Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 7 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 7 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 7 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 7 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

First topic message reminder :

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 6:12 am

Ide írok, itt bizonyára olvasod majd. Vitázni nem fogok és nem akarok, semmi értelmét nem látom, meguntam. Részemről betelt a pohár.

1. Egy karakter halál azért történik meg, mert az adott karit képtelen az ember kijátszani, ennek okán MÁSIK karaktert kell behozni, nem ugyanazt más képpel és névvel. Lehet cselezgetni és hasonló karit behozni, de megmondom minden fenyegetőzés nélkül, hogy kalandmesterrel bármikor be tudok mesélni bármilyen játékba, hogy odamegy valaki és csak úgy heccből letépi a kari fejét.

2. Addig a pontig, amíg nem fogsz olvasni, nem fogsz filmeket nézni, a büdös életben nem fog fejlődni a játékod és ez tényszerű. Látja mindenki rajtad kívül, hogy nem hajlasz semmiféle tanácsra, nem vagy hajlandó megérteni, amit más mondd, javasol, kér, könyörög...ami egy idő után nem azt jelenti, hogy azért szívat valaki, mert nem kedvel, hanem azt, hogy azért nem kedvel, amit fentebb leírtam.

3. Most jelzem, hogy nekem több mesémre, vagy órámra NE gyere el. Már maga tény röhej, hogy neked az a jó mese, ahogy meg van adva a lineáris feladat, hogy mit kell csinálni. Komolyan mondom a másfél éves Lilla előtt tanul meg szerepjátszani, mint te. A szerepjáték lényege a KÖZÖS történet formálás, a várjuk hogy a szánkba repüljön a sül galamb, meg a mit kell csinálni, mi a feladat, NEM szerepjáték, hanem egy sima akadálypálya. Ezt úgysem fogod felfogni és elfogadni és láthatod fura módon Tessa, aki vadi új játékos a karihalálát jól, sőt élvezettel vette, neked meg az volt az első kérdésed kapsz-e tárgyat. Akkor már kb. a falhoz tudtam volna vágni a monitoromat, annyira ideges voltam, ilyet több mese alatt pedig köszönöm, de nem kérek.
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 7:54 am

1. Akkor ennyi, egy karakterrel kevesebb. Jelenleg kisebb gondom is nagyobb annál, mint hogy új karin agyaljak, mikor ott hever a főkarim is parlagon, nem is tudom, miért... Egyébként SZERINTED nem tudtam kijátszani, Nessie szerint meg igen, és nagyon is jókat játszottunk, más kérdés, hogy keveset. Márpedig az Ő kedvéért lett létrehozva egy tesóka, így most Nessie játéka is tönkre lett vágva, nem csak az enyém.
2. Ugyanaz, mint az előző: ha időmilliomos lennék, első dolgom lenne végigrágnom magam a Háború és békén és a Bűn és bűhődésen. De sajnos jelenleg nem ez a helyzet, úgyhogy ez van, nem fogok olvasni, amikor nincs rá időm.
3. Nyugi, nem fogok, pláne, ha így kéred. Egyébként is általában akkorra szoktad tenni, mikor nekem nem jó, de most már ha lesz időm se megyek. És akkor mi van, ha nekem az tetszik? Mindenkinek más tetszik. Mondjuk attól, hogy te nem szereted az egyik ételt, attól én még szerethetem. Ízlések és pofonok, nem kell mindenkinek egyformának lennie. Tessa meg örült a karakterhalálának... És? Ilyen is van. Én rohadtul nem örülök neki, ha tönkrevágják a játékomat, csak azért, mert az nem tetszik a mesélőnek.

Őszinteségért őszinteség.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 7:57 am

"Én rohadtul nem örülök neki, ha tönkrevágják a játékomat, csak azért, mert az nem tetszik a mesélőnek."

Csak azért, mert az egy mesélőnek sem tetszik, és csak azért, mert az SZAR. ^^
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 8:12 am

"Az univerzumban minden relatív..."//idézet egy ismeretlen szerzőtől. Smile//
Cassandra Waylan

Cassandra Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 146
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Alkimista_jos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 1xv9

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:09 pm

[Only admins are allowed to see this image] - Ez komoly...?
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:13 pm

Miért, mi a gond vele? Persze, hogy komoly. Nem, csak viccnek szántam, hogy aztán kiröhögik a háta mögött Nessie-t...
Christianna Faraday

Christianna Faraday

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 59
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Idezo
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Tek500ec94f30b117628441
Az én színem a burlywood.

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:21 pm

Nem, Nessie-t biztosan nem. Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:23 pm

Beszéljetek már értelmesen, hogy miért kell ebbe is belekötni? Teljesen egyszerű baráti részvét nyilvánításról van szó.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:30 pm

Amit a saját karijaiddal műveltél, a saját karidat siratva
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:32 pm

??? Még mindig nem értem. Hogy jövök én, mint user, Szandihoz meg Deyanhoz, mint karikhoz? Mellesleg nem műveltem vele semmit, Cir nyírta ki. Különben van egy jó tippem, csak megsúgom: akinek nem tetszik, ne nézze. Elég, ha Nessie-nek tetszik, ugyanis neki van címezve.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:34 pm

A saját karakteredet sirattatod a saját karaktereiddel, úgy jön ide
És nem Cir nyírta ki, te nyírtad ki a saját hülyeségeddel, ezt úgy látom még mindig nem sikerült megérteni Very Happy
És nehéz lenne nem néznem ugyanis én tettem ki Razz
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:35 pm

Oké, tegyük fel, hogy így van. De egyet magyarázz meg: miért ne írhatott volna Szandi és Deyan ilyet Nessie-nek? Továbbra is CSAK karakterekről van szó.
Christianna Faraday

Christianna Faraday

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:37 pm

Mert Szandi és Deyan nem játszottak olyan sokat Evelyne-nel, hogy baromi mély kapcsolat legyen köztük, egyszerűen nevetséges, hogy a saját karidat a saját karijaiddal siratod, mert nem olvasod el mások hozzászólásait és egy csata kellős közepén leülsz meditálva jósolni...
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:40 pm

Látom, még mindig nem értjük egymást... Attól, hogy nem játszottam ki, miért ne lehettek volna ők jó barátok a suliban? Ráadásul Nessie-vel igenis kijátszottuk, hogy barátok vagyunk, és igenis érezhetnek részvétet iránta.
Valentine Fergusson

Valentine Fergusson

Főkarakter : Christopher Strife
Hozzászólások száma : 21
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:43 pm

Érdekes, Nati nem küldött be Gordant siratni. Csak te hisztizel - már megint.
Ez az egész úgy jön át, mintha te igenis ki akarnád tenni mindenki elé, hogy ó kegyetlen világ, minő borzalom, hogy Evelyne meghalt. Hogy mennyien sajnálják, kapott egy nekrológot a másik halottal együtt, SŐT még két másik diák is gyászolja! Ő ilyen fontos, hogy ennyien siratják!
Na ezért szánalmas ez az egész Smile
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:45 pm

Akkor mi a búbánatért tetted ki, ha nem tetszik, mi? Hogy aztán legyen mibe belekötni? Az Üzenőfal továbbra is a karakterekről szól tudtommal, semmi köze a userekhez.
Christianna Faraday

Christianna Faraday

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:45 pm

Vegyél példát, ingyééé van. ^^

Gordan Knezevic írta:
//Bocsánat, hogy nem írtam zárót, de edzésre kellett rohannom, ezért is dobok csak most. Nem hiszem, hogy megérdemlem a jutalmat, de azért köszönöm, ezt is, meg a mesét is. Smile//
Valentine Fergusson

Valentine Fergusson

Főkarakter : Christopher Strife
Hozzászólások száma : 21
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:47 pm

Minden üzenetet kiteszünk, akár tetszik, akár nem, ha megfelel a szabályoknak, és mivel megfelelt, kitettem. Nem ez az egyetlen üzenet, amiről nem volt teljesen pozitív véleményem, mégis kiteszem, mert vállaltam ezt a munkát. Tudod, ha az ember bevállal valamit, azt igyekszik teljesíteni.
Boris Casimir Pavlov

Boris Casimir Pavlov

Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf
Hozzászólások száma : 140
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Elemista
Üzenőláda : "Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik."
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Tek50215c6e78ca86938829
Vadállat Boris / Mount Everest xD

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:48 pm

Csak hogy beleszóljak: Nati akart írni valamit Gordanról és Evelyne-ről, de volt annyi esze, hogy ne egy kari nevében akarja beküldeni, és hogy rájöjjön: a hivatalos nekrológ után semmi szükség ilyesmire. Wink
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:51 pm

Nyíljon azért már fel a szemed, Deyan drága, hogy ha ennyien mondják, hogy gáz van, kellene egy kis rendet csinálnod talán a fejedben és átgondolni, hol és főleg kivel van itt a baj, nem ujjal mutogatni, hogy "FÚJ, CIR MEGÖLTE A KARIMAT, VÁÁÁÁ" . Azért ennél már érettebbek vagyunk (vagy csak én élek ebben a súlyos tévhitben). És ez a siratós dolog, hááát... sirasd, ha akarod, de nem egy egész virtuális médián keresztül, az Isten szerelmére. Evelyne talán bff volt mindenkivel, vagy mi? Akkor sirassuk meg gyorsan az összes halottat, emeljünk nekik szobrot, stb. Oké, hogy pár napig elolvasgatom én is a mindennapi "érdekesség" porciót rólad, de mára már talán sok volt. Truly sorry, if I passed the line.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Mutatvanyos
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:52 pm

Én (Speranza) írta a hivatalos Nekrológot *-* Felveszi a gyászjelentés rovatot. >< Egyébiránt úúúúgy sem ééértii meeeg. De azért hajrá mindenkii.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:56 pm

Erre az egy ártatlan kérdésre válaszoljon már valamelyikőtök, függetlenül attól, hogy mit gondoltok rólam:
Miért ne nyilváníthatnának Szandi és Deyan Nessie-nek részvétet, ha egyszer a legjobb barátaik közé tartoznak?
Még mindig csak karakterekről van szó.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 1:59 pm

Vegyük a valós életet: ha meghalna a legjobb barátnőm, én nem rohannék kirakni az újságba a tesójának, hogy "Szívem, mi itt vagyunk neked" . Érzed, hogy ez mekkora rongyrázás volt a részedről?
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 2:03 pm

Te talán nem, más talán igen. Deyan és Szandi történetesen írtak. És akkor mi van?
Christianna Faraday

Christianna Faraday

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Okt. 04, 2012 2:05 pm

Úgy se fogja fel, úgyseeee.

Egy normális ember, ha meghal valakijének a valakije, akkor az illetőhöz megy oda, hogy sírjon a vállán...jelzem persze, hogy egy normális emberről beszélünk.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 7 Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
7 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: