Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:32 pm | |
| *Tasha végighallgatja a fiút, majd az órájára néz* -Ajaj, már ennyit az idő? Bocsi, de nekem mennem kell. *mondja, majd feláll, megsimogatja a maci fejét, mond még egy Sziát Alexejnek,majd elrohan a kúria irányába, közben gyakran fel-felnézve az égre* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:43 pm | |
| -Látod ennyi na remélem ma találkozunk Bellával.*A maci akinek neve még nincs mintha csak igazat adna az apjánakés nagyot bólint a padon ülve kivül álnoka elég fura lehet eza kép.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:46 pm | |
| *Bella és Leonidas lép ki a kúria ajtaján. Tegnap este is sokat sétálgatott, és ez ma sincs másképp* ~Jó lenne pár napra haza utazni~ *mondja hópárducának, majd a lépcsőn megállva feltekint az égre* ~Haza, egyáltan hívhatok én otthonomnak akármit is?~ *tűnődik el, majd elindul lefelé a lépcsőn. Ahogy halad előre a füvön megpillant egy ismerős alakot. Közelebb lép hozzá* - Szia, zav... *inkább nem fejezi be a kérdést* - Mi újság? *érdeklődik kedvesénél* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:49 pm | |
| -Hello kicsim ki a zav? egyépként nem és üljél le nyugotan.*Mosolyog kedvesére.*-Hát meg vagyok te hogy vagyok ? nézd ki hoztam sétálni.*Mutatt maga mellé ha a lány még nem ült lehhjta azvázslatal átalakitott macit.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 3:55 pm | |
| *Bella leül a padra, Leonidas pedig mellé telepszik le, mint ahogy mindig. A hópárduc már észrevette a medvét, és most oda is megy, hogy kicsit körbeszaglássza* - Köszi egész jól *mondja, majd ő is a macira pillant* - Hát már biztos ráfért a friss levegő. És neve van már? *kérdezi kiváncsian, miközben hol a macit, hol pedig kedvesét fürkészi* - Aranyosak vagytok így együtt *mondja még, majd kiváncsian várja, hogy van-e már neve a macinak* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:00 pm | |
| -Nem még nincs azt se tudom milyne név álna neki jól. Te tudsz valami nevet elöre szólok nem tudom melyik nemet képviseli.*Mosolyog a lányra és ad neki egy csókot Bellának. Eközebn a maci rémültem huzzódik Alexej mellé.*-NYugi nem bánt te kis bolond.*mondj a macinak.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:04 pm | |
| *Ahogy a maci megmozdul, Leonidas is hátrálni kezd hátra felé* ~Nem értem az embereket, hogy lehet egy ilyen szőrcsomó aranyos? Nem tudom, csak úgy aranyos, mi mások vagyunk, mint ti~ *beszélget daimónjával a lány, miközben egy megfelelő neven gondolkozik* - Nem is tudom, de majd csak eszünkbe jut valami megfelelő*mondja mosolyogva, majd viszonozza a csókot* - És mi jót csináltál a mai nap folyamán? *kérdezi kiváncsian* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:12 pm | |
| -HÁt majd szólj ha találtál valami fain nevet. TAlálkoztma ma tashával de kb 10perce le lépet más nem nagyon.*-És veled történt valami érdekes dolog?*Kérdezi barátnőjét. Kedves medvént ugy dönt most Bella ölébe og ülni aza átt mászik Alexejen és a lány ölébe helyet foglal.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:16 pm | |
| *A maci fészkelődését észreveszi, majd amikor keresztülmászik gazdáján és Bella ölébe ül le, kicsit meglepődik, de aztán ráhagyja a macira a dolgot. Leonidas halkan morogni kezd a lány lábai előtt, mert most oda feküdt le* - Na, ma körülvesznek az állatok *jegyzi meg halkan* - Hát semmi különös, sétálgattam egy kicsit. És mi újság Tashával? *kérdezi kiváncsian* ~Rég nem találkoztunk, jó lenne egy kicsit beszélgetni~ *mondja, majd inkább kedvesére pillant, úgy várja a kérdésére a választ* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:22 pm | |
| -Ugyan ezt kérdezte felöled szeritem jól van legalábbis amenyit látam belöle.*-Asszem kedvel téged.*Jegyzi meg mosolyogva.*-De ha elöbbtalálkozok vele mint te meg mondom hogy beszélni szertnél vele okés?*Átt karrolja a lányt.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:26 pm | |
| - Rendben *mondja, majd hozzábújik kedveséhez. Így viszont a macinak új helyet kell keresnie* - Látom szeret mozogni *mondja, miközben a maci visszamászik eredeti helyére, és ott ül le* - És mikorra tervezed a hazautazásod? *kérdezi kiváncsian, de nem azért, mert nem örül, ha itt van, hanem mert kiváncsi, és akkor ő is arra az időre szervezi meg saját látogatását szülőfalujába, így nem kell annyi időt külön tölteniük* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:28 pm | |
| -Jah lehet hiperaktív vagy valami. Hát ahogy végek a vizsglak lépek haza egyből ,de akkor gyorsan meg csinálom őket. Persze neked könyü te már meg csináltad. Te mkora tervezel haza menni? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:32 pm | |
| - Biztos neked is lett volna időd rá, csak lusta vagy *mondja* - Nem tudom, szerintem akkor amikor te. Ha egyáltalán haza megyek *teszi hozzá, még maga sem tudja mit akar, haza is menne, meg maradna is.* - Még nem igazán döntöttem el, lehet, hogy itt maradok, engem nem köt semmi a faluba *mondja kicsit szomorkásan, majd inkább csendbe burkolózva figyeli az eget. Sok dolgon gondolkozik egyszerre, és ez nem tesz jót neki, mert csak mégjobban összezavarodik, és nem tudja mit csináljon* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:40 pm | |
| -Értem de, szeritem jó ha viszamész mert ugy akor a falubna élök tudni fogják hgy jól vagym eg ilyesmi értesz mondjuk nem bizotos hogy igazam van.*Tesszi hozzá kiss mosolyal. A maci közben le szált apadról és el indult vala merre. De még hallóó távolságban marad.Pajkos kis medve ez.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:44 pm | |
| - Sok levelet váltok velük, szóval azt tudják, hogy élek meg minden, de már nem húz hozzájuk a szívem. Nekem most már ez az otthonom, és ha egyszer kikerülök innen, akkor biztos új életet kezdek valahol messze mindentől és mindenkitől *mondja, miközben rápillant a kúria falaira.* - Otthon nélkülem is megvannak, és most már én is boldogulok nélkülük *fejezi be a dolgot, ha haza is menne, csak szülei sírja miatt lenne, azt mindenképp szeretné meglátogatni a nyár folyamán egyszer. Barátnői már nem laknak a faluban, így hozzájuk sem tudna menni, a többi ember meg úgyis levelezik vele, minden héten legalább egyszer* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:52 pm | |
| -Értem. Hovva tűnt eza bolond medve?*Gyorsan körbe néz és látja az hogy kedvenc medvéje épen a folónál van néz a vízbe rakja néha a plüs mancsát.*-NÉzd mmit csinál?*mutat kezével a fólyo felé kedvesének.*-Tök édes nem? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 4:58 pm | |
| - Nagyon, csak nehogy beleessen *mondja mosolyogva* - Az nem lenne túl jó, a végén még megfázna *mondja, miközben tekintete folyamatosan a kis medvét figyeli, azért kicsit aggódik érte, mert olyan aranyos. És úgy általában mindenkiért aggódik, akkor is, ha erre nincs oka* - És a szobatársaid hogy viselik, hogy új lakótársad van? *kérdezi mosolyogva, majd mint már oly sokszor az égre emeli tekintetét. Közben egy bagoly szárnycsapkodásaira lehetünk figyelmesek, és fel is tűnik egy fehér bagoly, amely először köröz Belláék feje felett, majd leszáll gazdája kinyújtott karjára* - Már azt hittem, hogy eltévedtél *mondja, és leveszi a levelet Hópihe lábáról* - Na gyere, egyél egy kicsit *húz elő pár gyümölcs és magkeveréket zsebéből. Hópihe megeszi az elé kínált eleséget, majd gazdája vállára szállva pihenni tér* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:06 pm | |
| -Nem hiiém hogy be fog essni olyan mint az apja vagy kije vagyok szrencsés.Kb nem érdekel hogy zavarja őket ha igen el költöznek.*Vonaj vállát Alex.*-Hello hópihe rég látalak jól vagy?*Kérdezi a bagolytól.*-Hozzot valami érdekeset? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:10 pm | |
| *Mivel az állat nem tud felelni a kérdésre, Bella teszi meg ezt helyette* - Biztos remeül, csak kicsit fáradt *mondja és megsimogatja a bagoly fejét* - Csak a szokásos jól van mindenki, kérdezik mikor megyek meg ilyen apróságok *mondja miután gyorsan átfutja a levelet, amit most kivételesen nem "pót" édesapja irt, hanem valaki más. Ezt kicsit furcsálja, hiszen mindig ő szokott neki irni* ~Remélem azért nincs semmi baj~ *gondolja amgában, amjd összehajtja a levelet és kabátjába süllyeszti* - Hát nem hinném, hogy kiköltöznének a hálóból *teszi hozzá Alex mondandójához* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:15 pm | |
| -Akkor hozzá kel szokniuk hogyez van.*vonja vállát Alexej.*-Héé gyere vissza most.*Szól a távolba lévő Medvére aki már meg lehetösen messze került ám most meg ilyenlik a fiu lába ellöt.*-Értem akkor pihizen egy kicsit. |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:18 pm | |
| - Azért kedvesebb is lehetnél vele *jegyzi meg még mindig mosolyogva, közben Hópihe leszáll a válláról és a közeli fa egyik ágára telepszik le, és ott folytatja a pihenést. Leonidas is nyújtózik egyet, majd folytatja az alvást* - Micsoda lusták vagytok *mondja ezt inkább a hópárducnak, aki egész nap alszik, éjjel meg nem hagyja aludni gazdáját.* - gyorsan visszajött, rendes medve *megsimogatja a maci fejét, majd kedvesére pillant* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:24 pm | |
| -Hát jól van nevelve mondjuk sok közöm nem volt hozzá.*Jegyzi meg mosolyogva ő is meg simogatja a macit.*-Na látod egyre többen dicsérnek meg mert okos vagy de ne száljon a fejedben okés?*Oktatja a medvét majd meg csókolja Bellát.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:28 pm | |
| - És kik dicsérték meg? Mondjuk nem lehet, nem megdicsérni, ahhoz túl aranyos *mondja mosolyogva, ma egész jó kedve van, jobb mint eddig volt, és egyre többet mosolyog. Kezd újra a régi lenni, nem is tudja miért volt ennyire rossz kedvű, még ő sem értette teljesen, de ez talán most megváltozik, és újra a mosolygós lányka lesz. A csókot viszonozza, de most mást nem mond, reméli kedvese felhoz vaalmi témát, amiről beszélhetnek, neki már nincs ötlete* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:35 pm | |
| -Hát miután Tasha meg bántott azután meg dicsértem meg még rében Rose is mondta hogy ari meg te is. Szal tutti hogy simán el szált az agya. Na megyél haverkodni valakivel ,de ne tűnjél el okés?*A maci bólinbt majd el ildul a fa felé ahol hópie pihen.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 5:41 pm | |
| *Mosolyogva hallgatja végig, ahogy kedvese beszélget a macival, majd amikor elindul a fa felé, Hópihe leszáll a fáról. A maci felett repdes, de azért azt nem engedi, hogy a maci hozzáérjen. Körberepüli párszor a medvét, majd egy kicsit távolabb leszáll a földre, és onnan nézi új játszótársát. Leonidas pedig a pad alól nézi a körülötte zajló eseményeket, de nem különösebben érdekli, ő már csak ilyen.* - És Tasha mit mondott? *kérdezi, kiváncsi mivel bántotta meg* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |