Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Nicol Bennet Diák
Hozzászólások száma : 1233 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 2:34 pm | |
| *Nicol látja, hogy mégérkezikkét lány. Ennek nagyon örül hisz úgyis társaságra vágyott már. Mindenkinek köszön majd válaszol Ash kérdésére* -Mostanában kicsit rosz kedvem van pedig itt az évvége. De a nyarat itt töltöm a suliban. Habár a szüleim majd eljönnek meglátogatni. Nemtudom mennyien maradnak itt a suliban de én igen. Közülletek ki marad? *Kérdezi Nicol a lányoktól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 2:40 pm | |
| *Csak arra van ideje, hogy felvegye a labdát, amit mostmár szépen tart a kezében, nehogy kiessen mégegyszer. Jane érkezésének még jobban örül, hiszen kedveli, és őt jobban ismeri, mint a többieket.* -Nem is vagyok rosszkedvű... *mondja, és mintha csak be akarná bizonyítani, elmosolyodik.* -Szervusz, Aida Whimberg vagyok. Egy másik A betűs. Neked is néha honvágyad van? Hmm, nekem is. Te honnan jöttél? *bombázza máris kérdésekkel a lányt, de arcán továbbra is ott a jól megszokott mosolya.* -Én hazamegyek. Nem tudom mikor és meddig, de muszáj egy kicsit otthon lennem. Különben sem tudom, hogy kibírom-e a bolgár klímát. *mondja nevetve.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 2:44 pm | |
| *Jane végighallgatja a lányokat, közben ölbe veszi Jonatánt, s egy puszit nyom a pofijára, majd leteszi a kiskutyát.* -Én megvagyok, most kicsit punnyadt vagyok, de ez az idő miatt van. Eddig olyan szép idő volt, hétágra sütött a nap, most meg... *mondja egy kis csalódottsággal a hangjában.* -Én is hazautazom egy időre, mert a nővéremnek szüksége van rám. *mondja mosolyogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 2:46 pm | |
| *Lee érkezik az Udvarra mélabúsan. Lát pár diákot de hozzájuk sem szól. Csak leül egy padra és vár. Próbál másra gonjdolni de nem nagyon megy neki. Újra és újra megismétlődnek benne azok az események amelyek nemrég történtek meg. Eléggé elvan szontyolodva de talán ez megvátltozik mert úgy tudaj hogy kirándulásra mennek* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 2:47 pm | |
| *Ash figyelmesen hallgatja a lányokat, majd mosolyogva válaszol a kérdésekre.* - Én maradok, csak nem tudom meddig. *Mondja mosolyogva.* - De tuti haza megyek, legalább egy hétre. *Itt is mosolyog és az otthonára gondol.* - Memphisből érkeztem. És mostanában nagyon vágyom haza. *Mondja és hirtelen komolyság jelenik meg az arcán, majd átmegy érdeklődőbe.* - És te? *Majd észreveszi Leet, mivel a fiú nem köszön, nem figyel rá, amjd ha akkar oda megy hozzájuk. |
| | | Nicol Bennet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 2:56 pm | |
| *Nicol végighallgatja a lányok válaszait majd megszólal.* -Akkor csak én maradok egész nyárra de lehet hogy hazautazok egy kis időre.. Nemtudom még. Majd meglátjuk. *Nicol is észreveszi az érkező fiút aki nem köszön nekik de nem veszi különösképpen figyelembe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:06 pm | |
| *Jane felé fordul* -Van nővéred? De jó egyeseknek... Én meg pesztrálhatom két húgomat... *mondja kis meglepődéssel a hangjában, de mosolyt nem lehet letörölni az arcáról. Aztán válaszol Ashlynn-nek is.* -Memphis? Egyiptom ugye? Húha... Ott még nem voltam. Elég messze van tőlünk. Én Narvikot boldogítom a jelenlétemmel. Norvégia. *teszi még hozzá, mert nem sokan ismerik a városkát ott fent, északon.* -Nem olyan rossz az. Ez a suli jó hely. Biztos jó lesz. *mondja Nikolnak, közben Jonatánt fürkészi szemeivel. * |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:09 pm | |
| *Jane mosolyog.* -Igen, két nővérem van, és az idősebbiknek most született kislánya. *mondja mosolyogva, majd ránéz az órájára.* -Ne haragudjatok lányok, de nekem mennem kell! *mondja szomorúan, hiszen nagyon jót beszélgetett Ash-el, Nicollal és Aida-val.* -Sziasztok! *mondja, s gyors léptekkel a kúria felé vette az irányt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:15 pm | |
| - Hát valójában Memphis az Amerikai Egyesült Államokban van. Egyiptomban nem nagyon bírnám ki, nem nagyon szeretem a meleget.*Mondja mosolyogva. Majd köszön Jane-nek, majd a lányokhoz fordul.* - Szia, Jane. És te Nicol, honnan jöttél? *Kérdezi a lánytól.* |
| | | Nicol Bennet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:18 pm | |
| *Nicol is elköszön Jane-től. Majd válaszol Ash-nak.* -Én Helsinkiből jöttem, és már nagyon hiányzik.. ennyi ideig még sosem voltam távol az otthonomtól. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:25 pm | |
| *Leila lépked be lassan kutyusával,Cézárral. Sokan vannak az udvaron ,de igazából senkit nem ismer ,ezért leül az egyik padra. Leveszi a hátáról a gitárját amit mindig magával hord és pengetni kezdi.* ~Remélem nem fognak megharagudni ,ha egy kicsit játszom.~ *Gyorsabb ütemre vált és már dudolgatni kezd. Cézár pedig a pad alatt alszik.* ~Jaajj,Cézár mindig alszik.~ *Gondolja közbe jót nevetne,bár most ,ha nevet még talán hülyének nézik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:26 pm | |
| -Akkor már nagynéni is vagy. Tök jó. *mondja Jane-nek, miközben újra megpróbál valami zsonglőrbemutatót tartani. Egy ladbával. Hát igen, Aidát nem az eszéért szeretjük. Akkor miért is? Ez jó kérdés.* -Nemár... Ennyire rossz lennék földrajzból? Ezek szerint igen. *mondja nevetve* -És az USA-n belül hol van? Én sem szeretem a meleget valami nagyon, de a kemény teleket sem. A tavasz az év legjobb része. -Helsinki? Egy csomó ember jött onnét. Nem is csodálom. Csak azért az sincs itt a szomszédban. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:31 pm | |
| *Curtis is lejött sétálgatni, egy kis szokásos fej szellőztetésre. Mivel kicsit hűvösebb van, mint mostanában, de nem túl hűvös, ezért csak egy hosszúujjú fekete póló van rajta, kék levágott szárú térdfarmer, és a szokásos csuka. Az ő hátán is egy gitár leledzik, s ahogy meglátja a tegnapi Leilát, odamegy hozzá, hátha valamit elleshet* Szia Leila. Tegnap találkoztunk a színjátszón. Leülhetek melléd? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:39 pm | |
| * Ash hallgatja a lányokat, majd Nicol válaszánál egy picit megáll.* - Imádom Finnországot. *Mondja mosolyogva.* - Hát… Memphis az U.S.A. déli körzetében található. *Mondja a lány. Majd észrevesz egy számára még ismeretlen lányt a közelben jönni. Máris köszön neki és be is mutatkozik.* - Helló, én Ashlynn Atos vagyok. És tégedet hogy hívnak? *Teszi fel mosolyogva és érdeklődve a kérdést. És látja a fiút is jönne, amely úgyszintén nem köszön. Ashnek mára elege van ebből, ezért nem köszön vissza a srácnak viszont nem haragszik meg, hiszen sehol sincs előírva, hogy köteles mindenkinek köszönnie, ha találkozik egy új emberkével.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:39 pm | |
| *Leila abbahagyja a gitározást és pirulva hebeg.* -Hát..ö.ö.ö. igen...persze ...emlékszem. Gyere ,nyugodtan leülhetsz.*Mondja majd megint az eszébe jut a problémája és szomorúan hajtja le a fejét.* ~Te egy milyen örör vagy Leila! Itt énekelsz és leégeted magad~*megint elpirul.* ~Aztán még a vizsgáid is pocsékak. Na remek.~ *Vág egy grimaszt és tovább játszik.Majd mikor abbahagyja a fiú felé pillant.* -Mióta gitározol? *Nézi Curtis hátán lévő gitárt.* -És milyen napod volt? Remélem neked sokkal jobb ,mint az enyém...*Mondja elgondolkozva és hajával játszva.* |
| | | Gary Shazzox Diák
Hozzászólások száma : 144 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:44 pm | |
| *János érkezik az udvarra már elég sokan vannak.Keres egy padot majd leül rá.* | |
| | | Nicol Bennet Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:47 pm | |
| *Nicol is észreveszi a két személyt az udvaron egy kicsit távolabb. De mivel nem ismeri őket így nem köszön nekik. Meg ők amúgy is távolabb vannak tőlük. Majd ezt mondja Nicol.* -Ó igen Finnország gyönyörű hely én imádom de szerintem sokaknak tetszik. Hensilkit meg egyenesen imádom és most meg annyira hiányzik és először nagyon szokatlan volt itt a suliban de mostmár nagyon megszeredtem és innen is nehéz lenne megválni. *Meséli Nicol*
A hozzászólást Nicol Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 06, 2008 3:50 pm-kor. | |
| | | Peter Krumholtz Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 355 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:50 pm | |
| *Peter lép ki az udvar friss gyepére. Arca feszült érdeklődés és fapofa közötti állapotot vette fel. Drapp nadrágot és egy homokszínű pólót visel. Bal csuklóján karkötő, nyakában egy faragott nyaklánc. Haja szokás szerint szabadon. Hallotta, hogy valamilyen érdekes kis programra lehet gyülekezni. Nem messze a töbiektől egy fának támaszkodik és figyel, hogyha kezdődik le ne maradjon róla.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:51 pm | |
| Áhh köszönöm *Mondja mosolyogva Leilának, majd helyet foglal mellette* Nos igazából még nem is tudok gitározni, csak nem rég került hozzám ez a hangszer *Kicsit elkomorodik, mikor visszaemlékszik, hogy is jutott hozzá, de aztán mosolyogva folytatja* Igazából azt reméltem, hogy majd tőled elleshetek egy pár dolgot. Szóval nem baj, ha próbálkozom? Esetleg mutathatnál egyet s mást *Mosolyog kérlelően, s közben előveszi a gitárját. Majd mikor odajön a tőlük távolabb ülő lány, és bemutatkozik, akkor ő is bemutatkozik neki* Szia Ashlynn, én meg Curtis Glinterleer. Mondd csak, Ashnek lehet téged becézni? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:52 pm | |
| *Ashlynnre mosolyog.* -Én is. Olyan szép hely... A hegyek meg a tavak... Lehet, hogy ott fogok élni, ha nagy leszek. Persze Norvégiát se becsüljük alá... Értem. Most ezt megjegyeztem, és ha legközelebb kérdezik, hol van Memphis, biztosan tudni fogom. *mondja nevetve* -Igen, én is így vagyok vele. Amikor idejöttem, hát, kicsit furcsa volt, új hely, új környezet, illetve annyira nem új, mert éltünk mi két évet Bulgáriában, de mára már megszerettem. Most azt hiszem megyek, ha nem baj. Már elég fáradt vagyok, és holnap is van nap, sziasztok. *mondja, majd elindul a Kúria felé, egyszer még visszanéz integetni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:56 pm | |
| *Lee meglátja Jánost egy másik padon ülve. Most nem érdekli a fiú mert most nincs ahoz kedve hogy jópofizzon ezzel az idegbeteggel. Föláll majd arréb megy és megpróbál társaságot keresni hogy ne keljen arra a bizonmyos dologra gondolnia* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:57 pm | |
| *Ash ahogy üldögél és látja gyűlni az embereket, egy kicsit elgondolkodik, hogy miért is van ez. De aztán később rájön, hogy ma van egy kirándulás. Teljesen kiment a fejéből, és még el sem döntötte, hogy megy vagy sem. Elköszön a távozó Aidatól, majd Curtis felé fordul.* - Szia, persze, mindenki annak szólít. *Mondja mosolyogva. Majd Nicol felé fordul.* - Most lesz valami kirándulás. Van kedved jönni? *Kérdezi, majd Curtistól is kérdez.* - Ti is erre a programra jöttetek? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:57 pm | |
| *Kata érkezik meg az udvarra. Már átöltözött mivel amit reggel viselt ruhát, az véres lett. Már csak a seb látszik a homlokán , már nem vérzik, de még kicsit kába. Még nem fogta fel teljesen , hogy mi is történt. A történtekre talán csak a fejfájása emlékezdteti, meg néha beugrik neki egy egy kép. Biccent a már jelenlévőknek, majd leül az egyik padra és az eget kémleli.* |
| | | Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:58 pm | |
| *Driana érkezik meg az udvarra, hiszen most lesz a kirándulás Jozeffel, a vadőrről. Nem tudja, milyen idő lesz, ezért rétegesen öltözködik, laza poló, viszont fölé kötött pulcsi, és széldzseki. Alul természetesen farmer és edzőcipő, a pálcája a naci zsebében. Köszönget az udvaron tartózkodóknak, majd leül az egyik padra, várván hogy megérkezzen a vadőr.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jún. 06, 2008 3:59 pm | |
| *Hallgatja a fiút és elmosolyodik.* -Hát olyan remekül még én sem tudok ,de ha nagyon szeretnéd..*Mondja szerényen ,de belül dagad a büszkeségtől.* -Te jössz a veszélyes állatok kutatására?*Kérdezi Leila miközben gitározik.* -Mert én megyek ,jó lenne ,ha te is.*Mondja majd egy kicsit pirul.* ~Tisztára félreérthető helyzet...*Gondolja és elkapja az arcát ,nehogy meglássa a fiú ,hogy pirul.Az érkezőket egy fejbillentéssel köszönti és figyeli őket.* ~Azért nem lehet olyan jó ,ha egyedül vagy.~ *Most nagyon feltünően nézi Curtist.* ~Milyen kedves fiú...nagyon jó ,ha barátok lennénk.~ *Gondolkodik majd gyorsan lekapja a fiúról a szemét és a földet diskurálja.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |