Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 3:42 pm | |
| *Egyzser csak megszólítja valaki. Felkapja fejét, mire az erősen lüktetni kezd. Egy grimasszal az arán fölnéz, kihez is van szerencséje. Prilla áll előtte.* -Öh, szia! Nem... dehogy zavarsz. Ja, és... nyugodtan ülj le. *Mondja, s kicsit meg van lepődve. Nem készült fel a társaságra.... ami most egy újabb taggal bővül. Jennyt pillantja meg, aki pont feléjük tart.* -Szia.. neked is! *Köszön a lánynak, de nem is tudja pontosan mit feleljen.* -Van egy rossz sejtésem. Azaz biztos így van de... még azért remélem nem de... *Lemondóan megrázza fejét, jelezve, hogy inkább haggyák ezt a témát.* -Amúgy, igen. Fáj a fejem. De szerintem nem csak a tegnapi sötét varázslatok használata óra miatt. *Magyarázza, majd Faylinhoz intézi szavait.* -És veled mizujs mostanság? *Megköszörüli torkát, mely enyhén rekedt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 3:51 pm | |
| *Mikor Elluin hellyel kínálja leül, s éppen, hogy érdeklődni szeretne barátnője hogyléte felől, megjelenik egy másik lány. Szemöldökét felvonva néz az érkező Jennyre, biccent, majd visszafordul Elluin felé. Végighallgatja a beszélgetést, s mikor a féltünde rápillant, megvonja a vállát, s úgy válaszol.* - Hát.. semmi különös, de ez most nem is lényeges. Te hogy vagy? Valami baj van? *Nem szeretne tolakodó lenni, de hátha olyan dologról van szó, amiben ő is tud segíteni. Arcán komolyság tükröződik, kis aggodalommal vegyítve. Kíváncsi, hogy barátnője miért ilyen letört. Figyelmesen várja a lány válaszát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 3:57 pm | |
| *Egy szót se hisz el abból, hogy csak egy sejtése van, szerinte biztos tudja, hogy mi történt. Biccent egyet Faylinnak, és megáll a lányok mellett.* - Tudod Elluin, a prefiknek nem csak az a feladata, hogy a diákokat védjék, hanem hogy ha látják, hogy egy másik prefi szomorú, próbáljanak segíteni. Halljam, mi történt. Ahogy látom, Faylinnal elég jóban vagytok, és szerintem ő is kíváncsi rá, hogy miért vagy ilyen letört. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 3:59 pm | |
| *Megjelenik Akuma az udvaron. Meglátja hogy itt van Elluin és néhány lány. Régen beszélt már Elluinnal ezért odamegy hozzá. Fontos dolgot akart vele megbeszélni* -Sziasztok. Az én nevem Akuma. *Odalép Elluinhoz.* -Elluin beszélni szeretnék veled. Légyszives gyere utánam. *Mosolyogva közli a lánnyal majd elindul.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:07 pm | |
| *Mindd a ketten evvel kapcsolatban faggatják. Ellenkezve néz rájuk, majd ismét lehajtja fejét.* -Tényleg nincs semmi, csak a fejem fáj... azaz. Nem vagyok benne biztos. De van egy sejtésem... Azaz.. érzésem. *Kezd bele, de olyan nehéz.* -Tegnap láttam a folyósó ablakából, hogy Caleb tanár úr elhagyja a birtokot. Egy utazótáskát vitt magával.... *Fájdalmasan néz a lányokra, főleg Jennyre, akit ez a dolog érinthet, ugyanis szaktársa.* -Lehet.. lehet, hogy csak elutazott valahova... talán pár napra... de. Valahogy az az érzésem, hogy nem jön vissza. Talán elküldték? Vagy felmondott? Ti tudtok valamit erről? *Kérdi, de ekkor megjelenik Akuma, akinek érkezése szintén meglepi. Az meg méginkább, hogy a fiú beszélni akar vele, és elhívja. Értetlenkedve néz rá, s a lányokra is. Mikor Akuma elindul, sietva feláll és bocsánatkérően néz a lányok felé.* -Sajnálom.... talán még beszélünk ma. Vagy valamelyik nap... Sziasztok! *Köszön el, s Akuma után siet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:23 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja végig Elluin válaszát, majd elgondolkodik.* - Elmegy? Hát.. én erről nem tudok semmit.. Sajnálom. *Mondja, majd kérdőn néz Jennyre, hátha ő tud valamit mondani. Ekkor megjelenik egy Fay számára ismeretlen fiú. Őt még nem látta egyszer sem, de mosolyogva biccent neki, s mikor elhívja magával Elluint, felsóhajt.* - Semmi gond, menj csak. Sziasztok. *Mosolyog még mindig, s egy 'nyugodj meg' pillantással elköszön barátnőjétől. Mikor Elluin és a fiú eltűntek a szeme elől, Fay elgondolkodik, s lábát keresztbe rakva előredől a padon. Hirtelen a mellette ácsorgó Jennyre pillant, akit még nem igazán ismer, talán csak a nevét tudja.* - És veled mi újság? *Kérdezi érdeklődve, miközben eltűri füle mögé haját és állát tenyerébe helyezi. Jó most itt ülni csendben, de beszélgetni sem ártana. És ráadásul szegény Elluint is sajnálja, biztosan szereti a szakvezetőjét. Ő is nehezen tudná elviselni, ha most más venné át az irányítást a szakja felett, s ez a bestiáknál már másodszor történne meg...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:27 pm | |
| *Ökölbe szorítja a kezét, mert nagyon megkedvelte a szakvezetőjét.* - Reméljük csak el kellett mennie egy kis időre. *Mormogja, majd lehuppan Faylinn mellé, hisz a fejfájása már - már elviselhetetlen. Biccent Elluinnak, mikor elmegy a lány, és Fay felé fordul.* - Tudod, ez már a harmadik eset lenne, hogy elmegy a szakvezetőnk. Először Darika Hiranmayi tanárnő volt, aztán Herbert Hariston, most meg Caleb Shirar, akit nagyon is kedveltem, hisz nem volt rossz ember. *Mondja a lánynak.* - Hát velem semmi különös, csak piszkosul fáj a fejem a múltkori sötét varázslatok használata óra óta. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:33 pm | |
| - Értem, hát ez szomorú.. *Újra elgondolkodik a dolgon, de nem jut dűlőre vele, úgyhogy inkább feltesz egy újabb kérdést a lánynak.* - Miért, mi volt? Én sajnos nem tudtam menni. *Érdeklődik, majd körülnéz az udvaron ismerős arcok után kutatva. Már elég sok embert ismer az iskolában, de nagyon ritkán találkozik a legtöbbjükkel.. Mivel vélhetően nincs kint rajtuk kívül más, visszafordul Jennyhez és figyelmesen várja válaszát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:36 pm | |
| - Olyan, mintha átok ülne ezen a szakon. Mindenkinek olyan gyorsan kellett elmennie. *Mormogja, majd körbenéz az udvaron, de ott nincs senki, így visszafordul Fayhoz.* - Elég érdekes volt. Jericho professzor tartotta, a Carbunculust és a Sectusemprát vettük, arra önkénteseket kért, és én jelentkeztem. Találd ki, hogy kivel lettem párban. *Mondja mosolyogva az emlék hatására.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:50 pm | |
| - Hát az elég érdekes lehetett. Kár, hogy nem voltam ott, a Sectusempra az egyik kedvenc átkom. *Mondja szánakozva, majd a kérdésre elvigyorodik.* - Elluin? *Kérdez vissza, majd felugrik és nagyot nyújtózik. Eleget ült már itt is, na meg ebben az utóbbi pár napban a szobájában is. Pördül egyet tengelye körül, s felpillant az égre. Jócskán besötétedett és jól elment az idő, hamarosan kezdődik az óra is. Fay egy darabig csak a gyönyörű, fényes csillagokat nézi, majd tekintete a tölgyes felé vándorol, miközben hallgatja Jenny válaszát.*
//Bocsi a késői reakcióért, közben dolog van..^^// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 4:55 pm | |
| - Nem, szerintem te is ismered. Eric Croft, a szaktársad. *Nevet fel az emlékre, és ő is gyönyörködik a csillagokban, miközben a havat is figyeli, bár már annyira nem sokat lehet látni belőle.* - Én ráküldtem a Carbunculust, amire olyan rondán nézett rám, hogy ha szemmel ölni lehetne, akkor halott lennék. Ő meg a Sectusemprát rám, a karomat meg a mellkasomat találta el. De azért örülj, hogy nem voltál ott, mert hiába nem érzed az átkok hatását, a fejed piszkosul fáj utána. *Mondja mosolyogva, majd mikor a lány nem figyel, egy hógolyót gyúr, Wingardium Leviosával a lány fölé küldi, és megszakítja a varázslatot, majd halkan fütyürészik, úgy néz ki, mint a ma született bárány, de ő egy ördög.*
//No problem// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:11 pm | |
| *Eric neve hallatán megborzong és egy érdekes grimaszt vág.* - Igen, ismerem.. Vagyis nem. Nem ismerem. Csak amikor találkoztunk kedvesen leteremtve közölte, hogy zavarok, úgyhogy... *Elgondolkodik, majd újra Jennyre pillant.* - Oh, ismerem én jól az átkot.. apám megmutatta anno és ki is próbáltam rajta. *Vigyorog egy álszent mosollyal.* - Elég so.. *Itt éppen abbamarad a szavak áramlása a gondolatokkal teli fejéből, ugyanis egyszercsak a semmiből egy hógolyó pottyan rá. Először meglepődik és felvonja szemöldökét, majd gonoszan elvigyorodik és felmarkol egy adag havat, amit aztán Jenny felé hajít, persze nem a legnagyobb erővel, nehogy baj legyen a dologból xD.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:17 pm | |
| - Hm, amikor megismertem, akkor még viszonylag illemtudó volt. *Mondja mosolyogva.* - Igen, én is hallottam már az édesapámtól az átokról, bár nem mutatta meg. Tudod, ő auror volt, így ismerte az átkok nagy részét, és elmondta, hogy melyik mire való. *Mondja a lánynak, megremegve az emlékek hatására, majd mikor a hógolyót visszakapja, felnevet.* - Tudod Linn, már ha hívhatlak így, vannak röptető bűbájok is, például a Vingardium Leviosa, vagy amit most használok. *Mondja.* - Volate e stenderya! *Mondja, és a hógolyóra fogja a pálcáját, így az egyenes Linn hátsó felét találja el. Így az egész mókából egy vidám hócsata alakul ki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:28 pm | |
| *Elvigyorodik, mikor Jenny Linn-nek szólítja. Így még senki sem hívta, ezért elég furcsa ezt hallani, de majd csak megszokja. És még tetszik is neki.* - Nyugalom, ismerem én is. *Neveti el magát, majd mikor telibe találja egy újabb hóáradat, vigyorogva előkapja pálcáját és kicsit messzebb fut.* - Erre gondolsz? Volate e stenderya! *Mondja ki ő is a varázsigét, aminek segítségével egy újabb hókupac repül Jenny felé, ami rögtön el is találja és teljesen beborítja a lány hátát. A móka kedvéért célzott ő is ugyanoda.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:32 pm | |
| - Ez jó móka! *Mondja vidáman, majd mikor telibe kapja a hókupac, lehasal, de ez nem valami jó ötlet, mivel hogy így könnyű célpont. Gyúrja szorgalmasan a hógolyókat, majd fut a lány után, és a sok hógolyót egy naggyá gyúrja össze.* - Volate e stenderya! *Mondja halkan, hogy a lány ne vegye észre, és sikerül úgy manővereznie, hogy Linn ne vegye észre, így a hókupac a lány egész haját beteríti, és olyan fehér lesz, mint a hó. Nagyot kacag, de vesztére, mert így ki van téve az újabb támadásoknak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:53 pm | |
| *megjelenik a színen és tanuja lesz a hógolyócsatának miközben még újdonsült kedvencét szorongatja* -Sziasztok csajok!Nézzétrk kit találtam!Egy aprócska nyulat!Hát nem cuki?- *majd a kis sálpólyályában mutatja a lányoknak*
[Only admins are allowed to see this link] |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:56 pm | |
| *Vigyorogva fut Jenny elől, mikor hirtelen megint eltalálja egy nagy hókupac. Megdordul és szúrós pillantást küld a lány felé, ami persze rosszul sül el, mert elneveti magát. Pálcája segítségével újabb rohamot indít a lány felé, majd mikor őt is eltalálja a hórengeteg, lehuppan mellé a földre. Mosolyog egy sort, majd sajnálatos módon készülődni kezd.* - Hát, sajnos lassan indulnom kéne.. Ez jó volt. *Kifújja magát nevetve egy kicsit még ül a hóban, majd feltápászkodik és leporolja vizes ruháját és haját.* - Köszönöm a játékot. Még biztosan találkozunk. *Vigyorog, majd elköszön Jennytől.* - Szia, jó éjt. *Mondja még mindig vigyorogva, majd átázott ruhával, sietős léptekkel indul el a kúria irányába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 5:58 pm | |
| *Mosolyogva huppan le újra Linn felé, és kifújja magát. Most úgy néz ki, mint egy hóember, mivel mindene havas, és így mindene fehér.* - Aha, én is élveztem. Persze, máskor is találkozunk majd. Szia! *Köszön el a lánytól, majd ő is bemegy a szobájába, kicsit átmelegedni.* |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:00 pm | |
| *Delt kimegy az udvara fekete köpenyében és 170 centis botjával a kezében egyszer csak a derült égböl egy papagáj szál egyenesen Delt válára és a papagáj kezében ott egy levél Delt elveszi a levelet és távozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:00 pm | |
| ~Jóformán észre se vettek!~ *kap sokkot majd elindul mád tájak felé* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:04 pm | |
| * Estella sétál ki az udvarra a kúriából. Megint bolyongott egy kicsit a folyósókon, de már sokkal hamarabb kiért, mint legelőször. A szokásos fekete hosszú kabátját viseli, ami alól kilátszik farmere és bakancsa. A kis vízeséshez sétál és lekuporodik a földre törökülésben. Belebámul a csobogó vízbe. Egyedül van kint, most nem is bánja. Egy kis idő elteltével szárnysuhogásra lesz figyelmes. Estella szinte biztos benne, hogy a múltkori holló repked körülötte. Aztán hirtelen leszáll egy fekete árny a földre. Stella még a sötétben is ki tudja venni egy holló alakját.* -Szia. Rég nem láttalak. *Állapítja meg a lány és kinyújtja karját, amire azonnal rászáll a éjfekete madár. Megsimogatja a tollas fejét.* - Hm... mi legyen a neved? *Gondolkodik hangosan Stella.* - Legyen mondjuk Dark... Áá mégsem, ez nem jó. *Rövid ideig csendben gondolkodik a lány végül eszébe jut egy jó név.* - Liené! Ezaz, Liené lesz a neved. *Mondja a hollónak, ami azonnal felröppen a magasba, tesz egy kört és ismét leszáll a lány karjára. Stella ismét a kis vízesés felé fordul, miközben a holló vidáman csipkedi kabátja gallérját.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:11 pm | |
| *Jack sétál ki az udvarra. Hosszú fekete talár, nyaka körül fekete-zöld sálat hord, oldalán egy denevér lóg. Hideg szemmel körülnéz, majd az egyetlen lény felé siet.* -Szia Estella, rég találkoztunk. Hogysmint? *kérdezi meg az udvaron ácsorgó szaktársát, miközben hidegen végigméri, majd meglátja a hollót is. Denevére halkan csipog egyet, de a fiú leinti.* ~Éhenkórász...~ *gondolja magában, majd felnéz a lányra, szemei hidege, vörösen izzanak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:15 pm | |
| * Estella egészen elmélázott és rosszul esnek a fiú szavai, aki kizökkenti a vízcsobogás hallgatásából. Felnéz rá és biccent.* -Semmi különös. Még mindig rád van ragadva Cassidy? *Kérdezi gúnyosan Jacktől. Végigsimítja kezét Liené fején, aki károgással fogadja a kicsit durvára sikerült kedveskedést.* -És veled miújság? *Teszi fel ő is a szokásos kérdést. Nincs kedve felállni a földről annak ellenére, hogy nagyon hideg van.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:18 pm | |
| *Jack csak biccent a lány kérdésére.* -Látom te is remek témát találtál magadnak. Cassidy pedig már úgysem húzza soká... *gonosz vigyor, majd körbepillant. Szemei végül visszatérnek a lányra.* -Én remekül vagyok, annak ellenére, hogy a rajongó táborom hatalmasra nőtt, ha éppen tudni akarod. *mondja, majd ismét az ajtó felé pillant.* -Nincs ekdved bejönni enni esetleg? *kérdezi, merthát neki mennie kelene, és nem árt, ha még ebszélget egy cseppet a lánnyal. Az sosem árt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 30, 2007 6:22 pm | |
| * Gúnyos mosoly fut át az arcán.* -Nőtt a rajongó táborod? És ez kikből áll? *Stella folytatja ezt a "jó" témát. Azért sem akarja abbahagyni és nem hagyja, hogy a fiú elterelje a szót.* -De, megyek. *Jelenti ki és feláll. Liené a vállára száll.* -Miért zavar a rajongótábor? *Ismét egy kérdés, aminek biztos nem örül Jack. Stella elindul a kúria felé és már csak a folyósón tudja meg Jack válaszát.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |