Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
+19Berker Mikolaj Kaen el Jericho Natanail Yosif Felaern Yhendorn Alexandra Voltano Kockadobás Shuang Zhen Jasna Novarro Anita Radoslava Hua Xiangfeng Radomir Waylan Aurora Valanthe Mediaris Alex Kerphina Evan Darian Isabella Newton Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Nessie di Alsiera Deyan Serenity 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| | | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 6:12 am | |
| Ide írok, itt bizonyára olvasod majd. Vitázni nem fogok és nem akarok, semmi értelmét nem látom, meguntam. Részemről betelt a pohár.
1. Egy karakter halál azért történik meg, mert az adott karit képtelen az ember kijátszani, ennek okán MÁSIK karaktert kell behozni, nem ugyanazt más képpel és névvel. Lehet cselezgetni és hasonló karit behozni, de megmondom minden fenyegetőzés nélkül, hogy kalandmesterrel bármikor be tudok mesélni bármilyen játékba, hogy odamegy valaki és csak úgy heccből letépi a kari fejét.
2. Addig a pontig, amíg nem fogsz olvasni, nem fogsz filmeket nézni, a büdös életben nem fog fejlődni a játékod és ez tényszerű. Látja mindenki rajtad kívül, hogy nem hajlasz semmiféle tanácsra, nem vagy hajlandó megérteni, amit más mondd, javasol, kér, könyörög...ami egy idő után nem azt jelenti, hogy azért szívat valaki, mert nem kedvel, hanem azt, hogy azért nem kedvel, amit fentebb leírtam.
3. Most jelzem, hogy nekem több mesémre, vagy órámra NE gyere el. Már maga tény röhej, hogy neked az a jó mese, ahogy meg van adva a lineáris feladat, hogy mit kell csinálni. Komolyan mondom a másfél éves Lilla előtt tanul meg szerepjátszani, mint te. A szerepjáték lényege a KÖZÖS történet formálás, a várjuk hogy a szánkba repüljön a sül galamb, meg a mit kell csinálni, mi a feladat, NEM szerepjáték, hanem egy sima akadálypálya. Ezt úgysem fogod felfogni és elfogadni és láthatod fura módon Tessa, aki vadi új játékos a karihalálát jól, sőt élvezettel vette, neked meg az volt az első kérdésed kapsz-e tárgyat. Akkor már kb. a falhoz tudtam volna vágni a monitoromat, annyira ideges voltam, ilyet több mese alatt pedig köszönöm, de nem kérek. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 7:54 am | |
| 1. Akkor ennyi, egy karakterrel kevesebb. Jelenleg kisebb gondom is nagyobb annál, mint hogy új karin agyaljak, mikor ott hever a főkarim is parlagon, nem is tudom, miért... Egyébként SZERINTED nem tudtam kijátszani, Nessie szerint meg igen, és nagyon is jókat játszottunk, más kérdés, hogy keveset. Márpedig az Ő kedvéért lett létrehozva egy tesóka, így most Nessie játéka is tönkre lett vágva, nem csak az enyém. 2. Ugyanaz, mint az előző: ha időmilliomos lennék, első dolgom lenne végigrágnom magam a Háború és békén és a Bűn és bűhődésen. De sajnos jelenleg nem ez a helyzet, úgyhogy ez van, nem fogok olvasni, amikor nincs rá időm. 3. Nyugi, nem fogok, pláne, ha így kéred. Egyébként is általában akkorra szoktad tenni, mikor nekem nem jó, de most már ha lesz időm se megyek. És akkor mi van, ha nekem az tetszik? Mindenkinek más tetszik. Mondjuk attól, hogy te nem szereted az egyik ételt, attól én még szerethetem. Ízlések és pofonok, nem kell mindenkinek egyformának lennie. Tessa meg örült a karakterhalálának... És? Ilyen is van. Én rohadtul nem örülök neki, ha tönkrevágják a játékomat, csak azért, mert az nem tetszik a mesélőnek.
Őszinteségért őszinteség. | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 7:57 am | |
| "Én rohadtul nem örülök neki, ha tönkrevágják a játékomat, csak azért, mert az nem tetszik a mesélőnek."
Csak azért, mert az egy mesélőnek sem tetszik, és csak azért, mert az SZAR. ^^ | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Cassandra Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 146 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:09 pm | |
| [Only admins are allowed to see this image] - Ez komoly...? | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:13 pm | |
| Miért, mi a gond vele? Persze, hogy komoly. Nem, csak viccnek szántam, hogy aztán kiröhögik a háta mögött Nessie-t... | |
| | | Christianna Faraday
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 59 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a burlywood.
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:23 pm | |
| Beszéljetek már értelmesen, hogy miért kell ebbe is belekötni? Teljesen egyszerű baráti részvét nyilvánításról van szó. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:30 pm | |
| Amit a saját karijaiddal műveltél, a saját karidat siratva |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:32 pm | |
| ??? Még mindig nem értem. Hogy jövök én, mint user, Szandihoz meg Deyanhoz, mint karikhoz? Mellesleg nem műveltem vele semmit, Cir nyírta ki. Különben van egy jó tippem, csak megsúgom: akinek nem tetszik, ne nézze. Elég, ha Nessie-nek tetszik, ugyanis neki van címezve. | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:35 pm | |
| Oké, tegyük fel, hogy így van. De egyet magyarázz meg: miért ne írhatott volna Szandi és Deyan ilyet Nessie-nek? Továbbra is CSAK karakterekről van szó. | |
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:37 pm | |
| Mert Szandi és Deyan nem játszottak olyan sokat Evelyne-nel, hogy baromi mély kapcsolat legyen köztük, egyszerűen nevetséges, hogy a saját karidat a saját karijaiddal siratod, mert nem olvasod el mások hozzászólásait és egy csata kellős közepén leülsz meditálva jósolni... | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:40 pm | |
| Látom, még mindig nem értjük egymást... Attól, hogy nem játszottam ki, miért ne lehettek volna ők jó barátok a suliban? Ráadásul Nessie-vel igenis kijátszottuk, hogy barátok vagyunk, és igenis érezhetnek részvétet iránta. | |
| | | Valentine Fergusson
Főkarakter : Christopher Strife Hozzászólások száma : 21 Kaszt :
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:45 pm | |
| Akkor mi a búbánatért tetted ki, ha nem tetszik, mi? Hogy aztán legyen mibe belekötni? Az Üzenőfal továbbra is a karakterekről szól tudtommal, semmi köze a userekhez. | |
| | | | Valentine Fergusson
Főkarakter : Christopher Strife Hozzászólások száma : 21 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:47 pm | |
| Minden üzenetet kiteszünk, akár tetszik, akár nem, ha megfelel a szabályoknak, és mivel megfelelt, kitettem. Nem ez az egyetlen üzenet, amiről nem volt teljesen pozitív véleményem, mégis kiteszem, mert vállaltam ezt a munkát. Tudod, ha az ember bevállal valamit, azt igyekszik teljesíteni. | |
| | | Boris Casimir Pavlov
Főkarakter : Natalia Tatiana Ridolf Hozzászólások száma : 140 Kaszt : Üzenőláda : "Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik."
Vadállat Boris / Mount Everest xD
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:51 pm | |
| Nyíljon azért már fel a szemed, Deyan drága, hogy ha ennyien mondják, hogy gáz van, kellene egy kis rendet csinálnod talán a fejedben és átgondolni, hol és főleg kivel van itt a baj, nem ujjal mutogatni, hogy "FÚJ, CIR MEGÖLTE A KARIMAT, VÁÁÁÁ" . Azért ennél már érettebbek vagyunk (vagy csak én élek ebben a súlyos tévhitben). És ez a siratós dolog, hááát... sirasd, ha akarod, de nem egy egész virtuális médián keresztül, az Isten szerelmére. Evelyne talán bff volt mindenkivel, vagy mi? Akkor sirassuk meg gyorsan az összes halottat, emeljünk nekik szobrot, stb. Oké, hogy pár napig elolvasgatom én is a mindennapi "érdekesség" porciót rólad, de mára már talán sok volt. Truly sorry, if I passed the line. |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:52 pm | |
| Én (Speranza) írta a hivatalos Nekrológot *-* Felveszi a gyászjelentés rovatot. >< Egyébiránt úúúúgy sem ééértii meeeg. De azért hajrá mindenkii. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:56 pm | |
| Erre az egy ártatlan kérdésre válaszoljon már valamelyikőtök, függetlenül attól, hogy mit gondoltok rólam: Miért ne nyilváníthatnának Szandi és Deyan Nessie-nek részvétet, ha egyszer a legjobb barátaik közé tartoznak? Még mindig csak karakterekről van szó. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 1:59 pm | |
| Vegyük a valós életet: ha meghalna a legjobb barátnőm, én nem rohannék kirakni az újságba a tesójának, hogy "Szívem, mi itt vagyunk neked" . Érzed, hogy ez mekkora rongyrázás volt a részedről? |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 2:03 pm | |
| Te talán nem, más talán igen. Deyan és Szandi történetesen írtak. És akkor mi van? | |
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Csüt. Okt. 04, 2012 2:05 pm | |
| Úgy se fogja fel, úgyseeee.
Egy normális ember, ha meghal valakijének a valakije, akkor az illetőhöz megy oda, hogy sírjon a vállán...jelzem persze, hogy egy normális emberről beszélünk. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja | |
| |
| | | | Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |