Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
+19Berker Mikolaj Kaen el Jericho Natanail Yosif Felaern Yhendorn Alexandra Voltano Kockadobás Shuang Zhen Jasna Novarro Anita Radoslava Hua Xiangfeng Radomir Waylan Aurora Valanthe Mediaris Alex Kerphina Evan Darian Isabella Newton Emily Kyra Beawer Cirelin de Sovalon Nessie di Alsiera Deyan Serenity 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 825 Kaszt : Üzenőláda :
//Köszönet Evának. //
| | | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Szept. 10, 2012 7:01 am | |
| 1. Okés, igazad van, és bocsánat, tényleg picit türelmetlen voltam és nem így kellett volna. Bocsi 2-4. Azt hiszem, Deyan menni fog a levesbe, vagy legalábbis teljesen át lesz formálva. Hogy hogyan, gőzöm nincs... De még az is lehet, hogy én fogok menni innen, mert a jelek szerint a többi karakterem sem jó, márpedig ami nem megy, ne erőltessük... Ezt még meglátom. Szeretek itt lenni, de ha a játékom ugyanakkor nulla, akkor inkább nem rontom itt a levegőt. | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Szept. 10, 2012 7:09 am | |
| Vagy esetleg megpróbálhatnál fejlődni... | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Szept. 10, 2012 7:14 am | |
| Négy éve vagyok az oldalon és még mindig nulla a tudásom. Ha eddig nem tanultam meg játszani, ez után se fogok, főleg hogy suli mellett időm sem lesz... De elmenni meg nem szeretnék, mert az oldalt magát meg szeretem. Ezt hívják úgy, hogy ördögi kör. | |
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Szept. 10, 2012 7:58 am | |
| Akkor erre annyit lehet próbálni, hogy nem próbáltad eléggé, nem figyelted sose mások játékát, ld. nem olvasod el más hsz-ét, nem olvasol könyveket, nem nézel filmeket stb. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Szept. 10, 2012 8:06 am | |
| Ez igaz is mind, és ami a baj, hogy ez várhatóan nem is fog változni a jövőben, mert tanulnom kell... Ezen a héten ugyan még nem, mert nincs tanítás, jövő héten kezdődik, de hogy utána mi lesz... Valószínűleg nem filmezni fogok meg könyvet olvasni (a tankönyveken kívül) meg hasonlók. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Szept. 10, 2012 8:43 am | |
| Osztottam-szoroztam, és úgy döntöttem, hogy Deyannak egyelőre nem lesz kasztja. Gőzöm nincs, hogy mit tudnék vele kijátszani egyelőre... Ezen kívül egy picit pihentetni fogom a Nezát. A tízpróbát megcsinálom, ha már elkezdtem, de ennyi. Játékban lehet rám számítani, akinek kellek és épp ráérek, ahhoz úgysem kell kaszt, mesére meg Szandival megyek amikor megyek. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Szept. 29, 2012 2:22 pm | |
| Na tehát, íme az órarendem, hogy mikor vagyok szabad, remélem így áttekinthető lesz a KM-eknek és tudnak választani a felsorolt időpontok közül egyet, amikor tudnának mesélni. Október 1., hétfő: este 6 után Október 2., kedd: este 8 után Október 3., szerda: Bella meséje után, amennyiben hazajön, azaz este 7 után Október 4., csütörtök: este 8 után Október 5., péntek: este 8 után //ez a forduló persze attól függ, hogy Bella hazajön-e a kórházból péntekig, és mesél-e, vagy hogy Október 6., szombat: BÁRMIKOR, azaz 0-24 óráig Október 8., hétfő: este 9 után Október 9., kedd: este 8 után Október 10., szerda: Rose meséje után, azaz este 7 után
Ha egyik időpont sem jó semelyiknek a három közül, akkor az van, hogy sajnos kiestem és köszönöm a részvételt. | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Szept. 29, 2012 2:32 pm | |
| 6-7-8 óra körül Kaen és Cir kapásból ki vannak esve mesélés-ügyileg, elvégre héttől ők már babáznak, Evan nem tudom mikor ér rá, de igazából nem véletlen, hogy a legtöbb program, mese, stb az 5-től 7-ig van^^ Amúgy én is azt tudom mondani, mint Ari, hogy inkább próbáld meg leszervezni jövő hét szombatra, mert a többi nap az így esélytelennek tűnik igazából |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Szept. 29, 2012 3:16 pm | |
| Hát őszintén szólva ha a stílust nem nézem, akkor sem adsz túl sok esélyt. A kalandmester egy játékszinesítő személy, elvben a 10próbát az ő általuk tartott meséken illik megcsinálni. De rendben, rendelkezzünk az idejükkel. Ezek után ahogyan a lányok is írják, adsz késő esti időpontokat. Mikor van ezek közül olyan, hogy mittomén kedden amikor a km ráér? Szerintem ez így ha nem is mondom pofátlanságnak, akkor egy kisiskolás butaság. | |
| | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Szept. 29, 2012 3:26 pm | |
| Na még egyszer. Azért írtam le, hogy mikor vagyok elérhető, hogy ha van olyan időpont, amelyik valamelyikőtöknek jó lenne, akkor csináljuk, ha meg nincs, akkor ennyi, lőttek, vége, kész. Nem rendelkezek senki idejével, egyszerűen csak segítséget kértem a tízpróbához. Azokon a heteken pedig nem lesz egyszerre KM-JM játék, meg általában akkorra teszitek, amikor nekem nem jó. De mindegy, ha nem meséltek, hát nem, csak egy kérés volt. | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Szept. 29, 2012 3:42 pm | |
| Mesélünk. Kérni sem kell. Szinte minden nap valamelyikünk itt van, és mesél, amikor nincsen óra. 5-7 között, ettől eltérni senki kedvéért nem tudunk. | |
| | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Szomb. Szept. 29, 2012 3:50 pm | |
| Köszönöm szépen. Akkor ezt vehetem igennek a jövő hét szombatra? | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 01, 2012 4:01 am | |
| Valaki, aki ráér, nincs más dolga, van kedve, stb. legyen olyan szíves, és vegye fel Kestryt kedd este nyolcig a Belsire vagy az Allira, mert ő lenne Shiwo helyett az ezer napos jelöltem, miután Shiwo nem jelzett vissza. Gőzöm nincs, hogy Kestry mennyi ideig volt a Nezán, azt tudom, hogy sokat. Remélem, el fogjátok fogadni, mert más ötletem már tényleg nagyon nincs, hogy ki lehetne alkalmas delikvens. Kestry lelkesen jelentkezett, hogy segít nekem, csak mással az oldalról nem akar semmilyen formában kapcsolatba lépni, így aztán én küldtem be a felvételijét és nekem is kellene megmondanotok a jelszavát, hogy megmondhassam neki. Íme a beszélgetésünk, bizonyítva, hogy nem kamuzok:
- Spoiler:
egyébként... jövő héten elérhető leszel valamilyen formában? lenne egy hatalmas kérésem tőled... :$ persze nem muszáj, csak jó lenne, ha segítenél smile Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia sejtettem, hogy nem ok nélkül jutottam eszedbe :DD: elég sűrű a hét, de szívesen segítek, ah tudok wink Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi a helyzet az, hogy Nezán van egy tízpróbás feladat, ahol a következőt kell csinálnunk: 9. Játssz egy olyan játékossal (legalább 3-3 minőségi hozzászólás), aki legalább 1000 napja játszik a nezán, vagy olyannal, aki már nincs a nezán, de legalább 1000 napig itt volt. Feltétel: legalább 30 napja nem írt hozzászólást! Küldd el nekem a fórum linkjét ahol játszottatok! Ha már nincs az oldalon, akkor hozd vissza valahogyan. Küldd el nekem nezás üziben, hogy mikor és hol játszottatok. Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi és emlékeim szerint te voltál annyit... Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia huhh, hát nem tudom, hogy voltam e gasp de nekem már egy karakterem sincs megf mindet kitörölték Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi hát, ha szeretnéd, egyet biztos visszaregisztrálnak... Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia bocsi, de neked tényleg szívesen segítek, de hozzájuk nem fordulok semmilyen kéréssel Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi nem muszáj neked smile majd én megoldom, ha szeretnél segíteni Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia én csak nem szeretnék velük semmilyen módon érintkezni Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi smile Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia ha ez megoldható, akkor benne vagyok Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi okés persze, hogy megoldható smile majd én elintézem Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia jólvan Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi mikor szeretnéd egyébként? mikor érsz rá? ja és egyébként nagyon köszi smile Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia esténként általában hétfőn nem de esténként 8 felé előbb sajnos nem nagyon :S Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi az nem baj smile jellemzően én is smile kedden nyolc után esetleg? Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia az valószínűleg jó smile Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi nagyszerű, köszi szépen smile addig egy felvételit kellene beküldened... Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia erről eddig nem volt szó grin azt mondat játsszam veled adj egsy karaktert és játszok Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi okés smile akkor beküldöm én neked a felvételit nem érdekes annyira hogy ki küldi be Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia mivel többet nem fogom hasznalni grin Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi grin egy emil cím kéne, mert oda tudjuk neked elküldeni a jelszót Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia add meg a tied grin majd megmondod a jelszót Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi öh.. okés smile fú, mi is voltál te? Belsis/Deris vagy Allis? ja, voltál mindkettő smile Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia nem mindegy? :D:D:D Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi oda kell felvenniük a multidat, ami voltál de ők biztos tudják smile Utasi Zsófia 12 órája Utasi Zsófia ennyi korulmenyt egy jatekert grin Henrik Hollósi 12 órája Henrik Hollósi na majd mindjárt megoldjuk smile
| |
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 01, 2012 5:09 am | |
| Bocs Deyan, vannak olyan emberek, akik nem jöhetnek vissza nezára egy 30 napos játék miatt sem, mivel eleve úgy lettek kitéve az oldalról. Miranda és Avril ellen lényegében majdnem rendőrségi feljelentésig mentünk, a részletekbe most nem mennék bele, de még egy játékért sem jöhet vissza az oldalra. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Hétf. Okt. 01, 2012 5:27 am | |
| | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Cirelin de Sovalon Alapító
| | | | Kaen el Jericho Alapító
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Kedd Okt. 02, 2012 6:56 am | |
| Nem kötelező minden próbát megcsinálni. Ha nem találsz erre embert, akkor üresen beküldöd a próbát, nem esel ki, max nem leszel max pontos. | |
| | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Kedd Okt. 02, 2012 7:02 am | |
| Én sem tudom, de mikor először felhívtam, ezt mondta, hogy "Márpedig én nem akarom, hogy ha fellépek, elkezdjenek visszahívogatni, hogy ne már, miért csak egy játékra jöttél vissza, miért nem maradsz nálunk?" Kb. szó szerint ezt mondta nekem. Meg az Opál Tallér - VIP rendszert is felhozta, hogy nem tetszik neki. Most megkérdeztem megint tőle, megmondtam a jelszavát, mondtam neki, hogy tiltsa le az emberkéket, letiltottam a belső üzeneteit, meséltem a Fejlesztési Pontokról... Ha ezután nem akar visszajönni, akkor nem tudok mit tenni sajnos. De még mindig van olyan próba, amit meg tudok csinálni, akár ezen a héten is, szóval nem fogok üreset küldeni. | |
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja Kedd Okt. 02, 2012 7:13 am | |
| :O Ezt most nem értem, hogy miért nem engednétek, mert nagyjából ugyanazon vesztetek össze, amin velem is, engem meg engedtetek... Na mindegy, a lényeg, hogy én itt vagyok, neki viszont esze ágában nincs visszajönni, úgyhogy lényegében mindegy is. De azért ha akarod, elmagyarázhatod üziben. | |
| | | Vendég Vendég
| | | | Deyan Serenity
//Köszönet Evának. //
| | | | Cirelin de Sovalon Alapító
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Deyan Serenity karakterprofilja | |
| |
| | | | Deyan Serenity karakterprofilja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |