Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 6 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 I_vote_lcapDeyan Serenity karakterprofilja - Page 6 I_voting_barDeyan Serenity karakterprofilja - Page 6 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Deyan Serenity karakterprofilja

Go down 
+19
Berker Mikolaj
Kaen el Jericho
Natanail Yosif
Felaern Yhendorn
Alexandra Voltano
Kockadobás
Shuang Zhen
Jasna Novarro
Anita Radoslava
Hua Xiangfeng
Radomir Waylan
Aurora Valanthe Mediaris
Alex Kerphina
Evan Darian
Isabella Newton
Emily Kyra Beawer
Cirelin de Sovalon
Nessie di Alsiera
Deyan Serenity
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 825
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Vandor
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Tek51560cab272c57391090
//Köszönet Evának. Smile//

Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Jan. 10, 2012 3:35 pm

First topic message reminder :

Ide kerülnek majd Deyjel, a többi karakteremmel és a userrel kapcsolatos infók. Smile
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 7:01 am

1. Okés, igazad van, és bocsánat, tényleg picit türelmetlen voltam és nem így kellett volna. Bocsi
2-4. Azt hiszem, Deyan menni fog a levesbe, vagy legalábbis teljesen át lesz formálva. Hogy hogyan, gőzöm nincs... De még az is lehet, hogy én fogok menni innen, mert a jelek szerint a többi karakterem sem jó, márpedig ami nem megy, ne erőltessük... Ezt még meglátom. Szeretek itt lenni, de ha a játékom ugyanakkor nulla, akkor inkább nem rontom itt a levegőt.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Illuzionista
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 7:09 am

Vagy esetleg megpróbálhatnál fejlődni...
http://www.nezabar.hu
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 7:14 am

Négy éve vagyok az oldalon és még mindig nulla a tudásom. Ha eddig nem tanultam meg játszani, ez után se fogok, főleg hogy suli mellett időm sem lesz... De elmenni meg nem szeretnék, mert az oldalt magát meg szeretem. Ezt hívják úgy, hogy ördögi kör.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 7:58 am

Akkor erre annyit lehet próbálni, hogy nem próbáltad eléggé, nem figyelted sose mások játékát, ld. nem olvasod el más hsz-ét, nem olvasol könyveket, nem nézel filmeket stb.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 8:06 am

Ez igaz is mind, és ami a baj, hogy ez várhatóan nem is fog változni a jövőben, mert tanulnom kell... Ezen a héten ugyan még nem, mert nincs tanítás, jövő héten kezdődik, de hogy utána mi lesz... Valószínűleg nem filmezni fogok meg könyvet olvasni (a tankönyveken kívül) meg hasonlók.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 10, 2012 8:43 am

Osztottam-szoroztam, és úgy döntöttem, hogy Deyannak egyelőre nem lesz kasztja. Gőzöm nincs, hogy mit tudnék vele kijátszani egyelőre... Ezen kívül egy picit pihentetni fogom a Nezát. A tízpróbát megcsinálom, ha már elkezdtem, de ennyi. Játékban lehet rám számítani, akinek kellek és épp ráérek, ahhoz úgysem kell kaszt, mesére meg Szandival megyek amikor megyek.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 2:22 pm

Na tehát, íme az órarendem, hogy mikor vagyok szabad, remélem így áttekinthető lesz a KM-eknek és tudnak választani a felsorolt időpontok közül egyet, amikor tudnának mesélni.
Október 1., hétfő: este 6 után
Október 2., kedd: este 8 után
Október 3., szerda: Bella meséje után, amennyiben hazajön, azaz este 7 után
Október 4., csütörtök: este 8 után
Október 5., péntek: este 8 után
//ez a forduló persze attól függ, hogy Bella hazajön-e a kórházból péntekig, és mesél-e, vagy hogy
Október 6., szombat: BÁRMIKOR, azaz 0-24 óráig
Október 8., hétfő: este 9 után
Október 9., kedd: este 8 után
Október 10., szerda: Rose meséje után, azaz este 7 után

Ha egyik időpont sem jó semelyiknek a három közül, akkor az van, hogy sajnos kiestem és köszönöm a részvételt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 2:29 pm

Este 8 után egyik KM-nek sem jó ahogy láthattad, szóval azokat szerintem kapásból ki is lőheted. Ha aznap van egy másik mese is, akkor erősen kétlem, hogy Kaennek, Cirnek vagy Evannak lenne kedve utána rögtön lemesélni egy másikat.

Szóval az a legértelmesebb ha nem ide írogatsz, hanem üzenetben próbálsz hatodikára leszervezni egy mesét, hiszen az egész nap jó. Razz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 2:32 pm

6-7-8 óra körül Kaen és Cir kapásból ki vannak esve mesélés-ügyileg, elvégre héttől ők már babáznak, Evan nem tudom mikor ér rá, de igazából nem véletlen, hogy a legtöbb program, mese, stb az 5-től 7-ig van^^ Amúgy én is azt tudom mondani, mint Ari, hogy inkább próbáld meg leszervezni jövő hét szombatra, mert a többi nap az így esélytelennek tűnik igazából
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Nekromanta
Üzenőláda : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 3:16 pm

Hát őszintén szólva ha a stílust nem nézem, akkor sem adsz túl sok esélyt. A kalandmester egy játékszinesítő személy, elvben a 10próbát az ő általuk tartott meséken illik megcsinálni. De rendben, rendelkezzünk az idejükkel. Ezek után ahogyan a lányok is írják, adsz késő esti időpontokat. Mikor van ezek közül olyan, hogy mittomén kedden amikor a km ráér? Szerintem ez így ha nem is mondom pofátlanságnak, akkor egy kisiskolás butaság.
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 272
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Idezo

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 3:26 pm

Na még egyszer. Azért írtam le, hogy mikor vagyok elérhető, hogy ha van olyan időpont, amelyik valamelyikőtöknek jó lenne, akkor csináljuk, ha meg nincs, akkor ennyi, lőttek, vége, kész. Nem rendelkezek senki idejével, egyszerűen csak segítséget kértem a tízpróbához. Azokon a heteken pedig nem lesz egyszerre KM-JM játék, meg általában akkorra teszitek, amikor nekem nem jó. De mindegy, ha nem meséltek, hát nem, csak egy kérés volt.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 3:42 pm

Mesélünk. Kérni sem kell. Szinte minden nap valamelyikünk itt van, és mesél, amikor nincsen óra. 5-7 között, ettől eltérni senki kedvéért nem tudunk.
Alexandra Voltano

Alexandra Voltano

Főkarakter : Deyan Serenity
Hozzászólások száma : 272
Kaszt : Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Idezo

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Szept. 29, 2012 3:50 pm

Köszönöm szépen. Akkor ezt vehetem igennek a jövő hét szombatra?
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2012 4:01 am

Valaki, aki ráér, nincs más dolga, van kedve, stb. legyen olyan szíves, és vegye fel Kestryt kedd este nyolcig a Belsire vagy az Allira, mert ő lenne Shiwo helyett az ezer napos jelöltem, miután Shiwo nem jelzett vissza. Gőzöm nincs, hogy Kestry mennyi ideig volt a Nezán, azt tudom, hogy sokat. Remélem, el fogjátok fogadni, mert más ötletem már tényleg nagyon nincs, hogy ki lehetne alkalmas delikvens. Kestry lelkesen jelentkezett, hogy segít nekem, csak mással az oldalról nem akar semmilyen formában kapcsolatba lépni, így aztán én küldtem be a felvételijét és nekem is kellene megmondanotok a jelszavát, hogy megmondhassam neki. Íme a beszélgetésünk, bizonyítva, hogy nem kamuzok:
Spoiler:
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2012 5:09 am

Bocs Deyan, vannak olyan emberek, akik nem jöhetnek vissza nezára egy 30 napos játék miatt sem, mivel eleve úgy lettek kitéve az oldalról. Miranda és Avril ellen lényegében majdnem rendőrségi feljelentésig mentünk, a részletekbe most nem mennék bele, de még egy játékért sem jöhet vissza az oldalra.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeHétf. Okt. 01, 2012 5:27 am

Na puff neki. Sad Akkor végképp nincs ötletem. Sad Minden esetre akkor szólok neki, hogy nem fog menni. Sad Olyat véletlenül nem lehet, hogy ha találok olyan játékot, ahol épp ilyen folyik, csatlakozok?
Esetleg meg tudnátok nekem adni Ann jelszavát? Hétvégén úgyis megyek hozzá, még egyszer megpróbálok beszélni vele, de nem valószínű, hogy rááll. Igazából két feltétele volt:
1. nem kell kapcsolatba lépnie egyikőtökkel sem
2. a játék után letilthat minden nezást és törlitek.
A jelszavát nem tudja, vagy nem biztos benne, mert valamiért nem tud belépni a korábbival.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 6:30 am

Bocsánat, hogy egy pillanatra beléptem Ann-nal, eszem ágában sincs természetesen csalni, csak meg kellett győződnöm a kapott jelszó helyességéről, illetve le kellett tiltanom neki a belső üzenetküldést. Írni nem fogok vele természetesen, mert úgyis rájönnétek az IP cím egyezőségből. Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 6:56 am

Őszintén nem érdekel Ann...kifejezetten hidegen hagy, ha letilt, nem is tudom miért hiszi azt, hogy majd mindenki rárepül és vissza akarja hívni az oldalra...szerintem nagy ívben nem érdekel senkit sem. Smile
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 6:56 am

Nem kötelező minden próbát megcsinálni. Ha nem találsz erre embert, akkor üresen beküldöd a próbát, nem esel ki, max nem leszel max pontos.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 7:02 am

Én sem tudom, de mikor először felhívtam, ezt mondta, hogy "Márpedig én nem akarom, hogy ha fellépek, elkezdjenek visszahívogatni, hogy ne már, miért csak egy játékra jöttél vissza, miért nem maradsz nálunk?" Kb. szó szerint ezt mondta nekem. Meg az Opál Tallér - VIP rendszert is felhozta, hogy nem tetszik neki. Most megkérdeztem megint tőle, megmondtam a jelszavát, mondtam neki, hogy tiltsa le az emberkéket, letiltottam a belső üzeneteit, meséltem a Fejlesztési Pontokról... Ha ezután nem akar visszajönni, akkor nem tudok mit tenni sajnos. Sad De még mindig van olyan próba, amit meg tudok csinálni, akár ezen a héten is, szóval nem fogok üreset küldeni. Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 7:08 am

Megmondom őszintén nem is kérünk belőle, hogy visszajöjjön, alapvetően nem is engedném. Wink
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 7:13 am

:O Ezt most nem értem, hogy miért nem engednétek, mert nagyjából ugyanazon vesztetek össze, amin velem is, engem meg engedtetek... Na mindegy, a lényeg, hogy én itt vagyok, neki viszont esze ágában nincs visszajönni, úgyhogy lényegében mindegy is. Smile De azért ha akarod, elmagyarázhatod üziben. Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 7:25 am

Nem tudom Deyan, szerintem valahol ott lehet a kutya elásva, hogy te nem mondtad azt senkinek, hogy ráírni sem vagy hajlandó az adminokra a jelszóért mert utálod őket, és nem ugráltatsz valaki mást még azért is hogy belépjen neked, mert még annyira sem akarsz kontaktusba kerülni a csúnya rossz és gonosz velünk. Wink De ez csak egy megérzés.
Deyan Serenity

Deyan Serenity

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 7:26 am

Ja, hogy ja, okés, azt hittem, valamiről lemaradtam és más... Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitimeKedd Okt. 02, 2012 7:28 am

Ariana Ravenwood írta:
Nem tudom Deyan, szerintem valahol ott lehet a kutya elásva, hogy te nem mondtad azt senkinek, hogy ráírni sem vagy hajlandó az adminokra a jelszóért mert utálod őket, és nem ugráltatsz valaki mást még azért is hogy belépjen neked, mert még annyira sem akarsz kontaktusba kerülni a csúnya rossz és gonosz velünk. Wink De ez csak egy megérzés.

Tudjuk, hogy Ari ooookos. ^^
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja   Deyan Serenity karakterprofilja - Page 6 Icon_minitime

Deyan Serenity karakterprofilja
Vissza az elejére 
6 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Serenity-birtok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: