Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+107Alexander Paarsen - arch Gwen Janessa Kingstone Amy Shannon Natalie Depp Éclair Lagarde Sofija Darina M. Snjezana Rick McDwyer Irina Yoana Lola Lois Burn Sean Randy Zealot Victor Vasques Sidney Moore Edward Levy - archiv Anabella Stepp Ginette Morient Victoria Dewey Ariadné Tanith Rupert Rankle Meriel Ravenwood Brandy Marsden Aletha Apphia Marisela Modesta de Nuria Felaern Yhendorn Ann-Tabitha Serenity Eligio Lance Jens Tichaon Nathaniel Ravenwood Valeriel Ravenwood Drékulusz Kluszenov Maya Swahova Katerina Shezhana Varvara Jennifer Love Smith David Branson Melody Grey-Kingston Andrew Worthington Loreen M. Lynette Rayko S Dragomir - archiv Diana E. Scott Szurdok ősi szelleme Szofia Levita Thelardus Károly Anna Tatiana Nick C. Maundrell Yegor Grigory Joyce Haworth Navid ibn Azrahalan Steven Grivalt Elisaveta Mira Lothus Nofertum Andrey Bogdan Anthon Duke Roseberg Sepp Dierk Behrooz Jahrom Megumi Darkfire Maximilian Smith Hold Kármen Katei David Grivalt Játékmester Eramir Laura Wylee Aali White Samuel J. Colwell Awstin Sánchez Viktorya Rada Lance Drevinor Aurora Valanthe Mediaris Chris Willer Pierre Bontavier Makoto Haruko Anaze White Rosetta Waylan Valandil Finvë Maria Love Zac Leaving Hunyadvári Szevér Nikorina Grozda Dante Folkers Ville Hyvönen Tanja Tereskova Asen Belphegor Valentin George Darkrain - archiv Josh Norton Scarlett Emerald Driana Stardew Gabriella Collie Rose Emily Scott Alexandra Sirov Sheidy Mirror Amaril Gwyneth Milagros E. Monescava Jack Darkfield Jozef Bomontov Ekaterina Yosif Timothy Waylan Nagy Klaudia Aravis Anton Takeshi Shinobu Lara Corvin Gethin Awstin Conley Laura Aline Flore - archi Leia Sovo Jérémy Raphael Fleur Isabelle Trender Laurena Lowoa Atum Malah Wanda Dorcas Gloria Boldog Bálint - Archiv Angelina Mary Black Miranda Wilson 111 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Udvar Szer. Ápr. 08, 2009 6:27 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rose Emily Scott Diák
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 12:33 pm | |
| *Halványan rámosolygott Vicktorya-ra,majd hozzátette.*-Nem tudom,sok a tanulnivaló,és minden... *mondta,majd elnézelődött.Pár méterre tőlük két ismeretlen beszélgetett.A fiút már ismerte látásból,a lányt nem.Zavarni nem akart,és amúgy is van már beszélgetőtársa,épp azért csak intett feléjük,majd elfordult.Közben egy újabb ismeretlen érkezett,de ezúttal Rose-hoz szólt.Kissé meglepődik,de gyorsan válaszol is neki.*-Szia!Ne félj,persze,majd megmutatom.Vicky,jössze velünk,vagy maradsz?*kérdezte kedvesen,miközben rámosolygott minkét lányra,és visszaindult a Kúria felé.Küldött egy újabb intést és egy mosolyt a távolabb álló társaség felé,majd végleg eltűnt,Fred-del a nyomában,és közben remélte,hogy a két lány követi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 12:45 pm | |
| *Elmosolyodik, amikor kedvesen válaszol vissza a lány, és nem lesz lehordva, mert azért nem úgy tűnt, mintha túl jó napnak nézett volna elébe. De a lényeg, hogy művészlelkünk most éppen mosolyog, ha már rámosolyogtak, és ujjai között kicsit zavartan szorongatja az ecsetjeit. Nem messze Juho-t veszi észre, és egy zavart mosolyt küld a fiú felé, ha már pár napja volt kedves eligazítani őt. Aztán vissza is fordul, végül is ő annyira nem nagy emberbarát, szóval az ismerkedés nem igazán a kedvence, és soha nem is lesz, csak ha muszáj, akkor vetemedik erre. Tipikus magányos, aki jobban szeret egyedül mászkálni, felfedezni mindent... most azonban nincs ideje keresgélni, azt a képet be kellene fejezni, mire minden festék rászáradna, mert úgy nem lesz jó. Követi azért a lányokat, majd majdnem a homlokára csap egy pillanatban, és elvörösödik.* -Bocsii... neveletlen vagyok... Holly Aoifé Greydawn vagyok.*mondja egy zavart mosollyal a lányoknak, és kezet nyújt.* |
| | | Viktorya Rada Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 12:55 pm | |
| -Ó...értem az nem jó. *Egy ismeretlen lányt látott Viky. Mikor odaért a lány rámosolygott.* -Persze hogy megyek. -Én Viktorya Rada vagyok. Látom még új vagy.-*kezetfogtak.* | |
| | | Lothus Nofertum Diák
Főkarakter : lothus.nofertum@hotmail.com Hozzászólások száma : 12 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 1:03 pm | |
| *Lothus figyelmesen hallgatja Juho szavait, miközben keze gépiesen jár fel-alá a fakószürke farkas hasán, mivel az időközben kifizetődőnek látta ilyen lekenyerezően édes pozícióban elhelyezkedni. Számítása be is vált, mert Lothus nem tudott ellenállni az ügyesen alkalmazott kiskutyaszemeknek.*- Ha valaki fontos nekünk, az néha sokkal nagyobb hatalommal rendelkezik fölöttünk, mint saját magunk.*Mondja nagy komolyan.*- Persze ez nem feltétlenül rossz, de azért meg kell gondolni, hogy kiért miből mit és mennyit áldozunk fel.*Elmélázva hallgatja Juhot, de azon kapja magát, hogy többször már csak foszlányok jutnak el a tudatáig a fiú mondanivalójából. Sokkal inkább a vicces kézmozdulatok kötik le a figyelmét, meg a fiú szemei. De aztán megrázza magát.*~Nem viselkedhetek ilyen ostobán, csak azért, mert finn.~- Szerintem nem kell leszoknod róla. Legalább jókedvre derítesz vele másokat.*Jegyezte meg kuncogva.*- Hát, én inkább a részesévé váltam. Persze, volt, ami tetszett Spanyolországban is, láttam bikaviadalt, amit igazából egy mágus idézett meg illúziómágia segítségével, de a mugliknak nagyon tetszett. Mondjuk, én nem értem, mit ettek rajta, személy szerint csak a varázslat nyűgözött le benne... Szeretem a bűbájtant, az illúziók nagyon hasznosak. Ami még érdekel, az a dal- és táncmágia, meg a bestiatan, de az ősi rúnák is érdekesnek tűnnek...*Ömlik belőle csak úgy a szó, de aztán elhallgat, mikor a fiú ismét az otthonáról kezd mesélni. Neki Finnországban nem sok barátja volt, a halászok gyerekei sokszor kiközösítették, amiért mindenféle furcsaságot tudott művelni már egészen kis korában is. Egyetlen társasága sokáig a bátyja, Iisakki volt, de ő már rég elment 'világot látni', ahogy az anyja mondaná, mikor Lothus elindult Spanyolországba, hogy felkutassa az apját.*- Kisebb bakik?*Nevet fel a fiú kijelentésére.*- Kell is az, hogy néha tegyen valami izgalmasat az ember, persze azért vannak ennek is határai. Főleg itt az iskolában, ahol könnyen le lehet bukni.*Kinyújtóztatja a lábát, mire Erui azonnal befészkeli a fejét a két cipője közé.*-Lerombolták a kilátót? Erről még nem hallottam.*Mondja meglepetten.*-Egyébként még nem voltam ott, de nem rettenek vissza egy kis lépcsőmászástól.*Kuncogott, de Erui a lépcsőmászás szóra rosszallóan emeli szaglászó orrát magasabbra.*- Te, lusta dög.*Bökdösi meg a lány az állatot, mire az sértődötten néz rá. Lothus azonban nem foglalkozik vele tovább.*- Igazából még nem tudom, mi szeretnék lenni. Egyelőre azt csinálom, ami érdekel, amit szeretek, aztán később lesz még időm megtalálni, hogy amit tudok, az mire elég. Vagy éppenséggel mire nem.*Teszi hozzá nevetve, és a fiúra néz.*- És te? Auror az apád után? Apáról fiúra száll a mesterség.*Kuncog halkan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 1:18 pm | |
| *Egy darabig figyeli a farkast és Lothus-t. Látszólag jól megvannak egymással, a srác kicsit el is mosolyodik*-Erre is mondják hogy a szeretet hatalom. Viszont néha kifizetődik ez a kockázat is. De az is igaz hogy meg kell gondolni hogy kinek adsz ekkora hatalmat. VAnnak akik vissza élnek vele*mondja kicsit elgondolkozva. Nem sokszor ilyen a srác csak néha veszi elő az elgondolkozó formát, majd oldalra dönti a fejét*-HÁt igen vagy balesetet okozok*mondja mosolyogva bár csak humorizál, a srác de ez látszik is rajta, közbe hallgatja a lány érdeklődési körét*-akkor elég tág a nézőszöged úgy értem sokminden érdekel ez hasznos legalább sok ötleted lehet a jövőre tekintve. Az illuziók engem is érdekelnek meg az átkok. Meg ugye a bestiális lények sárkányok, hipogriff meg miegymás. De az inkább érdeklődési szinten. Persze majd itt is tanulni lehet róluk. Én még nem voltam bika viadalon, nemhogy olyanon amit mágus rendezett *mondja kicsit hallkabban tény hogy a srác nem éppen annyira kalandor tipus egy a kora miatt is kettő eddigi életét Finnország és London között ingázva élte így inkább ezeket ismeri csak jobban*-A úna mágia érdekes is. Jericho Prof jó órákat tart és érdekesek is. Bár ezt el lehet mondani a többi tanár órájáról szerintem tetszeni fognak, csak meg kell szokni nekem kicsit nehéz volt*mondja komolyabb hangon*-Az biztos. Mondjuk nem mondom hogy nem jó néha de azért figyelni kell mit hogy csinálsz. Például ilyen a takarodó tíz után, az egész kúriát megfigyelés alatt tartják bár a szakvezetők. Azt hiszem erre mondhatni hogy még a falnak is füle van. Másnem a képek vagy az őrző démonok amikkel nem igen akarok találkozni*mondja kicsit nevetve de most hamar abba haggya. A következőre csak bólint*-Le. Mondjuk volt is kis háborús helyzet de utána a minisztérium is besegített nomeg a szakvezetők is mákunkra itt vannak. Mind egytől egyig nagy mágusok, aztán a balhé után újra lett építve a torony. Szóval csak kevés ideig volt romos állapotba*mondja majd kicsit hátrébb dől a padon*-Engem se, mondjuk néha eléggé fullasztó mire feljut az ember de szeretek sokszor felmenni. Onnan szinte látok mindent és nem csak az udvart. A tölgyest, a mocsarat a lélekölő hegységet meg egyébb neves és névtelen helyeket. *mondja nyugodtan de folyamatos hanglejtéssel, a farkason csak kicsit elmosolyodik majd bólint*-Mondjuk ez is igaz, még van idő hogy kitaláld mi akarsz lenni egészen pontosan hét év*mondja miközbe felemeli kicsit a fejét. A nyaka már eléggé zsibbadt így néha meg kell tornásztatni*-Én valószínüleg igen. Mondhatni családi vállalkozás*neveti el magát majd megrázza a fejét*-Nem igazából ez érdekel csak..*-Közbe látja hogy integetnek nekik ő is vissza int a lányt ismeri.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 1:46 pm | |
| - Szerencsére jó emberismerőnek tartom magam. Meg azért óvatos is vagyok ilyen téren... De nem zárkózom el, ha valaki barátkozni akar. Végül is, elég sok időt kell még itt töltenem, elég lehangoló lenne mindig egyedül ücsörögni a szobámban.*Mosolyodik el kissé Lothus oldalra döntve a fejét, de Juho kijelentésére felnevet.*- Balesetet, persze. Közveszélyes hadonászásával Juho Heilamen halálra ijesztette a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjait a minap...*Kezdi a lány olyan hangon, mint egy tévériporter, de a mondat a végén kuncogásba fullad.*- Hát igen, elég tág az érdeklődési köröm. De a jósmágiát például ki nem állhatom, persze lehet, hogy ez azért van, mert sosem volt tehetségem hozzá...*Jelenik meg egy széles mosoly az arcán.*- És hát mint már mondtam, a harcművészetek sem az én világom. Pedig kaptam apámtól egy csodaszép, jáspisberakású tőrt, de jobbára otthon porosodik az egyik polcomon...*Elmerengve nézi a távolban beszélgető emberek kis csoportját.*- Nem igazán ismerem még a tanárokat. De Jericho profról azért már hallottam... Azt mondjuk nem tudtam, hogy ő tartja a rúnatant, így meg kell gondolnom, hogy tényleg akarok-e rá jelentkezni.*Teszi hozzá kuncogva.*- Hát igen, elég sok szabály van. De ez érthető, meg a mi érdekünkben hozzák, látod, itt volt ez az ostrom is... Persze nagy a kísértés, főleg mert még nem ismerem annyira a kúriát, és jó lenne beiktatni egy kis felfedezőutat néha-néha. De az árulkodós festmények meg őrződémonok egy kicsit elvették a kedvem.*Jegyzi meg elszontyolodva.*- Nem tarthatott sokáig újjáépíteni a tornyot, ha ilyen mágusok laknak az iskolában, mint Jericho meg Sovalon prof. És azért mindegyik tanár nagyon jól ért a saját mágiaágához.*Lothus felhúzza a térdeit a padra, és kezeit összekulcsolja körülöttük. Erui békésen szuszog tovább alattuk, mintha észre se vette volna gazdája cipőjének 'távozását' a feje alól.*- Érdekes lehet a kastély környéke is. Idefele jövet nem sok mindent láttam, és a Lélekölő-hegységről például még nem is hallottam... Majd útba ejtem egyszer a kilátót, biztos csodaszép a táj.*Szeme önkéntelenül is a magas torony felé vándorol.*- Hát igen, ha ez érdekel, akkor nem is érdemes mást csinálnod. Néha irigylem azokat, akik ilyen határozottak. Persze én is tudom, hogy vonzódom a természetmágiához meg ilyesmi, de konkrét elképzelésem még nincsen... De hát, hét év az hét év, tényleg van még elég időm.*Mondja, majd ő is a térdére támasztja az állát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 2:10 pm | |
| -Elzárkózni nem is jó dolog. Sok hátránya van sajnos, például hogy az ember befordul magába az meg sose jó. Vagy csak azoknak akik mazohisták*mondja kicsit viccelődve pedig komoly dolog. A következőn viszont felnevet*-Hát miért? Szerintem tiszta címlap szöveg nem?*kérdezi vidám hangon valahogy most sikerült több mosolyt meg nevetést erőltetni az arcára mint eddig ez csak jójel lehet*-Pedig nem olyan rossz ám a jósmágia se bár ... Ahoz kell egy tehetség is ha már nincs vénája hozzá az embernek nemigen fogja magáénak tekinteni a tárgyat. Nálam is ilynen érzések vannak. Tetszeni tetszik csak nem tudom fogom e használni*mondja nyugodt mosolygós arccal*-Annyira a harcművészetek nekem se. Inkább az átkok de fegyverekhez hülye vagyok*mondja mosolyogva majd bólint.*-Gondolom azért örzöd *mondja derűs hangon elvégre mégiscsak az apjátol van ahogy látszik neki meg fontos az apja*-Szerintem jelentkezz jó órákat tart bár kicsit különös a prof de az csak a személyes imidzs*mondja nevetve bár reméli hogy nincsenek hallgatózó fülek a közelbe . Nem akarja hogy véletlenül le legyen csapva a feje*-Hát anno nekem is több kedvem lett volna mászkállni de mondták hogy a takarodó nem jó játék ha kintvagyok. Most már értem is miért.*feleli lágy hangon*-Tény ami tény értenek, amúgy lehetséges hogy nem sokat láthattál, a birtok beljebb van. A lelekölő hegység meg messze. Innen távol az iskolától*mondja kicsit elgondolkozva bár még nem számolta hány mérföld de vanegy pár*-Elvileg a mocsáron keresztül ha nem téved el az ember el lehet jutni oda de nem ajánlatos. az ,már tiltott terület és veszélyes is. *mondja kcisit sötétebben, majd elmosolyodik*-Á nem vagyok én határozott ez csak egy kis cél hogy mi lesz belőle még nem tudom de neked azért drukkolok.*mondja és feláll*-De nekem most viszont sajnos van egy kis dolgom, de még később biztos találkozunk. Örülök az ismerettségnek . Szia*köszön el majd elindul a kúria felé*
|
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Május 16, 2009 3:01 pm | |
| - Hát igen, igazad van. *Bólogatott a lány helyeslőleg, de mikor Juho felnevetett, ő is követte a példáját.*- Bizony, a végén még újságíró leszek, vagy valami olyasmi.*Mondta a lány halkan, és hátradőlt a padon. Deékig érő haja szabadon lengett ide-oda a művelet közben.*- És mivel nekem nincs ilyen vénám, inkább tisztes távolságból szemlélem eme tárgyat és művelőit.*Váltott fellengzős hangnemre, de aztán elnevette magát. Egészen felélénkült a srác mellett.*- Őrzöm, de nem hiszem, hogy nagyon fogom használni. Inkább csak porfogó.*Legyint egy aprót, de örül a témaváltásnak.*- Még nem volt szerencsém a profhoz, de ha te mondod, biztosan jól tanít. A személyes imidzs meg érthető, ha egy tündehercegről van szó.*Teszi hozzá kis kuncogás kíséretében.*- Most, hogy már többen is figyelmeztettek, nem hiszem, hogy fogok éjszaka mászkálni. Nem lenne túl jó, ha elkapnának.*Feleli homlokráncolva, és közben kissé beharapva az alsó ajkát.*- Tényleg nem sokat láttam a birtokból, de hát mindennek eljön az ideje.*Mosolyog a fiúra, és mikor az tiltakozni kezd, mondván, hogy ő nem határozott, megint felnevet.*- Hát jó. Drukkolhatsz, azt megköszönöm.*Mosolyodik el.*- De ha menned kell, nem tartalak fel. Én is örültem. Szervusz!*Köszön Juho távolodó alakja után, aztán mikor a fiú egy facsoport mögött eltűnik a szemei elől, Eruihoz fordul. A békésen szunyókáló farkas mocorogva ébredezni kezd, mikor a lány végigsimít a feje búbján.*- Ideje mennünk.*Szólal meg halkan, és a távolban magasodó kastély felé veszi az irányt. Erui gyorsan felpattanva követi, alakjukat pedig hamarosan elnyeli az a facsoport, ami mögött Juho is eltűnt nem sokkal azelőtt.* | |
| | | Zac Leaving
Főkarakter : torta11@freemail.hu Hozzászólások száma : 521 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Május 17, 2009 6:33 am | |
| * Zek jött le a Kúriából egy kis friss levegőért. Leül az egyik fa tövébe és elgondolkozik.*~ Vajon mi lehet otthon? Mi lehet a szüleimmel? Lejön-e még valaki?~* kérdezi magában a srác majd fel áll előveszi a válltáskájából a gyártyákat. Odamegy a folyóhoz beleáll és leteszi a gyertyákat. Majd leül a folyónak a medrébe( ahol nem fojik). Meggyújtja őket és föléjük teszi a kezét. Zeknek nem nagyaon fáj neki mindez de úgy is edzenie kell a kezét. Majd csak tartja felette.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:04 am | |
| *Rina érkezett az udvarra. Most haja kivételesen nem laza kontyban, hanem szabályos lófarokban volt. Szokásos ruhája, a sötét farmer és a díszes piros pólója volt rajta.* ~Érdekes, nincs itt senki, de azért remélem kijön valaki.~*Gondolta és leült egy gyönyörű japán fa tövébe, elővette kedvenc varázslós könyvét, és elmerült a történetben.* |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:08 am | |
| *Eli vidáman sétált lefelé a domoldalról. Hajába bele-bele kapott a szél, és arcán mint mindig ott ült az általános mosolya. Egyre inkább bebizonyosodott, hogy szeret itt lenni. Egy gyönyörű fa tövében megpillantott egy számára már ismerős, és kedves lányt.* Szia! Leülhetek? *Mosolygott szélesen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:15 am | |
| -Persze.*Mosolygott vissza a lány,majd visszarakta könyvét a táskájába. Valami hirtelen megzörrent a bokorban, Rina ijettében felugrott és sikolyt hallatott.* -M..mm.mi van a bokorban?*Kérdezte s lábai remegtek* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:19 am | |
| *Nina sétálgat az udvarom mikor megpillant két lányt, számára mindkettő eleddig ismeretlen volt, max órán ha látta őket, bár különösképpen még keveredett velük csevelybe. Így megragadta az alkalmat és feléjük vette az irányt. Épp akkor ért oda mikor az egyik lány felpattant és a bokrot szugerálta.* - Sziasztok! Zavarok?-*kérdezte lágy mosollyal tőlük majd a bokorra esett tekintete ami valóban mocorgott.* - Tyű valami tényleg van ott...-*lépett egyet hátra le nem véve szemét a mocorgó zöldségről, de közben be is mutatkozott.* - Egyébként Giannia vagy alidonos.... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:20 am | |
| *Megrezzenő bokor...? Nos, az valószínűleg amiatt lehet, hogy hirtelen valami kiesik belőle... pontosabban valaki. Egy talpig feketébe öltözött, tornacipős valaki, aki egy meglepett kiáltással esik keresztül a bokron. Felpislog, és elmosolyodik a három lányt látva, mit sem törődve idióta helyzetével.* - Sziasztok! *Köszön, Elinek biccent, hisz már találkoztak, Ninára szélesen rávigyorog, majd Rinához fordul.* - Christopher Strife vagyok... ő meg Lilith... *Bök fejéve a bokorból szintúgy kikecmergő spániel alakú daimón felé. Ő maga lassan talpra keveredik, így láthatóvá válik a naxeldires kitűzője, és a prefektusi is. Majd ismét Elihez fordul.* - Elnézést kérek Lawrence-ért, tudod, ő ilyen, amikor rossz napja van, de amikor jó kedve van, akkor tök normális, meg minden. ~Veled mindig normális. Részletkérdés.~
A hozzászólást Christopher Strife összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 19, 2009 8:26 am-kor. |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:24 am | |
| *A lány felsikkant, aztán nevetni kezd, és megszólal:* Chris, azért igazán gondolhatnál a gyenge idegzetűekre is... *Majd megint nevetni kezd, és Ninához fordul.* Szia, én Eli vagyok. *Majd visszafordul Chrishez.* Áhh, már megszoktam hogy bunkók velem. *Halvány vigyor kíséretében visszaül a fa árnyékába, és vesz egy mély levegőt.*
A hozzászólást Elisaveta Mira összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 19, 2009 8:30 am-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:27 am | |
| -Szia, Rina vagyok.*Mosolygott rá, de még mindig remegett.* -De mintha valami más is lenne ott.*Rina szemei elkerekedtek. Tényleg mocorgott valami még a bokorba.* -E...eeez.EGY RÓKA KÖLYÖK!.*Kiáltott fel meglepődötten.* ~Jajj de ennivaló~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:32 am | |
| *Nina legnagyobb megkönnyebülésére egy ismerős vigyorgós arc bújt ki a bokorból, Chris alakjában.* - Áh szia Chris! Mi a fenét csináltál a bokorban?-*kérdezi vigyorogva, hát igen a fiúból ezt kinézte a lehetetlen helyzetek és tevékenységek listája biztosan nem áll akadályként előtte. Megnyugodott hogy nem egy vad trónol a cserjés alatt s visszamosolyog a lányokra.* - Örülök a szerencsének!-*pillant egyenként rájuk majd a fiú szavait hallgatja, el is mosolyodik rajtuk, bár nem tudja mi a szitu, Lawrencet ismerte milyen. Rina ugyan akkor még mindig a bokrot sugerálja s meglepetésében felkiált. ~ Rókakölyök? Itt? ~ vonja fel szemöldökét majd odapillant.*
//Rina lépett, vége lett az órájának// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:42 am | |
| - Gondolok én... de ennyire ijesztő vagyok? *Vigyorog fel Elire, majd a még mindig mozgó bokorra néz hátra... és rávigyorog a rókakölyökre.* - Tényleg cuki. *Mondja, majd Eli és Rina el is mennek, mer ugye az infóóra véges, akik után integet, majd régebbi ismerőséhez fordul.* - Á, semmi különöset... véletlenül estem bele... *Magyaráz, szégyellősen megvakarva a fejét. Természetesen elég ziláltan néz ki, a haja kócis, és egy-két levél és gally díszíti, akárcsak a ruháját... de sebaj, ő elvan.* - Meg próbálom kiheverni a tegnapi Illúziómágiát... bár jövőre te is megtapasztalod. *Vigyorodik el, kezeit zsebre vágva, fejét félredöntve figyeli a lányt. Zilált a kölyök, nem kicsit, de ez semmit sem von le külső adottságaiból. Nem véletlenül vannak odáig érte a lányok... és pár fiú is, na. Csak ezzel a drágám még nincs tisztában, nem tudja, micsoda vonzereje van.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 8:50 am | |
| *Sajnálkozva int a két lány után, de nincs mese ha menni kell hát menni kell. De cseppet sem bánja hogy itt maradt Chrissel, ráfér egy kis vigyorgós nap is, márpedig a fiú zilált külseje mindenképpen megér egy mosolyt. Úgy is mostanság eléggé összeszaladtak a feje felett a felhők.* - Nocsak...mesélj akkor mi volt? - *hangjában megannyi érdeklő kis csillám robbant ki, már várta a kövi év tantárgyait, nem árt ha tudja előre mibe is belekóstolni. Hogy a lányok kedvence...nos hát igen, valóban vonzó külsejű bár ha Nina jól tudja van csaja, minden jóképű fickónak van a suliban miért pont ő maradna ki?* - És egyébként mizújs? Sikerült visszaállni? -* egy kicsit toporog egyhelyben majd használatlan karjait összefonja maga előtt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 9:00 am | |
| *Ő is előre-hátra hintázik a talpán majd, továbbra is természetesen vigyorogva szólal meg.* - Nem sétálunk közben? Úgy jobb beszélgetni szerintem... *Mondja a kis hiperaktív gyerkőc, hiába, nem tud sokáig egy helyben megmaradni a fenekén. Még jó, hogy az órák többsége nem olyan, hogy egy helyben kell ülni, mert megbolondulna. Lányok kedvence... az inkább Jack, mint Chris, bár tény, hogy Chris is elég népszerű. És igen, van barátnője, akivel sajna még nem futott össze, mióta felébredt... pedig keresi ezerrel, de valahogy mindig elkerülik egymást.* - Ugye összefoglaló akadálypálya volt... és volt ott minden. Sovalon remekül bánik az illúziókkal... csak remélem, hogy a pálya is az volt, és szegény kisfiú nem is halt meg igazából... *Mondja morfondírozva, majd Ninához fordul.* - És neked, hogy mennek az akadálypályák? *Kérdezi, kíváncsian figyelve.* - Aha, fogjuk rá, hogy sikerült. Bár még mindig sokan bámulnak meg döbbenten, hogy, jéééé, már megint itt vagyok. *Mondja mosolyogva, majd az ég felé néz. Jacket alig látta, mióta visszatértek, még órákon se... csak a tegnapi Illúziómágiára jött be... komolyan kezd aggódni a barátja miatt, na.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 9:10 am | |
| - Okés menjünk jó ötlet...úgy sem tudok mit kezdeni magammal.-*azzal a fiú oldalán nyakukba vették az udvar kacskaringós kis sétányait. Kezeit zsebre vágta majd a kavicsos földet szántotta végig tekintetével. Szőrmókjával most nem igazán foglalkozott, úg yis követi ha kell ha nem, így biztosan ott poroszkál mögöttük. Ahogy szóba jött az akadálypálya eszébe jutott az amin ő ment át. De hogy egy illúzió pálya milyen lehet hol semmi sem valós és nem az aminek látszik, el sem tudja képzelni milyen lehet.* - Biztos izgalmas volt...volt egy kisfiú is? Kétlem hogy meghalna egy dirket csinált pályán...tutkó az is illúzió volt.-*legalább is reménykedett benne, nem hiszi hogy az iskola igazgatója gyerekekt áldoz fel a gyakorlás lehetősége miatt.* - Gondold el ha minden másodikos kapna egy kisgyereket...kész mészárlás lenne.-*feleli kuncogva bár még koránt sem tudja mi volt a feladat. Lassan sétált tovább majd megforgatta szemeit a kérdésre.* - Hú hát ez volt az első akadálypályám EVIből. Rohadtul izgultam de aztán kár volt....simán végigmentem bár volt egy két szitu mikor vaciláltam de klassz volt...-*feleli végeredményben tényleg jó volt.* - az pályától tartok LLI-ből....nem igazán csípem a tantárgyat és ha elém kerül egy Reem vagy egy tüzesrák nem hiszem hogy oly sima ügy lesz. Tény és való hogy gyenge vagyok ebből.-*vonta meg vállát, nem érthet mindenhez és nem is akart.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 9:19 am | |
| - Izgalmas... az nem kifejezés. De amúgy Sovalonékból mindent kinézek... bár a Rúnamágián nem voltam itt, ugye, mert kómában voltam, azt hallottam, hogy Jericho démont idézgetett a diákokkal, meg zombik közé dobta őket, meg barbár hadsereget uszított rájuk, a hidráról nem is beszélve... bár a hidra a Bestiatanon is volt. *Vág egy fintort a tantárgy említésére.* - Az LLI még nem is lehet annyira vészes... legalábbis félévkor nem volt az. *Emlékezik vissza, hiszen félévkor még elsős volt... most meg már másodikos és vizsgamentes, hajjaj...* - A Bestiatan viszont tényleg aljas. Mindenféle bestiát a nyakunra küldött Falassion. Már csak a baziliszkusz hiányzott abból a bandából... visszajövök az életbe, és egyből egy ilyenen kellett végigmennem, cöhh... *Rázza a fejét, fekete tincsei jobbra-balra szállnak. Lilith mögötte lépdel, de nem szól bele a társalgásba, és gondolatban se beszélgetnek... mindketten megvannak a saját, személyre szabott gondolataikkal.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 9:31 am | |
| *A fiú szavaira, Nina lelki szemei előt lepereg egy kis cselekmény amint az alapítók ártatlan csemetéker oroznak el az óvodákból. Eme képre még el is mosolyodik annyira lehetetlennek tartja, bár ki tudja, annyira még nem ismeri őket. Szemei elkerekednek, Chris nem is sejti hogy még gondolatban sem fordult meg a fejében hogy esetleg egyszer ilyen pályát kapnak.* - Hűűű ez kemény lehet...és mi van ha elbukik rajta? Vagy egy démon vagy bestia túlszárnyalja egy diák képességeit...akkor mi történik a diákkal? Van ki figyelemmel kíséri az útját?-*kérdezi, erre valóban kíváncsi volt, mi van akkor ha bajban van a diák? Csak nem hagyják odaveszni. Talán erről a hóbortos fiú többet tud.* - Jövőre én is belekóstolok ebbe, de most is meghtehetném ha akrnám...-*feleli elgondolkozva elért egy szintet így hozzácsapódhatna Chrisék bandájához, de még hezitál rajta.* - Hát jah....vissza a valóságba....de mégse.-*kuncogja halkan s diszkréten, pedig valójában imád önfeledten nevetni csak ma ninc sigazán jó napja.* - Volt már olyan hogy valaki végzetes sérülést szerzett egy tanpályán?-*lovagol a témán, csak mindenre fel szeretne készülni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 9:45 am | |
| *Hát, ahogy Chris is mondta, ő sok mindent kinéz az alapítókból... főleg azok után, amit szellemként, vagy lélekként, vagy mi volt ő akkor... szóval amiket látott. Jericho szobájában ugyebár... bár ki tudja, abból mi volt az álom, és mi a valóság. Nina kérdésére elgondolkozik.* - Szerintem a tanárok azért figyelnek, nehogy valami nagyon nagy galiba történjen. Nekik sem érdekük, hogy sok diák elhalálozzon. Szerintem, ha valaki nagyon nagy veszélyben van, és nincs esélye már, hogy kitörjön, akkor közbeavatkoznak. Azért tanárok, gondolom én. Bár nekem eddig még nem volt ilyenben részem... bár sokszor nem sokon múlt, hogy nem hagytam ott a fogam, már félévkor se. *Mondja, bólogatva. Emlékszik még az SVH félévi összefoglalóra a csuklyás alakkal, meg a banditákkal... hogy a bájitaltanos csörgőkígyóról, meg a kiabáló emberkéről ne is beszéljünk.* - Nem hallottam még róla. De végülis csak négy és fél hónapja vagyok itt... korábbról nem sok hírem van, csak amit aritól meg Jacktől tudtam összeszedni dolgokat. *Mondja, kisöpörve fekete tincseit a szeméből, miközben tovább sétálnak végig az úton.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Május 19, 2009 10:03 am | |
| *Hallgatva Chris szavait sóhajtott egy aprót.* - Azért ez megnyugtató....reménykedtem benne hogy ezt mondod.-*pillant rá szerény mosollyal majd lábára veti pillantását egy nagyobb kavicsba beleúg, mi pattogva gurul tova. Szép is lenne ha nagy kelepsébe kerülnének és ott pusztulnának. Megfordult sok ilyesmi a fejébe deh hát csak az illúziókba kergeti magát, gondolkodni még szabad. Néha el is felejti hogy a fiú cirka három hónappal előbb érkezett mint ő, mert sokkal többet tud mindenről mint ő. Ő tájékozottabb, Nina talán nem annyira.* - Csak túléljük...még van egy pár vissza aztán a vizsga....gondolom azért az keményebb mint ez az úgymond próba pálya. De hát oda se neki, ott is ezeket a varázslatokat alkalmazzuk majd.-*legalább is ő így gondolta, első vizsgája s kicsit izgul, de feltétlenül megcsinálja. A nap magasan az égen dél körül van az idő erről meg is győződik mikor órájára pillant.* - Nincs valami nagy tolongás az udvaron...szinte alig találkozok mostanság valakivel. Vagy én levegőzök sétafikálok rosszkor? Ki tudja...minden esetre rég beszéltem már valakivel.-*hálás mosolyt küld a fiú felé, napok óta vele beszélt először.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |