Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:14 am | |
| *Anna Ivanov lép ki az udvarraa kúriából. Most nemrég kelt fel, azonban egy árva lélekkel sem találkozott, amig leért a második emeletről az udvarra. No mindegy. Nagyon jó hangulatban van ma reggel a lány. Friss és vidám. Most egy nagyott szippant a levegőből. Élvezi a hideget, ami a napfénynel párosul. Úgy dönt sétál egyet az udvaron. Úgyhogy most meg is indul. Közben gondolkodik és hátha felbukkn valaki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:16 am | |
| * Kilép ki az udvarra és keres valakit akivel tudna beszélni. Lát egy ismeretlen lányt de nem tudja hogy ő akar e beszélgetni, így Leül egy padra és vár hátha odajön. Összébb húzza bőrkebátját mert eléggé fázik*
|
| | | Anna Ivanov
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 2035 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:21 am | |
| *Anna miközben sétálgat a napfényben, észreveszi, hogy valaki kijött a kúriából. Látja, hogy egy fiú az. Hmm. Nem fogja megszólítani a fiút. Az nem lenne méltú egy tünde leszármazottjához, azonban nem adja jelét annak, hogy nem akar beszélgetni a fiúval. Úgyhogy lassan arrasétálgat. Mármint a pad felé. Közben egy dalt dúdolgat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:25 am | |
| *Észre veszi hogy a lány közelebb sétál a padhoz. Úgy gondolja megszólítja, elvégre így udvarias* Feláll és odasétál a lányhoz.* -Üdv. A nevem Tony Cascada, holtak őreis. Ugye nem zavarlak?* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:27 am | |
| *Anna elöször fontolgatja, hogy leálljon-e egy holtak őréssel, voltaképp más a fiú. Nem lehet olyan emelkedett, mint egy druida. De végül úgy dönt, hogy beszélgetni csak lehet, még egy ilyen sötét alakkal is.* -Nem zavarsz. *mondja Anna és bólint a fiú felé.* -Én Anna vagyok. Sötét druida. *mutatkozik be ő is, majd meglibbenti haját, amin megcsillan a napfény.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:32 am | |
| -Örvendek a szerencsének.Ugye te Prefektus vagy? *Mondja és mélyen meghajol mert látja hogy a lány nem ember hanem tünde és Prefektusi jelzés van rajta. Megpróbál jó benyomást kelteni és elereszt egy mosolyt* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:35 am | |
| -Főprefektus vagyok. *helyesbít Anna és élvezi, hogy a fiú ennyire "oda van érte".* -Nem láttalak még itt az iskolában. *jegyzi meg Tonynak, amjd úgy dönt, hogy leül. Így le is ül.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:41 am | |
| -Bocsánat,*Mondja mert érti a lány célzását.~Hát igen még nem vagyok tisztába a prefektusi jelekkel~. -Egyébként még csak pár napja vagyok itt. De nagyon tetszik a suli légköre. *Állva marad mert ugy tanulta a szüleitől hogy egy tünde társaságába nem ül csak le mellé minden zokszó nélkül.Ez a tisztelet jele egy felsőbb fajnak. ~Pedig ugyan olyanok mint mi. Ugyan úgy hibázhatnak~*
|
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:49 am | |
| *Anna most már nagyon élvezi, hogy a fiú mennyire feszélyezi magát. Tünde fel azt mondja, hogy nagyon helyes, azonban emberi része ugyanolyan, mint Tonyé.* -Nem kell bocsánatot kérned. Nem tudhattad. És nyugodtan leülhetsz ám. *mondja a fiúnak derüsen és kedvesen. Nagyon szimpatikus. Nem si gondolta volna, hogy egy holtak őrés lehet ilyen. Hát kivétel erősíti a szabályt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 9:59 am | |
| *Leül a padra de tart egy kis távolságot. A lány arcberendezését figyeli,és próbáll természetes lenni. Fél kézzel betűri vállig érő haját a kabája alá, majd ismét a lányra néz. Eszébe jut hogy a druidák sokra becsülik a természetet így gondolja affelől kérdez. -Neked van állatod Anna, mert nekem van egy varjam igaz le van sérülve a szárnya de erős madár és gyógyulóban van. *Kicsit feszéjezve de megkérdezi -Meg tudnád nézni ha szépen megkérlek. Szerintem nincs minden rendbe még a szárnyával én meg nem értek annyira a gyógyításhoz mint egy druida* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:03 am | |
| -Minden állat ami él és mozog az enyém. Druida vagyok. *mondja titokzatosan Anna Tonynak.* -Sajnálom, de én sem értek annyira a gyógyításhoz. Tudásom még nem olyan nagy, mint a druidamestereké, de talán majd ha lesz legendás lények ismerete óránk, akkor mutatsd meg Aredhyll mesternek. *javasolja a fiúnak szelíden, majd rámosolyog a holtak őrés srácra.* -Remek idő van. Hideg, mégis verőfényes. *jegyzi meg a lány élvezve a napsütést.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:11 am | |
| *Tetszik neki amit mondott a lány és különösnek véli hogy nincs eltelve magátol . ~Bölcs mondás, és biztos igaz is Minden állat az övé ami él és mozog~. *Majd felnéz az égre és közben mondja. - Szeretem a hideget. Otthon Helsinkiben is a tél volt a kedvenc évszakom. Te honnan jöttél?* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:16 am | |
| -Apám nagy druida. Anyám pedig a Déli Tündeudvar, Csendes Liget szülőtte. *mondja Anna és a ligetre gondol, hogy mennyire szereti azt a helyet.* -Helsinki messze van. Hogy kerültél ide? *kérdi a fiútól kissé meglepetten.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:22 am | |
| *Hátradől a padon és lehunyja a szemét. Szeret mesélni másoknak, de persze neki is megvannak a saját titkai is* Lassan szinte doromboló hangon elkezdi. -Hát igen. Elég messze van, Apám és Anyám sötétmágusok, otthon akartak kinevelni de én felejteni akartam és minél messzebbre kerülni.*A felejtés szónál kicsit elakadt a hangja de folytatta* -Apám Jó barátja mesélt az iskoláról és azt mondta hogy itt megkapom a navelést és a tudást amire szükségem van. Apámnak végül megtettszett az ötlet és ő határozott abba hogy idejőjjek. *Kinyitja a szemét és a lány felé fordul, és úgy fejezi be. -Aminek én nagyon örültem. Nem akarok szégyent hozni a családom nevére* |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:26 am | |
| -Egy sötét mágus nem feltétlenül gonosz is. Aki itt van a Nezabarban az mind ilyen. Én nem azért vagyok itt, hogy gonosz mágus legyek. Egy druidától úgyis távol áll az efféleség. Én a sötét tudásért jöttem. *mondja Tonynak Anna. Érdekes az élet. Főleg itt a Nezabarban.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:30 am | |
| -A szüleim nem gonoszak csak szigorúak. Azt akarják hogy megkapjam a kellő tudást, amit meg is értek. *Ismét különös érdeklődéssel nézett a lányra. -És te miért pont ide jöttél? |
| | | Anna Ivanov
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:34 am | |
| -Mert itt a druidák közzt lehetek. És úgy vélem a Nezabar az a hely, ahol megszerezhetem amit akarok és elérhetem a célom. Ha még mindig nem világos, akkor menj egyszer el a könyvtárba. A labirintus mélyén van. Amint belépsz érezni fogod a sötét tudást, a hatalmat és rájössz miért itt vagyok. *mondja Anna, majd feláll.* -Köszönöm a társaságot. Bebizonyítottad, hogy egy holtak őrés is lehet ilyen... ilyen...mint te. *mondja Anna sé nem mondja ki a dolgokat.* -Most távozok. Remélem megérted. Viszlát ifjú mágus. Bizonyára tallkozunk még. *köszön el tőle, majd visszamegy a szobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:35 am | |
| *Mira lép ki az udvarra, arca örömet sugároz, ami nem is csoda ebben a csodálatos időben. Lépteit megszaporázza, alig várja, hogy korcsolyázhasson. Megpillantja Tonyt,s vele egy lányt, int nekik, de nem megy oda, tovább siet a ksi patak felé. Mikor odaér gyorsan felveszi jégkoriát, s a patak vastag jégpáncéljára lép. Fantasztikusan érzi magát, imád korizni. Kutyája is követi őt, a kis buta a jégre is rámerészkedik. Lehet, hogy ezt nem kellene eröltetnie, mert minden lépésnél kicsúszik a lába, de kitartó kis állat,ott marad a jégen.*
A hozzászólást összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 01, 2007 10:38 am-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:36 am | |
| *Mélyen meghajol és elköszön* -Részemről a szerencse. *Majd úgy gondolja ő is elindul a saját szobája felé, és megnézi ceroll-t* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:42 am | |
| *megérkezik majd a tóra áll és elkezd balettozni* -Szia Miry!Neked hogy megy?- *mondja miközben háttal megyés egy faágat majdnem lefejel de az utolsó pillanatban lehajol és megy tovább* ~Imádom!~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:48 am | |
| *Mira épp egy forgásos ugrásos megoldást gyakorol, mikor megérkezik Amaya. Örül, hogy lesz társasága, úgy még jobb a kori.* -Szia Amy!*köszön, s odasuhan barátnőjéhez.*-Nagyon jól! Nah és neked?*kérdezi óriási vigyorral az arcán.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 10:55 am | |
| -Tavaly megkoronáztak a Jéghercegnőnek!- *mosolyog Mirának* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 5:38 pm | |
| *Fay Bethuellel a nyomában érkezik meg az udvarra. Egy vastag, hófehér talárt visel, melynek csuklyája a fején tündököl. Kezén egy pár kesztyű található és nyakában a sál, amit még barátnőjétől kapott. Mikor kilép a kúriából, rögtön körül is néz. Mivel nem lát senkit, elindul az egyik közeli pad felé, majd lehuppan az üres részre. Mosolyogva megint körülnéz, majd előhúzza pálcáját talárja zsebéből és a pad havas felére pöccint vele.* - Volate e stenderya! *Mondja ki halkan a varázsigét, mire a hó felemelkedik a levegőbe. Egy ideig csak játszik vele, ide-oda repteti a közelében, majd a bűbájt megszüntetve a hó vele szemben lehullik a földre. Mosolyogva veszi észre, hogy egy kevés a kígyóra is hullott, aki ezt nem vette éppen jó szemmel.* - Nem kéne neked már téli álmot aludni, vagy valami? *Kérdezi tőle elgondolkodva, miközben egy nagyon sóhajt. A kígyó tényleg rendszeresen követi, hóban, fagyban vele van. Mosolyogva felkapja a nehéz állatot, majd a nyakába teszi és így ücsörög tovább.
//Csúnya okok miatt az előbbi párbeszéd nem történt meg, Kristóf nincs az udvaron..//
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 01, 2007 6:54 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 6:15 pm | |
| *Lorelai érkezik meg az udvarra. A hideg szellő lobogtatja hosszú aranyszőke haját. Kezében kedvenc könyvét szorongatja. Az udvaron meglát egy üres padot, egyből odavette az irányt. Mikor odaér lesöpri róla a hideg havat majd leül. Kicsit hideg volt de majd megszokja. Majd kinyitotta a könyvet a 215. oldalon és olvasni kezdte kedvenc könyvét...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Dec. 01, 2007 6:25 pm | |
| *Mira kilibben a kúria kapuján, vesz egy nagy levegőt és sétálni kezd. Már a fagyhalál szélén érzi magát és épp menne be, mikor megpillantja barátnőjét, Lore-t. Odasiet hozzá és kérdés nélkül lehuppan mellé.* -Szia, mit olvasol? Jól látom, hogy Battle Royale?*csodálkozik el Mira.*Az a kedvenc könyvem*mondja mosolyogva*És sikerült már beilleszkednek? Hogy telnek a napok? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |