Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
+19Berker Mikolaj Kaen el Jericho Natanail Yosif Felaern Yhendorn Alexandra Voltano Kockadobás Shuang Zhen Jasna Novarro Anita Radoslava Hua Xiangfeng Radomir Waylan Aurora Valanthe Mediaris Alex Kerphina Evan Darian Isabella Newton Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Nessie di Alsiera Deyan Serenity 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| | | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szer. Ápr. 18, 2012 6:55 pm | |
| Újabb kérdés: Elét elég unalmasnak érzem, szeretném kicsit feldobni, úgy jellemben mint mágiákban. Fél-elementált szeretnék belőle csinálni tünde helyett, valszeg föld elemmel, de ez még kérdéses. Csomó elemi mágiája lenne, hasonló jellemmel, mint ami nagyon-nagyon régen volt, tehát kötözködő, viharos jellem. Kérdés, hogy engedélyeznétek-e? VIP-em van, csak a szerepjáték minősége a kérdés. A vámpír kari még mindig áll, ötödik karinak. Az se kizárt, hogy új képpel, névvel. Lezárom az Ann-korszakot teljesen, mármint szerepjáték terén. Ele úgyis csak az ő kedvéért lett létrehozva, de nélküle értelmét vesztette. Esetleg lenne olyan család, ahol elementalisták vannak, és hajlandók lennének "befogadni" Elét?
A hozzászólást Deyan Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 18, 2012 7:15 pm-kor. | |
| | | Nessie di Alsiera
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1353 Kaszt : Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szer. Ápr. 18, 2012 7:15 pm | |
| Én támogatom az ötletet és remélhetően nekem is lesz egy fél-elementálom, majd gyűjtögetem a pénzemet VIP-re^^ | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Ápr. 19, 2012 5:55 pm | |
| - Deyan Serenity írta:
- Én épp gondolkodom Ele helyett egy elementalista kariban, kérdés, hogy beillik-e valamelyik családba, akár Beawerbe is (vagy Waylan vagy Ravenwood), na meg hogy vagyok-e szerepjátékosan elég jó ahhoz, hogy tagja lehessek bármelyiknek is. Elég durva elementalista lenne, igazából Eramiros kari lenne reálisan, de mivel Belsis lesz, természetesen lesz egy belsis elsődlegese is (ezt nem tudom mi lesz). Igazából még nem döntöttem el, hogy milyen elem legyen a főeleme, de biztos, hogy nem tűz, hogy ne vádoljanak meg újabb koppintással, mert Nessie új karija is és Ciara is tűz elemű (volt), ráadásul pasi is lesz. Ha elfogadható, akkor fél-elementál lesz.
Waylan családban 100%-ig beleillik az Elementalista/Idéző, a családban minden diák-Waylan elementalista (Penny, Timothy és Rosetta második kasztja), kivéve Cassandra, de ő vérszerint nem Waylan. Viszont Waylan már csak kobold lehet, vagy véla-kobold, hogyha Cir akar tesót, de a lényeg, hogy már nagyon keverék a család, ami eredendően kobold, szóval más nem nagyon lehet. Egyedül Nessie-nek fél-koboldra szereztünk már sztorit, hogyha jól emlékszem. Ravenwoodok nagyon szerteágazóak lehetne, Elementalista nem van, soha sem volt, de azért belefér, hogyha valakinek a valakijének a valakije szeretnél lenni. : D
Amúgy ha VIP vagy, és VIP lehetőség a fél-elementál, szerintem nem ütközöl vétójogba. ^^ | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Ápr. 19, 2012 8:33 pm | |
| | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Ápr. 19, 2012 8:47 pm | |
| Elméletben a VIP-fajt lehet keverni bármilyen sima fajjal, szóval létezik, de hűha, fél-elementál Waylan... az hogy az anyámba jött össze? xD Szóval valami nagyon jól passzoló előtöri kell hozzá, pl. hogy született fél-elementál e, vagy valamilyen befolyásra váltott fajt, mert volt ilyen lehetőség is, hogy időközben vált fajt az ember valami durva mágikus behatás miatt, mintha "fertőzés", "génmutáció" lenne. | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 20, 2012 5:11 am | |
| VIP fajt bármilyen sima fajjal lehet keverni engedéllyel és reális keretek között. ^^ Szerintem a fél-elementál fél kobold olyan fura, vagy ne ragaszkodj a Waylan-hoz, hiszen amúgy x másik család van, ami még nem család, de családdá lehet formálni, de tőlem lehet fél-elementál fél-kobold is, csak nekem fura. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 20, 2012 6:43 am | |
| A fél-elementálság annyira nem fontos, lesz akkor sima koboldka. Vagy Beawer, ha passzol hozzá a fél-elementál, és akkor ki lesz dobva kétoldalú kockával. | |
| | | Evan Darian Tanár
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4053 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 20, 2012 7:46 pm | |
| Hümm, igazából a fél-elementál hogyha nem is kimondottan a koboldokhoz, a Waylanokhoz irtóra stimmel, főleg, hogyha Rosetta ágához vagy közel, akkor a Föld a közeli, Penny-nél a tűz, Timothy ágán a víz vagy a levegő, arra nyem emlékszem ^^ Én simán el tudom képzelni a kis törpe elementált, de hogyha sima kobi nekem az is jó, hogyha szeretnél Waylanulni. ^^ Majd átnézem a családfát O_O | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 20, 2012 7:51 pm | |
| | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 3:49 pm | |
| Nos, kerestem, kutattam megfelelő koboldkép után, ami visszaadná a jellemét annak, akit szeretnék, de nem nagyon találtam a Galériában, ez az egy kép az, ami talán megfelelne: [Only admins are allowed to see this link] Kérek szavazást, hogy mit szóltok hozzá, elsősorban természetesen Rózitól. Bár szerintem erősen gyanús, hogy ez foglalt, mivel ez az egyetlen ténylegesen kobold fiú kép a Galériában... | |
| | | Nessie di Alsiera
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1353 Kaszt : Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 4:06 pm | |
| Foglalt, Svessyn multija^^ [Only admins are allowed to see this link] | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 4:18 pm | |
| Mindjárt gondoltam egyből. | |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 5:01 pm | |
| Van egy rajzoló deviantarton, neki az összes tündéje simán elmegy koboldnak, szóval mindjárt megkeresem, biztos galériában is vannak képek tőle szétszórtan, de úgy a rajzoló összes tündéje koboldos. Hátha találsz valami neked tetszőt: [Only admins are allowed to see this link] De hogyha ezek között semmi, akkor kutatok még, biztos vannak koboldos képeim ^^ Vörös/barna haj a jellemző a Waylanokra, ennyit segítek. | |
| | | Anita Radoslava
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 195 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 5:09 pm | |
| Rózi: röhögni fogsz, de én is barna hajra gondoltam, mégpedig azért, mert a föld lesz az eleme, szóval sok barnát tervezek benne, lehetőség szerint bőrszíne is icicpicit barnásabb lenne. (nem cigányosra gondolok, csak egy picikét, mint aki napozott vagy ilyesmi, majd meglátod, ha találok, meg remélem, érted, mire gondolok. ) Egyébként köszi a segítséget.
Jah, lenne még egy nagyon pofátlan kérésem: nem szeretnék szégyent hozni a Waylan-családra gyenge szerepjátékkal, így jó lenne, hogy a mentorprogram után, amikor ráérsz, játszanánk sokszor, és kupálódnék picit. | |
| | | Anita Radoslava
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 6:35 pm | |
| Nos, lehet szavazni a választott képeimre, hogy milyen legyen az új Waylan-kari. 1. [Only admins are allowed to see this link] - ezek közül bármelyik 2. [Only admins are allowed to see this link] 3. [Only admins are allowed to see this link] 4. [Only admins are allowed to see this link] 5. [Only admins are allowed to see this link] - középső 6. [Only admins are allowed to see this link] 7. [Only admins are allowed to see this link] 8. [Only admins are allowed to see this link] 9. [Only admins are allowed to see this link] - a két fiú közül bármelyik 10. [Only admins are allowed to see this link] - középső 11. [Only admins are allowed to see this link] 12. [Only admins are allowed to see this link] - szárnyak nélkül természetesen 13. [Only admins are allowed to see this link] | |
| | | Jasna Novarro
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 355 Kaszt : Üzenőláda : Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 6:49 pm | |
| 1. Kezdetleges még a rajzolása. 2. Szerintem foglalt, de nekem ez pl. egész tetszik. 3. Foglalt 4. Timothy képe ... Végig akartam írni az összeset, a többi annyira nem tetszik azon kívül, amit kiemelek, de inkább kiválasztottam, ami nekem legjobban tetszik: [Only admins are allowed to see this link] - ez abszolút Waylanos, hogyha nem foglalt, akkor Tökéletesen stimmel. | |
| | | Anita Radoslava
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 21, 2012 6:51 pm | |
| Egy rugóra jár az agyunk, nekem is az tetszett a legjobban. De azért még egyszer végignézem a galériát is, hátha mégis lesz valami. Közben láttam, hogy ez a tündék között is megvan, a Galériában.... Bocsi, Cir, azt még nem néztem valóban, csak a sima embereket, úgyhogy még keresgélek ott is. | |
| | | Shuang Zhen
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1006 Kaszt : Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon
Vicces kisember ^^
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szer. Ápr. 25, 2012 7:06 pm | |
| Deyan, majd meg kéne beszélni időpontot az első mester Padawaan játékra :-D | |
| | | Radomir Waylan
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 146 Kaszt :
| | | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 27, 2012 2:56 pm | |
| TEM mellett ezt viszem elsődlegesként: 1. Illúziómágia 2. Élőlényidézés 3. Dalmágia 4. Sötét Hatalmak Elűzése 5. Elemi Harcművészet 6. Újradobás | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja | |
| |
| | | | Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |