Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 14 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 14 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 14 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 14 I_vote_lcapUdvar - Page 14 I_voting_barUdvar - Page 14 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Főkarakter : n.nicolett@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1172
Kaszt : Udvar - Page 14 Jos
Üzenőláda : ha szeretsztöbbet tudni magadról keress a csevegőbe a lunaszkop cim alatt

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 6:49 pm

-Szia! Igen uj vagyok épp ost érkeztem meg. Kicsit elkéstem de elég messziről jövök. Egy elzárt birtokon éltem idáig Írországban és nehéz volt az idejutást megoldani.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 6:50 pm

*Meghallgatja a lányt, majd mikor az elköszön ős is megteszi illedelmességből. Egy kicsit még a pdnál marad, majd megunva a bambulást feláll és elmegy a szobájába.*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Főkarakter : anikopusztai@hotmail.com
Hozzászólások száma : 778

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 6:58 pm

-Áh értem. *bólintott a lánynak, majd felállt, hogy bemutatkozhasson.*
-Silmera Spelle, holtak őrei. *nyújtotta a karját, ahogy illik.* Te miylen szakon vagy? *kérdezte, hiszen nem látta a lányon a szakjára jellemző kitűzőt.* -Hol vannak a csomagjaid? Vagy más jártál a kastályban is?
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Üzenőláda : ha szeretsztöbbet tudni magadról keress a csevegőbe a lunaszkop cim alatt

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:01 pm

-Tara vagyok örülök hogy megismerhettlek. Pár napja érkeztem éjjel ezért még nem találkoztam senkivel mostanáig. A vendéghállóban aludtam ott vannak a holmiaim is. A kastélyt més csak kivülről láttam most indultam kicsit körbenézni
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:05 pm

-Aham... hát ha gondolod tartok neked egy kis idegenvezetést, és adhatok neked szobát is. *mondta, s várta lány válaszát, hogy aztán mindketten elindulhassanak a kúriába.*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Udvar - Page 14 Illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 14 Tek506f0370868af7782228

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:13 pm

*Megjelennek az udvaron a zsupszkulcs hatására. Két lánynál maci, a másik kettőnél semmi, nekik inkább a fantáziájuk lett felcsigázva.* -Remélem jól érezték magukat, én most távoznék is. Viszlát! *Azzal el is lépdel a szobája felé, hisz ki kell kérdeznie még Drangot, nincs-e valami hír esetleg a megfigyelő fickóval kapcsolatban.*

//A játékot pedig köszönöm. ^^//
http://www.nezabar.hu
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:20 pm

-Köszönöm nagyon kedves vagy. Szeretnék minnél előbb körbenézni alig vártam hogy ide jöhessek tanulni. ~nem is tudod milyen öröm hogy végre nem kell itkolnom hogy boszi vagyok~ Tara kicsit kellemtlenül érezte már magát ahogy ott állt a kastélyal szemben a farmerjában és a trendi kabátjában alig várta már hogy végre ne ezekben a göncökben kelljen mutatkoznia hanem igazi ruháiba füzőbe csipkébe és köppenybe bujhasson.
-Mondanál néhány szót az iskoláról? És magadról? Kik járnak ide? milyenek a tanárok?
Én eddig csak házitanítokkal találkoztam. ~féltek hogy a falusiak rájönnek hogy boszi vagyokˇ~ gondolta keserüen.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:21 pm

*Egy új leányzó közeledik a mocsár felôl. Kofferét cipelve lépked még egy-két másik táskával megpakolva. Körülnéz embereket keresve és meglát két lányt. Holtak ôrei ôk is, de Mila ezt nem tudja. Halvány mosoly jelenik meg ajkai körül, miközben megszaporázva lépteit közeledik Silmera és Tara felé.* ~Látszólag én vagyok itt az egyetel új.~ *Gondolja, miközben megérkezik. Köszönésnek lehajtja fejét és egy halvány mosoly közepette elkezd magyarázni jelbeszédben.* Sziasztok. Mila Albena vagyok, néma. A holtak ôrei szakra lettem beosztva, tudnátok segíteni? *Kérdô szemmel psilog hosszú tincsei és szempillái alól. Kofferét az elôbb lerakta a földre, hogy tudjon mutogatni.* ~Remélem értenek. Ha nem, reméljük, hogy tudnak szájról olvasni.~

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 24, 2007 7:28 pm-kor.
Joyce Haworth
Diák
Joyce Haworth

Hozzászólások száma : 284
Kaszt : Udvar - Page 14 Mutatvanyos

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:23 pm

*A maciját szorongatva érkezik meg a zoknis zsupszkulccsal.* Nagyon jól éreztem magam tanárnő, köszönöm az utat, jó éjszakát! Sziasztok lányok. Gyere maci, megyünk az ágyikóba! *búcsúzik el mindenkitől, majd fellibben a szobájába*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:23 pm

*Fay is megérkezik a zsupszkulccsal, megint megtántorodik, azzal a kis különbséggel, hogy most le is huppan a fűbe. Egy darabig csak ül ott, s mikor az úrnő távozni készül, feláll és aprót biccent felé.*
- Viszont látásra, jó éjszakát. *Köszön a szakvezetőnek és a szintén indulni készülő Joycenak is, majd Masához fordul.*
- Hát ez érdekes volt... Te mennyire érezted.. hihetőnek, amit láttál? *Kérdezi halkan a lánytól. Kíváncsi, hogy mire gondol, mert ő speciel nem tudja eldönteni, hogy ezt most elhiszi vagy nem. Vajon tényleg így lesz? Száz évesen egy férfinek kell majd megszereznie valamit? Ráadásul nem is fog sikerülni? Elég ijesztő és sötét alak volt az az ember..*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:30 pm

*Már épp indulnának, amikor egy másik lány is hozzájuk csapódik. Ő nagy táskákkal érekezett, és a legfurább az volt, amikor letette a bőröndjét, s elkezdett mutogatni, ahelyett, hogy megszólalt volna. Silmera persze felismerte, hogy ez valamiféle jelbeszéd lehet, de nem igazán értette.*
-Szia...*nyögte kis szünet után, és Tarára nézeve látta hogy ő sem értette.* -Nos...Én Silmera Spelle vagyok, Holtak őreis.... te pedig... áh...*nem jutott eszébe más, előhúzta a kis füzetét, és odanyújtotta lánynak, hogy írja le, amit akar mert másképp nem fogja megérteni.* -Ne haragudj, nem értem jelbeszédet...

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 24, 2007 7:49 pm-kor.
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:37 pm

*Tara látta hogy a helyzett kezd kinossá válni és hogy olda a feszültséget megragadta az uj lány kezét és élénken magyarázni kezdett.
-Szia én is uj vagyok! ugye milyen szép ez a hely? Tök jó hogy nem én vagyok az egyetlen uj itt. Messziről jöttél? Te tudsz valamit már az iskoláról vannak itt ismerőseid? Milyen varázslatokat ismersz?
*Majd hirtelen elhallgat és figyeli hogy mit mit ír a lány a jegyzettfüzetbe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:39 pm

Hát, a szakvezető meg, úgy néz ki, balhéba keveredett - de hát legyen az ő gondja.
- Sziasztok, viszlát! - int a távozók felé, szórakozottan belerúgva a zsupszkulcsba. Nagyon nem fogja ezt szeretni..
- Hihetőnek? - ismétli a kérdést. Végülis, miért lenne hihetetlen a szép családja, meg a táncos jövője? Leszámítva, hogy ő amit csendes magányában művel, az minden, csak nem tánc. Még jó, hogy nem énekesnő lesz belőle..
- Valóra válhat, van rá esély. Aztán, hogy mi lesz belőle, az majd rajtam múlik.. - vakarja meg a nyakát.
- A tied? Azért ne feledd, ez csak egy pénznyelő gép volt.. - pislog a lányra, akinek szemlátomást nem április elsejét mutatott a jelenés.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:48 pm

~Ajajj. Ez nem lesz jó.~ *Kínos mosoly közepette átveszi a blokkot Silmerától és dôlt, egybefolyó, de mégis olvasható macskakaparással kezd írni valamit.* Sziasztok! Mila Albena vagyok, mint láthatjátok néma és egy új ôre a holtaknak. *Mikor Tara megragadja karját mosolyog egyet de bûnbánó pillantással kifejti karját, hogy tudjon írni.* Bocs, de különben nem tudok írni... Na, szóval. Eddig még nem láttam sokat a helybôl, eddig szép. *Válaszol Tara kérdésére szép betûivel.* Hát, most érkeztem, nem túl messzirôl. Itt még nincsenek ismerôseim és túl sok varázslatot nem ismerek. Igazat megvallva, egyiket sem...Szóval, Silmera és? Ti mindketten Holtak Ôrei vagyok? *Írja, majd megmutatja az eredményét.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:51 pm

*Elgondolkodik a lány válaszán.*
- Igen, ez lehetséges.. nekem mégis olyan.. Szóval túlzottan valóságosnak tűnt. És nem jövök rá, hogy mit akar ez jelenteni, egyszerűen nem áll össze a kép.. *Gondolkodik még mindig. Nem tudja, hogy fogja kibírni még legalább hatvan évig úgy, hogy ezzel a tudattal él. Valószínüleg nehezen.
Ráadásul még azt is látja előre, hogy nagyon sokáig nem fog szabadulni a fejfájástól, amit a rettenetesen erős gondolatáramlás okoz neki. Na mindegy, csak túlteszi magát rajta valahogy..*
- Na, azt hiszem bemegyek és kerítek magamnak valami ehetőt.. Jössz, vagy mész esetleg? *Kérdezi Masát, majd lassan elindul a kúria felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:55 pm

- Valóságosnak.. de az lehet még jó is.. csak ez nem az, nem? - néz a lányra kíváncsi - aggódóan. Csak tudná, miért is aggódik, leszámítva, hogy hát Fay most se a vidámság mintapéldánya.
- Gondolj arra, hogy mindig rajtad múlik, mi lesz, mi fog történni.. - próbálja egy kicsit kirángatni a lányt a belső világából. Plusz Masa agyában ütemesen benn a gondolat, hogy 'hülye játékgépek, éljen a pénzszerzés'.
- Megyek.. amúgy ha kérsz, szívesen adok ám.. - emeli meg a kis csomagját, vagyis a három sós rudat, a kúria felé menet.
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:56 pm

-jaj bocsi! *huzza vissza kezét Tara és hagyja hogy Mila írjon*
-szóval mi ketten vagyunk ujak. Engem is a Holtak öréhez osztottak be de még csak itt jártam az udvaron illetve a vendégházban ahol az elmult napot töltöttem de akkor javarészt aludtam. Silmera megigérte hogy megmutat mindent. Gyere tarts velünk.
*kedvessen mosolyog a másik két lányra és várja hogy megnyiljon elötte ez a varázslatos uj világ*
Silmera Elanor Spelle
Diák
Silmera Elanor Spelle

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 7:56 pm

*Silmera feszülten figyelte ahogy az új lány leírja mondandóját a kis füzetkébe.*
~Oh néma... hát persze...azért szólahattak volna a vezetők, hogy egy néma diák is csatlakozik hozzánk...~
*Kicsit összeszorítja ajkait, nehogy sajnálkozásba csapjon át a gondolatok özöne, ami elöntötte az agyát.*
-Örvendek, Mila, üdvözzöllek a Nezabar varázslóképzőben. *bólintott mosolyogva.*
-Mi mindketten holtak őreisek vagyunk, Tarával épp a kúriába indultunk. Gondolom még neked sincs szobád. Akkor épp itt az ideje, hogy beosszalak benneteket. Nos? *nézett kérdőn kettőjükre.*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 24, 2007 8:08 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 8:03 pm

- Hát lehet, hogy ezt kéne tennem.. csak most.. felkavart, vagy hogy mondjam. Na mindegy. *Mondja szavait Masa felé intézve, közben nem a lányra néz, hanem maga elé mered.*
- Á, nem, nem kérek, köszönöm.. *Válaszol a lánynak, s közben megigazítja sálját.
Nem érti, hogy most miért zavarodott ennyire meg, nem szokott ő ilyen lenni, nem is igazán hisz ezekben az ál-jósokban. Most viszont mintha tényleg a jövőjét látta volna, teljesen valóságos volt a dolog. Nem is tudja, hogy mit rágódik még mindig ezen, de csak úgy elfelejteni sem tudja a dolgot.
Az utat az étkező felé veszi, úgy halad gondolataiba merülve Masa mellett.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 8:07 pm

*Egy semmi baj-pillantással néz Tarára és elnyom egy ásítást. Eléggé kimerítette az út. Mondjuk az eléggé nehezen menne hiszen egész idô alatt ült. De izgalomtól nem tudott pihenni, biztos emiatt ilyen fáradt már. Végighallgatja Tarát es Silemrát, majd szorgalams irogatásba kezd. ~Vennem kell egy kis blokkot meg ceruzát...~ Szívesen tartok veletek, jól jönne már egy hely, ahol lepihenhetek. *Boldogan mosolyog szaktársaira és mindent átlátó pillantással nézi mindkettôjüket.* ~Mintha...Mintha kicsit sajnálna...~ *Már megszokta, emiatt bátorítóan mosolyog Silmerára. Ezt a tekintetet oly sokszor látta már.*
Indulunk? *Megragadja kofferét és blokkot, ceruzát készenlétben tartva várja az indulást.*
Tara Nicole Grennie
Diák
Tara Nicole Grennie

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 8:13 pm

~hát akkor lássuk mi örököltem az öseimtől.kicsit tartok tőle mit tartogat a jövő meg ez a sok különös idegen számomra~*gondolta tara de az Ír büszkeség és a saját makacs természwete nem hagyta hogy a kételyei előtörjenek. ezért felszegte a fejét és a másik két lányba karolva csak enyit mondott*
-Gyerünk vegyük be ezt a várat hölgyeim!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 8:32 pm

*Megérkezik Akuma az udvarra és felmászik 1 fára. Leül és figyel.*
Celadine Leatherweed
Diák
Celadine Leatherweed

Hozzászólások száma : 732

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 9:12 pm

*Sötétlila kabátjában érkezik. Megint csak azért jött, hogy körülnézzen, nincs-e véletlenül errefelé valaki. A sötétben elég félős ami az ilyen esti körülpillogásokkor nem válik túlságosan a javára, figyelembe véve hogy az udvar ilyenkor elég sötét és ijesztő. De általában sikerül urrá lennie a félelmén, ahogyan most is. Ennek egyik oka hogy egy aprócsa állat, a törpegolymókja ott van vele. Tudja hogy a kis ari is legalább olyan félős mint ő de a közelsége kicsit megnyugtatja. Körbemegy az udvaron, ahogy szokta, s először nem lát senkit. Aztán kicsit alaposabban is körbenéz, tekintete fáról fára cikázik, és megállapodik az egyik fán aminek tetején egy fiú üldögél. Odamendegél hozzá*
- Szia! Már elég késő van, be kéne menni! *Na igen, jobb nem igazán jutott az eszébe. Pillanatnyilag senkit sem akar megbüntetni, reméli hogy elég egy figyelmeztetés is*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 9:19 pm

*Ránéz a fiura*
-Szia Télleg hogy elszált az idő. Egy kicsit elbambultam. Már megyek is.
Celadine Leatherweed
Diák
Celadine Leatherweed

Hozzászólások száma : 732

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitimeSzomb. Nov. 24, 2007 9:29 pm

*Megkönnyebbült sóhaj hagyja el ajkait. Azt hitte nehezebb rábírni a diákokat hogy visszavontassák magukat a hálójukba, de kellemesen csalódott. Megvárja amíg a fiú vissszamegy a kúriába, addig amúgy sem hagyná el az udvart. Ha a fiú eltűnik még egyszer körbemegy, csöndben fülel, hogy máshonnan is hall-e hangokat, de szerencsére nem így van, vagy csak rossz a hallása. Ha a tölgyesben lenne egy diák már nem biztos hogy lenne bátorsága bemenni a sötét fák közé, hogy visszaküldje a hálójába. Még szerencse hogy ilyen még nem fordult elő. Megvakargatja a golymókja pociját, és az állatkával együtt visszamegy a kúria folyosóira. Még lefekvés előtt szeretne enni valamit*

//Lány volnék Smile//
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 14 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
14 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: