Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 8 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 8 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 8 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 8 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

First topic message reminder :

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 2:09 pm

Személyes példát szeretnél Deyan? Hát jó.
Valaki, aki közel állt a legjobb barátnőmhöz meghalt.
Szerinted teleírtam a facebook-ot, iwiwet, az msn-állapotomat azzal, hogy "jaj drágám rám bármikor számíthatsz"?
Nem.
Hanem másnap odamentem, és megöleltem, SZEMÉLYESEN vigasztaltam. SZEMÉLYESEN tudattam vele, hogy számíthat rám, ha kellek neki. Nem kürtöltem világgá, hogy "nézzétek, jó barát vagyok, bajban is mellette állok".
Ennyi.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 2:12 pm

Jó, persze tudunk olyanról, amikor kirakják, s azt is felfedem, mikor: ha az illető vagy illetők marha távol laknak és nem tudtak elmenni a temetésre. Ilyen esetben valóban megy és berak egy részvétnyilvánítást -olvasod?- RÉSZVÉTNYILVÁNÍTÁST az újságba vagy a netes újságba vagy küld levelet vagy akármi. Na akkor ír, igen, de amúgy garantálom neked, hogy az emberek kilencven százaléka nem megy és biggyeszti oda a főoldalra, mennyire empatikus ő, hogy az ő vállán mehet a sírás. Sokkal SZEMÉLYESEBB és JÓLESŐBB, ha personal közlik az ilyesmit és nem egy nyomtatványban látja viszont a fél világ. Az már rongyrázás, aranyom, akárhogyan csűröd-csavarod. A többség véleménye a mérvadó, ilyen szemét társadalomban élünk, látod? Ha a nagyrész azt mondja, ez hivalkodás volt, akkor bizony az is, míg ki nem fordítod a világot a sarkaiból, vagy nem te leszel az Úristen, hogy megváltoztasd a dolgok menetét. Köszöntem.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 2:18 pm

Ha NESSIE annak fogja találni, akkor természetesen bocsánatot fognak kérni tőle. Ők csak jót akartak. Nem a többit fogják megkérdezni, hogy mit gondolnak róla. Egyébként meg szerintem közel sem egyértelmű, hogy a többség véleménye-e a mérvadó, de ez már filozófiai meg hitvita lesz, úgyhogy ezt itt le is lehet zárni.
Cassandra Waylan

Cassandra Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 146
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Alkimista_jos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 1xv9

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 2:28 pm

Hitvita. *törölgeti a röhögő-könnyeit* Bocsi, rémes. *eltűnik*
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Nekromanta
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 6:16 pm

No azt hiszem én is hozzáteszem a saját magam kis toldalékát. A neza legtöbb aktív játékosának már halt meg karaktere, Rosettának, Jacknek, Evannak mindenképpen. Minden esetben a játék volt kihangsúlyozva. Mert egy jó játékban is utolérheti a karaktert a vég. De egyetlen egyszer sem tapasztaltam ilyen öntömjénezést, mint részedről. Súlyos hiányosságok vannak, és nem szerepjátékos oldalról. A három soros hszek rövidebbek, mint az alá bemásolt varázslat. Ahogy többen mondták, mindenki segíteni akar, de egy idő után már nem a szerepjátékról, hanem az emberi hozzállásról van szó, nem fogadsz meg semmit, nem fejlődsz semmit. Semmi köze nincs a személyes megitélésünknek ahhoz, hogy vadiúj játékosok 1-2 hónap után teljesen illeszkednek a világképhez, és nem Cir objektív nézeteihez. A neza nem egy kattingatós, nem egy gyűjtögetős játék. Akkor fogja bárki is élvezni, ha tudatosan formálja. Meg kell mondanom, hogy több mesélőtől is hallottam már, hogy erőteljesen vissza kellett fognia magát, hogy ne kerülj mészárszákre, és én magam is már nem egyszer majdnem rádrúgtam a kriptaajtót. Nem tudom, hogy mi a megoldás, mert az lassan kezd énkicsipónim szintet megütni, hogy 10-12 ember a te problémádat próbálja megoldani. Nem mindenkinek való a szerepjáték. Sem a közösségi élet. Csúnya leszek: az élet sem. A világ nem fog megváltozni a kedvedért, és hidd el, ha mindenki Deyan lenne, akkor még egymást sem értenénk meg, és nem lenne aki oldalt vezessen. Én más megoldás nem lévén - hacsak nem szívleleled ezt meg, békésen mutatok egy ajtót. Ott van.
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 6:40 pm

*Elmegy az ajtóig, megnézi, szemléli, visszanéz, majd... egy határozott mozdulattal visszafordul és visszaül a helyére.* -Ha nem baj, akkor még maradnék és megpróbálok jobban teljesíteni és megszívlelem amit mondtál.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 1:08 pm

Nagy-nagy like és köszönöm annak, aki az utolsó üzenetet írta az üzifalra, amiben kiáll Szandiék mellett. Jó tudni, hogy vannak még olyanok, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak. Smile
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Nekromanta
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 1:27 pm

Nem hozzád. Karakteres írás történt, tehát a karakteredhez hasonlóan.
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 1:30 pm

Jó, akkor hozzájuk hasonlóan, bocsi... A like és köszönöm így is-úgy is jár.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 6:25 pm

Marhulás Katicáékkal.
Kockadobás

Kockadobás

Hozzászólások száma : 860
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 6:25 pm

The member 'Deyan Serenity' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
[Only admins are allowed to see this image]
Result :
Evan Darian
Tanár
Tanár
Evan Darian

Hozzászólások száma : 4053
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Tek4e27fab884a0f7141642

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimePént. Okt. 05, 2012 7:14 pm

Hát nem tudom srácok, én azért nem érzem ezt az üzifalas kiírást olyan nagy horderejűnek, mint amennyire most itt Deyan a falhoz lett állítva. Fura, fura, de azért annyira nem nagy dolog, hogy most ez ekkora téma legyen, de hát ti tudjátok. N

Kaen háesze azonban sokkal fontosabb! tessék szépen lenyugtatni magad Deyan és átgondolni, hogy mi az ami a te működésedben nem volt megfelelő az elmúlt hónapokban, mert eddig csak azt hallottam, hogy MÁSOK mit csinálnak rosszul, miben hibásak veled szemben, de olyat még véletlenül sem mondtál, hogy esetleg, véletlenül, neadd'Isten te is valamit rosszul csináltál. Wink
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Okt. 06, 2012 7:03 pm

Itt is köszi még egyszer, hogy kiálltál mellettem, Evan, és igyekszem megfogadni amit te meg Kaen mondott. Smile

Más: Hiába gondolkodok máson, Deyanhoz a Vándor illene jellemileg, max. adok neki majd valami fegyvert. Tudom, hogy nem a legkönnyebb kaszt, de szerintem a többi sem az, majd megpróbálok felnőni hozzá. Smile Kérdés, hogy engednétek-e, hogy Dey Vándor legyen vagy törjem tovább a kobakomat? Esetleg amennyiben szerintem nem tudom kijátszani, tudnátok ajánlani valami mást? Továbbra is úgy gondolom, hogy Deyan egy harcos jellem, aki a sötét erők felkutatását és kiirtását tartja céljának. Ezért lett volna auror is eredetileg egyébként, illetve gyengék védelmezői. De ha szeretnétek, akkor átírom teljesen az egész karaktert, és akkor lesz más.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeVas. Okt. 07, 2012 6:41 pm

Dobálózás Ari-mesére, holnapra:
1. Radomir Waylan
2. Alexandra Voltano
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeVas. Okt. 07, 2012 6:41 pm

'Kétoldalú kocka' :
Result :
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 7:12 am

Juhé, látom, már is betettétek Deyt Vándornak, eggyel kevesebb gond, köszi. Very Happy A mai nap folyamán beteszem a mágiaágait és a hét folyamán kiagyalom a fegyverét, addig lehet akár javaslatokat is mondani. Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 8:42 am

Kérdés: klánt kell-e váltanom vagy sem? Nem volt róla szó, de jobb tisztázni. Smile
Radomir Waylan

Radomir Waylan

Főkarakter : Deyan Serenity
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 7:32 pm

-
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 7:32 pm

The member 'Radomir Waylan' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Radomir Waylan

Radomir Waylan

Főkarakter : Deyan Serenity
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 8:41 pm

Melyik karival menjek Szerelmes Rózi daimonos meséjére?
1. Radomir Waylan
2. Deyan Serenity
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeHétf. Okt. 08, 2012 8:41 pm

The member 'Radomir Waylan' has done the following action : Roll dices

'Kétoldalú kocka' :
Result :
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Okt. 16, 2012 6:36 pm

-
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Okt. 16, 2012 6:36 pm

'Tízoldalú' :
Result :
Shuang Zhen

Shuang Zhen

Hozzászólások száma : 1006
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Harcos
Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Tek4ffd2f35abe602248749
Vicces kisember ^^

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Okt. 16, 2012 8:23 pm

Té még mijá bélpoklos gorillát dobálsz? Very Happy amúgy... Én szerintem nálad többször vesztem össze Cirékkel... De a végén mindig bocsánatot kértem, mert tudtam, hogy én hibáztam... És Aritól is most... Smile szóval hidd el, arra rá jönni, hogy te hibáztál, és bocsánatot kérni a legnagyobb erény, amivel rendelkezhetsz Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitimeKedd Okt. 16, 2012 9:13 pm

Öh... Igazad van. Nem egészen így terveztem ugyan, jobban szerettem volna személyesen megtenni, de a hszed után már nem tudok mást tenni, csak mihamarabb bocsánatot kérni. Smile
Egyébként a dobálózás a chates marhulásra ment.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 8 Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: