Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
+19Berker Mikolaj Kaen el Jericho Natanail Yosif Felaern Yhendorn Alexandra Voltano Kockadobás Shuang Zhen Jasna Novarro Anita Radoslava Hua Xiangfeng Radomir Waylan Aurora Valanthe Mediaris Alex Kerphina Evan Darian Isabella Newton Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Nessie di Alsiera Deyan Serenity 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| | | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 2:09 pm | |
| Személyes példát szeretnél Deyan? Hát jó. Valaki, aki közel állt a legjobb barátnőmhöz meghalt. Szerinted teleírtam a facebook-ot, iwiwet, az msn-állapotomat azzal, hogy "jaj drágám rám bármikor számíthatsz"? Nem. Hanem másnap odamentem, és megöleltem, SZEMÉLYESEN vigasztaltam. SZEMÉLYESEN tudattam vele, hogy számíthat rám, ha kellek neki. Nem kürtöltem világgá, hogy "nézzétek, jó barát vagyok, bajban is mellette állok". Ennyi. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 2:12 pm | |
| Jó, persze tudunk olyanról, amikor kirakják, s azt is felfedem, mikor: ha az illető vagy illetők marha távol laknak és nem tudtak elmenni a temetésre. Ilyen esetben valóban megy és berak egy részvétnyilvánítást -olvasod?- RÉSZVÉTNYILVÁNÍTÁST az újságba vagy a netes újságba vagy küld levelet vagy akármi. Na akkor ír, igen, de amúgy garantálom neked, hogy az emberek kilencven százaléka nem megy és biggyeszti oda a főoldalra, mennyire empatikus ő, hogy az ő vállán mehet a sírás. Sokkal SZEMÉLYESEBB és JÓLESŐBB, ha personal közlik az ilyesmit és nem egy nyomtatványban látja viszont a fél világ. Az már rongyrázás, aranyom, akárhogyan csűröd-csavarod. A többség véleménye a mérvadó, ilyen szemét társadalomban élünk, látod? Ha a nagyrész azt mondja, ez hivalkodás volt, akkor bizony az is, míg ki nem fordítod a világot a sarkaiból, vagy nem te leszel az Úristen, hogy megváltoztasd a dolgok menetét. Köszöntem. |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 2:18 pm | |
| Ha NESSIE annak fogja találni, akkor természetesen bocsánatot fognak kérni tőle. Ők csak jót akartak. Nem a többit fogják megkérdezni, hogy mit gondolnak róla. Egyébként meg szerintem közel sem egyértelmű, hogy a többség véleménye-e a mérvadó, de ez már filozófiai meg hitvita lesz, úgyhogy ezt itt le is lehet zárni. | |
| | | Cassandra Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 146 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 2:28 pm | |
| Hitvita. *törölgeti a röhögő-könnyeit* Bocsi, rémes. *eltűnik* | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 6:16 pm | |
| No azt hiszem én is hozzáteszem a saját magam kis toldalékát. A neza legtöbb aktív játékosának már halt meg karaktere, Rosettának, Jacknek, Evannak mindenképpen. Minden esetben a játék volt kihangsúlyozva. Mert egy jó játékban is utolérheti a karaktert a vég. De egyetlen egyszer sem tapasztaltam ilyen öntömjénezést, mint részedről. Súlyos hiányosságok vannak, és nem szerepjátékos oldalról. A három soros hszek rövidebbek, mint az alá bemásolt varázslat. Ahogy többen mondták, mindenki segíteni akar, de egy idő után már nem a szerepjátékról, hanem az emberi hozzállásról van szó, nem fogadsz meg semmit, nem fejlődsz semmit. Semmi köze nincs a személyes megitélésünknek ahhoz, hogy vadiúj játékosok 1-2 hónap után teljesen illeszkednek a világképhez, és nem Cir objektív nézeteihez. A neza nem egy kattingatós, nem egy gyűjtögetős játék. Akkor fogja bárki is élvezni, ha tudatosan formálja. Meg kell mondanom, hogy több mesélőtől is hallottam már, hogy erőteljesen vissza kellett fognia magát, hogy ne kerülj mészárszákre, és én magam is már nem egyszer majdnem rádrúgtam a kriptaajtót. Nem tudom, hogy mi a megoldás, mert az lassan kezd énkicsipónim szintet megütni, hogy 10-12 ember a te problémádat próbálja megoldani. Nem mindenkinek való a szerepjáték. Sem a közösségi élet. Csúnya leszek: az élet sem. A világ nem fog megváltozni a kedvedért, és hidd el, ha mindenki Deyan lenne, akkor még egymást sem értenénk meg, és nem lenne aki oldalt vezessen. Én más megoldás nem lévén - hacsak nem szívleleled ezt meg, békésen mutatok egy ajtót. Ott van. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 6:40 pm | |
| *Elmegy az ajtóig, megnézi, szemléli, visszanéz, majd... egy határozott mozdulattal visszafordul és visszaül a helyére.* -Ha nem baj, akkor még maradnék és megpróbálok jobban teljesíteni és megszívlelem amit mondtál. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Okt. 05, 2012 1:27 pm | |
| Nem hozzád. Karakteres írás történt, tehát a karakteredhez hasonlóan. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Okt. 05, 2012 1:30 pm | |
| Jó, akkor hozzájuk hasonlóan, bocsi... A like és köszönöm így is-úgy is jár. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Okt. 05, 2012 6:25 pm | |
| | |
| | | Kockadobás
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Okt. 05, 2012 6:25 pm | |
| The member 'Deyan Serenity' has done the following action : Roll dices
'Tízoldalú' : [Only admins are allowed to see this image] Result : [Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Evan Darian Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4053 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Okt. 05, 2012 7:14 pm | |
| Hát nem tudom srácok, én azért nem érzem ezt az üzifalas kiírást olyan nagy horderejűnek, mint amennyire most itt Deyan a falhoz lett állítva. Fura, fura, de azért annyira nem nagy dolog, hogy most ez ekkora téma legyen, de hát ti tudjátok. N
Kaen háesze azonban sokkal fontosabb! tessék szépen lenyugtatni magad Deyan és átgondolni, hogy mi az ami a te működésedben nem volt megfelelő az elmúlt hónapokban, mert eddig csak azt hallottam, hogy MÁSOK mit csinálnak rosszul, miben hibásak veled szemben, de olyat még véletlenül sem mondtál, hogy esetleg, véletlenül, neadd'Isten te is valamit rosszul csináltál. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Okt. 06, 2012 7:03 pm | |
| Itt is köszi még egyszer, hogy kiálltál mellettem, Evan, és igyekszem megfogadni amit te meg Kaen mondott.
Más: Hiába gondolkodok máson, Deyanhoz a Vándor illene jellemileg, max. adok neki majd valami fegyvert. Tudom, hogy nem a legkönnyebb kaszt, de szerintem a többi sem az, majd megpróbálok felnőni hozzá. Kérdés, hogy engednétek-e, hogy Dey Vándor legyen vagy törjem tovább a kobakomat? Esetleg amennyiben szerintem nem tudom kijátszani, tudnátok ajánlani valami mást? Továbbra is úgy gondolom, hogy Deyan egy harcos jellem, aki a sötét erők felkutatását és kiirtását tartja céljának. Ezért lett volna auror is eredetileg egyébként, illetve gyengék védelmezői. De ha szeretnétek, akkor átírom teljesen az egész karaktert, és akkor lesz más. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Vas. Okt. 07, 2012 6:41 pm | |
| Dobálózás Ari-mesére, holnapra: 1. Radomir Waylan 2. Alexandra Voltano | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Vas. Okt. 07, 2012 6:41 pm | |
'Kétoldalú kocka' : [Only admins are allowed to see this image] Result : [Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Radomir Waylan
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 146 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 08, 2012 7:32 pm | |
| | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 08, 2012 7:32 pm | |
| The member 'Radomir Waylan' has done the following action : Roll dices
'Tízoldalú' : [Only admins are allowed to see this image] Result : [Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Radomir Waylan
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 146 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 08, 2012 8:41 pm | |
| Melyik karival menjek Szerelmes Rózi daimonos meséjére? 1. Radomir Waylan 2. Deyan Serenity | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 08, 2012 8:41 pm | |
| The member 'Radomir Waylan' has done the following action : Roll dices
'Kétoldalú kocka' : [Only admins are allowed to see this image] Result : [Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Kedd Okt. 16, 2012 6:36 pm | |
| | |
| | | Kockadobás
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Kedd Okt. 16, 2012 6:36 pm | |
| | | Shuang Zhen
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1006 Kaszt : Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon
Vicces kisember ^^
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Kedd Okt. 16, 2012 8:23 pm | |
| Té még mijá bélpoklos gorillát dobálsz? amúgy... Én szerintem nálad többször vesztem össze Cirékkel... De a végén mindig bocsánatot kértem, mert tudtam, hogy én hibáztam... És Aritól is most... szóval hidd el, arra rá jönni, hogy te hibáztál, és bocsánatot kérni a legnagyobb erény, amivel rendelkezhetsz | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja | |
| |
| | | | Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |