Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 8 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 8 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 8 I_vote_lcapUdvar - Page 8 I_voting_barUdvar - Page 8 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+85
Cirdan Arahael
Aletha Apphia
Ivona Ivanovna
Fleur Chant de Mort
Marielle il Sernioll
Hristina Dessislava
Mae Love
Samantha Cyen Elesmery
Anna Ivanov
Cloe Noybe
Vaszilij Potrevszkij
Wendy Deverell
Shiwo Altolos
Timothy Waylan
Teodor Mihail
Jason Nolan
Sheila Leays
Anil Tanuki
Darien Manath
Joe M. Renaldo
Cirelin de Sovalon
David Branson
Behrooz Jahrom
Ville Hyvönen
Summer Crannion
Kaen el Jericho
Katharina A. Lukevszky
Siegfried Zauberer
Liliana Colene
Tomhail Iliya Mikhail
Kalandmester
Anton Grigoriy - Allidon
Bajkai Melinda
Matthew Colin
Becky Anona Queen
Jane Scott
Gary Shazzox
Meriel Ravenwood
Nargile Ljubjana
Kynger Iwood
Gethin Awstin Conley
Lance Drevinor
Ramona Dragon
Vica Caroline Evans
Rupert Rankle
Anaze White
Estera Linnet
Rosetta Waylan
Alecia Roxanna Easter
Aravis Anton
Olvier Lefell
Atanas Iordan
Driana Stardew
Alexandra Sirov
Nick Damien Parlay
Matthias Darren Fletcher
Nicol Bennet
Mirabell Jeveaux
Olga Korovjova
Raul Garcia Heranandez
Ayla Madyzyn
Kyo Nobory
Amaril Gwyneth
Lucrecio Amakiir
Anna Svetlana
Lori Ashley - Allidon
Leonard de Wandom
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Aurora Valanthe Mediaris
Jessica Dream
Nadin Senoil
Victoria Dewey
Alessy de Vontier
Jack Darkfield
Dhaila Lancaster
Laura Wylee
Quarion Galanodel
Ann-Tabitha Serenity
Andrew Worthington
Ivor Oleg
Lilia Radoslava
Domajan Gurskovity
Nemes Balázs - archiv
Jenny Krissy
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Krissy
Diák
Jenny Krissy

Főkarakter : nikyta94@hotmail.com
Hozzászólások száma : 278
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 6:49 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 11:49 am

-Ebben egyetértek.*talán ilyen sem volt még. Ő tudja, hogy Eric jogosan kapta a pofont, bár azt is tudja, hogy a fiú ezt soha nem vallaná be.* -Csodálkozom is. Pedig azt hittem mindenki menkül aki a közelemben van. Azaz nem. Csak nehezen bírnak. Nem tudják elviselni a stílusomat.* hát igen talán Olga is jobban örült volna, ha ez a jó fej iskolatárs a suli egy másik részén van éppen most és nem jön oda hozzá.* -Ezt a pechet. No nem baj. Majd valaki mást megkínzok, hátha elárulja milyen másodikosnak lenni.* hát ez elég gyér próbálkozás volt Olga részéről, de ez van. Igazából meglepte, hogy nem örömlányozták le a második mondatban, de úgy gondolja kibírja így is.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 12:00 pm

-Kár, pedig veled úgy alapból a majdnem szótlanságon és távolságtartáson kívűl nincs sok baj.- *oldalra döntött fejjel méregeti a lányt már-már sértőn* - Remek ötlet.- *és jé, megúszta, nem kellett beismerje, hogy nem másodikos és bukott, muhaha*- De most... ha megbocsátassz. Kezdek fázni. Kellemesebb napot. Remélem még látlak... Viszlát.- *valójában rájött, hogy most antiszociális közhangulata révén legközelebb már a pálcájával kezdene játszani, azt Olga fenyegetésnek veheti és konyec, kezdődik a párbaj, tehát jobb lelépni, így mostmár meg sem áll a Gyilkos Bálnáig*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 12:17 pm

-Köszi.*válaszol, majd nézi ahogyan a fiú méregeti.*~Mit akar ez tőlem? Ha akarja, kaphat még egy olyat, mint a múltkor.*-Biztosan szívesen csatlakoznál. De nem adnám meg neked ezt az örömöt.*hát igen. Túl simán úszta meg. Ám amit Olga nem tud azért nem bánkódhat...*-Ennyire lefárasztottalak? Szegény. Menyjél csak. Az ágyadban lévő plüssállatok, majd segítenek neked kipihenni engem.*gúnyos mosollyal köszön el a fiútól.*-Viszlát.*Lassan ő is feláll és távozik az Imádkozó sáskába. Neki is van mit kipihennie.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 8 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 2:01 pm

*Domajan bukkan fel a kúria felől. Körbepillant és leül az egyik padra. Mosolyog jó kedve van, nem tudja miért ő is, csak találgat, de a boldogságtól mnevetni táad kedve. Talán azért, mert megismert egy olyan lányt aki mellett két órát végigült és nagyon jól érzi magát vele. Csak üldögél a padon és nézelődik, mintha várna valakit, közben vár is, egy diákot akivel beszélgethet, az nagyon jól esne neki. Kék felső és alsó van rajta egy szürkés melegítővel.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Udvar - Page 8 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 8 Tek4e9df14d075d17172896

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 2:09 pm

*Ayla lép ki a Kúriából és máris az udvaron találja magát, ahol egy diák üldögél nevezetesen Domajan, akit ismer. Lassan közelít felé, hiszen minek siessen, ha ráér? Szürke felsőben van, ami felett egy köpeny van, hiszen az idő annyira nem jó, mint szeretné. Egy bársony nadrágot visel, pusztán azért mert ilyen kedve van. Nem kell mindig farmert hordania, hiszen olyan mintha csak az az egy cucca lenne , pedig nem. Igaz farmerből is több van neki, de lényegtelen. Míg itt fejtem ki a dolgokat, Ayla odaért a barátjához, akivel már nagyon rég beszélt és először leült mellé a padra, majd onnan köszönt.* -Szia! Remélem nem baj, ha csatlakoztam? *Kérdi a szokványos kérdést és látszik rajta, hogy egy csöppet le van törve, de hogy miért az valószínű rejtély marad Domajan számára.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 2:21 pm

*Domajan észreveszi Aylát és ő is köszön szaktársának.* -Szia! Nem, nem zavarsz. Valami baj van? Olyan zomorkásnak tűnsz?*Irányítja az utolsó két mondatot Ayla arcára.*-Olyan rég találkoztunk nem? Hogy megy a tanulás? Képzeld van egy Deris padtársam, már kezd direkt hangulatos lenni vele minden óra. Tegnap például saegítettem vele óra után egy ifjú Derisnek. Tegnap érkezett, de a táskái, én cipeltem a két legnehezebbet, mert feláldoztam magamat, azután fel kellett vinni őket a másodikra, képzelheted még mindig fáj a kaom. Mit tehetett az bele sziklát egy kis vassal vagy mit? Dde mindegy szivesen segítettem neki.*Mondja barátjának beleélve magát és mutogatott is hozzá egy kicsit.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 2:47 pm

-Értem. *feleli kurtán, de fog még mondani hozzá dolgokat, csak most ennyi jött ki a torkán.* -Hát én is cipeltem nehéz cuccokat, mikor még beosztottam a diákokat. Sőt nekem is sok cuccom volt, mikor ideérkeztem. *Beszél tárgyilagosan és kedvtelenül.* -Nos baj? Hát igen van egy kicsike, de inkább hagyjuk. Majd megoldom vagy magától megoldódik. *legyint is rá, de érzi, hogy egy kicsikét kurta volt ez a válasz is, de mást nem tud tenni, ha nem akar róla beszélni akkor nincs értelme firtatni tovább.* -A tanulás az megyeget és mit ne mondjak élvezem az órákat is. Főként az SVH-t! Az a kedvenc tantárgyam, na meg az EVI. *terjeng egy kicsikét magáról, de nem többet.* -Amúgy tényleg rég beszéltünk és örülök, hogy rádtaláltam úgymond. Bár valahogyan mostanság kerülöm a túlzottan nagy társaságokat és igazából Akonival kéne beszélnem, de nem akarok. tartozok neki egy vallomással... *megint visszatért a tárgyra, de egyszerűen nem tud eltérni tőle mégsem akar róla beszélni, pedig sokan mondják, hogy úgy minden könnyebb, ha kibeszélik a dolgokat valakivel, mint hogy magában tartanák és emésztődne miatta.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 2:57 pm

*Domajan hallgatja a lányt, de nem akarja faggattni végülis ő nem egy pletykás idős néni, már, csak az hiányozna ha az lenne. Látja a Aylábabn, hogy nem tudja, hogy elmondjae neki amit titkol. Ránéz a lányra villant egy mosolyt, majd megszólal.* -Ha nem akarod nem kell róla beszélned, ha elszeretnéd mondani akkor nem adom tovább, de ha nem akkor enm is érdekel, jó?*Kérdi egy újabb mosoly közben.* -Én alig várom a következő órámat és házikból is igyekezek. Az EVI nagyon jó, főleg, hogy Bella tartja. Nagyon jó tanársegéd, csak azt nehéz el dönteni, hogy órán úgy nézzek rá mint egy barát, vagy mint egy hallgató, ez nagyon gondolkodóba szokott ejteni, de úgy érzem kezd egy picit úgy is-is lenni a hangulat órán, ez jó, már, csak azért is, mert ilyenkor olyan otthonos az egész és miondjárt lessz kedv a tanuláshoz.*Monda újra hadonászással megtoldva.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 3:12 pm

-Jaj nem feltételeztem volna, hogy továbbadod. Barátaimat megszoktam válogatni ilyen téren is, nem ilyen téren van a gond, hanem talán mert te fiú vagy. Tudod ez a dolog meg olyan, lányos. *Mosolyodik el, majd újra a mélabús arc, ami eddig is jellemző volt rá.* -Igazából én órákon, már ha tanársegéd tartja, akkor úgy tekintek rájuk, mint órákon kívül. Nem érzem magam hallgatónak. De így sokkal könnyebb, hiszen ismerem szinte mindegyikőjüket. valahogyan jobban oda tudok rájuk figyelni. Élvezetesebbé teszik és ha elkövetnek hibát is akkor sem lehet megharagudni. A tanárok, meg megint mások. Ők elvárják, hogy az órákon kötötten viselkedjünk. Nekem annyira nem tetszik az a fajta. *Egy újabb magyarázat és egy újabb dolog, amit nagyon még senkivel sem közlött. Igazából nem is beszélgettek ennyire még senkivel sem ilyen témáról. Valhogyan gyorsan elszállingózott a dolog és már ki is túrta egy másik téma.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 3:20 pm

*Domajan figyeli Aylát és amikor befejezte ő is megszólal.* -Hát igen kaptunk egy új bájitaltan tanárnőt... Úr isten, hogy az milyen... Olyan komor és szigorú és komor és szigorú és... Szóval érted na azon az órán jól jön egy jó padtárs nem?*Itt elkuncogja magát olyan óvatosan és el is vigyorodik.* -Az meg, hogy fiú vagyok az egy dologr indok, de miért vagy még mindig rossz kedvű?... Várj mesélek egy viccet. Egy mugli fuldoklik a tóban amikor arra megy egy csónak és megkérdezi tőle. Uram ne segítsk? Erra a férfi: Ne majd isten megsegít. Elmegy a csónak, majd jön egy másik. Az is megkérdi: Uram ne segítsek. Erre újra a férfi: Ne majd isten megsegít. Az a csónak is elment és a mugli megfulladt. Bekerül a mennyországba és odaáll isten elé.: Miért nem segítettél? Erre isten: Te buta két csónakot is küldtem.*Meséli és várja a hatást.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 3:32 pm

-Domajan, amúgy tudom, hiszen én is azokra az órákra járok, de sebaj. *Mosolyodik el a fiún és aztán még nagyobbat mosolyog a fiú viccén.* -Ügyes vagy. Én nem buiztos, hogy tudok most egy jó viccet, bár annyira nem tudom előadni sem azokat, de megpróbálom. Nah lássuk csak.* Kicsit gondolkodik, hogy milyen viccet is mondjon végül egy egészen jó jutott az eszébe és eldöntötte, hogy megossza azt Domajannal.* -Nos szóval:
A vadnyugati erődben egy őrszem szalad a parancsnok felé eszeveszetten kiabálva:
- Parancsnok, parancsnok! Jönnek az indiánok!
- És barátok vagy ellenségek?
- Szerintem barátok, mert együtt jönnek.

*Mondta el végül a maga kis viccecskéjét és kíváncsian várja a hatást, bár így utólag visszagondolva rá, nem is annyira jó ez a vicc, de sebaj, már kimondta.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 3:39 pm

*Domajan meghallgatja a viccet és nagyon nevet rajt.* -Hát ez nagyon jó. Na van még egyem.*Mondja és egy kis hatás szóünet tartása után bele is kezd.* -A nyuszi lóbálja a lábát a szakadék szélén és mondja: Paci, Paci, Paci,... Arra megy a medve és kérdi a nyuszikától: Nyuszika miért mondod, hogy Paci, Paci, Paci? A nyuszika erre, csak újra elismételte a Paci, Pai, Pacit. A medve odaáll mellé és úgy kérdi: Nyuszi, de miért mondod ezt? Anyuszi újra, csak ezt mondja: Paci, Paci, Paci. A medve a nyüszika arcába mászik és úgy kérdi: De miért mondogatod ezt? A nyuszik, csak azt mondja: Paci, Paci, Paci. A medve lépne egyet, hogy a nyuszikával szembe áljon, de a szakadékba lép, leesik. A nyuszik elhallgat, lenéz, majd rákezdi: Maci, Maci, Maci...*Mondja és ő is alig tartja vissza nevetését.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Üzenőláda :

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 3:50 pm

*Most már elneveti magát teljességiben. Annyira örül, hogy vannak olyan barátai is, akik minden helyzetben fel tudja vidítani. Bár lehet mondjuk mégsem minden helyzetben, de sok esetben. Mosoly az arcán marad és eldönti, hogy nem szomorkodik feleslegesen, majd, ha oda kerül a dolog, hogy szomorkodjon akkor fog, de addig is nincs értelme.* -Köszönöm. *Mondja kedvesen a fiúnak és most egy ideig nem szól semmit sem. Csak nézi, ahogyan kezd besötétedni és megjelennek majd az első csillagok, amik valószínű nem látszanak, mert hogy felhős az ég.* -Mond nincs kedved bemenni? *Kérdi ugyanabban a hangnemben és várja a választ, de még egy csöpp dolgot hozzátesz.* -Mehetünk társaságba is nekem mindegy csak nem jó itt üldögélni már. Olyan mászkálhatnékom van. *Csalogatóan kel fel a padról és indulásra készen áll.*
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 3:54 pm

*Domajan ránéz a lányra és elmosolyodik.* -Na így már mindjárt jobb ha mosoyogsz.*Most nagyon nagy a száján a vigyor. Felnéz az égre, majd a lányra és amikor felhozza, hogy menjenek be ő is osztja az ötletet.* -Oké. Hideg kezd itt kint lenni.*Beindulnak a kúriába sétálgatni, beszélgetni és legfőképpen jól érezni magukat, bent a melegen. Amikor beérnek már nagyrészt kihaltak a folyosók. Domajn megfordul bcukja mögöttük az ajtót, amjd eltűnnek az egyik folyosón.*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Hozzászólások száma : 132

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:22 pm

*Raul sétál ki az udvara levegőzni, meg lehetösen fázik ezért van rajta ruha ^^ meg sál, hogy fél arcát meg a noziát probálja nem hibernálni nem sok sikerelel le üll az egyik szabad padra és fel nézz az égre. Mivel nem sok dolog történik ezért malmozni kezd.*
Olga Korovjova
Diák
Olga Korovjova

Hozzászólások száma : 293
Kaszt : Udvar - Page 8 Mentalista

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:25 pm

* olga érkezik ki az udvarra, kissé elgondolkodva. Igazából levegőzni jött, de mikor észrevesz egy hatalmas eramirost, akinek majdnem neki megy, felnéz, és hirtelennem tudja nevessen-e vagy sem. aztán megerőlteti magát*
-Á, szia, de... útban vagy épp.* modja kedveskedve, de a gonosz mosoly ott ül az ajkain*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:34 pm

*Raul igen meg lepödik mikor meg szólalnak.*
-Ó bocs...*itt el akad a lélegzete.*- Te szellem vagy ?*Kérdezi és el kezd remegni kezd egy picit a jobb karja amivel rá mutatt a hó fehér bőrű lányra. és mint azt a windos szokta csinálni le fagy.*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

Főkarakter : darknissa@freemail.hu
Hozzászólások száma : 1853
Kaszt : Udvar - Page 8 Nekromanta
Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D

.perselus.piton.

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:38 pm

*Anna lép ki az udvarra. Ma is feketébe van öltözve. Talán gyászol? Kitudja. Mindegy. Daimonja a vállán ül, és épp egy mogyorót eszeget. Körbetekint és meglát két diákot. Jól lenne egy kis társaság, így közelebb lép hozzájuk.*
- Sziasztok!*köszön nekik.* - Anna Svetlana, Naxeldir.*mutatkozik be, és még a szakot is hozzáteszi.*
Olga Korovjova
Diák
Olga Korovjova

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:43 pm

*Először meglepődik a hatalmas fiú reakcióján, aztán kelletlenül kidől belőle a nevetés.*
-Azt ne mond hogy még nem láttál albínót. Annyi rohangászik belőle itt az iskolában hogy a világon nincs annyi.~ na te is egy nagy mamlasz vagy édes fiam, mint a legtöbb eramiros. nagy darab és idióta' könyveli el anélkül hogy kimondaná.*
-Na ne remefj mint egy nyárfalevél, nem iszik vért a néni* mondja nevetve, aztán észreveszi Annát, aki szaktársa.*
-Olga Korovjova. NAxeldir* mutatkozik be ő is, de a sok fekete láttán kissé furcsa szemmel néz a lányra* ~ itt mindnekinek baja van, vagy csak még nem mostak színes ruhát?*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:49 pm

-A nevem Ra....*Kicsit meg rázza magát.*-Raul Garcia Heranandez vagyok. Kit gyászolsz?*Kérdezi az új lánytól ,de szinte állnadan visza tér a a gonoskás albinóra a tekintette még nem eset le neki hogy be szóltak.*-Amugy ti nem fáztok?
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.

.perselus.piton.

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 4:58 pm

- Örülök*mondja egy félmosolyal az arcán mikor szaktársa bemutatkozik. Oda megy egy közeli fának és neki dől. Le is ülhetne, de most inkább nem. Először Olgára néz, majd a fiúra.*
- Miért remeg a srác?*szegezi a kérdést Olgának, majd kezével a fiú felé bök. Most nincs túl jó hangulatban, és ez meglátszik a modorán is. Aztán a fiú bemutatkozására csak biccent. A kérdésere elhuzza a száját, de azért válaszol.*
- Magamat...*feleli egyszerűen és még vállat is.*
- Én nem fázok. Talán jobban fel kellett volna öltöznöd*néz a padon fagyoskodó fiúra.*
Olga Korovjova
Diák
Olga Korovjova

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 5:10 pm

-Nem látott még magamfajtát* feleli és könynedén megrátja a vállát, s zöld köpenye lassan megreben a vállán*
-Te minek gyászolod magad? Talán halálos beteg vagy?* kérdi szaktárssát,és már nem rejti véka alá gonosz mosolyát, amjd végig méri rault* -amilyen nagy vagy, anynira fázós is. Mi az elemed?* kérdi, mert annyira azért ő sem hülye. Aztán meglát néhány száraz gallyat a földön, s bár nem szereti, most mégis hasznosak bizonyul a dolog.*
-Lacarnum! Na így már talán kevésbé fogsz fárni, s közben kis földet gyűjt a lábávl a tűz köré, nehogy tovább terjedjen*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 5:14 pm

-Hát elég ritka sőt most látok előszőr amilyne te vagy. Miért kell gonoszkodni? *Kérdezi olgát majd szomorú szemekel néz a lányra.*-Télleg ugye nem vagy halálos beteg?*Kérdezi azéz biztonság kedvért.*-Aszem a föld az. köszi rendes vagy.*Hálákodik a fehér népnek.*
Anna Svetlana
Diák
Anna Svetlana

.perselus.piton.

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 5:20 pm

- Áhá, értem... Bár én se, de mindegy.*mondja egész halkan. Aztán Olga vagy meghallja vagy nem.*
- Halálos beteg? Én? Ugyan dehogy. Egész más oka van, de inkább ne firtassuk*legyint egyet, és szórakozottan mosolyog. Majd csak nézi a további eseményeket, nem szól hozzá. Talán azért mert nem is igazán tud.*
Raul Garcia Heranandez
Diák
Raul Garcia Heranandez

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 01, 2008 5:39 pm

*Raulon látszik a meg könyebülés amit Anna azt mondta nem halálos beteg.*-Huu jó nem firtatom, de Nyáron nem zavar eza sok feketeség? *Érdeklődik továb és kiváncsian nézi a lányt, de azért az albinón is sokat csdálkozik még egy darabig. Már ö se tud mit válaszolni igy csöndben gubaszt.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 8 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
8 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: