Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:02 am | |
| *Amaya még mindig meglepett egy kissé Aredhyll mester hirtelen távozásán ekkor megpillantja a fiút kivel tegnap folytatott beszélgetést.Hogy elkerülje kínos dolgokat el akar settenkedni ekkor viszont a sors keze közbe lép:rálép egy óriás faágra ami óriiásit reccsen* -Ó hogy az a...- *ekkor úgy tesz mintha szándékosan csinálta volna és leül egy kis padra a tükörben közben a haját igazgatja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:11 am | |
| *Már akkor is észreveszi a lányt amikor kilép a tölgyesből, hiszen végig oda nézett. A settenkedő megoldást nem tartja rossz ötletnek, még mindig nincs kedve lányokkal cseverészni. A reccsenést bárki könnyen meghallhatja a nagy csendben, amit csak néhány madár csiripelése tör meg. Ő sem tettetheti már hogy nem látja Amayát. Látja hogy leül egy nem is olyan messzi padra és nézegetni kezdi magát a tükörben* ~ Lányok! ~ *Hirtelen csak ez jutott eszébe. Unottan biccent a szőkeségnek, aztán újra nézegetni kezdi a tájat. Lehet hogy Amaya a közelében van és ismeri is, de senki sem mondta hogy mindenkivel muszáj leállnia trécselni. Jobb ötlet a hallgatás* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:15 am | |
| ~Mit is hittem...pfff..Fiúk!Tegnap utánamjött de ma nem lenne hajlandó csak ideülni hát ha ő ezt szereti akkor csak tessék:nem megyek oda hozzá!Nem érdekel innentől fogva!~ *Amaya pár pillanatra elgondolkodik az on amit mondott magában és egy ciki lépésre szánja el magát* -Várjunk csak...- *föláll és leül Josh mellé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:24 am | |
| *A nagy gondolkodást észre sem veszi, valójában nem is érdekli. Ám amikor a lányka leül mellé, felmordul* - Mit akarsz? *Amaya felé fordul, s fürkészőn méregeti. Kezével a kardja felé kap, szemei hidegen méregetik a lányt. Ha a lány méllyebben a szemébe néz, mégis rájöhet hogy semmi rosszat nem akar. Gonosznak nem igen mondható, csak néha rossz napja van. Lassan elengedi a kardot, amit még nem húzott ki a tokjából, és tervei szerint nem is fogja. Várja hogy Amaya választ adjon* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:27 am | |
| -Csak gondoltam hogy elmondhatnám amit tegnap elkezdtem de látom nagyon elfoglalt vagy...- *mondja a lány lenézően holott nem akar gonosznak látszani dehát ez van.ő ilyen* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:38 am | |
| *Kis híján elneveti magát az elfoglalt szó hallatán, még szerencse hogy ilyesmire nem lenne képes egy lány társaságában. Még hogy ő, elfoglalt? Ha a táj bambulása ilyen komoly dolognak számít, akkor Amayának igaza lehet. Egy sóhajjal válaszol, tekintete kicsit megenyhül, bár végighallgatni a dolgokat még most sincs nagyon kedve* - Halasszuk máskorra a dolgot. *Na jó, azért nem lesz olyan lekezelő. Még azért hirtelen hozzáteszi* - Nincs kedved elmenni valahova? *Ahogy kimondja, rögtön meg is bánja. Hogy juthatott ilyesmi az eszébe? Na de sebaj, már kimondta, nincs mit tenni. Erre a pár órára átváltozik jótündérkévé, és vége. Hátha akkor leszáll róla ez a lány* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 9:51 am | |
| ~Te csacsi! Hogy elmenni? Óh mégis csak megérte az a huszonnégy órás hajkezelés Mexicóban még két éve!Az enyém!~ -Ugyan már...Elmenni? Hm!- |
| | | Olga Korovjova Diák
Hozzászólások száma : 293 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:02 am | |
| *séta közben kilép az udvarra, ahol két diákot vesz észre.* -sziasztok!*köszön, és magára húzza lila csuklyáját, és szorosabbra húzza sálját az albínó lány* -mi járatban? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:06 am | |
| * Lily lép ki az udvarra teljes téli szettben, mivel véla létére elég fázós. Ledöbben,mikor Amayat és Josh-t találja az udvaron, hiszen tegnap este nem igazán jól sült el. Odalép hozzájuk.* - Sziasztok! Hát ti? *kérdezi tőlük, majd a lila csuklyás lány felé fordul.* - Szia, Lily Charming vagyok. *mutatkozik be neki udvariasan* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:07 am | |
| ~Nincs kedve elmenni sehova? Hmm, pedig azt hittem~ *Vállat von és föláll hogy bemenjen a kúriába csak úgy járni egyet, aztán mielőtt elindulna, visszanéz a padon kuporgó lányra. Ma valahogy tényleg tündérkévé változott, nincs szíve csak úgy pofátlanul elmenni. Megragadja a csuklóját és fölhúzza a padról* - Igen, elmenni. *Már gondolkodik azon, hogy vajon milyen betegséget kapott el, mert amit csinál, az tényleg beteges. Már éppen behúzná Amayát a folyosóra, amikor egy másik lány is megjelenik. Biccent neki, közben elengedi Amaya kezét* - Helló. Josh Grathen *Mutatkozik be, de a mi járatban kérdésre már nem válaszol, azt meghagyja Amayának. Lily is kijön, akinek egy újabb biccentés* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:16 am | |
| //mivel Amaya nem igen akar válaszolni, jövök én//
-Olga Korovjova*nyújt kezet Lilynek. őt már látta órákon, de az ifjú holtak őréshez még nem volt szerencséje* -Látom nem csak én vacogok*mosolygott rá a druida lányra, akinek szépsége nem kerülte el figyelmét* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:19 am | |
| - Hát igen, rettentően hideg van.*magyarázza a lánynak.* - Amúgy te mi járatban erre felé? Szokásos séta vagy valamerre indultál?*kérdezi mosolyogva* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:25 am | |
| -Hová menjünk na na na?- ~Háhá!Senki sem sejtené hogy így lerohanom!~
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 23, 2007 11:06 am-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:28 am | |
| *Neki már tegnap feltűnt Lily szépsége, de ahogyan szinte mindenről, erről is hallgatott. Most kimarad a beszélgetésből, de nem is bánja igazából. Nem egy fázós típus, ezért most sem fázik pedig nincs rajta pulóver sem. De ő fiú... sosem fogja megérteni a lányokat. Ezt megerősíti az amikor Amaya egy csomó kacatot ad a kezébe* - Ezt hogy érted? *Furán néz Amaya-ra* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:31 am | |
| //sorrend: Johs, Amaya, Olga , Lily.. és kérek mindenkit a hiteles játékra!!!!!//
-Csak sétálni indultam*majd Amaya felé fordul, akicsak úgy elrohant és most vissza* -Mi ez a sok papír? Johs, te meg felöltözhetnél egy kicsit jobban, mielőtt a gyógyítóhoz kerülsz. lily, te merre indultál?*kérdi kiváncsian* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:35 am | |
| - Én szintén csak sétálni indultam. Imádom amúgy a telet, mert szép, csak ne lenne ennyire hideg. *mosolyog a lányra barátságosan. Észreveszi, hogy a lány köpenyén is csillog a prefi jelvény.De nem szól, inkább Josh felé fordul.* - Tényleg nem vagy túl jól felöltözve. *rázza meg a fejét.* - És te Amaya, mi ez a sok minden? Étlap, minek? *kérdezi a lány értetlenül.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:39 am | |
| *Úgy érzi mintha lemaradt volna valamiről... Ő csak megpróbált néhány fokkal kedvesebb lenni Amayához, ő meg erre elrohan és étlapokkal tér vissza. Nem akar butának tűnni, de tényleg nem érti. Olga megjegyzésére csak egy vállrántás a válasza* - Lehet hogy jobban fel kéne öltöznöm, de nem tehetek róla, nem fázom. |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:43 am | |
| - én is szeretem a telet, mert nem olyan fényes, és nem bántja a szemem* Amaya megnyilvánulására egyszercsak elneveti magát, és megragadja a távozó leányzó karját* - Nem mész te sehová aranyom! tartozol még némi magyarázatta!*mondja de ezt már cseppet sem vidáman, hanem nagyon is szigorúan* -Josh, te meg ne vonogasd a vállad! Bunkóság* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 10:53 am | |
| * Lily csendesen végig követi az eseményeket. Amaya gyerekességén csak mosolyog és kezdi sajnálni szegény Josh-t. Vet is felé egy olyan pillantást a fiú felé, amelyből kiveheti azt, hogy mennyire sajnálja. Utána Olgára pillant, majd nézi tovább a történéseket. * |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 11:09 am | |
| /6Mivel Josh lelépett, amaya jön, de gyorsítsunk mert ez így angyon unalmas!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 11:10 am | |
| *Amaya meglepődik* -Engedd el a kezem!Azt hiszem nem tartozok semmilyen magyarázattal...vagy ha igen akkor várom miről kéne regélnem!- *ezzel leül és várja Olga válaszát közben pedig idegesen morog magában*
|
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 11:15 am | |
| *elengedi, és a lányhoz lép* -ne aggódj, csak a srácot féltettem*nevette el magátt. de örült hogy egy kicsit ráijesztett a lányra. Véletlenül se vallotta volna be, de valakin le akarta vezetni a feszültséget* -na ne rémülj már meg! inkább szokj hozzá.*majd LIlyhez fordult* -remélem men ijedtél meg, eszemben sincs őt bántani*mutat Amaya felé* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 11:19 am | |
| - Nem ijedtem meg! * mosolyog Olgára, majd Amaya felé fordul.* - Nyugi, csak Josh-t védte meg Olga. * nyugtatja meg a lányt.* - Amúgy tudtok már valamit arról, hogy lesz-e Karácsony- bál? * kérdezi a lányoktól* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 11:21 am | |
| *eltöpreng az eseményken és nem érti a dolgot de Lily kérdésére elsőként akar válaszolni* -Igen!SZerintem biztos lesz!Ahol bemutathatom azt az estélyit amit még senkisem viselt!Én terveztem!Nagyon szép lett majd meglátjátok majd!- *dicsekedik a lány a művével* -Jut eszembe!Tegnap nem jöttél a ruháért gyertek fel és odadom!- |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 23, 2007 11:23 am | |
| -ruha, bál?*értetlenkedik* -Bocsi, de én nem vagyok az a bálozós, és nincs is kivel menni.. inkább megyek egy kicsit, dolgom van, sziasztok* és elsiet a szobájába* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |