Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 18 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 18 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 18 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 18 I_vote_lcapUdvar - Page 18 I_voting_barUdvar - Page 18 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 18 I_vote_lcapUdvar - Page 18 I_voting_barUdvar - Page 18 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+107
Alexander Paarsen - arch
Gwen Janessa Kingstone
Amy Shannon
Natalie Depp
Éclair Lagarde
Sofija Darina M. Snjezana
Rick McDwyer
Irina Yoana
Lola Lois Burn
Sean Randy Zealot
Victor Vasques
Sidney Moore
Edward Levy - archiv
Anabella Stepp
Ginette Morient
Victoria Dewey
Ariadné Tanith
Rupert Rankle
Meriel Ravenwood
Brandy Marsden
Aletha Apphia
Marisela Modesta de Nuria
Felaern Yhendorn
Ann-Tabitha Serenity
Eligio Lance Jens Tichaon
Nathaniel Ravenwood
Valeriel Ravenwood
Drékulusz Kluszenov
Maya Swahova
Katerina Shezhana Varvara
Jennifer Love Smith
David Branson
Melody Grey-Kingston
Andrew Worthington
Loreen M. Lynette
Rayko S Dragomir - archiv
Diana E. Scott
Szurdok ősi szelleme
Szofia Levita
Thelardus Károly
Anna Tatiana
Nick C. Maundrell
Yegor Grigory
Joyce Haworth
Navid ibn Azrahalan
Steven Grivalt
Elisaveta Mira
Lothus Nofertum
Andrey Bogdan
Anthon Duke Roseberg
Sepp Dierk
Behrooz Jahrom
Megumi Darkfire
Maximilian Smith
Hold Kármen Katei
David Grivalt
Játékmester Eramir
Laura Wylee
Aali White
Samuel J. Colwell
Awstin Sánchez
Viktorya Rada
Lance Drevinor
Aurora Valanthe Mediaris
Chris Willer
Pierre Bontavier
Makoto Haruko
Anaze White
Rosetta Waylan
Valandil Finvë
Maria Love
Zac Leaving
Hunyadvári Szevér
Nikorina Grozda
Dante Folkers
Ville Hyvönen
Tanja Tereskova
Asen Belphegor Valentin
George Darkrain - archiv
Josh Norton
Scarlett Emerald
Driana Stardew
Gabriella Collie
Rose Emily Scott
Alexandra Sirov
Sheidy Mirror
Amaril Gwyneth
Milagros E. Monescava
Jack Darkfield
Jozef Bomontov
Ekaterina Yosif
Timothy Waylan
Nagy Klaudia
Aravis Anton
Takeshi Shinobu
Lara Corvin
Gethin Awstin Conley
Laura Aline Flore - archi
Leia Sovo
Jérémy Raphael
Fleur Isabelle Trender
Laurena Lowoa
Atum Malah
Wanda Dorcas Gloria
Boldog Bálint - Archiv
Angelina Mary Black
Miranda Wilson
111 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

Főkarakter : bogicica11@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1171
Kaszt : Udvar - Page 18 Druida
Üzenőláda : Udvar - Page 18 Ba9f793

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1198
Kaszt : Udvar - Page 18 Elemista

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 9:53 am

*Elmosolyodott a lány válaszán. Majd bólogatott.*
-Persze hogy kölcsönadom. Ez nem is kérdés. Legalább lesz kiről kibeszélni majd... *jegyi meg mosolyogva majd végighallgatja a lány utolsó olvasmányélményét is. Mikor megemlítette a kötet íróját és címét lázasan kutatni kezdett emlékeiben. Csalódottan vette tudomásul hogy azt a könyvet még nem olvasta.*
-Sajnos még nem olvastam, de majd ha elolvastam a következő eddig ajánlott könyveket akkor majd azt is megkeresem. Sőt szerintem meg is van nekem. De még nem jutottam el odáig. *mondja majd a lány kérdésére egy "Sétálhatunkkal l" válaszol.
-A könyveken kívül, úgy nagyjából nem érdekel semmi, viszont szeretek futni, illetve enni *rá is csap lassan terebélyesedő hasára.* Bár éppen ma fogadtam meg, hogy mostantól kevesebbet eszek. Kicsit megnőtt a tömegem. *mondja vigyorogva* Amúgy régen bokszoltam, majd karatéztam is egy kicsit, de abbahagytam. Nem volt kitartásom hozzá *jegyzi meg szomorúan.* Azóta nem nagyon sportolok. De a heti egy futás azért megvan. *biztosítja a lányt, majd ismét színészkedve és végig mosolyogva lassan megfontoltan megszólal.*
-Amúgy kegyed *aprót bólint a fejével* mit szokott csinálni szabadidejében? *kérdi* Persze a tanuláson és az olvasáson kívül. *jegyzi meg mosolyogva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 10:06 am

*Na akkor már előre meg ki is tudnak együtt tárgyalni majd valamit, mi jelen esetben egy könyv lesz. Bármit elolvas az a szerencséje, így olvasási köre igen széles skálán mozog. Van mit többször, folyamatosan, de mit még nem is olvasott, mi nem is oly nagy bumm hisz kemény 14 életévével erre nem is voltlehetősége és soha nem is lett. Hallgatva a fiú szavait felvonja a szemöldökét.*
- Boksz, karate? Jó kis küzdő sportok s hát bíz elkél a kitartás.-*feleli elhúzva száját, e nélkül nehezen lehetne jó karatésnak vagy boxilónak lenni.*
- Talán ezért szedtél fel pár kilót. Mert abbahagytad az aktív edzést. S ugye tudod hogy a heti egy futás semmit semér ilytéren?-*kérdi pajkos mosollyal majd végignéz a fiún.*
- Bár most látlak tüzetesebben először nem látok rajtad súlyfelesleget.-*még jó hogy nem forgatta körbe, mert szinte úgy fürkészte Seppet. A kérdésen elmosolyog, megint tetszett neki a megszólítás, nem is tudja miért.*
- Nagyon szeretek táncolni ésénekelni. Bár utóbbiban nem vagyok oly merész mint előzőben, de azért nem fülsértőa hangom. Legalábbis mások szerint, szerintem van még tanulnom.-*enyhe pír terjed szét orcáján, csak remélni tudja hogy a fiú nem kéri meg hogy énekeljen el neki valamit.*
- Ezeken kívül még kirándulni is szeretem. Legfőképpen az olyat helyeket csipázom hol kúszni mászni kell. Barlang...hegyek...sokkal kihívóbbak mint egy kitaposott széles, gyalogút, vagy egy városi séta, bár azért az is kell, de előbbit jobban élvezem.-*ez hangján is érződött, egészen belelovalta magáta beszédbe.*
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 10:31 am

*Elmosolyodik, a lány válaszait hallgatva. Kitartóan hallgatja nem szól közbe. Már biztos benne, hogy levetkőzte utolsó pajzsait is. Mostantól bárkivel könnyen megtud ismerkedni. Vagyis reméli, hiszen az ismerkedés két személytől függ. A lány érvelését hallva elmosolyodik. Majd apró biccentéssel jelzi, hogy egyet ért vele. Mikor a lány a hobbijairól kezd el mesélni, szinte pofonként éri. Hiszen ő nem is beszélt nagy hobbijáról a zenéről.* ~De majd most.~ *gondolja. Mikor a lány elpirul, elmosolyodik. Nem tudja hogy miért, de szereti ha zavarban vannak az emberek. Különben is a lányok többsége pirulva sokkal szebben néz ki szerinte. Valahogy a lányokhoz illik a vörös szín. A vörös szín gondolatára ismét eszébe jut. Megumi. Hát igen sok mindent köszönhet a lánynak. Az ő hatására kezdte el lebontani pajzsait. És immár teljesen sikerült neki. Mikor a lány a kirándulást említi elmosolyodik egy régi emlék hatására...*
- Most így belegondolva, nagyon de nagyon szeretek zenét hallgatni. Azért nem említettem, mert szerintem ez természetes volt. Legalábbis az én számomra. Olvasás közben mindig szól valamilyen zene *jegyzi meg halkan* Sőt általában dúdolgatok is. A minap például éppen egy szál törölközőben sétáltam.... vagyis szökdécseltem a második emeleti közös fürdőhelységek felé, és közben dudorásztam. Néztek volna páran nagyot, ha megláttak volna. *mosolyodik el az emlék hatására. Nem sokkal később ismét megszólal.* A hegymászásról pedig csak annyit, hogy pár évvel ezelőtt egy edzőtáborban minimum 20 kilós túratáskával kellet felmászni egy hegyre. Szóval a kúszás mászásban én is gyakorlott vagyok. *mosolyog ismét* Amúgy a természetben is sokat szeretek tartózkodni... *nyílik meg teljesen a lánynak* szeretem a virágokat, a fák illatát az erdőket, a tavakat a tisztásokat. Egyszóval mindent ami a természetes környezethez tartozik. *mosolyog ismét.* Azonban ezt nem sokan tudják rólam. Talán itt az iskolában te vagy az első aki megtudta. *mosolyodik el ismét* Amúgy az állatokkal hogy állsz? Szereted őket?* kérdi ismét a lányt mosolyogva miközben tovább sétálnak*

A hozzászólást Sepp Dierk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 13, 2009 10:51 am-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeSzer. Május 13, 2009 10:50 am

*Még hogy nincs bennük közös vonás? Na ezt Nina most akarva akaratlanul is megcáfolja, ahogy hallgatta a fiút, úgy mosolyodott el egyre szélesebben, úgy látszik a könyveken és az olvasáson kívül is vannak dolgok mit mindketten szeretnek. Úgy mint Sepphez, Ninához is hozzátartozik a zene és a tánc, mindennapjaiban folyamatosan jelen vannak, de hobbyként szokta megemlíteni. Volt hogy lejtett egy mozdulatot, de pechére összegabalyodtak lábai és szép nagyon koppant a földön. Persze ennek volt szemtanúja is, deoda se neki, nem ütötte meg magát, nem mindenki profin születik.
Ahogy hangja elhalt, úgy vállt hallhatóvá az alidonos lányé.*
- Azt azért megnéztem volna.-*nevetett fel, lelki szemei előtt látja a fiút amint a fürdőhöz közelít dúdolászva, hiányos öltöéskben. Ez a lányoknál is előfordul, sokan erwsztik ki hangjukat a fürdőben. Azt hiszik senki sem hallja őket, de ez nem így van. Daluktól zeng az egész folyosó, ízlések és pofonok kérdése, kinek mennyire tetszik ez. Ő azért figyel erre, bár szép hangja van, de nem a közös fürdőt használja hanem a szobához tartozót..*
- Ó igen...a természet! Imádon főleg tavasszal mikor rügyeznek s bimbózdznak a fák s virágok, illataikkal betelítik a környezetüket. Nagyon szépek ezek a hónapok, ezért is kedvencem a tavasz, mikor minden életre kel a hosszú, hideg tél után.-*pillant szerény mosollyal a fiúra.*
- Ezért szoktam sokat kint lenni. Amint lehetőségem adódik rá rontok ki a kúriából...az esős, hideg napokon úgy is eleget rostokolhatunk bennt.-*megvonnta vállát nem igazán szerette az őszt és a telet, úgy érzi az gátolja őt abban hogy kint jól érezze magát. Már csak azért is mert kapásból nem szerette a fagyos hideget.*
- Állatok? Hát nem is tudom, inkább a növények érdekelnek. Nincs egy állatom sem csak ez a szőrmók, de ez sme állat hanem egy járványból rámragadt szőrcsomó.-*pillantott az említett lény felé, kit keresnie kellett tekintetével mert kissé elkóborolt mellőlük s hátrébb a füves részen lelt rá egy fa tövében mit éppen kaparászott valamiért. Sóhajtott egyet fejcsóválás közepedte.*
- Nézni szeretem őket végül is, meg nincs bajom velük. Be is akartam szerezni egy mágikus állatot Nellodban csak nem jött össze.-*húzta el rózsás ajkait, ennek több oka is volt.
Az órájára pillantott mire kellettlenül megjegyezte.*
- Ma még egy falatot sem ettem, vissza kell mennem nehogy lekéssem az ebédet.-*pedig annyira jól érezte magát.*
- Ne haragudj Sepp, igazán kellemes a társaságod s remélem hamarosan ismét találkozunk, de mennem kell.-*bárgyú mosoly majd intett.*
- Nos akkor szia!-*kicsit zavart volt s intés után felhúzott vállal dugta zsebre a kezét. Ahogy visszafordult a lemaradt szőrmókja felé nem tudja mi késztette rá, nem szokta, de visszapillantott a válla felett a fiúra. Nagyon kedves, kellemes beszélgető partner és még helyes pofija is van. Különös gondolatok cikáztak a fejében mire elpirult és visszafordította fejét. Bevárta a szőrmókot kit sosem fog elnevezni mert akkor jobban ragaszkodna talán hozzá majd visszatért a kúriába hogy megtömje bendőjét.*
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:17 am

*Sepp egész délelőtt tanult. Jobban mondva a házikat pótolta. Csak kétszer szakította meg a házi feladatok megírását. Egyszer mikor illemhelységre ment, és egyszer amikor reggelizni. Bár az már 10 óra környékén volt, szóval nyugodtan nevezhetjük tízóraizásnak. A sok pótlást megelégelve úgy dönt kiszellőzteti kicsit a fejét. Nem is találhatna más helyt mint az udvart. Hiszen tegnap itt találkozott egy lánnyal, akivel talán barátok lesznek. Mikor kiért az udvarra végigsétált a macskaköves után majd leült az egyik padra. Bár nincsen jó idő, ő mégis kedvenc felszerelésében tartózkodik kint. Egy fekete pólóban és homokszínű halásznadrágban. Mosolyogva gondolkodik az elmúlt napok történésein. Sorra veszi a megismert embereket. Először Megumi, majd Dean, Dávid és végül a tegnapi lány Nina. Úgy gondolja végre sikerült lebontania védőpajzsait. Gyönyörködve pillant körbe. Élvezi a fák zaját, a szél zúgását, a közeli patak hangját. Békére talált. Talán ez lesz a kedvenc helye az egész birtokon. Mikor ismét körbepillant egy alakot lát meg közeledni.*
Anthon Duke Roseberg
Diák
Anthon Duke Roseberg

Hozzászólások száma : 275

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:24 am

* A fekete alak nem más, mint Samantha Blackfire a kis tizennégyéves tornászkislány, aki a tornateremből jött ki az udvarra, hiszen ma 6-tól kezdve ot gyakorolt. Amikor a macskaköves útra lép, meglát egy szőke srácot egyedül ülni egy padon*-Szia, Samantha vagyok, naxeldir.-*köszön neki, majd be is mutatkozik. Mondjuk a fiúról lerí, hogy Allidonos, hiszen ott van a holló a mellkasán.*- Mi járatban erre felé?-
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:35 am

*Mint kiderült az alak nem más mint egy Naxeldires lány. Miközben közeledik hozzá lassan szinte észrevétlenül és ösztönösen végigméri. Majd mikor az bemutatkozik, elmosolyodik. Örül hogy egy új embert ismerhet meg.*
-Sepp Dirk, allidon. Bár gondolom ezt már tudod *jegyzi meg mikor a lány tekintete a kitűzőjére siklik.* Hogy mi járatban errefelé? *kérdi mosolyogva* Kiszellőztetem a fejem. egész délelőtt az épületben ültem *tekint az iskola felé* és tanultam. Tudod közelednek a vizsgák *jelenik meg egy apróbb mosoly a szája sarkában* Bár nem félek tőlük, de a házikat be kell pótolnom *mosolyog már nyíltan* És te? Mi késztetett arra, hogy ezen a szépnek nem mondható napon *néz fel a borult égre* szabadidődet itt kint töltsed a szabadban? *kérdi meg mosolyogva a lányt, majd mielőtt az válaszolna hellyel kínálja*
Nem ülsz le? A végén még elzsibbadnak a lábaid *jegyzi meg halkan*
Anthon Duke Roseberg
Diák
Anthon Duke Roseberg

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:38 am

*Hallgatja a fiút, és leül a kínált helyre*-Köszönöm...ohhh, hát én a tornateremből jövök. Tudod sokat kell gyakorolnom az akrobatikát, mert kijövök a formából, akkor baj lesz. És már egy kicsit elfáradtam, gondoltam kijövök. És a vizsgáktól nem félek, mert tanultam már eleget. És te honnan jöttél ide?-
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:45 am

*Elmosolyodik mikor a lány leül, majd érdeklődve hallgatja beszámolóját. Ismét a sportra terelődött a téma mint tegnap Ninával. Sepp elmosolyodik* Értem *jegyzi meg* Tudod én, sokáig bokszoltam, és karatéztam csak aztán nem volt kitartásom hozzá, és már ki is jöttem a formámból *mosolyog.* Az pedig nem jó dolog. Amúgy nem jöttem messziről, bolgár származású vagyok. A Fővárosban éltem egészen idáig. Legalábbis addig amíg iskolába kerültem. *mondja elgondolkodva* És te hova valósi vagy? *kérdi ismét mosolyogva a lánytól, miközben körbepillant és egy madárfészket pillant meg a fa tetején. Nem szól róla a lánynak , csak néha mikor elkalandozik a tekintete oda is felpillant. Gyakran elmosolyodik az épp repülni tanuló fiókákon.*
Anthon Duke Roseberg
Diák
Anthon Duke Roseberg

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 10:47 am

*végighallgatja a beszámolót a származásról, és elmosolyodik.*-Itt mindenki bolgár, vagy orosz. nem sértés, csak látom kevés a nagyon messzeföldi. Nos én angliából jöttem, Dorchesterből.-*mondja mosolyogva, és a fiú tekintetét követve ő is meglátja a madarakat.*-Olyan édesek.-
Andrey Bogdan
Diák
Andrey Bogdan

Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1244
Kaszt : Udvar - Page 18 Nincskaszt
Üzenőláda :

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 11:25 am

//na samantha helyett írok, met lusta vok átmenni, de sepp valamiért nem ír, és nem ír msn-en se...:S, na mindegy fagy van.//
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 12:43 pm

-Azok* jegyzi meg, majd hirtelen felpoattan.* Bocsi de mennem kell, rájöttem hogyx elrontottam valamit a háziban.* kiált fel és azzonnal elindul befelé, kis idő múlva visszaszól* Még beszélünk. * A lány már csak eltünő alakját látja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:18 pm

*Zoro érkezik meg most az udvarra, fent járt a szobájában, és onnan jött át ide, hiszen remélte, hogy itt majd megint találkozik valakivel, és akkor ezt a napot nem kell végig unatkoznia. Igaz ma már találkozott valakivel, de hát szeretne megint valakivel*
Leül hát itt az udvaron egy padra, és várja, hogy valaki idejöjjön hozzá*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:24 pm

- Hello. Nem fázol idekint? -*Szólította meg Tamás azt az általa még ismeretlen fiút aki kint üldögélt a hidegben. Ő maga csak egy rövid sétára indult levegőzni. De így is alaposan fel volt öltözve. Ennek ellenére fázott. Lehet a hideg egy olyan dolog amit szintén fel kell vésnie a dolgok amiket utálok listára.* - Amúgy a nevem Báthoty Tamás. Bocsi, hogy csak így szóltam, nem akartam semmit megzavarni. Csak elcsodálkoztam, hogy lehet itt kint a hidegben kuporogni?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:32 pm

*Ahogyan itt ül, egyszer csak egy fiú lép oda hozz. minden bemutatkozás nélkül*
Én csak kijöttem egy kicsit a levegőre, de így pulcsiban szerintem nincs is annyira hideg*mondja, hiszen piros pulcsija most is ott van rajta*
Én meg Zoro Baisotei* mutatkozik be ős miután a fiú megtette azt*
Amúgy semmi gond, lehet én is meglepődnék egy ilyen dolgon*mondja neki*
De ha már így beszélgetünk,nincs kedved leülni egy kicsit. vagy esetleg sétáljunk egyet?*kérdezi meg a fiútól, és annak megfelelően dönt majd utána*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:40 pm

- Uhh leülni? Azt akarod, hogy megfagyjak? Le sem állok amíg mozogni tudok. Inkább maradjunk mozgásban. -*Jegyezte meg Tamás miközben jó mélyre csúsztatta a zsebeiben a kezét.* - Ehhh ez az idő nem nekem való. Szóval. Mesélj egy kicsit. Ki is az a Zoro Baisotei?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:44 pm

*Látja, hogy a fiúnak nincsen túl nagy kedve leülni, így hát nem marad más választása, mint hogy ő eljön fel, és a másik fiú mellett kezdjen el sétálgatni*
Hát én négy hónapja érkeztem meg ide, és a Naxeldir egyik prefektusa vagyok*mondja a fiúnak*mást annyira nem kell tudni rólam*mondja, majd vissza is kérdez*
És rólad mit lehet tudni?*kérdezi meg kedvesen, miközben továbbra is sétálgatnak, most éppen távolodnak elfelé a kúria épületétől*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:47 pm

*Tom összehúzta a szemöldökét a válasz hallatán. Végül kissé Zoro felé fordult és rá mosolygott. Úgy döntött magában, hogy hasonló stílusban válaszol mint a másik srác.* - Egy hete érkeztem, a Nexaldir egyik diákja vagyok. Mást annyira nem kell tudni rólam. -*Mondta, és elmosolyodott.* - És persze nem szeretek fázni...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:51 pm

*Látja, hogy mintha a másik srácnak annyira nem jött volna be a bemutatkozása, de hát ez van, akkor maximum nem lesznek annyira jóban, őt nem zavarja, most nincs annyira jókedve*
Hát én sem annyira szeretek fázni. csak így pulcsiban egészen jól bírom*mondja mosolyogva*meg hát a mosolyom ellenére, nincsen valami jókedvem, annyira nem tudom mitől, de lehet, hogy ennek az időjárásnak a hatása*mondja a fiúnak, majd tovább sétálnak, egy kicsit irányt váltva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 4:59 pm

- na ügye. Tudsz te egy kicsit többet is mondani magadról. -*Mondta Tom.* - Az időjárás már csak ilyen cudar. Látod én is hiába vagyok melegen öltözve mégis fázom. Ha kissé vékonyabb volnék zörögnének a csontjaim a testemben a hideg miatt. -*Magyarázta Zoronak.* - De ha nincs jó kedved..miért nem teszel ellene? Például varázsolhatnál magadnak valami mulatságosat. Mondjuk azt a padot bűvölhetted volna hupi lilára hupi zöld csíkokkal és rózsaszín pöttyökkel.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 5:06 pm

Igen tudok én, csak úgy hirtelen nem jutott eszembe semmi*mondja nevetve*
Mondjuk én sem vagyok egy nagyon húsos alkat, szóval én is eléggé könnyen tudok fázni, de msot éppen nem, de aztán van amikor meg úgy fázok, hogy körülöttem senki más nem*mondja, hiszen vannak ilyen furcsaságai*Hát azért is jöttem ki ide, hogy levegőzzek egy kicsit, meg hogy tudjak valakivel beszélgetni, és msot már kezd is egy kicsit jobb lenni*mondja egy mosoly keretében, hiszen most hogy nincsen egedül, meg kiszellőztette a fejét, már egy kicsit jobb is lett a kedve. Majd elneveti magát azon amit a fiú mond*Igen ez jó ötlet, de akkor az is biztos, hogy rá nem ültem volna, mert furcsán nézhettem volna ki rajta
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 5:11 pm

- Nem értem miért mondasz ilyet. Rá ülsz és kíváncsian várod, hogy mit szólnak hozzá az emberek. Amikor pedig kérdeznének róla egyszerűen azt mondtad volna, hogy egy vandál károkozás tárgyi bizonyítékát őrzöd. -*Mondta Tom. Elvégre neki az ilyen kérdésekre mindig volt egy válasza.* - Szóval..ha már nem bűvölsz Lilára padokat. Mesélj inkább a suliról. vannak jó csajok? És Milyenek a tanárok?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 5:14 pm

*Elgondolkodik azon amit a fiú mond*
Igen végül is egész jó ötlet, aztán akkor még meg is úsznám a dolgot, a végén pedig letakarítanám*mondja, de azért nem gondolja komolyan a dolgot, mert nem lenne jó vége, ha prefiként ő ilyet tenne*
Igen vannak jó csajok a suliban, már találkoztam párra, úgyhogy biztos te is fogsz magadnak találni valakit, bár vannak akik már foglaltak*mondja, majd a tanárokról is ebszél egy kicsit*
Hát a tanárok is egészen jó fejek, bár vannak egy páran, akik eléggé szigorúak, de ennek ellenére sok a kedves is közöttük*mondja, majd ő kérdez*
És te milyennek látod a sulit?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 5:18 pm

- Sulinak. A suli otthon Magyar honban is suli és itt Bulgáriában is az. Tanulni kell. De igazán még nem tapasztaltam ahhoz eleget, hogy véleményem legyen róla. -*Mondja Tom.* - több idő kell, hogy teljes átfogó képet kaphassak.kérdezz újra amikor elvégeztem az iskolát.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitimeCsüt. Május 14, 2009 5:22 pm

*Figyeli a fiúnak a válaszát, ám túl sokat nem tud meg belőle*
Ezek szerint még nem olyan régen érkezhettél, ha nem tapasztaltál eleget, na de azért minden esetre remélem, hogy pozitív tapasztalataid lesznek., és nem csak a tanulás lesz itt*mondja egy mosoly keretében, hiszen őszintén mondja azt, amit mond*
de akkor majd megkérdezlek utána*mondja*És amúgy már sok emberrel ismerkedtél meg ahhoz képest amennyi ideje itt vagy?*kérdezi meg, bár mondjuk viszonyítás kérdése, hogy mi számít soknak*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 18 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: