Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:42 pm | |
| -Vannak az embernek olyan dolgai amitől nem lehet eltántorítani, ez lehet egy tárgy is így vagyok én a pálcámmal. Már születésemre készült azóta is magamnál tartom, velem eggyütt nőtt fel*mondja nevetve majd kicsit elkomolyodik látja hogy érkezett még egy lány kezet fog vele majd megrázza a fejét*-Nem dehogy zavarsz*mondja mosolyogva*-Én például csak levegőzni jöttem ki*-A nevem Tony Cascada. Naxeldir*mondja majd kérdő pillantást vet rá*-Deridion-os vagy igaz? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:46 pm | |
| * Furcsamód nem tartja szokatlannak, hogy a fiúk csak úgy szimplán kezet fognak vele, mintha már megszokta volna. Sajnos néha elfelejti a nemek közti különbséget, és még a lányoknak is kezet nyújt, de amióta kapott pár furcsálló pillantást megpróbál odafigyelni erre. * - Igen, Deridionos. * Erre a két szóra büszkén húzza ki magát. Mindig is boldog volt, hogy Deridionos lehet. Egy pillanatig találkozik a tekintete Takeshiével, de a lány azon nyomban elfordítja, és akaratlanul is az oldalára néz, ahol bizony egy apró tok fityeg. Persze, hogy tágító bűbájjal van kezelve, de kicsit le is van kicsinyítve, hogy ne legyen olyan feltűnő. * |
| | | Takeshi Shinobu Diák
Hozzászólások száma : 826 Kaszt : Üzenőláda : Kevés időm van játszani
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:49 pm | |
| * Takeshinek felcsillan a szeme. * - Deridionos? És van kedved velem edzeni? Akár párbajozni is. Szükségem van edzőtársra hogy fejlődjek. Tony lesz a bíró. De ha nincs kedved, az se baj. * visszafekszik, előveszi a pálcáját, majd ez ég felé tartja. * - LACARNUM! * és hatalmas tűzcsóva indul az égnek. Nem esik baja senkinek. * | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:55 pm | |
| *Aalinak az útja most furcsamód a tölgyesből a udvarra vezetett. A kastélyba akart visszaindulni, de ahogy észrevette, hogy kint valami harcos dolog készülődik, inkább odarohant. Takeshit, Nikolinát, és egy teljesen ismeretlen fiút lát. Takeshi és Nikolina éppen párbajra készülődik, ezért, mielőtt elkezdik, inkább ő is odajön nézni. Nem ért a harchoz, csak egy picit tud vívni, de azt sem próbálná ki sosem védőruha nélkül. Ezért most is csak nézőként jön ide, hogy bámulja az eseményeket,és ne legyen egyedül.* -Sziasztok! Aali White vagyok, Allidon. *Mondja mosolyogva.* -Aham...Ti most párbajozni készültök? *Kérdi a két Deridionostól, miközben alaposabban megszemléli őket. Takeshivel a képtárban találkozott futólag, Nikolinával már régóta ismerősök. Már csak Tonyt nem ismeri. De ekkor észrevesz egy lányt, aki a tölgyesbe indul éppen sétálni.* -Bocs, én azt hsizem visszamegyek a tölgyesbe. Sziasztok! *Azzal elrohan.*
A hozzászólást Aali White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 18, 2008 12:57 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:55 pm | |
| *Megrázza a fejét*~Takeshi Takeshi, ezt a srácot ki kéne találni, ki kéne nevezni a Nezabar Rambójának,~*gondolja és a saját gondolataitól kicsit el is neveti magát, nem gúnyból csak most magán vihog*-Bocs csak veled akárhányszor találkozok edzeni akarsz*mondja mosoylogva majd a lány felé fordul, látja hogy büszke rá de valahogy meg van róla győződve hogy az összes Deridionos fegyver mániás ez ezen a lányon is látszik így inkább nem szól semmit ő már csak megmarad a sötét varázslatoknál és az átkoknál*-HÁt nem tudom hogy jó bíró lennék e ahhoz kicsit fáradt vagyok de nézőközönségnek jó *mondja , majd észre veszi a másik lányt is*-Üdv Tony Cascada*mondja mosoylogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:00 pm | |
| * Alaposan végigméri Takeshit, nem is próbálja leplezni ezt a cselekvését, majd megszólal. *- Nem szoktam csak úgy mindenkivel leállni párbajozni. * Jegyzi meg talán kissé bunkón, és visszautasítóan, de ténynek tény , hogy Nikolt nem abból a fából faragták, aki minden Deridionossal párbajozik egyet, aki megkéri, ám...amit a srác szemében látott...Az kissé elbizonytalanító. Sem igenlő választ nem adott, de nem is mondott rá nemet, a fiú majd levonja a saját következtetéseit. * - Szia Aali. * Köszön neki, de csak egy pillanatra veszi le a szemét Takeshiről, utána újra visszapillant rá .* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:03 pm | |
| * A fiú komoly arccal a lányra néz, majd látja a cicás lányt. * - Szia Aali, Takeshi vagyok, már találkoztunk. *vissza a lányra. * - Én sem szoktam mindenkivel párbajozni, lányokkal meg végképp nem, de a te esetedben kivételt tettem volna. De nem baj, talán mégse lenne jó ötlet. * az égre tekint. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:22 pm | |
| *Felrakja a lábát a padra majd hátra dönti a fejét, közbe az eget nézi*-Nektek mindenetek a párbaly?*kérdezi nevetve*-Bár mondjuk a szakotok elég sok ilyet nevel ki biztosan jó is de én inkább örülök hogy Naxeldires lehetek az valahogy közelebb áll hozzám*mondja közbe lassan vissza dönti a fejét*-BÁr mindkét szaknak megvannak az előnyei, nálatok lesz Auror képzés igaz? vagy valami ilyesmi azt fel akarom venni*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:23 pm | |
| - Nem szeretek mások előtt párbajozni. Nem azért, mert nem akarom, hogy bárki lássa, hogy esetleg veszítek, az nem érdekel, minden jó harcos veszített párszor. De a harci technikáim az enyémek, és nem szeretem másoknak megmutatni. Ezért nem szoktam párbajozni, csak úgy. De edzeni szívesen edzek bárkivel, aki bírja a tempót, és nem nyafog minden lépésnél. * Miközben beszél le sem veszi róla a tekintetét, és az a legfurcsább benne, hogy nagy barna parázsló szemeivel alig pislog.* - Nem, nekem nem mindenem a párbaj, inkább a harc. De érdekel az aurormágia is, igen, jól tudod az a mi szakunkon lesz.Nade nekem mennem kell most. Sziasztok! * Szól, majd elrohan. * |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:25 pm | |
| * Takeshi magabiztos tekintetével nézi a lányt. * - Nekem sem a párbaj a lényeg, hanem a harc. És bírom a tempót. Kiváncsi vagyok a képességeidre. ÉS minden harcból tanul az ember. Nem igaz? * a kérdésére nem kappott válasz, mert a lány elrohant. * - Szia. *sóhajt, majd tovább nézi az eget. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:30 pm | |
| *ELmsolyodik*-Értem én*mondja mosoylogva*-Amúgy meg igaz így tanul az ember a legtöbbet a gyakorlatba*mondja mosoylogva majd lassan feláll*-Azt hiszem nekem is mennem kell*mondja közbe biccent a távvozónak majd maga is a saját dolgára indul* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 1:33 pm | |
| * További szép napot! * mondja neki a fiú. Nézi tovább az eget, s elmélkedik. * ~ egyre jobbnak kell lennem. És jobb is leszek ~ *felkel, és elhagyja az udvart. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 2:36 pm | |
| *Alexje jellenik meg az udvaron egy kis levegőzésre velem van a kis plüsmaci amit ugye Nellonban kapot ajándékba valahogy le üll azegyik padra és el merend. A tegnap előti napon.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 2:41 pm | |
| *Tasha lépked az udvarra kecses léptekkel, tegnapihoz hasonló ruhájában: fekete szoknya, narancssárga fűző. Talárja is narancssárga, szandálja viszont fekete. Kezével szórakozottan a pálcájával játszadozik. Ide-oda csavargatja ujjai körül, kész bűvészmutatvány. Élvezi a napsütést, mosolyogva tekint fel az égre, amikor meglátja (persze nem az égen) Alexejt. Lassan odalép hozzá, és megszólítja* -Szia! Alexej, nem igaz? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 2:45 pm | |
| -De éppen ő vagyok.*Mosolyog a lányra.*-Te meg Tasha vagy ha emlékezetem nem csal.Mi járatban erre?*Kérdezi a lányt közben arébb mászik a padon hogya lányak van kedve le ülhet oda.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 2:48 pm | |
| *Tasha elmosolyodik, habár csak halványan. Leül a felkínált helyre, majd válaszol* -Semmi különös, csak kihívott a természetbe a szép idő... És te? Mit csinálsz erre felé? *Kérdőn a fiúra pillant, közben továbbra is a pálcájával játszik* ~Rég nem láttam Arabellát...~ *kissé elmereng, majd szinte már szigorúan a fiúra néz, és megszólal* -Hogy van Arabella? Rég nem láttam. *majd mikor rájön, hogy hogy nézett gyorsan visszavált a kedves, mosolygós arcára* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 2:52 pm | |
| -Én csak meg sétáltatam a macimat.*meg mutaja a másik odalán üdögélo egydet.*-Jó de miért nézel igy rám én tehetek róla? Amugy jól van szal nem kell agódnod~legalábiss remélem.~*Mosolyog a lányra továbbra is.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 2:58 pm | |
| -A...Micsodádat? Macidat? *felhúzza a szemöldökét, és megtekinti a plüssmacit* -Ömm...Bocsi, csak így sikerült néznem, volt már jobb is a kedvem. *kis szünetet tart majd folytatja* -Mondjuk most még nem is olyan rossz. Szép idő van...! *rámosolyog a fiúra* ~Mi ez a maciőrület...? Remélem nem skizofrén... Habár nem hiszem... Hiszen amikor a múltkor találkoztunk, még teljesen normális volt.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:02 pm | |
| -Igen, de ez nem közönséges maci a várázsló faluban kaptam és vázslat van benne tud mozogni is nézd. Oda ordul a macihoz.*-Na drága öreg medéven mutas valamit enne ka néninek.*A maci lee szál a padrol és oda megy a lányhoz.*-LÁtod mondtam.*SZól diadalamasan Alexej.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:05 pm | |
| -Ó. *csak ennyit mond, és inkább az eget kémleli, hogy ne lássa a fiú az árulkodó szemét* ~Ó, bizony... Talán mégiscsak...?~ *majd lenéz, és látja, hogy lekászálódik a maci a padról, és odajön hozzá.* ~Ha már így, hát legyen így...~ *gondolja, majd rámosolyog a macira, és kezét nyújtja* -Tasha vagyok. *majd a fiúra néz, kisimult arcvonásokkal* -Már azt hittem hogy... Csak hülyéskedsz. Aranyos maci. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:12 pm | |
| -Amugy szokásom, de nem mindig. Amugy köszike.*vigyorog a lányra nagyban.közben a medve meg vissza ült az eredeti helyére. Alex el kedi simogatni a medve fejét.*-Amugy miért kell neked Bella ha már itt tartunk?*kérdezi viccesen a lánytól .* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:17 pm | |
| *Tasha mosolyogva figyeli az apró varázslény mozgását, majd amikor a fiú megszólal, újra rátekint* -Arabella? Hát nem tudom, csak már ezer éve nem láttam, és gondoltam egyszer beszélgethetnénk... ~Tényleg, minek "kell" nekem Bella?~ *magában megvonja a vállát* ~Halvány lila gőzöm nincs... Na jó... Most már én kezdek kicsit skizofrén hajlamokat mutatni...~ *elmosolyodik, majd a fiúra tekint* -És... Hogy állsz a vizsgákkal? Megvan már mind? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:19 pm | |
| -Rá érnek még azzok nem kell törnöm magam.*Legyint a fiu.*-ezer éve nem beszélhetetet hiszen Bella még csak tizenégyéves te meg nem is tudom. TE hogy álsza vizsgákal? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:22 pm | |
| -Haha, nagyon vicces. *elhúzza a száját* -Megvagyok vele, köszi szépen. *kissé virgoncan összehúzza a szemét, majd elmosolyodik* -Még várok egy gyakorlatimnak az eredményét, és még hátravan... 3 dolog. Úgy emlékszem két essze, és egy gyakorlat. LLI, és SVH. *közben elteszi a pálcáját a talárjába, majd ölébe ejti a kezét* -Egyébként honnan van a macid? És mit tud még...? Mármint... Egyáltalán milyen ...Varázslény ez? Még soha nem láttam ehhez hasonlót. *mondja, majd felváltva tekint a macira, és Alexejre* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:29 pm | |
| -Hát az tök jó. Amugy Nellonban kaptma ott volt egy ilyen nyár indito falu cuccos és ott kaptam neg a macit,még nem tudom hogy tudna mást de szeritem tök vicces.*Itt mosolyogva nézi a macira.*-Szeritem varázserővvel van fel töltve de nem tudom.*vonja vállát.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |