Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+76Mika Virginia Brightmore Nicolas Demerest Wanda Dorcas Gloria Ryan Whitman Aeryn Baker Rosetta Waylan Bianca Phelps-Blamely Sylvia Grozda Camryn Lilleyman Ademia Cyrtulos Oliver Andrei Petrova Bojidar Radomir Noah Kerphina Mirabell Jeveaux Alvery Moreau Cheinory Wen-Sorbenn Juan Miguel Santiares Aleksandar Grozda Tom Smart Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Alex Kerphina Jack Darkfield Rory L. Milborrow-Quenell Milena Lyudmia Salomé de Rosettanni Briannah V. Fletcher Evelia Ismere Monk Lyorn Demian Emil Deyan Dmitriy Alvang Gwilim Jan Leonardo Desto Elizabeth Dara Lorraine Betranche Emett Neofit Nemir Growal Prudence Arina Cornwell Lillian Nariah Jessica Dream Viktorya Rada Keezheekoni Ehawee Maria Thekla Zlatan Hristo Liziuzayani Nkhotakota Emily Kyra Beawer Laura Wylee Isidor Tibor Loretta Q. Alvord Aleksandar K. K. Deyan Marisela Penthesilea Effy Siggers Lina Wierro Lismine Lockwood David Robert Beawer Denny Sefton Adelaida Hope Silver Eiron Arwel Kalandmester Hamon Joulice-Melange Hunyadvári Szevér Shawn Griffin Yeo Jung-hwa Liloo W. McNamara Hua Xiangfeng Miley Hortingberg Katherine Mary Black Regina Ruosin Lavena Theia Daniel Dragos Játékmester Naxeldir Seldrit El Perimd Sarah Lairs Andrea Tabassum Molly Grozda 80 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Molly Grozda
Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris Hozzászólások száma : 302 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Dec. 26, 2010 7:13 pm | |
| First topic message reminder :
*Egy leányzó sétálgat, a szemét az elpusztult növények látványa vonzza, és lépten-nyomon igyekszik őket feléleszteni, segíteni nekik, különféle Természetmágiás varázslatokkal, mint Természetes körülmény teremtésével, gyógyításokkal, amikhez ért. Vagy dalol nekik valami gyógyító dalt, hátha... Csak jönne össze. Nem véletlen sétálgat itt, ugyanis amikor megtudta, hogy Andi jön, azonnal előterjesztette az egész vezetőségnek, hogy ez a diák az övé, bármelyik szakra is kerül. Mikor észreveszi, illetve, mikor Tria észreveszi, azonnal felkapja a fejét. Akármennyire fájós-lábú, és akármennyire anti-mozgékony, azonnal a lány felé veti magát, vagy inkább rá? Igyekszik azért úgy vetődni, hogy el ne essenek, akárhogy kétszer akkora mint a leányzó.* - Andiiii! *Jön a szájából a csata kiáltásszerű megszólítás és szépen öleli, szorítja, hisz olyan rég nem találkoztak. A macska nagy zöld szemeivel pislog rájuk és kicsit mintha mosolyogna... Bár a macskaszájával mindig olyan, mintha mosolyogna.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Milena Lyudmia Diák
Főkarakter : erzs119@hotmail.hu Hozzászólások száma : 48 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 2:11 pm | |
| * Ahogy Milena figyeli az elrohanó Danielt, magában megjegyzi hogy a többi pillantásra is szimpatikus a számára és talán egy kezdődő barátság kezdete volt ez a beszélgetés. Bár tudja magáról hogy nem egy barátságos alkat, de valószínűleg ebből nem mutatott semmit Danielnek, hiszen látta rajta hogy a szándékai tiszták és nem ellenséges. Ahogy tovább nézi azt a pontot, ahol Daniel már eltűnt, eszébe jut valami és összevonja a szemöldökét. * ~ Mintha egy pillanatra fájdalmat látott volna átsuhanni az arcán, mikor mondtam hogy miért vagyok itt. Talán eszébe jutott néhány rossz emlék? Ha megint találkozok vele, akkor majd megkérdezem. ~ * Tudja, hogy nem szép dolog azonnal faggatózni, de Milena szeretne sok mindent tudni az iskoláról és az ide járókról. A tudás hatalom és ezt a mondást meg is kívánja fogadni. *
A hozzászólást Milena Lyudmia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 08, 2011 5:33 pm-kor. | |
| | | Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 5:03 pm | |
| *Jenna unottan sétál az udvaron , remélve , hogy talán akadna valaki akivel beszélgethetne. Lassacskán nézeget körbe körbe hogy van-e még erre valaki.*~Jaj mindjárt megint esik az eső..Pedig már úgy lenne kedvem egy kicsit kint ülni a szabadba , társalogni vagy akár játszani valamit...~*Jenna nagyon kipihent annyit aludt a nap folyamán mint még soha de hát ha most olyan rossz az idő mi mást tegyen.?* | |
| | | Milena Lyudmia Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 5:43 pm | |
| * Ahogy már készülne be a kúriába, látja hogy egy lány sétálgat az udvaron. Gondolkodik, hogy oda menjen-e hozzá, végül úgy dönt hogy odamegy. Igaz, hogy nem olyan jó az idő mert a szél elégé fúj és az ég is beborult. * ~ Talán eső lesz ~ * Viszont szereti az esőt, de leginkább a vihart, sok villámmal. Mondjuk nem a szabadban, hanem egy zárt helyen, de addig úgysem lesz kint. Közben oda ér a lányhoz és köszön neki * Szia. Az én nevem Milena, Milena Lyudmia. Remélem nem zavarlak. Megtudhatom a nevedet? | |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 5:58 pm | |
| -Jennának hivnak ,örülök, hogy megismerhetlek.~Kedves lánynak tünik~*Jenna mosolyog végig és reméli a lányka nem valami öntelt lányka.Mert az olyanokat nagyon nem szereti...Közben felpillant az égre és nézi , hogy esni fog-e vagy sem?...*~Bár ne esneee , légyszi csak ma ne.De ekkor óriási dörgés hallatszott mire Jenna kicsit megijedt de gyorsan pillantását visszaszegezte újdonsült beszédtársára.* // Bocs hogy ilyen késön irtam// | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 6:08 pm | |
| Én is örülök hogy megismerhetlek. * A szél egyre jobban fúj és mintha a távolban egy villámot látott volna. ~ Mindjárt esni fog ~ * Ahogy erre gondol, hirtelen elkezd esni az eső. Erre a lányra pillant, aki őt figyeli. * Ha van hozzá kedved, beszélhetünk máshol is hogy ne ázzunk meg. Van ötleted hogy hova menjünk? * Az eső még nem esik annyira, de mindjárt rákezdheti. * | |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 6:11 pm | |
| ~Hát ez az esö..~*nyom egy kis durcás arcot*-Mehetünk talán mondj te egy jó helyet.*Erre a széltől kicsit kirázza a hideg de nem bánja egy új barátra lelt. Legalábbis reméli*-Nem semmi egy vihar lesz. Te szereted?*Mosolyog és végig a lány szemébe néz.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 6:23 pm | |
| Nem is tudom, menjünk be a Kúriába vagy a madárházhoz. * Megvonja a vállát, tényleg nem tudja hogy hova mehetnének. Bár még nem is igazán esik az eső. Lehet hogy el is vonul és nem is lesz vihar. Ahogy feltekint az égre, esőcseppek érik az arcát, amire könnyen elmosolyodik. * Igen, szerettem a vihart, főleg amikor sok a villám és dörög az ég. De a szimpla esőt is szeretem. De úgy látszik ebből nem nagyon lesz vihar. * Mondja sóhajtva és egy kicsit szomorúan * És te? Hogy érzel a vihar iránt? * kérdi egy mosollyal. * | |
| | | Jenna Shot Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 6:24 pm | |
| //bocs de FAGY , ki kell yarjam a gepem// | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 08, 2011 6:26 pm | |
| // oké, semmi gond Fagy // | |
| | | Teodora Zhaklina Diák
Főkarakter : popikee@hotmail.com Hozzászólások száma : 26 Kaszt : Üzenőláda : Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 11, 2011 7:29 pm | |
| * Egy fiatal lány bukkant fel hirtelen. Egy sóhaj, s mindkét lába mellé letett egy-egy bőröndöt. Szíve érzésekkel teli. Elsősorban halott otthona emléke, s hiábavaló honvágya égett benne. Másrészt a félelem. Nem volt soha nyitott az új dolgokra, s most egy új élet kapui előtt áll. * | |
| | | Teodora Yana
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.hu Hozzászólások száma : 363 Kaszt : Üzenőláda : Helló!!!Ha akarsz velem játszani,csak írj!!!Egy kis játékra bármikor kapható vagyok!!!Karim megértő,természetszerető társat keres!!!:-)
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 11, 2011 7:43 pm | |
| *Dora jelenik meg,mellette daimónjával,Baltoval.Most,hogy Dora DK,kicsit jobban érzi magát,de azért tudja,ott a felelősség is.Baltovakl csak sétálgatnak,és beszélgetnek.Időközben egy új lányt lát meg Diákképviselő lánykánk,aki egyedül üldögél magában.Odasétál hozzá,és megszólítja*-Szia!Ahogy látom,új vagy erre.Gyere,felkísérlek a szobádba.*szól kedvesen,és pálcájával időközben fölemeli a bőröndöket,és elindulnak.Mellette üget Balto is,aki igencsak érdeklődik a lány iránt.*-És honnan jöttél?*néz érdeklődően,majd gyoran észbekap,és bemutatkozik*-Én Teodora yana vagyok,de csak hívj Dorának.Ő pedig balto,a daimónom.*mosolyog~Remélem nem szúrom el.Első DK-s tettem.~*gondolja,de azért mennek szépen nyugodtan.*
//Írj hosszabb hszeket,minimum 10 sorosat.Erre nem nagyon lehet reagálni,csak azért mondtam A következő a várószobákba menjen,itt elkaphatnak minket. A várószoba a harmadik emeleten van // | |
| | | Tom Smart
Főkarakter : posta@nibotusz.net Hozzászólások száma : 25 Kaszt : Üzenőláda : üdv
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 12, 2011 5:11 pm | |
| *Egy eddig sosem látott diák lép be az iskola udvarára. Tom, az új elsős tanuló most érkezett meg a kúriába, és rögtön az udvarra ment, hisz ott biztos észreveszi majd az, aki bekiséri. Az udvaron nem talál senkit, így úgy dönt, hogy odasétál a patakhoz, mely békésen folydogáll.* ~Húúh. Nagyon szép egy épület és az udvar is ápolt, és gyönyörű. Jól döntöttem, hogy ide jöttem tanulni.~ *Gondolja miközben a tájat nézegeti. Aztán előveszi pálcáját, és elővarázsol egy kötött pulóvert, majd felveszi. Kicsit lehült a levegő és cseppet sincs kedve az első hetét a gyengélkedőn tölteni megfázás miatt. Majd mikor már újra elteszi pálcáját léptek zaja üti meg a fülét, így ő felugrik a földről, és hamar leporolja magát. Ezután odamegy a bejárathoz, hogy megnézze ki az...* | |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."
"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 12, 2011 5:31 pm | |
| *Halk léptek nesze hallatszik, amint a Belsirion egyik prefektusa közeledik az udvar felé. A bejáratnál már érződik a friss, esti levegő, ahogy utat tör befelé, az épület falai közé. A zord, sötét falak közül kilépvén, kis idő kell, mire alkalmazkodnak Nemir szemei a fényhez, de ez csupán pár másodpercet vesz igénybe. Tekinteti végigpásztázza a környéken, és egy új diákot keres. Azt az üzenetet kapta ugyanis, hogy egy új szaktársát kell üdvözölnie, és elszállásolnia az iskolában. Nem kell sokáig keresgélnie, hiszen a fiú már hallotta a közeledését. Szokásához híven végigméri az idegent, s csak az után köszönti őt.* - Te biztosan Tom vagy. Üdvözöllek a Nezabarban. Az én nevem Nemir Growal. A Belsirion szak prefektusa vagyok. *Itt befejezi a bemutatkozást, és vár, hátha megtud ő is valami mást is a fiúról a nevén kívül. Tekintetével Tom szemeit fürkészi, mintha gondolatait próbálná kiolvasni.* | |
| | | Tom Smart
Főkarakter : posta@nibotusz.net Hozzászólások száma : 25 Kaszt : Üzenőláda : üdv
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 12, 2011 6:15 pm | |
| *Tom nem tévedett. Mikor odaért a bejárathoz egy nőt látott közeledni, és meg is szólította őt. A nő bemutatkozott, így kiderült, hogy prefektus, majd Tomról érdeklődött.* - Igen, én vagyoK Tom Smart. Most érkeztem meg, és igazából nem sokat tudok a Nezabarról. *Árulja el tájékozatlanságát, hisz nem titok, és szégyen sem. Kicsit még tart a sulitól, meg mindentől, ami hozzá köthető, de remélhetőleg ez megváltozik majd.* - Ezekszerint Őn a szakom prefektusa. Nem hittem volna, hogy egy prefektus fog felkisérni a suliba. *Mondja ki amit gondol, majd jókedvűen felnéz a magas épületre.* | |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 12, 2011 6:32 pm | |
| *A felvetés helyesnek bizonyult. Valóban az új szaktársát üdvözölhette Nemir a kapuban. A fiú figyelmét nem kerülte el Tom bizonytalansága, és emiatt egy halvány mosoly is megjelent az arcán. Amint a magázódás került szóba, azonnal megrázta a fejét.* - Hagyjuk a magázódást, elvégre én is diák vagyok, még ha több hatalommal rendelkezem is. *Arcán ismét az a különös mosoly suhant át, majd folytatta.* - Hogyha bármi kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám, és segítek ha tudok. Mellesleg a szakvezetőd Vladislava Feodosrov. Meglehetősen különleges egy nőszemély. *Furcsa pillantást vetett Tomra, hogy ezzel is kihangsúlyozza a szavait.* Most viszont jobb ha indulunk. Megmutatom a szobádat. Persze ha van kérdésed, szívesen válaszolok közben.*
//A következő hsz-edet már írhatod a Fiú Várószobákhoz, ami a második emeleten van. Persze azt is leírhatod, hogy miről beszélgettek útközben, stb. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 1:44 pm | |
| *Egy fiatal lány lép ki a kúriából. A nap eddig kellemesen telt számára. A mellette loholó farkas-daimon ma nem bosszantott fel, sőt még a járőrözés is nyugodt volt. A Belsirionos prefektus vidáman lépdel az udvarban. Kíváncsi tekintettel fürkészi az eget és a földet. Egy apró vállrándításból tudja a daimon mire gondol a fél-tünde.* ~Gyönyörű nap, nyugodt daimon és nincs sehol egy újonc.* Vagyis, nem zavarja őt az újoncok jelenléte, sőt kifejezetten örül neki. A váróba kísérgetést nem szeretné ma eljátszani.* ~Mi az, hogy nyugodt daimon! *Hördül fel az oldalán a fekete farkas.* ~Jaj ne vedd már a szívedre! Utálom, amikor ilyen vagy. *Hallatszik a daimon fejében a válasz. Így veszekednek, miközben elérnek az udvar közepére.* - Merre menjünk? *Kérdi hangosan Yora. Néha szegény lány elfelejti, hogy mikor beszél hangosan és mikor gondolatban.* -Megint kezded. *Morogja a bundás, mire bezsebelhet a lánytól egy kérdő pillantást.* ~Ezt mire érted? Nem bírlak lekövetni.*Csóválja a fejét a lány. * |
| | | Tom Smart
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 2:06 pm | |
| *Tom, az új diák lép ki a kúria bejáratán. Igaz ma már járt itt, hisz innen kisérte fel egyik prefektusa a Várószobába, de ettől függetlenül úgy dönt, hogy jár egyet a környéken. Mikor néhány méterre van a kúriától megpillant egy ismeretlen lányt, aki még talán prefektus is lehet. A lány épp egy daimonnal vitatkozik, így Tom úgy dönt, hogy odamegy hozzá. Meg amúgy sincs más dolga.* - Szia! *köszön oda a lánynak jókedvűen.* - Tied ez a daimon? Láttam, hogy vitatkoztok. Csak nincs valami baj? *kérdezi a lányt a fiú. És mielőtt még válaszolhatna egy újabb kérdést tesz fel.* - Nincs kedved sétálni velem egyett? Én ráérek, vagyis egy darabig nincs más dolgom... *Mosolyog és míg a választ várja körbenéz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 2:20 pm | |
| *A daimon felkapja a fejét az idegen szagra. Hátrafordul, ekkor pillantja meg Tomot.* ~Emberi lény hat óránál. *Hallj a figyelmeztetést a lány. Yora oldalra fordítja a fejét. Megvárja, amíg az idegen hozzáér. Ma mindenhez lusta.* -Hello. *Köszönti a fiút mikor az mellé ér.* -Látsz mást rajtam kívül, akié lehetne? *Kérdi mosolyogva. Semmi rosszindulat nincs benne.* -Igen, az enyém. Pontosabban hozzám tartozik. Nem, nincs semmi baj. Ez csak a szokásos. *Felel még mindig mosolyogva.* ~Biztos újonc. *Jegyzi meg magában.* - Te új vagy? Mert nem láttalak még errefelé. *Kérdez most a fél-tünde.* -Amúgy Yora vagyok. Yora Anchira Belsirionos Prefektus. Ő meg a daimon, Moren. *Mutatkozik be a lány, hátha segítenie kell valamiben a fiúnak.* - És téged hogy hívnak? *Kérdi érdeklődve a lány. A sétálásra csak bólint egyet.* -Van valami elképzelésed, hogy merre menjünk? *Kérdi Tomtól a lány.* |
| | | Tom Smart
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 2:43 pm | |
| *Yora felel a fiú kérdésére, melyben a daimonról érdeklődött. * - Akkor jó. *feleli mosolyogva. Azt hitte, hogy valami baj van, de szerencsére tévedett. Aztán a lány megkérdi, hogy új diák-e.* - Igen ma jöttem. Nemir kisért fel a Várószobába, most onnan jövök. Egyébként Tom vagyok, és én is a Belsirion szakon tanulok. *Feleli mosolyogva, majd a lány beleegyezik a sétálásba, melynek örül Tom.* - Szerintem menjünk a patak fele. *javasolja a fiú, mert nincs jobb ötlete. Persze mehetnek máshova is, de mivel ma jár itt először csak ezt tudja javasolni. Ezért rossz, ha valaki újonc. Még a területet se ismeri, a suliról meg alig tud valamit. De majd idővel minden világossá válik a számára.* - Egyébként nem tudod, hogy milyen ez a Belsirionos évzáró? *Kérdezi a lányt, mert ő biztos jobban tudja. Hallotta, hogy lesz ez a buli, de hogy pontosan milyen buli arról nem hallott.* - Amúgy szerintem én ott leszek. Te jössz? *Érdeklődik tovább és közben rápillant a daimonra, aki kissé haragosan néz rá.* | |
| | | Gwilim Jan
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 94 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 5:23 pm | |
| *Gwil egy rövid ujjú pólóban lépked ki a kastélyból az udvarra. A pólóhoz tartozik egy fehér halásznadrág is, és egy papucs is. Nos, hát itt a nyár és érthető, hogy Gwil miért ezt az öltözködési stílust választotta a mai napra. nem akarja összekoszolni a nadrágját, így meg se fordul a fejében az a gondolat, hogy a fűre üljön ebből kifolyólag addig sétál az udvaron míg nem talál egy üres padot amire letelepedhet. Szerencséjére nem kell túl sokat járkálnia és keresgélnie, hisz az első padon ami a legközelebb esik hozzá senki se ül, így oda sétál a padhoz és ráül. Majd elkezd nézelődni, hátha megpillant egy ismerős arcot, vagy meghall egy ismerős hangot, de közben figyeli a tájat is, nézi a madarakat amik egyik ágról a másikra repülnek, a virágokat, a lengén felöltözött lányokat az égboltot, hogy milyenek a felhők, milyen tiszta az ég és nagy örömére egy rossz felhőt se lát amiből netán eső lenne. Reméli valaki odamegy hozzá, hisz nem azért jött ki ide, hogy csak üljön és nézelődjön, mint az öreg asszonyok az egyik ház előtt.* | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 5:33 pm | |
| *Tiszta égboltot hozott a mai nap, így érthető, hogy sokan keresik a friss levegőt a szabadban. Már jó ideje elmúlt dél, és a Nap sem tűz már olyan erősen, lenge szellő fújdogál, egyszóval igazán kellemes a levegő. Nemir is éppen a szabadban sétálgatott, amint megpillantotta Gwilimet kilépni az iskolából. Rég találkoztak már, úgyhogy nem is habozott sokat, hogy közelebb menjen, és megszólítsa őt. Fejét, hol a lábai elé, hol Gwilimre emelte, miközben közeledett a padhoz. Időnkét vetett pár pillantást a patak felé is. Igazán szépen csillogott ma a napsütésben. Bár nem mintha más napokon nem lenne szintén ilyen különleges. Amint a közelébe ért, megszólította a fiút.* - Hello, Gwil! Mi újság? Régóta nem találkoztunk már. *Barátságosan méregeti barátját, majd ő is leül mellé a padra.* - Vége a tanulásnak. Tervezed, hogy a nyáron hazautazol majd? *Kérdezi érdeklődve, de tekintete közben elkalandozik a tájon.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 6:03 pm | |
| *Gwil elmélyülten nézi a tájat, a felhőket és az embereket. Amikor egy ismerős hangot hall és meg is látja maga mellet barátját Nemirt.* -Helló, drága barátom!*köszönti Nemirt.* -Velem semmi és veled mi újság? Hát már tényleg rég találkoztunk. Ülj le!*mondja a srácnak, s arrébb húzódik, hogy kényelmesen elférjen Nemir mellette.* -Mi történt veled mostanában? És hol voltál, hogy eddig nem találkoztunk?-teszi fel a kérdéseket barátságosan, egy mosoly mellett.* -Igen, már megfordult a fejemben, hogy haza kéne utaznom a nyáron. Te hazautazol?*kérdez vissza Gwil.* | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 6:13 pm | |
| *A tájat bámulva maga is eltűnődik a hazautazáson. Rég látta már az Ausztráliai tájat, és biztosan jót tenne neki, ha eltölthetne otthon egy hetet. Esetleg néhány régi barátjával is találkozhatna. De valójában ezen eddig még nem is gondolkozott. A tanulás, és az iskolai teendők teljesen lekötötték a figyelmét, úgyhogy itt az ideje hogy most már a nyárra is koncentráljon... Gwilim megszólítására elereszt egy mosolyt.* - Semmi érdekeset nem említhetek meg. Csak a szokásos, unalmas napok. Prefektusi teendők, és tanulás. Majd a nyár talán hoz valami újat a számomra. Esetleg egyszer elmehetnénk együtt egy bulizós estére Nellondba, mit szólsz hozzá? *Teszi fel a kérdést vigyorral az arcán.* Talán valami művészlelkű lánykát is sikerülne találnunk neked.*Nevet fel végül, majd az utazás gondolatára is kitér.* - Igazából eddig még nem gondolkoztam rajta, hogy haza kellene utaznom, de biztos ami azt illeti igazán vágyom már rá. Rég láttam már azt a bizonyos ausztrál tájat és hát.. van némi honvágyam is már. Még eldől majd. *Feleli végül.* | |
| | | Gwilim Jan
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 6:39 pm | |
| -Unalmas napok? Ilyen jó időben te bent unatkozol a kastélyban? És nehezek vagy csak sok feladata van egy prefektusnak?*teszi fel a számtalan hülyébbnél hülyébb kérdéseket, s várja rájuk a válaszokat.* -Olyan fura itt találkozni veled, hisz mi mindig a konyhában futottunk össze.*mosolyog a srácra.* -Amúgy képzeld el! Beszéltem Yorával és sikeresen kibékültünk hála neked. Tényleg nem rossz lány, csak én voltam bunkó vele, de az állatkájával még mindig haragban vagyunk, vagyis csak ő haragszik rám.*mondja Nemirnek széles mosollyal az arcán végül mégis talált egy olyan információt amit örömmel oszthat meg barátjával.* -Bulizni? Veled? Természetesen én benne vagyok. Én lepődnék meg, ah találnál nekem ott egy művészlelkű lánykát.*mondja nevetve.* -Ausztráliában élsz?-teszi fel a kérdést meglepődve.* Ezt nem is tudta.-mondja Nemirnek.* -És milyen ott az élet?-teszi fel a kérdést, már ismét mosollyal az arcán.* | |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Jún. 13, 2011 6:51 pm | |
| *A Nap lassan már lemenőben van, és kezd eltűnni a horizonton, miközben a kér szaktárs vígan beszélgetnek egymással. Gwilim éppen a prefektusi teendőkről kérdez.* - Nem mondanám hogy olyan nehéz feladatok lennének, de mindig van éppen mit elővenni, és megcsinálni. Szóval sohasem unatkozik az ember, de hagyjuk inkább a munkát. *Nevet fel a fiú. Yora említésére a gondolatai elkalandoznak, hiszen már őt is régen látta. Ideje lenne már, hogy felkeresse.* - Na ennek örülök. Mondtam én, hogy nem rossz lány ő, csak nyugodt keretek között kell megismerni. Ami Morent illeti, tőle ne számíts túl sok jóra, szeret kötözködni. *Kacag fel ismét Nemir.* nem hiszem, hogy olyan nehéz feladat lenne egy tehetséges lányt találni. Sok különleges ember él Nellondban. Vagy inkább különös. *Teszi hozzá kihangsúlyozva.* De ha arról van szó, szívesen vállalom a kihívást. *Azzal kacsint egyet Gwil felé.* - Igazából elég sok mindent nem tudunk még egymásról, úgy hiszem. De igen, Ausztráliában élek. Igazán szép hely. Nem igazán láttam még hozzá foghatót, de lehet hogy csupán elfogult vagyok az otthonommal. *Elereszt egy mosolyt az arcán.* - És te hol élsz. Mert jelenleg nyilván az iskola az otthonunk, de ha hazamész, hová mész? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |