Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 5 I_vote_lcapUdvar - Page 5 I_voting_barUdvar - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+73
Moana Hine
Melody Grey-Kingston
Ann-Tabitha Serenity
Christine Shavonne
Katharina/Colette Adams
Ayla Madyzyn
Christina Angel
Ivy Gwynn McDawish
Estera Linnet
Ashlie Brogar Glevor
Seth Svarog
Raul Garcia Heranandez
Alexandra Sirov
Atanas Iordan
Danail Andrei
Dhaila Lancaster
Mephisto Ov Hell
Rosalinda Perez
Domajan Gurskovity
Horváth Viktória Ágnes
Niema Miriel
Winona Dominica
Elisaveta Eva
Teodor Angel
Toomas Vladislav
Nikorina Grozda
Igor Volonyev
Irina Yoana
Lucy Elaine
Clara de Chryseis
Evangeline Elovics
David Branson
Quarion Galanodel
Aali White
Sarah Christina Keller
Kiaran Courber
Latiffa Milena
Mira Todorka
Vaszilij Potrevszkij
Persephone Spenser
Dante Sparda
Takeshi Shinobu
Kaen el Jericho
Rupert Rankle
Nicolas Demerest
Summer Crannion
Amaril Gwyneth
Carry Ainshley Carson
Éric Leclair
Gabriella Collie
Sheila Leays
Jozef Bomontov
Jack Darkfield
Driana Stardew
Peter Krumholtz
Gary Shazzox
Nicol Bennet
Aravis Anton
Nalani Haukea
Vanessa Mantova
Elisaveta Grozda Moraru-A
Olga Snezhana
Anaze White
Chloe Bikey
Victoria Dewey
Misa Grozda
Rosetta Waylan
Hana Jessica Dentry
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Gerlice Éva
Jane Scott
Leonard Wyatt
77 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Wyatt
Diák
Leonard Wyatt

Hozzászólások száma : 1104

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeVas. Jún. 01, 2008 7:45 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 492
Kaszt : Udvar - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Udvar - Page 5 Tek502680ca317e42224578

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:08 pm

*Érkezik az udvarra. Pengi ott szedi a lábát mellette. Egészen jó kedve van. Egy kis esti séta pedig egészen felfrissítő lehet, főként hogy valamivel hűvösebb az idő az utóbbi pár napban. Ezért is vett fel egy pulóvert biztos, ami biztos.* -Szép az este, de kár, hogy nem tiszta az ég. *Jegyzi meg a kisállat felé, aki erre csak bólint, most úgy fest nincs beszédes kedvében.*

A hozzászólást Vanessa Mantova összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 05, 2008 7:16 pm-kor.
Nalani Haukea
Nem Játékos Karakter
Nalani Haukea

Hozzászólások száma : 36
Kaszt : Udvar - Page 5 Mentalista

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:15 pm

*A hawaii hölgyike érkezik meg az udvarra, levegőzni támadt kedve. A kezében jó szokás szerint egy jókora butykos pihen, abból kortyolgat. Jó úton van afelé, hogy idült alkoholista legyen. Már megvan az alap jókedve, dudorászva nézelődik, elég jó napja volt, sok édességet adott el. Jó kis munka, csak messze van imádott könyveitől. Megpillantja a fél-koboldot* Aloha! Szintén séta? *köszön a lányra huncut mosollyal*
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:19 pm

*Már messziről meghallja a nőt, hiszen dúdolgat, nehéz lenne nem kiszúrni. Mikor oda is ér hozzá, érzi, hogy nem épp almalevet iszogathat abból a butykosból, de elvégre sok köze nincs hozzá. Hallott már a büfésről, nehéz lenne nem felismerni jellegzetes külsejéről.* -Jó estét! Igen, szintén séta. Ön ugye a büfés hölgy? Én Vanessa vagyok, Allidonos diák. *Mutatkozik be.*
Nalani Haukea
Nem Játékos Karakter
Nalani Haukea

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:29 pm

*Azért még józan, és az is marad, csak a bulizós csinibaba, aki rossz úton jár, de lehet, hogy csak unja magát. Gyorsan be is dugaszolja a butykost, hogy ne mutasson rossz példát.* Igen. *bólogat nyílt vidámsággal.* Hívj csak Nalaninak, és ha mégegyszer lemagázol, akkor esküszöm hogy szájonkaplak. *vigyorog, és leül az egyik padra.* Kevés fél-koboldot látni errefelé. Főleg nem olyan furcsát, mint te. *talányos félmosoly*
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:33 pm

*Őt nem zavarja a butykos, és nem is rossz példa számára, nem fog valaki miatt kipróbálni valamit, csak ha oka van rá. Nem az az elcsábulós fajta.* -Elnézést, ez már csak megszokás, hogy a felnőtteket magázni szoktuk, de akkor szia. *Javítja ki magát. Habár azért akármennyire is nyílt a nő, nehéz megszokni egy gyerkőcnek, hogy egy felnőttet sziázzon. Ezt a furcsa dolgot nem lehet tudni, hogy jónak vagy rossznak értelmezze, bármelyik lehet.* -Furcsa? Miért lennék más, mint bárki, aki fél-, vagy tisztavérű kobold? *Nem sértődött a kérdés, sokkal inkább kíváncsi. Le is ül a nő mellé, Penginek pedig segít felmászni a padra. A kis állat egyből a leányzó ölébe kuporodik.*
Nalani Haukea
Nem Játékos Karakter
Nalani Haukea

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:51 pm

De azért öreg nem vagyok, hogy egy 15-16 éves lányka lemagázzon. *ránt vállat derüsen, majd fürkészően mered a lányra, és félmosolyra nyilik a szája.* Miért vagy furcsa? Láttál már egyátalán más félkoboldot magadon kívül? *költői kérdés, biztosan látott. De a hawaii hölgyike rögtön folytatja a magyarázatot.* Sokkal alacsonyabbak, mint te, és nagyon magukon viselik kobold őseik jellegzetességeit. Egy picit pufókok, szeleburdiak. Te teljesen más vagy. Ez nem furcsa? Én elég sok mindent láttam már, de ilyennel mint te, még nem találkoztam. Illetve csak olvastam... *mereng el* De nem hinném, hogy erről lenne szó. Egyes legendák mesélnek arról, hogy bizonyos koboldok a jövőből jöttek, és az ő leszármazottjaik már komoly képességeket birtokolnak, és az így született fél-kobold már nem pici, és semmilyen hátránya nincs. Ám egy másik legenda is szól. Méghozzá arról, hogy minden ezer évben születik egy olyan egyedi teremtmény, aki magában hordozza a tárgyak mágiáját. Az ő hatalma akár az úgynevezett jók és az úgynevezett gonoszok között is döntő fontosságú lehet, mégis arról szól a fáma, hogy az egy, aki majd egyszer eljön, a saját útját járja majd, eltörli a különségeket. Szép kis esti mese nemigaz? *ismét kortyolgat, kiszáradt a torka.*
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 7:56 pm

*Csodálkozással vegyes érdeklődéssel hallgatja a nőt. Ő is sokat olvas, de ilyesmiről még nem hallott, persze ez nem is furcsa, hiszen nem olvashatott annyit még, mint egy nálánál idősebb. Elgondolkozva válaszol pár pillanatnyi szünet után.* -Apám biztosan nem a jövőből jött, legalábbis nem hiszem, azt csak elmondta volna. *Mosolyodik el, és megsimizi Pengi fejét, aki már úgy fest elszunnyadt az ölében.* -Nem tudtam, hogy magasabb lennék, mint az átlaga, igazából nem túl sok fél-kobolddal találkoztam, csak itt az iskolában láttam néhányat, de sosem mértük össze a magasságunkat. De ez a legenda.... *Elhallgat egy pillanatra. Furcsa, hogy Evander szerint is különleges, de biztosan nem valami ritkán született egyén ő, csak talán valami miatt kicsit jobban ért dolgokhoz, mint mások, afféle adottság. Megrázza a fejét, mint aki a tétova gondolatokat próbálja elkergetni.* ...igazán érdekes, még nem olvastam róla. Miért lehet döntő fontosságú egy ilyen valaki képessége a jók és rosszak között? *Kérdi kíváncsian.*
Nalani Haukea
Nem Játékos Karakter
Nalani Haukea

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 8:04 pm

*Hiába bohókás a nőci, szeret ő komoly lenni, és lenyűgözni másokat. Bár sokan csak cicababának kezelik, amire rá is játszik, de van olyan oldala, amire szereti ha felnéznek. Ez pedig a bölcs, aki ért az elmúlt és eljövendő korokhoz, mint kutató. Ez most az az eset. Végigsimit hosszú fekete haján, és megrebbenti a pilláit.* Pedig a különbségek nyilvánvalóak. A füled szép metszésű mint egy tündéé. A combod hosszú, emberszerű, a félkoboldoké más. A tartásod is más, kiváltságot tükröz. A mellkasod sem olyan beesett mint a régi koboldoké. Szinte semmi sincs benned, csak a vér. Ez pedig jel, de ugyan már, én csak egy ábrándozó lány vagyok, ne is figyelj rám. *vigyorog továbbra is, majd meglepődik* Hogy miért? Ezt nem mondod komolyan? Te magad is tudod a választ. Ha egy ilyen különleges lény az egyik oldalra áll, akkor az oldal szinte győzedelmeskedett is. Mondd csak, megpróbáltak már megkeresni, hogy netán tanulj valami mást is?
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 8:10 pm

*Ez tény, már ennyiből is látható volt a számára, hogy Nalaniban van egy nagy adag kettősség, hiszen az ő kinézetével, és viselkedésével ritka, ha valaki ilyen dolgokat tud, de legalább nem egy sablon jellem, és nehéz kiismerni. A mondatokra szinte végigtekint magán, önkéntelenül még a fülét is megfogja. Talán van abban valami, amit a nő mondd...talán, de ő nem az a hivő fajta.* -Talán csak véletlen egybeesés. *Jegyzi meg halkan, de inkább a többre figyel. Elvégre igaza van, csak így nem gondolt bele hirtelen. A kérdésre picit felszalad a szemöldöke.* -Egy kardforgató mester, a mágusszövetség tagja, aki tanít, a tárgyak mágiájára, szerinte különleges vagyok, de a mágusszövetség szerint nem vagyok alkalmas a tanulásra. *Mondja el a száraz tényeket, elvégre ez a téma azért kissé kényesnek mondható és kissé zavaros.*
Nalani Haukea
Nem Játékos Karakter
Nalani Haukea

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 8:16 pm

*Megmosolyogja, hogy a lány végignéz magán, ő maga sem tenne másként. * Véletlen egybeesés? Persze lehetséges, nincs kizárva, de az is elképzelhető, hogy idővel megtanulod észrevenni másságod jeleid. Ha az vagy, akinek gondollak, akkor páratlan adomány birtokosa vagy, de én másokkal ellentétben nem akarok tőled semmit. Mit is akarhatnék? *iszogat vidáman.* Igen, a Pengemesterek... róluk már olvastam. Ők is ismerik a koboldok ősi eredetét, ám igazából ez nem egy kobold legenda, hiszen a tárgyakhoz bárki érthet, ám ez a misztikus erő bennük él leginkább. Én azt mondanám, hogy te nem kobold vagy, hanem valaki, akinek a vérében az ősi kobold vér folyik, ám valami misztikus módon, nem a szó szoros értelmében. Mintha... nem az apukád lenne az apukád, hanem úgy születtél volna, mint egy daimon. Pusztán a mágiából. Persze nem tudom, hogy lehetséges e, vagy sem, csak feltevés. Ezért érdekled annyira a mestert, és érthető, ha tanítani akar, ha úgy van ahogy gondolom, akkor kiváló pengemester lenne belőled. Legyőzhetetlen, páratlan. Ám ez a mágusszövetség nyilván más most tart tőled. Mint egy bomba, ami ki tudja, hogy hol fog lezuhanni. Itt vagy ott? Talán az a gondjuk, hogy nem ismernek, és már nem tudnának befolyásolni. Ha nekem kéne helyetted dönteni, azt mondanám, hogy tanulj ettől a pengemestertől, hátrányod nem származhat belőle.
Vanessa Mantova

Vanessa Mantova

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 8:24 pm

*Megint csak inkább hallgat, de annál figyelmesebben, elvégre fontos dolgokról van szó. Ezen a daimon hasonlaton is erősen meglepődik, és akaratlanul is Pengire pillant, az ő hű társára.* -Nem tudom, ez olyan, mintha úgy csináltak volna, és az picit rigeden hangzik. *Jegyzi meg azért, végül bólint.* -Én is így döntöttem, tanulok tőle, habár mostanában sokat nem láttam, mivel az iskola körül folyó ügyek erősen lefoglalják. *Apró sóhajt ereszt meg, hiszen azért akárhogy is, de rossz, hogy csak úgy van, tud valamit, de még csak a jéghegy csúcsát látta, a többi még homályba burkolózik, és magától nem tud rájönni.* -Igen, ezt mondta Evander mester is, hogy talán tartanak tőlem. De nem tudom, biztosan okosabbak, mégis én ha valamitől tartok, inkább megpróbálnám szemmel tartani, mint hagyni szabadjára, hogy bármi történhessen. *Végülis Pengit karba veszi és feláll, mire a kis jószág felpillant, de inkább újra a lány karjai közé fúrja magát.* -Köszönöm a beszélgetést, de azt hiszem most már mennem kellene, késő is van, és Pengi már nagyon aludna, én sem vagyok ezzel másként. Remélem még találkozunk. Szia! *Egy mosoly kíséretében indul el a kúria felé.* ~Manapság sok új arccal találkozni az iskolában, ebből is látszik, hogy sok minden nincs rendben.~ *Végül eléri az ajtót, és be is lép azon, hogy szobájában nyugovóra hajtsa fejét.*
Nalani Haukea
Nem Játékos Karakter
Nalani Haukea

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 05, 2008 8:31 pm

*Megrázza a fejét* Nincs ebben semmi rossz. Úgy értem, hogy a szüleid attól még a szüleid, ők neveltek fel, az ő jellemüket örökölted. *elgondolkozik* Úgy képzeld el az egészet, hogy van egy ifjú párocska, akit babát szeretnének. És valami történik. Mint egy csillag-konstelláció. Mint amikor mind a 9 bolygó együtt áll, és olyan körülmények hatnak ki, hogy a baba egy olyan mágiának lesz kitéve, hogy kiválasztott lesz. A születése már teljesen természetes, ám maga a fogantatás ennek a különös erőnek köszönhető. És a csillagok ereje a feltételezés szerint ott él benned. *elmosolyodik* De nem akarlak megrémíteni, ez csak egy lehetséges jövő. De remélem minden szépen alakul, majd figyelni foglak. *bátorítóan megveregeti Vanessa vállát, majd búcsút intve ő is nyugovóra tér. *
Olga Snezhana
Diák
Olga Snezhana

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 499
Kaszt : Udvar - Page 5 Auror

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 12:42 pm

*Olga sétálni indult ebben a szép időben. Kilép az Udvarra, és a nappa néz. Élvezi, hogy egy kicsit elvakítja a fény, s színes karikákat látva indul meg egy pad felé. Feltéve, ha tényleg pad az, és nem csak annak látja a színes foltok közt. Mikor odaér megbizonyosodik róla, hogy egy ülő alkalmatosságot talált, helyet foglal, majd csukott szemmel arcát a nap felé fordítja, és így sütkérezik.*
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

Főkarakter : mint az e-mail
Hozzászólások száma : 1601
Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya

Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 12:52 pm

*Aravis megérkezik az udvarra, fénylő vörös haja csak úgy lebeg utánna, ahogy kacéran, de mégis csendben fut a padhoz, ahol egy lányt pillantott meg.* ~Talán alszik~ *gondolja.* Megérinti a lány vállát.*
Olga Snezhana
Diák
Olga Snezhana

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 1:00 pm

*Olga élvezi, hogy nyugodtan henyélhet kint, ezért nagyon meglepődik, mikor valaki megérinti a vállát. A szemei villámcsapásra felpatannak, ahogy ő is a helyéről, pálcával a kezében, amit az ideérő lányra szegez. Mikor észreveszi, hogy egy szaktársával áll szemben, leengedi pálcáját, és elteszi.*
- Ne haragudj, hogy pálcát fogtam rád, csak megijedtem kicsit, és hát soha nem lehet tudni.- *Jobb az elővigyázatosság, gondolja magában, s egy cseppet sem bánja, hogy mindig így viselkedik, hisz ennek a tulajdonságának köszönhetően, sok mindent megúszott már.*
- Amúgy Olga Snezhana vagyok. Majdnem elfelejtettem bemutatkozni.- *S széles mosoly ül ki az arcára.* - Ha jól emlékszem még nem találkoztunk.- * teszi, hozzá majd visszaül a padra, de úgy, hogy a msáik lánynak is legyen rajt hely, ha maradni akarna.*
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

/by drága Spiritem/

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 1:09 pm

*Egyáltalán nem lepődik meg a lány, mikor egy pálcával néz szemközt, mindig nyugodt, nehéz megijeszteni, de emellett sose tűnik el életkedve, vidámsága. A lány bocsánatkérésére egy legyintéssel felel, hogy nem tesz semmit.* ~Valószínűleg én is így reagáltam volna~ -Szia! Sajnálom, hogy megijesztettelek- *köszönt a lánynak* - Én Aravis Anton vagyok, még igen új itt.- *Beszéd közben leül a lány mellé a padra* -Amúgy mit csinálsz itt? Azt hittem alszol.- nevet pajkosan.*
Olga Snezhana
Diák
Olga Snezhana

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 1:18 pm

*Meglepődik a lány határozottságán, és nyugalmán, az emberek többsége lehet, hogy nem így reagálta volna le ezt a helyzetet.*
- Nem aludtam, csak phentem kicsit.- *Mondja ő is nevetve.* - Imádom a Napot, és a napsütést.Azt hiszem ez a legnagyobb gyengém.- *S felnevet, miközben újra a Nap felé kezd bámulni.*
- Áh értem, akor azért nem láttalak még.- *Majd észrevétlenül béignézi a lányt.*
-Akkor kicsit mesélhetnél magadról. Hogy honnét jöttél, meg ilyesmik.- *Ajánlja fel kedvesen a megismerkedés lehetőségét. Persze nem szeretne tolakodó lenni, ezért hozzá is teszi.*
- Persze csak ha van kedved.-
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

/by drága Spiritem/

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 1:34 pm

- Persze, hogy van kedvem, egész eddig egy lélekkel sem találkoztam- *feleli. Majd elkezd mesélni* - Elég messziről jöttem, szüleimmel egy kis szigeten élünk, melyet csak úgy hívnak, hogy Pillangó sziget. Gondolom sejted, hogy azért, mert a sziget tele van mesésebbnél mesésebb pillangókkal. Ezek a kedvenc állataim. Magammal is hoztam kettőt, fenn vannak a szobámban egy kis üvegben. Ha szeretnéd majd megmutatom őket valamikor.- * Majd a lány felé fordulva kiváncsian pillant rá, várva a választ. Ekkor néz igazán a lány szemébe, s látja meg mélykék szemeit. Igaz sok szép szemet látott már, nem igazán lepődik meg, hisz sajátja sem gyakori (vörös), de ilyen kéket még nem látott.*
Olga Snezhana
Diák
Olga Snezhana

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 1:42 pm

- Pillangók?- *Gondolkozik hangosan Olga. Nem is igazán tudja, hogy szereti-e a pillangókat vagy sem. Ezen még valahogy soha nem gonolkozott el. Mert az világos, hogy nem szereti a macskákat, de szereti a kutyákat, nem szereti a kígyókat, de szereti a halakat. Valahogy a pillangókat azonban soha nem rkata be egyik kategóriába se.*
- Persze. Nagyon érdekelnek, majd egyszer szívesen megnézné.- *S közben elhatározta, hogy megnézi azokat a rovarokat, és majd utánna eldönti, melyik kategória ez valójában.*
- Érdekes lehet egy szigeten lakni.- *S szemei előtt látja, ahogy vitorláson száguld a tengeren, hajába kap a szél, s mikor egy gyönyörű szigetre érkezik, ott kiköt és megpihen*
- Én csak egy kicsi unalmas faluban laktam, itt Bulgáriában. Irigylem azokat, akik ilyen különleges helyen élhettek.- *S miközben ezt mondja kicsit elpirul.*
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

/by drága Spiritem/

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 1:47 pm

-Rendben, akkor majd legközelebb megnézed őket, de ha nem haragszol én most elmegyek enni valamit, mert ma még semmit se ettem és éhes vagyok már.- *Vidáman búcsút int a lánynak és elindul az ebédlőbe*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 2:05 pm

*Ash érkezik az udvarra. Ma is nagyon szépen néz ki. Fáradt és szomorú. Még mindig a bátyjától kapott levélen gondolkodik, amelyre még mindig nem adott végleges választ. Miután kiér, leül egy padra és onnan nézi a tájat. Most talán felvidítaná egy kis társaság.*
Nicol Bennet
Diák
Nicol Bennet

Hozzászólások száma : 1233
Kaszt : Udvar - Page 5 Jos

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 2:10 pm

*Nicol érkezik az udvarra, egy kicsit ki akart jönni levegőzni meg unatkozott is. Így kijött ide. Mikor megérkzett az udvarra körbenéz és megpillantja Asht. Odamegy hozzá és köszön neki.* -Szia Ash! *Köszön neki mosolyogva Nicol. Nemtudja mért de egy kicsit szomorúnak látja. Igaz ő maga sem repdes az örömtől...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 2:16 pm

*Aida a maga egyedi stílusában érkezik ide, miközben egy kis, piros labdát dobálgat egyik kezéből a másikba. Ügyes zsonglőr lehetne, ha kettő lenne belőle. Kicsit unatkozik és társaságra vágyik, így érthető, hogy amikor meglátja a két lányt, rögtön odamegy hozzájuk.*
-Helló! *köszön nekik, akogy azt illik és ez annyira elvonta a figyelmét, hogy le is ejti a labdát.*
~De béna vagyok...
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 5 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 2:19 pm

*Jane az udvaron sétál. Jonatán, a kiskutya mellette futkozik, hiszen örül, hogy ő is kint lehet. 3 lányt pillant meg, majd mikor közelebb megy, látja, hogy Ash, Nicol, és Aida az.*
-Sziasztok Csajok! Mi újság veletek?
*Kérdezi Jane, majd észreveszi, hogy mindenkinek milyen rossz kedve van.*
-Nahát, mi ez a rossz kedv, mi ez a punnyadás? *Kérdezi, majd megpróbálja kicsit jobb kedvre deríteni őket.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 06, 2008 2:26 pm

* Ash amikor megpillantja Nicolt, egy kicsit mosolyra derül az arca. Szerencsére most már van kivel beszélgetni.*
- Szia. Mi újság?
*Kérdezi, már mosolyogva és utána megpillant egy új lányt. Még nem ismeri ezért bemutatkozik.*
- Hello, én Ashlynn Atos vagyok.
*Mutatkozik be, majd érkezik Jane is, meg persze a kutyusa. Megint egy állat, Ash ennek nagyon örül. Már rég látott kutyusokat.*
- Szia. *Köszön a lánynak, majd megsimogatja a kutyát, ha az odamegy hozzá. Majd válaszol a kérdésre.* - Hát… Egy kicsit honvágyam van és nem tudom eldönteni, hogy menjek hamarabb haza vagy sem. *Mondja általános arccal.* - Veled mi újság? *Kérdezi miután mindenki, elmondta a gondolatait.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 5 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: