogy jobban láthassa a tőrkardot.* - Mesélnél róla valamit? *Kérdi Ethant, hiszen ilyen tárggyal még nem találkozott. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 3:43 pm | |
| *Rózsák... Ő alig veszi észre őket. Persze a szeme sarkában érzékeli, hogy jé, vörös virágok, de igazából olyan szinten nem érdekelt bennük, hogy ez nem is annyira tudatosul benne. Mikor látja, hogy Bojidar tekintete elidőzik valahol, akkor követi a sajátjával, de csak egy pillantást vet a rózsákra, majd unalmasnak bélyegezve őket visszafordul a daimónjához. Gondolatban váltanak néhány mondatot, amit a másik fiú maximum csak abból sejthet, hogy az erszényes ördög ellenkezve felmorran, Ethan pedig a szemeit forgatja. Látja, hogy a fiú felfigyel, mikor előhúzza a fegyvert, de a kérdésre csak megvonja a vállát.* - Mit meséljek? Tőrkard. Viszonylag könnyű, kisebb mint egy kard, és elég éles, szóval vigyázz vele. Régóta forgatom, szóval azt hiszem, már elég jól megy. Igazából csak afféle hobbi, bár úgy hallottam, hogy itt harcra is kellhet majd. |
| | | Bojidar Radomir
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 29, 2011 3:51 pm | |
| *Bojidar a fegyver történetéről és anyagáról akart elsősorban hallani, de úgy látszik a fiúnak nem esett le a kérdés. Mindegy, ha nem akarja, nem erőlteti, és különben is több, mint valószínű, hogy csak az északi fiú az, aki mindennek a történetét akarja tudni, és csupán azt a kis feladatot tűzte ki célul, hogy annyi részt megismer a világból halála pillanatáig, amennyit csak akar.* -Igen, gondolom már jó régóta gyakorolhatod a forgatását, a megismerés nem egyik napról a másikra következik be. Ha pedig harcra kerülne sor, bizonyára hasznodra válik, no de kérdem én, mit ér egy éles penge, ha darab fával egész világokat dönthetsz romba. *Ezzel természetesen nem megsérteni akarta a fiút.* -Köszönöm az eltöltött kellemes perceket és remélem, hogy még találkozunk! *Köszön el a fiútól, hiszen bár még szeretne beszélgetni, mégis ezernyi apró dolga akad még. Majd sietős léptekkel a kúria felé veszi az irányt...*
A hozzászólást Bojidar Radomir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 01, 2011 10:42 am-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:09 pm | |
| *Egy szőke lány ücsörög a kúria bejárata előtt. Ma a szokásos "szakkörös összeállítását" viseli, ami pólóból, farmerből meg sportcipőből áll. Tudja, hogy ma később kezdődik a szakkör, de már friss levegőre vágyott. Na meg a fejét is elég rendesen ki kell szellőztetni.* ~ Válaszolt. Nem hiszem el, hogy válaszolt. Július. Bár már itt lenne! *Töpreng a lány. Maga előtt kavicsokat rugdal, miközben az eget bámulja. Szándékosan nem hozta el a rajzcuccait. Szakkörre azt nem hurcolja magával. Így ücsörög Tyline. Mert ki más lenne mint ő? Szóval így néz ki a fejéből. Kattog az agya rendesen. Már nem bír várni. Egyszerűen hiányolja a társaságot. Jöhetne erre valaki. Angi, Oliver, vagy esetleg ő is megérkezhetne már. Mindegy ki az csak olyan ember legyen, akivel tud beszélgetni. Bámulja a kék eget, de valójában a semmibe mered.* ~ Könyörgöm jöjjön erre valaki! *Kívánja a lány, bár még bőven van idő a szakkörig.* |
| | | Oliver Andrei Petrova
Hozzászólások száma : 44 Kaszt : Üzenőláda :
Hua Xiangfeng multija^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:17 pm | |
| *Első szakkörére készül. Fütyörészve érkezik az udvarra, ahol meglátja Tyline-t. Sejtette, hogy a lány itt lesz. Valahogy megérezte. Öltözéke nagyon hasonlít az unokatestvérééhez, csak persze fiús összeállításban. Keze a zsebében van, így lép oda Tylinehoz.*-Szia, hugi.*Köszön vigyorogva.*-Ha jól sejtem, akkor vársz valakire, igaz? vagyis csak vártál, mert megérkeztem.*Teszi hozzá nagyképűen, ahogy szokta.*-Nahát, összeöltöztünk. Még a szín is stimmel.*Jegyzi meg, mikor szemügyre vette unokatestvérét.*-Kíváncsi vagyok, hogy te olvasol-e a gondolataimban, vagy én a tiédben. Ha az utóbbi, akkor már mehetek is mentalistának.*Nyújtott nyelvet, majd nevetve nekidől egy fának. Tyline-nak meg remélhetőleg jobb kedve lesz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:26 pm | |
| *Teljesen elmerül a gondolataiban. Egy ismerős hang zökkentette ki. Oliver felé fordul.* -Nahát. Szia bátyus. Csak nem hiányoztam? *Nevet a lány, és feláll. Odamegy Oliverhez, és megpuszilja az arcát.* -Hááát. Az az igazság, hogy még mindig várok. De örülök, hogy itt vagy. Első szakkör? Akkor maradj a tapasztalt mögött. *Csipkelődik a lány.* -Nem rád vártam konkrétan, hanem másra. De valahogy csak elvisellek. *Felesel a szőkeség, majd végigméri Olivert.* -Véletlenül nem egy boltban vásároltunk? *Nevet fel a lány, mert tényleg ugyanúgy öltözködtek.* -Nos. Ha úgy vesszük én olvasok a gondolataidban, mert én bukkanok fel mindig ott ahol te vagy. Szóval a mentalistás dolog engem illet.* Kacsint a fiúra, majd ő is neki dől a fának. Tényleg jobb kedve lett, de akkor is hiánya van.* - Képzeld, idejön jön valaki tanulni. *Jön ki a lányból. Persze azt nem mondja, hogy a volt pasija, mert Oliver nem ismeri szóval lehetséges, hogy előre elítélné őt.* |
Hua Xiangfeng multija^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:40 pm | |
| *Na igen, a puszi... Ezt csak Tyline-nak hajlandó elnézni, másnak nem engedné.*-Hát, ami azt illeti...*Vakarja a fejét, mintha elgondolkozna.*-De igen, hiányoztál. Régen találkoztunk.*Mondja, kivételesen komolyan.*-Na persze, csak azért mondod, mert nem akarod bevallani, hogy én jobban hiányoztam, mint te nekem.*Vágja ki magát ebből a helyzetből is. Mindenre megvan a válasza.*-A tapasztalt mögött? Rendben van, remélem ez azt jelenti, hogy megvédesz, és nem kell majd semmit sem csinálnom.*Dobálja a pálcáját. Mintha nem is Tyline-nak beszélne. Persze erről szó sincs.*-Nem hiszem, hacsak az utóbbi időben nem jártál Angliában titokban.*Kacsint a lányra.*-Értem. Na nem baj, engem úgysem érdekelnek azok a dolgok.*Legyint egyet.*-Na, ki az?*Kérdezi kíváncsian.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:41 pm | |
| [Tyline, Oliver] *Egy hosszú ezüst szőke hajú leányzó szalad ki az erdőből, mögötte egy fossza lohol. A lány csak hangosan felnevet, amikor a daimon elkapja a bokáját, csoda hogy nem esik pofára... A lányon egyébként egy krémszínű ujjatlan ruha van, mely kellemesen emeli ki a lány karcsú alakját, mindenesetre minden nála van, ami kellhet egy programra. Pálca, fókuszok egy csipetnyi fahéj no meg persze egy kis tudás... A fossza megnyújtja a lépteit, majd nemes egyszerűséggel bevág a lány elé, mire az felsikkant és bumm elterül a földön. Susan kacagva mondja ki a daimon nevét, mire az rámászik, mostanában egyre több ilyen játékot játszanak egymással.... Mindenesetre a csajszi szépen lassan feltápászkodik, majd az ott lévők felé indul meg. Megigazítja a hajában lévő virágokat, majd úgy lép közelebb a többiekhez.* -Hogy is hívták az a libát, Lianne? *Kérdezi a lány Darwintól, ám az ott lévők is érthetik.* -Sziasztok, Susan vagyok. *Mondja a lány egy szép mosollyal az arcán. Oh, és nem mellesleg véla a hölgyemény...*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:50 pm | |
| [Susan, Oliver]
*Tyline tudja, hogy Oliver mennyire gyűlöli, ha megpuszilja, de a lány imádja bosszantani.* - Tudtam én, hogy engem kerestél. *Vigyorog a lány, majd ismét az eget kezdi bámulni.* -Te? Hiányozni nekem? Soha. *Nevet a lány, majd egy pillanatra elkomorodik.* -Nagyon is tévedsz. Nem foglak megvédeni. Csak azért mondtam, hogy ne feltűnősködj. Pedig mostanában az a szokásoddá vált. *Piszkálja tovább az unokatestvérét. Figyeli ahogyan Oliver dobálja a pálcáját, majd ellöki magát hogy a levegőben elkapja a pálcát. Ekkor érkezik meg Susan. Homlok ráncolva figyeli a daimont.* Szia. Liannét mondtál? Ismered azt a zakkant csajt? *Kérdi a vélától, majd Olivernek válaszolgat.* -Na azt gondoltam. Csak egy francia ismerős. *Vigyorog a lány. Többet az idegen előtt nem szándékozik mondani.* -Tyline Blanchard. Ő mellettem Oliver Andrei Petrova az unokatestvérem. *Mutatkozik be a lány, és mutatja be az unokatesóját is.* -Gyülekezünk. |
| | | Molly Grozda
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 302 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:51 pm | |
| ~ Találkozó az udvaron... ~ *Visszhangzik a lányban amit olvasott a naptárában, miközben kicsit nagyon elszontyolodva sétálgat Triával az oldalán. Kicsit megrázta a hír, hogy a másik macskát elütötte egy autó, amikor kimerészkedett az útra. Pedig azt a macskát mindig szenyózta, nyominak hívta, de a dorombolásával és kedvességével úgy belopta a szívébe magát, hogy néhány órás sírás tudta csak megnyugtatni. A daimonnak nem különb megrázó volt, hiszen lehet, hogy ő nem pusztán állat, de még is mellette nőtt fel egy "fajtársa", hogyha lehet így mondani macska-daimonnál és sima macskánál. Kicsit sóhajtozik még a leányzó, bágyadtan figyelget, miközben befut az udvarra, illetve bevánszorog. Fekete halálfejes pulóverben van, farmerban és edzőcipőben, nincs semmi furcsa, sem érdekes rajta. Egy dagadt, kicsit szomorkás tekintetű lány, szürke, teknőcmintás daimonnal. Leül az egyik padra, és onnan nézi a többieket, de most nem szólít meg senkit. | |
| | | Ademia Cyrtulos
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 32 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a lightskyblue.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:52 pm | |
| *Könnyű, de mégis határozott léptek, szinte suhan a levegőben, ám mégis látszik rajta, hogy kemény fából faragták. A kúria felől érkezik. A vacsi már meg volt, készen áll a mai kis kalandra. Legalábbis úgy hallotta, hogy ezek a szakkörök általában eseménydúsak szoktak lenni. Talán lesz lehetőség arra is, hogy az igazság nevében megtegye, amit meg kell tenni. A már itt lévőknek biccent az inkvizítor lány. Ruházata most is lenge, selyem szerű anyagból áll, világos kék színben. Hercegkisasszonynak hat, ám az övére erősített tőrök és dobócsillagok, no meg a hátán lévő katana mégis megbontják ezt az összhatást. Végigpillant a már összegyűlt kis társaságon. Fegyvert alig lát valakinél, ezek szerint mindenki a mágiát részesíti előnyben? Vajon mihez kezdenek akkor, ha nincs lehetőségük varázsolni? Botor dolog csupán egy tudásra kihegyezni magunkat, úgy hallotta, hogy a szakvezetők veszte is ez lett....* | |
Hua Xiangfeng multija^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 3:58 pm | |
| [Susan, Tyline]
-Ó, persze... Azért örülsz ennyire? Máris jobb kedved van.*Tette karba a kezét. Nem adja fel.*-Miért nem? Nem vagyok jó unokatestér, egy szeretetre méltó bátypótló?*Kérdezi már szinte nevetve. Annyira tetszik neki saját poénja.*-Nem szoktam feltűnősködni.*Jelenti ki, de persze mindenki tudja, hogy nem igaz. Tyline egyszercsak elveszi a pálcáját.*-Hééé, add vissza!*Kiált rá a lányra. Ám ekkor megérkezik Susan. Azt látja, hogy a lány kivételesen szép. De ekkor észreveszi a daimont, és kissé elsötétül az arca. Majd megint Susanre néz, és vissza a daimonra. Ez egy ideig még így megy, majd abbahagyja. Meggyőzte magát, hogy ez nem olyan daimon, mint az átlagosok.*-Szia. Én... Kösz Tyline, magamtól is be tudok mutatkozni.*Jegyzi meg sértődötten.*-Visszaadnád a pálcámat?*Sürgeti Tyline-t, mert lassan kezdődik a szakkör. A többi érkezőnek biccent.* | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 4:00 pm | |
| *A várószobákból egyenesen az udvarra siet a mi kicsi Susanunk. Csupán egy sárga póló és egy barna szoknya van rajta. És a szokásos cipôje van rajta, a haja kiengedve. Susan köszön az embereknek majd megáll valahol.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 4:02 pm | |
| *Haját egy szoros kontyba csavarva, hosszú farmerben, szandiban mezítláb, és egy fehér ujjatlanban jelenik meg az udvaron a naxis szőke főprefi lány. Vállán átvetve a táskája, amiben, az előző szakkörből tanulva első sorban pulcsi van, aztán katana (tértágított táska...), pálca, és különféle bájitalok, plusz a személyes holmijai, amiket nem részleteznék. Egyetlen ékszert visel, a gyűrűjét... Határozott léptekkel érkezik, de nem megy oda senkihez, csupán oldalt megáll, és vár. Integet Susannak, meg annak, akit még ismer, de amúgy csupán megáll valahol, és ölbetett kézzel várakozik.* |
| | | Camryn Lilleyman Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 474 Kaszt : Üzenőláda : Alvin és a mókusok - Illúzió <3
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 4:03 pm | |
| *A szél egyre erősebben fúj, és úgy tűnik, hogy a tanárnő csak nem akar megjelenni semerre sem... Azonban egészen szép kis szélvihar kerekedik, és ha a diákok az erdő felé pillantanak, észrevehetik a különös, rózsaszín fénypászmát, ami feléjük süvít. Olyan, mint egy hullócsillag, és mégsem olyan, mint egy hullócsillag. Amikor közelebb ér, végre kivehető belőle, hogy rózsaszín és fehér lángok között az aprócska tanárnő süvít feléjük daimonja, a hatalmas, fekete jaguár hátán. Amikor az udvar széléhez érnek, szó szerint becsapódnak a talajba, kisebb krátert hagyva maguk után. Camryn elhelyezkedik Dodger hátán - tudniillik az egész nő nincs másfél méter és 40 kiló - , és így lépdelnek a diákokhoz. A nő leszáll másik felének hátáról, lesöpri magáról a csillámport, beterítve ezzel a diákokat, majd összecsapja vattacukor illatú tenyereit, és elmosolyodik.* - Üdvözlök mindenkit ezen a csütörtöki estén! Örülök, hogy itt vagytok, de most nem mondok többet, mert negyed hétre várnak minket a galangok meg a gilingek idegenvezetéssel, és nem szeretik, ha késünk, szóval induljunk is! *Kiált fel vidáman, miközben a nem létező órájára pillant. Csettint a nyelvével, és egy apró hajócska jelenik meg a levegőben.* - Mindenki szálljon fel, és lesz egy nagy ajtó a kormány mögött. Oda tessék bemenni, én a végén követlek titeket! *Rikkant fel vidáman, és feltessékeli az összes gyerkőcöt a hajóra.*
//Kövi HSZ. mehet a Bolondok országába, amit mindjárt létrehozok : )// | |
| | | Maria Thekla
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com Hozzászólások száma : 166 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 30, 2011 4:37 pm | |
| *Ria sétál erre,mert úgy látta,hogy szakkör van.Csak user késett,mert most tudott géphez ülni.azán sétálgat,és megpillantja Tylinet.Odaint neki,és velük tart,bárhova is mennek.Egyébként egy térdnadrág van rajta,szép barna,és egy póló.Nála tőrei,íja is,meg a pálca.Felszáll a hajóra,és indul a többiekkel...* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |