Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 37 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 37 I_vote_lcapUdvar - Page 37 I_voting_barUdvar - Page 37 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 37 I_vote_lcapUdvar - Page 37 I_voting_barUdvar - Page 37 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+76
Mika Virginia Brightmore
Nicolas Demerest
Wanda Dorcas Gloria
Ryan Whitman
Aeryn Baker
Rosetta Waylan
Bianca Phelps-Blamely
Sylvia Grozda
Camryn Lilleyman
Ademia Cyrtulos
Oliver Andrei Petrova
Bojidar Radomir
Noah Kerphina
Mirabell Jeveaux
Alvery Moreau
Cheinory Wen-Sorbenn
Juan Miguel Santiares
Aleksandar Grozda
Tom Smart
Teodora Yana
Teodora Zhaklina
Jenna Shot
Alex Kerphina
Jack Darkfield
Rory L. Milborrow-Quenell
Milena Lyudmia
Salomé de Rosettanni
Briannah V. Fletcher
Evelia Ismere
Monk Lyorn
Demian Emil Deyan
Dmitriy Alvang
Gwilim Jan
Leonardo Desto
Elizabeth Dara
Lorraine Betranche
Emett Neofit
Nemir Growal
Prudence Arina Cornwell
Lillian Nariah
Jessica Dream
Viktorya Rada
Keezheekoni Ehawee
Maria Thekla
Zlatan Hristo
Liziuzayani Nkhotakota
Emily Kyra Beawer
Laura Wylee
Isidor Tibor
Loretta Q. Alvord
Aleksandar K. K. Deyan
Marisela Penthesilea
Effy Siggers
Lina Wierro
Lismine Lockwood
David Robert Beawer
Denny Sefton
Adelaida Hope Silver
Eiron Arwel
Kalandmester
Hamon Joulice-Melange
Hunyadvári Szevér
Shawn Griffin
Yeo Jung-hwa
Liloo W. McNamara
Hua Xiangfeng
Miley Hortingberg
Katherine Mary Black
Regina Ruosin
Lavena Theia
Daniel Dragos
Játékmester Naxeldir
Seldrit El Perimd
Sarah Lairs
Andrea Tabassum
Molly Grozda
80 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Molly Grozda

Molly Grozda

Főkarakter : Aurora Valanthe Mediaris
Hozzászólások száma : 302
Kaszt : Udvar - Page 37 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek50670950709f47.78021947

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 7:13 pm

First topic message reminder :

*Egy leányzó sétálgat, a szemét az elpusztult növények látványa vonzza, és lépten-nyomon igyekszik őket feléleszteni, segíteni nekik, különféle Természetmágiás varázslatokkal, mint Természetes körülmény teremtésével, gyógyításokkal, amikhez ért. Vagy dalol nekik valami gyógyító dalt, hátha... Csak jönne össze. Nem véletlen sétálgat itt, ugyanis amikor megtudta, hogy Andi jön, azonnal előterjesztette az egész vezetőségnek, hogy ez a diák az övé, bármelyik szakra is kerül. Mikor észreveszi, illetve, mikor Tria észreveszi, azonnal felkapja a fejét. Akármennyire fájós-lábú, és akármennyire anti-mozgékony, azonnal a lány felé veti magát, vagy inkább rá? Igyekszik azért úgy vetődni, hogy el ne essenek, akárhogy kétszer akkora mint a leányzó.* - Andiiii! *Jön a szájából a csata kiáltásszerű megszólítás és szépen öleli, szorítja, hisz olyan rég nem találkoztak. A macska nagy zöld szemeivel pislog rájuk és kicsit mintha mosolyogna... Bár a macskaszájával mindig olyan, mintha mosolyogna.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 18, 2011 5:28 pm

- Igazad van, nem is megölni próbálom. *Jegyzi meg Rosettának, bár ő nem seb nélkül bénít... de akkor is úgy sebez, hogy lehetőleg ne haljon meg a madár, bár már gondolkozik rajta hogy inkább lebénítja asztrál-mentál mágiával és csókolom. Ha pedig Rosetta rámegy az egyik főnixre, akkor logikusan ő a másikkal foglalkozik. Sikerül is valahogy kiiktatni őket, és Rosetta talál valami tekercset.* - Mit leltél? *Nyújtogatja a nyakát, majd mivel Rose úgyis megmutatja, user úgy veszi, hogy Ari is látja.* - Hm... *A holdnaptáron megkeresi a megfelelő színű gömböt, és bediktálja a dátumot, ami oda való a gömb alá.* - Július 22 a hiányzó szám. *Ez eddig eléggé evidens, a többi hiányos sort viszont nem érti. Kifele menet még próbál picit látnokulni, csak úgy a jövő szálai közé nyúlkálni, hátha beugrik valami erről is, vagy jobban megérti az összefüggést... De ilyen nem nagyon történik, viszont legalább a dátum megvan, kifele meg a rúnák nélkül is megy a dolog.*

//Köszi a mesét *-* Nekem nagyon tetszett, téényleg. ^^//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeHétf. Júl. 18, 2011 5:29 pm

//Köszi a mesét, tök jó volt *-* Kár, hogy a végkifejletnél én már nem leszek >< Mindegy, majd utánaolvasok, de nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a végére *-*//
Katherine Goldenlane

Katherine Goldenlane

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 62
Kaszt : Udvar - Page 37 Vandor
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek4eb6b49a290514032644

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 8:56 am

*A fiatal lány kapaszkodik fel a domboldalon, ami a fellegszirtet köti össze az erdővel. A hátán egy utazótáska, és megáll egy pár percre, hogy kortyoljon a vízből. Míg a kupakot csavargatja, letörli a homlokát, mert a fülledt-párás levegő teljesen átáztatta az egész testét, nem fog ártani egy alapos zuhany. Hátratekint az erdőre, ahol még most is zajlik az élet, csupa szép virág kel most életre, az állatok pedig kezdik visszanyerni lélekjelenlétüket, amit az elmúlt hónapok borzalma megölt. Kate pont azért jött ebbe az iskolába, mert itt nem fog kitűnni a sok furcsa szerzet közül. Egy évvel ezelőtt a szakvezetők meghaltak, mindenféle ármány lengi körül az intézményt, akkor az ő felemás stílusa sem fogja a kitaszítottak közé vetni. A hátán egy rövid íj van a táska mellett, míg az övén dobótőrök, és mindenféle távolsági fegyver, úgy tűnik vándorként nem a mágia, hanem a távolról ölés művészete hajtja. Mivel még nem ismer senkit, és kerüli a nagyobb társaságot, most éppen azon tűnődik, hogy várakozzon amíg valaki szembejön, vagy próbálja egymaga feltérképezni a helyet.*
Narcissa Iris Floressa

Narcissa Iris Floressa

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 42
Kaszt : Udvar - Page 37 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek4e3b968e311c58947914
Az én színem a coral.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 9:05 am

*Halk füttyszó töri meg a csendes, hiszen ebben az időben alig jár ki bárki is. Lóg az eső lába, a fülledt idő is arra utal, hogy hamarosan esni fog. Könnyed ugrással pattan le vadőr kocsijáról az udvaron, a távolban pedig egy másik lány lát meg. No hát, mégis csak lesz társasága és nem egyedül kel elindulnia felfedezni az ismeretlent? Pedig az is jó móka, így nem lenne feltétlenül ellenére.* -Köszönöm a kellemes utat! *Búcsúzik el a vadőrtől, miközben leegyensúlyozza a gurulós bőröndöt a kocsiról. Aztán az már más kérdés, hogy a kerekek mennyire fognak tropára menni a füves terepen. Bevárja a közeledő lányt, aki úgy fest, mint ha minimum egy nagy túrán vett volna részt. Finoman felszökik a szemöldöke, hátra söpri vörös hajzuhatagát, amit a szél folyton a szemébe fúj. Óvatosan megszorítja a nyakában függő hegyi kristályt, ami finom szikrákat hány a földmágus lány érintésére. Amikor a másik leányzó közelebb ér, akkor otthagyja a bőröndöt és az utolsó 1-2 métert már megteszi felé ő, kezet nyújtva.* -Szia, Narcissa vagyok, most érkeztem, nem tudod merre találok egy szobát? *Aztán halkabbra veszi a stílust.* -És esetleg nem tudod merre vannak a kevesek által ismert titkos járatok? *A vállán lévő kis társa felé nyúl, hogy ha infot kap, azonnal le tudja jegyzetelni, hiszen mi is lehet a legfontosabb egy újságíró hölgy számára, mint a jó sztori?*
Katherine Goldenlane

Katherine Goldenlane

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 9:19 am

*Tehát ezért volt a fülledt idő, mert nemsoká esni fog. Meggyorsítja a lépteit, amikor látja, hogy valaki vár rá, sőt még az égbe emelkedő vadőrkocsit is sikerül elcsípnie a tekintetével. Közelebb lépdel, hogy megszemlélje a másik hölgyet.* Itt mindenki vörös? Tisztára mintha Írországban lennénk, nem? *Elfogadja a kéznyújtást, aztán megrázza a fejét.* Éppenséggel fogalmam sincs, utánad érkeztem, még én sem jelentkeztem be, de majdcsak kiderül. Narcissa, különleges név, az enyém hagyományosabb. Kathrine de megteszi a Kate is. *Érdeklődve hajol közelebb a suttogásra, és hümmög.* Titkos alagutak? *Ráncolja a homlokát, és elteszi a vizespalackot, végülis most már mindjárt beérnek, nem fogja Narcissát kinálgatni, nem hal szomjan.* Nem hangzik rosszul, de sajnos nem hallottam róla, de annyit igen, hogy itt állandóan történik valami furcsaság. Már ebben a pár órában is, ahogy jöttem az erdőn keresztül, bár hülyének fogsz nézni, úgyhogy inkább.. *Legyint, mert tényleg nem akar magából bolondot csinálni.* Amúgy Ausztráliából jöttem, és hát nem igazán kenyerem ez a túlzott varázslósdi, de valamit nem árt csinálni, nemigaz? És te? *Lép közelebb a kétszárnyú kapuhoz, és megkocogtatja.*
Narcissa Iris Floressa

Narcissa Iris Floressa

Az én színem a coral.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 9:32 am

*Lassan a távolban dörögni is kezd és a hegység ormai felett néhány villám is felszikrázik. Közeleg az eső, jobb is, ha a kúria felé indulnak. A vörösség kérdésére elmosolyodik, és végül csak váll ránt.* -Fene tudja, majd megnézzük bent is, hogy hányan vannak még. Lehet, hogy csak mi vagyunk a kivételek, és pont összefutottunk. *Mosolyodik el, a nevet pedig megjegyezni igyekszik. Kate, végülis nem egy bonyolult hangzás, valószínűleg menni fog neki. Maximum ha már túl sok ismerőse lesz, az újabbakkal lesz baja, de most még nem ügy. Egyébként nem is szomjas, hiszen nem hosszú útról jött, a vonaton volt innivaló, aztán pedig nem kellett sokat sétálni a vadőr kocsijáig. Tovább lépdel a hölgyeménnyel az iskola felé. Kicsit elgörbül a szája széle, hogy a titkos alagutakról nem tud a másik, ám a furcsaságok hallatán felcsillan a szeme, és még a leányzóval is történt valami. Azonnal a kezébe kerül az apró kis notesz és egy toll is.* -Én hülyének? Soha, kérlek mondd el mi volt, ki tudja, lehet hogy fontos! Az ördög a részletekben rejtezik, minden számíthat! *Lelkesedik be enyhén szólva, még a bőröndről is elfelejtkezik, már a bejárattól szalad vissza érte.* -Én Portugáliából, de mivel anyu kanadai... *Mutat világos bőrére, mert ugye portugálként szép kreolnak illene lennie, ez pedig rá nagyon nem jellemző.* -Szerintem ne kopogtassunk, uccu befelé! *Invitálja a leányzót, majd be is löki az ajtót, és irány az Előcsarnok.*

//fagy//
Katherine Goldenlane

Katherine Goldenlane

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 2:25 pm

*Bólogat, és nem kezd el kiselőadást arról, hogy valódi vöröskék csak Írországból származhatnak, de hát végülis ez mindegy, mert a keveredés nagy, mindenki elhozza a világ minden szegletébe a mutációt.* Egyébként mit tudnak ezek a titkos alagutak? Azért titkosak, mert el van ott valami rejtve, vagy éppen valaki? *Támad fel benne a kiváncsiság, hiszen épp a hely különös volta miatt van itt. Nem a kincs érdekli, de a rejtély mindenképpen. Értetlenkedve sandít Narcissara, karba is fonja a kezét.* Jegyzetelni akarsz? Nem tudod megjegyezni? *Aztán végül belekezd, de nem érti a dolog lényegét, mintha egy kihallgatás lenne, azt pedig nagyon nem szeretné, hogy bármi nyoma van annak, hogy ő most itt van. Végülis úgy döntenek, hogy nem várnak senkire, ezért kinyitja a kaput, és mindketten belépnek az előcsarnokba, ott néz körül, hogy merre kéne elindulni.* Hát én nem vagyok sem nekromanta, sem a túlvilággal mélyebben operáló személy, de a halott nagynénémet láttam a fák között. Nem tűnt szellemnek, teljesen emberi, anyagi teste volt. Rám nézett, és amikor megszólítottam, akkor eltűnt az erdőben. Kissé őrjítőnek tűnik, de hát lehet, hogy csak elfáradtam, amíg ideértem Melburne-ből, mert 16 órás volt csak a repülőút. *Körbetekinget a folyosókon.* Hahóó, sehol senki? *A másik lányhoz fordul.* Kihalt minden, ellenben a halott emberek a fák között mindennaposak. Érdekes hely, nem mondom...
Narcissa Iris Floressa

Narcissa Iris Floressa

Az én színem a coral.

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 2:48 pm

*Még jó, annyira nem lett volna most vevő a kiselőadásra, szóval így megúszta szépen a dolgot. A kérdésre csak megrántja a vállát.* -Nem tudom pontosan. A vonaton mondta egy idősebb fickó, de lehet, hogy csak egy pletyka, nem tudom pontosan. Azért lenne jó utána járni, talán valamilyen szaftos kis sztori kerekedik belőle. Az itteni diákok hátha valamivel többet tudnak ez ügyben. *A kissé kötekedő hangú kérdésre inkább nem mondd semmit, elengedi a füle mellett. Jegyzetel, hiszen annyi mindent kell a fejében tartani, hogy így már sok lenne. Egyszerűbb, ha mindennek szán egy oldalt, és utólag vissza tud lapozni, hogy épp most miben, hol is tart. Mindenesetre figyel a leányzó szavaira és futólag fel is ír néhány megjegyzést, halott nagynéni, erdő, túlvilág címszavakkal. Közben csendesen hümmög.* -Érdekesnek hangzik a dolog, nem rossz. Szóval halottak az erdőben, lehet hogy eleve valami túlvilági erdőn jöttél át, úgy tudom vannak itt mindenféle erdők, valami Ködfenyves meg Varázslatos Titkok Erdeje. Ezek nem hiszem, hogy szimpla sorba ültetett fák lennének. Majd utána nézünk! *Mutatja fel jelentőség teljesen a mutatóujját, majd a lépcső felé fordul.* -Tényleg úgy fest, hogy egyelőre nem érkezik útmutató felmentő sereg, akkor mégiscsak marad a körülnézés és feltérképezés. Azt hiszem az emelten vannak a szobák, valamiféle vendégszobák, amíg nem kapunk sajáthoz kulcsokat. *Túr bele a válltáskába, ami hasonlóan tértágított, mint Hermionéé.* -Ez az! *Kerül elő egy alaprajz az iskoláról, amit a felvételi levéllel kapott meg.* -E szerint az elsőn kell lennie szobáknak, bár lehet hogy jobb lenne harapni valamit előbb nem? *Kapkodja a fejét a lépcső és a folyosó között, az egyik ugye felfelé, a másik pedig a kajálás irányába visz.*
Katherine Goldenlane

Katherine Goldenlane

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 3:04 pm

Lehetséges, de az is felmerülhet, hogy a hely misztikumát ők sem fedezték fel, talán nem is lehet. Hallottam már ilyesmiről. Mint az elátkozott házaknál, ahol a helynek saját jelleme, döntései vannak, és nem engedi felfedni magát. *Érdeklődve szemléli a lány jegyzeteit, és hozzáfűz valamit.* Ezért kérlek ne írd oda a nevemet, maradjak csak névtelen ilyen tekintetben. *Visszapillant a fákra, és megrázza a fejét.* Nem, mondom, hogy nem éreztem azt, hogy halott lenne, teljesen élőnek tűnt, de hát az lehetetlen, hacsak nem valami alakváltó volt, de hát mit keresne itt bárki az én halott nagynéném alakjában. *Amikor már bent vannak, akkor nagyon meglepődik, hogy Narcissa még térképpel is rendelkezik.* Ejha, te aztán jól felkészültél. Mintha tudtad volna, hogy nem jön elénk senki, nem? *Teszi fel a költői kérdést, és továbbra is a lépcsőket fixirozva bámul bele a félhomályba, aztán feladja, és igazat ad társának, hogy ezt nekik fel felderíteniük.* Hát jobbat én sem tudok, akkor hát menjünk, nézzünk utána, hogy merre tovább. *Vonja meg a vállát, majd megigazítva a fegyvereit beljebb lép, és reménykedik, hogy mielőbb meglesz az a zuhany...* Először a szobák, aztán tisztán tudunk vacsorázni, szerintem. *Elindulnak felfelé.*
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

Főkarakter : nagika20@gmail.com
Hozzászólások száma : 349
Kaszt : Udvar - Page 37 Auror
Üzenőláda : Ha szeretnél játszani csak dobj egy üzit Very Happy

Udvar - Page 37 Tek508437ac2362e2096004

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Júl. 21, 2011 3:39 pm

*Liza szabadidejét betöltve sétálgat lent az udvaron.Nála van pálcája,de nincs szüksége rá.Alexandra Stan -től énekli a Mr.Sexobeat-ot.*-You make me dance bring me up, bring me down play it sweet make me move like a freak Mr Saxobeat makes me dance brings me up, brings me down plays it sweet makes me move like a freak Mr Saxobeat!!! *Nagyon szereti ezt a számot,bár nem rég ismerte meg.
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Regina Ruosin

Regina Ruosin

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1329
Kaszt : Udvar - Page 37 Mentalista
Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
Udvar - Page 37 Tek4e197942589353288437

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimeCsüt. Júl. 21, 2011 3:55 pm

//Fagy//
*Caryl sétál ki az udvarra. Egy könyvel a jobb kezében. Csupán egy barna póló és egy világos barna szoknya van rajta. Lábán barna magassarkú. És nála a tőle elválaszthatatlan táskája. Mikor kiér az udvarra látni lehet, hogy a bal kezével egy hímzett kendővel törölgeti a könnyeit. Mérges. Így köszönés nélkül elhalad Liza mellett. És leül a legközelebbi padra. Úgy belemélyed a könyvbe, hogy még a feje se látszódik ki. Talán észre se vette a másik lányt. Fruks követi és gondolatban nyugtatja. De úgy látszik ezzel a helyzettel még a daimón se tud megmérkőzni. Emiatt felugrik Caryl mellé a padra és dorombolni kezd. Hátha ezzel megy valamire. De csak egy halat és egy morcos képet kap. Tehát most tényleg nagy a baj Caryl életében. Fruks tehát úgy gondolja nem kellett volna emberrek előtt mutatkozniuk.*
Hamon Joulice-Melange

Hamon Joulice-Melange

Hozzászólások száma : 499
Kaszt : Udvar - Page 37 Mentalista_illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek509276406bc598622348

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:25 pm

*Hófehér haj, elegáns öltözet, könnyed vászon válltáska, amiben minden benne van, amire szüksége lehet csak úgy általában. Nem rég kísérte le Aerynt és Biancát a vonathoz Nellondba. Rábízták azt a bizonyos tiarát, ami Biánál volt, mivel elutaznak egy időre a druida leányzó családjához, aztán ugye lehet, hogy valamikor szükség lesz a tiarára, akkor itt legyen az iskolában. Szóval könnyed léptekkel halad végig az udvaron, mivel a vadőrrel ledumálta, hogy hozza vissza. Annyira nem volt most kedve még a Jenilia felé is elmenni a vasútállomás után, így egyszerűbb, zökkenőmentesebb. A kúria felé pillant, aztán végül úgy dönt, hogy mégsem megy be még. Kellemes az idő, olyan kis eső előtti hangulat van, friss a levegő. Lehuppan az egyik közeli pad háttámlájára, majd egy vaskosabb könyvet vesz elő a "Drágakőmágia titkai és buktatói" címmel. Ezt kezdi el lapozgatni. Tolvaj, relikviamester mi másban is mélyülhetne el, ha nem a tárgykészítés rejtelmeiben?*
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Hozzászólások száma : 2613
Kaszt : Udvar - Page 37 Druida
Üzenőláda :

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Udvar - Page 37 Tek51703691031594370889

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:38 pm

*Xia érkezik az udvarra, világoskék hanfuban, összefonott hajjal. Pálcája a kezében. Felpillant az iskolára.*~Ma talán vége lesz.*Reménykedik. A helyszínre érve csak egy embert lát rajta kívül, egy fiút, aki belemélyed a könyvébe. Nem akarja megzavarni, majd ha észreveszi, akkor köszön. Megáll az egyik fánál, és szétnéz a birtokon. Az legalább nem változott sokat.*

//Bocsi a rövidért, de még van egy kis dolgom.//
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 37 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:50 pm

[Hamon]

*Egy koboldlány jelenik meg az udvaron, ahol át is sétálna, új utakat keresni, hogyha nem venné észre Hamont. Hát, a kapcsolatuk eléggé döcögős, de hát... Kinek nem? Szóval Közelebb sétál hozzá, és egy kicsit megvakargatva a tarkóját, ami ugye a csöppnyi bátortalanságot jelenti, ráköszön.*
- Szia Hamon, nagyon belemélyedtél a könyvbe? *Kérdezi óvatosan, de barátságosan, miközben kicsit megigazítja a köpenyét a hátán, mert az oldaltáskája picit becsípődött alatta. Nem akar rögtön rátérni a lényegre, de hát azért csak még is kijön még egy kérdés a torkocskáján.* - Mondd... Aerynről tudsz valamit? *Hangjában csöppnyi aggodalom, nagyon hiányzik neki a szőkeség, még ha nem is bírta az új imidzsét, mióta vámpír lett, akkor is. *
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Udvar - Page 37 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:52 pm

*Az Eramiros lány szinte eltűnik az omladozó kúria fala mellett, aminek csendesen nekidől, és fejét az ég felé fordítva figyeli a repedéseket és hézagokat az iskolán. Hófehér haja a hátára omlik, aranysárga szemei csillognak, ahogy a fekete szemceruza kicsit kiemeli azok szép vágását. Bársonyos, sápatag bőre természetes tökéletességében tündököl. Ruhája erősen elüt teste világos színeitől, fekete szoknyája és fekete pólója mellé egy szintén fekete csizmát vett fel, hiszen most nem olyan meleg az idő, és az eső lába is lóg. Combjai azonban formásak, kilátszanak, vonzó külsőt kölcsönözve a megnövekedett karizmájú vámpírnak. Nyakában ezüst színű láncon két dögcédula lóg, más írással, de esélytelen, hogy távolról bárki is el tudja olvasni. Derekán fekete bőröv, amire egy kis táska van erősítve, tértágított, benne minden jóval. Persze varázstárgyai nagy része is nála van. Agya egyre csak az előző kalandon pörög, és a litánián... Fogy az idő... Sóhajtva fordítja egy pillanatra fejét az udvar felé, hogy megnézze milyen ismerősök vannak itt, miközben ellöki magát a faltól, nem nagyon szeretné, ha ráomlana az egész. Ugyan nem sétál ki a nyílt terepre, de már a fal mellett sem áll.*
Alex Kerphina

Alex Kerphina

Főkarakter : Evan Darian
Hozzászólások száma : 306
Kaszt : Udvar - Page 37 Elementalisa_harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:57 pm

*Alex is megjelenik a kopár és sivár udvaron. A szabadba vágyott, nincs maradása a kúriában. Egyrészt igazán nyomasztó hellyé vált, másrészt unatkozik. Várja már a tanítást, várja, hogy többet tanulhasson. Mikor megpillantja a csinos vámpírlányt elmosolyodik és célbaveszi. Odamegy laurához, majd zsebretett kézzel megáll mellette.* Úgy látom nem én vagyok az egyetlen, aki számára nem a kúria a legszívmelengetőbb hely. *Mondja a lánynak kissé szórakozottan, majd az égre tekint.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 2:59 pm

*Sietve halad vissza, az udvar felé, hiszen a közelben mászkál már egy ideje. A holdnaptár a mai dátumot mutatta, így hát körülnézett a környéken, viszont ahogy meglátta a diákságot gyülekezni az udvaron... hát, most jön vissza hozzájuk.* - Sziasztok! *Köszön hangosan mindenkinek, de Laura mellé sorol be, kicsit lihegve még, hiszen idáig futott. Egyelőre csak nézeget körbe, várja a fejleményeket, és igyekszik összeszedni a gondolatait. Majd ha ezzel végzett, alighanem meg is szólal.*

//Elnézést, valamiért teljesen hat óra volt az eszemben >< Köszi, hogy szóltál, Kaen, itt vagyok, meg minden.//
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Udvar - Page 37 Nincskaszt

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:00 pm

*Tehát elvileg a diákok kezében van minden, hogy a túllétben kalandozó szakvezetőiket vissza tudják hozni. A tekercs ami a különös idézést tartalmazza, nem annyira megfejthetetlen, bár a gömb, és a számsor nem egyszerű, de mivel azért többen dolgoznak rajta. Végülis kiderül, hogy a számok egy koordinátát határoznak meg, méghozzá a lélekölő hegység mélyén. Na de vajon mi található ott? Csak akkor deríthetik ki, ha odamennek. De akkor mire szolgálhat a különös gömb. Mindenesetre az utazás eseménytelenül telik el, a mocsárban lakó rémségeket már könnyedés távol tudják tartani. A koordináták egy misztikus, lila fénnyel izzó barlanghoz vezetnek. Kérdés, hogy itt van a megoldás kulcsa, vagy a halálos csapda?

//Hát nincs nagy tömeg, de a késők majd becsatlakoznak, már ha vannak//
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Udvar - Page 37 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Udvar - Page 37 Tek51929104bc04c3747685

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:04 pm

*Emily is befut, hiszen minden itt kezdődött el az udvaron, és látta az omladozó ablakból, hogy már megint van néhány diák itt. És ha valami történni fog, akkor ott a helye. Mondjuk elsősorban igazából csak azért jön, hogy megkérdezze Rosettától tudott e valamit meg a pergamenről, de mire leér ezt már el is felejti, és a többieken is végignéz, ismerős arcokat keresve. Mert Rosetta úgy tűnik már beszélget... Azért még kicsit közelebb megy hozzájuk, de nem szól bele. És mint kiderül, tényleg kiderül mire is volt jó a naptár meg a pergamen, meg minden, szóval óvatosan bár, de megy a többiekkel, egy anyagot húzva a szája elé, mocsárban ez óvintézkedés.*

// Jézusom, bocsi, nagyon siettem, de most túl sokat nem reagáltam, kövi körtől vagyok. //
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Hamon Joulice-Melange

Hamon Joulice-Melange

Hozzászólások száma : 499
Kaszt : Udvar - Page 37 Mentalista_illuzionista
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek509276406bc598622348

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:04 pm

*Felpillant a könyvből az érkező Rosettára és egy félmosollyal biccent neki, majd összecsukja a könyvet. Elhajtani nem akarja a koboldot, így meg ugye nem fog tudni olvasni.* -Szia Rosetta! Nem vészesen, érdekes példány, de folytatom majd máskor. *A kérdésre hümmög egy sort.* -Ma utazott el Biancával, valami fontos druidás ügyben. Családi zűr, nem pontosan értem, öröklés, meg más családok hada. Nem vagyok otthon az ilyesmiben. *Finoman megrántja a vállát, majd a közeledő diákokra pillant. Gyűlik a nép, közeleg az eső, lehet majd tömegesen berohanni a kúriába, amint elkezd szakadni. Lehet, hogy jobb lenne már most elindulni. Aztán megérkezik Ariana is, és még néhány diák.* -Áh, szóval ma van az a nap? *Szökik fel a szemöldöke. Aeryn magyarázott valami holdnaptárról, de nem volt neki teljesen világos. Akkor hát irány a Lélekölő helység a lilás barlang irányába. Szép túra, de végülis kényelmes cipő van rajta. A barlang felé pillant.* -Hölgyeké az elsőbbség! *Hajol meg Rosetta előtt. Na igen, nem az az önfeláldozó típus még mindig. Azért beizzítja látnoki képességét, hogy kicsit körülnézzen, mire számíthatnak.*

//Látnok 4. szint:
4. szint:
Előrelátás: Megérzi pár másodperccel előre a felé irányuló rossz szándékot, így képes az elől kitérni kellő időben. Pontosan tudja, hogy milyen irányból és kitől származik a fenyegetés.//
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Hozzászólások száma : 2613
Kaszt : Udvar - Page 37 Druida
Üzenőláda :

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Udvar - Page 37 Tek51703691031594370889

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:07 pm

*Int egyet a közelgő diákoknak, majd várja, hogy történjen valami. Mert mindig szokott. Viszont elég szokatlannak találja, hogy jelen esetben nem az az első, hogy rájuk támad egy csapat ellenséges lény. Sikeresen kiderítik, hogy hova kell menniük. Még soha nem járt a Lélekölő-hegységben, csak hallott róla. Mikor odaérnek a lények legyőzése után, kíváncsian nézi a barlangot.*~Vajon mitől lila?*Suhan át az agyán a gondolat, de elhessegeti. A barlangbe biztos be kell menni, hiszen azért van az orruk előtt. Legalábbis így gondolja. A csoport közepe táján halad, majd végül be is megy.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Udvar - Page 37 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Udvar - Page 37 Tek5177c71f872575175299

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:10 pm

[Hamon]

*Mikor meghallja, hogy elutaztak DRUIDÁS ügyben, akkor értetlenül nyög egyet, de lehet, hogy túl hangosra sikerül.* - El... utaztak?... *Ismétli vissza, és a jó nagy kést ami a szívébe fúródott igyekszik kiműteni gondolatban. Mikor meghallja Hamon szavait, lassan bólint.* - Igen, ma van az a nap... *És szépen a tekercstartójára csúszik a keze, végigsimítva rajta, hiszen abban van a kapott litánia. Kapott? Szerzett. Mindegy. Minden esetre a többiekkel együtt végigmegy az utazáson, és a köpenyét gondosan orra elé húzza, amikor a mocsárban vannak. Ott már túl sok mindent szívott be, meg kell szűrni a levegőt. Észrevéve a barlangot, a szemei érdeklődően felcsillannak, ám Hamon szavain valahogy átlát... De tudja, hogy milyen, hogyha nem is pontosan, már azért valamennyire ismeri.* - Már is. *Sóhaj, eltakart arccal vicces sóhaj, majd előveszi a pálcáját és óvatos léptekkel elkezd befelé leselkedni. Neki nincsen harmadik szeme, csak vérfarkas szeme, ami mint tudjuk eléggé jó ahhoz, hogy valóban lássa a dolgokat. De azért óvatos, nagyon. Csak vérfarkas ügyességgel lopódzik előre, lassan. Nagyon remélve, hogy nincs senki olyan hülye, hogy hangosan beszélgetve, vagy röhögcsélve beszaladjon.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:10 pm

*Mikor sikerül valahogy összeszedni a gondolatait, megbeszélik, amire jutottak, és megkapják azt a bizonyos koordinátát a Lélekölő-hegység mélyén.* - Azt hiszem, kénytelenek leszünk odamenni. Más ötletem nem nagyon van. *Ő járt már a hegységben, nem is egyszer... Bár egyszer csak az egyik csúcson, annál a piramisnál, de Drianáékkal egész jól feltérképezték a helyet valamikor. El is indulnak, sőt, oda is érnek ahhoz a bizonyos barlanghoz, aminek az izzása nem igazán tetszik a lánynak. Bár ez nem személy, de Ariana azért látnoki képességével igyekszik letapogatni az "auráját", hogy mennyire kell támadásra, vagy ártó varázslatra számítani az izzásnál. Persze nem biztos, hogy sikerül is, a hegységben legutóbb is blokkolva volt a képessége, de egy próbát azért megér a dolog. Vakon belerohanni biztos nem fog.* - Bárki hallott, vagy olvasott erről bármit is? *Próbálkozik a többiekhez fordulva. Persze közben a többieknek is köszön, sorban.*

//Hamon elsütötte a másikat, szóval egészítsük ki egy látnok 3. szinttel, hátha:
Mesélői instrukciók alapján apróbb jelekből képes komoly következtetéseket levonni.//
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Udvar - Page 37 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:15 pm

*Ahogy Ariana becsatlakozik mellé, a lány csak elmosolyodik egy kicsit, miközben szépen biccent és köszön barátnőjének.* - Üdv. Egész jó nap ez a halálra, nemde bár? *Mosolyodik el a nekromanta, és végül a tekercset a számszort meg a gömböt kezdi fürkészni. Végül együttes erővel megfejtik a jelentését, és egyenesen oda mennek. A Lélekölő-hegységbe. Már járt itt, és akkor meg is halt a lelke, azaz széttépték. Most azonban minden rezzenéstelen, azaz nem olyan nagy kunszt átmenni a mocsáron, és a többi. Még jó, hogy csizmát vett fel... Minden esetre, amikor odaér, és a misztikus lila ködöt kezdi el nézegetni, szíve egy kicsit hevesebben kezd dobogni. Nem tudja megmagyarázni, hogy miért, mert nem fél. Csak valami mintha nem lenne rendben. Nem tetszik neki a helyzet, hogy láthatólag be kell menniük, és hogy senki nem mondta meg, hogy mi ez a köd, mi ez a barlang. Nem is érti a saját gondolatait, hiszen nem szokása ezt csinálni... Végül elméjét pár mély lélegzettel igyekszik lecsillapítani, és nekromágai fókuszát felemeli, hogy mellkasához érintse.* ~ Sensumensis. ~ *Gondol a varázsigére, és ha minden rendben, akkor hat is a lélekérzék. Valahogy nem akaródzik neki bemenni... Jobb lesz előbb ha hat a varázslat, és megtud valamit. Ariana kérdésére csak ingatja a fejét.*

// Nekromágia elsődleges - Lélekérzékek
Leírás: A mágia segítségével képesek leszünk egy más dimenzióban érzékelni a dolgokat, mondhatni a lélek síkjára helyeződve át, ahol az idő képlékenyebb, mint saját síkunkon. Olyan eljövendő történésekre is felfigyelhetünk, melyekre egyébként nem, és lelki szemeink észreveszik akár a hátbatámadást is, így szinte meglephetetlenné válunk. A Lélekérzékek segítségével egy erős nekromanta már szinte sebezhetetlenné válik, meglepetés ellene nincs, hiszen előre érzékeli a veszélyt, a támadásokat, így hamarabb képes reagálni, mint ahogy azok megtörténnének. Csapdába csalni szinte lehetetlen lesz.
Pálcamozdulat: A varázsigét elég gondolatban „kimondani” miközben a gyűrűt a mellkasunkhoz érintjük a szívünk felett.
Hatás: Azonnali és időleges. A varázslat azonnal létrejön, hatására villanás szerűen jelennek meg az előérzetek, melyek tájékoztatnak a veszélyforrás irányáról, erősségéről. Kezdők esetén 10 percig él a különleges figyelem, nekromanták, elsődleges nekromágiások, jósok, látnokok +5 perc, évfolyamonként +5 perc. //
Alex Kerphina

Alex Kerphina

Főkarakter : Evan Darian
Hozzászólások száma : 306
Kaszt : Udvar - Page 37 Elementalisa_harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 3:16 pm

[Laura]

Arra minden nap jó. *jegyzi meg Alex Laurának. A számok titkát sikerült végül megfejteni, így fény derült az uticélra. Elképzelhető, hogy ez lesz kalandos életük utolsó útja, bár egyszer már meghaltak, tehát ki tudja, talán nem is lesz olyan veszélyes és a Halál is elképzelhető, hogy egész kellemes lehet. Alexnek aztán mindegy, hogy alakul, nagyon vesztenivalója nincs. Bár élni nagyon szeret, így mindent megtesz érte, hogy túléljen, de ha mégsem, akkor sem fog kétségbeesni, mximum csak meghal. Útjuk tehát a hegység mélyére vezet. Érdekes lesz, hisz a Lélekölő-hegység sok borzalom színtere volt már... nem hiába hívják lélekölőnek. Alex ennek ellenére határozott léptekkel indul meg és vág át a mindenen. Időközben beizzítja inkvizítori és démonvadászi képességeit, hátha megérez valami kis gonoszat a közelben. Az elemek a barátai, így mind a levegő, mind a föld, mind pedig a tűz rögtön segtíéségre siet, ha szükség lenne rá. Laurát nem hagyja el, együtt indulnak a hegységbe. Vad vonzalma van a lány iránt, annak ellenére, hogy vámpír. Lendüljünk hát bele.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 37 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: