Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 11:44 am | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 12:20 pm | |
| /melting XD/
Lily kicsit elpirul, majd válaszol* - Én itt születtem Bulgáriában. ÉS Lovecsben élek a nagynénémmel.Amúgy a répára és az almára visszatérve én is nagyon szeretem a zöldségeket, de húst nem eszek.*meséli lelkesen Lily* - Hm ez a hideg idő olyan nyomasztóan hat rám. Állandóan fáradt vagyok.*mondja, majd ásít egyet.* - ÉS amúgy mióta vagy a suliban?*kérdezi Lily* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 12:28 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a lányt* Akkor gondolom neked ez volt a legideálisabb, és a legközelebbi varázslóiskola.. hát nekem nem..*Mondja nevetve.* De így legalább távol kerültem a szüleimtől...*Teszi még hozzá egy fancsali mosollyal.* Én is ritkán eszek húst, mivel ritkán tezsik elém.. Nem is emlékszem, mikor volt ez utoljára.. Amióta itt vagyok tényleg nem ettem.. Azóta olyan félvega vagyok.. Végülis.. *Ő is kicsit pilledt, és még Smeránál sem volt ma.* Körülbelül másfél hónapja.. Karácsony előtt talán egy héttel jöhettem.. Azt hiszem.. És te? *Kérdez vissza, majd a lány válasza után készülődni kezz.* Ne haragudj, de van egy nagy bendővel rendelkező lovam, akit meg kéne még etetnem, máskülönben nem lesz hajlandó átugrani az akadályokat..*Mondja Lilynek kicsit dörmögve, hiszen Smera tényleg meg szokta bosszulni, ha gazdája nem ad neki időben enni.* Örülök, hogy megismertelek, még biztos találkozunk! *Mondja, avval megfordul, és pár pillanat múlva el is tűnik a lány szemei elől a lovardához vezető úton.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 12:32 pm | |
| *Lily csak mosolyog, majd amikor a lány búcsút int úgy dönt hogy elmegy a föld alatti titkos forráshoz, hátha találkozik valakivel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 2:51 pm | |
| *Elég hideg van kint, habár egy vastag talár alatt nem nagyon érezhető ez a hűvösség. Mila lépdel ki a kúria ajtaán és az udvar felé sétál. Kezét zsebében tartja, hiszen fázik és ott lapul pálcája is. Szereti, ha kézközelben van a pálcája, bár eddig még nem nagyon kellett véedekezsére használnia. Ahogy sétálgat az udvaron, néhol hó foltokat lát a füvön.* ~utálom a havat. meg a telet... na meg a hideget~*morogja magában a lány és kifejezsételen arccal leül az egyik padra.* |
| | | Narsul Augustin Diák
Hozzászólások száma : 69 Kaszt : Üzenőláda : “Ne kritizálj másokat; ők pontosan azok, akik mi lennénk hasonló körülmények között.” (Abraham Lincoln)
http://www.naruto-kun.hu/images/site/altalanos/narutokun_nagybanner.gif
http://www.naruto-kun.hu
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:03 pm | |
| * Narsul hagyja el a kúria épületét nem túl rétegesen felöltözve, eme hideg délutáni napon. Mindösszesen egy fa mintás fehér pulóver és egy bélelt nadrág van rajta, s annak az oka, hogy így jött ki az nem más, int, hogy már unta az épület levegőjét, s épp valamely folyosón sétált mikor az az ötlete támadt, hogy ki kéne mozdulnia egyet, így hát kijött, úgy hogy még a pálcáját is fent hagyta a szobában. Az ajtó előtt meg áll, s hagyja, hogy végig simítsa az arcát az a kis szél is, ami itt lengedezik az udvaron, majd mielőtt folytatná az útját körbe néz, hogy van-e rajta kívül valaki kint ily időben. ~Hmm.. ma sem sokan vannak kint.~ gondolja, miután egyszer körbe járt a tekintete, majd el indul az egyik pad felé, ahol egy fekete hajú kislány üldögél.* - Szép jó napot! *szólítja meg lágy, dallamos hangon, hisz nem célja elijeszteni.* Csatlakozhatom önhöz, eme szép délután? *kérdi a lányt, s közben végig az arcát fürkészi, s figyeli annak reakcióit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:08 pm | |
| *Mila egy kis füzetkét vesz elő kabátja zsebéből meg egy varázspennát, ami így isfog, hogy nem mártjuk tintába és lassan írni kezd. Észre sem veszi, hogy valaki kijött és odasétált hozzá, csak amikor egy dallamos hang szólítja meg. Megrezzen, majd felnéz és egy fiúval találja magát szembe. Mélyen a szemébe néz és végigméri a fiút.* ~egy tünde. ismét..~*gondolja és eszébe jut Goraph. Az úrias viselkedésén Mila elgondolkozik. Nem sok helyen van már ilyen ember, aki így viszonyul az ilyen lányokhoz, mint Mila.* ~egy plusz pont~*tárolja el magában Mila és egy röpke kis mosoly szökik az arcára. De amilyen hamar jött, olyan hamar el is tűnik. Még mindig felnéz a fiúra, majd bólint egyet. Arrébb ül egy kicsit a padon, hogy a fiú kényelmesen elférjen, majd várja, hogy leüljön. Esetleg, hogy bemutatkozzon...*
A hozzászólást Mila Boyka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 01, 2009 3:17 pm-kor. |
| | | Roxanne Hanzel Diák
Főkarakter : puli@freemail.hu Hozzászólások száma : 272 Kaszt : Üzenőláda : Szóljon aki játszani szeretne! Kicsit bolond vagyok de nagy szívem van!^^
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:13 pm | |
| *Dideregve ugrándozik kifelé az Udvarra egy fekete hajú lányka. Amint kiér ujjongani kezd a hó láttán. Kissé elolvadt de annyi baj legyen! Úgy látszik szereti a telet mert egy percig sem habozik azon hogy elinduljon. Igen, már készül rá hogy hógolyót gyúrjon. Vagy egy parányi kis hóembert építeni. Odaér az egyik folthoz és összeszed kis hócsomót. - Ejnyeee!* szomorodik el, hiszen a hó elolvad a kezében. A száraz kesztyűje pedig vizes lesz tőle. Nos ezt igazán nem várta! Csalódottan áll föl guggolásból. És morcosan pillant lefelé. Nem lesz itt már hóember, el kell fogadnia. Aztán megfordul, beszédet hall a háta mögül. Nem is olyan messze két diák beszélget. Elindul feléjük megint csak ugrálva. * - Sziasztoook! Roxanne Hanzel vagyok, Allidonos. Ti kik vagytok?* kérdezi kezet nyújtva nekik. Túlbuzgó a lány.* | |
Hozzászólások száma : 69 Kaszt : Üzenőláda : “Ne kritizálj másokat; ők pontosan azok, akik mi lennénk hasonló körülmények között.” (Abraham Lincoln)
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:24 pm | |
| -Köszönöm! *mondja, majd leül a padra, s elnéz egy pillanatra el nézi a liget fáit, melyekre szép kilátás nyílik.* Engem Narsulnak hívnak. *mutatkozik, be miközben még mindig a fákat nézi, s elképzeli őket, hogy vajon milyenek lehetnek tavasszal, az "Ébredés" idején, mikor virágba borulnak fák. Szereti a tavaszt, főleg a virágok illatát, meg azt, mikor az énekes madarak rázendítenek a tavasz dicséretére, majd mintha álomból ébredne megszólítja ismét a lányt.* -Bocsánat, kissé elbambultam, s így nem értettem tisztán a nevét. *mondja, s ismét a lány felé fordul, s észre veszi, a jegyzet füzetet annak kezében, már épp kérdezné, hogy mit ír mikor egy újabb lány érkezik, s mutatkozik be.* -Szép jó napot önnek is kisasszony. *viszonozza a köszönést, ugyan azon a dallamos lány hangon, mint amelyiken eddig is beszélt.* Engem Narsulnak hívnak, s szintén Allidonos vagyok.*mutatkozik be neki is.*
A hozzászólást Narsul Augustin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 01, 2009 4:28 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:29 pm | |
| *Mila, még mindig a füzetével az ölében nézi a fiút.* ~tünde. olyan furcsák ezek a lények. olyan magabiztosak és mégis félénkek. olyan határozottak, mégis kedvesek. ~*gondolkozik Mila és egy röpke mosoly villan meg ismét az arván. De ezt a fiú nem láthatja, hiszen a fákat nézi.* ~vajon merre járhat?ˇ~*gondolja Mila és ő is elnéz a fák felé. Furcsa módon neki is a tavasz jut eszébe, hiszen nem látta még virágba borulva az udvart. Amikor Narsul visszafordul felé, azzal, hogy nem hallotta a nevét, bólint egyet.* -Azért nem hallhattad, mert még nem mondtam -* csillan titokzatosság sötétbarna szemébe. Majd végre bemutatkozik:* -Mila Boyka, Allidon-*biccent egyet a fiú felé. Akkor újabb ajtócsapódás hallatszik. Mila arrafelé néz és egy ugrándozó lányt pillant meg.* ~jesszusom. ismét egy túlbuzgó hölgyemény?~*gondolja gonoszul és egy nagy sóhaj kíséretében Mila. A fiúra néz, várja a reakcióját. Amikor Roxanne odaugrándozik hozzájuk és bemutatkozik, Narsul ugyanúgy bemutatkozik neki is, ahogy pár perce Milának tette. Mila ismét végigméri a lányt. Elég feltűnően, majdegy fintort vág.* -Mila Boyka. Szintén-*utal a szakra.* |
Főkarakter : puli@freemail.hu Hozzászólások száma : 272 Kaszt : Üzenőláda : Szóljon aki játszani szeretne! Kicsit bolond vagyok de nagy szívem van!^^
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:39 pm | |
| *Miután meghallgatta a bemutatkozást memorizálja fejecskéjében és utána szemügyre veszi az emberkéket. Az egyik tünde, ez tuti. Olyan furcsa szépen beszél vagy hogyis mondják. Tündés. A másik pedig rejtélyes és kissé sötét boszis. Érdekes neve van. Ezen eltöpreng egy időre. ... Na nem baj, azért Roxnak tetszik a társaság. És ezt ki is mutatja ahogy csak lehet! * - Örülök nektek! A szaktársakkal mindig szeretek találkozni. Itt is ott is beléjük botlok.* csillognak zölden a szemei. Utána pedig fájdalmasan felsóhajt és a hóra mutat egyik kezével. Látszik rajta hogy mennyire sajnálja az olvadt havat.* - Olyan rossz hogy már nincsen hó. Így nem lehet hógolyózni.* ül le a mellettük levő padra és rövid hallgatás után feltesz egy kérdést.* - Játszotok valamilyen hangszeren?* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:50 pm | |
| ~No szép kis társaságba keveredtem megint!~* sopánkodik magában, egy kissé, de arcán semmi nem látszik belőle, hála hosszú kiképzésének, illetve vándor útjainak, nem nagyon tetszik neki a túl buzgóság, hisz az gyakran nem várt dolgokat is eredményezhet, de a túl hűvös viselkedés se vezet hosszú távon jóra, így hát csöndben ül, s figyeli a két lányt.* - Szerintem nem baj, hogy nincs hó. *jegyzi meg halkan, s tovább figyeli őket, s magában reméli sikerül egy kissé lehűteni-e Roxanne-t a megjegyzésével.* -Én lanton tudok egy kicsit. *bukik ki belőle mielőtt még észbe kapna, de már késő, így hát inkább elnémul, s gyorsan a fák felé fordul ismét, s elkezd egy dalt dúdolgatni magában, melyet még édesanyjától tanult régen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 3:54 pm | |
| *Mila figyeli Roxanne-t, ahogy a hó felé fordul és arcáról süt a szomorúság. Mila sóhatj egyet és megforgatja a szemeit.* -Én utálom a havat...-*jegyzi meg, majd miután Narsul is kijelentette ezt, Roxanne ragálására kíváncsi, hogy vajon mit ond ezek után a hó-imádó leányzó.* -És mellesleg a telet is utálom. Lenne már tavasz...-*teszi hozzá Mila csak úgy magának, bár elég hangosan, hogy a többiek is hallják. A következő téma, amit felhúz Roxanne, azok a hangszerek. Mila előtt megjelenik kedvenc gitárja, egy fekete akusztikus gitár. Egy rövid mosolyt csal arcára a kérdés, és mikor Narsul válaszol a fiúra néz.* -Lant? - *húzza el a száját. Vág egy fintort, majd hozzáteszi:* -Én gitározni tudok. |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 4:01 pm | |
| *Micsoda népség hogy senki se szereti a havat! Az emberek többsége nem tudja megtalálni az évszakok szépségét. Szereti a hulló faleveleket, a hópelyheket, a tavasz virágait, a nyári kánikulát, a nagy zivatarokat! Sokszor nézte otthon az ablakból az izzó villámokat. Alaszkában kevésszer tapasztalt esőt, inkább hó van ott. Úgyhogy mozizott olyankor. De mások mindezt ellenségeskedésnek tartják a természettől, vagy egyszerűen utálják őket mint a havat. Ez szomorú dolog Rox szerint de azért becsületben tartja más véleményét. * - Én is tudok gitározni!* pillant Milara. Egy közös jellemző. Bizony, Rox él hal a gitárjáért, és vele szokott énekelni. * - Dalokat is szoktam írni. A lant is jó hangszer! Ummm...ritka.* állapítja meg átgondolva hány embert ismer aki lanton játszik. Keveset. Nem emlékszik rá hogy élőben hallgatott volna valamikor igazi lantost. Aki nem csak próbálkozik hanem jó benne.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 4:08 pm | |
| *Félfüllel hallgatja csak a lányokat, ugyanis, most nagyon leköti a táj bámulása, s egyszer csak abba hagyja, s egy másik dallamot kezd el dalolni, melyet ő maga írt még akkor mikor először találkozott Corvussal, a hollójával még anno három éve.* -S milyen típusú dalokat szoktál írni? *szólal meg egyszer csak, s kérdését Roxannának címzi. Majd szárny suhogásra lesz figyelmes a fák felől, s pár pillanat múlva egy holló bukkan elő a fák közül, s telepedik Narsul vállárra, ki erre elkezdni simogatni azt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 4:13 pm | |
| *Mila látja, hogy Narsult- rettentően lefoglalja a fák bámulása, így kicsit játékosra fogja a dolgot. Szorosan mellé teszi a fejét és arrafelé néz, amerre ő. Majd hirtelen megkérdezi:* -Mit nézel annyira? - *mondja, majd elneveti magát és visszaül normális ehylzetbe.* -Bocs, csak annyira elmerültél - *néz a fiúra mosolyogva, majd Roxanne-r pillant.* -Én azért ennyire nem vagyok profi, hogy dalokat írjak...- *jegyzi meg és elismerően bólint a lány felé. Majd a hollótól kicsit megijed és picit arrébb ül. Persze ösztönösen. Ahogy Narsul simogatni kezdi az állatot, Mila leveszi, hogy a saját hollója lehet. Csak nézi a hatalmas, fekete madarat.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 4:20 pm | |
| - Countryt néha, és populárist, és olyasmiket amik a régi dalokat idézik vagy a klasszikusokat. * sorolja el gyorsan, igazán nem szeretne senkit ezzel untatni. Jó, hogy neki ez az életének egyik fele és számára nagyon izgalmas és érdekes, de másnak lehet hogy nem.* - És te, Mila, milyen dalokat szoktál játszani?* mosolyog a lányra. Kiváncsi milyen dalokra fogható gitáron. * - Egyszer meghallgatnálak. * teszi még hozzá udvariasan aztán föláll a padról mintha belészúrtak volna.* - Te jó ég, nekem ma még be kell fejeznem egy leckét! Jó volt beszélgetni veletek. * integet nekik miközben az ajtó felé szalad.* - Sziasztok!* | |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 4:27 pm | |
| -Hogy, mit nézek? *kérdez vissza, majd válasz nem várva fojtatja.* -A terméseztetett. feleli. *majd ismét hallgatásba süllyed, s a lányokra pillant és úgy hallgatja őket. Csak akkor szólal meg ismét, mikor Roxanne távozik.* -Örültem a találkozásnak. *mondja, majd kissé elgondolkozik, s ő is fel áll.* -Ha megbocsájtasz, most távozom, mert meg kell etetnem Corvust. *mondja, majd elindul a kúria felé, de félúton vissza pillant.* Örültem a találkozásnak. A további szép napot.* majd vissza fordul, s pár pillanat múlva eltűnik a Kúria kapuja mögött.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 4:30 pm | |
| *Mila elgondolkozik.* ~a természet. valóban szép a természet meg minden, de azért ennyit bámulni egy rakat fát, kicsit gázos, nem?~*gondolja magában Mila. Kezd egyre jobb kedve lenni, bár nem tudja, hogy miért. Amikor Roxanne elmeséli, hogy miket szokott játszani, Mila szeme felcsillan.* -Én is szeretem a régi dalokat. Olyan tábortűz féleségeket-*teszi hozzá magyarázatképpen. Mjad mikor a lány bejelenti, hogy szívesen meghallgatná, elmosolyodik és bólint egyet, jelezve, hogy majd megbeszélik. Ekkor Roxanne távozik, majd nem sokkal később Narsul is. Mila mindkettőjüknek köszön, majd szemét a fekete hollón tartva kíséri végig Narsul útját a kúriáig. Majd sóhajt egyet és ő is feláll. Már elégg észétfagyott, így ő is beigyekszik a kúriába.* |
| | | Teodor Mihail Diák
Főkarakter : azakivolt@hotmail.com Hozzászólások száma : 710 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 8:06 pm | |
| *Teó érkezik az udvarra. Zsebre tett kezekkel sétál kicsit bizonytalanul, nem is érti minek jött ki. Egy részt tudja, azért mert magányos... De másrészt nem érti miért pont ide. Hisz ott lett volna még jó pár más lehetőség. Nem is marad inkább megy valahova egy melegebb helyre. Már indul is a bejárati ajtó felé kissé sietve, mert kezd már fázni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 8:20 pm | |
| *Deyan érkezik az udvarra. Ő azért jött ide, mert kicsit megunt már a kastélyban ülni, és kijött friss levegőt szívni. Felvett kabátot meg pulcsit is, úgyhogy nem fázik. Mikor körülnéz, Teodort látja odakint, aki láthatóan hezitál, hogy maradjon-e vagy sem.* -Szia, Teodor! *köszön rá a srácra mosolyogva.* -Mi újság? Voltál tegnap hócsatázni? Sajnos én nem mehettem el. Milyen volt? *kérdi kíváncsian. Nagyon sajnálja, hogy nem lehetett ott, pedig Aravis szervezte. Egy kicsit szégyelli is magát a dolog miatt, dehát dolga volt, úgyhogy nem mehetett el.* |
| | | Teodor Mihail Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 8:29 pm | |
| *Teó kicsit durcásan fordul vissza majd köszön és válaszol Deyannak.* -Helló, nincs semmi különös. Nem, nem voltam. Nem tudtam elmenni. *Mondja majd kezet fog a fiúval aztán megbékél a gondolattal hogy mégis kinn marad. Végül is azért jött, hogy beszéljen valakivel, csak már befele indult...* -Üljünk le egy padra ha már itt vagyunk, nem nagyon van kedvem állni. *Mondja majd oda is lép a legközelebbi padhoz és leül. Kicsit összehúzza magát, hogy valamelyest felmelegedjen majd Deyanra figyel.* -Na és mi járatba erre? Amúgy mi újság Aravissal kapcsolatban? *Igen lehet fura egy kicsit, hogy mikor Deyannal beszél Teó, mindig Aravis felől kérdez. Na de ha nem tud elsőre mi másról akkor ez van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 8:40 pm | |
| *Kezet ráz a sráccal, aztán kicsit fájdalmas tekintettel válaszol neki az aravist illető kérdésre.* -Aravisszal? Sajnos semmi. Már nagyon-nagyon régen találkoztam vele, nem tudom, mi van vele. Rettenetesen hiányzik. Remélem, nem azért nem találkozunk, mert van valakije rajtam kívül... *ezt most általánosan mondja, nem célozgat ezzel semmivel, csak mostanában ez a rémisztő gondolat forog a fejében. Ha kiderülne, hogy így van... Ő vagy nem élné túl vagy megőrülne, annyira szereti a lányt. Kicsit elmélázva néz egy darabig a semmibe, aztán visszanéz Teóra.* -Na és te? Hogy vagytok Ramónával? Vele is rég találkoztam... |
| | | Teodor Mihail Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 8:48 pm | |
| -Értelek. Ramónával? Akár csak én. Nem láttam már egy hete. *Teó kezdi elfelejteni Ramónát, mint szerelmet. ~Talán már nem szeret. Sőt biztos. Jobb ha én is elfelejtem~ Fut keresztül Teón pár gondolat majd inkább figyel Deyanra hátha mond valamit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Feb. 01, 2009 8:59 pm | |
| *Nem nagyon jut most eszébe semmi, hogy mit mondhatna. Igyekszik inkább kiűzni a fejéből azt, hogy Aravis már nem szereti. Ha ő nem lenne, nem tudná mit tenne.* -Szerinted szeretnek még minket? *Mondja ki végül is, ami a szívét nyomja.* -Talán mégiscsak elhamarkodott volt ez az eljegyzés. Azóta szinte nem is láttam, csak egyszer egy rövid időre. De ha nem szeret... nem hiszem, hogy találok még egy olyan lányt, mint Aravis. *mondja, kezdi magának bebeszélni a gondolatot. Arra gondol, milyen jó lenne, ha most hirtelen megjelenne a lány és bebizonyítaná, hogy nem álom volt az egés kapcsolat. De hiába, a kastély ajtaja nem akar nyílni.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |