Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:14 pm | |
| *Csak nevetni tud a hangon.*- Jaj kérem ne, ne bántson.*Majd mikor valami lezuhan a fáról, kicsit megijed, mivel hirtelen jött, majd csak furcsállva néz, hogy mért rohant el az illető. Mivel több hang nem is jött, így vissza ült helyére.* |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:17 pm | |
| *Miután kipihente magát.Gyorsan vissza jön Anahoz* -Szia bocs de elraboltak. *Liheg párat majd leül a lány mellé majd folyatja* -Nagy nehezen sikerült megszöknöm mert magamra hagyott nem tudom hová ment de lehet hogy még üldöz és engem keres. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:19 pm | |
| *Nem telt el sok idő, miután a hang elment és megjelent Násti, akire csak furcsán tud nézni.*- Te meg miről beszélsz?*Még mindig nem fél, nem sikerült megijesztenie a hangnak őt.* |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:22 pm | |
| -Hát nem tudom.elhurcolt ide és aztán talán élelemért ment.Akkor megszöktem.Asszem valamerre erre mehetett.Nem láttad? *Némán nézi lányt alig bírja visszafoltani a nevetést de a sok gyakorlás árán sikerült érzelmeit és érzéseit teljesen eltitkolni így lehetetlen hogy az arcáról bármit is kilehessen olvasni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:28 pm | |
| - Nem nem láttam senkit, csak szerintem valamelyik hülye gyerek szórakozott azzal, hogy felmászott a fára és megpróbált rámijeszteni, de nem sikerült neki. Ettől nem fogok megijedni, egy hangtól.*Mondja még mindig furcsán nézve a fiúra.* |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:30 pm | |
| *Feláll majd nekidől a fának és elmosolyodik* -Hm..igen az a hülye gyerek én volnék.Gratulálok ügyes voltál bebizonyítottad hogy te semmitől sem félsz főleg nem egy hangtól.de Kristófról már egész más a véleményem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:34 pm | |
| - Egy kicsit sejtettem, hogy te voltál az, mert nem lehetnek ilyen véletlenek, hogy téged elrabolnak engem meg egy hang ijesztget. Viszont van amitől félek.*Ő is elmosolyodik, majd komolyra vált.*- Mért mi a véleményed róla? |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:36 pm | |
| -Azt hogy ő egy gyáva nyúl akit egy kézel is legyőzök.ezt gondolom róla.És mitől félsz? *Kíváncsian nézi a lányt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:38 pm | |
| - Azt hiszem te nagyot tévedsz Kristóf egyáltalán nem gyáva. Nem ismered őt még elég jól. Előbb ismerd meg az embereket és utána mondj ilyeneket.*Mondja kicsit mérgesen a fiúnak, majd folytatja.*- Bocsi, de nincs semmi közöd ahhoz, hogy mitől félek. |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:41 pm | |
| *Elmosolyodik* -Hm ahogy gondolod de addig nem változtatom meg a véleményem ameddig nem láttam az ellenkezőjét.Talán az a félelmed hogy nem tudod elmondani hogy mitől félsz? *Még mindig mosolyog és úgy várja választ* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:43 pm | |
| - Nem nem az a félelmem. Mért félnék attól. Azért nem mondom el, mert nem hiszem, hogy neked kéne ezt elmondanom.*Már nem érzi jól magát a fiú mellett, így inkább feláll és elmegy kicsit, majd a patak partjánál megáll és ott állva néz a semmibe.* |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:46 pm | |
| *Nem érdekli hogy a lány ilyen kis tutyi mutyi.Inkább úgydönt hogy valamivel felélinkíti* -Na gyerünk mutasd meg mit tudsz.Gyáva kukac!! *Széttárja lábait és kezeit.Hadd mutassa meg a lány hogy mit tud* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:54 pm | |
| *Most valahogy türelme kisebb a megszokotnál, de persze nem megy oda a fiúhoz és nem vágja pofon vagy ilyesmi, ez nem Ana stílusa, inkább még egy darabik háttal áll a fiúnak.* ~Ehhez mit fogsz szólni?~ *Azzal egy hirtelen mozdulattam mgefordul miközben előveszi pálcáját és határozott mozdulattal és kiejtéssel egy igézetet mond a fiúra.*-Karnas.*HAtásos is lett. A pálcából azonnal egy nagyobb vízcsóva jelenik meg ami egyenesen a fiú felé halad és ettől Násti biztosan esik egy nagyot.* |
| | | Násti Do Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 5:57 pm | |
| *Még mindig szétvan tárva karja és lába esze ágába sincs kedve blokkolni a támadást.Repül két métert majd amikor fldet ér elmosolyodik* -Na ez szép volt köszi a hideg zuhanyt. *elmegy a szobájába* -Szia! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:00 pm | |
| - Na neee. Megijedtél, ne hogy már. Na ki itt a gyáva, még vissza sem mersz támadni.*Majd mikor a fiú elvonult, ő visszaült az egyik padra és úgy folytatta a bambulását.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:02 pm | |
| *Miranda sétál az udvaron kutyájával*~Remélem találkozok valakivel~*gondolta és leült az egyik közeli padra*-Gyere Mamusz, hopi föl-*szólt kutyájának, s az felugrott mellé*~kezd hűvös lenni itt kint, de még mindíg jobb, mint bent kuksolni~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:18 pm | |
| *Ana észre veszi a lányt kutyájával, de nem nagyon izgatja őket, így nem megy oda hozzájuk, inkább csak folytatja a bambulást.* ~VAjon mi lehet otthon. Kéne már írnom egy levelet.~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:22 pm | |
| ~Hát, ha ő nem, akkor majd én odamegyek~*Feláll és elindul a szemben lévő pad irányába, ahol egy lány ül.*-Hello!*megejt egy rövid mosolyt aztán folytatja*-Miranda York vagyok, Bestiamester. És te?*érdeklődő arccal fürkészi a lányt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:27 pm | |
| *észre veszi, hogy a lány közeledik felé, aminek nem nagyon örül, de nem mutatja ki. Elővesz egy kedves mosolyt majd ő is bemutatkozik.*- Szia, Anastasia Romanov, elemista, örvendek.*Többet nem is mond, inkább hátra dől.* |
| | | Silmera Elanor Spelle Diák
Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com Hozzászólások száma : 778
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:33 pm | |
| *Most már kissé morcosabban lép ki a kúriából, és most a délutáni időjáráshoz képest elég hűvös van az udvaron. Összehúzza magán a kabátját és odabiccentve az udvaron lévő ismerős diákoknak leül egy padra, előveszi kis jegyszetfüzetét, és azt fürkészi elgondolkodva.* | |
| | | Tara Nicole Grennie Diák
Főkarakter : n.nicolett@hotmail.com Hozzászólások száma : 1172 Kaszt : Üzenőláda : ha szeretsztöbbet tudni magadról keress a csevegőbe a lunaszkop cim alatt
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:34 pm | |
| *Tara lassan kilép az udvarra érdeklődve tekintget körbe . Csodállattal tölti el a hely , érzi hogy vérge ott van ahová tartozik. Látja, hogy többen is vannak körülötte kiváncsi, vajon kikkel ismerhedik majd meg* *háttrarázza vörös sörényét kihuzza magát és elindul a kerti uton hogy körbejárja a helyet és szemrevételezze a többieket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:35 pm | |
| *Nehezen ismerkedő típus, de nem akar elveszett kislánynak tűnni, ezért abbahagyja azt a kínos lábmozdulatot és megszólal*-Mióta jársz ide? Honnan jöttél?*érdeklődik és koncentrál, nehogy megint elkezdjen lábával a földre rajzolgatni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:38 pm | |
| - Szeptember óta és innen jöttem Bulgáriából.*Többet nem is mond, inkább vissza kérdez.*- És te? Tetszik az iskola?*néz most már a lányra megpróbálva mosolyogni.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 24, 2007 6:49 pm-kor. |
| | | Silmera Elanor Spelle Diák
Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com Hozzászólások száma : 778
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:40 pm | |
| *Hirtelen egy alak áll meg mellette, ezért felnéz a füzetkéből. Látja hogy egy magas vöröshajú lány az, akivel még nem találkoztak azelőtt. Leereszti hát a füzetet az ölébe és megszólitja diáklányt.* -Üdv! Te új vagy itt igaz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 24, 2007 6:47 pm | |
| *Felnéz, s válaszra nyitja a száját*--Skóciából jöttem, de beiratkozásom előtt fél évvel mér itt laktam Bulgáriába!*vesz egy nagy levegőt és folytatja*-Igen, tetszik, bár még bele kell rázódnom az itteni életbe! Nekem most mennem kell, Szijó!*Azzal a lendülettel sarkon is fordult és az étkező felé vette az irányt* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |