Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+47Nasuada Yordana Donna Swarow...- archiv Leonard de Wandom Ivana Rosa Nadezhda Laura Wylee Cyrus Seymour Lara Wilhelmine Ewelyne B. Cart Elisaveta Grozda Moraru-A Amaril Gwyneth Domajan Gurskovity Aali White Jessica Dream Petrovics T. Stoyanka Cirelin de Sovalon Axan Eruthalion Darien Manath Ferida Maha Kiaran Courber Sheila Leays Ayla Madyzyn Nicol Bennet Peter Krumholtz Arabella Jagusia Ann-Tabitha Serenity Akimoto Nakashima Casimiro Odalis Rorie Owain Alistair Elendil Falassion Ethanor Hietala-Archiv Evangeline Elovics Alexandra Sirov Eligio Lance Jens Tichaon Ashlie Brogar Glevor Rupert Rankle Loirens Ceronin Cirdan Arahael Latiffa Milena Victor Andon - Eramir Rayna Aquarius Jane Scott Nargile Ljubjana Nikorina Grozda Jack Darkfield Quarion Galanodel Kalandmester Moana Hine 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moana Hine Alapító
Hozzászólások száma : 187 Kaszt :
| Tárgy: Udvar Csüt. Júl. 10, 2008 5:57 pm | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Victor Andon - Eramir Diák
Hozzászólások száma : 115 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 11:04 am | |
| *Vic csak pislog egyet, s mikor Janet újabb, végső köpet éri, még azt is elvarázsolja, s kissé felhúzza az orrát.Valahogy nem szokta meg, hogy egy lány így viselkedik.* szép napot, Nargile*köszön el egy meghajlással, Árnyék is utána nyávog egyet, majd ha Janet nem zavarja, Vic leül a lány megüresedett helyére. Kissé furcsállva hallgatja Trency monológját, s még a szemöldökét is felvonja majd odahajol Jane füléhez.* Mi volt abban a szendvicsben?*kérdzei suttogva mert senkit nem akar megsérteni, de úgy tűnik mindenki bepörgött tőle, s így talán jobb is, hogy ő nem próbálta ki. * Nos, igazából már megvolt a nyaralás, mielőtt eljöttem ide. Görögországban voltam a családommal, így most már ráérek itt körbenézni.*mondja immár rendes hangnemben, bár a felhőket és egyebeket inkább nem kommentája. Valahogy nem az ő világa az ég. Belőle föld jegyű elemista lesz egyszer.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 11:17 am | |
| *A szőkeség elégtételt vett Jane-en, így derülten visszaölel, de mikor az leszedi a szendót elengedi. Mivel még közel van Jane-hez meghallja Vic mondatát amiért megintm egszólal.* SZalámi, méz és eperlekvár. Talán nem tetszik?* kérdezi semleges arccal. Vic még mindig nem engesztelte ki, de majd rajta is elégtételt evsz. Befog néhány Morzsás Szarvú Szapirtyót, és Victor ruhiába, és táskájábatömködi,mivel valószínűleg betör hozzám ahogy nemrég a Fehér tigrisbe, ahol megsszerezte az iskola térképét, és Cassidy csipogós csillag-plüssét. Gyűjtögető életmódja és véla származása miatt vesz el minden szépet és jót másoktól, ahogyan annak lennie kell. Trency malacorr-ábrázatára pillant és helyesel.* Tényleg olyan... jééé hogy mik vannak !*eszmél fel a nedves Cucu-orrféleségre. Most szépen táncra is perdül, ki tudja miért. És eszébe is jut hogy pont an égy szak egy-egy diákja van itt. Victor, a Terramágus, Jane a Jósmágusnő, Kestrencya, az Auror és Ashley az Illúziómágus. persze ezek csak Ash elképzelései a jövőről. Ezekkel a gondolatokkal csodálkozik el, majd mindezt felírja a naplójába.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 11:34 am | |
| -Igen valóban szalámi, eperlekvár és méz. *ismétli meg a választ Victornak.* -Kicsit hangosan mondtad. *mondja egészen közel hajolva a fiúhoz, s így kizárt dolog, hogy más is meghallja.* -De nyugodtan kóstold meg...nem olyan rossz, mint amilyennek hangzik. *mondja Jane, s reméli, hogy a szendvics elnyeri a fiú tetszését...bár kételkedik ebben. Jonatánnak viszont nagyon ízlik ez a vegyes szendvics, mert Jane arra lesz figyelmes, hogy a kutya feje a kosárban van, és egy ép szendvics se maradt.* -Jonatán, ne csináld! *kiált a kutyusára, de már késő. Nagy nehezen kihúzza a kosárból a kutya fejét, s már szétcincált kenyérhéjak, és egy-egy szalámi hever a kosár alján.* -Jajj ne haragudjatok rá! Nem akarta, csak ez a csábító illat... *magyarázkodik Jane.* | |
| | | Nargile Ljubjana Diák
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 11:39 am | |
| *Nargile fut vissza könnyedén az előbbi társasághoz.Votl egy kis dolga.De már nincs,és ez jó,mert remélhetőleg megtudja simogatni a macskát.* Visszatértem. *mondja oda nekik vidáman,majd szép sorba néz végig mindenkin,és mindenkire rámosolyog.Tekintetét egy röpke másodperccel meghosszabítja Victoron,aztán Jane-re néz féloldalasan,mosolya még szélesebbre húzódik,reméli a lány érti mit akar.Aztán lefelé néz és megpillantja a dögöt.* Jaj,de kis aranyooos! *mostmár nem fékez utat indulatainak.* Meg lehet simogatni? *kérdezi,aztán letérdel a szőnyegre a többiekhez.* | |
| | | Victor Andon - Eramir Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 11:45 am | |
| *Szegény srác, ő nem olyna multifunkcionális, mint a lányok, így össze vissza kapkodja a fejét, s továbbra is nemet int a szendvicsre,pláne hogy Jane kutyusa el is rendezii a készltet.* Külön-külön semmi bajom az alkotókkal, de így együtt inkább nem próbálnám ki. Valahogy nem olyna jó a gyomrom az új ízekhez.*mondja s kissé elvörösödik, s hogy leplezze zavarát, beletúr hátul borzas hajába. Aztán visszaérkezik nargile.* Persze, nyugodtan, imádja a nőket.*mondja gonosz mosollyal a macskát nézve.* Amúgy me gkifejezetten szelíd, csak velem szokott kekeckedni. megvan mindkettőnknek a kellő akaratossága, hogy néha napokig nem nézünk egymásra, de akor is a macskám, és ha bárki bántaná, minimum olyan élményben lenne érsze, mintha egy kínai gömbláng sárkányt szúrt volna szemen.*mondja, s bár a lányok hjihetik, hogy tréfál, nincs így, az állatok a gyengéje, imádja őket és gyűlöli azokat, akik bántani merik őket.* Amúgy is kissé féltékeny fajta mert otthon van egy kneazle-m is, az is egy kisbestia, és macska alkatú. Árnyék házi macska, de azért rendes ám.*mondja immár széles mosollyal, s iint a naexldiresnek, hogy nyugodtna ölbe veheti, mert szereti a macska az ilyet.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 11:59 am | |
| -Nem olyan rossz együtt se, de külön én is jobban szeretem. *mondja, s mosolyog. Majd eszébe jut valami fontos, amit eddig elmulasztott.* -Jajj ne haragudjatok, de mennem kell! Örülök, hogy megismertelek titetek. Sziasztok! *köszön a lány, s mindenkinek lenyom három puszit, s elindul a kúria felé.* -Jontán, gyere. *kiált hátra a kutyusnak, s integet többieknek.* | |
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:07 pm | |
| *Nyelve is kivillan,mikor a fiú a macsek női imádatáról beszél,aztán a távozó Jane után néz.* Szia. *kiált utána,aztán óvatosan kezdi kezét a cica felé emelni,míg végül leteszi az orra előtt és lassan kezdi maga felé húzni,teljesen a másik nyugalmára koncentrálva.* Gyere cicus.Ne félj. *mondja neki bátorítón,és mosollyal nyugtázza,hogy a cica a keze vonalán kezd nyújtózkodni felé,míg végül megindul,és a ölében pihen le újra.Aztán a hátát kezdi cirógatni,és mostmár száját összezárva,komolyabban figyel a fiúra.* ~Na,még egy jófej állatbarát~ *Gondolja,aztán megint a cicára emeli tekintetét,hagyva,hogy haja kövesse,utána pedig egyik kezével félig füle mögé simítja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:08 pm | |
| *Egy igencsak ideges lány közeledik, egy macskával és egy vadászgörénnyel a nyomában, az ajkát harapdálva.* ~ Hülyeség volt elmondani neki. - Hülyeség volt egyáltalán megszólalni... - Azt kéne mondani, hogy csak össze voltam zavarodva, és azért beszéltem hülyeségeket. El kéne felejteni a tegnapot. - Nem venné be, hogy csak zavart elméd miatt mondtad amit mondtál... - Azért próbálkozni még lehet. ~ *egy újabb rövid csevely Ariana két énje között, ez a lánynál teljesen megszokott. Amikor odaér a kis csapathoz, halkan köszön.* Sziasztok *csak Nargile-t ismeri, ezért bemutatkozik.* Ariana Ravenwood, Naxeldir. Zavarok? *ha a válasz "nem", akkor leül a földre, és az ölébe veszi Sissyt. Ha a válasz "igen", akkor is, mert Nargile-nek át kell adnia egy üzenetet. Ha zavar, majd maximum utána elmegy.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:25 pm | |
| *Vic mosolyogva nézi, ahogy a naxis lány játzsik a macskával.* Látod, mondtam. Nálam külön ünnep nap, ha szó nélkül hagyja, hogy nyúzzam. Minimum egy pohár tejjel le kell előtte fizetnem.*vigyorog, de azért látszik, hogy imádja a macskáját.* Külön egyéniség, lehet, hogy nevet is változtat, minimum Elvisre, nem ad a kis dolgokra.*mondja aztán egy újabb lány viharzik oda szinte szó szerint. Eléggé feldúlt.* Üdvözlet ifjú hölgy! Tán valami baj van?*kérdzei kedvesen, csillogó zöld tekintetét Arianára emelve. Árnyék viszont a két állatot veszi szemügyre, s vidáman vinnyog egyet, szívesen elpüfölni azt a vadászgörényt, cska hogy bemutassa, itt ő a vezérhím.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:30 pm | |
| *Megint megmosolyogja a fiú szavait,aztán jön oda Ariana elég feldúltan.A macska az ölében farmerjét kezdi kapargatni,Nargile érzi,hogy támadni készül valamelyik állatra,ezért vakargatni kezdi füle tövét.Állítólag ez nyugtatólag hat a cicákra,ezt még apja mondta neki Írországban.* ~Írország...~ *Aztán megint a láynra figyel.* Ariana...baj van? *Kérdezi,és aggódva emeli fel rá a tekintetét,vigyázva,hogy a macskát ugyanúgy simogassa,nehogy bevaduljon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:36 pm | |
| *Victor szavaira halványan elmosolyodik, bár nem tudja, miért, majd mikor Nargile ugyanezt kérdezi, úgy érzi, válaszolni kéne.* Baj...? Tulajdonképpen az a baj, hogy nem használhatok emléktörlő bűbájt *mondja sóhajtva.* Legalábbis van egy olyan sejtésem, hogy nem lehet... pdig jól jönne. Mondtam valakinek valamit, amit nem kellett volna. *közben Sissy közelebb mászik Nargile-hez és a másik macskához. Ha a lány jól megnézi, láthatja, hogy egy kis cetli van a nyakörvén, amin ez áll: Majd valamikor beszélnünk kellene, de majd csak később. Egyelőre még össze kellene szednem a gondolataimat... Mary, a kis vadászgörény Árnyék vinnyogására beugrik Ariana ölébe, ahol az előbb még Sissy terpeszkedett. A lány is észreveszi Victor macskájának nyugtalanságát, és karjait védelmezően a vadászgörény közé fonja.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:40 pm | |
| *Victor felnevet Árnyék viselkedésén, majd bólint Nargile-nek, hogy fogja vissza nyugodtan mert képes és bajt kever a kis dög. Zsebéből tejkaramellát vezs elő, egyet kibont és odaadja Nargile-nek.* Ezt szereti.*s persze ad olyat is amit a lány is megehet, meg Arianát is megkínálja.* Talán valami komoly? Titkot mondtál? Vagy valami összeesküvés? Esetleg szerelmi ügylet?*kérdezi a fiú s kicsit komolyabb képet vág, bár még mindig látzsik hogy jókedvű. Nem kárörvendő, csupán jó a kedve, neki szinte mindig.* Én úgy tudom az elsősök tanulnak ilyen varázsaltot. Van külön emléktörlő és vna emlékezet törlő is.*magyarázza a fiú.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:46 pm | |
| *A másik macska közelségére Árnyék már fájdalmasan karmolt bele Nargile nadrágjába,de nem szisszen fel.Észreveszi a cetlicskét,rajta az írást,aztán Arianára pillant.Abóól a nézésből mindent kitalál.* ~A Profi Prefi...~ *Gondolja,s azt hiszi egyszeriben mindent ért.* Köszi. *veszi el a két tejkaramellát,azt egyiket pedig finoman becsúsztatja a macska szjába.Nemsokáig kéreti magát,gyorsan megeszi,aztán Nargile is bekapja a sajátját.Mivel úgy gondolja,bunkóság lenne nem válaszolni Vic kérdésére,de mégse akarja lebuktatni Arianát,csak ennyit felel* Azthiszem, titkot mondott. *aztán a lányra néz "teállatelmondtadneki" pillantással.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:55 pm | |
| *Elveszi a karamellát.* Köszönöm. És... tulajdonképpen a szemébe mondtam, hogy tetszik nekem. Ennyi. Na mindegy... az az emléktörlő bűbáj jól jönne, de én csak az Exmemoriam-ot ismerem, az meg eléggé kipucol a fejéből mindent... Egyébként kösz Nargile, de én is tudok válaszolni *mondja kicsit dühösen, majd a pillantást "jéé,hogy találtad ki?!"-vel viszonozza, majd bekapja a karamellát. Sissy közben játékosan Árnyék felé kap a mancsával, persze behúzott körmökkel, Mary pedig továbbra is Ariana ölében lapul.* Egyébként hogy vagytok? Mi jót csináltatok ma? Ettetek már? Csak mert én ma még nem túl sokat, pedig nem ártana. Tényleg, Victor, hanyadikos leszel, és mióta tanulsz itt? *kérdezi érdeklődve, és igyekszik kicsikét távolabbi vizekre evezni, minél messzebb a előbbi témától.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 12:59 pm | |
| Áhh, szóval egy fiú... szabad tudni ki az? Persze a világért sem akarok tolakodó lenni. *visszakozik a fiú. Ő sme szereti ha beleszólnak a dolgaiba, bár neki még konkrétan ilyenje nincsen, csupán kiszemeltje, de ez még a jövp zenéje, bár egy szégyellős mosolyt megenged magának.* ~ Este meg is keresem...~*Határozza el magában.* Óóó, én alig pár napja csak, szal én most leszek elsős. Bár LLIből szerintem lezs némi előnyöm mert az ilyen hobbi nekem. Azt mondták jófej a tanár hozzá, így ha szerencsém lesz, még talán tud nekem segíteni is, mert érdekel az ilyesmi. Szvíesne lennék például sárkány kutató vagy valami különleges gondozó. No és ti? | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:08 pm | |
| *Ariana szúrós nézésére kicsit elpirul,és most úgy érzi jobbnak,ha erre a kérdésre nem válaszol.Utána érdeklődve kezdi hallgatni a fiú terveit,ő maga is szereti a fursa lényeket.* Sárkányok? Némelyik igazán gyönyörű *álmélkodik el egy kicsit* de engem leginkább a bűbájtan érdekel.Bár végül is,a kettő összekapcsolódik.Én viszont inkább a titkos-furcsa helyek felderítésével foglalkoznék.És igaz ami igaz,nem lehetetlen hogy ot tis találkozok valami aranyos kis lénnyel. *Sokat sejtető pillantással néz lefelé a még mindig ölében lévő cicára,aki nem igazán szeretne játszani,túlságosan kényelembe helyezte magát a lány ölében.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:17 pm | |
| Igen, fiú, és bocs, de nem *mondja élesen, és egy szúrós pillantással néz Victorra.* Semmi bajom veled, de a magánéletem egyelőre az enyém. Én is elsős leszek, és nekem meg a bájitaltan a hobbi-féle, szóval remélem, hogy abból jó leszek... A tanárokat nem igazán ismerem, a legtöbbet csak látásból. Sárkánykutató? Az izgalmas, de eléggé veszélyes is. A bűbájtan is jó *mondja Nargile-nek, meg persze azért Victornak is.* A jóslástant is várom, meg persze a sötét varázslatokat, hiszen mégiscsak Naxeldires vagyok, vagy mi a szösz. Az elemi mágiát is jó lehet, ha elemi mágus lennék, biztosan a víz lenne az elemem. Titkos-furcsa helyek... hát, én még nem tudom, mivel akarok foglalkozni, de ez engem is eléggé vonz. A titkok, rejtélyek, meg az ilyenek. Még az is lehet, hogy elmegyek mugli régésznek. *Sissy közben kitartóan próbálkozik, és össze-vissza ugrál Árnyék előtt, hátha a másik macska mégis akar játszani.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:22 pm | |
| Oké, fejem a helyén.*eeli fel védekezőn a kezeit, mikor Ariana szinte letámadja.* Engem annyira nem érdekel a jóslástan, szerintem túl ködös és megbízhtatlan. ha vlamai érdekel, inkább egy avatott embert, azaz kentaurt kérdezek meg, mert tőlük elhiszem, hogy tudnak is valamit.*mondja ela véleményét keresztbe tett kézzel. Árnyék nem igazán veszi fel Sissy közeledését, úgy gondolja, ezzel könnyű préda a macska, így inkább nem törődik fele, helyette még mindig a lapuló görényt nézegeti pimaszul, bár tetzsik neki, hogy Nargile simogatja. Vic is érdeklődve hallgatja a lányok terveit.* Igen a furcsa helyeken előfordulnak furcsa lények. Például az egyiptomi sírkamrákban gyakran rejetenek el lényeket védelem céljából.*bólogat, majd Arianához fordul.* Tényleg nagyon szépek. Például a hebriadi fekete vagy a svéd sróforrú, de még a walesi zöld is. Nem jut eszembe a neve, de van egy olyna is, amelyiknek szivárványszínű pikkelyei vannak, és nincsne pupillája sem, mégis nagyon szép.*mondja lelkesen, s kezeit tarkója mögött összekulcsoja és kényelmesen hátradől a padon.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:31 pm | |
| Szivárványszínű? Ilyenről még sosem hallottam.Én inkább a feketéket szeretem,meg a jégsárkányokat,de kivagyok békülve a kínai fajtákkal is.*magyarázza deiákos hangszínben.Feltűnik neki,hogy az ölében a cica nagyon egyirányba néz,és már farkát sem mozgatja a simogatásra.* Hahó.Bambulsz? *hajol a cicához kedvesen Nargile.* A jóslástanban pedig szerintem pont az az érdekes,hogy ködös homályos.És nehéz rájönni valamire. *egy pillanatra fejét Ariana felé fordítja,aztán megint kettejüknek beszél.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:33 pm | |
| *felnevet* Nyugi, nem szedem le a fejed. Egyszerűen csak szeretném, ha lapoznánk. Hát igen, a kentaurok tényleg sok mindent tudnak, de azért jó lenne, ha legalább valamennyit mi is el tudnánk sajátítani a jövendőmondás művészetéből. *Sissy egy kis idő múlva csalódottan abbahagyja az ugrálást, és inkább bevackolja magát Ariana ölébe Mary mellé, amit a lány egy szemforgatással kommentál.* Az egyiptomi sírkamrák rengeteg titkot rejtenek... *mondja lelkesen.* Imádom Egyiptomot, bár sajnos még sosem jártam ott, de el szeretnék jutni oda *szinte ösztönösen megfogja a nyakában lógó egyiptomi amulettet, ami ankh - egyiptomi hurkos kereszt, az élet kulcsa - alakú. A sárkányok valóban szépek, de eléggé vadak, főleg a nőstények. Én nem mennék sárkánykutatónak, ahhoz túlságosan féltem a bőrömet... *mondja nevetve.* Nem mondanám magam túl gyávának, de szabtam magamnak egy bizonyos határt, amit nem igazán szoktam átlépegetni. *mikor Nargile ránéz, egy értetlen pillantást lő felé. Elejtett esetleg valami célzást, azért nézett rá...? Vagy csak úgy, minden ok nélkül? Mert Ariana nem igazán vett észre célzást.* ~ Na mindegy. Ha célozni akart valamire, majd megteszi kicsit egyértelműbben. ~ *gondolja, majd vállatvon.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:37 pm | |
| Majd kereske neked róla egy épet, biztosan van a könyvtráabn róla. Csak a neve nem jut eszeébe.*vakarja meg feje búbját, majd nagyot sóhajt és kinyújtoztatja tagjait.* De ha megbocsátanak nekem a hölgyke, most kicsit visszatérnék a szobámba. Egyrészt, zavar ez a sárkány kérdés, másrészt sürgős levelet várok,. amíg még persze lehet it tpostát várnia jelen helyzetben. mondja kissé komoran majd feltápászkodik és nyújtózik még egyet.* Árnyék itt marad úgyis, majd ha megunja, akkor úgyis eljön, ha ne, nyugodtan hagyjátok itt, nem fog megsértődni.*mondja egy mosollyal majd meghajol a két lány előtt, és távozik a Szumátrai Tigrisbe.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:43 pm | |
| Szia. *köszön el mosolyogva.* ~Jáj,már megint a kegyencek.Elegem van már belőlük.Bár egyszer azért kipróbálnám milyen lehet...~ *mélázik el,aztán megvárja,amíg a fiú teljesen eltűnik,és biztos lehet benne,hogy hallótávolságon kívül van,rátámad Arianára.* TE ELMONDTAD NEKI???NEM VAGY ESZEDNÉL!!NORMÁLIS VAGY TE?? *egyszerűen nem bírja felfogni,hogy lehet valaki ennyire idióta.Aztán eszébe jut,hogy tulajdonképpen kiabált,ezért gyorsan bocsánatot kér.* Jaj.Ne haragudj csak...csak ez olyan...ááá...*szemforgatás* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 1:47 pm | |
| Az a kép engem is érdekelne *jegyzi meg.* Zavar? Hát akkor miért nem szólsz?! Mindegy, ha levelet vársz, akkor persze menj. Szervusz. *az Árnyék-kérdésre halványan elmosolyodik.* Neked aztán önálló macskád van... én Maryt és Sissyt nem merem itthagyni, csak Darkness-t. *amikor Nargile leordítja, először összerezzen, majd a fülére szorítja a kezét. Sissy fúj, és Maryvel együtt elbújik Ariana háta mögött.* NORMÁLIS VAGY?! MINEK ORDÍTASSZ ENNYIRE?! *válaszol Ariana, csakazértis ugyanolyan hangerővel, mint a lány.* Különben meg csak kicsúszott a számon, és csak azt mondtam, hogy tetszik, nem azt, hogy szerelmes vagyok belé. *feláll.* Na de én megyek. Majd még beszélünk, szia *azzal a dögökkel együtt távozik.* |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 15, 2008 2:00 pm | |
| *A sok kiabálás közepette Nargile észreveszi,hogy a macsek összerezzen.Miután kiadta mérgét már nincs benne semmi.Csak csodálkozás,hogy lehet valaki ennyir eidióta...Erre pedig egy kicsit felkacag.A macsak nyávog,egyet,mire Nargile azonnal odakapja a fejét.Fészkelődni kezd,majd végül hátára fordul a cicus.* Jaj,szeretnéd,ha egy kicsit a pocidat simogatnám? *Egy igenlő nyávogás volt a válasz,mire a lány nevetősen-sóhajtott egyet,de teljesítette a kérést.A macsak elégedetten nyújtózkodott,majd leugrik a kényelmes helyéről,és indulni kezd a kúria felé.Nargile egy darabig nézi,aztán ő isúgy dönt,felmegy a saját hálójába.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 16, 2008 7:40 am | |
| *A meleg időre való tekintette Rupert úgy gondola, hogy jobb egy kis friss levegőt szívni. Kilép a kapun és a puha gyepet taposva elindul az udvaron. Nem kószál messze éppen csak az egyik padig. Leül és a meleget élvezve becsukja szemét. Nagyon jó az idő. Azon gondolkodik, hogy mi lesz, ha már véget ér a suli. Mit fog csinálni az utána. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |