Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+59Gethin Awstin Conley Gerdit El Perimd David Branson Shawn Griffin Dave Savile Elisabeth Grey Kaen el Jericho Nicolas Demerest Ann-Tabitha Serenity Daronel Deneira Cirelin de Sovalon David Robert Beawer Evan Darian Vanessa Mantova Stefan Dimitrov Sylvia Grozda Arabella Jagusia Emil Jahzeel Kyo Nobory Lina Constance Thanatos Kalandmester Timothy Waylan Rosetta Waylan Elisaveta Mira Asberoth Venator Estera Linnet Enzio Medichi - archiv Victoria T. Lassenien Violette Offilya Ramirez Toportyán Zakariás Nikorina Grozda Senilla Rachel Roseberg Behrooz Jahrom Safira Desierto Nathaly Holloway Wanda Dorcas Gloria Sarah Wood Eris T. Fillion Simeon Dragomir Aurora Valanthe Mediaris Jack Darkfield Martin Silent Anne Holiday Emily Kyra Beawer Lizbeth Westlive Katherine Mary Black Atum Malah Elise Dupont Hua Xiangfeng Bianca Phelps-Blamely Samantha Troops Laura Wylee Delia Kamini Nada Belnis Undomiel Andrey Bogdan Moana Hine Pierre Bontavier Ariadné Tanith Sepp Dierk 63 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 02, 2010 4:23 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 9:22 am | |
| *Wanda még mindig kíváncsian figyeli a lányt, mikor az megfordul és meglehetősen közelről belenéz a szemeibe, de nem zavarja, sőt inkább szórakoztatja, hogy a másik egy kissé zavart.* - Szia. Wanda Dorcas Gloria vagyok.*mutatkozik be, majd egy kicsit hátrébb lép és kezet nyújt a lánynak.* - Csak ismerkedni szeretnék. Ha jól tudom még nem találkoztunk.*mondja egy nagy mosollyal, aztán mikor a lány elkezd pakolni ismét fölé hajol.* - Mi jót csinálsz? Nem félsz hogy beleesik a füzeted a kútba?*kérdezi a füzetre nézve, aztán megrázza kicsit a fejét.* - Áh, te biztos nem vagy annyira ügyetlen mint én.*mondja, aztán végignéz beszélgetőpartnerén.* - Nem láttalak még errefelé. Új vagy, vagy csak én mozdulok ki túlságosan ritkán a hálókörletemből? *kérdezi, majd odasétál a kút széléhez, szórakozottan felül rá és keresztbe teszi a bokáját, erősen kapaszkodva a kút szélébe, nehogy hátraessen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 9:35 am | |
| *Mivel a lány a kútnak támaszkodik háttal, és nem a káván ül, így meglapődik amikor a másik lehuppan a rozoga kútszélre. Fel-fel nézve Wandára, válaszolgat neki pakolászás közben.* -Szia! Én Endrit El Perimd vagyok. *Rámosolyog, de zavartan, és ez nála mindig eléggé látszik.* -Éppen rendszereztem, amit találtam az avarban. Van közöttük pár érdekes "lelet", és hát, ... *Nem tudja hogyan folytassa, így be is fejezi a magyarázskodást, és a következő válaszra tér.* -Új vagyok. A nővéremmel jötem ide, aki szintén itt fog tanulni, és ... nem hinném, hogy ennyire ritkán jönnél ki a hálódból. *És ezzel le is zárja a dolgot, mert jól megnézi a lányt, a bőre színét, a szeme alatt, és hogy mennyire sápadt, ... igen, eléggé sűrűn kint van a szabadban ahhoz, hogy ez meg is látszódjon Wandán. Erre van szeme Endritnek. Erre bizonyosan.* |
| | | Wanda Dorcas Gloria
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 9:44 am | |
| *Wanda kicsit felhúzza a sezmöldökét mikor a másik lány meglepődik.* - Remélem nem baj. Eléggé elfáradtak a lábaim a szökkengetésbe.*mondja majd előresimítja csaknem derékig érő haját, aztán szórakozottam hátradobja.* - Értem. Na és milyen érdekes "leleteket" találtál?*kérdezi, és a leletek szónál idézőjelet formál a kezeivel, aminek következtében majdnem beleesik a kútba.* - Talán jobb lesz ha leszállok innen.*mondja elhúzva a száját, majd lehuppan a kút széléről.* - Mindig izgalmas dolog valahol újnak lenni.*kacsint rá a lányra.* - Na és honnan érkeztél? *kezd el kérdezősködni, szokásos kis kérdéseivel és a szemiben megint megjelenik a kíváncsiság.* - Hogy tetszik eddig az iskola? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 9:53 am | |
| *Elkezdve sorolni a leleteit rádöbben, hogy a nagyja csak hasonlít valamire, de azért sorolja.* -Tündérszány-darabra hasonlító valami, ... Fakérek egy bogárodúval, és vannak itt érdekes falevetek is! *Csillan fel a szeme a végére, mert legalább van némi értékes is. ... Bár a töndérszárny darabon elgondolkodik, hogy az inkább egy megevett szitakötő maradványa, ... dehát ez van.* -Újnak, hát igen. *Néz fel Wandára, hiszen ő még mindig a földön ül, de a lány majdnem a kútban landolt az előbb.* -Ülj mellém! Pokrócom az nincs, de a manók jól tudnak mosni. *Vigyorog olyan széles szájjal, hogy látszik szinte az összes foga.* -Sofia! Most ott laknak a szüleim. Tudod, mi folyton máshol lakunk, de most itt a fővárosban. Folyton nagyváros közelében villában, vagy a bagyvárosokban szállókban. Apa folyton azzal jön, hogy a mi helyzetünkben ez kötelező, bár nem értem, mit ért ez alatt, mert csak a péénzünk sok. *Csacsog, de reméli, hogy nem unalmasan. Alkarjával megint kisimítja a haját az arcából, amitől egy félig elfogyasztott levél-maradvány landol az ölében, a ruháján.* -JÉÉÉ *Sikkantja* -Ilyenem még nincs is! *Gyorsan előkapja a füzetet, és feljegyzi a mugli tollal, hogy merre járt, hogy megkershesse legközelebb a fát egy egyész példányért.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 10:03 am | |
| - Izgalmas lehet ilyen dolgokat gyűjteni.*mondja egy mosollyal.* - Én sosem gyűjtöttem semmit. Mindig amikor hozzányúltam egy kőhöz egy levélhez, vagy bármi ilyesmihez a szüleim rám szóltak, hogy koszos, hagyjam a földön...*meséli, és amikor Endrit felajánlja hogy üljön mellé, Wanda azonnal lehuppan.* - Az jó hogy ilyen közel vannak. Az én szüleim Angliában élnek, úgyhogy elég messzire eljöttem onnan. *csacsog ő is egy keveset a családjáról és csak utána reagál.* - Hát szerintem attól hogy valaki gazdag még nem kell állandóan ide-oda utazgatnia. Elég fárasztó lehet mindig máshol lenni. Persze szeretek utazni, de csak nyaralás címszóval és utálnám évente vagy havonta cserélgetni a lakhelyeimet. *nyilvánít véleményt az állandó utazásokról, aztán nevetve figyeli, ahogy a másik lány ölébe pottyan egy levél.* - Ez igazán gyönyörű.*mondja egy féloldalas mosollyal.* - Megnézhetem? *kérdezi, majd kinyújtja a kezét a levélért, hogy kicsit jobban szemügyre vehesse.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 10:13 am | |
| *A levelet átnyújtja Wandának, miközben jegyeztel, majd folytatja az elejtett beszélgetés fonalat.* -A szüleim elvileg Vándorok, és mivel nekünk magántanáraink vannak akik mindenhova jöttek velünk, így csak a világjárás részét fogtuk fel, ... legalábbis ami engem illet. *Fintorog egyet, ahogy a nővérére gondol.* -Ugyanis ha semmi nem változik, csaj a tááj, abban szerintem nincs semmi roszz. ... Amúgy itt lehetsz koszos, márha a földet és a sarat kosznak vesszük. *vigyorog és kacag újra Endrit. Gyönygyöző kacaja betölti az udvart. .... Majd megkordul a gyomra.* -Éhes vagyok. ... Te nem? Kimaradt a reggelim, és most már enni kéne valamit. És még gyümilevet sem hoztam magammal. *Feltápászkodik a földről, és nekiáll elpakolni a füzetet, és a tollat. Kérdően néz Wandára. neki menni kell, már csak az a kérdés, hogy Wanda jönne e vele.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 13, 2010 10:30 am | |
| *A lány tüzetesen megvizsgálja a levelet, megnézi minden apró kis részletét, aztán visszanyújtja Endritnek.* - Igazán szép. *mondja, aztán a világjárós dologra nem igazán tud mit reagálni.* - Hát nem tudom. Igazából nehezen viselem a klímaváltozásokat. *mondja, aztán figyeli ahogy a lány feláll, és aztán ő is felkel a földről.* - Hát én nem vagyok éhes, mert nagyon sokat ettem reggelire, úgyhogy én majd később megyek ebédelni. *mosolyog, majd a lány után néz, ahogy elsétál, Wanda pedig visszamegy a szobájába.* | |
| | | Nathaly Holloway Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 283 Kaszt : Üzenőláda : Az életben rendszerint nem választhatjuk meg sorsdöntő pillanataink időpontját. Ha elkövetkeznek, ott kell állnunk, hogy szembenézzünk velük, akármilyen állapotban vagyunk is.
/Darren Shan/
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 15, 2010 1:22 pm | |
| * A természetbarát lánynak hiányozni kezdenek a séták, melyeket a suliba érkezése után tett a környéken, hogy felfedezhesse azt. Ezért úgy dönt újra nekivág, az immár többé-kevéssé ismert útnak. Ezúttal az Kúria környékén sétálgat, s az udvar felé veszi az irányt. Szürke rövid sortban, fehér atlétában s egy ütött-kopott edzőcipőben teszi meg azt, ami most kivételesen jól jön neki, hisz nem árt neki ha véletlenül összemocskolja egy kicsit. Figyelmesen körülnéz, s szemével megpillant egy sebesen csorgó patakocskát, ami alig 10 méterre folyik tőle. A látvány megbabonázza, s odasiet hűs, kristálytiszta vizéhez, majd kortyol belőle egyet. Fürdésre nem alkalmas vérfagyasztóan hideg vize, de az íze elmondhatatlan. Arcát is belemártja, s kezeivel a fejére is fröcsköl, mert nagyon melege van. Miután ezzel végez, leül egy közeli sziklára, s láb lógatva élvezi a meleg szellő cirógatását, a dalos madarak édes csivitelését és a patak hangos, morajló csobogását. Ezután behunyja a szemét, s engedi, hogy a nap sugarai simogassák világosbarna orcáját.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 15, 2010 1:39 pm | |
| * Karen egy kicsi piros labdát dobálva a levegőben sétál céltalanul az udvaron. Az utóbbi időben egyre gyakrabban teszi ezt. Nem éppen habostorta mostanában az élete és ez a hely elég nyugodt és barátságos ahoz, hogy néha ide jöjjön elgondolkodni az élet gondjain, vagy egyszerüen csak élvezni a friss levegőt és gyönyörködni a csodálatos látványt nyújtó tájban. A mai nap csak egyszerüen unatkozot és nem volt kedve a kúriában ülni ilyen szép időben. Színes,[Only admins are allowed to see this link] visel- mely rálátást biztosít, hosszú, formás lábaira- egy fekete toppal, lábán pedig egy szandál van. Szórakozottan dobálja a labdát, és az egyik ilyen alkalomkor nem sikerül elkapnia és az a földre esve messzire gurul. Kicsit morcosan megy utánna és mikor értenyúl, tekintete meg akad az előtte lévő padon űlő lányon. *~ Ez nem az a lány aki..?~* Ismeri fel Nathalyt. Felkapja a kis labdát és holvány mosollyal az arcán oda sétál szaktársához.* - Hello Nathaly! Hogy vagy?* kérdi kedvesen és meg sem kérdezve, hogy leülhet-e helyet foglal mellette. * |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 283 Kaszt : Üzenőláda : Az életben rendszerint nem választhatjuk meg sorsdöntő pillanataink időpontját. Ha elkövetkeznek, ott kell állnunk, hogy szembenézzünk velük, akármilyen állapotban vagyunk is.
/Darren Shan/
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 15, 2010 1:50 pm | |
| * Édes napfürdőjét, s a csendet egy labda pattanása töri meg. Nathaly kelletlenül nyitja fel szemeit, s hunyorognia kell a nap tűző sugaraitól. Észreveszi a piros labdát, majd körbenéz, hogy kié lehet. Meg is pillant egy gesztenyebarna hajú lányt, aki pár pillanat múlva mellette terem.* ~ Karen!~* Ötlik fel benne a név, de még nem szól semmit a lányhoz. Előtte megvárja, hogy mellé üljön, s ráköszönjön szaktársa, csak azután mosolyodik el, s szólal meg nagy kegyesen.* - Szia Karen, örülök, hogy láthatlak!* Feleli édes mosollyal* - Köszönöm kérdésed, megvagyok, csak ne lenne ekkora kánikula!* - Veled mi újság? Hogy hogy itt töltöd a szabadidőd, s mi ez a labda a kezedben, valami kabala?* Kérdi tőle kíváncsian, s fürkészni kezdi a tekintetét.* - Egyébként hol vetted a nadrágodat?* Mutat a színes darabra.* Nagyon tetszik.* Teszi hozzá, mintegy kiegészítőleg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 15, 2010 2:05 pm | |
| - Semmi különös, csak unatkoztam és nem volt kedvem bent üllni.* feleli és egyik lábát a padra téve felhúzza melleihez. Jobb karját rateszi, majd kényelmesen lóbálja a labdával a kezében.* - Hogy ez?* mutatja fel a piros kis gumi labdát.* Nem, nem kabala, csak volt egy kutyám akit két évvel ezelőtt elajándékoztunk, mert bizonyos okok miatt már nem tarthattuk tovább nálunk. Vagyis hát, nah...csak annyi, hogy költöztünk és a szüleim jobbnak látták, ha nem tesszük ki őt az ilyes fajta dolgoknak. És ez az ő labdája volt, amit eltettem emlékbe és azóta még meg van. * Mosolyogva forgatja kezében a kicsiny labdát.* Ahoz képest még elég jó állapotban van.* Jegyzi meg. És tényleg, egy helyt ki van szakítva belőlle egy pici darab, de attól eltekintve csak itt ott található rajta harapásnyom. Éerdeklődve pillant a mellete üllő lányra.* - Egy barátnőmtől kaptam születésnapomra. Megőrűl a színes dolgokért* mondja nosztalgikusan majd csak mosolyogva mecsóválja a fejét.* Egyébként köszönöm.* teszi hozzá.* - És te mi járatban erre? Ha nem birod a meleget akkor miért nem keresel inkább egy hűvösebb helyet? * kérdi tőle felvont szemöldökkel, de hangja nem gúnyos inkább csak kiváncsi.* |
/Darren Shan/
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 15, 2010 2:19 pm | |
| * Karen válaszát meghallva szomorúan lebiggyeszti a száját.* - Sajnálom, hogy el kellett ajándékoznotok.* Feleli őszinte sajnálattal. tudja milyen érzés elveszíteni egy állatot, ami a szívéhez nőtt. Vele is megtörtént már párszor, s utána mindig rettenetes passzban volt legalább egy hétig. Ő azonban úgy látja, hogy a lány már túl van rajta, s ennek nagyon megörül. Ezután inkább ejti a témát, nem szeretné elrontani a mosolygós, kedves lány hangulatát. * - Ó, csak úgy döntöttem sétálok egyet ebben a jó időben, s pont jó helyre tévedtem.* Mosolyog Karenre, ezt rá és a patakra egyaránt értette.* - Szó sincs arról, hogy nem bírom, csak néha jól esik panaszkodni.* Ekkor már szabályosan vigyorog.* Egyébként mikor még elindultam nem volt ilyen fülledt a levegő, s számomra megfelel a patak vize arra, hogy kissé lehűtsem magam.* Teszi hozzá.* - Hogy telnek a napjaid mostanában? Rég nem láttalak...* Kérdezi Karentől, s újra leguggol, hogy megmossa immár száraz orcáját. Ekkor azonban valamiben megcsúszik, s a dermesztően hideg vízben találja magát.* - Ó, hogy a fene egye meg!* Szitkozódik. Szerencsére nem olyan mély a víz, csak térdig ér, ezért nem esik nehezére kimászni belőle.* - Na, kellett nekem megszólalni...* Jegyzi meg hangosan, s fejcsóválva elneveti magát. - Nesze nekem hűvös, most aztán nem fog zavarni a nap melege! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jún. 15, 2010 2:31 pm | |
| |
| | | Sarah Wood Diák
Hozzászólások száma : 258 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 1:38 pm | |
| //Olvadunk//
*A lány szája egyre szélesebb mosolyra húzódott látva a fiú zavarát.Egy csöppet kellemetlenül is érezte magát, nem akart ő senkit sem ilyen helyzetbe hozni.Vagy ő kezelte nagyon rosszúl az egészet,vagy pedig Simeon bizonytalanodott el annyira, hogy alig mert rápillantani.* -Hm…ilyen ijesztő lennék, vagy esetleg zavarlak? *Kezdte halkan nevetve mondandóját, majd a vége felé kissé megkomolyodott hangon fejezte be.Oldani akarta a kettejük közt lévő feszűltséget, ezért ismét egy halovány mosolynak adott otthon arcán, majd kacsintott egyet a bátortalannak tűnő fiúra.* -Hidd el nem eszlek meg.*Viccelődütt, majd egy kicsivel komolyabra fordította a szót.* -Khm…*Köszörűlte meg a torkát.* -Igazán örvendek a találkozásnak, és ha nincs ellenedre szívesen csatlakoznék hozzád, persze csak ha nem foglal le túlságosan ez az igenis érdekesnek tűnő olvasmány. *Bökött a könyv felé.Már készült is lehuppani a puha fűbe, de azért még várt egy kicsit, nehogy Simeon elutasítsa.Boci szemeket meresztett rá, ésvárta a fiú válaszát.* | |
| | | Simeon Dragomir Diák
Főkarakter : b.l.a.d.e.666@hotmail.com Hozzászólások száma : 79 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 1:52 pm | |
| ~Ez...~ *Nagyot nyel. Egy pillanatra eltekint a folyó hullámaira. Elmerül a látványban és próbálja az előbb érkezett lányt nem figyelembe venni. Semmi baja nincs vele, sőt ellenkezőleg... A kérdésre nem reagál. Helyette az egésszen szabályos vízfolyásban úszkáló kis halat nézegeti, ahogy úszik a sodrással lefelé. Mártózna ő is egyet főképp ilyen melegben, jó hűsítő lenne. Szomjas is, de azért ennyire nem látja tisztának, hogy igyon is belőle. Felpillant a lányra hatalmas szemekkel és pislogásba kezd.* -Nem eszel? Mért, megakartál? Nem vagyok finom, csak elrontanám a pocikádat! *Emeli fel mutatóujját is figyelmeztetés képp. A helyfoglalásra vállat ránt. Könyvébe belelapoz, hogy még mennyi van hátra majd becsukja és magamellé teszi.* -Azonban lenne egy feltételem! *Hangja mélyebb és hűvösebb is miközben maga elé bámul.* | |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 2:01 pm | |
| ~Hm....érdekes, még senki sem bánt velem ilyen stílusban, ez olyan újj, jobban mondva inkább érdekes.~ *Kicsit belemerül gondolataiba, hiszen ilyen még nem fordult vele elő, eza fiú az itteni legkörhöz kéoesthidegebb, vagy csak nagyon jó pajzsot használ.Ki tudja lehet, hogy eddig még csak rossz tapasztalatai voltak az idegenekkel szemben.Sarah ma elég megértő paszban van, ezért aztán igazi lelki nyugalommal az arcán hallgatja a fiút, majd miután befejezte ő is megszólal.* -Feltétel?Miféle feltétel?.... *Kicsit felhúzza szemöldökét, na ez már tényleg enm megszokott, viszont annál érdekesebb, és most neki pont egy kisizgalomra van szüksége.Égszinkék szemeiben erős fény csillan meg, ami mostanában nem valami gyakori az ő esetébe, vörös haja pedig mintha tüzelni kezdene.Nem ül le, várja a folytatást, ki tudja lehet, hogy nm fog belemenni, nem akar elhamarkodottan dönteni.Kiváncsian tekint Simeon-ra, felcsigázottan várja mivel áll elő.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 2:15 pm | |
| *Rezzenéstelen arccal tovább kémleli a folyót, majd hátradől bele a zöldellő fűbe és onnantól már az égé szemei. A nap is süt, a fényhatások is erősebben érik szemét, így színe szürkés-sárgás árnyalatot vesz fel. Kezeit kinyújtsa, majd jobb karját homlokára helyezi, a balt maga mellé. Lehunyja szempilláit és szótlanul élvezi a hűvös szellőt arcán és hajának csiklandozását amiket a nem túl erős szellő söpört arcába. A lány felé fordítja fejét és szemeit kinyitva elmosolyodik a reakció láttán.* -Be jössz velem a vízbe! *Nyögi ki habozva. Ezzel talán kicsit táncolva a lány idegein. Térdeit felhúzza. Ezzel még kényelmesebbé téve helyzetét. Na igen, mostanság elkényelmesedett...* -és... *elhallgat. Bár az ésnél nem is volt túl hangos, sőt igazán fülelni kellett hozzá, hogy meg hallja valaki. Inkább csak magának mondta, de rá kellett jönnie, hogy ez nem is olyan fontos. Elősször tessék majd valamikor - persze a mai nap folyamán még - bemenni vele a folyó hideg vízébe.* | |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 2:29 pm | |
| -Hát, látom mindenképpen azt elakarod érni, hogy vagy megőrüljeka kiváncsiságtól, avgy pedig, hogy megfagyjak ebben a vérfagyasztóan hideg vízben... *Tekintete végigsuhan a vizen, teste megborzong, mintha a hideg rázna ki, de hát, ha ez a feltétel.Szinte magára sem ismer amikor kimondja a választ.* -Benne vagyok, de akkor msot azonnal, tudod estefelé még elviselhetelenebb lesz. *Régebben soha nem ment volna bele ilyesmibe, dehét mostanában fő az izgalom, no meg az ujdonság.* ~Hogy is szokták mondani?...egyszer él az ember.Vagy legalábbis valami hasonló~*Mosolyodik el.Nem hallotta meg a fiú utolsó szavát, mivel annyira túl akart lenni már az első megmártózáson.Tudta, hogy cska az eleje lesz nehéz, szépen lassan majd megszokja a vizet.Nem is akarta tovább vesztegetni a drága időt,így hát két kecses mozdulattal letolta puha, vállairól a piros kis ruha pántját.A ruha lassan csúszni kedett lefelé, egyre többet mutatott meg a lány formás alakjából, míg végül már semmit sem takart.Lepottyant a földre.A lányon már nem volt egyéb csak egy fekete fehérnemű szett.Szeme sarkából figyelte a fiú reakcióját, mosolyra húzta a száját, majd felé fordúlt teljes egészében.* -Remélem nincsen ellenedre, denem áll szándékomban bikiniért szaladni.És most pedig te jössz. *Végigméri Simeon öltözékét, minden bizonnlal ő sem felöltözve akar fürödni.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 2:50 pm | |
| *Rendesen megörül amint a lány kimondja azt a boldogító igent. Nem is gondolta másképp. Most azonnal? még jobb. Már szemei is csillognak. Nagyokat vigyorog még a lány felé, majd egy mély levegővétel után, nagy nehezen felüll. Ugye szegény öreg.. A csontjai már nem a régiek és nincs fenistil gélje.. Fejébe valami bele hasít. Pár másodperc kell még észhez tér. Fejét fogva lassan szemeit is kinyitja. Aztán elszörnyed. A lány elkezd vetkőzni. Na ha most nem lenne olyan jó a szíve, biztos szívinfarktust kapna. Erről nem volt szó!* -Te-tete-te-te *Hebegi. Bár annyira gyorsan, hogy az értelmes szó elveszti értelmét és valami értelmetlen habarságot lehet hallani. Végigsimít kezével arcán. kézfejével levegőt terelget magához, ne hogy még a végén megfulladjon.A ruha leesik a földre a lány pedig meg fordul. * ~ Na ne már... fúúj! ~ *Egyszeribe kapja el az undor. Ez hirtelen jött. Ehhez már fő iskola kell. Tisztában van vele, hogy rákellett volna szólni hölgyeményre még mielőtt ideáig elvetemedett volna. Hirtelen elneveti magát. Mikor a lány odavágja, hogy ő jön a nevetés abba marad és meredt szemekkel néz az előtte álló fehérneműs lányra.* -Hogy mi? Miben jövök én? Te... ugye... nem? *Megint elneveti magát. Még mielőtt a lány teljesen elszégyelné magát szinte tökéletes alakja miatt Simeonban előjön a bűntudat. Még élveezné kicsit a helyzetet az igaz, de bele gondolva, hogy milyen rosszul érezné magát ilyen nagyon félreértett helyzetben, megesik szíve. Egy sóhajtást eleresztve feláll. Kicsit még filózik magában, hogy most mihez kezdjen? Magyarázza meg, hogy ez csak egy félreérrtés... Vagy menjen bele és ki tudja mi lesz a vége? A gondolkodás közben elkezdi pólóját levenni. Aztán megáll.* -Naaa... fordulj el! | |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 3:08 pm | |
| *Sarah lassan fordul el, közben már belőlle is kitör a nevetés.* -Tudod nem tudom te hogy vagy vele, de én nem ruhástól szoktam fürödni. *Ami igaz az igaz, kissé rosszúl esett neki a fiú viselkedése,dehát így járt.Majd túlteszi magát a dolgon.Pontosan úgy viselkedett, mint egy ovodás kisfiú.Mit gondol miért vetette le a ruhát,ha valaki józan ésszel gondolkozik talán azért mert nem akarta tönkre tenni, de neki biztos más az elképzelése.* ~Pfu...csak nehogy már azt higyje, hogy akarok tőle valamit.Ilyen kínos helyzetet...~*Töpreng magában.Tényleg nem tudja mire vélni a helyzetet, talán ő értette teljesen félre.De lehetséges enniyre?Ilyen borzalmas helyzetekbe is csak ő keveredhet.Csak egyszer legyen túl ezen a napon, és soha többé nem teszi ki a lábát a hálójából.Ezer és ezer gondolat röppen végig pillanatok alatt agyán, minden gyorsan történik, már szinte gondolatai miatt lélegezni sincs ideje.A tüdeje szorúlni kezd, homályosan kezdi látni a világot,minden erő elszáll lábából és érzi összefog esni.Gyors és határozott mozdulattal nekidől egy fának és várja, hogy Simeon is befejezze amit elkezdett.* ~Azt hiszem tényleg félreértettem valamit...de nagyon!Nem hiába, már egy hete szemhunyásnyit sem tudok aludni.Mostmár igazán elkell mennem Nellondba, és vennem kell valami "pirulát" ami majd segít.~*Elereszt egy elkeseredett mosolyt, arca pedig fáradt és gondterhelt lesz hirtelen, mintha szellő kapta volna fel, oylan gyorsan tűnik el a vidámság....* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 3:24 pm | |
| ~Ki mondta, hogy fürödni akarok?? ~ *Elereszt egy fintort. Arról egy sem szólt, hogy fürödni akar. Az meg aztán depláne nem volt a terveiben, hogy levetkőzik. Mindenesetre azért ilyen alkalmat nem kell kihagyni. Ha már így alakult, se baj. Bár agyát birizgálja egy icinke picinke dolog. A víz is túl hideg na meg túl kevés, hogy rendesen lehessen fürödni. Elhessegeti gondolatait és tovább folytatná a vetkőzést. Szemesarkából párszor a lányra pillant. Ne hogy leskelődjön.* -Héé! Kértelek, hogy... *Ledobja pulcsiját majd a lányhoz rohan. A hiperaktivitása eltűnt és arca se túl megnyerő. A fához érve, márpedig nem kellett sokat rohannia. Összeráncolja homlokát. Nem túl jó a helyzet. Apró grimaszokat vág, nem épp a lány felvidítására, inkább magának. Általában jól segít a gondolkodásban.* -Baj van? *Kérdezi és félretekint. Igyekszik kerülni a szemkontaktust. Nem igazán érti miért így tette fel a kérdést, mert még a vak is meglátná, hogy valami nem stimmel a lánnyal. Mindenesetre nem kezdi el magát javítgatni. Hagyja, hátha a lány elmondja az igazat, ha meg nem kicsit prókálkozni fog kideríteni mi történt, aztán ha nem megy nem fog vele sokáig foglalkozni. Baja nem származhat belőle, esetleg csak le lesz ordítva a feje, főleg ha az előbbi kis szórakozása rontotta el ennyire a lány kedvét. * | |
| | | Sarah Wood Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 3:37 pm | |
| *Sarah meglepetten látja, hogy a fiú felé közeleg.* ~Na hát, ilyen nincs...ez msot nem velem történik.Hogylehetek iylen szerencsétlen?!Nem elég, hogy már egy hete mindent félreértek, de még ez után az égés utána szemébe is kell néznem...~ *Már a sírás kerülgeti, pedig nem az ő szokása, kb.hét éves kora óta ura ennek a fajta szomorúság, bánat avyg akármi féle más kinyílvánítsának.Nagy levegőt vesz, majd elkezd habogni.* -Az ég adta világon semmi baj, csak hát, mi lenne ha mellőznénk a vizet?*Kérlelve tekint Simeon-ra, héátha meghatják boci szemei, melyek már ugyancsak csillognak a könnyektől.* ~Mikor is lettem én ilyen piszok érzékeny?~*Háborodik fel amgában, majd folytatja még be nem fejezett hümmögését.* -Tudod, bizonyára én értettem valamit félre, de mintha azt mondtad volna "Be jössz velem a vízbe!", lehet, hogy én vagyok ennyire hülye de nekem az ergo azt jelenti "fürödjünk"na de lényegtelen. *Kissé bosszúsan néz maga elé, amiatt, hoy ekkora barmot csinált magából, de de akár őgy is lehett volna érteni, mitn ahogyan ő.Lehajolt, és olyan gyorsan mint amennyire csak tudta felkapta magára a ruhát.* -Most pedig, lehet jobb lenne ha elmennék, van egy kis dolgom, viszot ha gondolod velem tarhatsz, talán egyedül kissé veszélyes lenne. ~Hát igen, hozom a formám, először leégetem magam, aztán meg segítséget kérek tőle...pfu...~
A hozzászólást Sarah Wood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 16, 2010 3:41 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 3:39 pm | |
| [Szakkör]
*Két alak lép ki a kúriából, pontosabban három, két diák, na meg egy vadmacska. Ariana és Sebastian - aki NJK, mert szakkörttartónéni nem akar kettészakadni, de egyébként itt van ám - ha minden igaz, kézenfogva érkeznek meg. Ariana nem igazán törődik a közelben fürdőző-szórakozó párossal, csak az egyik padra ül le, és minden bizonnyal halkan beszélgetve várják a szakkör kezdetét. Vagy nem. A naxeldires lány ruhája egy háromnegyedes nadrágból áll, meg egy rövidujjú pólóból, nem igazán öltözött melegen, de azért a derekára kötve ott van a denevéres pulóver, ha véletlen mégis szükség lenne rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 3:50 pm | |
| *Trap-trap...Majd egy fekete hajú leányzó is megérkezik az udvarra. Egy térdig érő szürke katona nadrág van rajta na meg egy bakancs. Felső testén egy szürke ujjatlan felső van azt pedig egy ugyanilyen színű szürkés kabátka takarja. A lány fején természetesen ott a kepi is. Mondhatjuk az is, hogy már egészen lenyugodott a lány. Mindenesetre most csak egy magában jött. Nincs vele a hsukyja. Amikor az udvarra ér csak biccent az ott lévőknek. Fekete haja most kivételesen nincs összefogva. Fekete haja szépen keresztezi az arcát. Mondjuk most a lány legalább nem az tipikus katonsá. egy kicsit talán lányosabb most. Mindenesetre odalépked Arianához.*-Üdvözletem!*mondja, majd csak biccent egyet. A lány úgy néz ki mint valami tábornok. Nos, igen...* |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 16, 2010 3:55 pm | |
| * Pierre megfogta Liz kezét és elindult vele lefelé a lépcsőn az udvarra. - nagyon örülök, hogy megismertelek és, hogy ilyen jóba lettünk. Tudod sokkal jobban megkedveltelek, mint azt valaha is gondoltam volna. De tudod mit? Örülök neki nagyon. * Mondja mosolyogva neki majd leérnek. - Hát majd jövök érted bár előtte el kell utaznom szóval lehet, hogy kések, de ha szeretnéd ott is találkozhatunk. * Mondja mosolyogva neki. - Egyszer a bálozást is el kell kezdeni. * Kacsint rá és megáll. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |