Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 9 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 9 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

First topic message reminder :

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 17, 2012 6:32 am

Shuang Zhen írta:
Té még mijá bélpoklos gorillát dobálsz? Very Happy amúgy... Én szerintem nálad többször vesztem össze Cirékkel... De a végén mindig bocsánatot kértem, mert tudtam, hogy én hibáztam... És Aritól is most... Smile szóval hidd el, arra rá jönni, hogy te hibáztál, és bocsánatot kérni a legnagyobb erény, amivel rendelkezhetsz Smile

Hidd el, soha harmadannyira nem borítottál még ki, mint Deyan többször is.
http://www.nezabar.hu
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 17, 2012 6:39 am

És akkor az üzenetedre itt válaszolok, hogy ne én legyek utána elmondva az ősköcsögnek chat-en, kiforgatva a szavaimat. Smile

1. Emberileg nem fogsz megváltozni, én ebben már rég nem tudok hinni, lehet hogy most azt mondod, de ha bármikor újra ilyen jellegű probléma merül fel, akkor megint hajthatatlan leszel és nem fog érdekelni senkinek se a véleménye.
2. Baromira nehezen viselem, amikor valaki a hátam mögött beszél ki és chat-en stb. megtetted többször is tudok róla, innentől egy bocsánatkérés a szememben vajmi keveset számít.
3. Tőlem bejöhetsz órára, e téren nem oszt, nem szoroz, de már ott elrontottad ezt is, hogy nagyon jól tudom Rose-tól, hogy eredetileg egyszerűen csak be akartál írni az órámra, mindenféle előzmény nélkül, hogy ha nem tetszik, majd törlöm a hsz-ed. Kissé pofátlanságnak érzem. Az viszont él a részemről, hogy ha bejöhetsz órámra, mesémre stb. de az én jóindulatomnak vége feléd. Tessát azért hoztam vissza az életbe, mert emberileg rendes, és amúgy is kezdő, de, ha ugyanúgy hibázol, vagy nem figyelsz másokra, nem fejlődsz semmit, akkor olyan helyzetben szemrebbenés nélkül írom majd be újra a "Kalandod itt végetért." mondatocskát.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 17, 2012 11:04 am

Tudod mit? Ha ennyire jó neked, hogy haragudj rám (aki egyébként egy mezei játékos vagyok az oldaladon, soha nem volt semmiféle szorosabb kapcsolat köztünk) egy JÁTÉK (vagy akár bármi más miatt), akkor tedd azt. Felőlem akár törölhetsz is, ha úgy tartja kedved, akkor sem fogok rád/rátok haragudni. Nyilván szomorú leszek és egy darabig hiányozni fog, de nem leszek tőle depressziós, túlélem. Majd találok valami más hobbit, nekem nem ez az életem. Egyébként én is kaptam tőletek szerintem rendesen, és nem is csak nezán, és nem is egyszer, de megbocsátottam nektek akkor is, amikor visszajöttem, és most is. Ja, és az órátokra majd megyek, ha nekem jó időpontban lesz. Most történetesen ma is lesz órám és pénteken is lesz német, csak a békülés kedvéért jöttem volna az órátokra. Mind a kettő fontos, mert a main zh-ra készülünk, pénteken meg középfokú nyelvvizsgára, de kivételesen bevállaltam volna, hogy elmulasztom őket. Erről ennyit... Csak elmondtam neked, hogy ne csak a saját szemeddel láss, hanem az enyémmel is.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 17, 2012 11:44 am

"1. Emberileg nem fogsz megváltozni, én ebben már rég nem tudok hinni, lehet hogy most azt mondod, de ha bármikor újra ilyen jellegű probléma merül fel, akkor megint hajthatatlan leszel és nem fog érdekelni senkinek se a véleménye."

Hát erről beszéltem. Smile Nem egy JÁTÉK-ról van szó, ahogy kiemelted, sokkal többről, és nem haragszom rád, ezt sem érted, a hozzáállásodtól ver a víz, ez egészen más. ^^ Ezért mondtam, hogy nekem igazából édes mindegy a dolog, de ld. a mostani hozzászólásoddal is bizonyítottad, hogy mint user nem fogsz megváltozni, és ha ne adj isten egy mesében birálni merem a játékodat, vagy netán meghal a karid, mert butaságot csinálsz millió tanács ellenére, akkor ugyanúgy jön majd a fújás, meg az ejj, de gonoszak itt az emberek stb. Szóval konkrétan egem ez nem érdekel, nincs mit megbocsátani, mert nem fogsz változni/változtatni, innentől a bocsánatkérés értelmetlen, főleg mint mondtam az után, hogy eleve nem is állt szándékodban, hanem csak besunnyogtál volna az órámra. Részemről marad a vállrántás.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeSzer. Okt. 17, 2012 10:49 pm

Nos, mivel már Kaenben is felmerült a törlés ötlete a chates beszélgetés alapján, magamban átgondoltam az egészet, hogy is jutott idáig a kapcsolatunk. Itt azonban szándékosan nem ejtek szót róla, hisz vele az égvilágon semmi problémám nincsen, elsősorban Cir és köztem folyik a csata szerintem. Erősen az az érzésem, hogy bolhából lett elefánt csinálva. Ehhez szerintem Cir is és én is egyformán hozzátettünk, mindketten egyformán hibásak vagyunk.
Akármennyire is gondolkodom, a vita kezdetét Cirnek a szeptemberi versenyes-kiszabadítós meséjére tudom visszavezetni. Előtte legalábbis békésen elvoltunk egymás mellett, már-már barátkozás is volt, részemről legalábbis semmi kifogásom nem lett volna ellene. A vezetőségből augusztusban másféle useres okokból mondtam le, semmi nem látszott még akkor szerintem ebből. Cir aztán azon a bizonyos mesén megemlítette, hogy nem tetszik neki Deyan kasztja, és kötelezővé tette a kasztváltást. Nekem ez nem tetszett, és itt kezdett nőni a bolha. Az az ember vagyok, aki sajnos nem nagyon bírja a negatív kritikát, pláne ha azt erőszakos hangnemben teszik. Parázs vita, majd elfogadtam, oké, lesz valami Deyannal, ha lesz rá ötletem.
Aztán jött a megrovás, amiben a mai napig több mindent nem értek. Cir azt mondta, hogy zaklatom őket, "olyan dolgokba ütöm az orromat, amihez semmi közöm." Mire gondoltatok itt? Emlékeim szerint semmi ilyet nem írtam, pláne nem rendszeresen... Egy dologra emlékszem, mikor Kaentől megkérdeztem, hogy Evandrus miért lett kizárva a Tízpróbából. Ez ekkora nagy bűn lett volna? Ha igen, akkor bocsánat, szimpla érdeklődés volt a részemről. Azt meg pláne nem értem, hogy miért írta le benne Cir, hogy a Tízpróba feladatait nem sorrendben kell megcsinálni. Hiszen addig se sorrendben haladtam... A 2. sorszámú próbát pl. csak a 8. fordulóban csináltam meg, és addig is össze-vissza. Triviális volt. Az is fel lett benne hozva, hogy szóvá tettem Aredhyllnél, hogy nem minden autogram lett elfogadva. Igen, szóltam neki, mert azt hittem, hogy talán nem kapta meg Kaen vagy hogy rosszul írta Ared vagy én csináltam valamit rosszul, mivel akkor még megfigyeléseim szerint minden próba szinte rögtön beadás után jóvá lett hagyva. Eszem ágában sem volt Kaent csalással vádolni. Végül aztán kitettek a vezetőségből, jobban mondva "elfogadták a lemondásomat". Oké, rendben, semmi gond, amúgy se tudtam csinálni már akkor se rendesen.
Ezután jött pár hét szünet, azt hittem, kibékülünk, ezért is nem mentem talira, és nem is kerestem velük a kapcsolatot, hogy ne szítsam még tovább a dolgot, gondoljuk át ők is és én is nyugodtan. A következő vita ismét egy Cir-mese kapcsán tört ki, mikor is Evelyne meghalt. Ekkor már tényleg haragudtam Cirre, és ezért is írtam nem túl szép hangvételű választ a hszére ide a kariprofilomba. Egy lapáttal még rátett, hogy másnap, mikor Szandi és Deyan részvét nyilvánító üzenete Nessie-nek kikerült, elsősorban Róz és Cir megint letámadott, hogy szerintük nem kellett volna, meg rongyrázás meg stb. Ekkor jött szegény Evan, akire chaten rádörrentem abszolút jogtalanul, mivel már nem láttam a pipától, holott meg akart védeni. Szerintem már megbeszéltük vele, és továbbra is sajnálom azt a részt, akkor tényleg otrombán viselkedtem, de remélem, ő legalább nem haragszik rám és legalábbis nagyjából megért. Cirrel viszont a helyzet ekkor már nem volt túl rózsás, de igyekeztem magamban lezárni a dolgot, hisz végül is csak egy játékról van szó, na meg én is hibás voltam, amiért nem figyeltem oda Chris hszére a mesén. Ekkoriban beszéltem Rózzal arról, amit Cir mondott, hogy talán meg kellene próbálni mégis valahogy részt venni a mai mesén, az első variáció szerint egyszerűen beírni az órára, és a végén offban odaírni azt, amit lényegében tegnap PM-ben is elküldtem Cirnek, hogy békülni szeretnék és társai. Hozzá végül is a jelek szerint viszont csak fél információ jutott el, de nem hibáztatom Rózt, talán nem mondtam el rendesen, lehet, hogy félreérthető voltam, de minden esetre erre gondoltam. Igen, mondtam olyat is, hogy ha akarja, akkor max. törli Cir a hszt, mert nem tudtam, hogy végül is mennyire haragszik hát, hányadán is vagyunk. De aztán végül el lett vetve az ötlet, és inkább arra gondoltam, hogy jobb lenne ezt majd talin megbeszélni, ami a jelek szerint egyébként is csak decemberben lesz legközelebb. Az úgy egyrészt sokkal személyesebb lett volna, mint nezán bármilyen formában, másrészt pedig amúgy is régi esetnek fog számítani, addig pedig igyekeztem volna nem konfrontálódni Cirékkel, és szót fogadni abban, hogy kérése szerint nem megyek se az ő, se a Kaen meséjére. A helyzet ismét oldódni látszott, egy-két teljesen normális hangvételű levelünk is volt. Sajnos azonban Sves szegény rossz témában írt rossz helyre. Őt sem hibáztatom egyáltalán, csak jobban örültem volna, ha PM-ben írja le a gondolatait, és úgy megbeszéljük, közben tartom magam a tervemhez. Így viszont nem tudtam már mást lépni, csak hogy írok egy PM-et Cirnek, hogy béküljünk ki, nehogy egyéb félreértések legyenek. Ő viszont, ahogy az ábra mutatja, nem kért belőle... Ezért gondoltam, hogy akkor ezek szerint sajnos sikerült megutáltatnom magam velük, erre vonatkozott az a mondat is, amit chaten meg is talált, hogy talán azért nem jönnek fel, mert én is ott vagyok. Kaen ekkor jelentette, hogy betelt a pohár...
Elismerem, abban valóban hibás vagyok, hogy túl hamar kaptam fel a vizet, amikor megszólt valamiért, talán hamarabb túl kellett volna magam tenni azokon a dolgokon, és az egész vita akkor valóban nincsen. Ezért kértem Cirtől tegnap bocsánatot, hogy borítsunk fátylat a múltra és folytassuk ott, ahol augusztusban abbahagytuk. Én tanultam belőle, legközelebb (ha még lesz legközelebb), igyekszem nem túlreagálni a dolgokat, és inkább elfogadni a döntéseit. Ez szerintem egyébként nem olyan, amiben nem lehetne változni, hisz az ember mindig tanul, na meg tökéletes ember nincs... Összegezve az egészet szerintem mindketten bolhából csinálunk elefántot, ahogy az elején is mondtam. Ugyanakkor, mivel értelmes, felnőtt emberek vagyunk mindketten, szerintem meg tudnánk beszélni normálisan, vagy ki tudnánk alkudni valamilyen kompromisszumot, vagy akár azt is csinálhatnánk, hogy egyszerűen túllépünk az egészen, és úgy teszünk, mintha semmi nem történt volna. Én az utóbbi híve vagyok, ezt tartom a legegyszerűbbnek, és ezt is próbálom megvalósítani több-kevesebb sikerrel. Természetesen mindenféle megoldásra vevő vagyok, de ha nem marad más, a törlést is tudomásul veszem.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Nekromanta
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Okt. 18, 2012 7:08 am

No Deyan. Elolvastam a kisregényt. Mint mondtam, én bárkinek megadom az esélyt, pedig nem csak engem, és nem csak Cirt idegesíti a stílusod. A közösséget úgy építettük fel, hogy bárkit befogadjon, aki építi, és nem rombolja.
Nem mi találjuk ki az emberi viselkedés szabályait, hanem a világ, a közösség. Nem a szerepjátékról írok most, hiszen abban egyértelműen fejlődnöd kell. Nekem ahhoz sajnos nincsen türelmem, hogy a játékodra figyeljek, csiszolgassam, de javaslom, hogy olvasd Cir, Róz, Ari, Chris, Bella játékait, de ide sorolhatnám Elit is, Jacket is, akik meg sokkal kevesebbszer játszanak, de érdemes. Túlságosan tényszerűen veszed a nezát, mintha egy megoldandó feladat, akadálypálya lenne. Azt mondod, hogy nincsen időd filmet nézni, könyvet olvasni. Mégis rengetegszer látlak itt, tehát ráérsz. Ha kicsit is ráérsz, fejlődj.
Ami az emberi hozzáállást jelenti, mondom a normákat. Logikusság, ez az egyik legfontosabb. A levélnek van témája, amiről szól. Ha üzit írsz, tartalmazzon minden fontos információt. Ne kelljen még visszakérdezgetni, hogy miről beszélsz. Ott van a kérdések fóruma, ne Cir kapjon napi 5 üzit. Ha valami nem úgy működik, ahogy elvárnád, pl nincsen jóváírva próba, tallér, tárgy, bármi, akkor türelem, nem kell üziket írkálni, hiszen időrendben haladunk, és a napi munka, babázás, házimunka után nekünk is a nezás játék, és nem pedig a nezás meló következik. Ha már nagyon régóta nem látsz valamit, akkor lehet reklamálni. Egy versenynél igyekszünk helyesen adminisztrálni, de nem kell minden hibára felhívni a figyelmünket, hidd el, nálad szakavatottabb emberek megteszik. Minden fontos nezás lépésnél vannak kontrollcsoportok, Rosetta és Ariana kimondatlanul is megtalálja az esetleges gigszereket, és hidd el, értelmes stílusban közlik, segítő, nem bíráló szándékkal, és mire te letámadsz, addigra régesrégen tudunk a problémáról.
És végszó: ne legyen üldözési mániád. Furcsa emberi stílusod ellenére mi elfogadtunk, de az olyan dumák, hogy Cir biztos utál, stb miatt utálunk meg tényleg. Ha el tudod fogadni, hogy nem így van, és nem dumálsz rólunk hülyeségeket, akkor maradhatsz, de ez már az utolsó utáni esély. És hidd el, Cir nem olyan vajszívű, mint én.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Okt. 18, 2012 7:31 am

Átfutottam, mert baromira se időm, se energiám nincs már erre.
A tízpróbán nem Evandrusról volt csak szó. Aredtől hallotta Kaen vissza azt, hogy Arednek te mondtad, hogy valami itt nincs rendben, mert van, akinek nincsenek az alapítós mélküldős próba adminisztrálva, másnak meg igen, és eléggé olyan volt ennek a hangsúlya, mintha minimum azt feltételeznéd (üldözési mánia újfent), hogy direkt vannak módosítások, hogy valakit mondjuk Kaen előnyhöz juttasson. Lehet, hogy te nem annak szántad, de akkor viszont megint csak nem jó sem a megfogalmazás, sem pedig maga a stílus, hogy folyamatosan MÁSNAK mondasz dolgokat. Miért nem írtál Kaennek? Miért nem írtál a tízpróbás hírhez, mint normális kérdést?
"na meg én is hibás voltam,"
IS???? Csak te voltál hibás! Abban, hogy egy gyengék védelmezői aurorral azt játszod ki, hogy leszarsz mindenki mást, azzal, hogy egy nekromantával jósolni kezdesz, amikor mindenki elkezd harcolni. IS??? Én sehol ebben nem voltam hibás, de a bili már rohadtul te van/volt. A nekrológos dolgaidnál pedig nem csak én és Róz szoltunk, hanem már Chris is, meg már Ilya sem bírt, Ari csak a háttérben kaparta a falat, csak hogy neveket is említsek, akik már nehezen viselik el, amit csinálsz. Nem csak én vagyok. Smile
"Ekkoriban beszéltem Rózzal arról, amit Cir mondott,"
Újabb hiba, mert továbbra sem tudsz egyenes lenni, és eleve ahhoz menni, akit érint, mint ahogy csodálod, hogy betelt Kaennél a pohár, hogy már megint vádaskodsz, és valótlant állítasz az emberről, miközben nem is frissítettünk nezán, és még a hülye is rájött, hogy ha egyszer 55-kor értem be órai mesélővel, akkor esélyes, hogy hsz-t írok, nem pedig azon agyalok, hogy hú, ez a Deyan fent van chat-en, most akkor én nem megyek. Nevetséges! Ahogy Bella mondta irigység, féltékenység, ahogy Kaen mondja üldözési mánia stb.
Folyamatosan megjegyzéseket teszel, szúrkálódsz, persze ritkán szemtől szembe, hanem másnak, hogy persze te nem tudsz relikviát szerezni, persze vannak kivételezettek, akiknek minden sokkal könnyebb stb. stb. marha unalmas már ez hidd el.

"Elismerem, abban valóban hibás vagyok, hogy túl hamar kaptam fel a vizet, amikor megszólt valamiért, talán hamarabb túl kellett volna magam tenni azokon a dolgokon, és az egész vita akkor valóban nincsen."
Nem, ne ezért kérj elnézést. Azért, mert a hibákon nem változtatsz. Nem felkapni kell a vizet, meg nem utána bocsánatot kérni, hanem egy tanácsot megfogadni, és mivel már évek óta erre képtelen vagy, innentől ne csodáld, ha az ember már a 15-dik alkalommal nem azt mondja, hogy "Drága egyetlen Deyan, légyszike az auror tök nem így működik.", hanem azt kapod helyette "Hogy kasztot váltasz, mert azt mondtam."

Én megmondtam neked tegnap is, hogy én ezt már lenyelni nem tudom. Túl tudok lépni rajta, de a jóindulatom már megszűnt. Nessie tegnap nem halt meg az órán, mert emberileg kedvelem, hiába volt butus. Rád ez már rég nem él. Túl lehet lépni, de hogyha egy mesén ugyanúgy hatszázadszorra is baromságot csinálsz, akkor már nem fog érdekelni a dolog, nem leszek szívbajos, megölöm a karid, vagy felszólítalak kasztváltásra, ha úgy látom, hogy nem megy, amit csinálsz. Egy ideig baromira tudok kedves lenni, segítőkész, veled is megtettem, baromi sokat magyaráztam normálisan, nyugodtan, segítőkészen stb. Ez már elfogyott, figyelmen kívül tudlak hagyni, amíg nem keresztezed az utam, viszont ha keresztezed (mese, óra, bármi egyéb), akkor ott nem leszek kedves, hanem nyers, és ennyi.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 9 Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: