Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:02 pm | |
| *Jack is megérkezik az udvarra, részben menekülve, nehogy Alexej megtalálja azzal a rengeteg adag homokkal, amivel eddig is fenyegette őt. Ocelotja mellette sétálgat, denevéres jelvénye mellett egy igazi kisállat is heylet foglal, Dhahmir, aki innen figyelgeti a különböző embereket. Jack, mikor emglátja a kisebb adagnyi tömeget, emgtorpan, és elnéz ocelotjára, aki beleszagol a levegőbe.* -Kövess.. *a fiú csak biccent, majd, pár emberen átvágva, párat kikerülve, ismerősöknek köszönve sikeresen eljut egészen Curtig.* -Nocsak, nocsak, hát kit látnak errefelé szemeim? Tanulgatsz a hangszeren, vagy ő tanít? *kérdezi halovány mosollyal, miközben a fiút figyeli, emg a hangszert, majd hideg tekintetét a többiekre emeli. Odron közben gyanakvóan figyeli a kisebb tömeget.* -Amúgy Jack Darkfield, aki nem ismerne. *mutatkozik be röviden, látva pár ismeretlen arcot is.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:03 pm | |
| *Ádám érkezik az udvarra és körülnéz meglátja Janit és odamegy hozzá* -Szia nem gond ha leülök?*és várja a választ* |
| | | Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:03 pm | |
| *Nicol látja, hogy egyre több emberke érkezik meg. Akik közül nem nagyon ismer senkit. Később eszébe jut, hogy ma lesz egy kirándulás. Pedig tegnap még eszében is volt, de mára elfelejtette. Pedig nem nagyon szokott elfelejteni dolgokat. Mikor Ash kérdezi, hogy nem e mennek Nicol válaszol is.* -Szerintem mennyünk. Nekem úgy sincs semmi dolgom és kedvem is van hozzá. *Mondja kicsit vidámabban Nicol* | |
| | | Gary Shazzox Diák
Hozzászólások száma : 144 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:05 pm | |
| *János észreveszi ádámot ahogy jön felé.*-Szia persze üj csak le.*Mondja.* | |
| | | Jozef Bomontov
Hozzászólások száma : 115 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:05 pm | |
| *Az udvaron ácsorgó, illetve egyéb módon várakozó diákok irányába lépdel a méretes vadőr. Arcán a megszokott barátságos mosoly, habár a kellő komolyságnak helyet adva, hisz azért egy ilyen kirándulás rendes felügyeletet igényel.* -Szép napot! Remélem felkészültek. Mai utunk nem közelebb, mint egy Romániai mocsárba visz. Elsőszámú célpontunk, amit megfigyelünk ma árnyak, elsősorban az árnyparipa, legalábbis a legendák e néven említik ezt az állatot. Egy példánya még az itteni mocsárban is megtalálható, de majd még mesélek róla. Kérem fogják meg ezt a cipőt, két perc múlva indulunk. *Adja ki az utasítást, és egy eléggé elnyűtt bakancsot tart a diákok felé, lehetőleg úgy, hogy mindenki hozzáférjen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:06 pm | |
| *Ádám hallja a választ és leül maj várja Jozef Bomontovot a vadőrt mikor Jozef megérkezik megfogja és várja a többieket*
A hozzászólást Sziksz Ádám összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 06, 2008 4:08 pm-kor. |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:07 pm | |
| *Tiara lépked az udvarra majd körbenéz.Arca szokásosan komoly és kicsit meggyötört de nem foglalkozik vele.Végignéz az embereken majd csendben leül egy padra és a földet kezdi nézegetni* | |
| | | Gary Shazzox Diák
Hozzászólások száma : 144 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:08 pm | |
| *János elidul a bakancs felé majd megfogja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:11 pm | |
| Á tényleg, most már tudom miért volt bennem, hogy az udvarra kell jönnöm *Jegyzi meg, mikor mindenki már arra utal, hogy innen indulnak* Persze hogy jövök én is, ki nem hagynám. Viszont akkor el kellene cuccolni *És hamar el is teszi a gitárját, hiszen már nem sok idejük van* Szia Jack, nos, csak egy nagyon kicsit próbálkoztam, hátha ellesek valamit Leilától. És igen, agitár is segít kicsit *Mosolyog bátran Jackre, bár nem mintha olyan nagyon jó barátok lennének, de már nem ellenszenves neki a srác. Biccent még mnden érkezőnek, de nem mutatkozik be egyesével mindenkinek. Majd mikor Jozef megjelenik, és utasít, hát közelebb indul a bakancshoz, s hívja Leilát is* Gyere gyere, nem szeretnék itt maradni *Mondja mosolyogva, s aztán ő maga biztos, hogy a bakancsra tapad, ha csak egy ujjal is* |
| | | Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| *A szőke szépség integet mindenkinek, akit ismer, jócskán lát még itt elsősöket, nem mindenkinek sikerült a vizsga. Egy csókolommal köszönti Jozefet, majd közelebb lép, kinyújtja a kacsóját, és megfogja a bakancsot, amiről feltételezi, hogy zsupszkulcs. Romániában még nem járt, de azért annyira nincs messze. Mocsár? Biztos izgalmas lesz, már előre örvendezik.* | |
| | | Peter Krumholtz Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 355 Kaszt :
| *Mikor látja, hogy a vadőr érkezik elrugaszkodik a fától, melynek eddig támaszkodott és a vadőr felé veszi útját. Első azok között aki odamegy hozzá. Figyelmesen hallgatja, hogy mi lesz a program. érdekes, de valahogy nem jött tőle lázba. igaz ő nem sok mindentől jön. Útjuk Romániába viszi őket, ahol egy olyan lénnyel ismerkednek meg, melyről eddig nem is hallott. Majd elválik milyen lesz. A vadőr kérésére, hozzáér a zsupszkulcshoz. Nem sokára indulnak, addig kicsit arrébb ál, hogy más is hozzáférjen. Szép számmal jelentek meg a diákok. Kivételesen sokan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:12 pm | |
| *Lee látja hogy egész pofás förgeteg gyűlt össze. Végre megérkezik a várva várt vadőr. Érdekes dolgokat mesél ami rögtön felkelti a fiú érdeklődését. Közelebb megy a vadőrhöz majd kinyújtja a karját és megfogja a bakancsot*~Induljunk hát~*Gondolja magában izgatottan* |
| | | Jozef Bomontov
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:13 pm | |
| //Annyit megjegyeznék, hogy az egy soros hsz-ektől kíméljetek, azokat semmilyen történés esetén nem fogom figyelembe venni, lévén ez egy szerepjátékos óra lesz. A testi épségét pedig irreális játéknál egyik karakternek sem garantálom.// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:14 pm | |
| *Megpillantja a vadőrt, majd megfogja ő is a zsupszkulcsot, majd kiváncsian várja, hogy milyen is lesz a kaland. *~Biztos érdekes lesz..Hm. Romániában még nem jártam..biztos szép hely.~*gondolja magában , miközben várja az indulást. Látja, hogy egyre többen érkeznek meg az udvarra, hogy kirándulhassanak egy jót.*
A hozzászólást Erdős Katalin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 06, 2008 4:16 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:14 pm | |
| * Ash mosolyog, habár nincs ennek megfelelően öltőzve, de attól még belemegy.* - Akkor ez megbeszélve. *Mondja mosolyogva. Majd érkezik a vadőr. Köszön szépen, majd végighallgatja, hogy mi lesz a kiránduláson. Majd miután Jozeff szól nekik, oda megy a bakancshoz és megfogja azt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:15 pm | |
| *Leila észreveszi ,hogy jön egy neki nem szimpatikus fiú. Ahogy a nevéből megtudja Jack.* ~Mit képzel? Mért Ő tud talán gitározni?Nem hiszem!~ *Ő is elpakolja a gitárt.Utána jön a vadőr és hallgatja a beszámolot ,majd Ő is bakancshoz siet. Megfogja az egyik kezével.És várja ,hogy elérjenek a mocsárhoz.* ~Tényleg nagyon jó mókának tűnik! És nagyon is örülök ,hogy Curtis is jön,bár még csak most ismertem meg nagyon jó bvarátomnak tekintem őt.~ |
| | | Jozef Bomontov
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:15 pm | |
| //A következő hsz A szigeten túl témakörön belül Romániába menjen.// | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:17 pm | |
| *Jack csak halványan somolyog Curt szavaira.* -Örömmel hallom, hogy fejlődsz. Annyi bizonyos, hogy a gitár segít, ha hagyod neki. Aztán csak óvatosan. *mondja továbbra is halovány mosollyal. Annyi bizonyos, hogy nem éppen ouszipajtások a fiúval, de azért még remekül elvannak néha. Najó, maradjunk annyiban, hogy nem utálják egymást, és vannak közös érdekeik, és ismerőseik is. Aztán meghallja, hogy Jozef megérkezett.* -Árnyparipa.. én vagyok műveletlen, vagy tényleg túl legendás..? *töpreng el magában, miközben fél szemmel még a kisebb társaságot nézi, majd úgy dönt, közelebb megy Jozef-hez, aztán megérinti a bakancsot. ocelotja természetesen határozott mozdulattal ugrik fel Jack nyakába, és erős karmaival megkapaszkodik.* ~Ehh. óvatosabban..~ -Jónapot! *köszön azért Jozefnek is, miután kissé felszisszent ocelotja karmaitól. Az egy kicsit helyezkedik, majd végül nyugton marad.* | |
| | | Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 4:20 pm | |
| *Nicol is illedelmesen köszön Jozefnek. Majd mikor azt mondja, hogy érintsük meg a bakancsot Nicol is odalépked és megérinti. Majd kíváncsian várja, hogy hova fognak kerülni és hogy most mennyire fogja bírni ezt a fajta utazást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 5:54 pm | |
| *Ádám miután megérkezik az udvarra és baglya és prérikutyája társaságában elindul a réti héja hálóba* |
| | | Gabriella Collie Diák
Főkarakter : virag__10@windowslive.com Hozzászólások száma : 241 Kaszt : Üzenőláda : http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 07, 2008 6:10 pm | |
| *Anna érkezik a Nezabar udvarára egy elég rázós út után, amit Jozef Bomontov, a vadőr repülő járművén tett meg. Leteszi a bőröndjeit, majd egy hosszú sóhajtással kifújja magát. Táskáit odavonszolja egy padhoz, majd leül rá, éselkezdi lóbálni a lábát. Beletúr hosszú fekete hajába, és elkezdi bambulni a földet. Sötétkék szoknya és egy színárnyalattal világosabb póló van rajta. Oda se figyel rá, ki mit csinál körülötte, most csak alig hallhatóan szuszog, és pihen a hosszú út után.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 07, 2008 6:18 pm | |
| *Egy kobold lány tűnik fel az udvaron, a kúria felől lopodzva. Kezében a rajztáblája, egy ceruza, és persze papírlap. Övén egy kis tekercs van összetekerve, meg persze öt aprócska szütyő telis tele kacatokkal, de persze fontos dolgokkal is. A kicsi termetű lányka össz magasságával nem éri el az egy métert se, szeme piszkos zöld, s haja egyre vörösebb barna színű. Arcán közelebbről látni a halványacska szeplőket, s pisze orrocskáján. Nagy valószínűséggel épp rajzolni indult volna a lány, de mikor meglátja az új lányt, egyes egyedül, természetesen lemondd róla. Pólója és nadrágja ugyanolyan zöld színű, haja fel van fogva magas lófarokba. Az egyszerű szabású felsőn szépen megcsillan két jelvénye, a főprefektusi és a szakjának jelvénye is. Rövidke lábaival odaszökdell a lányhoz, már amennyire lehet egy hatalmas rajztáblával ilyen gyermeteg külsejű lénynek ugrándozni.* - Szia! *Köszön rá vékony, de kedvesen csengő hangon. Végignéz a lányon, csupán, hogy lássa kivel is van dolga, majd egy mosollyal bemutatkozik.* - Rosetta Waylan, Eramires Főprefektus. Segíthetek valamiben? Úgy látom még nem vagy beosztva... Jól gondolom? *Kérdezget tovább a beszédes kis lányka, majd egy kicsit hagyja szusszanni a lányt és válaszolni a rengeteg kérdésre.* | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 07, 2008 6:20 pm | |
| *Egy lány érkezik éppen, mint mindig most is vidám, hosszú haja csak úgy lebeg utána, ahogy könnyedén fut az egyik padhoz, hol épp két llányt pillant meg.* -Sziasztok! Mit csináltok itt? Én Aravis Anton vagyok, még új itt.- *szólítja meg a lányokat. Reméli szóba állnak vele.* | |
| | | Gabriella Collie Diák
Főkarakter : virag__10@windowslive.com Hozzászólások száma : 241 Kaszt : Üzenőláda : http://www.cicaklub.hupont.hu/ Nézd meg eléggé rossz, de én csináltam
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 07, 2008 6:33 pm | |
| *Anna meglátja a hozzá közeledő koboldlányt, és egy "Szia!"-val köszön is neki.*-Szia, é npedig Anna Boyka, szintén Eramires. Igen, még nem vagyok beosztva. Ha esetleg beosztanál egy kényelmes szobába... Na szóval, azt nagyon megköszönném.-*Mondja, miközben a végénél elmosolyodik. ÉSzre sem veszi a felé közeledő másik lányt, csak amikor az hozzászól.*-Szia, én Anna Boyka vagyok.-*Köszön, majd visszapillant Rosettára, s várja mit mond a lány.* | |
| | | Aravis Anton Diák
Főkarakter : mint az e-mail Hozzászólások száma : 1601 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 07, 2008 6:41 pm | |
| *Aravis rögtön válaszol Annának* - Örülök, hogy megismerhetlek, ha jól hallom új vagy. Én deridionos diák vagyok.- *mondja büszkén. Végig mérve a lányt. -Remélem még nem mész- *Majd kacéran odapillant Rosettára* - Ugye még ráér az szoba?- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |