Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+73Moana Hine Melody Grey-Kingston Ann-Tabitha Serenity Christine Shavonne Katharina/Colette Adams Ayla Madyzyn Christina Angel Ivy Gwynn McDawish Estera Linnet Ashlie Brogar Glevor Seth Svarog Raul Garcia Heranandez Alexandra Sirov Atanas Iordan Danail Andrei Dhaila Lancaster Mephisto Ov Hell Rosalinda Perez Domajan Gurskovity Horváth Viktória Ágnes Niema Miriel Winona Dominica Elisaveta Eva Teodor Angel Toomas Vladislav Nikorina Grozda Igor Volonyev Irina Yoana Lucy Elaine Clara de Chryseis Evangeline Elovics David Branson Quarion Galanodel Aali White Sarah Christina Keller Kiaran Courber Latiffa Milena Mira Todorka Vaszilij Potrevszkij Persephone Spenser Dante Sparda Takeshi Shinobu Kaen el Jericho Rupert Rankle Nicolas Demerest Summer Crannion Amaril Gwyneth Carry Ainshley Carson Éric Leclair Gabriella Collie Sheila Leays Jozef Bomontov Jack Darkfield Driana Stardew Peter Krumholtz Gary Shazzox Nicol Bennet Aravis Anton Nalani Haukea Vanessa Mantova Elisaveta Grozda Moraru-A Olga Snezhana Anaze White Chloe Bikey Victoria Dewey Misa Grozda Rosetta Waylan Hana Jessica Dentry Wanda Dorcas Gloria Arabella Jagusia Gerlice Éva Jane Scott Leonard Wyatt 77 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leonard Wyatt Diák
Hozzászólások száma : 1104
| Tárgy: Udvar Vas. Jún. 01, 2008 7:45 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
A hozzászólást Leonard Wyatt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 01, 2008 7:53 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 04, 2008 2:35 pm | |
| * Ash mosolyogva nézi a kutyust. Most eszébe jut a saját két kutyája, amelyek most otthon vannak, és talán javában alszanak. Figyelmesen meghallgatja a lányt, majd a kutya közeledténél lehajol és megsimogatja Jonatán.* - Ezt jó hallani. *Mondja mosolyogva, majd felegyenesedik.* - Hagyjad, szeretem a kutyákat, nekem is van kettő, de ők most otthon vannak, Memphisbe. Amúgy milyen fajta? *Mondja buzgón és végül felteszi a kérdést, és megint rátör a honvágy. A kérdésre egy kicsit elgondolkodik.* - Velem, semmi különös, mostanában gyakran rám tőr a honvágy, de ettől elnézve jól vagyok. *Mondja mosolyogva.* - És mi jó történt veled mostanában? Hogy megy az élet? |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 04, 2008 2:40 pm | |
| *Jane elmosolyodik.* -Hát igen a honvágy. Én is gyakran érzem, hogy szívesebben lennék otthon, mint itt. *Mondja, majd válaszol a lány kérdésére.* -Hogy mi jó történt? Nem sok minden. Emberekkel ismerkedtem. *Mondja, s ránéz az órájára.* -Ne haragudj, de mennem kell! Szija! *mondja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 04, 2008 2:43 pm | |
| * Ash figyeli, majd amikor elmegy egy kicsit szomorú lesz.* - Oksa, szia. *Köszön el mégis mosolyogva, de közben szomorú, mert nincs társasága. Még ül egy kicsit az egyik padon, majd feláll és felmegy a szobájába.* |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:09 pm | |
| *Gitrájával és egy könyvvel érkezik az udvarra. Kinéz magának egy félreeső padot és leül rá. Gitárját letámasztva olvassa könyvét. Egy idő után megunja, magához veszi gitárját és játszani kezd. Mikor már egészen bemelegedik, pörgöst dalt játszik, közben pedig a dallamot dúdolja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:13 pm | |
| *Lee érkezik meg az Udvarra. Egy pörgős muzsikát hall meg. Bernádt is ott van az oldalán. Ő is felfigyel a dologra. Odasétálnak hát a hang irányába és meglátnak egy láynt. Bernádt rögtön felismerte. Odafut a lányhoz majd ugrállni kezd meg nyüszíteni. Nagyon ágaskodik a lány lábán. Lee is odasétál*-Szia Victoria! Ugye nem zavartunk meg? Egyébkétn hogy vagy?*Próbál belekezdeni egy bezsélgeétsbe majd elhalgat* |
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:15 pm | |
| *Annyira belemerül hogy nem veszi észre a kutyust, és fejét csak akkor emeli fel mikor Lee hangját hallja. -Áhh..szia...nem nem zavartok...amugy egész jól megvagyok. És te?-kérdezte majd letámaszotta gitárját a pad széléhez, és Bernárd-ot kezte simogatni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:22 pm | |
| *Lee mosolyogva bólint a lánynak. Közelebb megy amdj leül mellé. Bernádt nagyon élvezi a kénesztetést. Lee pedig csak enyit mond*-Unalmas az élet...sokminden megváltozott. Régen sok életveszéyles kalandba keveredtem de ez nincs többé. Unalmassá és monotoná vált számomra az élet!*Mondja szomorúan. Bár most az a legfőbb hogy trnaulnia kell de már oylan rég nem volt olyan helyzetben ami veszélyes lett volna. Ő mindig keresi a veszélyt de mostanában nem talál rá.*~Hm...talán majd amikor másodikos lezske minden jobb lesz~*Gondolja magában* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:32 pm | |
| -Értem. Nekem nem...én mindig kiélvezem ahogy lehet. Nem nagyon szoktam eltervezni mit teszek...ahogy esik ugy puff.-mondja majd megvakarja Bernádt füle tövét és hátradöl. -Viszont sokat szoktam a multon töprengeni, hogy lehetett volna másképp is. De végül mindig ugyan oda lyukadok ki, ami elmult az elmult...nem lehet változtatni rajta akárhogy is szeretnénk.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:36 pm | |
| *Lee lehajtja a fejét*-Igen...ez sajnos így van. De...szerintem meglehet újra élni a múltat.*Mondja a lánynak mosolyogva miközben fölkapja a fejét.*-Szerintem a tanárok biztosan tudnak időtutazni. Vagy talánva n oylan bájital aminek a segítségével ez megtörténhet...biztos vagyok benne!*Modnja határozottan a lánynak majd elhalgat. Kis szünet után újra megszólal*-Egyszer talán mi is képesek leszünk rá!*Reménykedik hiszen a remény veszik el utoljára* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 12:53 pm | |
| -Remélem tényleg sikerül valaha.-mondja majd felnéz az égre. Mennyi mindent máshogy csinálhatna, és talán visszakaphatná Mariont. -Igen...tényleg jó lenne.-mosolygott majd lobálni kezdte a lábait. - Én szivesen megnézném milyen a jövö...vagyis hogy milyen leszek én meg a világ meg ilyesmi...érdekes lehet.-mondja és ujból mosolyog, majd elörehajol és simogatja Bernádt-ot. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:00 pm | |
| *Lee bólint a lánynak*-Valóban az lenne!*Mondja neki mosolyogva majd feláll*-Szép álom mi?*Mondaj neki kicsit gúnyosan*-Tudod ami megtörtént azt isten akarta így. Nem változtathatjuk meg mert akkor más lenne a történelem!*Mondja neki mosoylogva. Ő hisz istenben és az akaratából de azt is elhiszi hoyg képes megváltoztatni a sorsát és nem mindenben isten dönt. Ez egy kicsit ellentéte egymásnak dehát ilyen Lee gondolkodása.*-Sétálunk!*Kérdzei a lánytól mosolyogva. Ha nem tart vele akkor Lee egyedül megy ha igen akkor együt sétálnak* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:11 pm | |
| -Oké...mehetünk. Mondja majd feláll és nyakába akasztja a gitárát és magához veszi a könyvét. Lassan elindul Lee-vel az oldalán. -Merre is megyünk?-kérdezi, majd körbenéz. Egy pillanatra elbambul és elbotlik a saját lábábam, majd szépen elesik. Könyve messze elrepül, ő maga pedig szépen beveri az orrát. Felül majd térdét dörszölgetve feláll. -Szép erre is csak én vagyok képes...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:14 pm | |
| *Lee látja ahogyan a lány elesik. Nem semmi mozdulat volt. Kicsit kuncog magában de ez csak egy tipikus reakció. Ezután elkapja a repülő könyvet majd felsegíti a lányt*-Jólvagy? Nem vérzik az orrod?*Kérdzei tőle kcisit aggódóan mert nem kicsit esett és eléggé fájhatott. Bernádt szomorúan tekint a lányra. Látszik rajta hogy sajnálja őt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:14 pm | |
| *Leila sétál lassan az udvaron Cézárral. Sajnos nincs ismerőse itt ,ezért egy fa tövébe leül és előveszi egy könyvet. Olvasgatni kezdi.Majd nemsokára végez ,mert megunja,s Cézárral játszik.* -Jajj ,szépségem ,te mindig velem vagy!*Vakarja meg kutyája fülét.* -Hogy én mennyire szeretlek!*Magához öleli és nem engedi el.* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:19 pm | |
| -Nem tudom..-válaszolja majd elveszi a kezét és egy vékony vércsik folyik végig arcán. -Nah remek...-morog majd elkezd kutatni a zsebeiben egy használható zsepi után. Nagynehezen talál egyet majd az orrához szoritja, de szinte azzonal át is ázik. -Oké, indulhatok az év legkétballábasabb diákja cimre. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:23 pm | |
| *Sakura leérkezett az udvarra... meglátja a lányt a kutyájával... kicsit magányosnak tűnik, ezért lassan odamegy hozzá... nem nagyon szereti Sakura a kutyákat, de ennek a lánynak a kutyája különösképpen szimpatikus neki akárcsak a lány* - Szia! ^^ *lép oda Sakura a lányhoz, majd vidáman köszön neki* - A nevem Sakura Mikan. Még nem találkoztam veled *mutatkozik be* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:28 pm | |
| *Lee grimaszokat vágva nézi a lány vérző orrát.*-Bárkivel megeshet!*Mondja neki bíztatóan. Eközben bernádt elvágtatott a tettek mezejéről. Egy másik kutya szagát érzi. Fel is derítette már a területet. Meg is lát két láynt meg egy kutyát. Bernádt közelebb megy amjd elekdz moroni. Később már ugat is*-Vau vau!*Ugatja le a másik kuytát. Lee eközben észreveszi a hiányzó láncszemet ezért utána fut. Hamarosan meg is találja. Talán már késő. lehet hogy a kutyák egymásnakugrottak....Lee reméli hoyg azért Victoria követte őt hiszen nem akarta magára hagyni még ha ez most így is sikerült* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:30 pm | |
| *A két marakodó kutyára majd a két lányra néz. FEláll és még mindig orrára szoritva az elázott zsepit elindul. -Lee! Felmegyek a szobámba majd találkozunk! szia!-kiáltja a fiunak majd elsiet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:43 pm | |
| *Leila az érkező lány felé fordul.* ~De jó! Új barátságot köthetek és legalább nem fogok unatkozni.~ -Szia,én Leila Hamilton vagyok. Allidonos hallgató.*Mondja közben nagy mosoly van az arcán.* -Örülök ,hogy megismerhettlek.- *Amikor jön a nagy kutya Leila elszeretné kapni Cézárt ,de az elfut és most az állatott ugatja.* -Vau! Vau!*Morogni is kezd.Leila félti Cézárt ettől a nagy állattól,de látja ,hogy jön a gazdája. Ő is gyorsan felkapja Cézár.* -Jajj Cézár! Neked muszály kötözködnöd?*Kérdezi majd a kutyus gazdájához fordul.* -Bocsánat,a kutyám nagyon szeret kötözködni nagyobb állatokkal. Mégegyszer sajnálom.*Kotorja el szeméből a hajtincset és pirulva nézi kutyáját majd a másik fiút ,akit ,ha jól hallotta Lee-nek hívnak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:48 pm | |
| ~ barátságosnak és kedvesnek tűnik ez a lány ~ - Én Allidon vagyok és énis örülök, hogy megismerthetlek. *mondja Sakura* *Mikot a kutyák elkezdenek ugatni és morogni és Cézár elszabadul Sakura Leila mögé bújik, ugyanis fél a kutyáktól, főleg ha mérgesek, és az eseményeket Lelila háta mögül követi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 1:55 pm | |
| *Bernádt egyáltalán nem nagy bár naghyobb mint a lány kutyája. Körülbelül egy homloknyival. Lee látja hogy végül semmi baj nem lett belőle. SZigorúan néz Bernádtra aki csak elsomfordál a fiú háta mögé. Elmosolyodik.*-Áhh semmi gond...végülis az én kutyám jött ide.*Úgydönt hogy bekéne mtuatkozni*-Lee Hansang vagyok*Közben hátrafordul és elköszön a deridion szakos lánytól*-Szia!*Köszön el majd viszsaforudul. A lány mögött egy újababt pillant meg*-Öhm igen...szóval lee Hansang vagyok de gondolom aze lőbb már hallottad!*Mondja mosolyogva a két lánynak majd zavartan elkezd vakarózni. Legalábbis a fejét vakarja. De nem oylan durván hanem csak épphogy vakarja azt. Ezt is csak azért csinálja hoyg valamivel elfoglalja magát* |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 2:15 pm | |
| *Lee elmosolyodik*-Örvendek!*Megvárja míg a másik lány is bemutatkozik majd váalszol*-Bernádtnak!*Mondja ki a kuyta becses nevét*-Egész jóü napom volt. Hm...hát eddig nem túl féynesen bár úgytűnik hoyg valahogy átcsusszanok!*Mondja a lánynak mosolyogva majd ránéz az órájára*-Nekem mennem kell sziasztok!*Köszön el a többiektől majd elmegy.*-Bernádt! Gyere!*Mondja neki amjd bemegy a kúriába. Tanulnia kell ez nem kétséges* |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 4:33 pm | |
| * Elisa ma már vidáman sétál ki az udvarra. Szeret itt lenni. Mindig sok az ember és ő nem szeret magányos lenni. Kivéve ha van egy rajzlapja. Ma rózsaszín felsőjében álldogál, amin egy-két kitűző virít, a nadrágja pedig egy szűk farmer. Nézelődik pár percig és várja hátha talál egy ismerőst.* | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 05, 2008 4:41 pm | |
| * Elisa naagyon unja magát így elhúzza a csíkot.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |