Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 5 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 5 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 5 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 5 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

First topic message reminder :

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 15, 2012 8:30 am

Vizsga helyzetjelentés: Infomáció- és kódelmélet: 4. Ez egy igen jó eredménynek számít ebből a tárgyból, mert a legtöbben ezen buknak. Örülök neki, mint majom a farkának. Very Happy
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 9:49 am

Újabb helyzetjelentés:
Azóta 2 vizsgán vagyok túl. Az egyik, a Rendszerszervezés című tárgy 2 lett, mert nem nagyon tanultam rá, inkább egy másik, fontosabb tárgyra tanultam, amit most tettem le. A Rendszerszervezést tulajdonképpen végigtippeltem.
A legújabb vizsga, amire a Rendszerszervezés helyett tanultam, az EU ismeret volt. Meg is érte, 4-es lett, úgyhogy ez egy nagyszerű eredmény szerintem. Smile
A következő, egyben legutolsó vizsgám július 4-én lesz, Irányítástechnika a neve. Szabályozó köröket kell tervezni, Bode-diagram, Nyquist-diagram és hasonló szépségek segítségével. Annyira nem bonyolult, mint amilyennek látszik, én speciel nagyon szeretem, kíváncsi leszek az eredményre. Smile
Evan Darian
Tanár
Tanár
Evan Darian

Hozzászólások száma : 4053
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek4e27fab884a0f7141642

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 12:36 pm

Gratulálok Dey, sok sikert és kitartást így a végére! Smile
Én ma végeztem... azt hiszem nem kell épp neked ecsetelnem, hogy mekkora istenkirályság a vizsgaidőszak vége. Very Happy
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 1:57 pm

Köszi szépen, Eli. Smile
Na igen, jó neked. DE, ha nekem vége lesz, repülök Nikusomhoz. Very Happy Ezért érdemes várni. Very Happy
Shuang Zhen

Shuang Zhen

Hozzászólások száma : 1006
Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek4ffd2f35abe602248749
Vicces kisember ^^

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 28, 2012 7:25 am

Grat Dey, és kitartást az utolsóhoz Razz Majd ha jösz akarok veled játszani, mert veled még keveset játszottam Razz
Anita Radoslava

Anita Radoslava

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 195
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Nekromanta

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 4:16 pm

Na, emberek, utolsó helyzet jelentés: LETUDTAM A VIZSGÁIMAT!!! Végre valahára. Most aztán tényleg kitört a nyár és a vakáció. Szeptemberig nem kell tanulnom, hurrá. Very Happy Azt még nem tudom, hogy az utolsó hanyas lett, de kb. 4 körüli a dolgozat várható értéke. Smile (megártott a sok valószínűség számítás...)
Berker Mikolaj

Berker Mikolaj

Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel)
Hozzászólások száma : 448
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Auror
Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Júl. 21, 2012 4:17 pm

Muszáj volt ide is írnom, mert te voltál az első ember, akivel nezán játszottam Razz Te kísértél fel a még akkori Tibeti Róka hálóba azt hiszem Smile Majd még szeretnék játszani veled, mert nem igazán emlékszem milyen is volt, hiszen nem játszottunk sokat, de cserébe keveset.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Mutatvanyos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Szept. 05, 2012 10:05 am

A Mágus tanácsba egyetlen egy idéző se lett beírva, miért nem Szandit írtad be? ^^
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Szept. 05, 2012 10:10 am

Történetesen én is filóztam rajta, hogy Szandit vagy Radomirt válasszam, és Cattel is beszélgettünk róla. Íme a beszélgetésünk.:

Én: Szia! Azon gondolkodok éppen, hogy harmadik Mágus-Tanács-tag jelöltnek melyik karakteremet tegyem be. Az első kettő mindenképpen Deyan és Evelyne, a harmadikat viszont nem tudom eldönteni, hogy Szandi legyen vagy Radomir. Kíváncsi lennék a véleményedre.
Szandi azért lenne jó választás, mert vele többet játszottam már, egész jól kiismertem, és nagyon szeretem. Ugyanakkor ellenérv is van, mert Szandi karakteréhez nem illene, ha ilyen veszélyekbe keveredne, már csak a gyermeke miatt sem, hisz neki most elsősorban anyának kell lennie, ahogy eddig is tette. Radomir ilyen szempontból Szandinak az ellentéte. Vele még nagyon keveset játszottam, egészen új kari, és egyelőre még nem nagyon alakult ki a fejemben a jelleme. Annyit viszont tudok, hogy neki sokkal jobban lennének valók a kalandok, igazi talpra esett srác. Szóval, kíváncsi lennék, hogy te melyiket választanád.

Cat: Radomirra szavazok. Kedvelem Szandrát de egyáltalán nem olyan személyiség (:

Én: Én is erre gondoltam. Majd max picit többet játszok Radomirral.

Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzer. Szept. 05, 2012 10:16 am

Jé, Berker hszét még észre se vettem. Bocsika. Smile Természetesen játszhatunk bármikor, amikor fenn vagyok, majd szólj. Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Szept. 08, 2012 4:52 pm

Okés, Deyannak tehát kasztot kell váltania. Kérdés, hogy mire? Az előtörténetéből fakadóan úgy alkottam meg a jellemét fejben, hogy auror legyen, és aurornak is készül. Ezek szerint viszont nem tudom kijátszani Deyant, vagyis az van, amit áprilisban már Emily is észre vett, hogy nem tudok játszani... De ha nem auror, akkor mi más? Mi illene legjobban hozzá szerintetek? (különösen Cirhez szól a kérdés, mert ő kérte a kasztváltást, de persze más is válaszolhat...)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 7:06 am

Nem kell átformálnod a jellemét, a múltját - kezeld úgy, mintha most elment volna az aurorközpontba, és ott szembesült vele, hogy nem lehet auror. Az, hogy minek készül, nem biztos az, hogy az is lesz - ez egy jellemfejlődésnek jó alap lehet. Próbáld meg végiggondolna, hogy ha Deyan szembesül vele, hogy valami miatt nem lehet auror, nem alkalmas rá, akkor mihez kezd - ezt más nem mondhatja meg, ezt neked kell végiggondolnod, te ismered őt a legjobban
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 8:11 am

Ha ötlet kéne, h miért nem lehet auror karis szempontból, simán lehet, h azért, mert amikor átállt az Úrnő oldalára anno (a tornyos nagymeséknél), bár az iskola megbocsátott, az aurorok nem akarnak hivatalosan a köreikben egy olyat, aki egyszer átállt a sötét oldalra, csak hogy a bőrét védje
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 8:15 am

Lehet, hogy igazad van... Viszont én arra gondoltam, hogy ha Cir tudja, hogy ez nem jó kaszt, akkor talán azt is tudja, hogy mi lenne jobb neki. De ha nem, hát nem, majd megmondja ő. Ha nem mond semmit, akkor az lesz, amit te mondasz. Smile Már hogy átgondolom a jellemét és azután döntök.
Ez mondjuk jogos, amit másodjára írtál, bár az más kérdés, hogy az megint az én hülyeségem volt... Azért is tűntem el (többek között) utána, mert nem tudtam hogyan továbbvinni Deyan történetét, mert utána meg rájöttem, hogy nem kellett volna. Viszont ott volt az Úrnő, és nem tudtam, hogyan viszonyulhatna ez után Deyan hozzá meg a többiekhez, szóval szokás szerint elcsesztem az egészet... Na mindegy, ez csak zárójel, amit mondasz, az természetesen igaz. Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 10:02 am

Egyébként egy Vándor milyen lenne Deynek? Azzal szemezgetek most, de azt írja, hogy "komoly szerepjáték szükséges hozzá", márpedig a jelek szerint ez nincs meg... De a mágiaágak meg jók lennének neki. De még van több ötletem is...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 10:18 am

Nekem is van Alkimistám pedig nincs olyan erős elméleti tudásom. xD Egyszerűen csak anyagmágus, meg bájitalos, mint egy alkimista.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 4:48 pm

Na igen, de ott karakteres dologról van szó, itt meg useresről. Nem tudom, még átgondolom a dolgot, de azért se haragudnék meg, ha Cir adna ötletet, hogy ő spec mire gondol, már ha gondol valamire...
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 6:11 pm

You have posted in this topic.
Cirelin de Sovalon karakterprofilja

Alapvelv: Ne várd, hogy reagáljak bármit is hozzád, ha te sem teszed azt nálam. Smile
[ Ugrás a köv. oldalra:Ugrás a köv. oldalra:: 1, 2, ... , 32, 33]
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 6:18 pm

Okés, tudom, azért írtam neked üzit is, ott is válaszolhatsz, ha itt nem akarsz... Smile
Evan Darian
Tanár
Tanár
Evan Darian

Hozzászólások száma : 4053
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek4e27fab884a0f7141642

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 7:41 pm

Szerintem a Vándort azért nem annyira nehéz kijátszani, én azt jobban pártolnám neked, de ezt ki is fejtettem már.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Mutatvanyos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 7:49 pm

Hát, az Aragorn típusú vándor kijátszása nehéz,de egy könnyedebb druida és egy könnyedebb harcos egyvelege-vándor annyira tényleg nem biztos, hogy nagy falat, csak az a mélyebb vándortípus lenne nehezebb.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 7:53 pm

Köszi szépen mindkettőtöknek. Smile Valószínűleg akkor Vándor lesz, de még kíváncsi vagyok Cir véleményére is (meg hogy egyáltalán válaszol-e akár üziben akár itt...)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 8:15 pm

Vándor nem lenne rossz, de Cir szerintem egyértelművé tette, hogy majd reagál, ha te is reagálsz az ő profiljába a dolgokra...
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeVas. Szept. 09, 2012 8:23 pm

Nem muszáj ide reagálnia, írtam pmet is... De ám legyen, írok valamit oda, ha van valami friss téma. Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 5:05 am

Igyekszem finom lenni és nőies, jelzem hogy baromira meg kell hozzá erőltetnem magam...
1. Baromira észre vehetnéd már magad, az ember nem ér rá ÁLLANDÓAN, hogy veled foglalkozzon. Küldesz nekem egy nap 3 üzit, aztán mert nem válaszolok rám írsz fb-n is. Nem lehet, hogy nem érek rá ezzel foglalkozni???
Tegnap a szüleimnél voltam vidéken, éjszaka kb. két órát aludtam szakaszokban, mert Lilla beteg, mára én is kellemesen megfáztam, újfent alig aludtam ennek köszönhetően. Tegnap 5 körül értünk haza, baromira leszartam, hogy ilyen kasztja lesz a karakterednek, akkor is, ha itt vagy 3-szor beírtad, hogy érdekel a véleményem és újfent üzit is írtál.
2. Deyannak, ahogy Emily mondta nincs érdemben jelleme, akkor hogy a frászban lehetne neki bármilyen kasztot is javasolni? De, ha van is jelleme, akkor megint hogy javasoljak neki kasztot, ha nem írod le, hogy milyen jelleme. A kaszt azért erősen függ a jellemtől, jó eséllyel egy harcművész pozitív karakter nem lesz nekromanta... Te magad sem tudod, hogy Deyan egy-egy helyzetben hogyan reagál, akkor miért gondolod, hogy majd más tudja, és képes lesz bármit is javasolni?
3. NEM AZ ÉN DOLGOM a te karaktered kasztját megválasztani, azért jeleztem, hogy az auror kasztra alkalmatlan, mert képtelen vagy értelmesen játszani, én komolyan mondtam a múltkor chat-en, és a mostani mesén is, hogy ha reálisan meséltem volna, akkor mindkét karaktered már hulla lenne, halálosan mindegy, hogy a kari vándor, vagy auror, vagy akármi. Egyszer már kijelentetted, hogy neked fárasztó mindenki más hsz-ét elolvasni, azért megy a karid gondolom továbbra is egyedül mindenhova, nulla csapatmunkával és a többiek hsz-ének teljes figyelmen kívül hagyásával 99%-ban. Ha mindig így játszol, akkor tök mindegy mi a kasztod.
4. A vándor igen azért igényel magas szerepjáték tudást, mert egy frankó kaszt, amit baromi kevesen használnak, és szerintem totál nem érdemes úgy lealacsonyítani, hogy ez egy druida-harcos. Egyrészt Deyan nem harcos, én legalábbis soha semmilyen fegyvert nem láttam nála, természetszeretetet sem, tehát nem vágom hogyan kapcsolódna egy vándorhoz.

Tehát az én véleményem szerint jelenleg Deyanhoz semmilyen kaszt nem illik, mert alapvetően nincs érdemben kidolgozva a karakter, nincs jelleme kiforrva, lehet hogy magadat játszod vele, de a szerepjáték lényege elsősorban nem az, hogy magunkat játsszuk vele, hanem egy karaktert. Ha mesékre jössz el, vagy órákra mész, akkor ott szintén az a lényeg, hogy a helyzetekre logikusan reagálj, olvass könyvet, nézz filmet, tanulj mások cselekvéseiből, e téren már a te dolgod, de én csak kaparom a falat, amikor egy mesémen játszol, mindenféle alapvetően logikátlanság nélkül, és utána még neked megy el a kedved a játéktól és bele sem gondolsz, hogy netán a mesélőnek megy el a kedve...miattad.
http://www.nezabar.hu
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 5 Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: