Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 10:31 pm

Nos hát akkor most először leírom a saját történetemet és hogy mit kell nagyjából tudni rólam, holnap meg Deyről írok. Addig is lehet olvasgatni, esetleg véleményt mondani. Smile
Hollósi Henrik Györgynek hívnak, 1989. május 4-én, csütörtökön, 00:10-kor születtem Debrecenben. Bár tudom, hogy ez alapján a horoszkópom Bika, fogalmam nincs, hogy mik a Bikák jellemzői, és egyébként nem is nagyon érdekel. Szerintem nem lehet az embereket összesen 12 féle "kategóriába" besorolni, minden ember egyszeri és megismételhetetlen. A kínai horoszkópomról pedig abszolút semmit nem tudok. Világnézetemet tekintve egyébként református keresztyén vagyok. Testvérem nincs.
7 évesen a Debreceni Református Kollégium Általános Iskolájában (röviden Kisrefi) kezdtem meg tanulmányaimat, majd a 6. osztály után a Dóczy Gedeon Református Gimnáziumban folytattam, ahonnan hála Istennek kitűnő érettségivel átvettek a Debreceni Egyetem mérnök informatikus szakára. Jelenleg is ott tanulok, ha minden jól megy, 2 év múlva fogok végezni. Dolgozni az IT Services Hungary Kft. debreceni telephelyén szeretnék. Aki nem ismerné, az egy informatikai cég, a T-Systems International leányvállalata. Ha igaz, amit ígértek, akkor februártól egy tanfolyamra fogok járni hozzájuk 2 hónapig, és ha sikerül belőle a vizsgám, utána kapok egy 3 műszakos munkát, úgyhogy még egy passzív félévet be kell tennem, és ezért kell még két év a diplomáig.
A Nezára a Martionon keresztül találtam, ahova 2008. augusztusában regisztráltam. Oda a Google-n keresztül találtam, mert Harry Potterrel kapcsolatos oldalakat keresgéltem. Ott ismertem meg a szerepjáték alapjait. Egy beszélgetésünk alkalmával egy karinevén Várhegyi Amélia Petra nevű lány megemlítette, hogy régen ő nezázott, úgyhogy átnéztem ide is, kíváncsiságból 2008. október 27-én, majd itt maradtam. Véleményem szerint ez az oldal sokkal szebb és jobb, mint a Martion, fogalmam nincs, hogy ő miért fordítva váltott. (és ez nem akar hízelgés lenni senki felé, valóban így gondolom. Smile ) Az oldalon aztán megismertem Ann-Tabitha Serenity-t, azaz Marsi Rita Veronikát, aki azóta a párom lett, épp most szombaton fogjuk tartani az eljegyzésünket. A nezán voltam már elég sok minden, diákképviselő, prefektus, sőt kb. 2 hétig deridionos főprefektus is. Hogy miért csak addig, azt nem tudom, valószínűleg nem voltam elég aktív és nem teljesítettem a szintet. Deyen kívül fénykoromban 2 multim volt, egy Elros nevű tünde, akit főként a párom kedvéért alkottam meg, illetve Alexandra Voltano nevű kobold lány, akit meg azért, hogy legyen egy harmadik fajta lány karim is.
A nezát 2010 júliusában elhagytam, több okból is, van közte személyes is, de van közte szerepjátékos is. A személyes már nem érdekes, lerendeztem magamban. A szerepjátékos az volt, hogy egyrészt nem nagyon értettem a mágiaágakat, és nem tudtam összeállítani egy olyat, ami megfelelt volna Dey jellemének. Ez valószínűleg azért is lehetett, mert alapból nem jó kasztot választottam neki (régen illuzionista volt Dey), de azt meg azért választottam, hogy a párommal közösen tudjunk dolgozni az akkor még létező kasztos feladatunkon. Másrészt a 2010. nyári nagymesén a saját részemet elég rosszul játszottam ki, mert tök más jött ki belőle, mint amire számítottam és nem tudtam, hogyan vigyem tovább Dey jellemét. Most azonban már mindegyik ok megoldódott, úgyhogy újból felvételiztettem Deyt, illetve már be van adva Elros és Alexandra felvételije is, egyelőre kérdés, hogy elfogadják-e, mert nem küldtem be opál tallért (ha esetleg kell, akkor természetesen küldök azt is) és mert nem küldtem be előtörit (régen küldtem be, remélhetőleg még megvan. Ha nincs, akkor persze írok másikat. Smile )
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeCsüt. Jan. 12, 2012 10:27 am

Most tehát akkor Deyről pár szót, egyben ez lesz az előtörije is, ha lehet.
Dey 1993. márciusában született Bulgáriában, Szófiában, félvér családba. Apukája mugli, egy informatikai cég vezetője, anyukája aranyvérű boszorkány, aurorként dolgozik a bolgár mágiaügyi minisztériumban. Születésekor az időjárás viharos volt, és ez a viharos élet végig megmaradt nála. Szülei rengeteget vitatkoztak a sorsa felől. Apukája minden áron azt akarta volna, hogy az ő cégét vigye tovább, ha ő meghal, az anyukája pedig mindenképp varázslót akart volna belőle nevelni. A két szülő vitája végül annyira elfajult, hogy Deyan anyukája egy reggel fogta Deyt és elvitte magával Várnába, az új otthonukba. Otthon aztán anyukája elmagyarázta neki, hogy mi a helyzet vele, miért vannak azok a különleges jelenségek körülötte, ami az iskolában rendszeresen előfordul vele. Deynek megadta a választási lehetőséget, hogy folytatja a tanulmányait a mugli világban, vagy pedig csatlakozik az ő világába. Ő természetesen a varázsvilágot választotta, mert ő is érezte, hogy különleges, és szerette volna ezt a képességét fejleszteni, másrészt pedig az iskolában egyetlen egy barátja nem volt, úgyhogy nem hiányzott neki. Ezután az édesanyja beavatta a legalapvetőbb varázslatokba, majd 13 évesen felvételt nyert a Nezabar első évfolyamára, a Deridion szakra. Édesanyja roppant módon örült ennek, mivel ő hallott az iskola megalapításáról Dey felvételije előtt nagyjából egy évvel, és tudta, hogy a Deridion szakon többek között aurorokat is képeznek, és úgy érezte, követheti majd őt a pályán.
Mikor Dey megérkezett az iskolába, szinte rögtön megtalálta két legjobb barátját, Aravis Antont és Ann-Tabitha Serenity-t. Tőlük rengeteg szeretetet és barátságot kapott, amit soha addig nem érzett más hasonló korúaktól. Az első hetekben azonban egy nagyon rossz élménye is lett, mégpedig a legelső bájitaltan óráján. Akkor a Smaragd Bájitalt vették, és a tanár úr rajta szemléltette a hatását. Ez után az élmény után rögtön megutálta Kaen el Jericho-t, mint tanárt és a bájitaltant is. Azóta is a mumusa maga Kaen el Jericho tanár úr. //szándékosan emelem ki, hogy tanár úr, mielőtt user félreértené. Smile //
Az évek múlásával, mint minden diáknál, Deynél is eljött az az időszak, amikor elkezdett érdeklődni a lányok iránt. Legelső szerelme Aravis Anton volt. Egész sokáig jártak is, mindaddig, míg el nem jött a 2009. nyári kirándulás a Mágus Kongresszusra. Deyan pár hétig távol volt, eközben pedig Aravis megcsalta egy Steven Grivalt nevű diákkal. Mondani se kell, Deyan és Ann nagyon mérgesek lettek Aravisra, és lett egy nagy vitájuk is. A Mágus Kongresszus alatt azonban történt más érdekes dolog is, nevezetesen Deyan halálközeli élménye, Deyan ugyanis több emeletnyit zuhant az egyik nyomozás alkalmával. //Dey úgy tudja, hogy hátulról egy kegyenc támadta meg egy kábító átokkal és ennek következménye lett, valójában pedig useres figyelmetlenség.// Ezután egy hónaig kómában volt. Mikor felébredt, először Ann-t látta meg a betegágyánál, akinek nagyon örült természetesen.
A Mágus Kongresszus után pár hónappal több érdekességet tudott meg a családjáról. Egyik az, hogy az apukáját 10 év börtönre ítélték, hamisítás ügyek miatt. Ann-nal azonban olyan jól összebarátkozott, hogy az apukája szinte magától értetődő természetességgel örökbe fogadta, az édesanyját pedig, mivel Ann anyukája több éve meghalt, elvette feleségül. Így azóta Ann és Deyan egymás testvérei lettek. A másik érdekesség, amit megtudott, hogy van két halott testvére. Az egyik testvére, egy lány több évvel Deyan születése előtt fogant, vele az édesanyja elvetélt. A másik gyerek az ikertestvére lett volna. Az édesanyja mindkettőjüket végig kihordta, de a születésükkor probléma adódott, Dey ugyanis úgy született meg, hogy közben a testvérét megfojtotta, és ő már halottan jött a napvilágra. Ezt úgy tudta meg, hogy egyszer a rejtett forrásnál megjelentek neki szellemként, és az ő segítségét kérték, hogy átkerülhessenek a túlvilágra, mert a lelkük nem tudott megnyugodni.
Aravis félrelépése után nem sokkal új diák érkezett az iskolába, akit Violette-nek hívtak. //Ann-multi// Ő lett Deyan új szerelme. Deyan annyira szerelmes lett a lányba, hogy el is jegyezte egy mágikus gyűrűvel. //opál talléros szerelmi bájital//
2010 júliusában Deyan elhagyta az iskolát. Ann-nal együtt egy levelet és két repülőjegyet kaptak otthonról. A levélben az állt, hogy Deyan anyukája nagyon beteg. Szóltak tehát a szakvezetőknek, és rögtön útnak indultak haza. Otthon valóban elég rossz bőrben találták Dey édesanyját. Egy éven keresztül sorra járta a kórházakat, az állapota nagyon nehezen akart javulni, de egy év alatt végül teljesen helyrejött. Deyék azonban a teljes családi vagyonukat ráfizették, így Dey nem tudott visszajönni, amíg legalább egy repülőjegyre való össze nem gyűlik. Ez lett a karácsonyi ajándéka. Dey aztán január 5-én visszajött a Nezába.

A hozzászólást Deyan Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 26, 2012 9:17 am-kor.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 10:18 pm

Íme a legújabb karimnak, Evelyne-nek az előtörténete, kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá. Eléé és Szandráé hamarosan pótlásra kerül.

Evelyne di Alsiera 1993. június 12-én, a di Alsiera családba. Ezen család tagjai évszázadok óta vélák voltak, így ezt Evelyne is örökölte. Szülei Rupert di Alsiera és Amelia Hessenhuger. A két szülőjében közös, hogy mind a ketten egy másik világból származnak, onnan, ahol daimónjai vannak az embereknek. Ezért Evelyn születésekor szintén megjelent egy farkas daimón, akit Athelarnak nevezett el. Rupert daimónja egy bagoly, Ameliáé pedig egy róka. Rupert a Mágiaügyi Minisztérium legfőbb bírója, Amelia hivatásos háziasszony. Evelyne a családba harmadikként született, Nessie-vel együtt, tehát ikertesók. Az első két gyermek a családban szintén ikerpár volt, Jessica és Jenifer. Nessie-ék után összesen még négy gyermek született, Olivia, Tom és Sharlotte. Összesen tehát nem kevesebb, mint hét gyermeket nevelnek a szülei. Ennek megfelelően egy nagyon nagy házban laknak Borilovoban, Bulgáriában.
Annak ellenére, hogy Nessie-vel ikertesók, egymás totális ellentétei, mivel kétpetéjű ikerpárról van szó. Evelyne a di Alsiera család fekete báránya, egy kis különc. Ez már nagyon kis koruk óta így van. Evelyne valahogy mindig is kilógott a családból, nem tartott velük annyira össze. Inkább a szobájában kuksolt, és olvasgatott. Eltérése a többiektől abban is kitűnt, hogy Evelyne nem a Nezabarban kezdte az iskolát, hanem a Durmstrangban. Mondani se kell, a család nagyon le volt döbbenve, hisz a Durmstrang egy hírhedt fekete mágus képző, ez pedig szöges ellentéte az Alsiera értékrendeknek. Rupert innentől kezdve mindig figyeltette titokban, mert aggódott érte. Attól félt, hogy a végén csatlakozik a Sötétség kegyenceihez, pedig Rupert tudta, hogy a lelke mélyén jó kislány ő is, akárcsak a többiek. Annyit sikerült is elérnie, hogy Evelyne nem lett egyértelműen fekete mágus és aranyvér mágiás, de egyáltalán nem taszítják a sötét varázslatok, sőt alkalomadtán használja is őket.
Mikor Nessie és ő nagykorúak lettek, Rupert úgy döntött, hogy kiíratja Evelyne-t a Durmstrangból, és átiratja a Nezabarba. Úgy gondolta, elég nagy ahhoz most már Nessie, hogy folytassa ő az Evelyne felügyeletét, és ne a cinkostársat lássa benne. Mielőtt iskolások voltak, folyton követték egymást a csínytevésekben, ám Rupert attól félt, hogy Evelyne eltéríti Nessie-taz általa helyesnek ítélt útról.
Evelyne-nek természetesen nem tetszett sosem, hogy ennyire a körmére néznek. Ő közel sem rajong úgy szüleiért vagy testvéreiért, ahogy Nessie. Amikor teheti, nekromágiás vagy efféle könyveket olvas titokban. Nessie-t szereti a legjobban közülük, mert ő sokkal nyíltabb szellemű a többieknél és megértőbb volt vele mindig. Szeszélyes természetét sokkal jobban tudja kezelni. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy mégis csak ikrek, valamilyen szinten egymásra vannak hangolva, és mert Nessie-t a vérségi köteléken túl barátjának tartja, ami Evelyne-nél nagy szó.
Nessie-n kívül a daimónja az, aki tudja kezelni a lányt. Ő a testvérei és szülei oldalán áll, ő is félti Evelyne-t, hogy nagyon rossz útra téved. A maga részéről semmi kedve nem lenne a kegyencek csapatába tartozni, de ugyebár ekkor sem hagyhatná el lélekpárját. Amikor nincs kéznél Nessie, és ez eddig sokszor előfordult, ő volt az, aki megállította, mielőtt tényleg nagy hülyeséget akart volna csinálni.
Egy dologban nagyon hasonlít a testvéreihez: a zenét nagyon szereti. Amikor épp nem nekromágiás könyveket bújik, a gitárját veszi elő, ami a mugli elektromos gitár varázs megfelelője. Stílusának megfelelően elsősorban rokkos számokat szeret rajta játszani, de a tesói és szülei kedvéért játszik rajta lágyabb popos számokat is.

Jellem
Evelyne egy seszélyes lány, sose lehet tudni, épp mi jár a fejében. Szépsége önteltté tette, és szereti kihasználni ezt. Nagy manipulátor, igazi csábmester. Fiúkkal szemben behízelgő modorú, szereti az ujjai köré csavarni őket. Viszont ha ez sikerül, az illető csak addig van biztonságban, amíg ki nem szemeli a következő jelöltet. A lányokkal szemben lekezelő, nem bírja elviselni, ha nála valaki szebb vagy jobb bármiben. Épp ezért viszont kitartó, céltudatos, már-már törtetőnek lehet mondani. Az életében mindig voltak, vannak és lesznek is célok, ezek határoznak meg nála mindent. Viszont ha valaki a barátja lesz, akkor Evelyne-nel egy kincset talál. Barátai mellett feltétel nélkül kiáll és csak az ő kedvükért képes a céljairól lemondani vagy alájuk rendelni. Eddig viszont nem sok ilyenre volt példa, egyedül Nessie-nek jutott ez a megtisztelő szerep.

Kinézet
Bár jellemében szöges ellentéte Nessie-nek, ebből a szempontból nagyon is hasonlítanak egymásra. Centire egyforma magasak, egyforma szőke, hosszú hajjal. Különbség kettejük között, hogy míg Nessie-nek kék szemei vannak, neki barna és Nessie bőre egy fokkal fehérebb. Odáig van a divatért, folyton a legújabb divatot követi. Egész ruhatára van már odahaza. Picit hiú és piperkőc, ha egyszer beszabadul a fürdőszobába, órákat képes eltölteni ott szépítkezéssel. Többféle sminkkészlete, festékei és egyéb holmijai vannak. Nessie-hez hasonlóan imádja a magassarkú cipőket, amikor csak teheti, azt veszi fel.

Daimón
Ő egy farkas, akit Athelarnak nevezett el. Szereti és félti Evelyne-t, de családja oldalán áll. Ő a megfontoltabb, higgadtabb, józanabb kettejük közül. Ha valami nagyon nagy őrültségre készülne Ev, ő biztosan visszafogja.

Tárgy
A gitárja, amit nagyon szeret. Ha olyan hangulatban van, biztosan megtalálod nála.

Fegyver
Nincs neki, fizikai harcban nem jó. Bár jó mozgása lenne hozzá, nem tanulta meg sosem használni őket. Jobban bízik varázstehetségében. Elsősorban a pálca nélküli varázslatokat kedveli.

Kép Evelyne-ről: [Only admins are allowed to see this link]
Kép Athelarról: [Only admins are allowed to see this link]

A hozzászólást Deyan Serenity összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 26, 2012 10:55 am-kor.
Nessie di Alsiera

Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma : 1353
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Druida
Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Deyan Serenity karakterprofilja Tek4ee5fd2b42d832965449

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 9:02 am

Egy új Nessie!! Tetszik, bár van benne néhány furiság, azt megbeszéltük, majd remélem kijavítod. Amúgy nagyon klassz, lehetnének barátnők az én karimmal, akit nemsokára megszülök, és akkor jóska majd csak a kövi hónapban lesz xena:))
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 9:06 am

El még nem volt időm olvasni, nekem csak a nevével van problémám. ^^ Azt a karimat hívják szintén Evelyne-nek, aki alapvetően az én karim, tehát akit magamról formáztam, de hát evvan.
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 9:11 am

Nessie: köszi, javítottam, amit mondtál.
Cir: hát legfeljebb két Evelyne fog járni a suliba. Smile De ha nagyon nem akarod, akkor találok neki más nevet. Smile
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Deyan Serenity karakterprofilja Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 9:12 am

De amúgy nem fiatalok egy kicsit? ^^ Nemrég töltötték a 16-ot, és ötödikesek a Nezában. Emily nyáron lesz 19, és ugyanazon az évfolyamon vannak. :') Még én sem olvastam el, csak ez így szemet szúrt, hogy amúgy a legfiatalabb ötödikes asszem 17 lehet, és nagyjából 17-19 évesek vagyunk...?
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 9:15 am

Bocsi, ezek szerint nem tudok számolni. XD Azonnal javítom.
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 9:23 am

Amúgy én sem tudnám, csak én '95 szeptemberi vagyok, és én is most töltöttem a 16-ot. Razz
Isabella Newton

Isabella Newton

Hozzászólások száma : 1518
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Illuzionista_boszorkany
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja Tek50e6b7ce20eb38841599

Titulus: Az Év Diákja 2012.

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 10:22 am

Van az ET-ben néhány aprócska hiba már rögtön az első mondatban., illetve ilyen, hogy "Nessie család" - gondolom az Alsiera család akart lenni. Szerintem olvasd át megint aprólékosan, illetve nem tudom, hogy itt vannak-e halálfalók, merthogy Voldemort-ról sem volt szó eddig. Szerintem azt írd át valamiféle sötét varázslókra vagy ilyesmi.
Amúgy maga az ET tetszik, viszont a képhez kicsit furi ez a jellem. A kép egy kedves, barátságos lányt ábrázol szerintem, de persze a belső meg a külső nem függ össze. Wink
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 10:48 am

Azért mondtam, hogy ez az én egyéni szoc. problémám. ^^ Nem lehet senkinek sem megtiltani egy név használatot, maximum engem zavar, én mindig igyekszem úgy nevet választani, ami még előtte nem volt. Smile

A főoldalon amúgy le van írva, hogy a karik a nezát 14 évesen kezdik, tehát aki 5-dikes, értelemszerűen 18-19 éves körül van.

Halálfalók nincsenek, Sötétség kegyencei vannak.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Feb. 26, 2012 10:59 am

Azt hiszem, most már minden hiba javítva. A kép direkt olyan, amilyen. Egyrészt egy szép szőke csajszit akartam egy vélához, másrészt pedig a külseje árulkodik a bensőjéről, arról, hogy Rupertnek igaza van, és valóban hasonlít a többi testvérére. Smile
Evan Darian
Tanár
Tanár
Evan Darian

Hozzászólások száma : 4053
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Deyan Serenity karakterprofilja Tek4e27fab884a0f7141642

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 12:53 pm

Hoppáré! Elolvastam az élettörténetedet Dey, mármint a sajátodat és azt hittem meg fogod említeni, hogy életed második legjobb hete volt a Neza-tábor, ahol megismerkedhettél szerény személyünkkel. Hajjaj... azok voltak a szép idők! Very Happy
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 9:31 am

Erre egy Edward-idézettel tudnék válaszolni: Összegyűjtöttem életem top10 legjobb eseményeit, és abban csak Nika szerepel... De lehet, hogy a 11. a Neza-tábor Smile
Alex Kerphina

Alex Kerphina

Főkarakter : Evan Darian
Hozzászólások száma : 306
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Elementalisa_harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 9:40 am

Ahhoz képest a Martinról ejtettél szót. Razz
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 9:43 am

Igen, annyit, hogy voltam ott három hónapig. xd
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 6:08 pm

Nos, egy gondolat már régen fogalmazódik a fejemben. Evelyne ugyebár született nekromanta, fekete mágus, így szerintem elbírna a jelleme egy vámpirizálódást, sőt talán még kívánná is. Azt viszont fogalmam nincs egyelőre, hogy ki tudnám-e játszani rendesen, de ezt addig úgyse tudom meg, amíg nem lesz vámpír karim. Szóval lenne egy olyan kérdésem, hogy mit szóltok hozzá? Lenne-e rá esély, hogy ha valóban kérnék egy engedélyt, akkor engedélyeznétek? Egyébként olyanra gondoltam, hogy Milával valahogy összevesznek valami okból, és a végén megharapja. Persze nem egy rövid játékról lenne szó ebben az esetben, ezt lehet sokáig húzni. Vagy akár az is lehetne, hogy épp ellenkezőleg, Mila megmenti, mert életveszélyben van, és ez is jó hosszú játéksorozatot kívánna... Minden esetre megtiszteltetés lenne, ha épp Mila lenne az, aki vámpirizálná Evkét.
Nessie di Alsiera

Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma : 1353
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Druida
Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Deyan Serenity karakterprofilja Tek4ee5fd2b42d832965449

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 6:13 pm

Hát igen, én is szerettem volna régóta vámpír karit, de most egyenlőre más kari (Lyra) foglalkoztat, szóval nálam ez most nöm lényeg. Hanem: Én örülnék neki, ha Nessiecsek tesója vámpír lenne, bár megölne a féltékenység Razz
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Mutatvanyos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 6:22 pm

Túl sokat nem válaszolok, de annyit kezdetnek, hogy a diák vámpírok nem képesek a "szaporodásra", szóval nem tudnak átalakítani újabb vámpírokat, szóval a Milás sztori már itt nem stimmel, a vámpír-véla-nekromanta kari meg... Speranza. Mindegy, tudom, nem másolsz, csak később ismered meg a karitípusokat, amikor már más megcsinálta, szerintem át fogom alakítani Speranzát kicsit, hogy ne legyen tucat, beboszorkányul, vagy valami.
Radomir Waylan

Radomir Waylan

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 146
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 6:34 pm

Na hát... okés. Ezt se tudtam. Utána kellett volna néznem, mielőtt beteszem... Így viszont tuti elutasítás lesz. Na sebaj. És valóban, egyáltalán nem másolásról van szó, miután Speranzát nem is ismerem, csak néhány mesén voltunk már együtt. Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 7:11 pm

Attól még lehetsz másra annyiban tekintettel, hogy ne legyen már csontra olyan a karid, és ne Rose-nak kelljen a kariján módosítania.
Radomir Waylan

Radomir Waylan

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 146
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeHétf. Ápr. 09, 2012 7:14 pm

Mindegy, akkor lesz új, más kari, ezen ne múljon. Smile Elsősorban úgyis a vámpír lenne a lényeg.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeKedd Ápr. 10, 2012 6:32 am

Gondolkodtam az új karakteren, és már alakulóban van a fejemben. Ezennel szeretnék engedélyt kérni vámpír karira. Smile
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitimeCsüt. Ápr. 12, 2012 3:52 pm

Úgy látom, ez még nem lett megvitatva, viszem a kérvény a megfelelő helyre, szólok a döntésről.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: