Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 2 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 2 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 2 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 2 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

First topic message reminder :

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 12, 2012 5:46 pm

Köszi szépen, Emke. Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 6:55 pm

Újabb kérdés: Elét elég unalmasnak érzem, szeretném kicsit feldobni, úgy jellemben mint mágiákban. Fél-elementált szeretnék belőle csinálni tünde helyett, valszeg föld elemmel, de ez még kérdéses. Csomó elemi mágiája lenne, hasonló jellemmel, mint ami nagyon-nagyon régen volt, tehát kötözködő, viharos jellem. Kérdés, hogy engedélyeznétek-e? VIP-em van, csak a szerepjáték minősége a kérdés. A vámpír kari még mindig áll, ötödik karinak. Az se kizárt, hogy új képpel, névvel. Lezárom az Ann-korszakot teljesen, mármint szerepjáték terén. Ele úgyis csak az ő kedvéért lett létrehozva, de nélküle értelmét vesztette. Esetleg lenne olyan család, ahol elementalisták vannak, és hajlandók lennének "befogadni" Elét?

A hozzászólást Deyan Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 18, 2012 7:15 pm-kor.
Nessie di Alsiera

Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma : 1353
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Druida
Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek4ee5fd2b42d832965449

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 7:15 pm

Én támogatom az ötletet és remélhetően nekem is lesz egy fél-elementálom, majd gyűjtögetem a pénzemet VIP-re^^
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 18, 2012 7:16 pm

Köszi szépen, Nessie. Smile
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Mutatvanyos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 19, 2012 5:55 pm

Deyan Serenity írta:
Én épp gondolkodom Ele helyett egy elementalista kariban, kérdés, hogy beillik-e valamelyik családba, akár Beawerbe is (vagy Waylan vagy Ravenwood), na meg hogy vagyok-e szerepjátékosan elég jó ahhoz, hogy tagja lehessek bármelyiknek is. Elég durva elementalista lenne, igazából Eramiros kari lenne reálisan, de mivel Belsis lesz, természetesen lesz egy belsis elsődlegese is (ezt nem tudom mi lesz). Igazából még nem döntöttem el, hogy milyen elem legyen a főeleme, de biztos, hogy nem tűz, hogy ne vádoljanak meg újabb koppintással, mert Nessie új karija is és Ciara is tűz elemű (volt), ráadásul pasi is lesz. Ha elfogadható, akkor fél-elementál lesz.

Waylan családban 100%-ig beleillik az Elementalista/Idéző, a családban minden diák-Waylan elementalista (Penny, Timothy és Rosetta második kasztja), kivéve Cassandra, de ő vérszerint nem Waylan. Viszont Waylan már csak kobold lehet, vagy véla-kobold, hogyha Cir akar tesót, de a lényeg, hogy már nagyon keverék a család, ami eredendően kobold, szóval más nem nagyon lehet. Egyedül Nessie-nek fél-koboldra szereztünk már sztorit, hogyha jól emlékszem.
Ravenwoodok nagyon szerteágazóak lehetne, Elementalista nem van, soha sem volt, de azért belefér, hogyha valakinek a valakijének a valakije szeretnél lenni. : D

Amúgy ha VIP vagy, és VIP lehetőség a fél-elementál, szerintem nem ütközöl vétójogba. ^^
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 19, 2012 8:33 pm

Kobold-elementál létezik? Mert akkor tökéletes lesz a Waylan-család. Smile De ha nem, az sem baj, a fél-elementálság annyira nem fontos, csak jó lenne kihasználni a lehetőséget. Smile Például valakinek a féltesója vagy ilyesmi megoldással. Egyébként VIP-faj a fél-elementál. Smile
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 19, 2012 8:47 pm

Elméletben a VIP-fajt lehet keverni bármilyen sima fajjal, szóval létezik, de hűha, fél-elementál Waylan... az hogy az anyámba jött össze? xD Szóval valami nagyon jól passzoló előtöri kell hozzá, pl. hogy született fél-elementál e, vagy valamilyen befolyásra váltott fajt, mert volt ilyen lehetőség is, hogy időközben vált fajt az ember valami durva mágikus behatás miatt, mintha "fertőzés", "génmutáció" lenne.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 20, 2012 5:11 am

VIP fajt bármilyen sima fajjal lehet keverni engedéllyel és reális keretek között. ^^ Szerintem a fél-elementál fél kobold olyan fura, vagy ne ragaszkodj a Waylan-hoz, hiszen amúgy x másik család van, ami még nem család, de családdá lehet formálni, de tőlem lehet fél-elementál fél-kobold is, csak nekem fura.
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 20, 2012 6:43 am

A fél-elementálság annyira nem fontos, lesz akkor sima koboldka. Smile Vagy Beawer, ha passzol hozzá a fél-elementál, és akkor ki lesz dobva kétoldalú kockával. Razz
Evan Darian
Tanár
Tanár
Evan Darian

Hozzászólások száma : 4053
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Harcos
Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani. What a Face

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek4e27fab884a0f7141642

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 20, 2012 8:52 am

Szerintem a kobold faj is nagyon jó és waylanodj! Wink
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 20, 2012 8:58 am

Szerintem is jó a kobold meg a Waylan is, csak azért merült fel a fél-elementál, hogy kihasználjam a VIP lehetőségét. Smile De majd még meglátjuk mi lesz belőle.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 20, 2012 7:46 pm

Hümm, igazából a fél-elementál hogyha nem is kimondottan a koboldokhoz, a Waylanokhoz irtóra stimmel, főleg, hogyha Rosetta ágához vagy közel, akkor a Föld a közeli, Penny-nél a tűz, Timothy ágán a víz vagy a levegő, arra nyem emlékszem ^^ Én simán el tudom képzelni a kis törpe elementált, de hogyha sima kobi nekem az is jó, hogyha szeretnél Waylanulni. ^^ Majd átnézem a családfát O_O
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 20, 2012 7:51 pm

Okés, köszike. Tűzmágus biztos nem szeretnék lenni, abból van már elég sok (pl. Nessie új karija is meg Ciara is az volt), de a többi szóba jöhet. Very Happy Minden esetre akkor döntöttem, Waylan lesz, csak a fél-elementálság kérdéses. Smile Emke kedvéért meg szerintem csinálok egy másik karit, ha lesz ihletem. Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 3:49 pm

Nos, kerestem, kutattam megfelelő koboldkép után, ami visszaadná a jellemét annak, akit szeretnék, de nem nagyon találtam a Galériában, ez az egy kép az, ami talán megfelelne:
[Only admins are allowed to see this link]
Kérek szavazást, hogy mit szóltok hozzá, elsősorban természetesen Rózitól. Smile Bár szerintem erősen gyanús, hogy ez foglalt, mivel ez az egyetlen ténylegesen kobold fiú kép a Galériában...
Nessie di Alsiera

Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma : 1353
Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek4ee5fd2b42d832965449

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 4:06 pm

Foglalt, Svessyn multija^^ [Only admins are allowed to see this link]
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 4:18 pm

Mindjárt gondoltam egyből. Razz
Hua Xiangfeng

Hua Xiangfeng

Hozzászólások száma : 2613
Üzenőláda :

Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek51703691031594370889

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 4:20 pm

Én előbb gondoltam.Razz (Bocsi, már megint kezdem.xD)
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 5:01 pm

Van egy rajzoló deviantarton, neki az összes tündéje simán elmegy koboldnak, szóval mindjárt megkeresem, biztos galériában is vannak képek tőle szétszórtan, de úgy a rajzoló összes tündéje koboldos. Hátha találsz valami neked tetszőt: [Only admins are allowed to see this link] De hogyha ezek között semmi, akkor kutatok még, biztos vannak koboldos képeim ^^ Vörös/barna haj a jellemző a Waylanokra, ennyit segítek.
Anita Radoslava

Anita Radoslava

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 195
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Nekromanta

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 5:09 pm

Rózi: röhögni fogsz, de én is barna hajra gondoltam, mégpedig azért, mert a föld lesz az eleme, szóval sok barnát tervezek benne, lehetőség szerint bőrszíne is icicpicit barnásabb lenne. Smile (nem cigányosra gondolok, csak egy picikét, mint aki napozott vagy ilyesmi, majd meglátod, ha találok, meg remélem, érted, mire gondolok. Smile ) Egyébként köszi a segítséget. Smile

Jah, lenne még egy nagyon pofátlan kérésem: nem szeretnék szégyent hozni a Waylan-családra gyenge szerepjátékkal, így jó lenne, hogy a mentorprogram után, amikor ráérsz, játszanánk sokszor, és kupálódnék picit. Smile
Anita Radoslava

Anita Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 6:35 pm

Nos, lehet szavazni a választott képeimre, hogy milyen legyen az új Waylan-kari.
1. [Only admins are allowed to see this link] - ezek közül bármelyik
2. [Only admins are allowed to see this link]
3. [Only admins are allowed to see this link]
4. [Only admins are allowed to see this link]
5. [Only admins are allowed to see this link] - középső
6. [Only admins are allowed to see this link]
7. [Only admins are allowed to see this link]
8. [Only admins are allowed to see this link]
9. [Only admins are allowed to see this link] - a két fiú közül bármelyik
10. [Only admins are allowed to see this link] - középső
11. [Only admins are allowed to see this link]
12. [Only admins are allowed to see this link] - szárnyak nélkül természetesen
13. [Only admins are allowed to see this link]
Jasna Novarro

Jasna Novarro

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 355
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek50642c46ca5b97.70209102 Jasna "Jazz" Novarro és daimónja Blues a mosómedve.

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 6:49 pm

1. Kezdetleges még a rajzolása.
2. Szerintem foglalt, de nekem ez pl. egész tetszik.
3. Foglalt
4. Timothy képe
...
Végig akartam írni az összeset, a többi annyira nem tetszik azon kívül, amit kiemelek, de inkább kiválasztottam, ami nekem legjobban tetszik: [Only admins are allowed to see this link] - ez abszolút Waylanos, hogyha nem foglalt, akkor Tökéletesen stimmel.
Anita Radoslava

Anita Radoslava

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 6:51 pm

Egy rugóra jár az agyunk, nekem is az tetszett a legjobban. Smile De azért még egyszer végignézem a galériát is, hátha mégis lesz valami. Smile
Közben láttam, hogy ez a tündék között is megvan, a Galériában.... Bocsi, Cir, azt még nem néztem valóban, csak a sima embereket, úgyhogy még keresgélek ott is. Smile
Shuang Zhen

Shuang Zhen

Hozzászólások száma : 1006
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Harcos
Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Tek4ffd2f35abe602248749
Vicces kisember ^^

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 25, 2012 7:06 pm

Deyan, majd meg kéne beszélni időpontot az első mester Padawaan játékra :-D
Radomir Waylan

Radomir Waylan

Hozzászólások száma : 146
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimeSzer. Ápr. 25, 2012 7:17 pm

Mint említettem, hétvégén bármikor jó nagyjából. Smile (lesz egy szülinapi partija szombaton vagy vasárnap nagyimnak, de azon kívül bármikor jó. Smile )
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

Hozzászólások száma : 272
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Idezo

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitimePént. Ápr. 27, 2012 2:56 pm

TEM mellett ezt viszem elsődlegesként:
1. Illúziómágia
2. Élőlényidézés
3. Dalmágia
4. Sötét Hatalmak Elűzése
5. Elemi Harcművészet
6. Újradobás
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 2 Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: