Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
+19Berker Mikolaj Kaen el Jericho Natanail Yosif Felaern Yhendorn Alexandra Voltano Kockadobás Shuang Zhen Jasna Novarro Anita Radoslava Hua Xiangfeng Radomir Waylan Aurora Valanthe Mediaris Alex Kerphina Evan Darian Isabella Newton Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Nessie di Alsiera Deyan Serenity 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| | | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kockadobás
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 27, 2012 2:56 pm | |
| The member 'Alexandra Voltano' has done the following action : Roll dices
'Hat oldalú dobókocka' : [Only admins are allowed to see this image] Result : [Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 27, 2012 2:58 pm | |
| | |
| | | Kockadobás
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 27, 2012 2:58 pm | |
| The member 'Alexandra Voltano' has done the following action : Roll dices
'Kétoldalú kocka' : [Only admins are allowed to see this image] Result : [Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Pént. Ápr. 27, 2012 8:11 pm | |
| Hát ez most igencsak fájt és szíven ütött. Mentorprogramban a kövi megjegyzést kaptam Emilytől:
//1. megj.: figyelj picit jobban a helyesírásra, elgépelésekre! 2. megj.: úgy érzem, nincsen teljesen kiforrott jelleme Deyannak, vagy legalábbis nekem fogalmam sincs, hogy milyen. Se ilyen, se olyan, nem tudok rá jelzőt aggatni. (Persze lehet, hogy tévedek, és csak nekem nem jön át, vagy direkt ilyen, ha így van, elnézést kérek, de ha nincs, akkor javaslom, hogy írd le, mikor mi látszik az arcán, szemeiben, milyen a hangszíne, használj jelzőket bátran!) 3. megj.: nincsen kiforrott írói stílusod. Összedobálod a szavakat, de nem érzem, hogy benne lenne egy tipikus Deyan-íz. Írogass novellákat, cikkeket, jó gyakorlás, pláne, ha többször átolvasod, és át-átírogatod benne a dolgokat.//
Deyan, mint tudjátok, a főkarim, akit magamról mintáztam, és ő az egyik kedvenc karim. Gyakorlatilag ezzel most le lett szarozva az egész karakter... Jelleméről pár szót: Aurornak készül, eddigi életében sokat szenvedett, ennek ellenére megmaradt optimistának. Szeret nyomozgatni, esküdt ellensége a kegyenceknek. Alapvetően barátkozó jellem, legjobb barátja volt a karácsony óta halott Ann, elvesztése nagyon fájt neki. Most Bella Newtonnal jár, akit teljes szívéből szeret, és bármit megtenne érte. Egyébként pedig nagyjából magamról mintáztam, elsősorban engem személyesít meg, némi kiegészítéssel ugye, mert a nezán már sok minden történt vele, ami alakított rajta. Ettől függetlenül 80%-ban még mindig én vagyok. (Tehát ha nagyon akarom, akkor úgy is értelmezhetem, hogy én nem vagyok semmilyen, de igyekszem nem magamra venni...)
Minden esetre ez sok mindent megmagyaráz: például hogy miért nem örültök a vámpír kari ötletének, illetve hogy miért nem kapok mesélőt. Bár fáj ezt kimondanom, hisz Deyan a szívemhez nőtt az évek alatt, de át lesz dolgozva, bár fogalmam nincs, hogy mit lehetne még hozzátenni vagy alakítani rajta. Többiek szerint milyen karakter? Tényleg olyan szar, ahogy Emily írta? Ha igen, akkor kérek ötletet a javításához.
Kérdés lenne még, hogy Szandrát és Evelyne-t milyennek tartjátok? Ők is gyengék vagy ők jobbak? Radomir még alakítás alatt van.
CSAK azok írjanak, akiknek határozott véleményük van a témáról és ismerik Deyant valamennyire, mert azok a mérvadók. (Cir, Kaen és Evan véleményére különösen kíváncsi vagyok, de persze más vélemények is érdekelnek, ha az olyan, amit írtam. )
Ezek a megjegyzések azon is elgondolkodtattak, hogy érdemes-e egyáltalán nekem szj-vel foglalkoznom. Ezek szerint három éve ugyanúgy, azaz szarul csinálom az egészet, semmi érzékem nincs hozzá. Novellákat sosem írtam és nem is fogok, mert nem vagyok nagy író, időm sem lenne rá és fantáziám sem. Örültem, hogy a Viadalt is össze tudtam hozni úgy ahogy, és az is erősen körbe határolt téma volt. Önálló ötletből jó novellát teljesen kizárt, hogy írjak, ahogy azt Emily javasolta. Valóban nem vagyok túlságosan olvasott ember, ami azért is van, mert mostanában időm se lenne rá, a középsuliban pedig mindig is utáltam a kötelezőket, mert inkább a matek, informatika és angol foglalkoztatott, sose voltam egy humán beállítottságú ember (nyelvektől eltekintve). Ez ezek szerint a szerepjátékomon is meglátszik... Irodalom órán a verselemzéseket is szívből utáltam, az írásbeli érettségin is k* nagy mázlim volt, hogy olyan érvelési témát kaptam, amihez valamelyest hozzá tudtam szagolni (Technikai fejlődés a XX. században), különben olyan karót kaptam volna, mint egy ház. Minden esetre Cir tegnapi megjegyzését ("kritikán aluli a játék minősége"), Kaen állandó szlogenjét ("minőségi szerepjátékot várunk") és ezeket összerakva erősen az jön ki, hogy semmi keresni valóm itt. Ha nincs igazam, szóljatok, ha igen, akkor is. Csak egy szavatokba kerül, és eltűnök, nem akarom rontani a levegőt feleslegesen, ha úgyse tudok játszani, és más játékélményét sem akarom rontani.
Csak hogy egy picit visszaszúrjak: "Axel hümmögve sercegteti a borotásáját." Mi az, hogy "borotásáját"? Nem inkább borostáját? | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Nessie di Alsiera
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1353 Kaszt : Üzenőláda : "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 7:26 am | |
| Deyan: Hidd el nekem, hogy egy cipőben járunk. Arra gondolsz, hogy én sosem voltam szarban? Hogy nem törtek le többször is azzal, hogy nem lehetett vámpírom mesélőim? De egy dolgot elhihetsz: ha igazán szereted a Nezát, a közösséget, akkor nem adod fel. Én is volt, hogy kifakadtam, de nem így. Tarsd magadban, akkor mindenki erősnek tart majd, én fogadd el a kritikát, mert ha ezt csinálod, még többet fogsz kapni. Velem is ez volt, valahányszor hasonlót csináltam, azt mondták, hogy hisztiztek, ami igaz is volt. Inkább nyeld be a dolgokat, és tarts ki. Ez a érzés el fog múlni. Amúgy meg: Nem az volt a lényege a mentorprogramnak, hogy segítsen? Ééés, idézve az egyik szabályt: "- Sértődést nem kérek! Nem szeretném, ha én lennék a rossz, csúnya, gonosz, amikor leírom a hibákat. Emlékezzetek rá, hogy pont ez a dolgom, pont ezért csinálom, és Ti csak így tudtok fejlődni!" | |
| | | Felaern Yhendorn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1322 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 8:05 am | |
| Figyelj, Deyan. Ez egy MENTORPROGRAM. Nem játszóház, ahol elmondják neked, hogy jaj, csak így tovább, semmi gond nincs a játékoddal. Mindenkinek vannak hibái, gondjai a játékában. Ha te nem tűröd el, akkor miért jelentkeztél? Pont az a lényege ennek, hogy kikritizálja Emily a játékodat, egészen aprókig, meg így tudsz fejlődni. Mit vártál a programtól, ha nem ezt? Olvasgattam a játékaidat, és jól játszol, nem azzal van a gond. Viszont ha valaki évek óta szerepezik, akkor neki nyílván jobban kielemzik a hozzászólását, hogy ismételjem magam, csak így tudsz fejlődni. De egyetértek Emilyvel. Lehet, hogy megvan a jelleme Deyannak, csak te nem játszod ki. Adhatsz hozzá szokásokat, amit szokott ismételgetni, meg tudsz részletezni. Emily nem azért írta, hogy leszarozzon, hanem azért, hogy nagyon jó játékos válhasson belőled, ha javítgatod az írói stílusod, magadnak teszel jót. Azt kell megtanulnod, hogy fejezd ki Deyan érzelmeit, gondolatait, olyan stílusban kell írnod és beszélned, amilyen ő. És ez nem azt jelenti, hogy most rosszul játszol, csak lehetne ízesebben, stílusosabban. Amúgy meg a végén a visszaszúrás övön aluli volt, valaki segít neked, tökingyen, boldogan, és nem azért, mert neki nem lenne jobb dolga, és melletted nemtudomhány másikat is tanítgat.. Ha ebből te azt szűröd le, hogy hagyd abba a játékot.. akkor bocsi, ez az én véleményem, de tényleg abba kell hagynod. Ahhoz, hogy szépen írj, meg kell tanulnod írni, kell, hogy legyen egy szókincsed, ehhez mind figyelem és kitartás kell. Ha ilyeneket nem tudsz lenyelni, és nem tudod folytatni, és nincs benned a vágy, hogy javulj - én így látom -, akkor semmi keresnivalód a mentorprogramban. Ha neked örömet okoz, akkor baromság abbahagyni, játszogass tovább simán, de ahhoz, hogy egy vámpír karaktert, akinek fel kell fogni, hogy mi történt vele, bele kell tudni magad élni egy vámpír szerepébe, ahhoz fejlődni kell. És igazából az a 3 év nem jelent semmit, ha úgy töltötted el, hogy te biztos jól játszol, és nem is akarsz fejlődni. Én sosem írtam például novellákat, de szerintem azzal csak magadon segítenél, ha többet olvasnál. Nem kell hűdenagy, komoly könyvekre gondolni, ne a Háború és békével, és ne is a Nyomorultakkal kezd, de ha vannak témák, amik érdekelnek, például gondolom a fantasy, ott a Harry Potter, Gyűrűk ura, meg kismillió más fantasy könyv, olvashatsz valami normális vámpírosat is, ha szeretnél vámpírt, ott a könyvtár, menj be, nem sok idő. És olvasni bárhol lehet, utazás közben, miközben nezázol, a másik ír, te addig olvasol, esténként, stb, az, hogy nincs időd olvasni, gyenge kifogás. Azt viszont meg kell értened, hogy ez egy olyan oldal, ahol Írunk. Minden hozzászólásunk egy kisebb, vagy nagyobb fogalmazás, kell bele érzelem, humor, vagy amit akarsz, de olvasható legyen. És te KÉPES vagy mindezekre, mivel mindenki képes, csak fejlődni kell, bővíteni a szókincset, és megtanulni magad kifejezni – ebben segít a mentorprogram, ha figyelsz Emily tanácsaira, aki egy tök jó szerepjátékos! Ha elfogadod ezt a hozzászólást, akkor bíztatásként, és ne másként értékeld, maximum sarkosan fogalmaztam, meg egy kicsit bunkón esetleg, de ilyen a stílusom, bocsi. Szerintem azért jól írsz, tündét engedélyezték neked, azzal is próbálj tündésebben játszani, néha akár én is játszok veled, nem tudom, mennyire gondolod, hogy jól játszom-e ki a tündét. Nekem sincs vámpír karakterem, se mesélőm, és még élek!
U.i.: Ha gondolod, elviszem neked kövi talira azt a könyvet, ami megszerettette velem az olvasást. Nem hosszú, nemrégen újraolvastam és kb két óra alatt kivégeztem, hogy közben ebédeltem. | |
| | | Natanail Yosif
Főkarakter : Shuang Zhen Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Shuang Zhent tessék játék miatt zargatni
Erdőféltünci
| | | | Felaern Yhendorn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1322 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 8:25 am | |
| Ó, ha tudnátok én milyen voltam 5 éve. xD Az egysoros hozzászólásaimból a harmadiknál már megpróbálta a karim megcsókolni a játszótársát, és mindegyikbe volt valami brutális hiba. Senki sem születik írói vénával - na nem mintha nekem az lenne most -, de tanulható. És ha megtanulsz szépen írni, az nem csak arra van befolyással, hogy írsz, hanem a beszédedre is, ha dumálsz valakivel, akkor ő érzi, hogy most valami értelmes, okos emberrel van dolga, mert tud fogalmazni, ki tudja magát fejezni, szép mondatokban beszél. Szóval csak a te javadra válik a fejlődés. | |
| | | Natanail Yosif
Főkarakter : Shuang Zhen Hozzászólások száma : 96 Kaszt : Üzenőláda : Shuang Zhent tessék játék miatt zargatni
Erdőféltünci
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 9:19 am | |
| Nos, bár megígértem magamnak meg chaten is, hogy csak holnap írok ide, amikor mindenki, aki akart, válaszolt, mégis válaszolok inkább most. Úgy érzem, ennyi hsz elég volt ahhoz, hogy átrágjam magamban a dolgokat, de persze aki még akar, az írhat a témához, csak akkor ennek a hsznek fényében. A helyzet az, hogy hajlamos vagyok könnyen besértődni dolgokon, és duzzogni rajta egy darabig. Ha viszont vannak emberkék, akik kiállnak mellettem, mint most is, akkor javítható vagyok és megy tovább minden. Elgondolkodtam mindőtök hszén, és arra jutottam, hogy igazatok van, emiatt nem érdemes feladni az egészet, pláne annak fényében, hogy Kaen nemrég egyébként meg is dicsért az aktívságomért. A közösséget persze szeretem, és ahogy Nessie mondta, magammal is kiszúrnék, ha egy ilyen miatt nem játszanék tovább. Másrészt pedig jó, hogy ez kiderült, mert akkor továbbra is megmaradt volna olyan gyatrának Dey, amilyen eddig volt. Szóval bocsánat Emily-től, és inkább hála azért, hogy észrevette. Ahogy Falafel javasolta, majd lesz hozzárendelve a karihoz valamilyen szokásrendszer, remélem, úgy jó lesz. Vagy... igazából nem tudom, hogy Emily konkrétan mire gondolt, hogy lehetne színesíteni Deyt...
Egyébként egy kérdésre még mindig nem kaptam választ: Szandrát és Evelyne-t milyennek látjátok? Ők is ugyanolyan gyatrák, mint Dey, vagy ők jobban sikerültek? Lehet nyugodtan kíméletlenül őszintén most már, ahogy Emke tette, nem lesz sértődés. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 10:37 am | |
| Egyébként ha már itt tartunk, ezt a hszt hogy javítanátok ki a helyemben, annak fényében, amit Emke mondott?
*Egy férfi csatlakozik hozzá, akit látásból ugyan nem ismer, de nem sokára bemutatkozik neki, és így már ismerős számára is.* -Szép napot kívánok... Fogalmam nincs, biztos valami oknál fogva megátkozták őket. Mióta itt vagyok, vagyis több, mint három éve, még sosem láttam őket virágzani. Óóó, Ön az a híres író? *esik le neki, mikor bemutatkozik neki a férfi.* Természetesen olvastam a könyveit, nagyon tetszenek. Fog még új könyvet írni? Kíváncsi lennék a következő könyveire. Eddig mind profin sikerült. *dícséri meg az urat. Lehet, hogy úgy tűnik, picit fényezi, de ő teljesen őszintén beszél, valóban élvezi a könyveit, és valóban a kedvenc írói közé tartozik, ha nem is mondaná A Kedvencének. A kézfogást természetesen elfogadja, és férfiasan ő is megszorongatja.* - Deyan Serenity, megtiszteltetés megismerni Önt személyesen is. Öh... szervusz Mia. *tegezi le a daimónt. Szerinte fura dolog egy daimónt magázni, de ha megsértődik, hát majd kijavítja. Aztán a fiú ambícióiról esik szó.* - Hát... nem igazán szeretnék író lenni. Közel nem érnék fel az Ön színvonalára, márpedig szerintem vagy jót írjunk vagy semmit. Ez nem könyv, hanem a naplóm... Nem, egész más motivál. Auror szeretnék lenni, a sulival párhuzamosan auror képzésen is részt veszek január óta. Azért határoztam el, hogy az leszek, mert nekem is meggyűlt a bajom párszor a kegyencekkel... valószínűleg nem kell bemutatnom őket Önnek. Elég az hozzá, hogy egyszer majdnem megöltek. Akkor határoztam el végérvényesen, hogy ezt a pályát választom magamnak, mert vissza akarom adni nekik, amit kaptam tőlük. Meg aztán anyukám is auror volt, és az ő példáját is szeretném követni... *mesél picit az életéről. Mivel azonban nem szeretne több szót az életéről ejteni, inkább tereli a szót.* - Na és Ön hogy jött rá arra, hogy író szeretne lenni? Már ha nem vagyok indiszkrét. Minden esetre kíváncsi lennék rá... A lexikonokban sok mindent elolvastam Önről, de ezt valahogy nem találtam sehol sem... Vagy csak nem kerestem elég figyelmesen? *kérdi igazi kíváncsisággal, és szembe fordul a férfival, a naplót pedig becsukja és a háta mögé teszi.* | |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 12:09 pm | |
| Deyan Drága! :) Teljesen egyet értek Felaernnel. A mentorprogram nyilván azért jött lére, hogy a kisebb-nagyobb hibákat kijavítsa, szóljon érte. Nem is nagyon tudok mit írni ezzel kapcsoltban, mert 'Falafel' már mindent leírt, amit én is akartam. Nyilván minden karakternek kell egy különleges jellem, ami nem egy átlagos emberé teszi. Anno nekem is sokszor mondták, hogy unalmasan játszom. Igen, lehet. De ez partnertől is függ. Hogyha a partner pörgős, vagány és izgalmakra vágyik, akkor ez rád, User-re átragad és minden bizonnyal, hogyha a karaktered jelleme engedi, akkor valamilyen szinten a karakteredre is átragad. Nagyon sok minden függ a partner szerepjátékától! Tényleg sok minden. Bella is teljesen olyan, mint én. Ugyanolyan szeleburdi, szeszélyes, kedves és barátkozós, amilyen én vagyok. De az nem azt jelenti, hogy nincs jelleme, vagy stílusa. Mindig lehet a karaktert kicsit alakítani, kicsit színesíteni és ez tőled függ, hogy mivel teszed ezt. Lehet egy új hobbija, egy újfajta szokása, fűszerezd meg a beszédeit poénnal, vagy vegyen észre apró dolgokat a világban. Mindig-mindig lehet újítani a karakteren és a végén rá fogsz jönni, hogy mennyire nem ugyan az az ember, ami az elején volt. Merthogy idő közben te is változol a karakterrel együtt. | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 1:44 pm | |
| Na figyi: én leszek a köcsögbunkó, de légyszives ne sajnáltasd magad. Mindenkinek meg szoktuk mondani, akár jó, akár nem. Ha nem tévedek, pont a napokban kaptál dicséretet is. Ahogy Falaern és még jópáran mondják, a mentorprogram az igazságra épül, nem pedig egymás felfele tolására. Egyébként az első karakter a legtöbb esetben életképtelen. Én tudod miért nem játszom Kaen karival? Azért, mert ugyanaz a gond, nincs jellem. Az első kari mindig magunkról mintázott, és nem csoda, ha nincs jellemfejlődés, de hát nem is őt kell a mentorprogramra küldeni. Egyébként íme az én reagom amikor Emily bejelentette, hogy mentorprogramot indítana:
Néha nekem sem ártana egy mentor, mert hiába tudok jól cselekedni, de a leírásaim nem szépek, nem elég hosszúak. Na de majd mindegy, majd hátha lesz "felnőttképzés is^^
Tehát senki nem tökéletes, én sem, de ez a közösség arra épül, hogy segítsünk a többinek. Akár ti is nekünk. Amit Cir írt mostanság, az tényleg jogos, hogy sajnos nagyon kevés alkalommal látunk olyat, hogy tényleg jó szerepjáték, mert szinte lehetetlen egy két órás mesét úgy lemesélni, hogy ne legyen tele logikátlanságokkal. Egyébként a többi karid már mindenképpen árnyaltabb, jobban "érezhető", szóval ebben kéne gondolkoznod.
Azt, hogy ki kap vámpírt, mesélőt, az nagyon szubjektív. Nem az a cél, hogy mindenkit elüldözzünk, diktátorkodjunk, hanem ahogy Sves is írja, tényleg jó érzés legyen egy ilyet szerezni. Volt már olyan nezás gárda, akik durciból új oldalt dobtak össze, mindenki ősvámpír meg hasonlók voltak, és mindenki kacagott rajtuk. Higgye el mindenki, az igazi játék belőled jön, nem pedig a kasztodból, fajodból, bármiből. Az igazi játék nem téged szórakoztat, hanem azokat, akik olvasnak téged. Lehet, hogy ezzel egyéni véleményem van, de én igenis szeretnék ráérő időmben olyanokat olvasni, akiktől jól érzem magam, tetszik amit látok. Hogy igazi története van.
Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy kit mennyire komálunk, hiszen azért mert Nessie nemrég jött az oldalra, ugyanolyan bizalmat élvez, mint mondjuk te, aki régebben jöttél ide, és semminél nem az a cél, hogy kijelentsük, mit is keres itt.
Na mindegy, a lényeg, hogy Emily részvényes a nezában, tehát minden amit mondd, szentírás. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Cirelin de Sovalon Alapító
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 3:42 pm | |
| Jelentem nekem a mai napig sincs vámpír karim és nem is érzem hiányát. Amit tegnap írtam, sokakat szíven ütött, de picit tényleg sok volt, hogy 6-7 ember felügyeljek egy mese keretén belül, mert nem akarok leadni a színvonalból, és maradni az üsd-vágd mesénél. De pont azért emeltem ki Falafelt és Bellát, hogy ők közel vannak a magasabb szinthez, és Sves is szerintem szj szempontból rengeteget fejlődött már. Van erre lehetőség, pont hogy a mentorprogram azt jelenti, annak van keresnivalója itt, akinek még kell fejlődni. Mi nem a Nezán kezdtük az szj-t, de higyjétek el az első hsz-ek nekünk is nyomik, rövidek voltak. Cir nekem is játszhatatlan kari, max. Evan kedvéért lehet hogy megpróbálok jellemet pumpálni bele, de nekem is az újabb karijaim sokkal színvonalasabbak már, csupán mögöttem mostmár azért több, mint 6-7 év netes szerepjáték van, és persze iszonyat sok könyv, amit elolvastam. Deyan nálad pedig a három év nem három év, hiszen sok kihagyás volt benne úgy gondolom.
Egyébként teljes mértékben egyetértek, azt hiszem Falafellel, hogy a karid akkor lehet árnyaltabb, jellemmel telibb, ha megpróbálsz neki szokásokat adni, megpróbálsz vele több körülményt, gondolatot, cselekvést beírni. Biztosan neked is van egy csomó rád jellemző szokásod, amiket jó eséllyel nem is tudsz, mert önkéntelenek és nem veszed feltétlenül észre. Egy-egy jellemző arckifejezés, gesztus, fintor, szószerkezet. Ugyanilyeneket egy karinak is lehet adni, és akkor nem lesz tucatkari, hanem lesz egyedi jelleme. | |
| | | Shuang Zhen
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1006 Kaszt : Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon
Vicces kisember ^^
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 3:51 pm | |
| Cir: nem azt mondtad, hogy te is vámpír vagy? Mármint a húsvéti mesén, de most nem is ez a lényeg, hanem:nem fejlődhettem volna szj-s szempontból, ha nem lenne a Neza, és ti, egyébként pedig: egy kicsit sértőnek éreztem amit írtál a SW-s játékomról, de rájöttem: azóta, amióta azt elolvastam, sokkal színvonalasabbak, jobbak a hozzászólásaim, és: bocsi, ha logikátlanok voltak a vrázslataim, valamilyen szinten azt akartam tükrözni, hogy mindent újra lehet gondolni, mindenben van logika, amúgy én nagyon nem szeretem az üsd-vágd játékokat, így örülök neki, hogy nem akartál ilyen szintű mesét, a vámpír karit én se hiányolom, szerintem meg talán a vámpírt a legnehezebb dolog kijátszani, mert az pengeélen táncolós kari, nemis ember, de nemis vadállat. Egyébként pedig Dey szerintem semmi logika nincs abban, hogy a nekromanta=gonosz=vámpír, ez nem jó, így születnek a sablonos karik =) | |
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 4:03 pm | |
| Sves: Cir karim vámpír, de vele nem játszom, Celine karim még vámpír, aki meg tanár, tehát vele szintén nem sokat játszom, diák karim nincs, aki vámpír lenne, így értettem. Sajnálom, ha sértőnek érezted, a fészbúk is megmondta, hogy ha morcos vagyok, akkor intellektuálisan arrogánsá válok. De egyébként, ahogy mondod így lehet fejlődni, úgy nem, ha az embert mindig csak pátyolgatják, sőt nem véletlenül lett mára már Rose is remek mesélő, és Emily is egyre ügyesebb, és úgy általában az it-ről elmondható. Nem azt mondom, hogy ez a mi érdemünk, de nekik is sok mesénél megmondtuk, hogy mit gondolunk hibának, amikor mindenki más azt mondata, hogy jajj de istencsászár mese volt. Én még Kaennek is megmondom, ha valami nem tetszik, és erre is van példa, és persze fordítva is. ^^ Mindenki tud fejlődni úgy gondolom, de azt csak akkor lehet, ha az igazat mondják meg neki. Amúgy pont azért engedélyezzük nehezen a vámpírt, mert alapvetően ez egy olyan "nem faj", ahol nagyon sok előny van, de a hátrányt iszonyat kevesen játsszák ki úgy igazán, de hát itt Nicolas az iskolapélda úgy gondolom. Tök ritkán emberkedik, akarom mondani vámpírokdik ^^, viszont a kari állandóan kínkeservesen szenved, mert ugye zavarja a fény, rendszeres vérszomj és társai. | |
| | | Shuang Zhen
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1006 Kaszt : Üzenőláda : ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon
Vicces kisember ^^
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 4:07 pm | |
| Hát igen, mondjuk én már csak azért is szívesebben hangsúlyozom a hátrányokatr, mert azérte vagyunk emberek, mert hibázunk ^^ | |
| | | Anita Radoslava
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 195 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 4:17 pm | |
| Köszi szépen, hogy írogattatok ide, és Cir: igyekszem megfogadni a tanácsaidat, és persze teljes mértékben igazad van. Annyit kérhetnék tőled, hogy kijavítod azt a hszt, amit bemásoltam a mentor programból, hogy jó legyen, aszerint, amit Emily mondott? Jelen pillanatban fogalmam nincs, hogy lehetne jobbá tenni, de úgy érzem, abból rengeteget tanulhatnék. | |
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 4:20 pm | |
| Megpróbálom, de nem ígérem, hogy ma, mert most Lostzotunk, valszeg Lilla nem soká felkel és etetést igényel, 7-kor meg már az esti rituálé veszi kezdetét, és amúgy is hosszú volt a nap, de holnap megpróbálok ránézni valamikor. | |
| | | Anita Radoslava
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 4:21 pm | |
| Köszi szépen. | |
| | | Anita Radoslava
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 4:43 pm | |
| Egyébként szerintetek lehetőség van arra, hogy a többi multijaimat is lementorálja Emke? Vagy ha nem, akkor szeretnék valami hasonlót kérni hivatalos program keretén kívül, ha lenne olyan, aki elvállalja. | |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Ápr. 28, 2012 8:07 pm | |
| Sajnálom, nem reagálok, csak kiragadom a lényeget: "Rose is remek mesélő" *-* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja | |
| |
| | | | Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |