Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+85
Cirdan Arahael
Aletha Apphia
Ivona Ivanovna
Fleur Chant de Mort
Marielle il Sernioll
Hristina Dessislava
Mae Love
Samantha Cyen Elesmery
Anna Ivanov
Cloe Noybe
Vaszilij Potrevszkij
Wendy Deverell
Shiwo Altolos
Timothy Waylan
Teodor Mihail
Jason Nolan
Sheila Leays
Anil Tanuki
Darien Manath
Joe M. Renaldo
Cirelin de Sovalon
David Branson
Behrooz Jahrom
Ville Hyvönen
Summer Crannion
Kaen el Jericho
Katharina A. Lukevszky
Siegfried Zauberer
Liliana Colene
Tomhail Iliya Mikhail
Kalandmester
Anton Grigoriy - Allidon
Bajkai Melinda
Matthew Colin
Becky Anona Queen
Jane Scott
Gary Shazzox
Meriel Ravenwood
Nargile Ljubjana
Kynger Iwood
Gethin Awstin Conley
Lance Drevinor
Ramona Dragon
Vica Caroline Evans
Rupert Rankle
Anaze White
Estera Linnet
Rosetta Waylan
Alecia Roxanna Easter
Aravis Anton
Olvier Lefell
Atanas Iordan
Driana Stardew
Alexandra Sirov
Nick Damien Parlay
Matthias Darren Fletcher
Nicol Bennet
Mirabell Jeveaux
Olga Korovjova
Raul Garcia Heranandez
Ayla Madyzyn
Kyo Nobory
Amaril Gwyneth
Lucrecio Amakiir
Anna Svetlana
Lori Ashley - Allidon
Leonard de Wandom
Wanda Dorcas Gloria
Arabella Jagusia
Aurora Valanthe Mediaris
Jessica Dream
Nadin Senoil
Victoria Dewey
Alessy de Vontier
Jack Darkfield
Dhaila Lancaster
Laura Wylee
Quarion Galanodel
Ann-Tabitha Serenity
Andrew Worthington
Ivor Oleg
Lilia Radoslava
Domajan Gurskovity
Nemes Balázs - archiv
Jenny Krissy
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Krissy
Diák
Jenny Krissy

Főkarakter : nikyta94@hotmail.com
Hozzászólások száma : 278
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Okt. 21, 2008 6:49 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Quarion Galanodel
Diák
Quarion Galanodel

Főkarakter : Quarion Galanodel
Hozzászólások száma : 2144
Kaszt : Udvar - Page 14 Auror
Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 11, 2008 5:42 pm

- Természetes reakció volt a pofon, megértem a dolgot. Természetesen megbocsátok. *A barátos dolgot elveti a füléből, hiszen neki nincs barát. Nála máshogy működnek a baráti szintek és rangok. Quarion sóhajt egyet, szippant egy újabb adag levegőt, és felkel. Felnéz a Holdra, majd Laurára pillant.*
- Én viszont most megyek. Kicsit hűvös van már, és kezdek fáradni. További szép estét, és jó éjszakát. *Köszön el illedelmesen, egy apró testdöntés kíséretében, és könnyed lépteivel elhagyja az Udvart, és betámolyog a Kúriába.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Udvar - Page 14 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 11, 2008 5:44 pm

-Öhm... Szia... *Elköszön, ücsörög egy kicsit, majd gyors léptekkel visszamegy a kúriába.*
Nick Damien Parlay
Diák
Nick Damien Parlay

Hozzászólások száma : 67
Kaszt : Udvar - Page 14 Mentalista

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 12:27 pm

*Egy fa árnyékában ül a padon és éppen a lányon mereng. lassan süvít végig a tájon a szél s néhány levél röppen neki a fiúnak. Elég terebélyesen lesöpri magáról mikor még egy neki repül.* - Mi a fene mááár! *Húzza el száját mikor tulajdonképpen egy levél röppent neki. De nem akár milyen levél Millie küldte neki a fiú szépen kihajtja majd elolvassa az apró kis üzenetet.* ~ " Még is meddig játszuk ezt! ...~ *Rögvest felhúzza szemöldökét s egyben kabátja úját is. Elkezd a zsebében kutatni. Majd pár pillanatra rá egy aprócska díszes tollat kap lő. Írásba kezd. Betűi dőltek s határozottak.igazi kreatív lélekre utalnak. Majd fogja s pálcájával pöccint a levélre melyre az vissza röppen az eredeti feladóhoz. A levélben ez áll: Még is mit? nem én kezdtem a bunkózást...akivel nem lehet normálisan beszélni annak megismerését nem is erőltetjük...nem kívánt személy vagyok így hagylak a könyved társaságában..*
Nick Damien Parlay
Diák
Nick Damien Parlay

Hozzászólások száma : 67

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 12:57 pm

*Ismét a levelek ismét eltalálja egy levél.ő ismét a tollat veszi elő ismét ír. de most eléggé terebélyesen.: Nos akkor legyen így. Nincs erőm ahhoz hogy a te jégpáncélodat vagdossam hátha egyszer áttudok törni rajta. vannak most fontosabb dolgaim is. Például ott van hogy nap mint nap arra kell kellnem hogy unokanővéremet bármikor megtámadhatják vagy taszíthatják halálba. nem csajozni vagy egyéb dolgok, én csak azért vagyok itt hogy vigyázzak az unokanővéremre...mindegy lényegtelen, nem vagyok jó pillanatomba majd talán legközelebb tudunk egy jót beszélgetni szia....... A levél szépen vissza repül a lányhoz a fiú meg távozik a kúriába. Sajnos ilyen az élet.*
Andrew Worthington
Diák
Andrew Worthington

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1522
Üzenőláda : -

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 6:44 pm

*Lassan, nyikorogva nyílik ki az ajtó, mely a tundrai farkas hálót reteszeli be, majd kisuhan rajta Goraph. Ütemes tempóban kezdi el róni a folyosókat, miközben magában egy erőteljes, mégis lány, ezáltal egy eléggé elképzelhetetlen dallamot, melyet nevezetesen muglik énekelnek eredetileg, de ez most cseppet sem zavarja, hiszen a minősége igazán egyedi, és tetszetős számára... Arcán halvány, sejtelmes mosoly húzódik, mely eléggé ritka jelenség nála, szinte ajándéknak fogható fel.
Ahogy a lépcsőhöz ér, a kezét pókszerűen arra fonja, körbeöleli, majd néha koppintva egyet azon az ujja végén, leérkezik a földszintre, sétál, húzza a kezét a peremen, melyet az előbb megérintett. Hasonló cselekedetekkel fűszerezve nyitja ki az óriási ajtót is, mely a kúriába enged bebocsájtást, ámbátor most nevezetesen mégis kijáratként fog szolgálni, a tünde számára.
Körbenéz az eléggé groteszk tájon, a délutáni jegeseső, melyet csak az ablakon keresztül mert végignézni, ott is kissé félve, a néha-néha odakoppanó jég hatására... A kissé csúszós kő, melyen jár síkossága miatt, néha csúszkál, de ütemesen, lassan, ritmusról-ritmusra az éjszaka tájban alig észlelhető pad felé ballag, majd amint megérkezik oda, lassan helyet foglal, miután a jégdarabokat lesöpörte.

Majd kissé lehunyja szemeit, és vár, szívja magába a friss levegőt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 6:49 pm

*Alexej érkezik meg az udvara kissé meg viseltnek látja a tájat a jég eső után.De ezzel nem foglakozik, mert talált egy embert és oda sétál a hozzá.*-Szia mi a helyzet?*Végig méri a srácot majd kezet nyújt neki.*-Amúgy téged láttalak néhány órán,csak a nevedet nem tudom mindegy én Alexej vagyok.*Hadarja el egybe.*
Andrew Worthington
Diák
Andrew Worthington

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 7:11 pm

*A csendet egy hirtelen csoszogás töri meg, melyet egy ember hallat magából. Lassan közeledik ő is, elvégre az udvar körülményei nem nagyon engedik azt meg, hogy siessen, még lehet, hogy megcsúszna. A sötétnek hála egyelőre még nem tudja kivenni, kihez is van szerencséje, de ahogy közeledik a személy, a Hold kezdi megvilágítani az alakját, egyre jobban kivezető...
Alexej az. Bár a nevét még nem tudja maga Goraph, de találkozni már találkozott vele, pár órán, nos igen, ez a fiú volt az, aki meglökte őt harcművészetek lélektanán is. Nos igen, az nem éppen kellemes emlék vele kapcsolatban, de most spongyát tesz a múltra, és nem skatulyázza be a fiút, ami történt, az megtörtént, visszafordítani ezt már nem lehet igazán.
Amikor a fiú kezet nyújt, kicsit meghökken, erre nem igazán számított. Lassan feláll a padról, majd ő is nyújtja a kezét, majd miután megrázták egymásét, elengedi, és maga mellé helyezi.*
- Szia. Én pedig Goraph vagyok, allidonos.
*Mondja, majd azzal lassan, kimérten pillant végig a fiún. Hirtelen a változás számára, egyik pillanatban még ellenséges, utána meg ilyen barátságos, és közvetlen..?*
- Semmi különös nincs, szokásosak, a napok egyre rövidebbek, az órák egyre sűrűbbek, bár most decemberben végre lesz egy kis pihenő...
*Jegyzi meg, majd elhúzza a száját, hiszen eszébe jut, hogy egy cirkusz fog jönni. Az vajon mi lehet? Még sosem találkozott olyasféle dologgal, elképzelése sincs, hogy mégis az mit takarhat igazán...

Bár kérdezni nem fogja, türelmesen vár, és majd megtudja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 7:21 pm

-Hát jah ez van ha valaki iskolába jár.*Oda ül a srác mellé a padra,bár nem kínálta hellyel ,de ez Alexejet,egy cseppet sem zavarja.*-December meg mindjárt itt van szóval béke van,habár elég hideg ami nem olyan jó.*Kicsit össze húzza magán a talárt.*-Te olyan okos srácnak tűnsz,bár lehet csak a füled miatt, szóval miért mondja mindig mindenki,hogy melyik szakra jár? nem tök mindegy?*Teszi fel a kérdést ami már régóta fúrta az oldalát. Nagyot sóhajt és várja ,hogy Goraph szólaljon meg.*
Andrew Worthington
Diák
Andrew Worthington

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 8:09 pm

- Nos igen, az iskola átka..
*Vigyorodik el halványan, ritka kincs ez, érdekes jó mélyre elraktározni, és alkalmanként elővenni, hiszen ezt nem mindig lehet megkapni. A fiú annyira nem is szörnyű, mint ahogyan azt gondolta, csak egyszerűen akkor, abban a helyzetben nem minden jött ki jól, és ezért a szimpatizálás nem volt éppen nyitott. De ez talán majd idővel javulni fog.
Részben magára sem ismer olyan tekintetben, hogy az emberekkel szemben egyre inkább közvetlen, és ez kissé érdekesség is teszi a jellemét, de még nem fog ezen módosítani. Lehet, hogy csak szimpla szerencse, hogy mostanság olyanokkal találkozott, akik megérdemlik azt, hogy normális legyen velük szemben, és a skatulya kezd kinyílni. Kellett ez a másfél év, amit itt töltött mindehhez, ez most a gyümölcs sokaknak a gürcölésére.*
- Nos nem tudom, én csak úgy alapinformációként szoktam, szerintem más is így van ezzel. Valamiféle jelzőt tesz ránk, van hova tenni minket. Miért, te mit gondolsz erről..?
*Mondja, azzal lassan várja, hogy a fiú válaszoljon.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeCsüt. Nov. 13, 2008 8:14 pm

-Hát nem tudom,szerintem tök fölösleges ez olyan hogy bemutatkozik két muksó és azt mondja "szia xj vagyok üzletember" ,de ez csak az én nézetem,szóval ha nem tetszik ki tekerem a nyakad!*Mondja mosolyogva,fel pillant az égre amiből nem sok minden látszik. Bele nyúl a zsebébe és elő vesz egy marék szotyolát.*-Kérsz?*Nyújtsa a kezét Goraph felé hátha veszik belőle.// fagy// *
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 14 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 3:28 pm

*Ez elég rossz ötletnek bizonyult. Kijönni november 14.én az udvarra. Hideg és fagy, legalábbis Lex ujjai már az első szabadég alatt töltött öt másodpercben megdermedtek. Gyorsan kabátzsebébe süllyeszti a kiszolgáltatott kis egyedeket, aztán igyekszik nem túl nagyot szippantani a csípős levegőből, és megindul. Sétálunk, sétálunk... Tekintete elvándorol a merev padokon át a tölgyes felé, de úgy dönt, hogy nem közelíti meg, hanem csak nyugisan kering itt ezen a kis területen. Álmos ábrázata sokat sejtet, talán most ébredt vagy pedig épp a könyvek halmaza alól verekedte ide ki magát. Szénfekete, hosszú haja ezuttal kiengedve, biztosítja a meleget füleinek. Karcsú alakja lassan távolodik a kúriától, s céltalanul mendegél egyre tovább és tovább, ám a kikövezett kis utat nem hagyja el.* ~Kár visszavonulni, azt a másfél órát kibirom itt is.~ *Közli nemes egyszerűséggel szerény személyével, s megpillantva egy még pár rozsdavörös levelét kapzsin szorító fát, elindul felé, s amikor már kellőképp lecsökkent köztük a távolság, nekidönti hátát, egy mély sóhajt az éterbe eresztve. Mint agyon égetett karácsonyi lámpa, úgy kapaszkodik fölfelé a szürke égboltra a hold... Vagy talán az a lemenőben levő nap? Ilyen fényviszonyok között nem lehet eldönteni. Összekucorodik, szemeit is becsukja, óvva azokat a fagyhaláltól.*

A hozzászólást Alexandra Sirov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 14, 2008 3:48 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 3:41 pm

*Mika érkezik meg az udvarra Zorrat utolérhetetlenül lohol kicsit előtte ugytünik most sportos napjába van a srác csak körbe néz hátha lát valakit kint és hát lát is. Méghozzá olyat aminek a legjobban örül, egy kis ideig csak a távolból nézi a lányt mosolyogva közbe hajába bele bele kap a hideg szellő. A srác kezein már kissé kijön a libabőr majd kicsit meg is remeg majd egy erős nekirugaszkodással elindul a lány felé ahogy közeledik egyre jobban elmosolyodik valahogy mindig is szereti nézni el lenne ezzel a tevékenységgel akár egész életébe lassan oda ér a lányhoz majd helyet foglal ő is mellette hosszú fekete bőrkabát van rajta fekete farmerral, haja szokásos módon össze vissza áll de most nem is törődik ezzel elég halkan jött bár attol még lehet hogy Lex észre vette de attol még megöleli és ad egy puszit a halántékára . bár nem látaj de vannak sejtései hogy bizony a lány is fázhat eléggé hideg idő közeleg, s a tél se lesz sokkal enyhébb sőt akkor lesz igazán hideg*-Szia hercegnő*mondja mosolyogva majd pillantásával végig páztázza a lány arcát*-hogy vagy?*kérdezi mosolyogva vlahogy az álmos arcot ő is észre veszi*-Pihiztél?*kérdezi derűs lágy hangon*-Közeledik a tél nemsokára már sállal meg nagykabáttal fogunk itt lófrálni nem különös? Milyen gyorsan tellnek a napok?*kérdezi*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:07 pm

*Elnéz a nagy büdös semmibe, mert ugye szemei csukva, s ha tehetné füleit is befogná, hogy ne hallja a krákogó madárféléket. Csak ahhoz ki kéne húzza ujjait zsebeiből, na de azt már nem, inkább hallgatja ezt a kellemes kis szerenádot. Légzése is enyhén lelassul, csak a túléléshez elégséges levegőt transzportálja tüdejéig, mert az is hideg és belülről fagyasztja. A messzi lépteket nem hallja, a felé közelítő árnyat sem látja, csak amikor már egész közel hozzá puhán megszólal az avar, s halántékán, mit fekete fürtök borítanak egy puszi elcsattan, nyitja ki szemeit és bújik az ölelés felé, bágyadt de ugyanakkor áhitattal teli tekintettel.*
- Nyüssz... *Ez felér egy durcásabb "Sziá"-val, fejét egy kicsit Mika vállába fúrja, nem időz ott sokat, a bőrkabát arcához ért, mintha jégpalást lett volna.* Hercegem... *Enged meg egy kisebb mosolyt és puszit lehel ajkaira.* Jól... *Hangzik nem túl lelkesen. De végülis nincs semmi problémája, csupán kicsit nyügös. Csak ennyi, pillanatnyilag.* Na és te? *Kérdez vissza, hangjábban érdeklődés, szemeiben a megszokott csillogás, ha a fiút láthatja.* Úgy is mondhatjuk. Nem látod? Én máris nagykabáttal fagyok darabokra. *Dörzsölgeti meg karjait, ajkaira pedig pimasz mosoly kúszik, s máris tovalibben.* Ja, telik az év. Lassan Karácsony, aztán Újév... Várod már? *Hogy jött most neki ezt kérdezni?...*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:18 pm

*Elmosolyodik a "nyüsz" re közbe teljesen átöleli, majd mosolygós tekintettel nézi tovább Lex arcát *-Ez nem valami bíztató*mosolyodik el bár sejti hogy mindenkinek lehet kicsit nyűgösebb napja neki is szokott lenni node ha felmelegítheti valamivel ezt az amúgy is fagyos időhöz tartozó nyűgösködést hát meg is próbálja*-Én megvagyok nem aludtam valami sokat tanulgattam de megvagyok gondoltam kell egy kis hideg hogy felfrissüljek de úgy tűnik jobbat találtam bármi jónál*mondja mosolyogva majd végig néz a lány ruházatán, hát ténleg elég melegen öltözött de most is csak egy kicsit elmosolyodik*-Szerintem lesz még ennél vastagabb is ha eljön a hidegebb időszak *mondja mosolyogva bár Lappföldhöz képest ez az idő még türhető de azért a srác is érzi a csontjait meg meg maró hideg szellőt de most nem törődik vele, lehet a teste fázik de belül most tombol benne a forróság amit mindig érez amikor a lánnyal találkozik kicsit átkarolja a derekánál majd kicsit elkezd jobbra ballra dülöngélni*-Hát várom főleg ha itt lehetek veled azt hiszem nem megyek haza ünnepelni finnbe vagy ha igen csak rövid időre. De örülnék ha nem egyedül kéne, te mész a családodhoz?*kérdezi mosolyogva bár reméli hogy a szünet egy részét azért együtt tölthetik bár ha az egészet annak mégjobban örülne, *-Vagy elmehetnénk valahova megint tudod úgy mint Újzéland*mondja mosolyogva hiszen még mindig él benne a nap valahogy ez be is fog rögzülni nála lehet csak azért mert egy nagyon fontos talán az eggyik legszebb nap az életébe egy kicsit elnéz a lányszemeiről majd a haját kezdi nézni tetszik neki ez a kiengedett stílus kezével végig simít egy egy tincsen majd elmosolyodik,*-Jól áll neked a ez a stílus is, *mondja mosolyogva a ruhazátra mindenre eggyaránt*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:39 pm

*Már kezd kicsit melegedni, hisz valamennyi hőt az ölelés útján átadnak egymásnak, s ez most sokalta többet ér, mint bármelyik bundás nagykabát. Megnyugtató érzés is egyaránt a karjaiban pihenni, még ha körülöttük tombol is az ősz.*
- Pedig nincs semmi gond... Tényleg jól vagyok. *Bólint is hozzá egy aprót, hogy nyomatékot adjon szavainak. Lehet tényleg nyűgös, sőt hisztivé is fajulhat a ma este, hajlamos rá, ezegyszer. Bár ez attól is függ ki és hogyan húzza ki nála a gyufát. Figyelmesen végighallgatja Mika szavait, miközben pedig beszél a srác, odahajol a nyakához, utat törve magának pár ügyesebb mozdulattal a bőrkabáton keresztül s nem tesz egyebet csak pár forró levegőhullámmal ajéndékozza meg, majd mint aki jól végezte dolgát visszanéz Rá.*
- A kemény munka után akkor rádfér egy kis lazítás... *Tehát egy puszit nyom ismét ajkaira.* ... Bár azt hiszem lassan begyűlik ide is a tömég. *Érti ezt a Jósmágia kezdetére, hisz ha minden igaz ma utaznak is egy jót. Ez mondjuk perpill nem hozza lázba, meglepő módon, de hátha jó irány felé fog alakulni hangulata az este folyamán... Esélyes. A ringatózásnak mosolyogva enged, kicsit lehajtja a fejét, szemébe hullik pár rövidebb fürt, s aztán vissza felnéz.*
- Megyek. Megígértem. *Sóhajtja kedvetlenül.* De nem fogok sokat otthon időzni. Max egy nap. *Hogy mondjon valami jót is a dologgal kapcsolatban.* S akkor együtt lehetünk, mikor visszajöttem, sőt, ha szeretnéd én szivesen megyek veled haza. *Ajánlja visszafogott lelkesedéssel.* Hát, azt kicsit nehézkesen, fránya anyagiak. *Szinte suttogja oda bele Mika kabátjába. Leégett csöppet a leányzó, pláne, hogy karácsonyi ajándékokra is spórolni kell, egy kis kiruccanás most igencsak nehezen férne bele a keretkbe.*
- Köszi. *Nevet fel. Szokta ő kibontva hordani loboncát, ám ez a bók, avagy nevezzük dicséretnek most különösebben jól esett neki. Kicsit oldalra dönti fejét, a simogatást mint a kismacska, hálásan fogadja, szinte dorombol.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:51 pm

*Egy pillanatra csak egy pontot néz a lány szemébe majd arca egyre jobban mosolyra húzódik*-akkor jó, ne is legyen, azt nem szeretném*mondja mosolyogva, majd a levegő hullámokra lassan megremeg kicsit ez nem rossz nála sött még jobban el is mosolyodik a puszit pedig viszonozza*-Hát nem tudom nem az hogy kemény csak fárasztó de mindjárt óra is van, úőgyhogy a nap nehézségei még vissza vannak ténleg ugye te is jösz?*kérdezi kicsit epekedő szemekkel valahogy jobban érzi magát bárhol ha LEx a közelébe van node ez nem is meglepő*-A családra is kell egy kis időt fordítani*kicsit csendesebbern hozzá teszi*-A család fontos*mondja még majd elmsolyodik*-Na akkor nem szabadulsz meg tőlem szünetbe se*mondja majd meghallja hogy a lány is jönne*-Annak nagyon örülnék azt hiszem az lenne a legjobb*mondja komoly hangon hiszen ténleg jó lenne ha Lex eljönne vele, majd az anyagiakra csak kicsit elmosolyodik*-Nem kell aggódni meg lehet oldani mindent*mondja kicist susmorogva hallkan valahogy érzi a hideghullámokat amikor beszívja a levegőt így próbál halkabban beszélni, amikor a lány felnevet ő is elmosolyodik ezt az arcot sokáig nézné főleg amikor nevet mosolyog de igazábol mindig lassan megfogja a kezeit majd közelebb húzza az arcához közbe a kezével össze rakja őket amolyan gömböt formálva majd kicsit játékosan belelehell a lány kezeibe*-Tudod azt mondják a Lappföldi jég még a legkeményebb emberek lelkét és testét is megfagyassza azt hiszem ha te velem vagy ilyen baj nem esehet*mondja egy kissebb mosollyal*-Órára is kéne menni nem?*sóhajt fel hallkan sok kedve nincs de hát ha óra van....*-Ja itt lesz*nevet kicsit fel*

A hozzászólást Mika Alasein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 14, 2008 4:56 pm-kor.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 14 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:55 pm

*Egy lány sétál a kúriában. Végül fogta magát és az udvarra indult. Igazi őszi nap van ma. Az újonnan érkezőn egy hosszú kabát féleség van rajta ami barna. Egy farmer nadrág és egy edző cipő is található az Eramires lányon. Mellette lépked daimonja Villyi is. A lány hosszú szőke haja teljesen kivan engedve. Biccent az ott lévőknek. Leül az egyik padra és ott várja, hogy megérkezzen a tanár. A mai napon itt tartják a Jósmágia órát. Ha jól tudja valahova menni fognak. Év elején mintha mondták volna, hogy Delphoi-ba mennek. Kíváncsi, hogy milyen lesz ez az óra. *
Driana Stardew

Driana Stardew

Hozzászólások száma : 709
Kaszt : Udvar - Page 14 Illuzionista

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:58 pm

*Driana és Megan érkezik meg az udvarra, hogy tisztelelét tegye a mai jósmágia órán, vélhetően valami kirándulás lesz, ha nem a teremben lesz az óra. A két leányzó jó alaposan felöltözve várakozik, persze a többieknek is köszönnek.*

/Megan usere pár perc múlva jön.//
http://www.nezabar.hu
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Udvar - Page 14 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 4:59 pm

*Mí meglepő, hogy konkrétan a semmiből lép elő. Hogy egészen pontosan fogalmazzak, akkor az egyik árnyékos fa mögül lép elő, ocelotjával maga mellett. fekete ing, fekete talár, fekete nadrág, fekete cipő, zöld-szürke sál a nyaka körül, de amúgy igazából semmit sem hozott magával. Ahogy körbenéz, és lép párat, lábai alatt halkan serceg az avar, hiszen a tél közel, bár még az ősznek kéne dominálnia. A levelek minden esetre estek le rende4sen a fákról. A fiú lassú, kimért léptekkel sétál közelebb a társaságohz, majd biccent nekik, és csak vár, és vár. Odron leül mellé, és mosakodni kezd. A fiú halványan parázsló szemekkel figyelgeti a többieket, miközben vár az óra, és az indulás kezdetére.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 14 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 5:00 pm

*Ann is megérkezik az udvarra. Egy fekete hosszú kabát van a lányon, hiszen őszi idő van most kint. Élvezi az időt a lány, hiszen még most nincsenek mínusz fokok kint.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 5:01 pm

*Lassanként egy fekete alak közeledik az udvar felé egyenesen a kúriából. Fekete köpenye eltakarja a ruháit, amik most sem túl változatosak, csak a szokásos elegancia. Még egy kirándulásra sem vesz fel nadrágot. Amint megérkezik, köszönt minden diákot.* - Jóestét mindenkinek! *Néz végig az arcokon.* - Ma egy kirándulásra megyünk Delphoiba. A jósdáról el tudnak mindent olvasni a tankönyvük 63. oldalán, a mai órán nem kell jegyzetelniük. *Mondja el a rövid bevezetőt a nő. Végül elővesz egy kékes fényű álarcot.* - Jöjjenek közelebb és tegyék rá a kezüket. *Ha mindenki megfogta, akkor pár perc elteltével eljutnak Delphoiba.*

//kérek mindenkit, hogy ide már ne írjon, hanem csak Delphoiba//
Atanas Iordan
Diák
Atanas Iordan

Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu
Hozzászólások száma : 2073
Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR

"rá mondanád, hogy ez Ő.."
Udvar - Page 14 Tek4e3a6afc276a58648741

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 5:02 pm

* Egy barna hajú srác érkezik az udvarra . Állítólag itt lesz az óra megtartva.. nem tévedhet sokat, mivel páran már várakoznak az udvaron . Egyszerű munkatalárt vett fel és fekete kesztyűt . Bár a hideg ellenére pulcsi most sincsen rajta . Pálcáját az övében tartja.. ezen az órán ritkábban van rá szükség . Ha még sokáig várakoznak , akkor talán a fiú megfog fagyni . Csak jönne már a tanárnő .. Hűvös arcal méregeti diáktársait , de senkihez nem megy oda . Szeret az órán figyelni a beszélgetés helyett . *
Olvier Lefell
Diák
Olvier Lefell

Főkarakter : anna@bogyoka.hu
Hozzászólások száma : 133
Üzenőláda : Az Ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel...

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 14, 2008 5:06 pm

*Megérkezik az udvarra, hosszú, fekete kabátban. Újonnan feketére festett haja kiengedve borul hátára. Zöld szemei élénken fürkészik a társaságot.*
http://www.olvier.freeblog.hu
Aravis Anton
Diák
Aravis Anton

Főkarakter : mint az e-mail
Hozzászólások száma : 1601
Kaszt : Udvar - Page 14 Auror
Üzenőláda : Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya

Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 18, 2008 6:41 pm

*A friss levegő mi idevonzotta a lányt. Magányosan sétál az udvaron, nézi a lehulló faleveleket, melyek a megkopott kövezeten takarót képeznek. Kedvtelve gázol beléjük, rúgja őket a magasba, ahol a levegő vidáman felkapja őket, megtáncoltatva a lány körül úgy, hogy a pillangók alig tudnak kitérni előlük. Mégis élvezik mindannyian, egy kis játék és felszabadulás a hétköznapi órák mellett. A hideg ellen, vastag kötött sállal védekezik, fel is húzza jobban, szája elé, hogy a hideg még véletlenül se jusson el oda. Kesztyűt is húzott már, eléggé fagyos lélek, bár ez nem olyan fajta, kis női kesztyű, kezén csipkével, amit nem látni, mert a meleg kabát eltakarja. Érdekes, hogy az alól már szoknya kandikál ki, de hát mit kell tenni? Ő nadrágot nem hord, csak és kizárólag szoknya.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 18, 2008 6:47 pm

*Deyan is jön friss levegőt szívni, mert megunta a hálójában való ücsörgést. Ő is nézegeti a tájat, és nagy okosan megállapítja magában, hogy bizony, már nagyon közeli a tél, a fákon alig van pár levél. Mikor mélázásából felpillant, Aravist veszi észre, ahogy a pillangóival játszik. Nem akarja sem megijeszteni, sem zavarni, ezért csak lassan, óvatosan közelítui meg. Mikor aztán nagyjából mellé ért, megszólítja.*
-Szia, Aravis! Mi újság? Élvezed az ősz utolsó napjait?*kérdi tőle kíváncsian, majd rákacsint.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: