Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 17, 2008 3:38 pm | |
| *A gratulációra kissé elpirul, hisz még mindig meg van róla győződve, hogy félreértés történt.*-Oh, köszönöm. Bátyám is volt prefi, meg főprefi is.*Tesszi hozzá gyorsan. Figyelmesen végighallgatja Naxeldíros társát.*~Dante Sparda? hmm...elég ismerős a név.~*A név hallatán összeráncolja a homlokát, jobb kezével meg az állát simogatja.*-A név ismerős. Ha jól emlékszem, szaktársaim már említették a nevet. Személyesen még nem ismerem, de én is azt hiszem, hogy deridionos.-*Bólint a lány szavaira. A Nellondi programot említve eszébe jut barátnője, Olga. Elég rég látta utoljára. Vajon ő volt Nellondon?*-Én sajnos még nem voltam Nellondon, pedig már sokan meséltek róla. Nagyon szeretnélk egyszer elmenni.-*Mondja mosolyogva, és magában megfogadja, hogy ha felér a Viperába, küld egy hollót Olgának.*-Bocsi, Viki, de most nekem sincs túl nagy kedvem a sétához.-*Vonja meg a vállát.Közben örömmel látja, hogy szaktársa is meggondolta magát.*-Fura, talán fel kéne keresned Caleb mestert.-*Ajálja fel Vikinek.Maj mikor a lány sietve távozik, buzgón integet utánna.*
//Vik, kérlek kicsit jobban figyelj az egyezményes jelekre!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 17, 2008 3:48 pm | |
| *Sab figyelmesen hallgatja végig a két Derdionos lánykát. Aztán megszólal Niemához.* -Majd megfogod ismerni az igaz, hogy egy kicsit mogorva, de azért szeretni való. Leht, hogy azért nem találkoztatok még eddig, mert még azért újacska, nem olyan régen érkezett meg az iskolába. *Mondja vigyorogva, közben elgondolkozik de csak egy pillanatra.* ~Tényleg Dante is merre van vajon?!~ *Kérdezi magában, közben mosolyog de majd megszakad a szíve, hogy nem találkoznak Dantéval. Közben persze figyel Niemára és így szól hozzá.* -Van bátyád?! Ide jár ő is iskolába. Hm.. érdekes még nem találkoztam vele. Hogy hívják? *Kérdezi a lánytól hiszen nem elég jó a névmemóriája Sabnak. Közben az arcára csap egyet, hiszen nem ugrik be neki az az egy név.* -Igen elég jó hely Nellond. Remélem egyszer lejössz. Sok mindnet lehet ott vásárolni ha pedig csak akarsz akkor simán csak bolyonghatsz. Persze csak hétvégén. *Mosolyogva mondja a lánynak.Majd elköszön a távozó Vikitől.* -Szia! *Aztán odafordul Nimerához és így szól halkan.* -Ugye nem miattam ment el. *Kérdezi összehúzott szemöldökkel.* |
| | | Niema Miriel Diák
Hozzászólások száma : 809 Üzenőláda : Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 17, 2008 4:01 pm | |
| *A távozó Viki után néz, majd Sabre.*-Áh, nem hiszem.-*Nyugtatja meg a lányt.*-Tulajdonképpen még én is elég újnak érzem magam, noha nagyobb megszakításokkal november óta rontom itt a levegőt.-*Vigyorog a lányra.*-Igen, vagy egy bátyám, aki egyben a legjobb barátom is. -*Mosolyog, közben meg azon morfodírozik, hol lehet a testvére, elég rég találkoztak utoljára.*-Valandil Mirielnek hívják. Ő is először druida volt, csakúgy mint én.-*Meséli, magában feleleveníti a Medveszem-barlag csodás képét, és mindha egy pillanatra honvágya támadna. Megijed, eddig csak a tajga iránt érzet honvágyat. Alig láthatóan megráza a fejét, majd mint ha semmi nem történt volna, Sab felé fordul.*-A szaktársammal, Olgával már tervezgetjüka Nellondi kiruccanást. Mivel még nem jártam ott, egyedül nem indulok meg, ahogy magam ismerem, eltévedek. Olga megnyugtatott, hogy már volt párszor Nellondban, úgyhogy nem fogunk eltévedni.-*Magyarázza lelkesen a lánynak.*-Tényleg nem lehet eltévedni?-*Érdeklődik a lánytól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 17, 2008 4:12 pm | |
| *Sab már megunja a keresztbe tett lábakat, ezért megigazítja és rendesen hátradől. Közben lejjebb húzza a felsőjét, mert már a hasán van. Hallgatja a lány szavait és csodálja természetesen.* -Valandil Miriel?! Hm... ismerős ez a név. Talán futólag találkoztunk már. *Közben gondolkozik, mert tényleg ismerőssé válik neki a név.* -Druida?! Volt olyan szak, hogy druida?! Mit tanítottak ott anno?! *Kérdezősködni kezd és reméli, hogy Niema elárulja neki.* -Nellond...Nellond... hát kis település és nyugi nem lehet eltévedni. Mondjuk egyik szaktársammal elakartunk annó tévedni, de ott egyáltalán nem lehet. Pár épület van ahol tudsz szépen vásárolgatni meg persze lakóházak és ennyi. Semmi több. Mondjuk én eddig nem tévedtem el. *Meséli el a lánynak mosolyogva. Közben néha-néha a térdére csap.* -Olgával?! Vele is csak futólag találkoztam. Ne aggódj nem fogtok eltévedni, főleg ha már egy tapasztal lánnyal mész le oda. Tutira nem tévedtek el.*Magyarázza a lánynak közben komoly fejet vág.* //fagyasztás!!!!// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 9:22 am | |
| *Tony érkezik meg az udvarra mostanába nem nagyon mutatkozott kint, nem volt éppen a legjobb állapotba így csak most jött ki,fekete talár van rajta, gyorsan körbe néz az udvaron nem talál senkit sem, így csak előre megy, keres magának egy padot ahova leül . Felhúzza a térdét majd karjaival átkarolja és onnan nézelődik erre arra* |
| | | Takeshi Shinobu Diák
Hozzászólások száma : 826 Kaszt : Üzenőláda : Kevés időm van játszani
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:22 am | |
| * Takeshi lép ki az udvarra. FEkete kimonó van rajta, Azazel a vállán pihen. Meglátja Tonyt, majd odamegy hozzá, leül mellé, néz a távolba. * - Tiszteletem Tony. Hogy s mint ? Történt veled valami érdekes? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:24 am | |
| *Észre veszi Takeshit majd kezet fog vele*-Szia, hogy smint?*kérdezi majd magár a mutat*-Velem?*semmi különös nem történt mostanába csak létezgetek azon kívül minden megvan*mondja mosoylogva*-Veletd történt valami különös?*kérdezi miközbe megroppantja a nyakát* |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:26 am | |
| *Angel jelenik meg az udvaron társaságot keresve.Körülnéz de nem lát senki ismerőst,így hát leül egy padra.*
| |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:27 am | |
| * a fiú hátradöntu fejét, és nézi az eget. * - Fejlődöm, fejlődöm. Caleb Shirar tanitványának fogadott, bár ritkán látom a tanár urat. De a párbaj jó volt vele. Nosvaeth tanárnővel is találkoztam az imént, jót beszéltem vele. Kezdem átlátni a dolgokat. És elkezdett érdekelni az animágia is. * meséli Shinobu* | |
| | | Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:27 am | |
| *Gurskovity lép az udvarra társaságot keresve. Meglátja a fekete taláros fiút hát oda ballag hozzá és köszön neki:* -Szia! Domajan Gurskovity vagyok egy új diák. *S kezet nyújt neki majd folytatja:* -Téged, hogy hívnak? *Eléggé zavarban van nem tudja pontosan, hogy is kellene belefogni, mivel az árvaházban nem sokat barátkozott, főleg azért mivel ereje miatt különcnek tartották.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:30 am | |
| *Körbe néz látja hogy elég sokan jelentek meg az udvaron int a lánynak aki kijött hogy ha akar csatlakozzon a beszélgetéshez közbe Takeshi felé fordul*-Na akkor veled egyre jobb dolgok történnek*mondja mosolyogva*-De mondjuk amugy is tanítvány vagy mivel abba a szakba tartozol de én ehhez nem értek*mondja nevetve ekkor jön egy új srác, kezet is fog vele*-Szia. A nevem Tony Cascada. Naxeldires*mondja*-Új vagy még? |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:32 am | |
| * A fiú látja az új diákot, valószinűleg nem vette észre, pedig Tony mellett ül, azért köszön neki. * - Tiszteletem, Takeshi Shinobu vagyok. Deridion szakos diák. * Tonyhoz fordul* - Úgyértem foglalkozik velem a szabadidejében. Mellesleg kezdtem foglalkozni a mágiával behatóbban. Jól megy * meséli.* | |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:35 am | |
| *Angel odamegy a fiúkhoz.* -Sziasztok én Angel Nedely vagyok Allidonos.*Mutatkozik be neki kicsit félénk hangon.*
| |
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:37 am | |
| *A fiú egy pilanatig nem tudja, hogy hol a helye mivel sokan veszik körbe elég kis idő alatt, viszont folytatja a fiúval vló beszélgetést:* - Naxeldír? Én Eramíros vagyok és elég új cak 3-4 napja vagyok itt. Elég idegen még minden... Most hol is vagyok, ha megkérdezhetem? *Néz kérdő tekintettel a Tonyra.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:43 am | |
| *Takeshi szavair bólint*-Akkor a jó öreg Celeb a szárnyai alá vett*mondja mosoylogva*-hát sok szerencsét hozzá*teszi hozzá majd a lány felé fordul*-Tony Cascada Naxeldir*mondja mosolyogva*-Hogy tetszik a suli?*kérdezi majd az új srác fele Domajan fele is fordul*-Eramir? Akkor te gondolom Klinblich profhoz tartozol*mondja meggyőződve majd körbe néz*-Hogy hol ? Az udvaron vagy*mondja* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 11:47 am | |
| * Takeshi odafordul a lányhoz. * - Mi már találkoztunk, Takeshi vagyok. Örvendek. *vissza Tonyhoz.* - Tudod, remélem hogy jó lesz. Már várom hogy mit terver a sensei. *ránéz a fiúra.* - Eramir? És melyik elem a kedvenced? * enyhén gonosz tekintettel * | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:00 pm | |
| *A fiú picit jobban szétnéz majd gondolkodni kezd~szóval ez az udvar, ó én hülye ez tényleg az udvar, jólvan már nem csak hülye hanem vak is vagyok... szép teljesítmény~. A másik fiú felé fordul és kedvesen köszön: -Helló!~talán köszönni nehezére esne? Na nem baj csak tartsam meg a jómodorom és talán eszébe jut...~ Igen eramír és nekem legjobban a szél tetszik, mivel azzal könnyű a védekezés és ámadni ha kell. *Ezt a mondatot keményen célzón jelentette ki, hogy egy picit közölje a fiúval, hogy egy picitudvariasabban is beszélgethetne. Főleg a köszönés, Domajan egy nagyon picit felhúzódik, ám visszavesz és a lányhoz fordul:* -Bocsásd meg a viselkedésem, csak nem az én napom van ma, de ez nem mentség, hogy nem mutatkoztam be: Domajan Gurskovity vagyok eraíres elsős. *Azzal megfogja a lány kezét és kezet csókol neki majd Tonyhoz fordul és válaszol előző kérdésére:* -Igen Clinblich tanít. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:04 pm | |
| *Domjan felé néz, neki valahogy nem megy a lovagiaskodás kézcsók meg ilyenek Tony nem éppen ez a fajta, megrázza a fejét*-Akkor biztosan jó helyed lesz*mondja közbe elmosolyodik*-Nekem nincs kedvenc elemem valahogy nem érzem magam otthon de az átkok az már más téma*mondja mosolyogva közbe elgondolkozik, és Takeshi felé néz*-Nem tudom de majd kiderül hogy mit tervez.*mondja majd elmosolyodik*-Sensei??*kérdezi *-Azért ez nem teljesen egy Dodzso de hát minden népnek más a szokása*mosolyodik el*-Szerintem biztos van terve elvégre tanár |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:17 pm | |
| // DOMAJAN! Takeshi Köszönt neked! Figyelni kéne!!! // - Az átkokat én is szeretem. Tudom hogy ne megy Dojo, de akit tisztelek, azt az anyanyelvemen híom. * magyarázza a fiú. * - Domajan, az udvar nem igazán izgalmas. Nézd meg a sportcsarnokot, Nagyon szép. | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:25 pm | |
| //Boccs csak úhgy olvastam mintha nem köszöntél volna, de nekem mennem is kell úgyhogyz az utolsó aztán mek//
*Domajannak most jutott eszébe, hogy Takeshi köszönt neki, ám nem tudja, hogy hogyan kéne hibáát kijavítania. Most hangosan megkördult a gyomra. Domajan elpirul és elnézést kér:* - Ó bocsánat, csak nem ettem ma még semmit... Azt hiszem eszek valamit.. Na sziasztok! *Köszön el új barátaitól majd szinte futva távozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:28 pm | |
| *ELköszön a sráctol majd Takeshi fele fordul*-Nem sértésből vagy beszólásból mondtam csak szimplán különös volt ezt a szót hallani*mondja mosolyogva bár lehet hogy neki már nem sokat jelent a szó pedig ősei közt voltak ázsiaiak ez a mai napig meglátszik a fiun*-HÁt a tisztelet egy nagy dolog*mondja* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:31 pm | |
| - Tisztelet Nélkül nem ér semmit sem ez az iskola. Tisztelni kell a másikat, ha ő is megadja neked. Érted igaz? * Eközben Azazel meghozza Takeshi Kardját. Elég nehezen vnszolja oda hozzé, mert elég nehéz, de sikerült neki.* - Köszönöm Azazel. * Kivonja, és elkezdi nézni, majd megtisztítja. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:33 pm | |
| -Én csak azt tisztelem aki engem is tisztel de igazság anélkül nem nagyon is menne*mondja jelezve hogy megértette a srác szavait közbe kicsit el is mereng a messzeségen, vlaahogy régen volt kint és most jól esik neki a szabad levegő bár tudja nemsokára megint mennie kell*-Nem mondom neked aztán ez a kard a mindened*jegyzi meg mosolyogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:35 pm | |
| * Nikol egy kis edzés, vagy gyakorlás gyanánt lép ki az udvarra, de úgy tűnik erről lemondhat, elég neki megpillantani két srácot, és máris eléggé kényelmetlenül érezné magát, ha itt kezdene el gyakorolni. Ígyhát egy csalódott sóhaj kíséretében odalép a két fiú elé, és teljesen spontán bemutatkozik anélkül, hogy pofátlannak hinné magát. * - Sziasztok. Nikolina Rayna vagyok. * Mutatkozik be, és hiába született lánynak, kissé férfias gesztust tesz, és nyújtja a kezét, hogy kezet fogjon velük. A következő kérdés már csak úgy automatikusan jön neki. * Zavarok? * Nem sokan vannak, akik egy ilyen kérdésre azt mondják, hogy igen, de vannak még csodák. * |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 18, 2008 12:38 pm | |
| * A fiú mosolyog, a kardot nézi. * - Igen az utóbbi napokban megpróbáltam nélküle lenni, de nem ment. Olyan ez nekem, mintha csak a daimonom lenne. * Elteszi a kardot, majd felkel, és lefekszik a fűre, majd megérkezik Nikolina. FElkel, kezet fog vele. * - Takeshi Shinobu vagyok . Nem zavarsz , én úgyis edzeni indultam, csak találkoztam Tonyval. * Várja, hogyan reagál erre a lány, hisz látja a szemében a tüzet. *
A hozzászólást Takeshi Shinobu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 18, 2008 12:43 pm-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |